Fredagens tankar

Ni kan inte ana hur jäkla glad jag är. Jag har sovit utan att vakna på grund av smärta i 3 nätter i rad nu. Jag känner hur energin börjar återvända i min hjärna!! Jag blir fan helt dum i huvudet av att inte kunna sova. Annars så är läget helt okej. Har efter en period av mycket tankar och landat lite i att jag inte hinner allt jag vill IGEN. Det är som att jag inte kan fatta det på riktigt. Jag vill liksom bara vila, få sova och skita i allt. Otroligt tråkigt liv.
 
Vet ni att det hela tiden är nya "hot" på förskolor? Först var det löss så man fick tokanfall av kliande i huvudet varje gång man tänkte på de där små krypen. Sen är det Spolmask, som lever i rumpan på 10% av alla förskolebarn!! Vem fan visste det? Sen var det förkylningar av alla de slag, feber, snor, snor, snor och nysningar över hela borden. Nu är det magsjukan som härjar! Jag dricker silver och hoppas att jag klarar mig! Men det är synd om alla barn som det bara tar om och om på. 
 
Jag jobbar på ett himla härligt jobb och jag fattar inte riktigt att jag ska sluta snart. Ännu mindre nu sedan jag var på intervju på ett annat jobb. Finns det något mer intressant och roligt än barn och deras tankar?! Jävligt synd att det är så dåliga arbetstider.
 
Ikväll hängde Katja med till stallet och var pratsällskap medans jag fixade det lilla som var kvar efter Linas fix. Vi blev klara lite tidigt så tog ut W på gården och övade lite från marken. Katja tyckte att han såg ut som en stor hund som strosade runt efter mig och lydig som få var han. Himla skoj att han vill göra saker nu. Längtas till paddan är användningsbar.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

För sånna där saker är den säkert redan användningsbar :)

Svar: Åhh jag ska prova hagen typ på fredag kanske!
Hanna

2016-02-05 @ 22:45:36
URL: http://olinao.blogg.se
Postat av: Frida

Haha ja tyvärr är det inte helt riskfritt arbeta på en förskola med alla baciller :)

Svar: Haha näe men det är tur att det är världsliga saker som är lätt att bota 😉. Utbildar du dig till förskolelärare?
Hanna

2016-02-06 @ 08:26:37
URL: http://fridanyburgs.blogg.se
Postat av: MalinKalin

Skönt att du äntligen kunde sova ordentligt :) Fy fasen vad äckligt med löss och mask :S

Svar: Haha jaa men det finns ju värre saker 😉
Hanna

2016-02-07 @ 20:57:41
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0