Halt

Massören var och knakade ut W igår. Det var mycket i hela högersidan och ryggen. Jag har fuskat med stretching av bakbenen och fick skämmas. Men han har även troligtvis ryckt till sig på något sätt i hagen.

W har ju även gått ner i vikt så jag frågade vad han hade för tips då jag sa att W äter hö, Lucern, mineraler, havre och kli. Han rekommenderade olja och det började jag med för några dagar sedan. Sen bör jag fortsätta rida så att han inte tappar mer muskler.

Jag har lagt upp en plan på hur jag ska träna honom. Vi ska köra skritt och fler paddpass med bommar mm. Ska försöka skriva mer om passen igen också. Lina tipsade om att galoppera igång honom innan jobb i skritt och det känns som en realistisk lösning på framåtbjudningsproblemet som annars kanske uppstår.

Idag trodde jag att han skulle vara fräsch. Möjligtvis lite stel eller öm efter genomgången igår men inte dålig. Men han var halt, inte i skritt men i trav. Inte som igår men märkbart störd av något med bakbenet. Jag red med Lina till Berget men skrittade/gick sedan hem. Väl hemma tog jag av sadeln och jobbade i skritt runt hela hagen ett varv. Jag känner bättre när han jobbar utan sadel. Så nu är det bara att hoppas att det ger med sig fort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0