Ihopsläpp

Det är ju inte det roligaste man kan pyssla med. Det jag är mest nojjig över är att Winston ska bli sämre i sitt ben. För det känns som att de ändå har koll på sina sparkar och de sparkar ju och bits först när hoten inte funkar. Men så ikväll så kom en ny vändning, Dansa är brunstig och vill bjuda ut sig lite till den nya killen i hagen. Detta kan tydligen ge rejäla skador och det vill vi såklart undvika. Så nu kör vi en provisorisk lösning att Dansa och Rattis inte går i samma hage fram tills de här första brunstdagarna är över. Sen hoppas vi att det ger sig av sig själv. Dansa är ju inte brunstig hemma i vanliga fall så det är klurigt att veta riktigt när hon är brunstig då hon inte verkar bli påverkad av brunsten.
 
Idag gick det bra att ha Rattis, Winston, Noa och Lukas ihop medans Dansa var på träning. Han verkar ta det lugnt och kommer nog anpassa sig fint i flocken!




 
Vi tog en promenad ikväll också, förbi "de farliga" hästarna haha.. Rattis brydde sig inte mycket alls idag. Var mer avslappnad och hade mer koll på vad jag gjorde och ville. Han har svårt att stå stilla så det får vi öva på. Men just nu känns han coolare än vad jag trodde och det känns skönt! Det sjuka är att jag sa till Lina ikväll att "Han går ju framåt av sig själv så man kan ju ta en skrittrunda på honom utan att vara slut då man kommit till kyrkan", det är så konstigt att han går så fort och är obrydd liksom. En burk som låg och rullade på vägen tittade han på lite fort men saktade inte direkt ner farten. Ja det känns hoppfullt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0