Sunday bloody sunday

Gav mig själv sovmorgon till ljuset väckte mig idag. Det är helt fantastiskt att få sova tills man vaknar. Var hyffsat pigg och åt Rysk yoghurt med kanel och valnötter till frukost. Gick en lite promenad med Baltazar innan vi åkte mot stallet. Kom dit vid nio men hann knappt någonting. Pysslade massor med Winston och donade med svans och hovar och tiden försvann. En sjukt jobbig men perfekt ridtur(skriver om den sen) senare så kom Lina och vi donade klar Dansa för träning. Träningen gick kalas! Tillbaka i stallet så mockade jag och fixade lite mat innan jag åkte hemåt. Klockan var då nästan tre.
 
Då åkte jag och handlade kyckling, creme fraiche och provensalska örter. Katja kom och hälsade på medans jag kockade en sviingod kycklinggryta som jag ska leva på i veckan. Efter det har vi rotat runt lite i förrådet efter vintergrejer och hårinpackningar och så har jag badat, gjort hårinpackning och lyssnat på politiska poddar, det finns fan vettigheter och dumheter från alla partier.
 
Känns som att det här har vart en helt perfekt söndag! Känner mig skönt lugn och glad i kropp och sinne vilket är en perfekt sinnesstämmning inför veckan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0