Helg!

Ska bli så skönt att få lite fria dagar igen nu trots att det känns som att denna vecka gått hur fort som helst. Idag slutade jag tidigt och plockade då upp Baltazar innan jag åkte mot stallet. Hade med mig granris till hästarna så dom kom snällt hem så att jag kunde ta in Winston!! Måste komma ihåg fördelarna med vintern och en hage utan mat ;).
 
Vi gjorde oss klara och red iväg mot Hårga. Jag hade längtat lite till att rida själv faktiskt. Winston är ju lite coolare då och lyssnar enbart på mig när inte Dansa finns nära. Bilarna var jävliga idag. En körde en halvmeter från oss så att det stänkte snöslask på Winstons ben, alltså va fan är det för fel på människor?? Om jag hade haft ett spö med mig hade jag kastat det på bilen. Puckade människa. Två bilar som vi mötte på grusvägen kom lite fortare än vad de ville och när de bromsade så bara gled dom, rakt mot oss såklart. Jag förstår att de läre ha lite mer fart idag för det var blankis på vägen så annars skulle de inte ta sig framåt i backarna men näe jag är inte taggad på en ridtur bland bilar imorgon om detta väder fortsätter.
 
Winston halkade 5-6 gånger rejält med bakbenen. Otroligt läskigt så vi red till Blåvita och sen hem. Skritt typ hela tiden utom en kortare galopp. Efter ridturen övade vi lite markövningar och mös runt. Sen fixade jag hela stallet innan jag åkte hemåt. En skön super lugn eftermiddag i stallet med mina två killar.
 
Sen jag kom hem har jag haft spa och skrubbat hela kroppen med SOCKER?! Ja eller någon skrubb som jag fick av mamma och pappa i julklapp som är typ rent socker. Ni vet att huden är typ vårt störta organ? Så jag skrubbade fort och sköljde bort ännu fortare. Körde sedan någon tvålmousse och sedan en duschgel med olja. Känner mig mjuk som en bebisrumpa. Resten av kvällen har jag spenderat i soffan med min favoritserie "Person Of Interest", tjejjouren och så har jag sökt lite jobb faktiskt.
 
Nu ska jag ut i stormen med min lilla puff innan vi kryper till kojs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0