Flög av Ratata

 
Igår skulle jag ut på nya vägar med Ratata! Vi har bara ridit hemmavid och till E under tiden han stått hos mig. Men jag vill börja trava och så och Hårga är lite roligare att rida till ibland. Så vi tog med oss Lina på cykel och traskade iväg. Det gick superbra! Han var cool och skrittade bara på ganska avslappnat. Spände upp sig lite vid fåren och vände om och kikade på dom. I backen vid blåvita huset så är det något som smäller till/knakar i skogen och helt plötsligt så sitter jag på marken. Jag är medveten om att ljudet kom och sen vet jag inget förrän jag sitter på marken och Lina ropar "släpp" och sen "Upp". Ratata stannade och kollade bara på mig medans jag satt på marken och sedan kravlade mig upp. Det gick så himla fort!
 
Jag gick bort till backen vid Renarna och hoppade upp från stubben som jag brukar använda när jag rider Winston. Jag hade ont i rumpan men det gick bra. Kände mig inte rädd eller spänd så det var ju skönt. Ratata hade lite bråttom hemåt¨och småtravade lite. Vid bergetvägen hoppade jag av och gick hem. Lina red Ratata efter vi hade kommit förbi fåren.
 
Det känns helt okej att ha flygit av. Det känns dock läskigt att han är så kvick. Jag kan inte se att jag kommer att kunna häva dessa situationerna i framtiden eftersom jag inte ens uppfattade att han gjorde nått förrän jag var på backen redan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0