Galoppbyte

Jo ni nu har W lärt sig att byta galopp mitt i galoppen. Han gör det liksom av sig själv. Om vägen svänger så byter han och även om jag omfördelar vikten. Tidigare har han ju vart väldigt duktig på "förvändgalopp" haha.. alltså han har stenhårt hållt den galopp vi hade när vi gick in i svängen. Men nu har han alltså helt på egen hand lärt sig att byta till den galopp han tycker passar. Det är inte så att han byter på kommando. Men det är ändå lite coolt att han kan om han vill :P. Patrik lyckades få ett byte på film..

 
Idag red vi Björnvägen med Lina och Dansa. Det var min önskan och jag vill så gärna kunna rida där utan att vara vettskrämd. Men jag vet inte hur det ska gå. Jag hoppas jag kommer över det. Jävla björnar. W var lite knackig trots att vi red bakom men väldigt pigg men stretig. Jag är supernöjd med ridturen och jag skötte mig bra! Dansa går som bara den nu och det är så himla roligt! Vilken pärla hon kan vara alltså!
 
Just det, jag såg en orm också!! Den slingrade sig i diket snabbt som attans. Dansa hade precis hoppat rakt över vägen för nått och jag hann tänka att jag hade tur att W inte hoppade med och så prasslar ormen till och W flyger över vägen hahaha.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0