Första advent

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.


Uppbokad..

Ojojoj de kommande veckorna blir lite lite lediga.
Imårron åker jag till Stockholm *Längtar*
Fredag klockan 8 kommer jag hem, har tvätttid från 19 & så är det ju IDOL + att jag ska handla mat så jag överlever helgen.
Lördag Jobbar hela långa dagen sen barnvakt till lille Ted, mamma Linda ska ut på partaj..
Söndag Jobbar, Har partylite party på kvällen hos Linda.
Måndag är ledig till klockan 11 och sen jobbar jag till jag stupar, kollar på CSI och sover sen.
Tisdag Jobbar sen ska jag träffa E (kontakt person) Sen ska jag SOVA tidigt.
Onsdag Jobbar till 16 och då hämtar jag upp syster och vi drar iväg på hennes 30års hemliga resa (tyvärr läser hon min blogg så jag kan inte avslöja vart)..
Torsdag kväll kommer jag hem och då ska jag städa.
Fredag Jobbar och slutar 20..
Lördag Partylite Storträff till klockan 18 sen ska jag vara full och sova till söndag klockan 2, då ska jag nyktra till och vila upp mig inför en ny jobb vecka.. Fun?! JA som tusan jag ser fram emot allt men vi får la se hur pigg jag kommer vara.. haha..

Jag var på Badhuset idag och vi åt i cafeterian, var hur länge sedan som helst. Det enda jag brukar köpa där är en frukt efter jag varit och simmat. Men Gud vilka GODA och bra sallader de har där.

Lätt bäst i hela Bollnäs
Det är mitt bästa tips!

Pizzeria Bandy är inte att rekommendera så  jätte mycket längre vad gäller räksallader. De var frysna näst sista gången jag köpte en sån där. Men sist jag åt därifrån så var det ok, men jag sa då att jag inte ville ha frysna räkor. Men det tycker jag ju att de borde förstå..

Söndag

Helgen har varit så skön. Tillbringat typ all min tid i Växbo och mysigt med god mat, bak och spel..

Nu har jag gjort helgens måste..

Nu så pratar jag med Världens underbaraste..


Tur att vi har data ögat att kommunisera via när vi inte bor så nära..

Åker nog och hälsar på familjen på onsdag.. Mys!

OND ANING

Föreställ dig att du är en kvinna som har ett perfekt och välordnat liv. Du har ett vackert hus, två härliga döttrar och framför allt en underbar man, som du känner bättre än någon annan. Tänk dig sedan att allt det där - all din trygghet - försvinner i ett enda slag när din make omkommer.

För Linda Hanson blir detta mardrömscenario verklighet när stadens sheriff knackar på hennes dörr och meddelar att hennes make dött i en tragisk bilolycka. Fullständigt förkrossad gråter sig Linda till sömns bara för att väckas morgonen därpå av sin mans trallande från duschen. Till en början tror Linda att allt varit en ond dröm, men redan nästa dag vaknar hon åter upp som änka. Nu trasas Lindas verklighet sönder i ett virrvarr av dagar utan kronologisk följd och plötsligt inser hon att hennes "föraning" om mannens förestående olycka faktiskt kan rädda hans liv.

Men vad händer om hon medvetet griper in och förändrar sitt och familjens öde?

Lite skum film.. men å andra sidan så brukar Thrillers vara det. Sandra Bullock är ju alltid great! Så helt klart värd att se.

Den får  av 5


Picture This

Mandy har just blivit bjuden på årets fest av skolans populäraste kille. Det finns bara ett problem: hon har utegångsförbud! Till slut går hennes pappa med på att hon pluggar hos några kompisar om han får kolla henne varje halvtimme via videosamtal på mobilen... Nu måste Mandy och hennes vänner lura tekniken på många fantasifulla sätt - så att de kan gå på festen utan att hennes pappa anar något!

Den här filmen är också High school!  Rekommenderas om man gillar sånna typer av filmer! Lite löjlig.. Den får  av 5.


Material girls

Vad gör två stenrika jetsetbrudar när de blir av med kreditkorten?

Ava och Tanzie är enda arvingar till Marchetta, världens största kosmetikaföretag. Glamoursystrarna lever lyxlivets ljuva dagar som präglas av VIP-fester, blixtrande kameror och mängder med kreditkort som räcker till ett helt liv utan arbete. Fram till dess att en skvallerskandal krossar företaget och lämnar systrarna utblottade - utan bilar, bostad och botox.

Nu är det buss och begagnade kläder som gäller, men så bestämmer sig Ava och Tanzie för att packa sminkväskan och ta upp kampen...

Denna film är typiskt Highschoolig.. Underhållande! Den får  av 5


Min bäste sängkamrat..

..har återvänt
Jag blev så lycklig när budkillen plingade på dörren.. jag visste att det var han innan jag hade öppnat för han plicgade likadant.. Plingelepling pling pling pling pling.. massa gånger och i en melodi liksom. Jag skulle hata honom om jag hade ett sovade barn.. haha..
 
Men det har ju inte jag jag har bara en nyfiken katt..
 
Nu kan jag åte igen ligga här i soffan och ha datorn på maggen.. kolla på tv och datorn samtidigt!

Här ser man verkligen att min dubbelhaka blitt mindre..

Här ser man min gigantiska finnaktiga grej under näsan..haha
 
Nu ska jag kika klart på Idol! Hoppas Tove och Calle blir kvar..

Vet ni att jag fördubblat min statestik?! Förut var ni minst 3 om dagen nu är det mint 6 och oftast 11.. hur är det  möjligt och vilka är ni?!

Blogg uppehåll?!..

Min datorvärld är inte med mig just nu.. Minidatorn är i Tyskland och den andra skulle jag vara duktig att fixa upp under tiden. Så jag började med att formatera om den för den har varit utan virusskydd så länge nu så jag tänkte att det var bäst.

Då får den fnatt så nu funkar den inte alls..

Ska ringa supporten imårron som säker säger TRYCK ALT och F10, det är vad man trycker när man vill formatera om en Acer dator för övrigt. Världens bästa påfund när det funkar.

Men inte när det inte funkar..Var så less inatt..

Katten reagerar verkligen inte på nått.. Hon bara sover och sover.. är bara vaken när vi har besök

Ikväll fick jag mat hos kära syster yster..

SÅ GOTT åt lite för mycket, men inte alls farligt!

Nu ska vi lägga gossarna bus..sen blir beställning och tv:n!

Återkommer när jag och Stordatorn blitt sams..

Har jag förövrigt sagt att vi numer har RÖKFRITT på jobbet?! Alla som röker få gå/åka ner och röka. De får inte röka på balkongen där de fick röka förut alltså. Det är ioförsig lite andra mindre bra regler som också kommit till, men inget som berör mig.. Tänk hela Sverige RÖKFRITT! Gud så härligt..

What the fuck..

Mitt liv har bestått av Sofia, Sarah och tv spel och jobb jobb jobb den senaste tiden..
Ikväll har jag träffat Johanna en sväng och pratat igen en massa eftersom vi inte har träffats på ett tag.

Jag släpade mig upp ur sängen i morse.. var fruktansvärt trött. Fattar inte varför för jag la mig HALV 10 igår. I Lördags la jag mig ju typ halv 3 men var ändå piggare i söndags än idag. Idag ska jag sova klockan 22 om det inte händer något annat skoj!

Känner allvarligt att jag kommer lämna BB snart och endast blogga här.. fast det är ganska lämpligt att skriva inläggen där och kopiera hit så vi får se..


Ikväll kände jag att jag ville lyxa till det och gjorde därför en Melon & Hallon drink. Vi ska ju ha drinkkväll här någon helg framöver..

Det första Johanna sa var "Men Hanna, det är ju Måndag".. ja men för mig är det torsdag eftersom jag jobbat fredag lördag söndag måndag.. " Jaha ja men då är det ju ganska ok".. haha..

Jag bestämmer i mitt liv! - det är mottot jag lever efter just nu..

Jag mår hur bra som helst idag, jag har gått ner 7,2 kg sedan jag började med viktprogrammet.. Så nu är det bara 5 kvar till Jul.. Det borde jag väll hinna?!

Dagen

Dagen har jag spenderat tv spel Super ? (det är typ som Mariokart fast på Playstation) och med the Tvins! Så underbara människor. Synd att jag inte tog nått kort på dom.. kanske kan hitta något från förr?!
Japps här är dom..
 &
Christine                                                       Therese
Vi var på Erikshjälpen och Kupan.. Jag gjorde ett fynd och hittade

en Julgodis skål!

Så nu har jag firat lite med glögg ikväll..
Det känns som att jag varit ledig 1 vecka, & jag börjar inte jobba förrän 4 imårron=).

 
Om 3 minuter börjar Criminal Minds då ska jag få tillåtelse att lägga mig i soffan och slöa..

Så Skönt

att vara ledig..
Trots väntan på budillen idag så är jag väldigt nöjd med dagen.
Hade slöförmiddag med lite hem pyssel och doning. Sen var jag och simmade, duktigt!
Sen kom Linda och Ted och åt lunch med mig, Mysigt. Ted är så söt och flinar hela tiden.
Sen kollade jag på "Hopplös och Hatad av alla" under tiden jag väntade på budkillen.
Sen åkte jag med Sofia och kollade på en tv. Jag kommer nog kanske köpa en ändå, Attans. Men men jag kan väll unna mig det?!
 
Sen åkte jag hem och storstädade. Nu är allt Lila borta och allt i Rummet är Svart/Vitt

Så roligt att göra om. Min tanke är att det ska vara färglöst nu fram till December då allt kommer bli rött.. *Längtar*
 
Min Katt har gått i ide.. Hon sover verkligen hela tiden
 

Ibland sträcker hon lite på sig

Men hon kliver sällan upp..

ASUS ärendet

Min mini dator har det blitt något fel på.. Tänkte här berätta hur dåligt Asus support är. Så att alla undviker att köpa en av detta märket.

Fin är det iallafall
Det började i helgen.. Inget var då öppet på ASUS kundservice.
Måndag 16:15 ringde påväg hem från jobbet. Nej de kan inte hjälpa mig om jag inte har serienumret på datorn. Men det hade jag inte med till jobbet. Nils säger att de ska hjälpa mig göra en omformatering om jag ringer med det där serienumret. Jag behöver dock KÖPA en cd kompitabel grej om min dator inte har cdläsare.

Måndag 16:45 Ringde när jag kommit hem. Johan säger att "ja men den behöver vi ha in på "koll" det är något fel på Hårdvaran, det är INGENTING du kan formatera bort". Tänk om jag nu hade åkt och köpt en sån jävla läsare för 700 kr. Tur att jag inte gjorde det. Johan informerar om att jag kommer få ett mail där jag får göra en skadeanmälan skriftligt. Säger också att jag måste ha en annan dator för att öppna detta dokument och sen kommer jag få ett annat mail där det är olika papper jag måste skriva ut och klistra på paketet.

Måndag 22:00 får ett mail där jag får göra en anmälan att datorn inte fungerar. Inte så att de kunde förstått det på telefon?!

Tisdag får ett nytt mail där jag ska kunna skriva ut en fraktsedel så jag kan skicka in datorn på undersökning till typ Tyskland. Det funkar inte. Jag ringer UPS, de säger att ASUS gjort fel. Ringer ASUS, knappar mig fram.. Pratar med Johan igen som säger att det nog är något fel på MIN dator, att jag inte kan öppna det. Jag håller inte med. Han säger att de ska skicka ett nytt inom 24 timmar. Det kommer inom 3 och jag kan skriva ut papprena på Jobbets skrivare. Jag äger en skrivare men den har jag inte i min lägenhet. Har verkligen alla en skrivare??

Onsdag Ringer UPS för att beställa TID för upphämtningen. Hon säger att "Då kommer någon någongång mellan 13 och 17. Döhh då sa jag "Jag tänker inte sitta hemma hela min lediga dag för att vänta på att ni ska komma och hämta paketet". Det brukar inte vara ett problem för människor får jag till svar.. haha.. Nä men för mig är det de sa jag och krävde en specifik tid, Det står ju så i mina mail att man ska boka en tid. Det bästa hon kunde ordna var mellan 1 och 15.. Grattis!

Idag 14:59 kommer killen och hämtar det jävla paketet.

Vilken pärs för en liten Minidata..Väldigt omständigt företag må jag säga.. Högst 15 dagar ska det ta innan jag får tillbaka den.. vi får se hur det går

Magnet Tejpen!

Den här underbara magnet tejpen måste du verkligen införskaffa. Så här gör man..

Tar tejpen, super tung är den..

Sen tar man det kort man vill och tejpar bara på en eller två tejpbitar på baksidan..


Å vips så har du ett nytt kylskåp.. Jag magnettejpar bara grejer som ska sitta där ett tag.. på typ vykort och sånt är det fortfarande magnet som gäller..

Jag är så jävla slarvig.. nu har jag tappat bort Nagellackborttagningen och kvittot till minidatan.. Så nu får jag leva med Röda naglar och en trasig dator..

Filmer

Jag har ju gått med i Filmklubben och idag fick jag mina 5 +1 första filmer..
Jag börjde precis kolla på

Ronja Rövardotter - Älskar den.. Lovis är så härlig.. i början frågar Skalle Per "Vad ska barnet heta då" Lovis säger "Ronja" Då säger nån gubbe "men tänk om det skulle blitt en pojk då?" Lovis säger "Om jag säger att mitt barn ska heta Ronja så blir det en Ronja"..

Fast & Furious

Glömligheter Pettson & Findus

Murder on Spec

War Inc

& som hemlig DVD fick jag

Hopplös och Hatad av alla

Så jag hoppas ni inte är trött på mina finfina filmbeskrivningar..

Shadow man

När illasinnade agenter inom CIA smugglar ut ett dödligt virus från USA och använder den före detta agenten Jack Foster som kurir, har de ingen aning om vilken ilska de är på väg att släppa lös! Jack är ovetande om planen han är insyltad i och tar med sin dotter på en resa till Europa, där hon kidnappas av utländska agenter. För att kunna rädda henne och oskadliggöra kidnapparna, måste Jack ge sig in i en skum värld av internationellt spionge där fienden lurar bakom varje hörn och ens bästa vän kan visa sig vara ens värsta fiende!

Jag tycker denna film är värd att se men inte mer.. Den är lite spännande men den är ändå lite förutseende. Men Goo är det i den iallafall & kort var den.. kändes som en kvart.. Ni ser att jag blitt lite Steven Segal Fan på senare tid.. haha

Den får  av 5


Helgen

Fredagen slutade jag 20 så då skyndade jag hem och kollade på Idol och tvättade..

Lördagen tågade vi till Gävle, missade nästan tåget.. så typiskt mig. Sen gick vi och åt

Buffé med tacos Sallad och Pizza.. något för alla. Så gott!

 Sen gick vi lite i affärer och ikade.. jag shoppade lite trots pengarbrist denna månad.

 

Sen så gick vi på Bio UPP Var lite underlig för att vara en barnfilm. De första 20 minutrarna fattar man typ ingenting.. men sen blir den jättebra!

Den får  av 5

Och åt Godis..

Sen skyndade vi till Tåget och Elina sov hos mig även denna natt.. Kollade på film och myste..

 

Söndagen Var jag mest hemma och kikade på Film och sen åkte jag till Pappa för att fira Farsdag, åt Räksallad från Bandy.. de andra åt pizza..

 

ps. Jag funderar på vem på mitt jobb som läster min blogg.. Jag vet 2.. och ingen av dom har skrivigt kommentaren som en "kollega" skrivit.. Hmmp.. jag är så nyfiken så jag dör snart.. Snälla snälla who are you?!


Driven to kill

Ruslan (Steven Seagal) är en före detta maffiamedlem som dragit sig tillbaka för bli författare. Han återvänder nu till sina gamla kvarter för att närvara på sin dotters bröllop. Men det visar sig att brudgummen är sonen till Ruslans livslånga fi ende, Mikhail Arban. Sedan Ruslan drog sig tillbaks har Arban blivit ledaren för hela den ryska Östkustmaffian.

På bröllopsdagen mördas Ruslans ex-fru och hans dotter blir svårt skadad. Nu tvingas Ruslan möta sitt förflutna och han gör allt för att försvara sin familj.

Bra film. Jag gillar verkligen maffia liv och hämdlystna människor
Den får  av 5

Fot Detox del 2

Det kändes bra efter fotdetoxen men det luktade illa om fötterna trots att jag tvättat dom en gång hemma och sen varit och simmat  och skrubbat dom med tvål i duschen.

 

Linda & Hanna & Sis som vill prova detta, det finns på www.homeshop.com Det vore faktiskt väldigt bra om ni också började med detta så att vi alla luktar likadant.. haha..

 

Puss å Gonatt med er gott folk!

 

Ps. Jag är så glad att Rabih åkte ut.. ds.


Uppdate

Känns som att jag inte har bloggat på hur länge som helst. Men det kanske är för att jag var ledig imårron..hunnit med så mycket..
 
Igår slöade jag först halva dagen, simmade, hälsade på Helena, besökte Dollar för att hitta en kalender, shoppade lite mat och sen åkte jag till L och lilla Underbara T.

Tyvärr var jag alldeles för tidig så jag tog en promenix och fotade lite i snöovädret

Sen så kom jag på hur man jämt gjorde som barn..

Traktor spår haha..
 
Sen blev jag bjuden på mat och

Fruktsallad
 
Sen målade jag naglarna och innan jag kom hem var det ju natta..

Men lite datornördig hann jag med att vara..

Äcklig Fot Detox

Jag måsta ju prova fot detoxen inatt..DDen är till för att dra ut gifter ur kroppen och öka förbränning och Blodcirkulationen. Sen även för en massa andra saker men jag använder den för dessa ändamål.
Så här går det till:

Det är som stora plåster, fast man sätter dit den vita påsen i mitten själv.

Klistrar fast den under foten..

Luktar så jävla illa


Imorse såg de vita påsarna ut såhär.. Så nu lär jag vara väldigt ren?!

Shopping

Eller rättare sagt Internet shopping, det kommer att bli det som får mig i konkurs..haha..
Kollade lite på Banken häromdagen jag har handlat för över 5000 kr på Ellos på typ 10 månader. Det är inte så mycket 500kr i månaden, men min syn är typ att jag inte gjort av med alls mycket pengar till dom..ca 2000kr skulle jag chansa på. Härom natten satt jag och gick med i Filmklubben (www.homeenter.com) får 5 filmer och betalar för 1, 179kr + porto blir ju minst 200kr, sen måste jag beställa en till film.

Nästa dag fick jag ett magasin hem i dörren som låg där och glodde på mig i 2 dagar, jag skulle slängt den på en gång. Men istället så när jag satt här hemma en trist sen kväll så kommer jag på att jag borde kika i den..
Det resulterade i en julklapp till NIls som verkligen kommer att bli superbra

Men sen blev det ju en massa saker till mig Pennor, Julljuslyktor, Magnet tejp (en av världens bästa uppfinningar), Fot detox och en så man har på framrutan på bilen så det inte blir is. Great men lite onödigt..haha..


Idag så satt jag på jobbet och undrade frågade Robin var man kan hitta PS2 spel, han sa Tradera. Tradera är verkligen döden för en så impulsiv människa som mig. Det jag skulle ha var PS2 spelet Donkey Kong. Det jag köpte var King Kong PS2 spel och denna vackra skapelse


Såå fin!

TV 3

Vafan är det med tv 3 ikväll.. Dubbla avsnitt av mitt all time favorite show.. NCIS.. men det är reklam typ var 8 minut, då överdriver jag INTE.
Jag blir helt galen, jag brukar gilla att det är lite reklam typ 1 i halvtimmen, då hinner jag göra massa saker. Men det här är ju ett skämt, blir ju knappt något sammanhang i programmet..

Jag ringde TV 3 och frågade om det ska vara så här mycket reklam?
Hennes Svar: "Ja du jag vet inte" "Jag kollar på 3:an, jag har inte märkt något" "Om du verkligen vill ha ett svar kan du återkomma imårron 8:30" "Du vet TV3 överlever ju på grund av att vi sänder reklam"
Då var det bara och tacka så mycket ÄNDÅ!!
Jag känner mig verkligen som en gnällkärrig.. haha.. Tänk att ringa TV3 och klaga på Reklam..fast jag klagade ju inte riktigt. Jag bara frågade! & de är klart att det ska/måste vara reklam. Men var 7 minut är inte det att ta i???????????

Hemma kring

Som ni läst denna senaste veckan så har jag varit mycket hemma. Har ju kollat på sjukt mycket filmer..haha.. Sen är det så svårt med maten och allt när man är borta. Beräkna och väga tills man blir tokig. Nu äre stränga linan som gäller i 1 vecka till. Sen blire en lugnare vecka igen. Denna veckan har jag som mål att gå ett varv runt sjön på morgonen innan jobbet varje dag jag jobbar, imorse kämpade jag mig iväg klockan 7.

Jag har nästan tagit igen all vikt jag skulle gå ner så nu ligger jag minus 4,9 kg av 13. Känner mig nöjd men jag ska skärpa mig lite med träningen.

På lördag ska jag på Parkbadet i Sandviken med E och E.. ska bli mysigt! Blir nog en liten roadtrip. Orkar inte med tåg och passa tider & byta till buss.. Nä tacka vet jag bilen. Jag kompenserar miljön genom att inte byta ut lampan som gått sönder i hallen på ett tag, då spar jag ju på lite ström..

Det jag skulle komma fram till är att jag måste köpa en ny bikini, jag har vuxit ur min gamla, höll på att tappa den hela tiden när jag var och simma. Men jag borde ju vara glad för det, men jag gillar verkligen min turkosa bikini!

Idag har jag ätit lyxlax med champinjoner, paprika och bulgur. Såå gott!

Jag har pratat med Tele2 för jag tänkte att de kunde hjälpa mig att koppla in mitt PS2 så att jag slipper dra ur och koppla om varje gång jag ska kolla på film eller spela. Då säger killen "Ja men det vet inte jag hur man gör, läs bruksanvisningen" Det har jag ju såklart gjort(sökte på google och hittade den, jag har ju såklart förlagt min egna). Sen satt han bara tyst..haha.. jävligt underligt.

Jag har också pratat med Bollnäs Bostäder som dragit dubbel hyra av mig denna månad, Underligt. Men tydligen hade det varit något pappers strul. Jag skulle få pengarna tillbaka betalade iallafall.. så jag har nu 41 kr på mitt konto.. haha har nog aldrig hänt, inte på väldigt länge iallafall.

Nu ska jag vara lite tjejig och måla naglarna..


ULLARED

Vilket program, vilken affär, vilket kaos..


Haha jag bara älskar de där två tanterna Gittan & Maggan
helt Galna!

Familjen var ju bara helt underlig, de spar pengar hela året för att shoppa loss på Ullared. Hela deras hem är där ifrån. Lite trist?! Hon/de handlar för typ 50000 haha.. ojojoj..
Pappan använder ca en halvliter tändvätska till grillen, det kanske är för att det är såå billigt?

Makeup artisten och hans mamma var ju bara för mycket. Men det gjorde ju sitt till hela programmet..


I lagens namn

Idag blev det en svenskfilm..

Sven Wollter och Stefan Sauk i filmatiseringen av Leif G.W. Perssons bästsäljare "Samhällsbärarna". Orsakade stor mediauppståndelse när det avslöjades att polisen motarbetade inspelningen. Regisserad av Kjell Sundvall som också gjorde "Jägarna".

Om man vill veta vad jag tycker om Sveriges POLISER så ska man kolla på denna film. Det är precis så här jag tycker att det beteer sig. De ute på gatan är nochalanta och råa. Kan slå ner vem som helst och är helt gränslösa eller de har sina egna regler och lagar. De "gamlingarna på kontoret säger "äsh det går inte att göra något" låt brottslingarna vara.
Klockrent helt klart.
Den får  av 5

Wallander - Tjuven

Det är ett flertal villainbrott i Ystad. Några grannar i det drabbade området beslutar att ta saken i egna händer och startar ett medborgargarde som ska vakta gatorna på nätterna. Under en nattvandring får de syn på en misstänkt person och misshandlar honom svårt. 
 
Dagen efter är mannen och hans bil borta. Polisen får in en anmälan från en förtvivlad polsk kvinna som berättar att hennes man är försvunnen. Fallet prioriteras lågt, men Wallander bestämmer sig för att gräva djupare, och ser snart en möjlig lösning då spåren leder till en sammansvetsad skara av villagrannar. Den försvunne mannens kropp är ännu spårlöst försvunnen, men i hans telefon hittar Wallander fasansfulla bilder av en död kvinna…


Alla Wallander filmer är ju i stort sett lika. Samma personer och ett brott som de löser. Ganska meningslöst att kolla på egentligen. Men eftersom jag ALLTID kollar på CSI och Criminal Mind som bygger på samma system Brott - Lösning så tänkte jag ge Wallander en ny chans. Men nä den är si så där. Det första jag stör mig på är Gubben som är Wallander, han ser ju halvdöd ut och jag tror det är för att det är på Svenska så kan man liksom inte bli så kaxig som jag skulle vilja att han var. Sen ser han ju väldigt slemmig ut, ioförsig regnade det mycket i denna film, så det kanske var därför.
Jag måste sluta jämföra med de andra serier jag kollar på.
Tjuven får  av 5
Jag ska ge Prästen en chans idag.. haha..

LIFE

Igår var jag i Växbo! Det är den lilla lilla by där jag vuxit upp och har hela min familj.
När jag kom dit igår så hade jag som vanlig korta leggings och klänning och kofta.. det är ju inte det bästa att ha på sig nu på hösten i kylan.
Mormor och morfar hade precis kommit hem och sa att pappa och min morbror Inge höll på att fylla hövagnen till fåren. Pappa skulle hjälpa mig att hitta en motorvärmaresladd så jag slipper frysa på morgonen.. Jag promenixade upp dit med morfar (som efter operationen mår hyfsat skulle jag säga).

 
 De hade fullt upp. Men när de väl var klara så kollade pappa i min överfulla skuff och lyfter på hela golvet och DÄR ligger sladden som jag övertygat honom att var borta.. Men vem lägger en sladd under golvet liksom, Inte jag iallafall, därför letar jag inte heller där haha.. stackars pappa som har en såå flokig dotter..

Jag älskar verkligen att vara hemma på mormor och morfars gård. Min dröm som jag haft ända sedan jag var lite var att flytta dit när jag blev stor och ha häst och kossor.. Vi får se om det någon gång blir verklighet. Jag är verkligen mörkrädd som fan, men hemma på deras gård kan jag gå typ överallt & känna mig trygg.. är inte det underligt?!


Höskullen var & är fortfarande min favoritplats på hela gården.. Doften och Lugnet är Underbart!!!

Flickvänner från förr

Filmen handlar om snygge Connor (Matthew McConaughey) som lever sitt liv med en ny tjej typ varje dag. Han är Mode fotograf och är heltklart alla tjejers favorit. Men Connor tror inte på kärleken och därför blir det lite underligt när han åker på sin brors bröllop och ska vara Best Man, ni vet hålla tal om kärlek för evigt & sånt.
Det är då själva filmen börjar och Connor får möta många av sina gamla "flickvänner" och stå till svars inför sina old actions. På bröllopet träffar han åter igen på sin barndomskärlek (som spelas av Jennifer Garner).. hon har inte så höga förhoppningar om denna karl. Sen kommer spökena och tiden snurrar.. haha..

Denna film var precis vad jag behövde i min ensamhet idag!
Den får  av 5

RSS 2.0