Fire in the home..

Tror ni inte jag lyckades starta en brand här ikväll. Det började med att jag sorterade en massa papper och la i en papperspåse. Sen ställde jag den på bordet såklart och jag tänkte faktiskt då att "denna ser ut att stå stadigt" eftersom jag såg ljusen alldeles bredvid. Det var nog ingen fara var min tanke.. och jag lämnade rummet.
Jisses vad chockerande det var. Jag har aldrig varit med om någon brand förut tror jag. Jag var i köket och pysslade. Plötsligt börjar brandlarmet tjuta utav bara helvete.. Jag kollar in i rummet och det brinner på bordet. Shit vad det brann. Jag gick dit och försökte blåsa ut elden haha.. men det fungerade inte så jag tog en matlåda och spolade i vatten och fläkte ut över hela bordet. Great elden slocknade och jag hade istället ett bord fullt med vatten, matrester och aska..
Jag borde nog bli något där man måste behålla sitt lugn för det är nog det jag gör bäst. Jag kan verkligen inte stressa upp mig i hemska situationer. Jag är en fixare ut i fingerspetsarna! Min hjärna ställer om sig själv och tänker logiskt åt mig, man känner riktigt att det inte är jag som gör utan att något annat i mig tar över. Jag har varit med om detta några gånger nu och det är helt fantastiskt.

När jag ramlade på mopeden så klev jag bara upp och gick hela vägen hem trots att jag hade öppna köttsår över halva kroppen, syrran och de andra var hysteriska och jag gick där och sa typ "Jaja det går bra, jag går ju, lugna dig nu".

När en person fick ett anfall i bilen så ringde jag ambulans och fixade med de andra som var där och jag blir på något sjukt sätt så lugn. Jag blev dock lite arg den gången för att det tog sån jävla tid för ambulansen. De ljög och sa att vi har ju bara pratat någon minut och min telefon visade 7 minuter. Haha hon i telefonen blev lite paff när jag hade sån koll på tiden.

Mötet med Bollnäs Bostäder

Jag var på ett bostadsmöte igår kväll. Det handlade om att de ska bygga om mitt hus.

De(Bollnäs Bostäder) vill..
* Bygga en hiss
* Bygga ut balkongerna och glasa in dessa
* Göra bättre ute miljö
* Bygga 5 nya lägenheter på vinden
* Bygga inglasat trapphus
* Sätta in elektroniskt låssystem
* Måla våra hus
* Göra fler parkeringar
* Bygga cykelförråd och miljöhus

Ingångs sidan

Framsidan med balkonger och ritningar över lägenheterna på vinden.
Jag tycker att inglasade balkonger är ett positivt, dock ska min bara byggas ut 60 cm och på de andra våningarna blir de 120 cm större. Det vill jag också ha, men även om jag fick en stor balkong så vet jag inte om det är värt 800 kronor i hyrehöjning för mig personligen. Därför har jag röstat Nej till denna förändring. De behöver inte ha ett visst antal % för att få bygga utan ska ansöka om anstånd på något annat vis. Jag skulle dock kunna tänka mig att bli positiv om jag också får en stor balkong. Ett stort + är att de ska fixa så att man kan boka tvättstuga på internet!! Det kan jag lätt betala en tjuga för i månaden:). Dock känns det lite dubbelt, de vill göra husen "gamlingsvänliga" men sätter även in teknik vilket jag tror blir krångligt för några damer och herrar.

Det innebär också att jag kommer att vara utan balkong april till november för då ska de bygga och greja. Så jag är inte hyper lycklig över detta men jag accepterar detta och antar att de kommer att kämpa tills de får igenom det.

På detta möte var att det är så sjukt mycket gnällspikar. Vi var där för att prata om denna ombyggnad men människor börjar prata om
* Dåliga fönster - de läcker och har möglat sönder enligt uppgift.
* Dåliga avlopp - hyresgästerna vill ha stambyte först innan detta påbörjas.
* Det är kallt i lägenheterna - endast 18 grader
* Det var även gnäll om att inglasade balkonger är för heta och så ser man ju grannarna Ve och fasa.

Jag kommer i min gula klänning


YEAY!!

Jag ser lite korvig ut men vafan om några veckor blir det nog bättre!

Tisdag...

Denna tisdag kunde inte ha börjat bättre faktiskt. Jag fick ett roligt erbjudande som jag troligtvis ska tacka Ja till. Den har med bloggen att göra så det är ju skoj. Nu är desigen ändrad och jag har nog bestämt mig för den ljusa designen ett tag endast för att det snart är höst och då vill jag nog ha något mörkare igen. Jag har läst min blogg från början nu.. bara för att kolla så att jag inte sagt något tok tidigare, men det var ingen fara. Jag ska dela med mig lite mera av mitt liv framöver här. Det är ju kanske roligare för er att läsa och absolut roligare och lättare för mig att skriva.

Telefonen bestämde sig för att börja fungera idag igen, så ringa eller smsa mig fungerar nu för en stund. Jag har köpt en ny/gammal telefon på blocket som bör komma till mig innan veckan är slut så då hoppas vi att den fungerar ett tag framöver. Det är en precis likadan som jag har nu. NOKIA 5310 express music (röd). Jag hade ju en rosa förut, men den la jag ju på taket och nu har jag syrrans halvtrasiga röda. Jag gillar modellen och jag gillar att jag vet precis hur den fungerar:). Jag ska göra ett inlägg om LCHF dieten senare idag och även ett om mötet jag var på igår kväll. Spännande va?!

B och jag har varit ute på cykeltur i den något kyliga luften och nu ska jag krypa ner i ett varmt bad med musik på högsta volym. Jag älskar att bada och jag älskar musik så bättre kan det liksom inte bli.

Detta var imorse innan morgon prommisen.. snacka om trött!

design by HannaKJonsson

Vilken gillar ni mest?
Förr såg den ut såhär..

Fina bilder min Kära syster tagit på mig idag...


PartyLite försäljning

Jag har haft lite för mycket PartyLite produkter här hemma på sistonde och det kommer bara en massa nytt hela tiden, så jag tänkte passa på att ha en utförsäljning!

Om du vill handla något av detta så skriver du benämning i en kommentar eller maila mig på kristin8404@hotmail.com. Den som hör av sig först får produkten.

PRODUKTER:
Två ljusgula votivljushållare
Pris 60 kronor

En Miniatyrglasljusskärm med mönster av bla fåglar

Pris 120 kronor


LJUS:

Söt blandning med 11 teljus *utgått ur sortiment*

Pris 70 kronor

Pelarljus 17 cm Ocean Mist *utgått ur sortiment*

Pris 150 kronor

Hundrackaren

Jag har ju köpt nya mattor till "hela" lägenheten, den är ju så stor. Men iallafall har jag köpt 4 mattor och nu har såklart en redan pajjat. B gräver i mattan innan han ska lägga sig, som att han bäddar eller så. Så första kvällen jag hade mattorna så ligger han där under bordet och börjar pipa och yla och "tyck synd om mig" ljud. Då har han fastnat med en klo antar jag i mattan så det blev en stor ful grej + ett hål. Ibland är det fan inte kul att ha hund. Först tror man att han är påväg att dö och sen visar det sig att han bara fastnat litegrann och förstört min nya fina matta. Grrr...

Jag älskar när det ser ut såhär när jag loggar in på bloggen...


Biltur

Har varit hemma hela dagen. Kollat på en film, varit förbannad och sovit en sväng på soffan. Nu är jag i Växbo och umgås lite med min familj. Pappa, Sam och Nils åkte just till skogen. Mamma skjutsa hem Vidde och Linda åkte hem själv. Johan och Kristoffer åkte på stan så jag fick en stund för mig själv framför datorn. Ska gå ut och plocka lite bär nu och njuta av den kyligare luften. Tydligen är det värsta snöovädret i Norge, jag hoppas att det inte kommer hitåt.

Djuren har blivit sams här hemma nu...

I give up...


Kort i mängder..

Några av mina favoritbilder från juni månad!

Hälsade på Hanna och Loke och var vid havet och njöt och åt massa god mat!


Mina underbara vänner hemma hos Syrran på middag.


Baltazar!


Mina älskade ungar!


Solen:D..

Nu måste jag krypa till kojs, men det är ju så roligt att sitta och kika på alla "gamla" bilder från sommaren! Får fortsätta imorgon, eller senare idag rättare sagt!

Egen tid

Är det överskattat? Ja iallafall när man bor själv tror jag att det flesta skulle svara. Men ikväll svarar jag "nej". Jag har haft en toppen kväll helt själv. Ätit god köttfärsgratäng med sallad, sorterat lite kort på datron och gått på utomhus bio. Det var så grymt skönt att bara få vara. Jag är en väldigt social person dagelidax så därför tror jag att jag verkligen behöver sånna här dagar då jag bara åker och gör det som passar och myser lite för mig själv liksom. Men nu är jag nöjd med ensamlivet så imorgon är det åter till verkligheten, då knäpper jag på telefonen igen också(den har lagt av och jag orkar inte engagera mig i att få igång den).


Min dag

Jag har varit på dressyr tävling i Edsbyn idag. Linda var så duktig så hon vann ena sin klass och kom tvåa i den andra. Här är vinstframträdandet:)!

Visste du att...

Detta hittade jag på världens tråkigaste blogg, men jag snodde det enda som var underhållande och det var detta:

Ps det är min egna bild

Visste du att..
- På 1 år kommer du att ha svalt cirka 14 insekter, i sömnen.

- Kina har fler människor som talar engelska än USA.

- Bowling uppfanns i Egypten 5000 år f.Kr.

- Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder.

- En struts öga är större än dess hjärna.

- Världshistoriens kortaste krig utkämpades den 27 augusti 1896 mellan Storbritannien och Zanzibar. Det varade i 38 minuter.

- En ko producerar hela 60 liter saliv per dag. Vi producerar 1-2 liter.

- Den mängd kött en Tyrranosaurus Rex kunde ta i munnen skulle räcka för att försörja en familj på fyra personer i en månad.

- Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräkligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.

- Världens mest kända ord är okej. Världens näst mest kända ord är coca-cola.

 

- Ståltråden i ett kollegieblock är ungefär 2.10 meter lång.


Katten har blitt knäpp

Katten ger sig inte, den går och jamar och puffar och stryker sig mot allt. Jag tror tammekatten hon saknar Baltazar. Jag trodde hon skulle njuta nu när hon får vara själv igen liksom. Det kanske är det hon gör. Men det verkar som om hon går och letar honom. Underligt hur djur fungerar. Undra om Baltazar saknar oss lika mycket som vi saknar honom. Vi har iallafall städat nu och lagt in alla fina nya mattor. Ska nog krypa till kojs snart och sussa länge imorgon!

Hösten är här..

Ni känner det va? Det är så ruggigt ute på morgonen så jag blir pigg som en nötkärna när jag går ut med B på morgonen. Jag älskar hösten och kommer njuta i fulla drag av att ta på mig långa leggings, stickade tröjor och benvärmare:). Solen blir underbar på hösten, det är kallt men ändå varmt i solens strålar.

Ja nu sitter jag här och väntar på att syrran ska plinga iväg ett sms så jag får veta om det blir Söderhamn eller inte idag. Jag hoppas det på ett vis så att jag kan köpa nya mattor men det vore bättre om det inte blev så så att jag sparade mina slantar istället. Vi får se helt enkelt, det blir som det blir.


Jag fick blommor av Linda häromdagen. När det började bli lite murkna så klippte jag av de fina och la dom i vattenbad. Blev jättefint!

Godnatt Sweethearts!

Ikväll har Sofia och jag haft myskväll med skräckfilm och utan snacks.. haha.. Vi såg The Children, så jävla hemsk och jag får pirr i hela kroppen när det är så där spännande att man vet att det snaaart kommer/måste att hända någonting. Den var helt klart sevärd!

Imorgon blir det bilhämtning i Söderhamn, matt köp till hallen och rummet, skogen med B och sen myskväll med Helena, Mike, Tyson och Tommy Lee.. Längtar!


Jobbet jag yrade om tidigare..

Integrationsvägledare BUF 2010-46

Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen

Publicerad: 2010-08-25, Annons-ID: 1746757

Bollnäs ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26.000 invånare och 2.500 kommunanställda. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. 

Bollnäs kommun söker till Lärande och arbete. Integration tillsammans med ensamkommande ungdomar och träningslägenheter för ungdomarna 

Integrationsvägledare 

Arbetstid/Varaktighet 
Heltid, tillsvidare. 
Schemalagd arbetstid i huvudsak eftermiddagar, kvällar och helger. 
Tillträdesdatum snarast efter överenskommelse. 

Kommunen har avtal med Migrationsverket om att ta emot ensamkommande flyktingbarn och ungdomar i åldrarna 15-18 år. Verksamheten är organiserad under Nämnden för Lärande och Arbete och bedrivs i två HVB-boenden. 
Målet är att ungdomar med uppehållstillstånd (PUT) vid 18-årsålder skall kunna flytta till egen lägenhet. För många ungdomar kan det bli en stor och svår omställning att flytta direkt till ett eget boende. Tryggheten och vuxenstödet försvinner, de kan känna sig vilsna och ensamma, ha brister i svenska språket och ha ett begränsat socialt nätverk. 
Via träningslägenheter skall dessa ungdomar ges möjlighet att få ytterligare stöd och vägledning för en lyckad integration med det svenska samhället. 
Det är av stor vikt att personalen inte är ?fixare?, och gör saker åt ungdomarna, utan istället stödjer ungdomarna till att ta ansvar för sin egen situation och framtid. 
Den långsiktiga målsättningen med integreringen är att ungdomarna skall kunna växa upp till vuxna självständiga personer med egen försörjning. 
Arbetet innebär bl.a. samarbete med HVB-boendena, socialtjänsten m.fl. 

Kvalifikationer 
Du skall ha intresse och erfarenhet från integrationsarbete. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig. 

Lön 
Enligt avtal. 

Bil/Körkort 
Körkort B erfordras.

Jag känner att det här skulle vara det perfekta jobbet för mig. Jag blev så glad när jag hittade det och bestämde mig då på stuts att jag skulle kämpa för att få det. Jag hoppas att jag får komma på intervju iallafall. Tänk att få jobba med att stötta och puscha unga människor i deras "vardag". Vilken underbar utmaning och vilket lärorikt och perfekt jobb det vore för mig. Arbetstiden är på kvällar och helger och det passar mig alldeles utmärkt. Det känns mer som ett extra jobb då på något vis och en ledig vardag är som två lediga helgdagar, det har ni hört va?

Jag vill ha detta jobbet och hoppas innerligt att de inser att jag skulle passa!

Diet vecka 7

YES - 1,1 KG denna vecka!!. Lycklig är jag!

Tjocklår -1cm
Smallår +-0
Vad +-0
Mage -1cm
Rumpa +-0
Bröst -1cm
Arm +-0

Så minus 3 cm totalt denna vecka. Men många påpekar att jag tappat mycket runt ansikte, hals och ovanför brösten.

JÄMFÖR!
Jag för 7 veckor sedan --- Jag idag

På 7 veckor har jag nu totalt gått ner 12 KILOGRAM!

Tjocklår -15cm
Smallår -4cm'
Vad - 3cm
Mage -21cm
Rumpa -11cm
Bröst -5cm
Arm -3cm

Fixa fixa fixa..

Gud vad jag har "jobbat" de sista dagarna och det är så skönt. Har även hittat ett jobb som jag ska söka imorgon. Nu äter jag bacon och ägg och snart har jag Partylite party...
Tidigare..

Självupptagen

Gud va jag är egocentrisk på min blogg. Bara en massa bilder och filmer på mig själv. Haha är det därför ni är inne här och klickar omkring?! De flesta beskriver min "älskade" blogg som ombytlig och att man aldrig vet vad som finns på den nästa gång man klickar in. Jag tycker det känns kul! Jag vill inte vara förutsägbar, och jag tror jag lyckas hyfsat.
Idag har jag pysslat och beställt lite till PartyLite, mitt sista party i denna katalog är imorgon. Sen är det ny katalog från och med September. Kul med lite nytt nu känner jag, är lite trött på den gamla katalogen, det tråkiga är att dom tar bort flera av min favorit dofter. Det är sjukt vilka val PL gör, undrar vem som sitter och bestämmer att Honungsmelondoften ska bort liksom?! Idioti är vad det är. Men jag har så mycket ljus och grejer nu så jag köpte inte ett jota till mig själv utan bara till visningarna. Jag sparar mina pengar till på söndag då jag kanske ska på IKEA och köpa ljus.. haha.. ja men vafan det är ju skillnad på ljus och ljus. Jag kan ju inte elda 10 PL ljus om dagen/kvällen då skulle jag bli ruinerad så då kör jag på 1-2 PL ljus och resten IKEA eller SIA.

I september ska jag ha en visning här hemma med lite utförsäljning av "gamla" grejer och ljus som jag har över. Självklart kan man även beställa ur den språjlarns nya katalogen och dofta på de nya härliga dofterna! Mer info kommer senare, men jag tror det blir klockan 18:00 den 15 september.

B och jag har bara varit ute på kortpromenader idag, vi har bara varit inne och slöat(Baltazar) och fixat(jag). Imorgon ska det bli ändring på det. Då blir det att plocka ihop PartyLite grejerna och sen fara till Växbo för utomhusaktiviteter även om det är regn. B gillar inte regnet så mycket, han springer till varje port vi går förbi och försöker gå in trots att det inte är vårt hus haha.. sen ser han jätte ledsen ut och kommer skuttande efter när jag fortsätter gå framåt.

Prommis med Marion förra tisdagen


Ibland blir jag trött så min surhet..

Jag skickade ett mail till webshoppen för att jag fortfarande inte fått mina varor som jag beställde. Sen blev jag butter. Sen blev jag bara less.. Hatar människor som tror att det vet allt så jävla bra. Jag hatade kunder som var som jag var/är idag haha..

Hej

Vi har tidigare mailat dig om att DVD-brännaren ligger på fel pris. Den måste därför avbokas.

Vi undrade om du behöver de andra sakerna.

Med vänliga hälsningar/ Best regards

Jimmy Ingvarsson

Kundansvarig


Från: Hanna Jonsson [mailto:kristin8404@hotmail.com] 
Skickat: den 24 augusti 2010 12:13
Till: info@webbshoppen.se
Ämne: RE: SV: Webbshoppen.se Orderbekräftelse 51902

Hej!

 

Jag har inte fått något sånt mail överhuvudtaget. Vad kostar den då? Hur fan kan ni då dra pengar av mig innan ni skickat varorna? Är det verkligen mitt problem om ni sätter fel pris på varorna? Det borde vara så att jag får produkterna för de priser det står på orderbekräftelsen!

 

Mvh

Hanna

 

From: info@webbshoppen.se
To: kristin8404@hotmail.com
Subject: SV: SV: Webbshoppen.se Orderbekräftelse 51902
Date: Tue, 24 Aug 2010 12:41:49 +0200

Hej

En brännare kosta normalt sett ca 500:-. Om priset är 7:- så är det onormalt lågt pris och vi kan neka till det köpet.

Om du ej svarar på våra förfrågningar så kan vi ej göra något. Den ligger säkert i er spam.

Med vänliga hälsningar/ Best regards

Jimmy Ingvarsson

Kundansvarig


Webbshoppen.se & iSupply.se


Från: Hanna Jonsson [mailto:kristin8404@hotmail.com] 
Skickat: den 24 augusti 2010 13:17
Till: info@webbshoppen.se
Ämne: RE: SV: SV: Webbshoppen.se Orderbekräftelse 51902

 

Okej Jimmy Ingvarsson jag tar med den infon när jag skickar ärendet vidare. Jag vill inte ha något av det jag beställde från er och mina pengar bör nu vara tillbaka på mitt konto va?! Jag kollar alltid min spam så mailet finns inte där heller.

Du svarade heller inte på vad just den "brännaren" kostade.

/Hanna


From: info@webbshoppen.se
To: kristin8404@hotmail.com
Subject: SV: SV: SV: Webbshoppen.se Orderbekräftelse 51902
Date: Tue, 24 Aug 2010 13:30:32 +0200

Hej

570:-.


Din order krediteras.

Med vänliga hälsningar/ Best regards

Jimmy Ingvarsson

Kundansvarig


Webbshoppen.se & iSupply.seOkej!


Tack för din hjälpsamhet!

/Hanna

 

 

 

 

 

Hej!
Jag har inte fått något sånt mail överhuvudtaget. Vad kostar den då? Hur fan kan ni då dra pengar av mig innan ni skickat varorna? Är det verkligen mitt problem om ni sätter fel pris på varorna? Det borde vara så att jag får produkterna för de priser det står på orderbekräftelsen!
Mvh
Hanna

Snickerisnack!


Strandat två dagar med Katja! (för ett tag sen)

Första dagen var vi på/i Orbaden och någon dag senare var vi till Fagernäs. Båda dogsen var med! Baltazar älskar Katja, han går alltid med bollen/pinnen till henne och bryr sig knappt om mig när han får träffa henne. Tänk vad härligt om hon bodde här hemma jämt!!


Lite kort:

Fina Katja!

B njöt av att vara på stranden!

Max & Katja

haha hon är så slö..

Brännboll i Växbo


Lax med lapptäcke + Blomkålsmos

Haha vad jag tycker det är roligt när det "knack knack knack" på min telefon och det första det står är. "Jag har läst din blogg, vill ha receptet" Love it! Så här kommer det! Världens godaste och enklaste lax du någonsin kommer att göra.

8 laxbitar
Persilja ett stort knippe minst en kruka om du inte har i landet.
200 gram ost
2 tomater
80 gram gröna oliver (finns i påse på Willys grönaoliver med paprika i för 4 kronor)
salt & citron

Börja med att göra laxblandningen
Ha i osten, tomaterna, oliverna och persiljan. Detta kan du låta stå i kylskåp under dagen/natten om du vill vara snabb med att fixa klar maten sen.
Lägg laxbitarna i en form och sätt ugnen på 200 grader. Salta och spruta lite citron(jag använder oftast koncentrat) över laxen.
Ha på laxblandningen och in i ugnen i 20-30 minuter.

Servera med broccoli och blomkålsmos

Blomkålsmos:
Bryt blomkål i små buketter och lägg i en kastrull.
Häll i grädde 40% så att den nästan täcker.
Salta och krydda med vitlökspeppar.
Koka tills blåmkålen är mjuk och mixa då med exempelvis en stavmixer, KLART!

Sååå jävla gott!

Slödag

Gud vad vi har segat oss idag. Eller vi började med en prommis i Röste med Sanna och sen åkte vi en tur till Växbo och surrade lite. Men sen åkte vi hem och jag somnade en stund, när jag vaknade trodde jag att det var imorgon och att jag hade sovit över hämtningen av Sanna så hon missade tåget och allt var kaos. Men men jag repade mig snart och käkade lite väldigt goda rester. Nu ska jag kolla på Lie to me och sen blir det promenad, disk och sängen..

När jag var hos Sanna idag så fick jag dra ett kort för dagen..Underbara vänner! = Perfekt kväll

vad fan vore man utan sina utan sina vänner? Ja det vette tusan. Jag älskar verkligen mina vänner och jag ska visa det mera. Jag har vänner från alla olika håll och kanter och de flesta nya vänner jag skaffar berömmer alltid vårat gäng för att dom är så vänliga, snälla och välkomnande. Tänk vilken tur jag har som fått så fina och gooa vänner.

B och jag har precis gått kvällsrundan och när jag kom in väntade detta sms:

Tack för en super trevlig och jätte god middag, verkligen underbar meny och världens roligaste video haha.. jag är så glad att jag har en sån bra kompis som dig!

Tänk då vilken bra kompis jag har som skriver detta till mig:) haha jag kan verkligen vara lycklig och nöjd över mina vänner! Saknade dock Johanna lite ikväll, hade hoppats på att hon skulle kika in en snabbis efter jobbet och käka en sparad efterrätt, men hon var nog lite trötter..

Maten ikväll:

Lax med lapptäcke, broccoli och blomkålsmos!

Hallonchokladmosse med svartavinbär och dekor av choklad med bokstav.

Klar!

Nu är efterrätten klar, laxröran klar, städning klart, duschat och diskningen klar. Så nu ska jag åka till Växbo och kika på brännbollen någon timme innan jag ska hem och fixa moset och shoopa in laxen i ugnen. Jag har en ny dryck på G också, hoppas den blir ok. Det är en rolig utmaning att fixa massa gott käk UTAN SOCKER!
Åhh jag längtar till ikväll nu, jag älskar verkligen att ha vänner här på middag! Vissa tror att jag tycker det är jobbigt men det är inte ett dugg jobbigt motför allt jag får av dom. Jag är lite ledsen eftersom det trots allt är en "hejdå" middag till Sanna. Men jag ska ju träffa henne på måndag också.

Det blir en repris på efterrätten ikväll, fast inga jordgubbar utan kanske svartvinbär?!.

Puss på er!


Fine..

Min telefon har lagt av en stund igen. Hoppas den funkar imorgon. Jag vill bara säga till er som kommer på middagen imorgon att vi äter vid 18:00. Det blir lax med lapptäcke och någon typ av dessert, har inte riktigt bestämt mig ännu. Hoppas ni läser detta nu innan ni blir arga på mig för att jag aldrig svarar.
Vi blir iallafall jag & Sanna, Nina, Sofia och Helena. Ses imorgon ladies!

Åsa ringde nyss och sa att hon hade fått hem mina nya grejer från Oriflame, LYCKA! Fan vad fort det gick, jag hade räknat med dom i mitten av september haha.. Åsa är verkligen en av de allra raraste och snällaste människor jag någonsin har träffat på. Jag blir alltid glad av att prata eller träffa henne, tur att det finns sånna människor!

Imorgon blir det Brännbollstunering i Växbo på dagen och sen hem och svira om till middagen, ska försöka hinna laga maten innan dess också. Men först och främst så har jag sovmorgon, var ju flera dagar sedan sist.. haha..

God natt & sov gott!

Viii klarade det!!! Wiiihooo!


Ont ont ont..


Diet vecka 6

Okej det är bara att face the fact... Minus 2.0 KG!!! Yes! Jag undrar när denna diet kommer sluta fungera. Jag tror det varje vecka, att den inte ska funka längre alltså haha.. men tydligen gör den det. Jag är fortfarande förvånad av resultaten av denna diet.

Tjocklår -1 cm
Smallår -1 cm
Vad -1 cm
Mage -3 cm
Rumpa -3 cm
Bröst +3 cm Skumt som fan!
Arm -1 cm

Minus 7 cm totalt!TOTALT PÅ 6 VECKOR:

- 10,9 KILOGRAM

Tjocklår 69 = -14 cm
Smallår 59 = -4 cm
Vad 44 = -3 cm
Mage 106 = -20 cm............... Fattar ni det?! haha sjukt ju!
Rumpa 122 = -11 cm
Bröst 115 = -4 cm
Arm 33 = -3 cm


Det blev...En örhänges hängare! Som jag har saknat en bra sådan!
Vad tycks?!

Vad tror ni jag ska göra?!

Jag är barnvakt till på fredag så Vidde hjälper mig!

Tjatter haha..


Shopping

Blir det inget mer på ett tag nu. Idag har jag rett upp min ekonomi så att jag kanske har råd med mina belöningar framöver. Min hundvakt som jag hade på G skickade ett mail idag och sa att hennes sambo var allergisk och att hon fått reda på det idag, vilket great framförhållning. Det var inget jag behövde direkt! Jag har bestämt mig för att börja jobba nu så jag är i stort behov av en hundvakt. Men men jag får la lösa det på något vis, det är även lite jobbigt att det är så dyrt. Men som jag har räknat nu så ska jag ha råd iallafall även om jag endast får akassa.

Vi kom nyss in från en promenix och ska strax åka till Marion och hälsa på en sväng innan hon börjar jobba. Skönt att komma hemifrån en sväng, det är stökigt och rörigt här. Får ta tag i det senare idag.

Om ni vet någon som bara är hemma om dagarna och som gillar hundar, be dom kontakta mig!!Nu ska jag lägga..

..mig med ett smile på läpparna i sängen och kolla på NCIS! Gud va ni är snälla! Ibland bara älskar jag att ha en blogg och det är dom gånger då ni kommenterat mycket!!Hörrni alla glada själar där ute..

JAG HAR GÅTT NER 10 JÄKLA KILON!! eftersom jag vet detta så Vet ni att jag har tjuvvägt mig idag, men jag känner att det är ok har ju inte fuskvägt mig på flera veckor. Jag är på vecka 6 nu va? Ja jag tror den började idag.

Förstår ni hur smärtfritt det gått? Jag tror inte det. Visst jag är sugen på godis och frukt ibland men det är inget motför glädjen jag kommer att känna när jag gått ner 19 kg till Spanien resan!

Mina morötter:

-10 KG =

Alla 6 säsonger av Mord i sinnet! Jag lyxar till det riktigt där men det är jag värd:)!


- 15 KG =
Lyx kur för ansiktet som jag ska använda 1 gång i veckan för att få en vacker hy med strålande lyster!


- 19 KG =

Mallorca!


- 25 KG

Hotell Weekend, har inte bestämt vart ännu. Kan bli Barcelona, Sundsvall, Alicante eller London..

Men fattar ni?!

Jag satt här vid datan och klurade och beställde en DVD grej. Så rullade jag bakåt av någon anledning och ser en väska ligga inne i hörnet, jag fick direkt känslan av att min nyckel nog skulle ligga där i. Så jag knäpper ett kort på den...

& tror ni inte känslan var rätt?!?!?.. Wiihoo jag blir så lycklig! mitt bland nagellack, papper och bajspåsar så ligger den och väntar. Tänk så mycket jag har letat denna lilla rackare.
Jag kommer in i mina förråd igen och i tvättstugan! YES!

YAY.. nu är hotellet bokat och klart!

Här ska vi booo.. & äta, vi har beställt inkl frukost och middag!Jag är oförskämt glad idag! Gud va jag längtar dit, vill helst åka nu.. men nej nu ska jag sätta mig på balkongen och klicka hem en extern dvd läsare..

Beställningar

Ops har jag hamnat i beställnings träsket igen?! Igår beställde jag lite på LareDoute och idag beställde jag mycket på CDON.SE, 16 prytlar blev det till slut. Men då är det en julklapp också, kan ni tänka er det.. julklappar i augusti?! Ska köpa en extern dvdläsare nu bara sen äre köpstopp till oktober:).

Måste lägga upp en ekonomi plan för tiden fram till avresa nu, så att jag har resepengar när jag åker. Flygpengarna är betald, hotellpengarna inklusive halvpension har jag, så det är fickslantarna jag behöver spara ihop till! 2000 pix ska det minsta vara!

Nu ska jag gå en sväng på marknaden och endast köpa hund schampo, det borde jag klara av eftersom jag gick där i fredags och inte köpte ett skvatt.
Update 22:10 Tydligen har detta inte blitt inlagt, så jag publicerar det nu istället.

Fusk!

Jag har fuskat idag! Jävlar vilket skit. Jag har ätit 10-20 chilinötter MED SOCKER! Ajjabajja!!
Sorry!, men jag fortsatte inte och åte en massa remmar eller munkar från marknaden iallafall så det var ju bra:P.

Nu ska jag gå och spela lite kort med min familj som tycker att jag är osocial..

Vem är Eric Saade?

Han är med på Lotta på Liseberg. Typ som en manlig Lady Gaga fast töntigt svensk. Var skjutton kommer pojken ifrån? Småtjejerna är helt galna och skriker. Så bra var han väll ändå inte..

Jag googlade och tydligen är han tillsammans med Molly Sandén. Henne gillar jag, hon sjunger gudomligt. Men är inte hon flera år äldre än denna lilla pojk?
Han ser ut att vara cirkus 15 och hon lär väll vara 18, 19 20 nått sånt nu?!

God dag mina vänner!

Vilken härlig dag det är idag! Jag har planer, det är det bästa jag vet. Hela morgonen har jag städat, disken sparar jag till ikväll eller nått.. orkar inte. Strax ska jag åka till Växbo och tvätta, har ju råkat slarvat bort tvättstugenyckelknippan. Så jag kommer inte in i något förråd heller:(. Jaja men jag lånar mammas tvättmaskin sålänge. Efter det ska jag joina Katja och Max i Orbaden, dom tror att det fortfarande är sommar haha..
Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt ännu, ska laga mat med grytbitar idag. Vi får la se hur det går..


Film tips!

Kikade på denna ikväll och tycker faktiskt att den var riktigt bra! Lite snurrig imellanåt men den funkar helt klart att se en fredagskväll som denna i perfekt sällskap såklart:)!

Svar på kommentar

Anonym om Bollnäs Polisen:
hej hur mycket har du gått ner sammanlagt sen du började?
Svar: Jag har gått ner totalt 8,9 KiloGram. Om du läser min blogg så står det alltid på "diet veckoinlägget" hur mycket jag gått ner totalt i KG och CM. Det syns mest i ansiktet tror jag..?!


Gud vilken tråkig dag.

Jag har inte gjort ett jota idag. Det har varit en av de tråkigaste dagarna på länge. 3 promenader och 12 avsnitt av serien 24 och jättegod lax med purjo och kokosmjölk har min dag bestått av. Jag borde inte klaga men det gör jag iallafall.

Jag ska ge mamma min nya telefon och köpa en annan ny.. jag måste ha smilegubbar på min telefon. Så denna blir det kanske nu..

Jag har mitt gamla nummer nu igen!! Men alla som jag känner kan vara snälla att skicka ett SMS med ert namn så jag får era nummer igen.
När jag skriver alla så menar jag alla..
Johan
Marion
Johanna
Lindorna alla 4
Katja, speciellt du eftersom vi ska ses i helgen:D!
Zeynep
Maria på jobbet
Ja men alla som känner att jag borde ha deras nummer helt enkelt!

Diet vecka 5

Jag äter nu så normalt som man kan på denna diet. Har dock skippat lunch två dagar därför att jag inte hunnit med den, det har aldrig varit mer än 7 timmar mellan mina måltider iallafall och jag har inte varit hungrig. Jag tänkte att jag skulle börja köra hårt igen denna vecka eftersom jag hade som ett nytt litet mål att hinna gå ner 19 kg tills jag åker. Det innebär lite drygt 1 kg i veckan, jag kanske kan klara det?! Ska minst gå ner 15 iallafall annars får jag stanna hemma:).

Idag hade jag nästan ont i magen av att veta att jag måste ställa mig på vågen och sen skriva ett sånt här inlägg, men vafan det är bara att ta tag i saken:).. Sååå....... MINUS 1,6 KILO! Oj det trodde jag inte, men jag hade hoppats på 1 kg.

Tjocklår -2 cm
Smal lår -1 cm
Vad +-0 cm
Mage +-0 cm
Rumpa -2 cm
Bröst -3 cm
Arm +-0 cm
Tjocklår -1 cm
Smal lår -1 cm
Vad +-0 cm
Mage -3 cm
Rumpa -+0 cm
Bröst +-0 cm
Arm +-0 cm
TOTALT på 5 veckor:

- 8,9 KILOGRAM

Tjocklår 70 = -13 cm
Smal lår 60 = -3 cm
Vad 45 = -2 cm
Mage 109 = -17 cm
Rumpa 125 = -8 cm
Bröst 112 = -7 cm
Arm 34 = -2 cm

Mina & Simon

Gud va härligt det var att få lite besök ikväll. Jag har ju varit ensam hela dagen, förutom Hanna och Loke på skype då.
Mina är verkligen en av världens snällaste människor. Hon är så klok och lugn på något vis så jag mår bra i hela kroppen av att umgås med henne. Simon verkar vara en resglad människa som vet en massa saker, vart länder ligger och sånt som jag inte har en susning om. De reser dock långt när de reser så de kunde inte tipsa om ett hotell på Mallis. Vi pratade lite om Barcelona resan också, tyvärr så är ju jag på Mallorca de datumen så jag kan inte träffa dom i Barcelona, Trist!

Mallis hotell

Idag blir det nog så att vi bokar hotell till Mallis. Jag vill bo 5 dagar på varje, men syrran vill nog bo på samma hela resan så vi får la kompromissa på något vis. Det ena ligger lite bättre gällande bussar och utflykter och det andra ligger lite längre bort men har istället 3 stränder inom gångavstånd.

Det är mellan dessa hotell vi väljer just nu:

TOMIR

Detta hotell har ca 250 till havet men jag vet inte riktigt om det är så stor strand där. Den har frukost för 45 kronor per person, great! ligger typ 10 minuter från flyget vilket är praktiskt. Ligger alldeles vid en hamn så vi kan ju gå och kolla på båtar. Det har nära till alla utflykter och bussförbindelser.

TRH PALMANOVA

Detta hotell ligger högst 100 meter till stranden, en fin stor strand ser det ut att vara. Den ligger även nära 2 andra stränder, en norrut och en söder ut vilket kan vara praktiskt om det blåser och blir mycket vågor.

Gash.. man blir knäpp av att sitta och klicka mellan olika hotell. Så svårt att välja "rätt".

Onsdag

Gud va jag är nyfiken på mått och vikt idag. Har varit påväg att provmåttat magen en gång men lyckades inte hitta måttbandet. Jag borde kunna hålla mig i schack tills imorgon, men vi får se.. om jag hittar måttbandet så kan jag nog inte lägga band på mig själv..

Min nya telefon gör inga smile gubbar utan det blir :) vilket är skit trist. Jag är en smilie människa i sms sammanhang. Tror jag ska prova ha syrrans gamla igen och ge denna till mamma, hon vill ha en slide mobil och denna är faktiskt riktigt bra förutom smilegubbarna som inte existerar.

Så varmt idag, jag har nästan glömt bort hur jobbigt det är. Alla jag har pratat med njuter och det gör inte jag idag. Kanske ikväll då ska jag njuta lite av värmen som då är svalare:). Mestadels av dagen har vi spenderat inomhus och bara kikat ut lite smått..

Ny telefon

Det blev så att jag åkte och köpte en ny telefon trots allt. Har ju egentligen inte råd med detta med tanke på Spanienresan, nyligen köpt datan och troligtvis köpa Baltazar. Men vafan jag blir ju helt avstängd från världen när de tre gamla telefonerna som jag provat inte funkar.


Det blev denna:


Det tillfälliga numret är fortfarande 073 - 41 30 962!


Albertina så var det skeppets namn pumpalens!!

Vi hade vår årliga släktmiddag på Albertina i Skärså i söndags. Det är alltid mysigt att komma iväg och träffa mormor, morfar och resten av familjen. Baltazar fick stanna i Växbo. Jag tycker det är lite väl dyrt, det måste jag säga. Men gud så gott det var! Jag åt Rökt pepparlax med skärgårdssås(innehållande vispad grädde, majonäs, syltlök och rödlök). Denna rätt kostade 158 kronor och ja det är som sagt mycket pengar. Men vi är ju endast där 1 gång per år så då är det kanske ok?!.

Det var mindre mat iår motför tidigare och Albertina specialen var inte lika god enligt mitt sällskap, vet inte om de bytt kock kanske?! Jag var nöjd med min mat iallafall och blev riktigt mätt på min laxbit med sås(egentligen är det kokt potatis till den rätten).

Det är mysigt och fint där ute i Skärså så jag rekommenderar dig att åka dit om du känner för en välgjord måltid!

Livet idag

Shit, vet ni att jag har varit arbetslös i 7 hela månader?! Jag har äntligen tagit tag i mig själv och sökt flera jobb nu. Finns egentligen inget roligt jobb ute men jag ska se till att finna ett roligt jobb framöver. Jag har fått flera svar på min annons angående dagmatte till Baltazar utifall jag börjar jobba. Så det känns skönt, hoppas jag hittar någon bra människa. Jag vill helst hitta någon äldre människa här i stan som kan gå en sakta prommis runt sjön med honom och sen bara mysa och låta han ligga i närheten resten av dagen. Det vore perfekt!

Johanna och jag har kollat på SEXeducation ikväll. Det är bra mycket jag inte vet ska jag säga. Det finns exempelvis 13 olika preventinmedel för tjejer jag kunde nog räknat upp högst 5. Det finns TVÅ för killar, underligt det där. Har ni sett det där programmet? Riktigt bra faktiskt, jag lär mig något nytt varje gång jag kikar på det:P.

Alla mina utkast på blogginlägg är plötsligt borta.. hur fan är det möjligt? Jag är stuck i denna oturskurva, undra sa flundra när den vänder?! Denna vecka känns det ändå som att vikten går neråt och det hoppas jag verkligen, MINST 1 KG, heller hur? Sannas dator har kraschat så jag har dragit in henne i svängen också, stackarn!

Johanna, Baltazar och jag var i skogen en sväng tidigare ikväll och kikade efter svamp..


LCHF snack


Gosh..

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Efter 1 dag på språng så känner jag mig väldigt trött. Känns som att jag kan lägga mig på soffan och ligga kvar där tills jag kryper upp i sängen. Baltazar är nog uttråkad så han vill kanske hitta på något. I morgon ska jag bada honom igen och även föna honom torr. Ett jäkla bök men det går hyfsat bra ändå, jag har googlat och lärt mig hur jag ska göra. Övning ger fördighet, tur att han är så lymlarns snäll.

Jag längtar efter en stor mugg te med SOCKER och mjölk, men nej nej det ska jag inte ta I promise! Ska uppdatera lite senare om negativa grejer med denna diet för mig.

Försökte få ett bra kort men det gick inte, knäppte säkert 7 stycken men jag tog det första haha.. mina ögon blir så konstiga i Webcamen motför i vanliga kameran.
De andra blev såhär..


Så jag gjorde nog rätt val?! haha..

Söndag igen

Attans vad veckorna ränner iväg. Igår bokade vi resan, har redan ont i magen. Vi åker den 28 september och kommer hem 7 oktober. Härligt ska det bli!

Idag ska vi och äta mat i Skärså restaurang Albertina. Mormor och morfar bjuder på mat där varje höst, så nu är det verkligen höst för mig. Sofia och Johanna undrade om jag ville med och bada igår.. haha.. jag sa nej det är höst och kallt. Jag har blitt jäkligt frysen av mig på senaste tiden. Är det för dieten som rensar ur fett?! Jag vet inte men jag har inte tänkt på det förut när jag gått ner typ 10 kilo, så denna kanske är annorlunda.

Ops nu måste jag kila.. bjuder på lite bilder sedan igår..

Fika hos mormor

Svampplock i skogen

Nice view

Stekta kantareller i smör...

Min kväll..

"Vänskapen gör varje börda lätt."

Detta citat passar så perfekt in på den kväll jag har haft! Mina underbara vänner har varit här och muntrat upp mig, så nu är jag inte lika sur längre. Skönt att saker går över mycket fortare nu för tiden, jag är absolut inte lika långsint längre.

Nu ska jag hoppa i säng och sova sjukt länge i morgon..

Jävla skit!

Idag är en sån dag då jag bara skulle vilja sätta mig ner och grina. Nu är jag tyvärr inte en sån människa som kan det, men det vore så otroligt skönt. Just nu är jag bara arg, ruskigt jävla arg. På mig själv såklart!

När jag hämtade upp mamma och pappa så klagade dom såklart på att jag hade grejer i skuffen, vilket jag alltid har jag lever ju halvt i min bil. Iallafall för att slippa gnäll så skulle jag vara snäll och lägga in deras väskor för jag såg att de skulle få plats. Då lägger jag min kära telefon på taket på bilen och skuffar in allt i skuffen och hoppar in i bilen. Efter 30 minuter i bilkö så kommer vi ut på E4:an. Great... Bom bom krasch bang.. där flög min telefon. Jag stannade bilen och hoppade ur och gick tillbaka för att hitta den, oavsätt om den är trasig så kan jag ju ta SIM kortet. Men nej jag hittar inte telefonen så nu är jag telefonlös. Jag behöver alla eras telefonnummer!!!

Allt har gått emot mig ett tag.. först krascha datorn, köpte ny. Sen krascha kameran, köpte ny. Före det kraschade någon bilen, köpte nytt.. Nu är det bara jag kvar, undra hur dom ska krascha mig?!
Det känns som att jag är med i ett stort test "Hur mycket pallar Hanna"!
Nu är det bara att kämpa ut denna jävla dag, kul att jag har middag ikväll för en massa folk:S.. måste städa, laga mat och duscha nu så jag hinner till klockan 18 haha..

MITT TILLFÄLLIGA TELEFONNUMMER ÄR: 073 - 4130962

Det är inte Halebop utan typ Telenor eller Telia eller nått annat skrot..

Hämtar mamma och pappa i hamnen. Hela stan...

image432 (MMS)

Hämtar mamma och pappa i hamnen. Hela stan måste man åka igenom för att komma hit:) tur att jag hittade!


Vacker blomma

Jag har det underbart som alltid i Stockholm. Dagen har bestått av bilåkande, promenader, mathandling, matbjudning, efterrätt och dejtande. Nu ska vi krypa upp i soffan och om ett tag kanske vi knäpper i en film och kikar på den tills vi somnar. Är faktiskt riktigt trött trots att vi inte gjort så mycket ansträngade. Imorgon har jag en lång dag framför mig så det blir till att ladda batterierna inatt..Diet vecka 4

4 Veckor
Tjocklår
Smal lår
Vad
Mage
Rumpa
Bröst
Arm
Det känns som att jag har gått upp 7 kilo denna vecka. Så allt under att jag har gått upp 1 kg är jag nöjd med. Ska väga mig snart bara jag har torkat lite.

*trumvirvel* ...
vågen visar....-0,5 KILO... Yes! Fan va bra! Förstår ni hur skumt det känns att ha ätit så mycket gott under veckan och ändå gått NER i vikt?! Jag förstår mig verkligen inte på denna diet, hur funkar den liksom?!

Tjocklår -2 cm
Smal lår -1 cm
Vad +-0 cm
Mage +-0 cm
Rumpa -2 cm
Bröst -3 cm
Arm +-0 cm


Har inte riktigt tid med knäppningen idag.. så det fick bli med webcam.


TOTALT på 4 veckor:

- 7,3 KILOGRAM*

Tjocklår 71 = -12 cm
Smal lår 61 = -2 cm
Vad 45 = -2 cm
Mage 112 = -14 cm
Rumpa 125 = -8 cm
Bröst 112 = -7 cm
Arm 34 = -2 cm

Mörkt!

Fy fan vad jag är mörkrädd. Jag hade glömt hur rädd jag verkligen är. Jag kommer ju aldrig att kunna ha hund i höst och vinter för jag vågar inte gå ut. Jäkla tur att vi var ute på en längre runda vid 20, för nu blev det en riktig kortis. Inga lampor är det här heller och den vid min parkering är fortfarande inte lagad. Jag var dit och hämtade GPS grejen. Åker till Stockholm i morgon och jag kör alltid fel till Malin så nu ska jag vara förberedd tänkte jag:).

Hur ser ni på lögner? Jag är väldigt dålig på att ljuga men ibland känner jag att det är mycket lättare att ljuga, man slipper andras åsikter liksom. Har ljugit två gånger den senaste tiden och det är fan inte bra! Eller 1 lögn och en undanhållande av sanningen bara. Undanhållandet av sanningen tror jag att jag ska erkänna här snart..

Det känns som att jag har gått upp alla kilon denna vecka som jag har gått ner de tre föregående, men det får vi ju reda på imårron.. spännande!

A snikepik på efterrätten till på fredag..

LCHF Svampsoppa

Detta är det lättaste recept jag någonsin kommer att lägga ut tror jag.

Du behöver (jag kan äta av den 2 gånger):
3 champinjoner
1/2 gul lök
3 dl vispgrädde
Stek löken i 2 minuter, ha i den skurna svampen och stek i 5 minuter. Häll i grädden och låt koka ca 5-7 minuter. Mixa med handmixer och späd ut med grädde eller vatten till den konsistens du vill ha. Om du äter fettsnål kost kan du ha 1 dl grädde och resten mjölk eller vatten.
Krydda med salt och peppar efter smak!

Okidoki

Nu är allt fixat och det är så skönt! Har haft mycket att pyssla med de senaste dagarna. Imorgon eller senare idag åker jag till Stockholm. Jag kommer hem på fredag och på fredagkväll har jag middagsbjudning här hemma klockan 18. Om du vill komma så skicka ett sms eller nått. Har inte varit så aktiv med inbjudningen. De som jag vet kommer är iallafall Sanna, Linda, Sofia, Linda, Johanna och Christine. Det ska bli roligt!

När får man veta om man kommit in på en skola om man som jag står på reservplats?!

Nu är jag ledig resten av denna vecka och det känns väldigt skönt, har sökt lite jobb här och där och förhoppningsvis får jag hemma jobbet + barn jobbet då skulle jag vara toknöjd!
Mina är hemma från Malmö också, det är så mysigt, igår var vi ute och gick kvällsprommis i cirkus 2 timmar..

Shoppar lite mat:)

image431 (MMS)

Shoppar lite mat:)


Det blir mycket äpplen i år..


Pappa fyller år idag så här blire grillat ...

image430 (MMS)

Pappa fyller år idag så här blire grillat och massa mys!


Den godaste salladen

Dressingen är hemlisen:
Vitlök
Olivolja
Citronsaft
Jag tar 1 stor vitlöksklyfta, 1 citron och lika mycket olja som citronsaft.

Salladen jag gjorde idag innehöll
Avokado
Gul paprika
Rödlök
Ruccula
Persilja
Gurka

Men du kan blanda i vad du känner för eller tycker om. Avokadon är dock obligatorisk! LCHF personer bör undvika röda grönsaker såsom tomat.

Sanna eller Katten?!

Det var skumt att komma hem ikväll. Sanna har varit här vet jag och Katten är ju jämt hemma. PS:et var påslaget och stod och surrade högt och var stekhett. Routern står helt annorlunda. Datan låter skumt, surrar liksom. Blommorna ligger på golvet i en pöl vatten..
Frågan är nu, vad är Sanna skyldig till och vad är Katten skyldig till?!
Jaja det var inte det jag skulle in hit och fippla med utan jag tänkte lägga in ett klipp från B och min kvällsprommis ikväll. Jag ska faktiskt hoppa i säng alldeles strax. Ska bli ordning på torpet nu, även om jag har gått upp i tid någon vecka nu så har jag ändå varit uppe alldeles för sent vilket tyvärr inte går ihop till slut. Så nu ska jag börja sköta mig:).

Växbo

Kort jag knäppte i Växbo den 24 juli 2010

RSS 2.0