Sol och vår..

Äntligen är den här.. VÅREN! Jag blir så glad:).. Idag har jag bökat omkring med alla mina lådor.. jag har flyttat dom från "deras hem" bastun till altanen.. och dom jag inte ska ha med mig i flytten har jag ställt i förrådet..

Till nya lya ska jag köpa:
1 tv platt högst 32 storlek..
1 vit byrå
1 vit bokhylla typ
massa förvaringsboxar


Ja det var väll de..

 Nu ska jag ta å göra mig klar för girls night! Ska bli kul å träffa dom lite.. även om dom ska ut sen.. det ska inte jag.. kommer inte gå ut förrän jag har flyttat nu tror jag.. Inga pengar och ingen lust!

Nyheterna..

Nu lär jag få en massa skit men det skiter jag i.. Jag är så less på det där självmordet i fängelset.. Brorsan pratar om att de där minutrarna att det är väktarnas fel att 23 åringen dog.. hur fan kan det vara det? Jag fattar väll att dom borde lyft ner honom men det var ju ändå hans beslut att ta sitt liv på toan?! Å advokaten han sa "man kan väll inte vara i chck i 9 minuter?!".. haha så blåst.. Jag kan inte förkara det här bättre just nu.. men om dom kommer att fortsätta älta detta så kommer jag oxå det..  

Nu ska jag vara lite social med Johanna!

Skoj att Linnea the frog kommer hem imårron:)..

IDIOTER.. Vilket jävla skit..

Schulman.. ja ni vet dom där bröderna.. ja tror dom är bröder iallafall.. Jag tänkte först att dom kanske har kommit på någon bra sida nu om dom har ansträngt sig att skaffa en egen hemsida 1000apor.se jag fattar inte vad folk ser.. jag ser inget kul alls faktiskt. Jag tänkte att det skule vara skoj att läsa deras SMS men det var det inte.. jag anser att dom är totalt ointressanta. Dom är elaka och jag trodde att han Alex slutade blogga på Aftonbladet för att folk fick fel bild av honom att han inte var så elak egentligen.. men han är fan elakare egentligen. Jag är så less på människor som tror att dom kan bli kända för vad som helst.. jag hoppas att denna sida läggs ner snarast.. Å sen vill jag bara tilllägg, hans fru.. Katrin eller nått heter hon.. hon gör nån tv show.. som det finns ett klipp av på sidan.. Jag har gillat henne fram till nu.. vilket blåst människa.. inte undra på att hon är tillsammans med han Alex.. jag har funderat hur hon som verkar så normal kan vara med en sån elak människa men nu fattar jag.. hon är ännu elakare och ännu mer korkad.. å Brodern han bara hakar på och tror att han ska bli känd.. han har ingen hjärna så han fattar inte vad han är med å gör.. så blåsta människor.. jag blir såå less.. tur att jag inte behöver läsa det dom skriverLer.. Jag hade inte tänkt att ge dom nå mer uppmärksamhet men jag kan inte låta bli.. vilket jävla skit..

ALKOHOL

Är det inte konstigt att vi är så blåsta att vi dricker alkohol fast det var och varannan dag dör folk pga alkohol?! Jag vet fan inte vad jag ska tycka. Dessa tankar kommer varje gång jag blir indragen i beroende människors liv. Jag får veta det mest "hemliga" och hemska grejerna som kommer som ett resultat av alkoholen. Jag skriver om alkohol därför att det ligger mig närmare än andra droger som Amfetamin, Kokain, Cannabis med flera, men det är egentligen precis samma sak förutom att alkohol är lagligt.

Är det inte sjukt hur jag som ung tänkte att det var NORMALT att vara totalt packad när jag gick ut på Tranan, å även om inte jag var det så var typ ALLA andra jag kände det. Har vi inte en väldigt konstig alkohol användning? Eller är det bara jag som har denna uppfattning som jobbar inom detta?

Jag vet flera gravida som bara Längtar tills dom ska sluta amma så dom kan dricka ett glas vin eller en kall öl, jag förstår inte denna alkohol hysteri. Tänk på de beroende som har levt ett liv som har bestått mest av alkohol och supande och sen får/kan dom aldrig mer dricka igen, ALDRIG MER! Jag vet inte vad jag har för nytta av att dricka alkohol.. är det alkoholen som gör så att jag har roligare eller är det min inställning? Jag är ju en väldigt nykter människa men om jag skulle få veta att jag aldrig mer fick dricka alkohol så skulle jag nog dricka det mer, men det är ju för att jag är så vrång.

Jag förstår inte att alkohol kan vara lagligt i Sverige idag, de har förstört så många liv och kommer att förstöra ännu fler och ingen kommer att göra någonting åt saken. JAG är ju minst lika blåst som alla er andra som någon gång dricker alkohol haltiga drycker, för jag har sett den verkliga baksida och den är inte speciellt najs...

RSS 2.0