En död människa?

Jag har helt glömt bort att berätta om att jag träffade en död människa. Det var på djupavslappningen under vårt första Yogatillfälle. Helt plötsligt ser jag en lång kö av människor som har kläder i bara vitt, blått, rött och gult som liksom kommer och går från höger till vänster. De kollar inte på mig eller nått utan går bara förbi och sen försvinner dom kanske?! De ser lite tomma ut. Så dyker det upp ett mansansikte uppe till vänster som är målat/skissat med en blå färg som glimmar lite. Ansiktet är som levande men ändå målat. Som 3D fast bara sträck ändå. (jag har googlat och googlat men det finns inte ens en bild som påminner om hur det såg ut)
 
Han verkar snäll och bara finns där men så tänkte jag i huvudet att jag måste ta reda på om detta är något typ av skämt, för det var såå tydligt. Namnet Kent poppar då upp i mitt huvud och jag frågar om han heter det. Jag frågar alltså i huvudet som en tanke bara haha.. Han blir då jättearg och kluddar massa hårda streck över hela vänster sida av det jag ser framför mig. Jag provar då olika namn som jag nu inte kommer ihåg men han kluddar bara och påminner mig om Kent. Till slut frågar jag Kenneth? Och han blir då helt lugn och verkar nöjd med det. Sen händer ingenting mer utan vi kommer ur avslappningen och ska gå vidare i yogan.
 
När jag sätter mig upp frågar jag Johanna som är med mig om hon såg mannen?? Haha.. hon bara va? Nej. Vad menar du? Jag sov. Det här vara så himla tydligt att jag kan inte förklara det på något annant sätt än att det kändes som en död människa som ville säga vad den hette.
 
I tisdags var jag faktiskt lite nervös inför yogan på grund av detta. Hur sjukt? Men jag körde inte all in i avslappningen utan tjuvkikade upp några gånger för att försäkra mig om hur rummet såg ut mm. I den här situationen så var rummet mörkare och i trästockar längs väggarna samt att det fanns en dörr bredvid till höger där det nu finns en bar.
 
Det här var en av de sjukaste sakerna jag upplevt i mitt liv. Vad tror ni att det kan vara? En dröm? En fantasi? Ett minne av en film?

Kommentarer
Postat av: Nina

Du tror inte att det kan ha varit så att det var andar du såg?

Svar: Jag vet faktiskt inte. Det var riktigt underligt och jag har aldrig vart med om något liknande förut.
Hanna

2015-10-27 @ 02:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0