Jag fick jobbet, men

Jag var på intervju på jobbet som jag sökte den där morgonen. Och jag fick det. Förutsättningarna hade förändrats så jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till allting nu men det är ändå kul att jag fick det. Jag tror att jag börjar utforma en ganska bra plan för sommaren. Men det är svårt att veta hur man ska välja och inte. Det jag vet är att jag vill jobba dygn. Jag vill ha ett jobb som utmanar mig och som ger mig glädje.
 
Mitt jobb som jag har nu på förskolan ger mig så himla mycket glädje! Barnen är helt fantastiska och jag lär mig så himla mycket hela tiden. Jag har hittat rätt på ett sätt kan jag tycka men att jobba dessa tider känns som att jag jobbar jämt. Jag mår dock bra på jobbet nu! Ett tag var jag lite för stressad och pressad. Men jag har lärt mig sjukt mycket detta år jag vart på förskolan och det är jag glad för.
 
Jag har även sökt förskolelärareutbildningen men tror inte att jag kommer att gå den. Det sjuka är att Sofia sökt exakt samma som mig men utan att vi vetat om det, hur kul!! Om jag ska gå denna utbildning och jobba som förskolelärare så vill jag starta eget, typ i Växbo. Det är min tanke med hela grejen isåfall. FörskoleCHEF! Den ni ;)
Förskolan är det röda i bakrunden.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppla! Good luck, mamma!!!

2016-04-29 @ 12:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0