Kvällsfika

Jag har funderat en hel del på vad det var som gjorde att jag spårat ur med kost och motion. En stor bidragande orsak är att jag kände mig rätt nöjd och började unna mig oftast. Det går inte. Om jag inte sköter min kost åker jag in i sockretsvärld. Jag vet det men Känner mig ganska maktlös i förhållande till det. En annan orsak kan jag tänka är den periodiska fastan eftersom man då ska känna sig hungrig och det kan trigga igång ett sug. Det jag känner är att det är riktigt tråkigt att det blitt såhär men jag tänker inte skapa dåligt mående av det för det ger mig absolut ingenting. 
 
Just nu sitter jag vid mitt köksbord med en bit chiabröd med stekta kantareller på och lyssnar på Kjell Enhagers sommarprat för typ 11 gången. Jag har nyss kommit hem från stallet. Var bara dit och pysslade lite och tog in Winston och Lukas efter att jag fixat nya naglar. Var ganska läskigt att vara där i mörkret och gå ut i hagen i becksvart och Dansa var lite skraj så hon for runt som en virvel vind. Väl i stallet var det riktigt mysigt att vara och pyssla. Hoven är åt helvete så jag vet inte hur han ska få en sko på den.
 
Mitt huvud är så trött att jag inte kan tänka klart. Stör mig på människors beteenden och blir bara riktigt less av vad som jag i vanliga fall skulle klassa som skitsaker och inte ens rycka på axlarna åt eller till och med vara lite road av. Det värsta är att detta såklart går ut över mina nära och kära. Men ibland känns det helt ärligt som att vissa bara vill bråka med mig och jag orkar inte det och inte heller förklara eller kämpa för min ståndpunkt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0