Sommaren 2017

Jag har börjat mitt sommarjobb i helgen! Trivs otroligt bra som vanligt. Det blir lite mer jobb ett tag men jag känner mig så sjukt lugn. Känns som att jag har bra flyt på veckorna och jag hoppas att jag kommer känna så när jag är i veckorna också. Det som är kruxet är ju att ha häst och hund. Men när mamma och pappa ska bort är jag nästintill ledig, behöver hundvakt litegrann bara. Med Winston har jag ett genomtänkt tänk med några tuffare veckor och några lugnare. Eftersom jag jobbar dygn mest så har jag ju många lediga dagar dagen efter dygnet och då tänker jag långturer.


Jamen det känns som att det kommer blir en riktigt härlig sommar med mycket jobb, mycket häst och mycket bad och mys! Saknar lite partytid då jag jobbar typ varje helg, de helger jag är ledig är det tävling för Lina och Dansa och det vill jag med på. Men det löser sig!

Semester?! I augusti är jag ledig mycket! Och jag hoppas på att komma till Stockholm, Ullared, Karlstad och Vinströmmarna. Sen en vecka på Mallis i september? !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0