Sorgligt..

Idag har varit en av de jobbigast dagarna på jobbet. Först och främst för att jag varit riktigt ledsen att Sarah och Linda ska sluta, vem ska jag nu ha kul med?
Jag pratade lite med Linda (en annan som jobbar kvar) idag och då kändes det lite bättre. Alla var ju så glada idag för det var "Freaky Onsdag" (de skulle klä ut sig) det bara gjorde mig ännu sämre. Fy vad hemskt det är att saker förändras som jag inte kan göra någonting åt. Jag vill bestämma och jag vill välja vilka jag vill jobba med och jag vill jag vill jag vill.. sååå mycket.

Dagen blev lite bättre när alla gick hem och jag blev ensam kvar med Linda och typ 2 till. Var så skönt och lugnt!

Det var även sista dagen på det första Uppdrag jag hade när jag började på Anthill. Underbart. Känns som en befrielse att slippa alla elaka människor som ringde på det uppdraget. Så jag är lite glad för det iallafall. Nästa vecka börjar jag på ett nytt fräscht uppdrag och det verkar jättekul. Jag hoppas det ordnar sig till det bättre.

Jag vet vad jag måste göra och jag vet att jag kan göra det, frågan är bara När och Hur det ska gå till.. Måste våga!

Här nedan ser ni min dagliga utsikt från min plats..

Jobbet

Det är en sorgens dag idag på jobbet.
Mina bästa arbetskompisar har slutat.. både Linda & Sarah.. jag är såå ledsen. Fy tusan.  Nu sitter jag här själv och inser sakta att det är så här tyst och tråkigt det kommer vara framöver.. kommer jag orka det?

Undrar varför jag får vara kvar?!

Lindex & Idol

Jag var ju på stan häromdagen när allt jag skulle på var stängt. Jag var in på nya Lindex, & jag tänkte att nu måste dom ha planerat denna affär bra. Tyvärr är det helt tvärtom. Det är super trång och det kan stå typ 2 stycken kunder i kön annars så får man stå mellan hyllorna. TTänk dom med banrvagn, då kommer man inte ens runt i affären, jag skulle vända i dörren. Fattar inte hur de kan ta så mycket pangar och så gör dom affärn dligare rent praktiskt. Allt hänger dessutom huller om buller och nä detta var inte ett lyft för Lindex. Det är jättefint golv men resten är fan inte bra. Trist tycker jag.

Kassan är till höger och ni ser ju va trångt att bara komma in i butiken.

De som gick vidare i IDOL var i måndags Jon och Calle och igår tisdags Erika och Mariette. Erika är lite för mycket fin flicka för mig.. gillar lite rockigare toner.

9421 besök har min blogg..Undrar vilka de är..

Idol

Sabina - Duktig men sjunger lite med näsan. Lite segt.

Moa - Rockig voice I like. Damn she is good!

Clara - Really great! Ugly kläder.

Mariette - A little weard. She is good.

Erika - Bra men lite tråkig..

Tror Moa & Mariette går vidare, eller jag hoppas det iallafall.. Fast jag vill att Clara ska gå vidare oxå.

Jag har skaffat mig en ny väckarklocka oxå
http://www.youtube.com/watch?v=uf6gsyTqVgM Kika gärna på den..

Skor..

Jag har alltid problem att hitta skor som är sköna om fina. I sommar har jag gått i mina bruna sandalaktiga skor och Foppa. Nu har jag börjat med ett par ljusa promenad skor och mina svarta adidas dojjor. Men dom är ju inte så fina direkt. Jag vill ha massor av snygga sköna skor..
 
Idag hade jag dessa skor

Sköna ibland..å rätt fina..

Idol + Bollnäs Tips

IDOL 2009
Jag ska försöka utvärdera Idol lite även iår. Iallafall så mycket jag hinner. Jag är så osocial om jag ska blogga samtidigt som jag ska kolla, & jag kan ju inte sitta helt själv och kolla.. iallafall inte alltid..


Calle - Ser lite helt galen ut. Älskar hans röst! Linda lär ju vara helt kär i denna gosse haha..

Nicklas - Sjunger lite med näsan, önn, Gnälligt på nå vis. Blundar hela tiden. Nää ingen jag gillar. Oj han var bara 17 år, jag kanske ska ha lite överseende en låt till.

Andreas - Lite som en musikalartist. Underlig mun, rund på nått vis. Han verkar kristen. Gud så duktig kille!
Haha, Anders Bagge sa samma som mig, mycket musikalstjärna och överdriven mun.


Eddie - Ser ut som en Slajmig spanjor, vit skjorta? HALLÅ!! Nää.. Fan fan fan jag vill inte gilla honom. Men jag får erkänna han är duktig. Han är Sannas killtyp 100%.

Jon - Men vilken Man. Men han ser utan glasögonen ut som, ser du?! (Linda Larsson du borde iallafall se) Fy fy fy..
Underbar röst och stil och musiksmak! Han får en


Så till mitt TIPS, Har ni kollat på serien "Mannen under trappen"?! Så läskigt! Den är inspelad i Bollnäs, runt stadshuset bland annat. Tänkate att det var spännade för er Bollnäs folk.
Den går på 1 eller 2 fst jag kollar här:
http://svtplay.se/v/1687635/mannen_under_trappan/del_1_av_4?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1706212/sb,p115186,1,f,-1
 
Kolla när ni inte är ensam hemma om ni är lika fega som mig. Fast jag kollar nu på 3 delen och är helt själv. Det är efter jag börjat kolla på denna serie som jag blitt så rädd för allt..


Svisch Svisch..

Denna dag bara försvann.. det ringde konstant. Varje sekund. Ingen paus! Puhh..

Igår ringde jag securitas för första gången i hela mitt liv. Det var någon som stod och dunkade på min port, precis när jag skulle sova. Det ös regnade ute och jag var jätteskraj. underligt jag är inte så fessig av mig egentligen. Men nu vågade jag inte gå och öppna porten och fråga VA FAN HAN VILLE.. Var så less på honom. Jag ringde Sofia och frågade efter numret.. haha vågade inte gå ner till dörren och kolla efter det. Kändes som han var typ en mördare, ni skulle ha hört hur han/hon dunkade. En kvart efter jag ringt slutade det.. SKÖNT.. så då kunde jag sova!

Idag var jag och köpte hårfärg till mig, i lördags var det Sofia vi färgade håret på (bara så du vet Anna) jag ska bli mörkbrun som varje höst de senaste åren!

I helgen ska jag äntligen åka till min Älskade Hanna, längtar redan till Min underbara säng, Hoa Dongen och självklart Hanna och Lill Loke.

Jag ska tipsa er om en sak sen.. Komihåg det!

Nu har jag precis njutit av en God kyckling/fetaost sallad.

Nu ska jag cykla en sväng innan jag färgar håret och kollar på IDOL kl 20, Sen ska jag skriva om mitt tips..

Svampskogen..

..utan svamp.
Nils och jag var i skogen idag med Ambra och skulle plocka svamp. Men vi hittade endast 2 fingersvampar. Trist med då kom vi på att vi skulle klättra på stenar istället. När Nils kommit upp på den största av de största stenen så skulle jag knäppa ett kort tänkte jag med Telefonen som jag hade med utifall jag skulle gå vilse.(Jag kommer ganska ofta vilse, ändå låter min kära syster mig ta med hennes son till skog..hahaha..) Iallafall så var telefonen borta. Den fanns inte längre i min ficka. Fick lite panik eftersom vi gått typ rakt in i skogen i ca 30-40 minuter..
Men Nils han är så lugn och smart så han sa att han hittar hem.. & ja det gjorde vi ju eftersom jag är back in town nu! Men vi kom ut en annan väg. Vi hittade tyvärr ingen telefon, så vi åkte hemåt och mötte mamma och pappa för de var och delade ut Växbo Bladet. Så då tog vi deras telefon och åkte tillbaka till skogen. Vi gick och gick och sen kom den branta backen, då tänkte jag ge upp.. fan de är ju bara typ 1000kr, men sen kom jag på att alla nummer försvinner och kort och sms.. hmm vi går vidare, hela tiden ringande till telefonen. Plötsligt i en ring paus ligger den där, en linjal från mina fötter. Jiiihoooo!!! Hur kan man bli såå glad för nått som man alltid har och inte bryr sig särskilt mycket om. Men när den försvinner är det hemskt!

HÄR ÄR VÄRLDENS BÄSTA 6 ÅRING!

Så här tyckte Nils att jag och Ambra skulle se ut..

Fina!
Sen fick jag mat hos mamma & pappa

Men jag fick laga den själv

Brandkåren..

Jag kom alldeles nyss hem efter en dag i lugnetstecken. När jag parkerat bilen går jag runt mitt hus för att jag skulle boka tvätt tid. Då står det en stor Brandbil på min innergård + räddningstjänstens bil. Jag frågar "Vad är det som har hänt"? för de går med tjocka slangar och yrar runt. De tittar på mig och sedan tittar dom bort UTAN att svara. Va fan är det för jävla sätt? Ska man bli lugn av det? Nä fya för Röddningstjänsten, snart är dom i samma klass som Bollnäs Polisen för mig. Alltså helt kass!

När jag kom in ringde jag mamma och fråga om de hört nått?! Men ikke sa nicke..

Så pratade jag med min underbara granne och hon hade koll, henne hade dom iallafall svarat att det brann i ett kök på tredje våningen. Så nu vet jag! Sen ringde även mamma och sa samma sak men att allt är lugnt nu och Ingen brand återstår, killen som bodde där hade bakat, han fick fly lägenheten för det gick inte att bo där, iallafall inte just nu.

Great då vet vi.. det var bara det jag ville..

Eftermiddagen

Jag pratade med Sofia samtidigt som jag var på stan och gick och skällde i telefonen om vilken skit stan detta var.. Åhh vad jag längtar till Stockholm ibland, speciellt i dessa stunder!

Iallafall bestämde vi att jag skulle följa med henne till Arbrå och lämna Pontus istället för att sitta hemma och sura.

De kommer få så fint i sitt hus när de är klar med allt.
Sen åkte vi över Växbo för att hämta mitt PS2. Där var det Fotbollsfest och folk över hela vägen


Sen hämtade vi

Taco tallrik
&
Köpte hårfärg..

Nu är det svart.. Ni får se slut resultatet senare inatt..

Nu ska vi sjunga vidare igen.. haha..
see ya soon..

Stan..

Jag älskar helgen! Jag får sova hur länge jag vill och göra precis vad jag vill. Jag var så glad idag när jag vaknade och gjorde lyx frukost med Mini baguetter och juice.

Sen fick jag för mig att gå på stan och köpa en ny glasspray. Tyvärr var ALLA frisör salonger stängda. Jävla skit stad jag lever i..

Det som var öppet var Åhlens, Linex och Thaikiosken KUL?!? Not..

Till och med byggjobbarna var på jobbet.. men annars var det dött..


Mys middag

Dagen igår blev ju sådär, efter att jag hade sovigt över. Men jag svischade hem och tänte att nu kommer jag få vänta en evighet innan jag ska till Johanna på middag.

Men jag kom hem och gjorde lite käk, keso, stekta champinjoner och färskpressad apelsin juice. sen satte jag mig framför denna underbara dator och kikade runt lite, det jag insåg var att nästan alla sidor jag kollade på hade ett inslag av Anna Anka jag vet knappt vem hennes man är. Men hon ser sig själv som en kändis som lever lyxliv. Det hon tycker ä lyxliv känner jag att är mer som ett fängelse eller som ett liv i fotboja. Hon Ska göra massa saker, hon får massa pengar men hon får aldrig vara långt borta från sin "underbara" man.. Bara hon är i hans närhet är det ok. Hon kallar även sin man MR Anka.. är inte det sjukt så säg.
Iallafall så kikade jag in på tv 3 play och kollade på programmet hon är med i Svenska Hollywood fruar, hon är verkligen sjuk, jag hoppas hon får hjälp. Sen är det två fruar till som är med en som heter Maria, hon verkar ha det bästa livet av dom tre, är bara hemma och fixar med barn och hund och slösar pengar. Sen hon den sista som är helt sönder opererad är ju inte ens en fru, hon är ju singel och är ute och dejtar. Så jag vet allvarligt talat inte varför hon är med i programmet.
Men om ni har tråkigt någon dag, kväll eller natt.. så kika in detta program och skäms lite..

Så tillbaka till rubriken..
Jag blev ju såklart fast framför datan och 4 minuter i 7 hurtade jag ut genom porten, för att dra iväg till Johanna.. När jag kom till bilen var himlen alldeles röd

Fint..

Sen skyndade jag vidare i bilen.. maten som skulle vara klocan 7 var lite sen så jag fick gosa lite med världens sötast Edla.
Vid 8 blev det mat till IDOL..

Kyckling och ris och gräddsås med mangochutney

Sen så fortsatte kvällen med massa prat och skratt..

Ser ni den fina tapeten som jag valde när Johanna och jag var på tapet jakt. Jag sa att det där var typ den ända jag fastnade för och så en dag när jag kom dit så satt den på väggen. Passar perfekt hos dom men jag skulle aldrig kunna ha den så att det blev fint, jag är för färgig!

Sooov över..

Åhh det är så jobbigt att sova över..

Jag blir tokig på mig själv. Jag vaknade tidigt idag och kände att äsh.. jag kan lägga mig och vila en stund till efter jag matat katten och donat lite. Lägger mig på täcket på sängen & SOMNAR igen..


Hur kan jag bli såå trött när jag nyss var såå pigg?!

Helena

Jag har en underbar vän som heter Helena. Hon är en sån människa som alltid är snäll. Det finns inget ont i henne.
Hon är omtänksam på nått annorlunda vis!

Vi har en sån vänskap som är så bra, vi kan antingen spendera en heldag tillsammans och prata och umgås och greja. Vi kan gå ut och partajja och ha jätteskoj, Vi kan träffas 1 timme över en fikalunch på stan, vi kan gå ett varv runt vågen och sen gå hem till oss själva igen.

Vår vänskap är helt enkelt okompliserad, som en vacker orkide!

Antingen funkar det eller så funkar det ej..

Nu har denna damen flyttat till hus med mannen i sitt liv och sina

två hundar. Jag var där för någon kväll sedan och inspektera..

Det är såå fint överallt..

Tjohoo..

Haha gud va mina sista inlägg var deppiga.. soo not me..

Nu sitter jag här och väntar på syrran som skulle komma klockan 18.. klockan är nu 19:13.. Men då hann jag städa köket och diska och tvätta spisen..

Nu har jag tänkt ljus överallt och sitter nu bara här helt sysslolös.. om jag visst att hon skulle varit sen så skulle jag kunnat gått min promenad.. Attans..

Jaja iallafall så har jag haft fullt upp denna veckan, Skönt men tiden bara springer ifrån mig. Jag & Sofia (Fiaseven på Bollnäsbloggen) har funderingar på att åka och jobba på en stor kryssningsbåt efter jul i Januari. Skulle vara skoj, men jag är ju så jäkla hemmakär så vi får se hur det går. Jag sökte förövrigt ett jobb på Malta idag, kundservice jobb.

Förra veckan bakade jag muffins och tog med till jobbet, Sarah och jag har veckofika..
Idag tog hon med bullar som Niklas bakat..


Haha fina va?! Han är ju super duktig som försöker iallafall.. var lite ojäta fast han jäst dom och allt.

Nu ringer min syster.. hon är fortfarande i VÄXBO.. jag tror jag blir GALEN! Fan så seg! Men det var tur att hon inte kraschat med bilen iallafall.. blev lite orolig där ett tag
 
 
PS. Hanna jag kommer till dig snart.. jag lovar! DS.

Varför?!

Ta er tid och svar på en fråga!

¤ Varför vet folk att man inte slår andra människor?

¤ Varför stavas Göran med G och Jörgen med J?

¤ Varför åker värmen uppåt?

¤ Varför ska man läsa böcker?

¤ Är det verkligen meningen att man ska jobba bort sitt liv?

¤ Varför jobbar inte ÖDET snabbare?

¤ Varför gillar jag färgen Lila?

¤ Varför kan inte allt vara lätt?

¤ Varför är livet fullt av så många frågor?!... Vem har alla svar?

Hmm..

Känner mig lite ledsen och arg..



Förklarar mer sen om jag får...

Morgon

Såg ni ljuset imorse?!
Såå underbart! Det är ett sånt varmt ljus med en stor indikation att det är höst snart.. Underbart! Tyvärr är jag på jobbet så jag kan inte lägga upp någon bild hemifrån.

Hitta denna på Google.se

Förövrigt vill jag bara säga att jag verkligen inte rekommenderar boken Emma, Mias dotter. Jag vet inte om jag fick det att låta som att det var en bra bok, för det tycker jag inte.

Emma, Mias dotter

Denna bok handlar om Emma som är "Gömda Mias" dotter. Jag vet inte egentligen vad jag tycker. LÄS INTE OM NI VILL LÄSA/HÖRA BOKEN!


Hela boken låter typ som en 13 åring berättar om hur dålig och elak hennes mamma är. Jag tycker i och för sig att denna Mia inte är speciellt snäll jag heller. Men iallafall så börjar Emma med att berätta om hur de flyttar ifrån Sverige för att få ett så normalt liv som möjligt. Sedan börjar hon få vänner som använder droger och festar mycket. Hon kommer in i ett beroende (skulle jag tro iallafall) och lever i flera år på Kristal meth och Kokain och Hasch.

Hennes mamma gör typ ingenting. Hon bara accepterar att hennes dotter kommer hem 8 på morgonen och sover hela dagen och sen ut på fest på kvällen igen.

Jag förstår verkligen inte hur man som mamma kan acceptera och låta allt vara. Om fler skulle reagera i tid och inte bortförklara såå mycket så skulle fler kunna komma ifrån sitt skadliga bruk av droger och inte gå vidare in i ett beroende.
Jag skyller absolut inte allt på den beroendes omgivning. Men i just denna bok känns det som att om Mamman agerat istället för att accepterat tror jag inte att Emma skulle sjunkit så lågt.

Det slutar iallafall med att Emma blir gravid och då bara bestämmer sig för att vara drogfri för barnets skull.. sen händer det lite runt omkring.. I slutet är Emma snart gift, har ett eget hus, är bästa vän med sin mamma och har ännu kvar sitt barn. Jag undrar hur detta kommer att gå..

Jag tror inte på att en beroende person bara kan bestämma sig för att sluta utan någon hjälp! Därför vill jag gärna veta fortsättningen.. men den kommer aldrig.. eller den har inte komit hittills iallafall..

Underbar helg..

Gud va skönt jag har haft det i helgen..
Det jag har gjort är:
Fredag, Umgick med la familja
Lördag, gjorde om bloggen, städade, gjorde höst i lägenheten, kvällen tillbringade jag med helena i deras super fina nya hus. Bilder kommer.. de är på telefonen nu och min syster har sladden..
Söndag, Idag, Jag har tagit det lugnt och haft det såå skönt! Jag tog en promenad till Dollar: där jag köpte lite olika "onödvändiga saker"

Lite nytt till köket..
 
Jag har även kollat massor på tv på Gilmore Girls, Barcelorette, Gostwhisper x 2, Idol har jag haft på hela kvällen när jag diskat, planerat mat, borstat katten, ätit godis, haft myskväll helt enkelt helt själv. Sen var jag och handlade en sväng oxå.. massa frukt!!!
 
Sen så är ju mina "sovsockar" lite ofräscha (glömde tvätta dom sist jag hade tvätt tid..) just nu så jag hittade ett par nya.. Fina va?!



Sedan Lördag natt..090919

Jag har precis kommit innanför dörren och Katten är helt Galen av att jag varit borta.. den skuffar på mig och Mjauar.. men jag vet inte vad hon vill?!

Det jag skulle skriva var iallafall om Aftonbladet.. jag måsta gå in och läsa om "Fallet Mats Alm" Jag tycker det där är så läskigt. Först blev hon Linda försvunnen och sen han och nu hittar de honom och kanske henne.. hur svårt ska det vara att kolla och sedan berätta hur det är?! Jag vill veta och jag vill veta det nu.

När jag var inne på Aftonbladet.se hittade jag en till artikel som drog till sig mitt intresse. Det drar alltid till sig mitt intresse.. och varför? Jo det är så enda sedan jag var till Auschwitz så känner jag att det är något som jag vet något om. Jag tycker det är ett hemskt och vedervärdigt ställe. När jag var där var det många människor som gick runt och grinade och var alldeles ledsna för vad som hade hänt där.. Jag är dock inte en sån person som grinar särskilt ofta så inte heller dena gång.. Men jag får ändå rysningar varje gång jag hör ordet... Auschwitz....fya..

Nä nu ska jag krypa till kojs.. kan ju inte sitta här hela natten..

Lördag idag

Eftersom jag hade en ledig helg så tänkte jag att jag ska fan lära mig att vara själv.. så jag satt först i protest och gjorde typ ingenting..

Sen kom jag på att jag vill lära mig designa min egna blogg.. så jag tog till min allsvetare "GOOGLE" och började sökandet efter kunniga och snälla människor. Det fanns många!

SÅ min blogg var förut Rosa och helt platt.. sen blev den

Blå och gul.. det är ju inte jag så jag fixade vidare..

Bildblogg?! Nja det blev för extremt! så nu har jag övat och kommit halvvägs.. Men jag är väll på ganska god väg?! Haha..

När jag och datorn inte orkade anstränga oss och fixa nå mer så kom jag på att det var väldigt lortigt här.. eller iallafall stökigt som tusan..

Så då lagade jag lax för att få energi att göra något åt detta..

Annan vinkel

Saker överallt!

Så efter plockning av saker, borttagning av dator, Handtorkning av golv och byte av gardiner ser det nu ut:

&

&

&
 
Härligt pigg blomma va? Haha den har stått bakom gardinen och jag har inte vattnat den..

Ledig helg..

Jag hade tänkt att åka till Stockholm i helgen, men så blev det inte! Men eftersom det typ var min oplanerade plan så har jag inte planerat något alls på hela helgen här hemma.. Igår kväll blev jag rastlös.. sitta hemma själv en fredagkväll sådär?! Nää.. Tog en tur till Mor och Far och fick mat där.. sedan vidare till syster med

mina föräldrar i släptåg.. Whisky och Vin skulle det konsumeras..
Vi kollade på IDOL!

Dom har en väldans stor soffa.. alla får plats..

Sen blev det MYS med mormor

Tranan

Idag har jag inte gjort mycket.. Jobbade till 4 och sen var jag på möte med kommunmannen..
Det är ju underligt att jag dras tillbaka att jobba för kommunen fast jag inte gillar dom så värst mycket. Men denna man var väldigt trevlig och sa till mig att jag inte är anställd utan jag har ett uppdrag precis som en POLITIKER hahaha.. jag undrar om det är så mycket bättre haha.. Den som lever får se..

Kvällen har jag sedan spenderat med

Erika..

Vi var på Tranan

Deras Meny.. Underbar!

Jag rekommenderar verkligen Tranan för en mysträff med någon vän du inte träffat på länge kanske?! Du kan äta en 3 rätters middag för 75 kr + dryck typ 15 kr eller 25 kr för en öl eller ett glas vin om man gillar det.. så då blire en hundring jämt! Jag äter vegitarisk planka eller Enchilada.. Kan verkligen tipsa om Plock korgen oxå.. man kan betställa en rätt var och sen en plockkorg tillsammans.. de gjorde vi även idag.. sen åt jag även

Så nu är jag super mätt..

Kvällen

Efter jobbet var jag hem en snabbis innan jag åkte på möte med famlijen till tjejen som jag ska var kontaktperson till.. kändes jättebra!

Kvällen började sedan med

Skoj skoj..

Sen en prommis för att få bort lite

Ser ni?.. det är någon i bakrunden

Väldigt grönt ute nu..

Naturen är nära..

& plötsligt ser jag det..

HÖST!!!!! Wiihooo jag älskar HÖSTEN!!!
 
Hösten är överallt..

Bollnäs

Kvällen spenderades sedan framför Idol & nu the Mentalist med

Erika..

Kvällen

Efter jobbet var jag hem en snabbis innan jag åkte på möte med famlijen till tjejen som jag ska var kontaktperson till.. kändes jättebra!

Kvällen började sedan med

Skoj skoj..

Sen en prommis för att få bort lite

Ser ni?.. det är någon i bakrunden

Väldigt grönt ute nu..

Naturen är nära..

& plötsligt ser jag det..

HÖST!!!!! Wiihooo jag älskar HÖSTEN!!!
 
Hösten är överallt..

Bollnäs

Kvällen spenderades sedan framför Idol & nu the Mentalist med

Erika..

Drömmer..

Jag har drömt så hemska drömmar de senaste nätterna..

I söndags drömde jag att mormor dog -  hon ramlade ner från deras balkong ovanför deras bor och sen var hon bara borta, jag upplevde inte att det var så hemskt men själva tanken är ju jätte hemsk..

Igår vaknade jag oxå av att någon dog, kommer inte ihåg så mycket mer än att jag vaknade och kände mig lite ledsen.

Inatt drömde jag att Erika dog - hon hade drunknat i en "sjö" på M&P gräsmatta. Vi drog upp henne och skulle lindade in henne i nå röd plastaktigt.. sen vaknade jag..

Enligt Google min kära allvetare betyder detta:

DÖDEN: Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras.
Om någon annan dör så förutspås en
Födelse (Hanna är det du kanske?!)
Ett bröllop (Syster?!)
eller en VINST (hoppas den gäller mig, men jag har ju inte spelat på nått, hmm ja den som väntar får se)
Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

Hannaskassler pasta

Gjorde en lämplig middag idag..

Ska försöka börja äta kött.. så jag började med kassler idag..
 
Ingredienser:
500 gram kassler
500 gram pasta
2 burkar konserverade champinjoner
1 burk konserverade ananas ringar
5 ostskivor
1 matlagningsgrädde
Tomat puré
salt
vitlökspeppar
 
1. Sätt på pasta vatten och sätt på ugnen på 200 grader.
2. Stek kasslern i tunna skivor, ska få färg
3. Lägg kasslern på en skärbärda och skär i ca 1 cm tjocka bitar
4. Stek champinjonerna, ska få färg
5. Ha i pastan i det kokande och saltade vattnet.
6. Ha i Kasslern i samma "traktörpanna" som champinjonerna och ha i tomatpuren och Vitlökspepper och salt.
7. Häll i grädden och ca 4-5 dl vatten låt koka en stund..
8. När pastan har ca 3-4 minuter kvar i koktid häller du av vattnet och häller pastan i en ugnsform, häll sedan på kasslerblandningen och lägg på ananas ringarna och osten.
Låt vara i ugnen ca 10 minuter, tills osten är smält..
 
Färdigt och gott och massor med mat! Jag fick äta 1 + lite mer portion idag och sen har jag 5 matlådor.. Perfekt!!

Morgon

När jag låg i sängen idag och började vakna till så hörde jag min pappas röst.. Skumt tänkte jag, men jag var ju i Växbo igårkväll och tänkte "men jag åkte väll hem?!"..

Till slut fick jag vakna upp, för rösten bara fortsatte prata och tror ni inte min kära pappa står utanför min balkong och sopar upp en spegel som mina "underbara" grannar har kastat ner?!

Jo men se det gör han!

Bollnäs nytt 090912

Det var första gången på länge det stod något som fick mig att tänka till i Bollnäs nytt..

Frasse Eriksson skriver om matkulturen i Bollnäs.. att vi här inte har några krav på vad vi äter. Frågar aldrig vart typ köttet är ifrån, som att vi inte bryr oss..
Det står oxå att vi i Bollnäs tycker att Bra mat är lika som Mycket mat! Jag tror det har blitt så här för att mig för att jag känner inte att det finns något utbud. Det finns i ärlighetens namn ingen restaurang jag tycker är jättebra här i stan.. ja det finns några pizzerior och ställen som jag rekommenderat til er.. men allt är ju utifrån vad som finns.
Frågan efter att ha läst detta är oxå.. vart fanns det förut att köpa svensk husmankost i Centrum eftersom det står i texten att detta nulängre inte går?!?!

Mina kriterier för en bra restaurang är:
* Det ska finnas mycket att välja bland.
* Grönsakerna ska vara fräscha
* Det ska inte vara dyrt, (detta tror jag är för att jag inte hittat något ställe om är värt mer pengar här omkring) För typ som Albertina tycker jag abslout är värt pengarna. Men om jag väljer mellan Krokanen eller Mr Bean som fanns förut så väljer jag Mr Bean för att det är billigare. Nu finns inget vettigt café i stan.
* Buffe är bra för då får man välja själv..

Jag e ju väldigt petig gällande vad jag äter.. typ helst inte ko/gris kött..

Men jag har nog aldrig tänkt på att äta när producerat eller svensk.. kanske borde börja fundera på det?!

Grekland resan!!

1 september
Vi kom till hotellet Castello Beach.. super mysigt hotell med dygnet runt reception och super fräscha rum.
Vi gick direkt till havet och badade mest hela dagen.. köpte även luft madrasser..

 
2 september..
Gick iväg en bit

för att bada och sola. Ville hita en bättre strand. hittade en som dög.. men sen höjdes vattnet så vi svämmade över.. Vi gick då till Linda och Emils

hotell och låg där med dom hela dagen.. super mysigt och skönt.
Vid 6 gick vi hem och duschade och vilade.. Kvällen spenderade vi med Linda och Emil på Gröna Grodan. Sen spatserade vi gatorna fram för att hitta en klocka åt Emil.

 
3 september
Vaknade med ett ryck av att de sköt utanför vårt hotell.. Fya vad läskigt.. jag har ju skrivigt om detta tidigare så kika där.. om ni vill läsa mer..
Vi bestämde oss för en dag vid Poolen..

men vid 1 blev det för varmt så då gick vi hem och åt på vår restaurang..

och sen gick vi ner till blåsten och havet.. På kvällen träffade vi Linda och Emil och strosade runt lite..
 
4 september
Åkte på båttur till

Smugglers Wreck

och det var varmt å åka båt hela dagen..

Blå grottorna.. där vi hade ett badstopp..

Mysigt.. Underbart vatten!

kvällen åt vi på Athina och sen gjorde vi henna tatueringar..
 
5 september
Slöade mest hela dagen..

och åt..
Johan sov i skuggan och jag låg mest på min madrass

och flöt runt..
sen fick vi veta att vi skulle flytta nästa dag.. Så då tog vi en tur på stan sista kvällen..

Åt god mat..

Var ganska trött..

Men lite glass och dryck klarade vi av..
 
 6 september
Tog en taxi

till Laganas Hotell Marva. Vid första blicken var detta ett ganska lortigt hotell.. men sen trivdes vi jättebra under dagarna, nätterna gillade vi inte... Vi gick ner till Havet och gud vilken härlig strand

mycket bättre än den i Argassi. Vi gick hem vid 2 och la oss
och lyssna på boken.

Vid 4 gick vi och åt..

på Tasos en högt rekommenderad restaurang av Apollo.. vi håller inte med. Sen köpte vi

glass på Mc donken och gick hem och slöa

på balkongen. Vi var ganska trötta på värmen!
 
Så var vi ut på en shoppingrunda..

Kändes skönt med en svalkande dag..

7 september
Vaknade av ett högt skrik.. Hörde att det började springa en massa folk utanför vår dörr.. Det hade varit inbrott i rummet brevid vårt.. de hade legat och vilat på sängen efter att de öppnat balkong dörren.. När den ena av dessa damer slog upp sina ögon igen satt det en stor mörk man och kastade runt hennes grejer och hade kameran och pengarna i sin hand.. Hon skrek allt vad hon kunde och skuttade upp ur sängen.. Han svingar sig utför balkongen och försvinner med alla hennes värde grejer.. Kul NOT!!
 
Efter detta kändes vår dag ganska skum.. vi fick en dålig känsla i kroppen och det kändes olustigt..
Men vi tog med oss typ alla våra grejer och gick ner till stranden, var ju vår sista dag och det kändes faktiskt skönt.. vi ville inte vara kvar..

Johan var ganska trött på solen
 
Sista kvällen:




Vår trerättermddag..
 


Sen lite shopping.. sen hem til sängen..
 
8 september
Jag vaknade av att någon sakta sakta trycker ner vårt dörrhandtag.. Johan vaknar oxå.. när handtaget är nedtryckt, ruckar de lite på dörren och försöker öppna.. vi hade låst.. personen där utanför.. släpper då sakta sakta upp handaget och smyger därifrån.. är det samma tjuv som igår eller vem var denna människa?! Det var som en skräckfilm kan jag säga.. vårt handtag knarrade som bara tusan.. annars skulle vi säkert inte märkt nått..

8.15 var vi ute vid bussen..
Var både skönt och lite tråkigt att åka hem.. Vi ville absolut slippa detta hemska hotell Mavra men jag kunde lätt ha flyttat tillbaka till Argassi i några dagar till.. eftersom jag visste att jag skulle hem och jobba dagen efter.. men men hem for vi och inte dog vi på planet hem heller men jävligt nära var de.. fy vad jag är fessig när det kommer till att flyga..

Tack för att ni läst allt om våran resa.. undrar vart det bär av nästa gång?!?!?
 

Fredagkväll..

Skönt.. det var så skönt att sluta halv 12 igår.. kändes som att jag hade jobbat hela veckan fast det bara var onsdag, torsdag och fredag!

Efter jag slutat skyndade jag mig hem en sväng och hämtade min telefon.. sen for jag till restaurang Renen för att äta Taco Buffé.. eftersom jag inte har tidningen så visste jag inte att dom lagt ner. Det fanns en lapp där det stod att de flyttat till Tuppenz..

Sarah kom dit och jag blev lite uppretad att jag vunnit en biljett till en restaurang som stängt.. jag vann den på jobbet efter jag hade varit mest effektiv på bygget 1 av sommar veckorna, då fick jag denna lunch buffe biljett och ett USB minne.

Vi tog iallafall bilen ut till Tuppenz och hoppades att det var typ samma mat där.. och se det var det! Kan verkligen rekommendera deras buffe:er.. De hade två rätter.. Tacos och Kassler med broccoli och potatis.. Mmm.. 70 kr för en lunch Buffé inklucive dryck och kaffe.. mycket rimligt och prisvärt!! Tyvärr luktar det inge vidare gott på Tuppenz så detta var ett stort minus, iallafall för mig som är super lukt känslig.. Sen en till minus grej var att ni vet det här filmen som det är några från Bollnäs som gör.. tänker inte nämna dess namn på min blogg.. men det är iallafall en hel skum film som några skojjare har gjort. Sånna grejer var det överallt Tröjor och Plancher och filmerna fanns oxå.. Som tur var sa jag inte nått till Sarah när vi stog i kassan om detta för jag fick sedan veta att de som gjort filmerna satt vid bordet bredvid oss och de är samma personer som äger Tuppenz och som förut ägde Renen.. haha pinsamt! Men som sagt jag behöver ju inte kolla på dessa filmer så jag behöver egentligen inte gnälla på dom heller..

Sen var vi in på Dollar en sväng, köpte nya matskålar åt Katten och skulle köpa en Ram till mitt kort som jag förstorat från Gotland. www.fujidirekt.se

Sen kom Sam med Vidde och vi bytte bil så Sarah jag å vidde åkte ner på Arbetsförmedlingen för att få lite motivation till något nytt jobb.. Tog lite info papper och skjutsade sedan tillbaka Sarah till sin bil och sen åkte Vidde och jag å hämtade Nils på Fritids i Rengsjö.. Skolan har de verkligen förbättrat till nyare och fräschare.. men den trygga känslan jag fick förut när jag kom in där, är borta.. helt borta.. allt känns nytt och Stadslikt.. lite trist!

Sen åkte vi till min moroch far där gossarna fick godis och handukar som presenter för att M&P varit i Grekland.. de kom hem i torsdags kväll.

Helt plötsligt ringer min telefon och någon från kommunen ringde, han yrade om massa konstigheter och trodde han pratat med mig förut och vile ha något nummer och ja gud vet vad.. men till slut kom han fram till att det var mig han ville ha tag på iallafall.. Jag ska bli kontakt person för en yngre tjej här i Bollnäs.. ska bli skoj! Något nytt och vettigt! sen kom Syster och vi yrade på ett tag och kollade på alla kort från M&P´s resa innan vi tog kidsen och åkte hem. Nils och jag spelade spel och Vidde och jag myste och pratade allvar..

Vid halv 8 dukade vi fram räkor och massa ostar och då dök Jan upp så han fick oxå vara med på vår räkkväll..

Jobbet 090910

Jag har ju en längre tid tittat mig runt lite efter något nytt utmanande jobb. Det blir ju lite same same på mitt jobb på något vis fast det alltid är olika ärenden..

Jag trivs ju hur bra som helst på själva företaget och tycker att Anthill har passat mig lite bättre än typ Fortum som verkar lite mer seriös och strikt. Men nu börjar jag fundera lite.

För någon vecka sedan sökte de internt efter en ny TC (de som är anvarig för ett team agenter som jag jobbar som nu). Jag tyckte det verkade vara en rolig idé att söka för att med denna tjänst skulle jag få jobba 50% i produktion och 50% med mer administrativa uppgifter så som Ledigheter, Kvalitesäkra och sånt som jag tycker verkar jätte spännande. Roligt med något nytt och utmanande!
Jag fick gå på en kort intervju som jag var helt oförberedd på men jag sa typ det jag vill ha fram och fick lite met info om tjänsten.

Det som sedan händer är att jag inte få jobbet (vilket inte gör mig så värst mycket, eftersom jag bara tog en chansning när jag sökte, har ju ingen utbildning inom området, men känner trots allt att jag har väldigt god människokännedom och tror jag skulle kunna få ett super bra team!)

Den som får jobbet är istället en person som förut varit TC där men som nu varit borta en längre tid. Efter vad jag har hört så blev denna person nersatt från TC till Agent innan ledigheten för att h*n kallat sina agenter för "Pissmyror" på sin blogg.

Det jag tycker är lite underligt är att de nu anställer samma person igen som TC. Det är många som känner sig kränkta av detta.

Jag fattar inte hur de tänker! Men ingen säger nått och inte jag heller.. Men idag fick vi veta dom nya teamen och det känns lite sådär att ha hamnat i dennes persons team. Jag har haft Malin fram tills nu och henne känns det bra med, jag kan säga det jag vill och få hjälp med det jag behöver! Men men det var ju ändå inte jag som blev kallad elaka saker så jag ska väll inte dömma?!

Mina åsikter om företaget har ändrats lite...

090905 vi ska flytta..

till Laganas http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Grekland/Zakynthos/Laganas/Accomodations/Pages/Mavra.aspx .. skoj med något nytt och kanske en lite finare strand.. den vi har är ganska tråkig.. men hotellet och läget här är perfekt..

Igår kväll var vi ute på hatt provnig.. jag har bränt mig på huvet..

Johan har oxå bränt skallen så han kör "ala talliban".. haha..
Han har hållt sig i skuggan typ hela dagen idag..

Finns ju massor med god mat här.. min favorit på bilden ovan..

090904

Måste berätta en sak.. igår morse typ halv 5 vaknade både Johan och jag av att de sköt med ett automatvapen utanför vårt hotell.. jag trodde jag skulle dö.. sen blev det tyst typ 1 minut kankse.. sen pang pang pang.. 3 gånger.. jag var verkligen så rädd så  jag trodde jag skulle döö.. Jag trodde det hade blitt krig.. Fya..Men sen somnade vi iallafalll.. vi vågade inte gå ut..
Sen frågade jag iallafall hon i receptionen vad det var.. Hon hade ingen aning.. så när nästa skift kom så frågade jag henne och hon ropade då på typ ägaren  som kom och sa att det var några idioter som tyckte det var oligt att sprig runt och skjuta på en bar typ 60 meter från vårt hotell. Rubys.. Jag sa att vi blitt jätte rädda och fårgade om dom inte kunde göra något.. men det vågade han inte, för om han ringde polisen så måste ha säga sitt namn och då skulle dom komma och jaga honom.. så jag frågade om vi inte behövde vara rädda.. då sa han typ "ni behöver ju inte vara där".. nä men dom kommer inte hit och skjuter då sa vi?! Nä inte om vi inte ringer polisen.. Kul! NOT!!!!!

Idag har vi haft en underbar båtresa till Smuglers Wreck..

Vi såg även de Blå grottorna!

Här badade vi från båten.. min underbara bror!

090903

Men tror ni inte att nu när jag tog mig tid att gå ner och blogga riktigt nära internet grejen för att korten ska gå att ladda upp så har jag glömt Minnet som jag lagt korten på..
Men jag bjussar på ett kort som jag lagt in på datan..

Så fint här..

090831 Resan

Men jag har glömt att berätta att jag ska till Grekland va?!

Jag åker från Bollnäs om typ 3 timmar..

Jag känner mig ganska så lugnt nu.. men jag kommer snart att dö.. jag tycker verkligen inte om att flyga..


Men tänk när jag är framme.. Å så underbart!
Jag har dock aldrig varit till Grekland förut så det blir ju nått nytt.. Linda och Emil är ju redan där på samma ö.
 
På Onsdag tror jag vi ska ta en tur hit..

Smugglers Wreck..

Drömde ju att mitt plan blev kapat av pirater inatt.. men jag tog deras automatvapen och dunkade den ena av dom i bakhuvet.. hur jag nu lyckades med det..haha.. men sen så sköt den andra mig.. så jag dog i vilket fall..

Fy fy fy.. nu ska jag diska lite innan jag kanske ska vila lite..kan nog inte få någon ro nu..

Bloggar 090831

Jag har tipsat er om lite bloggar för ett tag sedan.. men de som jag läser varje dag glömde jag.. så här kommer dom.. Mina Vänner:
 
Hanna
Skriver om sin familj och alla galenskaper hon sysslar med om dagarna.. skulle nog inte överleva utan hennes genialiska blogg..
http://hannadennya.blogspot.com/

Nina
Skriver om sin vardag och om lilla Edla som bara växer och växer.. men nu ska hon tydligen ha en bloggpaus i september.. men vi hoppas den blir kort..
http://ninaihallbo.blogg.se/index.html
 
Helena
Skriver om sina hundar och tävligar.. men eftersom hon precis köpt ett hus så bör det bli lite husbloggning oxå..
http://www.helenawoxberg.blogspot.com/
 
Kristin
Följer hennes blogg slaviskt.. hon är så bra på att uttrycka sig och det är härligt att kunna häng med i hennes liv även om hon bor så långt borta!
http://kristinrenofalt.blogg.se/

Linda L
Bodde med henne i typ 2 år..och har även gått i skolan med henne..
Skriver mycket om känslor och sånt som jag inte skriver om.. man får ofta en tankeställare när man läser det hon skiver.. Nu är hon lycklig och kär..
http://lindaallstar.blogg.se/
 
Linda och Magnus
Detta är en alltiallo blogg.. alltid något nytt påhitt..
http://livetihallen.blogg.se/
 
Sarah
Skriver om lite allt möjligt när hon väl skriver.. det går lite så och så med den saken..
http://sarahsarahsarah.blogg.se/
 
Liza
Jag hade tappat bort denna bloggen ett tag.. men nu är jag med igen.. skriver om allt som händer i hennes numera studerande liv massa goda recept och mycket bilder..
http://stinassyster.blogg.se/
 
Några av mina bästa vänner har dock inte blogg, typ Johanna, Katja, Linda A Sanna mfl. dom har Facebook.. men det har ikke jag

Middag 090831

Jag skulle laga middag med Hel tonfisk igår tänkte jag.. så jag stekte Tonfisk "file" erna och la sedan i tomater och vårlök.. sedan hällde jag på vatten och slängde i en buljong tärning..
Prov smakade tonfisken.. å den var fruktansvärt äcklig.. kastade den och tänkte att jag kan ju inte äta bara sås.. så jag tänkte att jag gör soppa.. så sagt och gjort.. jag hade i mer vatten och mer buljing och lite pesto..

Den blev lite tanig så jag slängde i lite pasta och majs oxå.. å vips..

..så hade jag en super god soppa..

Maten i min närhet 090830


Detta är den bästa restaurang jag vet om!

De hade dock skrivigt fel namn på våran reservation.. haha..

Min mat.. Pepparrökt Lax med skärgårdssås.. så sjukt gott! 153 kr

Pappas mat.. Typ oxfilé med stekt potatis och pepparsås.. Smarrigt men starkt.. 170 kr

Nils mat.. Hårdbröd och Smör..

Inge åt.. Gösfilé med Gräddsås.. Gott.. men såsen är inte lika god som Skärgårdssåsen 140kr typ?!

Lax tallrik.. Lite av varje.. 165 kr

Till barnen finns Pannkaka, Köttbullar, Fiskpinnar eller så kan man välja en vanlig rätt som blir lite mindre..

Hjortron och glass 43kr tror jag..

Glass och varm chokladsås 40 kr?!

Ostkaka med Hjortron, varm grädde och ostkaka 43 kr tror ja..

Jag var Dömätt så jag skippade efterrätt men åt några Mintkakor.. Mmm..

Men åk dit det är sååå värt både resan och pengarna!!

En helt vanlig lördag 090830

Började dagen med att städa lite.. Ser ju hemskt ut här hemma.. Men jag tog iallafall bort all tvätt.. hihi.. så nu går det att gå här inne iallafall..

Sen åkte jag mot Kilafors för att hämta Inge och Elina.. sen for vi mot Växbo och jag fick än en gång tillbaka min underbara bil som de hade fixat med! Nu är den hel och funkande. Det är vad jag begär..

Sedan vid 2 styrde vi kosan mot Skärså..

Albertina.. Så gott.. mer info senare.. typ imårron..

Sen åkte vi hem till Mormor och Morfar och åt Tårta..

Å jag fick ögonbrynen noppade inför resan.. Perfekt.. Men det gör ju så sjukt ont..

Sen var jag hem och hämtade resväskan och tvättade lite hemma hos mor och far.. innan jag åkte vidare till Röste där det var 23 år kalas!

Linnea och Linnea med blommorna!!!

Linnea fick en Mumintårta av Madde! Sött..

Födelsedagsbarnen igen!

Dom bjöd på en massa gott! Men jag smakade inget

Sen åkte jag vidare till..

Systrarna Woxberg, alltid lika kul att träffa dom..

När jag kom hem hörde jag hur det började skvallpa utanför balkongen.. då är det mina "underbara" grannar som står på sin balkong ovanför och pissar... Tur att jag snackat jävla massa skit om deras fester ikväll... Är så less på alla oansvariga och äckliga människor.

20090826

Jag har shoppat till resan idag.. å så kom jag på att jag måsta ha min Aloevera salva. Den nya, den gamla är nästa slut så den kan jag inte ta med..
Men jag letade typ överallt och det bästa med det är att alla mina lådor blir städade..
Till slut hittade jag salvan i mitten lådan i vita byrån, påmin mig nästa gång.
Då märkte jag dock att lådan var paj, botten hade lossnat. Så då blev det till att plocka ur allt och limma med Karlssonsklister, Det är sååå bra!

Men det blev grejer överallt.. attans va mycket grejer det får plats i en låda.. detta är endast det som blev över.. alltså det jag inte vet vad jag ska lägga riktigt än..

Vill tipsa om en super bra Hudlotion!!

Dom har dock ändrat formen på flaskan nu och även doften på cremen.. Mycket billig och verkligen super bra!
Jag har massor med olika cremer men har fastnat för denna i perioder..

Jag var ju och shoppade idag och hittade Nutrilett Vilda bär.. å tänkte att jooo men det måste ju gå att dricka.. Jag köpte en förpackning och ställde in mig på att jag ska klara det.. nu blire stenhårt..
Å ja.. det var mycket godare än Choklad men Näää.. jag fattar inte hur någon klarar av att dricka det där.. det är så sött och slemmigt.. Fya..
Jag klarade 3 klunkar och det kan jag ju inte leva på så då blev det Greksallad.. Mmm så gott..

Jag vill jag vill jag vill.. men jag kräks om jag måste..

Bollnäs 090826

Jag var ute och promenixade i Bollnäs igår.. och det ser ju hemskt ut

Torget med containrar och massa massa sand..

Gå gatan mot Gärdet.. galler och ombyggnad?!

Utanför Lindex.. Vad händer?!

Kanske blir finare sen? men det ser Trist ut nu..

Tjurig tant.. 090825

Idag när jag kom hemsvischandes från jobbet så pratde jag med Helena i telefonen(ni vet att det är olagligt att prata i telefon när men kör bil i Norge?!) Iallafall så svänger jag in till mitt hus och då cyklar det en tant mitti vägen.. vinglar lite fram och tillbaka och jag får köra i snigel fart.. till slut svänger hon in till kanten så jag kan köra förbi.. Sköönt tänkte jag..
 
Då ser jag en ny gumma med rullator som går mitti vägen.. Jag saktar ner och hon svänger åt höger, så då tänkte jag att jag kör förbi henne på vänster sida.. men nää då får hon värsta farten och sneddar rakt över vägen till vänster så jag får bromsa och fundera på vad hon nu ska hitta på.. Till slut bestämmer hon sig för att gå på vänster sida, så då svänger jag ut och förbi henne på höger sida och så lite till vänster när jag kört förbi henne så jag kan svänga runt åt höger in på min parkering.. Jag skriker jävla tant till stackars Helena i luren.. och stänger av bilen. Kände mig nu lugn igen och tänkte att gud va härligt att sluta halv 4 en dag..
Hoppar ur bilen och tanten med rullatorn traskar just förbi.. jag väntar tills hon gått så sneddar jag sedan över vägen.. men då skriker hon åt mig..
 
"Tycker du det finns för många gamla tanter här eller"????
 
Jag sa "Va?!" Jag pratade med Helena samtidigt så jag hörde inte fören efter en stund vad hon sa.. så när jag tänkt lite säger jag "Nej det tycker jag inte"..
Då fräser hon någonting..
Sen säger hon "Då kanske du borde köra bil därefter"..
Sen gick hon tjurande iväg mot gångvägen...
 
Å jag som stannade och väntade på henne.. men nä då ska hon vara sur och butter.. tur tur tur att jag lugnad mig innan jag hoppade ur bilen, annars skulle jag skällt på den nedrans tanten som går mitti gatan. Varenda människa vet att man går på vänster sida om vägen eller på gågatan om man är i stan..

RSS 2.0