Hästfronten

 
Just nu kör vi en högre växel med Dansas dressyrande igen. De ska tävla nästa helg och därför behövs det lite extra paddträningar. Det innebär längre tid till stallet de dagar vi ska iväg med henne eftersom W ändå ska ridas hemma. Men det har funkat fint denna vecka. Medans jag rider så mockar Lina och fixar klar Dansa, när jag kommer tillbaka lastar vi Dansa och sen fixar vi resten i stallet när vi kommer tillbaka. Övrigt om Dansa är att hon blitt lite crazy i hagen igen, annars är hon nog finare än någonsin skulle jag säga!.
 
 
W är lite huller om buller. Vi åkte på en tvärnit i veckan då Dansa nitade på grund av någonting och vi hann inte stanna innan så W tvärnitade strax innan Dansas rumpa och jag flög fram och landade på halsen, igen. Efter det har han jollat sig och inte velat gå fram på bortåt vägen och tvärstannat och vrångat sig. Jag blir ju knäpp i huvudet och tror att han har ont och nå fel och gud vet allt men jag tror helt ärligt att han bara kommit på att han KAN göra dessa saker IGEN. Himla tråkigt men jag hoppas det går över fort. Galoppen är sisådär. Ridkänslan överhuvudtaget denna vecka är lite on and off vilket är förståligt med mycket vila förra veckan och nu denna nyhet om tvärnitar.
 
Nosan är mer gravid än nånsin och jag längtas till lilla fölet "pluppar" ur(helst när jag inte är där :O). Hon vill gärna vara nära och är alltid den första som kommer ute i hagen. Jag önskar att hon vore nån dm större så att jag kunde rida på henne också.
Lukas mår bra och ser minst lika gravid ut som Nosan. Måste ut på lite mer turer med honom. Får passa på nu när det blir bättre underlag igen.
 
Björnjävlarna har vaknat och det lägger lite som en dimma över ridningen för mig. Jag får lite panik av att rida på våra vägar som mestadels har skog och åkrar runt sig. Jag ville ju rida massor mot Sörfly men just nu kan jag inte ens tänka tanken. Och våran Landaväg som också kallas Björnvägen som jag ändå börjat gilla lite känns inte alls lockande. När fy fan för björnar! Varg har dom också sett fast bortanför Sibo men det är typ 1 mil vilket inte är mycket i vargvärlden.
 
Underlaget på vägarna är perfekt just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0