Kan inte tänka klart

Det är ett enda kaos i mitt huvud just nu. Ikväll var jag på bio och det snurrade så mycket i mitt huvud att jag ett tag funderade varför jag satt där. Men nu är det gjort och filmen var ruskigt bra! Bästa filmen jag sett på flera år! Djungelboken!
 
Winston är halt och det stör mitt fokus från allt annat. Jag fyller år på lördag. Har partaj på fredag. Jobbet är... jobbet. Jag vill ha Baltazar hemma. Måste städa. Måste fixa mat till fredag, vet inte ens vad jag ska göra, känns som havregrynsgröt är passande?! Vi har en biljett för lite. Tvätten borde förflyttas från vardagsrummet in i garderoberna. Efterrätt? Bilen har slut på bensin och jag orkade inte tanka ikväll. Bilen startade knappt när jag åkte från bion. Damsuga nu? Det är ett enda virrvarr i min hjärna.
 
Fixade stallet idag efter jobbet och innan bion. Winston är helt olycklig i sin "lilla" hage. Jag hoppas så mycket att benet ser bättre ut imorgon. Jävla skit ben! Jag skyndade mig i stallet så att jag skulle hinna hålla honom sällskap. Borstade, smörjde hovar och sen satt jag där en stund och lyssnade på podd. Underbara häst!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0