Jisses vad dålig jag är på att blogga..

..när jag har världens bästa gäster!
Det händer något hela tiden och antingen ska vi äta, handla, sova eller något annat. Hanna flänger runt till sina vänner så hon hinner träffa dom. Jag blir trött bara av att tänka på allt. Nu är jag helt ensam här hemma och det känns jätte tomt. Jag hoppas dom kommer hem snart.
Baltazar tycker det är lite jobbigt när Loke kryper efter honom hela tiden, men det är bra att han får känna på hur det känns, han går ju efter Katten hela tiden.. haha..
Men han känner sig nog lite oprioriterad, men han får ju iallafall hänga med överallt. Är nog bra att han får vila ut sig efter spelmansstämman. Vi går promenixer, kastar boll och cyklar runt sjön iallafall så han får ju självklart sin tid också.
Jag tror jag ska sticka och handla mat på Lidl nu. Gud vad jag längtar tills Willys öppnar, har ingen affär att handla på nu. Hörde att de ska ha sämre öppettider(öppet till 21) än Hemköp(var öppet till 23), det är ju kasst må jag säga!!

Morsdag

Jag tycker egentligen det är förfärligt att vi måste ha något som kallas morsdag för att komma ihåg att uppmärksamma våra mammor. Men för mig är det perfekt, för annars kan jag lätt glömma bort och istället ta mina föräldrar för givet. Men dessa dagar gör så att iallafall jag påminns.

Min mamma fick en "Kära mamma" bok av mig

This is my helg!!

Idag var första gången Baltazar rymde ifrån mig. Vi plockade bort all fika och plötsligt var han helt borta. Det var lite läskigt men han hade gått och lagt sig inne bland alla folk i tältet, på den plats där vi tidigare hade suttit. Så söt! Alla älskar honom!
Det sjuka med min familj är dock att ingen och då menar jag ingen hund kommer någonsin att vara bättre än Tyson! Baltazar är ju verkligen en perfekt hund! Lydig, snäll, inte skällig, glad, lekig, lägger sig lugnt i alla situationer.. Men det finns alltid ett "Men Tyson, han är ju...."
Tyson är allas ögonsten här hemma! Det är bara så och kommer nog alltid att vara. Han har stulit allas hjärtan! Men dom gillar Baltazar jättemycket också, de pysslar om honom, ger honom vatten och leker med honom såklart.

Hanna, bloggning på din begäran!

Kanske kanske kommer min underbara Hanna hem från Stockholm idag.
Det skulle verkligen göra min helg! Jag hoppas att hon bestämmer sig för att komma. Jag kommer ju vara i Växbo hela helgen eftersom vi har spelmansstämma. Men om Hanna är hemma i min lägenhet så känns det som att jag kommer åka hem lite titt som tätt. Idag klockan 1 skulle jag varit i Växbo och hjälpt mormor men jag är försenad som vanligt. Nu måste jag verkligen sätta fart!! Ska ha med halva bohaget, säng/madrass, katt, hund och alla grejer till dom och mig:S.. jisses..

Gratisdag

Här är mina bästa tips till gratis nöjen!
Först åker du på Jysk för att köpa en säng på slutrean en vecka för tidigt vilket betyder 0 kronor i utgift. Sen går du in på Elgiganten och sätter dig i massage stolarna vi satt där bra länge och njöt! Jag funderade till och med på att köpa med mig en hem, men då skulle det ju inte blivit GRATIS.
Sedan åker du hem med en kreativ vän och låter henne/honom rita lite på dig. Vilket gör att du känner dig lite ompysslad.
+ att du får en eller flera "konstverk" på dig
(Några dagar före bakar du kladdkakemuffins). På kvällen plockar du fram dom ur frysen och bjuder in en god vän. Detta är vad jag ska göra nu! Inbjudan är gjord så det är bara att vänta tills det knackar på dörren. Sen ska vi prata och mysa hela kvällen lång.

Vidrigt

Nu är jag så less på denna duschbrunn. Det svämmar över hela tiden. Jag har hanterat att det svämmar över när jag släpper ut badvatten, men nu är det till och med när jag duschar. Ringde bovärden igår och nyss var avloppsgubbarna här, men de saknade något verktyg så de åkte iväg.. nu kom dom igen. Jisses vad det låter!!, Baltazar tycker det är jätteroligt med besök så han vill helst stå mitt i röran av grejer de har med sig.
Jag hoppas verkligen de ordnar detta bra denna gång. De har ju fixat det en gång förut men nu är det alltså stopp igen..
Såhär fint blev det sist jag duschade

Fy fan vilka timmar

En av mina allra bästa vänner tycker att jag ska fortsätta skriva personligt på min blogg, så jag kommer att fortsätta som vanligt. Vilket betyder att ni får följa mig i med och motgång.
Det senaste dygnet har varit en stor motgång kan jag säga. Igår kväll hade vi myskväll och åt kladdkakemuffins. Klockan 20 äter jag ett (säkert gammalt) paket nudlar. 21:05 börjar jag känna ett tryck över bröstet. Jag börjar må asilla. Jag hoppar i badet och blir lite bättre. Men så går jag upp och typ dör. Lägger mig på spikmattan för att den smärtan ska ta över, det funkar inte.
Jag ringer mamma och säger att jag håller på att dö, de är på vollyboll och hon säger att de kommer efter de duschat, jag säger "Ni får gärna komma NUUU". Jag hoppar i badet igen sen spyr jag sjukt mycket. Sen ringer mamma och jag öppnar porten. Går runt och mår allmänt dåligt, sätter mig på balkongen en stund. Sen hoppar jag i badet och sitter där länge.
Sen går jag upp och mår mycket bättre då är klockan 21:55. Jag packar en väska, matar katt, packar hundgrejer och åker till Växbo, mamma vägrar lämna mig själv. Kommer till Växbo och mår lite halvkasst igen. Sätter mig i duschen i säkert 1 timme. Provar att lägga mig men mår jättedåligt, kräks lite mer och sätter mig i badkaret i 1,5 timme. Då är klockan 01:04 och jag lägger mig i sängen och mår bra, känner mig frisk! Vaknar 9 i morse  och då har mamma gått morgonrundan med Baltazar och jag kan ligga kvar i sängen! Lyx! Går upp vid halv 10 och gör mig klar för att åka på fotvård.. har mått bra sen dess..

Allt som allt var jag dålig i 4 timmar, mamma tror att det var matförgiftning, någon tror panikångest, någon magsjuka och jag vet fan inte, det jag vet är att jag mådde väldigt väldigt dåligt.

Baltazar var så söt igår, tror han blev lite orolig av allt dåligt mående också. Han låg med mig ute i duschen och sen följde med mig fram och tillbaka när jag vankade runt och sen låg han med mig hela tiden när jag var i badet.

Baltazar och jag kom precis in från kvällsrundan, så ljust ute nu! Skönt eftersom det är så mycket skummisar ute, speciellt idag när det är onsdag.

 

PS. mina ögon har ändrat färg de senast dagarna ser ni det?! DS.


Videoblogg

Ser ni någon skillnad på mitt hår? Jag går ju på balsamkuren/metoden..

Ser ni någon skillnad på mina ögon?


I´m back

Saknat mig?

Jag tog en paus från bloggen på grund av personliga skäl. Ni skulle ändå inte haft något roligt att läsa dessa dagar om jag väl hade skrivigt eftersom jag varit jävligt lättretad. Tillbringat mycket tid hemma hos mor och far och bara varit. Är dock lite konstigt för varje gång något händer så tänker jag "ja men det kan jag skriva på bloggen" eller om jag knäpper ett fint kort så tänker jag att det ska jag lägga ut. Men nu är det nog pratat om det. Tror att jag kommer att bli lite mindre personlig på bloggen framöver..

Jag bestämde mig nyss för att jag fick börja blogga igen! Jag fick resultatet av provet nyss, känns skönt!

Idag har jag shoppat lite med Sofia och när hon drog på jobb så fortsatte jag shoppingrundan med Linda. Dessa är mina bästa fynd idag! Perfekt till sommarens alla äventyr!


Inget internet..

Jag har inget internet hemma för tillfället. Något är fel och jag orkar inte sitta i kö till Telia så jag skiter i det. Nu är jag i Växbo och vi har hjälpt mormor och morfar att sätta potatis. Ska snart hem och fixa lite inför kvällen, Andre har födelsedagsfest.

Återkommer väll när jag fått internet tillbaka..


En del av min gårdag
 


Dagens citat

"Allting jag verkligen tycker om är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande"

Detta är ju ganska sant! och jag vill lägga till "Många jag verkligen tycker om är långt borta"

Den jag saknar mest just idag är Therese hon skulle lätt firat med mig att jag var klar med matten idag, det är inte alls roligt att hon finns 60 mil bort. Jag ska ta mitt pick och pack och åka och hälsa på henne snart.
På samma resa ska jag "svänga förbi" Katja uppe i Luleå såklart!

Mina fina Mina henne vill jag också hinna hälsa på, så det blir nog en trip ner till Malmö inom kort också. På vägen då kanske jag tittar förbi Göteborg och hälsar på Kristin.

& så Hanna varför bor du så långt bort? fast ändå är ju du den som typ bort närmast av alla som bor långt bort. I Stockholm finns det många fina vänner Linnea som jag verkligen skulle behöva idag, för jag känner mig lite galen och vill hitta på något bus och då är Linnea perfekt! & Malin, flytta hem igen!!

Jag har aldrig tyckt att mina vänner har flyttat härifrån som vissa av mina vänner upplevt det. Men nu just idag känner jag att jag mycket hellre bott i Stockholm. Några av dessa damer är mina bästa vänner och jag saknar dom massor!!

Jag har mina vänner här hemma också såklart men ingen passar mina behov för just idag, trist! Jag har vänner till olika ändamål, har ni de?
Ni vet, med vissa fikar man, med vissa går man, med vissa har man hemmakvällar utan att göra ett skvatt, med vissa festar man, med vissa pratar man mer med än med andra, med vissa åker man bil, med vissa äter man glass, med vissa solar man, med vissa reser man och med vissa gör man allt. Som med Therese, henne kan jag verkligen bara vara med, resa, äta, parta, slöa, gå, cykla, ligga på gräset, spela tennis och prata om allt!


Vad ska jag nu göra hela dagarna?

Jag känner mig helt tom nu. Matten kommer nu sakta men säkert försvinna ur mitt huvud. Nu när jag har haft matten i 5 veckor(ja visst känns det som mycket längre?!) så har jag haft en bra anledning till att hitta på något annat roligare. Nu har jag ingen motivation nu kan jag ju vara hemma och bara kolla på tv. Återgå till Sjunde himlen 11:50 varje dag och bara yra runt. Nä det var skönt att ha något som höll rutinerna på plats.
Vet inte hur provet gick, får svar på måndag eller tisdag. Det kändes okej, skrev nått på alla frågor men svarade nog fel på minst 3. Jag tror man bara behöver 13 poäng av 43 eller var det 23 av 43?! Jag borde ha turen att klara det. Annars får jag la börja plugga igen:).

Jag har hittat ett jobb jag vill ha! Skräpsamlare på ån i Söderhamn! Förstå vad härligt!


Nya "gåskor"

Rätt så fula men jag tror det kommer att bli bra att gå i i sommar. När jag väl gått in dom, tycker det är lite jobbigt. Men jag får ju eoförsig ont i fötterna nu också. Hälsenan har återhämtat sig ganska bra nu iallafall. Vi har cyklat istället för gått i några dagar. Jag cyklar dock super sakta så för Baltazar är det typ som att jag går.Speglar speglar på bilen där..

säg mig varför så dyra ni vara?

Okej, spegeljävlarna kostar 1000 kronor styck, inte undra på att dom snor dom. Hoppas dom lägger ut dom på blocket så jag kan köpa tillbaka dom för en femhundring. Jag har inte lust att spendera 2000 av mina kronor på grund av att någon misshandlat min bil. Jag tror jag köper två 10 kronors speglar på dollar och sätter fast med kludd. Som det är nu går ju min bil inte ens igenom besiktingen. Eller så kanske jag ska gå och sno ett par speglar från någon annans bil, då blir det ju rättvist visst?!

Hör ni vad det åskar? Ja jag byter samskrivsämne nu. Jag älskar dunder och brak och blixtar. Tyckte mig se några blixtar igår men hörde inte muller. Ikväll mullrar det så mycket att man får lite pirr i magen. Det är dock på avstånd men man hör hur det drar fram. Nu ösregnar det så jag antar att "ovädret" är över för denna gång. Vi hann precis gå sista vändan innan det började ösa ner. Men mullret är lite mer skrämmande utomhus så vi skyndade oss in igen. Baltazar reagerar inte alls på åskan, vilket är otroligt skönt. Min förra hund var så rädd att hon en gång hoppade upp i min säng och kissade ner den. Men det gör att jag tänker på henne varje gång det åskar!

Jag som skulle lägga mig klockan 22 idag, det gick ju bra. Vettefan hur det kommer att gå imorgon men jag ger det en chans, det kan ju inte gå sämre än att jag inte klarar det. Jag har aldrig varit en sån person som har höga krav på mig själv i skolan, haha det var nog mitt problem. Just nu känns det jävligt skönt!


Ballerina dojs

Helt okej skor och super sköna! Johanna, jag tror inte ens jag kommer att få skavsår:P..
Jag lyckades hitta något roligare


Mysdag med Linda

Imorse var jag sjukt taggad att träna lite matte inför imorgon, eller så var jag inte det. Jag donade på här hemma istället och torkade golvet och diskade. Sen fick jag reklamen, engångsgrillar 10 kronor på ÖB. Perfekt! Men jag kan ju inte åka ända dit enbart för grillarna. Så jag kom på att jag behövde ju en pepino också så då skickade jag sms till Johanna och frågade om hon ville med eftersom jag hade pratat med henne tidigare idag. Men hon svarade inte. Då smsa jag Helena och Linda, Kom igen följ med på en shoppingrunda till Söderhamn. Linda hakade på direkt men Helena skulle få besök av något företag som skulle göra ren en brunn eller nått. Jag diskade klart, gick en runda med Baltazar och sen åkte jag med honom till Johanna så fick han vara med henne under tiden jag var borta. De hade gått en promenad och träffa pappa också så han hade passat Baltazar medans Johanna var in och köpte köttfärs(39kr/kg på Tempo).

Sen jag kom hem har jag lagt ut mattor och fixat om lite i köket och lagt den nya mattan under bordet. Är nu helt nöjd med lägenheten igen. Nu ska jag nog ta tag i matten haha har inte gjort ett tal sedan i tisdags. Snacka om tur om jag klarar provet imorgon. Ska äta upp min Greeksallad med isbergssallat, tomat, majs och fetaost nu först bara. Klockan 21 är det Criminal Minds och det kan jag inte missa så det blir 2 timmar plugg framöver, förhoppningsvis, om jag inte hittar på något roligare..

Linda och jag lyxade till det med glass i Söderhamn!


Så skönt!

Före:


Efter alltså NU:


Blommor

Varför "svettas" min blomma?
Det bara droppar av den, har jag givit den för mycket vatten? Bordet blir ju fullt med droppar och allt som ligger på det. Vad ska jag göra?


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Allt gick på räls idag.. pyssel hemma(dock inte disken), köpte skor, hämta paket och sen cyklade jag med Baltazar så han skulle bli trött eftersom han fick stanna hemma när jag var till Linda. När jag cyklade kände jag mig jätteglad trots att det regnade och Baltazar blev både blöt och grusig och gräsig. Inget kunde krossa mitt underbara humör. Jag pratade med alla fyra personer vi mötte. Först sa vi "Hej" till en ensam gubbe som satt på en bänk, vi cyklar ju så sakta så jag måsta bara säga hej. Sen mötte vi ett super gulligt par ute vid Långnäsparken, han pratade om att han hade haft två underbara taxar som blev alldeles för bortskämda och att de till och med var i sängen, de tyckte Baltazar var så lydig och söt. Sen mötte jag en kvinna som pratade om att hon tidigare hade haft pudlar den sista som hette Linnea blev 11 år, de andra två 2 månader, 16år och 10 år. Hon var så gullig och sa att det är lättare att prata med hundar för dom förstår verkligen, mer än människor. Hon bad mig även "kontakta" henne om jag får höra om någon hund som behöver ett nytt hem, hon hade inte råd att köpa en för hon är pensionär. Det sjuka är att jag aldrig sett denna kvinna förut så det blir lite svårt att kontakta henne haha.. men gullig var hon. Så cyklade vi hem och så sprang jag ut till bilen, sen var jag ju också såklart eftersom jag stannat och pratat så länge. Då kommer "gubben på bänken" och han kommer inte riktigt framåt på cykeln, självfallet språkar jag lite med honom medans han får fart på cykeln.
Sen kommer jag till bilen och det har jag ju redan berättat om..

Det jag kan lägga till är att alla bilar blitt av med sina backspeglar här. Några bilar har till och med blitt av med hela den svarta grejen också.
Tydligen är det något gäng som polisen "känner till" vilket betyder att de inte gör ett smack för att stoppa. Det kommer att stå i Ljusnan imorgon och om du läser på ljusnan.se så står det tydligen där med. Skrämmande att det var sent igår natt de var här för jag var ju ute på en sjukt sen kvällstur igår typ vid halv 3 tror jag det va.

Men jag ska säga er att jag har inte tappat mitt humör trots detta för jag är nu glad igen. Känner mig glad i hela kroppen faktiskt. Kanske är det för att jag beställt lite för mycket kläder och skor idag?!.. Köpte två par skor på stan idag mé.. Ett par riktiga gåskor och ett par ballerinadojor råkade följa med också..

Nu ska jag sova! eller nej jag ska ju ut med Baltazar först, det är ett jäklarns elände att sjön svämmat över.. alla mina vägar försvinner ju då.. hoppas bilkrascharna är ute och sätter tillbaka alla speglar..


Jävla idiot/idioter

Jag tog nyss bilen för att åka till Linda, Jag måste backa för att ta mig ur min parkering och likaså gjorde jag idag. Det var bara det att Backspeglarna är borta. Något jävla pucko har stulit dom. Jag blev först förvånad. Sen tänkte jag "jaha vilken otur jag har", quickfix jag åker på OK och köper nya. Men så gick det över till att jag blev sur. Sen ringde jag pappa och skällde. Han tar allt med sån jävla ro att jag bara blir mer arg. haha.. Börjar prata om att jag måste polisanmäla och fixa med försäkring. Detta blir en utgift som jag inte ens ställt till med själv, okej om jag åkt in i en vägg eller något men detta har jag ju inte ens orsakat.
Nu är jag mest störd över hur konstiga människor är, hur fan tänker man? Kanske är det något jag skrivit här som upprört någon eller så har jag stört någon på något annat vis, jag hoppas verkligen att det är så. För det betyder åtminstonde att denne någon inte bara gett sig på min bil hipp som happ.
 

 
Så nu ska jag njuta av Linda & Marcus sällskap och sluta vara förbannad på denne någon..


Greenhome


Jag orkar aldrig stryka gardiner. Äger (inte ens ett stykjärn tänkte jag skriva) ett strykjärn men det ligger nerpackat i Växbo och jag har aldrig använt det. Ingen som någonsin varit hemma hos mig har dock klagat på mina skrynkliga gardiner haha..

Ny väldigt grön filt. Köpte den dock för längesen tillsammans med gardinerna men har inte varit tillräckligt tuff för att använda dom förrn nu eller så har jag bara inte haft den rätta sprudliga vårkänslan förrn nu:D.


Kina

Har varit en bra dag idag, trots inget speciellt alls har hänt faktiskt. Har varit för varmt för några längre promenader under dagen så vi har bara varit ute på kiss och bajs rundor. Ikväll var vi dock ut på en längre tur, lite cykling blev det också. Blev inge skoköp och inget kameraköp. Kameran var inte så bra som jag trodde/ville och jag kom inte ens till en skoaffär. Ska fixa skor imorgon, måste!

Är så trött nu.. har pysslat om mitt hem lite. Var ju längesen jag gjorde något nytt nu. Så nyss tog jag tag i saken! Städade tidigare idag, damsög, torkade golvet och torkade massa ytor. Disken är dock kvar. Visar bilder sen eller imorgon.

Nu ska jag hämta sista tvätten och sen kanske diska, struntar nog i matten imorgon, känner inte att det är något jag ska fråga om och då känns det onödigt att gå upp halv 7.

Just det, rubriken gäller ju min middag idag


Tre små rätter

Fast min såg ju ut såhär, dvs ingen biff

Dessert, super gott men lite väl onyttigt för att vara en tisdag.

Sen kom ovädret..
 
 haha det ser ut som det på himlen iallafall. Jag tänkte att jag skulle behöva ut med Baltazar i regnet igen, men hellre det än värmen. Det blir jättevarmt för honom och han vägrar dricka vatten ur sjön.


Ringa polisen?!

Jag gick ut och satte mig i solen för ett tag sedan och skulle räkna lite matte. Mina "gubbar på bänken" har utvecklats till en grupp människor i olika åldrar och kön på allt från 3 till 15 personer. Idag är dom 9, de är dock uppdelade i två gäng. Det kom fram en tjej och ville klappa min hund, hon satte sig ner och började prata om att Jag går på folkhögskolan för att jag ser ut som en sån. Tack för den N! Nyss blev det värsta bråket mellan två tjejer N & A heter dom. A gick efter ett tag ifrån det första gänget och satte sig med de två killar som satt bakom mig i skuggan av trädet. Nu sitter dom där och röker brass som de säger. Den ena säger att de ska sluta snacka så mycket, jag satt ju liksom typ 5 meter bort. Människorna som går förbi kollar lite i smyg på mig och deras blick ser ut typ som att de avskyr mig utan att de överhuvudtaget känner mig eller att det tycker synd om mig. Jag tycker inte synd om människorna på bänken och jag avskyr dom absolut inte, de kan göra något åt sin situation om de verkligen vill och får möjlighet. Jag ser det som att de är människor som är i den situationen just nu och de gör korkade grejer och tar dåliga beslut. Ingen människa kan ta ett vettigt och genomtänkt beslut med en sinnesförändrande drog i kroppen. De pratar mest om hur dåligt deras liv är och vem av dom som är mest alkoholiserad, vem som snott mest cyklar, vem som har mest misslyckade barn, vem som ligger med vem och hur de ska få tillräckligt att dricka/droga idag. Tragiskt javisst men är det inte hemskt att man 2010 kan sitta ute i Bollnäs och ta droger utan att en enda människa gör något? Så jag funderade på vad kan man göra? Jo ringa polisen, som antagligen inte gör något överhuvudtaget..

Jag tar totalt avstånd från droger, men när du går ute i Bollnäs vid Vågen nu så känns det som att du är i ett knarkarkvarter, det doftar sött och kvalmigt, precis så som vi tydligen vill ha det i Bollnäs!

Egogirl

Jag har blitt lite brun tror jag! Ryggen svider som fan ibland när jag kommer åt den:P.Go morron go morron

Hör fåglar sjunga glatt gomorron gomorron i kööör. Jag tycker faktiskt om morgon promenaden nu, det är alldeles lugnt ute och man hör fåglarna kvittra. Imorse kändes det som sommar, inte jättevarmt men bara sådär sommarkyligt så jag kan gå ut i linne.

Jag har börjat på Balsammetoden igen. Detta betyder inget schampo i mitt hår och inte heller några lockgojs produkter. Det är jobbigt men håret blir bättre efter ett tag. Jag ger det två veckor denna gång, men ska absolut försöka hålla mig kvar. Ni kan kika på lite info från förra gången jag sysslade med detta november 2008.

Min plan för dagen är:
* Matte klockan 11
* Träffa Linda
* Köpa ett par "gåskor", har jätteont i min hälsena av och till nu när jag går mest hela tiden.
* Köpa en ny kamera, bara för att jag känner för det.
* Klockan 18 ska jag äta på Kina
* Tvättstugan 19-
* Träffa Sofia en sväng?!
* Måste nog städa lite också, Baltazar drar in sjukt mycket sand.
* Diska, mitt kök är överbelamrat med grejjer


Shopping

Haha nu sitter jag här och filurar. Har inte riktigt något vettigt för mig och vart styr mina tankar då? Jo till internetshoppingen. Jisses vad roliga saker jag har hittat nu.. Jag köper bara 4 saker och då är tre presenter eller iallafall saker jag ska ge bort.


Denna vill jag ha, men den kostar 425 kronor.

Nu ska jag ut på kvällsrundan med Baltazar.. segt men nödvändigt!


Pinsamt

Hur fan kan tv4 sätta den där gubben(Gregor Nowinski) att intervjua?? Tycker Viktoria och Daniel svarar bra på alla hans korkade och tråkiga frågor. Det märks dock på de båda att de hela tiden tänker på hur de svarar. Jobbigt att inte kunna vara sig själva riktigt. Programmet börjar med 6 minuter reklam..Kul!

De verkar väldigt lyckliga och kära iallafall och det är ju huvudsaken!

Royal wedding

Jag fattar inte överhuvudtaget varför vi Sverigesbefolkning ska betala princessansbröllop. Vet inte ens vad kungafamiljen gör i Sverige. Jag ser dom mest som präktiga människor som tydligen har en enorm press på sig av oss. De får sjukt mycket pengar och får åka världen runt Gratis, det skulle inte jag tacka nej till. Jag är nog avundsjuk som bara den men det säger jag ju inte. Jag älskar dock bröllop och hoppas självklart att de får ett lyckligt äktenskap! Därför ska jag ge dom en chans ikväll och kika på 4 NU..


Spetsar till det med glass


Härligt härligt men farligt farligt

Dagen började kanon, sov lite för länge så jag fick strunta i frukosten och bara gå prommis med Baltazar. Mådde som jag förtjänade på matten eftersom jag inte ätit något. Efter jag var hemma sist så har jag varit ute på Långnäs, liite för länge tror jag haha..
Gjorde iallafall provapå provet och jag svarade på alla frågor utom de två sista, tror det är MVG frågor så det är ju inte så konstigt. Nu ska jag plugga som fan i veckan, 4 dagar, det klarar ju alla inklusive jag. På fredag blire partaj, Alla är välkomna! Jag ska dricka vattenmelondrinkar, spela mjuktennis, sjunga och bara vara glad att matten är slut:P.

Baltazar är hur duktig som helst ute på Långnäs, han ligger och softar med en pinne eller vilar lite i skuggan eller leker och terroriserar med sin pipleksak..haha..

Linda kom och umgicks med oss idag i gräset! Maggen börjar bli stor nu. Jag tycker det är lite läskigt med bebismagar, det är som en liten alien eller nått som sparkar och lever om.

 Så här fin är jag nu:

Härligt vad solen kan ställa till..


Tjabba tjena hallå

Gud va jag saknar rubriker.. give me same tips!

Varit på matten tills nyss. Jag har TRE sidor kvar till jag gjort hela boken. Jag är nöjd! Nu ska jag åka på Tempo och köpa någon god macka och sen svischa ut på Långnäs och lägga mig på en filt i gräset och göra ett provapå prov inför fredagen. Det som är klurigt är att det är så många olika sätt att räkna och jag måste se på talet vilken metod jag ska använda. Men jag har två olika prov så jag tänkte om jag gör ett idag efter jag är klar med boken för att se vad jag behöver träna mer på och sen ett på torsdag, bara för att få känna av. Blir nog bra det här känner jag.

Nu har jag en fråga som jag tycker att ni alla kan svara på under dagen!


Vad fokucerar Du på i denna bild, alla moln eller sprickorna med blå himmel?


Vatten är dagens ord

Okej, imorse ösregnade det verkligen. Nyss när jag åkte hem från Växbo så såg jag hur det forsade fram vatten i Ljusnan när jag åkte i tvärapoliskurvan på Ren. När jag kom över Renbron såg jag hur vattnet rann över kanten där i mitten(okej, jag vet ju att det är några ikke Bollnäsbor som läser, ignorera bara detta). Så parkerade jag bilen och så hade jag massor med grejer att ta in så jag lämnade dom i bilen och tänkte att vi skulle gå kvällsrundan först. Vi gick ut mot Långnäs och det är verkligen jättemycket vatten i sjön nu. Jag kom ut till rakstäckan och där var hela gångvägen översvämmad. Smarta jag tänkte att jag kunde gena upp genom gräset så jag inte skulle bli blöt. Hah det gick ju bra, jag klev rakt ner i en vattengrop i foppadojjor. Vi vände och gick hem i plaskblöta skor. Ska ta ett kort imorgon, för detta lär ju vara jätte intressant för er som läser tycker jag:P haha..

Har inte hunnit klart med matten. Kört fast helt på ett tal IGEN! Alla har försökt lösa det mamma, pappa, Johan, Lars me flera. Haha ni ser ju hur många gånger jag kladdat över..


Matte hela långa dagen

Jag borde nog tacka vädergudarna för att det inte är sol och hälgt väder idag. Skulle inte httat motivationen att sitta kvar inne då. Men nu gå det riktigt bra. Jag har äntligen kommit till ett avsnitt som jag verkar förstå. Är på sidan 111 nu det betyder att jag gjort 6 svåra sidor idag. Nu hoppas jag att det blir lättare. Hoppade dock över det talet jag kört fast på, får lära mig det en annan dag helt enkelt. Nu ska jag plugga på och ställa in mig på att klara provet!

Denna hittade jag i boken när jag skulle börja plugga idag


Detta kapitel är jag på nu, känns bra. Bara 26 sidor to goo..


Väder

Jag blir påverkad väldigt mycket av vädret när det gäller mitt humör och mående i vanliga fall. Jag brukar älska ösregn och sol och värme och blåst. Men nu när jag har hunden så måste jag gå ut i ösregnet, inte lika skönt. Igår när det var jättesoligt så blir det så varmt för lillen så man vill nästan inte vara i solen. Jag tror det är "hundväder" jag ogillat tidigare, när det är hyffsat varmt så man vill vara ute men gärna lite moln så det inte blir för varmt. Idag regnade det lite lagomt när vi gick ut, allteftersom så ökade regnet, när vi kom hem var det som att stå i ett vattenfall..haha.. När vi gick ut så gick Ballen omvägar för att inte gå i vattenpölar, när vi kom hem så var hela marken en ända stor vattenpöl.


Solen lyser över vår stad genom molnen i skyn..

fastän solen lyser är ingen glad för den bränner upp hyn, men isen  norr den smälter....
Kommer ni håg den låten? Underbar!

Har haft en jättehärlig dag i Växbo med massa sol! Baltazar ser ut att njuta av att bara få ligga ute, slöa och hämta någon boll då och då! Själv skulle jag åka hit för att kunna ligga ute och plugga matte.. haha.. Det gick jättebra! Jag har inte kommit ett tal längre än igår tyvärr. Förstår inte tänket just nu, måste googla lite ikväll så kanske jag kommer fram till något vettigt?! Nu ska vi snart grilla kycklingen och jag stoppade nyss in potatisen och morötterna i ugnen. Detta är tidigare idag Nils har knäppt ett kort när jag typ somnat och Vidar delar glatt ut mitt godis till alla som vill ha.. haha..


God förmiddag!

Mamma, jag kom ihåg att släppa in änglarna igår! Det var väll inte illa? Jag har tänt ett vitt ljus och plockat en vitsippa, ett äpple får jag kanske köpa idag.

Nu mår jag mycket bättre, sov/låg i sängen lite, damsög bort allt grus från dessa regniga dagar som varit, tog en lång dusch och solen kom äntligen fram så nu sitter jag här och mår skapligt! Skönt!

Nyss klickade jag mig precis in på min andra blogg för att pyssla lite med en ny design men jag måste skärpa mig nu. Inget mer fippel med bloggdesign förrän nästa lördag, alltså efter matteprovet. Jag gillar min blogg som den ser ut nu, eller så är det bara för att jag är så van vid den. Gillar ni min nya Header(bilderna längst upp)? Lite svartvitt men ändå inte..

Ska försöka räkna lite matte nu så jag kan övertala någon att grilla och spela spel ikväll:)!


Bad night

Kunde inte få mina fingrar att skriva "god morgon" och verkligen mena det. Jag åt pizza igår & choklad i banan så nu har jag sjukt ont i magen och har haft det halva natten så jag har inte alls sovit mycket. Nu har jag precis kommit in från morgonturen med Baltazar och tror att jag ska unna mig att gå och lägga mig igen och försöka sova någon timme. Kommer troligvis inte att lyckas men ett försök är det nog värt. Hatar att ha ont oavsätt vart. Nä som sagt nu blir det sängen klockan är ju ändå bara 8.


Idag måste jag räkna matte så att vara vaken lockar inte sådär förfärligt mycke:P!


Yves Rocher

Ibland glömmer jag bort att det företaget finns. Då poppar det ner ett erbjudande i dörren och då måste jag beställa lite. Denna gång blev det just lite. Orsaken till varför jag inte kunde hålla mig ser ni nedan till vänster och orsaken till att jag köpte det till höger är just det till vänster.. haha.. kan ju lika gärna beställa lite om jag ändå ska liksom. Den gröna deon på bilden är den bästa! Köpte även lite brun utan sol spray vilket verkligen behövs i dessa regndagar och så blev det en hudcreme och ett litet set med pärlhalsband, örhängen och ring.


Lunch

Jag tycker verkligen om Chiliconcarne, tror jag ska göra det typ 1 gång i veckan. Man kan ju leva på en "sats" länge. Jag åkte Lantmanna idag för att köpa mat till Ballen. Hills köpte jag efter Helenas rekommendation, 459 kronor fattigare åkte jag till skolan. Men där var det ingen så jag satte mig och vänta eftersom jag var lite tidig. Den som kommer är min gamla lärare, som jag verkligen inte gillade. Fy vad hemskt att träffa någon man ogillat såå länge. Jag har sett honom två gånger på stan den senaste veckan och blitt överlycklig varje gång jag kunnat kolla bort eller bara ignorerat. Men nu gick det inte. Han sa " nämen är det Hanna som sitter här.. hur r det med dig då. Jaså du går här?". Nä det är just därför jag sitter här pucko.
Sen åkte jag hem för att det inte kom några fler. Gav Baltazar den nya maten, Men nej han tycker inte om den heller..


Här är min mat för dagen!


Det är roligt att ha hund


Nästan jämt, regnet står som spön i backen idag.. Im really blöt.


Godkväll

Jag håller på med lite förändringar på bloggen. Känner för vitt, kan ni tänka er?! Jisses vad har det blitt av mig. Gjort klart Lindas header också, Jättekul att hon ville ha den!!. Hon ville dock byta ut det kärleksfulla kortet på henne och Markus men det blev ju ett annat fint kort istället:). Jag älskar att pyssla med sånna här grejer!
Kika här!

Jag tänkte bara berätta om imorse när jag och Baltazar var ute så gick vi ut till Långnäs och kika på fåglarna och strosade runt lite grann. Det är så underbart skönt att vara ute före alla andra och verkligen ha tiden. Jag har saknat tiden när jag jobbade, jag hade ingen tid. Nu har jag massor med tid och jag har känt att jag kanske slösar på tid, men jag känner inte så längre kom jag på idag när jag låg och filosoferade i gräset och kolla på molnen. Jag mår bra och jag kan verkligen ta TVÅ timmar till att ligga på långnäs och inte göra ett skvatt. Det kommer den dagen när jag inte har den möjligheten längre. Att jag sedan fortsatte att göra ingenting på hela långa dagen var ju inte lika bra, kört fast lite i matten igen. Men imorgon bitti blir det nya tag och sen lektion vid 11. Blev ju partaj ikväll istället.. mer om det imorgon.. nu ska vi krypa till kojs.


Vägen är inte alltid rak, tänk på det!


Header

Tycker ni inte att Linda ska skaffa en header?! Här är mina förslag!
1


2


3

Hennes blogg är ju väldigt svart vit så jag höll mig till det temat!

Vilket är finast? eller fulast?


Gårdagkvällen

Hade planerat en hemmakväll med en god vän men hon blev upptagen så jag lev bjuden på tacos i Växbo och åkte självklart dit! När vi ätit bestämde vi att vi skulle spela kort med mormor och morfar så då åkte vi dit och spelade Jazz och Plump!Mamma är nervös                                                  Mormor vaskar

Johan lekte lite med Ballen

Kvällsfika, tunnbröd och getost så jävla gott!

Ballen låg under bordet vid mina fötter:). Morfar lockade upp honom på soffan en gång så han låg i hans knä, men sen hoppade han ner igen, trivs nog bäst på golvet tror jag.

Innan jag åkte till Växbo hade jag lite "ta hand om mig själv tid" jag duschade sjukt länge och rakade benen, gjorde hårinpackning, fixa med fötterna och sen tog jag äntligen bort det avskavda lila nagellacket och målade de ljus och sommar fräscha!
 


Träning

Ballen, Lee, Mike, Helena och jag var uppe på hundklubben och provade lite agillity idag. Jisses vad svårt! Baltazar var duktig och gjorde rätt alla gånger jag gjorde rätt men det är ju så mycket svårare än det ser ut. Jag inser nog först nu hur mycket jobb Helena har lagt ner på sina underbara hundar. Det finns liksom fler än tre olika sätt att gå in i en tunnel..
Ballen och jag provade hoppa 2-3 hinder i rad och lite slalom. Det kommer inte vara hans fel om vi inte blir bra haha.. jag är nog alldeles för snurrig för detta syfte. Men vi ska prova någon mer gång får se hur det går..

Nu ska jag åka till Växbo och få TACOS!!!

Känns som att jag tappat bort mig lite här på bloggen, jag brukade ju mest skriva om saker jag irriterade mig på. Nuförtiden är det väldigt få saker som stör mig till den grad att jag behöver tänka på det vid ett senare tillfälle därför blir det inga sånna inlägg längre. Men jag är irriterad på en grej som jag inte riktigt kan formulera ännu.. & det har inte med matten att göra:P.


Älskar

Det är underligt att man kan få en sån annorlunda bild av en person. Killen som sjunger denna låt har jag fått för mig att är en lite mörkhårig snygging, men han ser ju gammal och tråkig ut. Kollar på MTV idag när jag pluggar.. gud vilka felaktiga bilder jag har av en massa artister, tex Lady Gaga är ju inte alls fin, det är kanske därför hon spökar ut sig i olika kreationer?! Hon är liksom inte naturligt fin med fina drag. Oj vad elak jag är.. haha dömmande Hanna is back! Den andra tjejen i Lady Gagas video är ju jättefin i ansiktet och natrulig på nått vis..

Äsh nu ska jag kocka mat, Chiliconcarne till mig och Helena:D..


Jag klarade det!

Jag kom till och med för tidigt till skolan idag..
Nu ska jag plugga lite till innan Helena kommer och äter lunch med mig..

 


Woopidedo!

Kristin skickade nyss ett sms att hon kommer hem i helgen och vill hitta på något. Kul! Ibland kan ett sms göra såå mycket och detta gjorde verkligen det. Jag känner mig ihågkommen och blir glad av den känslan. Häromdagen fick jag ett sms från Katja "Nu är vi i Söderhamn igen" kul att hon bara far förbi.. Nä men jag blir alltid glad när det står Katja på telefonen, saknar henne massor!.. Känner mig verkligen uppskattad av mina vänner! Speciellt Sanna är urduktig på att säga snälla saker! Har pratat mycket med henne nu i dagarna och jag blir alltid så glad..

Nu har jag börjat ta nya tag i matten och om jag lyckas få G på detta prov så kommer 90% vara Mats förtjänst! Vilken jädra underbar lärare han är!

Grafiska regler och streck och diagram är inte min melodi direkt:(. Ni ser ju det ser ut som en "streckfisk" hahaha.. Jag kommer att vara ganska osocial till nästa fredag, det är då mina (ikke) kunskaper sätts på prov. Men jag ska ge det en chans iallafall. Tycker så synd om mina pluggkamrater, jag kommer till lektionen och bara sitter och suckar för att jag inte fattar något, känns som att jag har massor kvar att lära mig:(.. jisses!

Var och åt glass idag på Jontas, svindyrt!


Jag fick ett till väldigt uppskattat sms typ igår, det löd
"Tjena! Måste ses snart:) inga resplaner? Jag ska ta tag i mig själv och komma och hälsa på snart! Tänk att jag sätter mig hellre i en bil och åker till Bollnäs och umgås med dig än dom här i närheten...."

Shit nu börjar spöktimmen snart och jag måste ut med Ballen.. matte klockan 8 imårron också:(... tröttis!


Baltazar

Det blir ju mycket av en hundblogg här ett tag nu. Men han är ju bara för söt så jag kan inte låta bli.. haha.. Helena var här idag och hon tycker att han verkar vara en bra hund för mig. Jag håller med! Han är så lugn men ändå så allert!
Vår dag:
Imorse cyklade vi runt sjön sen var vi hemma och Pluggade(jag) / sov(Ballen). Sen gick vi ut på Långnäs i typ 1 timme innan jag stack på matten och snart ska vi åka och äta glass med E och sen kanske vi tar en sväng förbi hundklubben. Vi ska dit en sväng med Helena imårron och prova lite agillity kanske.. ska nog köpa mig ett medlemskap i klubben så jag får vara där hur mycket jag vill:). Spännande, en helt ny värld att få träna och verkligen få ta alla beslut själv.


Ute på Långnäs kastade vi boll, han är så lydig så han får numera vara lös för det mesta!

Vi passade även på att borsta bort massa lurv, han är lite rädd om rumpan men vi övar oss och jag märker redan bättring på en smidigare Hanna och en lugnare Baltazar.


Jag är inte alltid så klok

Sitter nu här återigen och skulle ha pluggat. Klockan 9 kom jag hem från morgonprommisen med Baltazar och då skulle jag sätta mig med matten. Men jag är helt lost.. jag hoppas Helena ringer snart så jag blir räddad från detta trista liv!


Jag blir rörd

Alltså jag funderar ibland på vad fan som hänt med mig. Jag grinar och blir tårögd av filmer och sorgliga saker, det har jag aldrig blitt förut. Nu sitter jag här med tårarna i ögonen på grund av Linda!!

"Jag tänker mycket på det här med vänskap nu för tiden. Jag har tidigare skrivit att det hänt mycket i min vänskapskrets sen jag blev gravid. När jag satte mig och skulle skriva det här inlägget var jag uppretad och kände att jag behövde skriva av mig angående ämnet. Hur man än försöker undvika energitjuvar så finns dom och ibland bor dom upp i min lyxsvit (det går inte alltid att undvika Hanna). Jag tänker dock välja att inte skriva om allt jag känner för att skriva om. Min besvikelse mot barndomsvänner och andra vänner kommer inte försvinna för att jag vräker ur mig en massa skit i min blogg. Det jag inte tror att alla tänker på jämt är att där det finns munnar som pratar skit finns det också fler munnar som pratar vidare. Jag har gjort ett val att inte fråga så mycket och inte ta reda på mer än jag vet för det gör mer skada än nytta. Jag mår inte bra av det själv. Därför tänker jag vända det här negativa stycket till att skriva om en vän som jag vill ge en stor eloge. Jag har många fina vänner, tro mig. Jag är en av de personer som haft tur med vänskap. Mina riktiga vänner är för mig guld värda och jag hoppas dom vet om hur betydelsefulla dom faktiskt är. Iallafall vill jag ge min vän Hanna Jonsson www.hannakjonsson.blogg.se en stor eloge för att hon är just som hon är. Jag kan nog påstå att hon är en av de absolut ärligaste, rakaste och mysigaste människor jag känner. Vi har varit sambos i två år förut och jag känner att vi känner varandra på ett annat sätt än som vänner. Lite som syskon kanske? Hon står för vad hon tycker och hon erkänner när hon gjort fel. Hon är en fin människa rakt igenom och är verkligen ett stöd för mig när jag behöver henne. Hon finns där och hon lyssnar. Hon är en av de personer som verkligen kan ta till sig kritik, inte bara ge. Hon klarar av att höra kritiken och hon vänder den till något positivt. Jag tror hon och jag har förändrat varandra på ett sätt som man sällan gör med människor. Hon är min vän och hon är en av de personer som jag uppskattar mest här i världen. Hon är äkta. Jag skriver det här för att jag vill visa världen hur stolt jag är över att vara hennes vän." skrivet av Linda Larsson


Sist jag var där sa jag en massa saker som jag tänkt på och som jag ville att hon skulle veta att jag hade sagt och gjort. Hon tog allt mycket bra och det är sånt som avgör hur bra vän man egentligen är enligt mig. Tänker faktiskt hålla lite hemligt från bloggen. Jag älskar Linda för den person hon är och har blivigt!

Så jävla nöjd!Detta superfina påslakarn köpte jag för pengarna jag fick i present av Inge och Elina! Tusen tack! Dock mycket finare i verkligheten än på denna bild.

Middag

Struntade såklart i matten idag. Sitter därför här med massor och då menar jag massor med sidor kvar, ska vara på sidan 100 idag hade jag tänkt.. haha.. Lycka till!
Jag har prioriterat Baltazar idag istället, shoppat massa ben, mat, pipleksak(denna älskar han mer än allt annat så nu har jag gömt den), ben som är bra för tänderna och så köpte jag nya påslakarn. Har tvättat min bäddmadrass idag för att jag fick för mig att den luktade kissblöja efter Vidar, måste snart hämta den från torken. Baltazar och jag var precis ut på promenad ut på Långnäs, vi kastade boll och han fick vara lös, skötte sig exemplariskt! Nu ligger han och sover här bredvid mig.

Jag bjöd Sofia på middag ikväll

Wok med räkor

Tänkte att vi ska ha en lördagsmiddag snart också, är ni med på det? Jag har planerat
Förrätt Musslor
Efterrätt After 8 päron med glass
Huvudrätt kan ni få önska.. om ni önskar rätt rätt:P..

Tjat tjat tjat..

Jag vet att jag tjatar om denna nedrans matte men jag kan inte rå för det. Är så hemskt trött på den. Vill inte lära mig och kan inte lära mig heller. Skit väder ute och det är väll tur det annars skulle jag väll inte ens öppnat matteboken. Idag var ju planen att Vidar och jag skulle gå ut till lekparken och mysa, men eftersom det är regn och rusk så struntade vi i det. Vi åkte till Linda och fikade istället, hon hade massor med kakor och tårta. Lilla Ted har ju nyss fyllt 1 år, storkillen. Vidar blev verkligen stor bredvid Ted han brukar ju alltid vara den minsta hemma hos oss:D.

Kanske ska ta & gå ut en längre prommis med Baltazar nu istället så har jag det gjort, tänkte kanske prova borsta honom lite, han är full i barr och löv sedan vi var hos Linda.


Söndag lovely sunday

Idag har jag och Ballen varit ute på äventyr. Åkte till Växbo och var ute i trädgården och pysslade med mamma och pappa. Han var så duktig och stannade på gården hela tiden, trots att grannens hund var ute och skällde. Haha vet ni att jag inte skrivit hur jag mår på bloggen på länge? när jag trodde väll de.. men några har reagerat på det och tror jag mår dåligt. Snacka om pessimistiskt. Jag mår fint! Är lycklig och pigg och kry! Har lite ont i min vänstra hälsena om jag ska vara petig men det börjar gå över. Så nu vet ni.


Snygging

Vidde & Ballen kollar på båten ute på vattnet på vår kvällsprommis.

Sofia var här och gick nyss kvällsrundan med Ballen eftersom Vidde sover.

Katten & Ballen är bästa vänner.


The Lyxshake by MAX is backSå god och sommar! Den finns nu igen på Max och även Blizzer saltlakrits är tillbaka.

Nu ska jag plugga lite matte innan Johanna förhoppningsvis hör av sig så vi ska ut på en lite trip, kanske till loppisen. Jag har inte öppnat matteboken sedan i.... torsdags tror jag. Kommer aldrig att hinna klart! Måste anstränga mig men har ingen motivation överhuvudtaget.

Baltasar ligger här och muttrar lite för grannarna smäller i dörrarna i trappuppgången.. hoppas han vänjer sig för det låter ganska mycket. Han är lite som Tyson, han brukar också muttra lite när han hör någon utanför:P.


Baltazar

I got myself a dog!
Känns bra än så länge. Han funkar jättebra med Katten, bryr sig inte ett dugg och hon tycker han är jätterolig och följer efter som en liten svans. Igår var vi ute på första promenaden, han går jättefint i koppel och längre fram ska han få springa lite lös här runt sjön. Måste lära mig hur han beteér sig mot andra hundar först. Idag ska vi mest vara hemma och bekanta oss sen kanske vi åker en sväng till Växbo eftersom det är loppis där.


Blommor

Mamma & jag har varit och shoppat blommor idag! Jag köpte en stor kruka med Penseer som jag ska ställa utanför min port. Jag tog in min ljuslykta härom veckan och det blev så tomt, så lite blommor förgyller alltid dagen. Hoppas jag håller dom vid liv bara! Man ska vattna dom cirka 1 gång i veckan och det borde jag ju klara. Sen köpte jag en jättefin blomma som är så fin så den ser ut att vara gjord utav plast. Det är den ikke, men dyr var den. Nu har solen försvunnit bakom de lätta molnen och det är inte alls lika roliga att sitta ute då. Kanske ska titta på när mamma planterar sina rosor och klängväxten hon köpte.


Förstår ni vilket underbart väder!

Jag tänkte åka till Huddik och shoppa lite idag. Vill på HM och bara gå och mysa i denna underbara stad. Men det är för fint väder! Jag ska ta mitt pick och pack och åka till Växbo och sätta mig i en solstol och sola hela dagen tror jag. Sova en stund i solen kan ju inte skada. Kanske lånar hundarna igen och tar en tur. Har ju så ont i min hälsena sedan jag gick häromdagen så jag kanske borde ta en kort sväng bara.

Ska nog åka på MAX och köpa en glass med Johanna först kanske..


Johanna och Mike pussas


Min kvällUppdate 8 maj: Jag blev såhär tårögd när vi åkte hem i bilen från mamma och pappa till syster. Nils satt bak i bilen och jag jag svängde tvärt med bilen och sa att jag nästan körde på en igelkott. Nils blev lite putt och sa "Det finns inga sånna nu". Å då svängde jag igen och sa "men oj där kom det en orm" det jobbiga var bara att Nils huvud dunkade in i dörren och han blev ännu surare. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig, fick stanna bilen för jag såg inte framåt.. hahaha..

Alla som känner mig väl vet att ibland får jag skrattanfall som är hemska. Ögonen tåras och det ser ut som att jag verkligen är jätteledsen och låter nästan som det med:P. Tänkte därför driva lite med er, men ni var inte på hugget!


Kid walkerNu ska jag söka några jobb!


Jag är kär


bild tagen från blocket.se
Men jag ska ju inte gå på utseende längre utan på innehållet i hunden. Funderar nu starkt på att vara "hundvakt" en längre tid istället för att köpa en hund. Om det inte dykt upp något som jag inte kan lösa på 6 månader så är det väll lugnt? Det känns som det iallafall. Jag har ju min famlij och mina vänner. Jag måste ju dock ha en hund som gillar katter. Har nu suttit och läst information om olika hundraser. Powder puff verkar nästan passa mig bättre än Bichion frise. Har ju alltid velat ha en Golden och en Papillon(bilden ovan) men golen känns för stor just nu. Papillon kan vara väldigt skälliga. Vår granne i Växbo har ju en mini collie och även Helenas hundkompis Berit har en sån, dom verkar lugna och mysiga men ändå vill de vara med överallt!.

Ops nu skulle jag ju sova om 9 minuter.. great!


Mer av min dag


Detta är det perfekta kortet av min dag. Trötthet och fotboll!

Sen var jag och Vidde ute på lite äventyr. Traktorer är ju hans alltime favorite!


Jag har precis börjat göra en liten plan inför att starta ett företag. Eller egentligen skriver jag bara upp företagsideér! Tänk om folk bara kunde inse hur bra mina ideér är och tankeläsa mig och bara ringa NU och beställa massor:P. Det skulle vara perfekt! Min första rad på planen är "De första 1000 kronorna ska jag ge till mormor och morfar". Så ni inser ju hur vettig jag faktiskt är! Frågan jag måste ställa mig är "kommer jag verkligen någon gång starta mitt företag?". Jag är så jävla velig och tidsoptimist uti fingerspetsarna, så kommer jag att klara det?.

Fy jag orkar ju inte ens ta tag i matten. Nu ska jag kika efter en hund. Sen ska jag sova. Före tolv.


Doggy walker

Idag åkte jag till Växbo vid halv 12. Gick och lånade hundarna och tog sedan en långprommis, var ute i nästan två timmar. Gick Trolldalen, trapporna, stugorna, ner till morfar och hälsade på fåren, gick lite slalom och sen landsvägen hem. Vi stannade dock och pratade lite här och där, jag är ju inte direkt okänd i lilla Växbo. Det är lite konstigt det där att man kan träffa människor man inte pratat med på typ 10 år och ändå hejjar och pratar man lite väder, vind och Växbo med varandra.Vattenpaus, dom drog rakt ut i vattnet så jag fick halva min sko i vattnet innan jag fick stopp på dom haha..

Nelson var helt galen i vattnet!

Dom är så mysiga och snälla! Nelson brottade dock ner mig en gång haha.. men jag visar inte det kortet..

Jättesnälla att gå med, dom är som två björnar som strosar fram bredvid varandra.

Sitt träning när dryga Hanna måsta knäppa kort. Kevin gillar inte att sitta och vänta.

Nelson

Kevin

Har så sjukt ont i rumpan av all cykling därav promenaden idag. Imårron blir det nog vila och massor massor med matteplugg, har inte ens öppnat boken idag.


Bitterfittan

Detta har jag varit och kollat på ikväll. Tyckter det är pinsamt att så få Bollnäsbor tog sig dit! Men hon var jättebra, underligare än vad jag trodde men ändå helt ok. Hon tog upp viktiga frågor som jämnställdhet, kärlek och lycka.. Här får ni ett litet klipp.. säänk när hon knäpper på musiken!


Jag orkade!!

Trots att mina ben kändes som gele när jag satte min på cykeln.. Svettigare blev jag för det var mycket varamre idag och solen skiner men då känns det verkligen som att jag gjort något bra:D. Härligt fräsch är jag i filmen också men det får ni fan ta..


Hur tänker man?

Varför går man med på att vara med i programmet? Om man ska vara elak så kan man väll vara det hemma? Fy vilken elak brud.. Fattar inte, vågade hon inte säga det till honom öga mot öga, för hon borde ju förstått att de skulle ta med frågan. Pinsamt och elakt!


Detta gjorde jag lite tidigare

Skratta är verkligen hur härligt som helst, speciellt när någon ramlar eller gör sig lite illa.


Gillar ni mina småklipp som jag börjat med de senaste dagarna? Jag älskar klipp så det är därför jag börjat med dom haha..

Fan vad härligt att ni kommenterar!! Svarar/kommenterar tillbaka här eftersom ni inte har någon blogg eller inte använder den.

Hanna jag höll kameran på styret så det ser lite vingligare ut än vad det var..
Katja Jag kommer inte skaffa Facebook alls tror jag. Ibland får jag en svacka och vill ha det men när jag varit där och snokat lite så är det faktiskt inte så kul. Kan kolla på dina bilder ikväll när jag är i Växbo på Johans facebook eller systers.
Zeynep vi var ju i Arbrå, först vid den lilla bron bredvid den stora vid kraftverket och sen var vi på Skeppstan det ligger upp mot flästa. Jättenära Arbrå där du bor, så dit kan du gå och bada i sommar, det är verkligen super mysigt!


Ciao!


Datafreakig Hanna

Nu vet jag vad jag vill ha för dator jag vill ha en ASUS K50C men med bättre kamera. Har hämtat ut min trasiga dator idag, 300 kronor fattigare. Så köpte jag en grej som man pluppar i hårddisken i så nu har jag alla mina filer och grejer kvar! Kanoners!

Men man måste skruva isär sin dator och fixa ihop själv:S..

Men det funkar prima!

Lunch

Varför lyckas jag alltid bränna de första mackorna i rosten? Jag pluppar ner dom 1 gång och då är dom helt vit, pluppar ner dom igen och då blir dom svart.. jag gör alltid av med fyra mackor trots att jag bara äter två av dom.

Strax ska jag iväg på matte.. Funktioner står på schemat. Tror detta är det svåraste kapitlet, fast det tycker jag ju om varje kapitel förutom Geometri det gick hyffsat!

Marion jag läser Matte B och det är inte så svårt jämt utan det är ju vissa tal jag kör fast på och då skriver jag om det för att jag blir så sur att jag inte förstår. Men har jag gnällt typ 5 gånger?! och det är ju ändå på 3 kapitel så det är inte alls så farligt. Börja plugga du med! Det är faktiskt kul. Jag kommer inte in på din blogg längre, du kanske vet det och valt det men annars så vet du det nu. Det är därför jag svarar dig här:D.


Cykelturen

Det gick bra, är dock lite trött i benen nu men annars känns det skönt. Nu ska jag bocka av alla platser jag åkte förbi.

Granberg

Check, hatar dessa långa sega uppförsbackar, här hade jag dock åkt upp för den redan och knäppte sedan ett kort tillbaka. Visste ju inte hur jobbig den skulle vara innan haha..

Nästan Edstuga

Check
, här var jag trött. Skitjobbigt att cykla på bucklig asfalt! Knäppte ett underligt kort på mig själv..

Skumt va?

Travbanan

Check

Jontas

Check

Jag tog kort för att bevisa att jag verkligen cyklat och för att jag inte skulle kunna banga ur skrev jag det på bloggen.. Men jag ser nu att jag har ju cyklat överallt där man kan åka bil så det var tur att jag gjorde ett litet videoklipp också.. fast jag råkade trycka av den i något gupp så jag hann inte säga nått.. haha..+ att jag nyss så ut såhär


Det är inte så utmattande att köra bil direkt:P


Bye bye för ett tag

Nu ska jag cykla runt åt Granberg, nästan Edstuga, travbanan, Jontas, Blommis tänkte jag. Det lär ju ta en timme eller så..

Fina bilder sen i söndags haha..
Godkväll

Dagens citat är lite intressant.

"Alla dessa dagar som kom och gick inte visste jag att det var livet."

Ibland känner jag att livet rinner mig ur händerna. Jag borde kanske göra något bättre, mer, vettigare med min tid, Mitt liv? Men hur lätt är det att finna detta bättre? Jag känner att jag inte hittar det hur jag än letar. Kanske är det mitt företag som ska vara pricken över i:et, grädden på moset, helt enkelt det bättre i mitt liv. Jag vet inte. Jag är nöjd med mitt liv, men ibland skulle jag så gärna vilja ha ett fast mål med mitt liv. Veta vad jag vill bli, plugga till eller bara veta helt 100% vart jag vill bo/leva. Men det kommer väll framöver kanske? Det är min inställning haha det är kanske därför jag inte kommer någon annanstarns? Men jag tror jag är nöjd med det ändå.

De "visa" säger att man hellre ska ångra det man gjorde än ångra det man inte gjort. Jag börjar bli osäker på just det. Jag brukar inte ångra saker överhuvudtaget.

Att plugga ger mig sjukt mycket! Jag känner mig väldigt nöjd med mig själv om jag verkligen tar mig tid och energi till att lära mig. Som imorse pluggade jag innan Johanna kom trots att jag missade lektionen, orkade mig inte upp, hade tagit fel på tiden trodde det var 8 men det var 9 så jag skulle lätt hunnit i tid. Men istället pluggade jag hemma och jag gjorde bra mycket. Ikväll har jag gjort klart kapitel 2, Geometri. Kapitel 1 gjorde jag klart i helgen så jag har varit mycket duktig dessa dagar. Nu är det bara 1 kapitel kvar.. kapitel 3, Funktioner det är sidan 73-137. Kapitel 4 har jag redan gjort:D!
Sen måste jag nog göra om kapitel 2 litegrann så att jag verkligen fattar allt..

Detta är min pluggmusik!!

Help meee

Alltså jag blir galen när jag i varje kapitel kör fast på någon av de tre sista talen. Fan dom orde jag ju kunna lätt som en plätt? Men tydligen inte. Jag förstår inte alls hur jag ska lösa denna! Fick ett svar 38,??? men det var FEL. Så hjälp mig för faen nu.

Man ska alltså lista ut vad X är!


Mystiskt

Vem och varför har en kvinna simmat ut i Vågen idag?

Johanna kom hit idag och har tvättat ett sofföverdrag i min grovtvättstuga. Vi käkade lunch

& så satt vi på balkongen och lyssna på mina kloka gubbar och skrattade åt allt och inget. Sen tipsa Helena om att det är halvapriset på nötter på Hemköp så då åkte vi dit. Det finns även wokgrönsaker för 14 kronor/ 900 gram, super billigt.

Iallafall när vi var klar åkte vi hem och när vi kommer på bron så kommer ambulansen i full fart. Jag hamnade såklart alldeles ivägen för den. Men vi åkte iallafall hem och hämtade en nykel till Johanna men sen blev vi så nyfikna på var ambulansen skulle för han åkte in vid mitt hus. Så vi åkte ut en sväng på Långnäs sen åkte vi och skulle parkera min bil. Där stod en brandbil. Vi lämnade bilen och gick ut och tittade vad som hänt. Det var polisen, ambulans, två brandbilar och en båt. En av gubbarna kom fram och jag säger såklart "hej hej" jag hejjar på alla på gott och ont. Han säger att han ringt 112 för att en tjej ville ta sitt liv. Han säger att hon bara kommit och plaskat rakt ut i sjön och börjat simma, han säger att han simmat efter men han var blöt till knäna så jag vet inte jag. Hon hade skrikit "mörda inte mitt barn, mörda inte mitt barn". Brandgubbarna drog iallafall upp henne och hon såg ut att plaska med benen så jag tror hon klarade sig hyffsat, det är därför jag skriver överhuvudtaget.

Någon som vet hur det ligger till?

Det låter ju väldigt underligt om man verkligen vill ta sitt liv så hoppar man väll inte i sjön en fin dag som denna och mitt framför alla människor som går runt sjön?! Fast å andra sidan hoppar man väll aldrig i denna sjö och speciellt inte nu när det är iskallt. Tragiskt är det hursomhelst.


Jakten på Julia

Kollar ni på Jakten på Julia? Det är ju bara så bra! Jag har kollat på 7 avsnitt i rad snart, eller om en timme rättare sagt.
I början gillade jag Ellen men nu är min favorit lätt Shirin, tycker att hon ska vinna.

Kom på att jag kan skriva lite om varje..

Josefin: vet inte riktigt varför men hon når inte mig på något vis. Hon är ju duktig men jag gillar henne inte på något vis.
Lisette: Duktig men jag tycker inte hon ska vinna.
Caroline: Älskar hennes "Ramlar". Hon går verkligen in i rollen! Hon kan vara Julia.
Shirin: Jätte härlig röst! Jag är bara helt fast när hon sjunger.
Kristina: Hon ser för gammal ut för Julia. Men hon är ju sjukt bra.
Ellen: Jag gillar hennes attityd. Hon kämpar verkligen. Hon kan vara Julia.
Frida: Hon är inte min Julia. Duktig dock, men hon passar bara inte.

Gå in och kolla NU www.svtplay.se


Ojojoj vilken underbar dag

Igen måste jag nästan säga. Jag har verkligen ingenting att klaga på. Är så glad och nöjd och jag vill verkligen ha ett eget företag och tjäna massor med slantar just nu, Då vore livet perfekt!

Jag tror människor som inte känner mig inte inser hur fototokig jag är. Därför kommer jag att visa massor med kort idag som är tagna just idag.. haha.. Sofia och jag went totally crazy..


Påväg mot landet..haha..


 

 

 


Sen for vi vidare mot
 


Dagens coolaste kort.. right???

Haha..jag dööör.. vilket jävla kort..


 


Hur kan denna dag bli bättre? Jo jag är klar med det jag ska med matten!! Wiihoo! Är överlycklig för det. Sen tvättar jag och ska snart diska vilket känns skönt att ha gjort inför denna vecka. På torsdag ska jag på en grej för att starta mitt egna företag, intressant.


Mammorna vankar på..Okej nu när jag varit så generös ikväll och bjudit in dig i min kväll kan väll du berätta för mig vad du gjort ikväll?! Vore väldigt trevligt. Ikväll cyklade jag hem på 7 minuter trots att jag pratade i telefon samtidigt, smidigt. Sist cyklade jag hem på 9 minuter så jag har tjänat in 2 minuter haha. Har haft en perfekt kväll med massor med god mat och blåbärspaj. Vi har inte direkt gjort något utan endast suttit, stått och gått och umgåtts. 

 

Nu ska jag sova och vakna pigg och lycklig av att solen lyser in genom mitt fönster imorgon bitti.


Middag hos Linda och Markus ikvällJag har en till film som jag lägger ut senare ikväll/natt också. Har haft en urmysig kväll med Linda, Markus, Jessika och 4 kids ikväll. Snart ska jag cykla hem, cyklade hit trots regnet idag..


Bollnäs

De senaste dagarna har jag verkligen uppmärksammats att jag bor i stan och inte på landet. Imorse kom orkestern och spelade in 1 maj, utanför mitt fönster. Utan för mitt fönster har jag även gubbarna på bänken som varit här i cirka 2 veckor, de skriker och skrålar och pratar HÖGT, men jag gillar ändå att sitta och lyssna på dom och ler lite i mitt inre och deppar lite också.
Nu har jag fått nya gäster utanför fönstret

De låter kan jag lova.. de tystnar tyvärr när de såg mig på balkongen. Jag ville bara att ni skulle få höra, de borrar och slår och pratar på något annat språk så jag kan inte ens få nöjet att tjuvlyssna på dom för jag fattar ingenting. Nu står det 9 män/gubbar/killar därute vid den bilen som måste ha något allvarligt fel eftersom de snickrat på den i 3 dagar.


RSS 2.0