God kväll

När vi kom hem från INCA var vi badsugna till tusen. Så vi traskade ner till Magaluff stranden och njöt av dagens sista solstrålar. Nils hade fått köpt en boll och håv så han underhöll sig med dessa nya toys. Tyvärr hittade den lilla krabaten små maneter, jag hatar dessa avskyvärda grejer, så efter detta badade jag inge mera. Imorgon hoppas jag på Poolen. För på lördag har jag lovat Linda en strand dag, för att det ska vara den varmaste dagen enligt henne. Imorgon är det pool party här på hotellet också, det ska bli mysigt!

Ni är så gulliga mina djurvakter! Helena och Johanna min katt heter Katten inte Sorten och lite ost dör hon inte av:). Du var jätteduktig som avstod mjukmatsträsket, hon blir ju jamig av det och det VET ni ju! Mamma vilken tur att det går bra för er, hörde att ni var ute och gick när du pratade med Linda. Du hade tröja och jacka på dig, fya vad jag inte längtar hem till kylan. KRAM

Visst är det kul med bilder va? Det skulle jag tycka så det är därför jag har med många:).

Bilder från kvällningen

Trots att vi gått hela dagen så springer han omkring precis som om han legat på soffan hela dagen

Duktig är han också:)

Soligt och skönt

Me myself and I

Syster yster

Kom inte och säg att vi ligger på latsidan, denna trappa är hur lång som helst och den måste vi uppför varje gång vi har varit på Magaluf stranden. Palma Nova stränderna är det ara uppförsbackar hem ifrån. Båda är lika jobbiga kanske. Sen bor vi på 8:onde våningen och jag åker INTE hiss haha..

INCA marknad

Vi åkte till INCA marknaden idag. Det var lite molnigt så vädret var på topp för en "stads dag". Det fanns jätte mycket prytlar och väskor. Jag köpte TRE av det sistnämnda haha..
Buss till Palma centralen
Nils provar brillor..

Coola flaskor

Hur mycket gator som helst att spatsera fram på

Världens goaste 7 åring

& världens coolaste 7 åring

Sister and me

Mycket åkande idag, först 50 minuter buss och sen 40 minuter tåg, men vi hade fin utsikt iallafall
Åkte förbi Katedralen i Palma, jättemycket folk, om det blir regn kanske vi återkommer

Vi lyxade till det och åt lunch ute idag. Hamburgare, strips och lökringar. 39 kronor!

Nu kom Linda och Nils in så nu ska vi gå och äta igen.. vi äter sent idag för vi är inte hungriga överhuvudtaget efter vår bamse lunch.

Till Mamma (och pappa om du kikar in här)

Tjoho!
Vi har inte riktigt börjat sakna er ännu. Hörde att V saknade L och N men vi hoppas det går över. Vi kommer allt som oftast vara inne på Skype på kvällarna så kika in där ni med, Johan kan hjälpa dig! Nils var jättetrött ikväll så Linda och han gick upp för att spela finns i sjön och sedan sova.
Det är så fint här mamma, du skulle verkligen ha följt med oss! Nästa gång kan vi åka allesammans och sola och bada och äta. För det är typ det vi gör.

Imorgon ska vi på utflykt till INCA. De har marknad varje torsdag och jag var ju där en torsdag för ca 7 år sedan haha.. spännande ska det bli. Vi har inte bränt oss så mycket, Linda är lite röd på ryggen men inge farligt.

Hur går det med mina älsklingar? Katten Johanna? Baltazar?? Dom saknar väll mig till tusen kan jag tro:P!

Nu ska jag kila upp till rummet och umgås och kanske äta en glass..


Maten!

Som ni "alla" vet så går ju jag på LCHF dieten och tänkte därför visa lite från våra buffér. Om jag skulle valt att äta strikt efter dieten även här så skulle det gått utmärkt! De har både kyckling, fisk och kött som är helt fritt från sås, dock kan det vara kryddat med krydda innehållande socker eller stekt i fel olja/smör. De har flera jättegoda ostar och fräscht salladsbord ink broccoli. Lite får man ju ändå rucka på reglerna när man är borta känner jag. Jag äter precis vad jag vill just nu, med det säger jag inte att jag äter en massa dåliga grejer men jag äter det som faller mig in, vilket visar sig allt som oftast vara LCHF mat. Men jag äter även lökring, citron tårta och godis ibland.

Min frukost idag bestod av bacon, ägg, ost och vitlöksmarinerade svampar. Sen drack jag apelsin juice, en SYND jag vet..


Vår buffé såg ut såhär ikväll..

Salladsdisken, jättegod tonfisksallad med vårlök!

Varma rätter!

Potatis, sås till kycklingen, pasta och tomatsås

Hamburgare, Kyckling filé, Fisk, Broccoli och strips
Stor fruktskål, vi snodde med oss 6 frukter till utflykten imorgon

Efterrätts bordet, citron tårtan ni ser längst fram är en favorit. Chokladrulltårtan till vänster är chokladig:)
Här satt vi idag, Nils ville sitta vid fönstret så han kunde kika på dom som spelade tennis och badade.

Min mat och min synd(lökringar)

Hej!

Gud vad jag saknar bloggen! Blev så lycklig nu när jag äntligen övertygat hotellet att jag SKA ha fritt internet. Så nu får jag vara inloggad på deras jobb nätverk haha..

Vi har det helt fantastiskt och solen skiner. Igår när vi kom hit kom det några regndroppar på taxirutan, fy och ush hur det kändes i magen. Flygningen gick oväntat bra! Kan ni tänka er. Vi kom hit på 2,5 timme och ja det var lite skakningar så vi fick sitta med bälte mest hela tiden men vi kom ju fram fort i alla fall. Idag har vi slöat vid poolen, Nils och Linda har spelat biljard och sen tog vi en promenad och kika på stränderna. Magaluff stranden känns överlägsen(ni ser den på sista kortet). Nu sitter syster och facebookar och Nils kikar på Pingis tror jag och jag sitter här i receptionen och bloggar i min ensamhet.

Vi har ju mat på hotellet så jag kickar in ett inlägg till dieten senare ikväll om jag har tid att sitta här. Middagsbuffén börjar klockan 19 så därför har vi lite "mellan tid" nu.


Balkong view!

Nils i solen med massor av chicken nuggets

Linda njuter

Nils plaskar runt!

Jag på strand promenad

Jag hoppade i plurret:)

Linda och snutten

SMS-inlägg

20100929402 (MMS)


SMS-inlägg

20100928394 (MMS)


Vet ni en sak..

.. ofta när jag träffar människor just nu så utbrister dom någonting om min vikt, eller vikt nedgång rättare sagt. Jag säger alltid "ja det är kul, men jag ska ner mycket mer". Några gånger har jag sagt "Tack", jag blir liksom glad inombords trots att jag strävar efter fler kilon.

Ikväll är första gången jag inser hur mycket jag gått ner egentligen. Det kanske är svårt att förstå för er som strävar med att gå ner 5 kilo och sedan är nöjd att 15 kg inte verkar så mycket för mig. Jag har tänkt ja 15 kg det är ju bra, men det är många kvar:). I alla fall ikväll när jag skulle väga väskan(sista minuten packning) så väger jag mig och sedan väger jag mig med väskan, Poff just då slog det mig Jag har gått ner HELA mig jävla resväska! + 1 kg till. Min väska vägde 14,3 kg. Tänk att vågen visade samma siffror för enbart mig för 10 veckor sedan. Är det inte sjukt?!

Just detta gjorde mig sjukt glad ikväll! Jag tackar alla er som peppar och puschar och hjälper mig på vägen, för det är verkligen värt det!

Tungt


Stolt!

LCHF Vad händer om man fuskar?!

Det finns tillfällen då man gör avsteg från kosten, både planerat och oplanerat. Men vad händer då? Det varierar såklart från person till person hur känslig man är men de vanligaste resultaten av en kolhydratfrossa är:

* Man kan gå upp i vikt - kroppen lägger på sig vatten när den lagrar kolhydraterna. Dessa kilon kan ta olika lång tid att bli av med. För en del går det på ett par dagar, för andra tar det längre tid.
magen blir besvärlig, man kan få halsbränna, gaser, diarré och andra magrelaterade problem.
huvudvärk är också vanligt att man drabbas av
* Magen kan bli besvärlig, man kan få halsbränna, gaser, diarré och andra magrelaterade problem.
* Huvudvärk är också vanligt att man drabbas av.
* Det viktigaste att se upp med är att man inte återfår sitt sötsug - om man har blivit av med detta genom att äta minimalt med kolhydrater kan man lätt få ett återfall som kan vara jobbigt att bryta.

Ja är det värt det?! Det är frågan jag ställer mig nu innan resan. Jag tror faktiskt det är det. Det jag ska unna mig är de saker jag verkligen längtat efter lite då och då men över vunnit kampen mot. Det jag tror att jag kommer att drabbas av är huvudvärk, för det har jag märkt vissa gånger när jag ätit lite/mycket kolhydrater. Magen blir väll alltid besvärlig utomlands? Det oroar mig inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Gå upp i vikt har jag nästan räknat med. Jag hoppas på att jag kommer stå stilla men jag räknar lite kallt med att jag kommer gå upp något hektogram.
Det jag ska passa mig noga för är att få tillbaka sötsuget, jag kan egentligen inte känna igen mig i det där sjuka suget som många skriver/pratar om. Men klart jag känt ibland att jag vill ha något sött efter maten, det suget har totalt försvunnit med denna diet. Jag kommer dock inte ha någon Kolhydrat FROSSA utan jag kommer att unna mig det jag tycker är ok och för det mesta hålla mig till LCHF kost. Det blir nog mycket Grekisk sallad som vanligt!! Jag kommer att tipsa om olika maträtter som är ok att äta utomlands, så häng kvar här om ni vill ha info om det. Tänk dock på att jag inte är någon typ av expert utan bara väldigt intresserad och ganska påläst!

Det jag kan tänka mig att unna mig är:

Sura godisar - gud så jag saknar det ibland!

Love it!


Klassfest 25 september

Linda och jag träffades hemma hos mig innan. Johanna och Nina kom en stund innan vi skulle gå. Egentligen skulle vi gå till Linda C´s mamma men det hann vi inte. Tiden sprang iväg och klockan var 10 i sju, vi traskade iväg till Tranan.
Snygga Linda hemma hos mig!

Bilder från Tranan




Johanna & Sofia

Diskuterade en massa. Jag pratade med Fredrik och Glenn om politik och Sverige Demokraterna. De tycker(om jag uppfattade det rätt) att svenskar tycker/röstar väldigt kortsiktigt och egoistiskt. De var väldigt insatta i politiken, både svensk och USA. Jag älskar människor som är kunniga så att jag får mer info. Tänk om jag skulle ha träffat dom före valet, hade jag gjort ett annat val?! Glenn sa att jag var socialistisk, Fredrik sa att det var positivt.

Jag pratade även om polisen i denna stad, som ni som läser bloggen vet att jag inte har mycket till övers för. Men nu kanske det finns hopp. En i våran klass har gått och blitt polis och jobbar nu i Bollnäs. Jag ogillar ju polisen, Ida min bordskamrat sa till honom att hon hatar poliser.. haha så nu vet ni, jag är inte värst och elakast:). Han verkar iallafall vettig men skyller såklart på för lite resurser, vilket jag kan förstå, men ändå...


Johanna & Veronika


Underbart trevliga Linda och Anderas!


Mina tjejer!


Jag i grönt kvällen till ära:)!

Ligger i badet och blir fin!


Hej vänner..

.. nu är det en dag kvar innan vi drar. Skit vad jag är i valet och kvalet inför flygresan nu. Jag hatar verkligen att flyga. Jag får rysningar i hela kroppen.

Jag antar att ni har förstått att jag varit ute på språng idag. Enbart mobilbloggning, inte får jag det att fungera heller, texten kommer liksom inte med.. Trist! Men jag ska försöka fixa det tills vi åker.

Dagen har iallafall varit jättehärlig trots att jag har varit lite tröttis. Bilder från klassfesten kommer imorgon, orkar inte ta tag i det nu. Men tydligen ligger det bilder ute på Facebook om ni är intresserade, jag har ju inte facebook så jag vet inte vem som har lagt ut dom. De var Andreas som sa att han sett mig i en grön klänning, så även jag finns tydligen med där ute i cyberspace.

Gud vad jag kommer att sakna mina älskade djur. De är ju mitt liv! Katten märker att det är något på G, så hon är super kelig och ligger allt som oftast i den fortfarande tomma resväskan som ligger på golvet. Hundarna står nu och kollar på mig och vill ut på sista rundan. Ikväll blir det en super kortis för jag fryser och är as trött..

Suddiga bilder, men lite härliga är dom väll?!

SMS-inlägg

20100926390 (MMS)


Fint va?

20100926387 (MMS)

Fint va?


SMS-inlägg

20100926381 (MMS)


Skål!


Det är så lätt..

.. att bara fastna här framför datorn och sitta och klicka runt på en massa olika bloggar och skicka mail mm. Vid den här tiden hade jag tänkt att jag skulle ha hunnit damsuga, frätt bort håret på benen, diskat och duschat. men istället sitter jag här och framför tv och är ute med hundarna. Nu precis nu måste jag ta tag i mig själv och göra någon nytta.


En fråga, tycker ni att jag ska ha håret på sniskan ikväll?


Lucky me

Jag tror mina fötter har gått ner i vikt. Fungerar det så? tappar man "fett" på fötterna?

Sofia och jag var på shopping mission till Söderhamn igår och jag ville in på Sko affär´n vid E-center. Vi gick in och jag provade ett par skor, ganska låga med dragkedja på sidan. Trodde aldrig jag skulle kunna få på mig dom och trodde absolut inte jag skulle kunna dra igen dragkedjan. Jag har aldrig lyckats med det förut. Men drrrt så var skon på och satt som ett smäck! Öhh hur kommer detta sig sa jag till Sofia. Men hon tyckte bara jag skulle vara glad för stunden, men jag kom till slut på att det var bara just de där skorna som det var FEL på(eftersom Jag kunde ha dom). Så jag skulle bara för skojs skull prova ett par typ Uggs för att bevisa att det var de första skorna det var fel på. Uggsen bara gled på, eller det var lite motstånd men jag kunde dra på dom. Vad skulle jag nu skylla på? Inget! Jag accepterade fakta och köpte med mig båda hem!

Gjorde en fuling

Hade fått en skämt/oseriöst mail idag och det är typ det 4 eller 5 denna vecka. Så jag bestämde mig för att svara. Är det helt omöjligt att deras mail är sant eller? Jag vill ju gärna ha pengarna haha..

Orginal - deras mail:
Dear Sir/Madam,
Your email address has being luckily drawn as a winner by Camelot Group.
Lucky numbers: 6,99,14,2,17,10
Amount to be claimed: 1,000,000.00 Pounds

For the claims process, you must provide us with the following information about yourself:
Full Names:
Contact Address:
Country:
Age: 
Sex:
Occupation:

How do you want to receive your prize:
1. Wire Transfer
2. ATM Delivery

Congratulations!
Camelot Group

Mitt svar:

Hello!


Full Names: My name is Kristin Jonsson
Contact Address: My adress is [email protected]
Country: Sweden
Age: 26
Sex: sometimes (jag skojade här, jag är inte helt obildad)
Occupation: unemployed


How do you want to receive your prize:

1. Wire Transfer
2. ATM Delivery


Thank you!


Åhh vilken härlig dag..

Sofia och jag har varit på shopping tur med hundarna idag. Tur att de är så himla snälla att ha med i tid och otid. Ut på promenad i Söderhamn city och besök i massa affärer.
Jag fick ett huvudbry idag angående mina fötter, men mer om det imorgon. Ikväll har vi ätit grillad kyckling med grönsaksröra och kikat på IDOL och Ullared. Vi har kikat i mina reseböcker och drömt oss bort till varmare breddgrader! Jag har även provat en massa klänningar inför morgondagens klassfest. Sofia gillade en svart tudklänning bäst, vi får se om hennes önskan beviljas.

Fan vad duktiga ni var att gissa på vad jag sysslade med för någon kväll sedan! Lena, blekningen fungerar absolut och heter typ 5 minutes whitening och finns på Åhlens! Jag fick den i present men jag tror den kostar mellan 100-200 kronor.

Imorgon är det städning, incheckning och Party som gäller..

Nytt blingbling!


Confession

Imorse när jag vaknade och gick ut i köket så kände jag hur det luktade grymt mycket choklad. Jag tänkte "gud vad knepig kroppen/huvudet är som tror att jag ska äta choklad som frukost". Jag trodde alltså att detta var ren inbillning. När jag kom in från morgon promenaden med hundarna så tyckte jag återigen att det doftade choklad, men sa till mig själv att jag fick skärpa mig nu.

För någon timme sedan när jag åter var i köket så fångar lampan min syn för någon sekund, jag tyckte den såg lite konstig ut. DÅ kommer jag ihåg, igår när jag planerade maten för idag så tog jag upp den halvan av chokladtårtan som var kvar och la den på lampan så den skulle tina lite snabbare så jag skulle kunna smaka en bit igår kväll också. Men det glömde jag ju helt bort såklart. Nu har hela Chokladtårtan smält ner över lampan så lampan är chokladfylld. Det är därför det luktar choklad i hela min lägenhet.


Skryt! - bilder säger mer än ett ord (smalare:))




Gissa vad jag gör?!


På Långnäs


Lek


Inkallning


Vatten paus


Konst träning


Fri nosning

PINK

Min shopping gick i det rosa tecknet idag..

Tvål, doftgrej, rosa bandet papper och en ny strandväska till Spanien!

Diet vecka 11

Neråt går det, MINUS 0,8 KILO! Jag har ju dock fuskat med äpple denna vecka så jag tycker det är ok. Ska väga mig på lördag också för att kolla hur jag ligger till inför kvällen då. Kilona bestämmer om det blir party eller ej!
Totalt har jag nu gått ner 15,4 KG!
Så nu kan jag använda Swedish SPA produkterna, YEAY!

I got mail

Yes jag fick TVÅ paket idag! Mina linser och alla grejer från SMINK.NU. Väskan var hur fin som helst, så jag är jättenöjd!

Nilla & the cat

Nilla sköter sig ganska bra mot Katten. Hon jagade den dock i förrgår och jag blev skogstokig. Hon skämdes som fan och gick och la sig ute i hallen och stannade där i säkert en kvart. Nu funkar det lite bättre, hon bryr sig inte om Katten springer framför henne men om Katten går och stryker sig mot henne så blir hon lite knäpp. Nyfiken får man vara men inte elak.

För nyfiken Nilla och för kaxig katt


Mysiga


Duktig flicka!!

Min nya favorit

PartyLite har överträffat mina förväntningar! En snöboll som man fyller med Vitasnöbär doftolja och eldar ett teljus i. Doftar underbart och ser jättemysigt ut. Love It!
Kostar endast 199 kronor + 99 kronor för oljan

I Love paket!

Är det något jag gillar så är det att ge bort presenter. Känslan när man hittat en perfekt present eller julklapp till någon när och kär är ju helt underbar. Min familj brukar alltid säga att jag blir minst lika glad av att se alla andra öppna julklapparna de får av mig som när jag öppnar mina som jag får:). Det är faktiskt sant! Jag älskar att ge bort saker när jag väl hittat något jag vill ge till en speciell person. Love It! Dessa presenter är verkligen så passande och jag är sjukt nöjd med dom. Hoppas mottagarna blir glada, men det tror jag absolut!
Ni ser vilka färger jag gillar haha..




Kvälls mål

Ibland om jag blir hungrig på kvällen så käkar jag såklart någonting. För någon kväll sedan blev det Brie ost och stekta Champinjoner. Det är super gott och "nyttigt"!


En onsdag

Det har varit en fantastisk dag idag. Hann med en hel del på förmiddagen. Joggade imorse, handlade sen när Johan var hundvakt, plockade med PartyLite grejerna och tog reda på tvätten som var torr. Sen kom Marion vid halv 3 så då bjöd jag henne på Blomkålsmos och lax i ugn. Sen ringde min kära syster och sa att hon var på sjukhuset med Nils som hade brytit armen. Jag trodde allvarligt hon skämta, men tyvärr så var det sant så nu får vi med oss en unge med gipsad arm till Spanien:). Vi som skulle lära honom simma! Det är så jäkla typiskt att det händer något sånt här nu, några få dagar innan. Iallafall så hämtade hundarna, Marion och jag upp Vidde på sjukhuset och åkte till skogs. Så skönt att vara ute!

När jag kom hem hämtade jag PartyLite paketet på Spelbutiken och sen sorterade jag dom. Ska väll lämna ut dom imorgon eller ikväll. Nu ska jag slå in lite paket och vila en stund i soffan:).
Nilla och Vidde


Så skönt att ha med Marion för hon är verkligen en härlig hund människa, så jag gjorde absolut ingenting. Hon tog ut dom ur lägenheten, ut ur bilen, kastade pinnar, plockade upp Nilla när det kom en stor hund och skällde på oss och fixar och grejar. Tycker det är så skönt med en människa som är så lugn men ändå bestämd. Baltazar hoppade självmant in i bilen när Marion ropade in honom!! Förstår ni hur stort det är? Det gör han inte med någon annan än mig annars.


Hundarna var inte stilla många sekunder, det är så skönt att B äntligen hittat någon han klaffar med så han rör lite på påkarna utan att jag måste gå, springa eller cykla.

Era frågor om min LCHF diet!

Postat av: Ulrika Tillheden
Hur gjorde du med motion i början?
2010-09-21 @ 11:35:23
URL: http://dominatingbabydoll.blogg.se/
Postat av: Ulrika Tillheden
Hur gjorde du med motion i början?

SVAR: Jag motionerade ingenting alls. Jag har ju dock hund så promenader blir det ju varje dag oavsätt. Så jag kan väll säga minst en timmes promenad per dag. Men ingen förändring motför innan alltså.

Postat av: Wille
Grattis till ett bra val:-) Jag har tjatat för många om LCHF men det bästa är när man får upptäcka det positiva själv. Lycka till och strunta i om du faller ifrån ibland. Livet är långt och att stressa blir bara onödigt.

SVAR: Tusen tack! Jag hoppas att det går lika bra för mig som för dig!

Postat av: Malin
Jag började läsa din blogg för någon dag sen och du har verkligen inspirerat mig i att också ta tag i min vikt nu! Det känns skönt att du skriver ut att du ibland fuskar, tycker att alla andra bloggar om dieter är så himla strikta hela tiden och det får det svårt för mig att kunna tro att jag själv skulle klara det. Därför är det skönt att höra att du ibland fuskar också. Jag tänkte fråga om du har nå bra frukosttips? och hur du motionerar :)

SVAR: Jaha, fan vad roligt! Blir så glad när jag läser sånt! Jag är ju väldigt ärlig på min blogg och jag skulle faktiskt kunna säga helt ärlig i just dietbiten. Jag skriver alltid om jag fuskat och ätit ett äpple eller dylikt. Snart kommer jag att fuska en hel del när jag åker till Spanien. Jag ska äta sura godisar har jag lovat mig själv:). Jag tror aldrig man ska förbjuda sig någonting utan känner jag att jag måste ha något så UNNAR(ett farligt ord) jag mig det. Det man måste tänka på är att man inte kan unna sig saker för ofta och inte för dåliga saker, men det enda som egentligen händer är att jag mår lite dåligt och kanske går jag inte ner lika mycket i vikt. Vikten är ju super tråkigt eftersom det är en av anledningarna till att jag gör detta:).

Frukost tips!
Bacon och ägg - hur tråkigt det än låter så är det den lätt bästa frukosten på denna diet. Du blir bra mätt och det är en massa fett som du i detta läge behöver och som gör att du tappar vikt.
Yoghurt/grädde med bär - Min absoluta favorit! Förut åt jag laktosfri yoghurt naturell med lite bär(hallon eller blåbär). Nu brukar jag ta lite bär och vispa grädde och äta till, det är en lyx frukost på helgen och helt laglig dessutom! Denna är även perfekt som efterrätt eller mellanmål om man känner att man behöver det någon dag.
Ägg och fincrisp -  Jag antar att du hört/läst att man i nödfall får äta fincrisp? Iallafall är det ett bröd som är små tunna skivor. Jag brer två fincrisps med massor av bregott och sen har jag ett skivat kokt ägg på varje. detta är perfekt när jag känner att jag behöver något med tuggmotstånd.
Rester - detta är ju den absolut lämpligaste frukosten. Du ta resterna från gårdagens middag och smaskar i dig.

Motionen är ju det jag är sämst på när det gäller att gå ner i vikt. Men nu ska jag alltså beskriva hur jag motionerar.
* Jag går 1-1,5 timme med hunden per dag, alternativt cyklar.
Detta är då uppdelat typ 30-40 minuter innan frukost. Kisspauser under dagen på ca 10-20 minuter x2 och sen kvälls prommis ca 20 minuter innan det blir sängen. Detta gör att jag håller förbränningen igår hela dagen, vilket är bra! Nu har jag ju även börjat jogga.
* Jag joggar ca varannan dag. Rundan är på 2km men jag går hälften. Det är lyktstolpar runt halva så jag springer en stolpe och går en och springer en och går en. Den sista halvan så springer jag en bänk och sen går en bänk, detta är lite längre sträckor än mellan stolparna(kanske 3-4 stolpar på varje bänk sträcka).
* Annars så simmar jag ibland, kan vara en gång i veckan kanske, eller varannan, mycket olika.
* Sen gör jag gärna sånna saker som gör att man rör på sig men inte tänker på det som att skotta hö, hugga ved, dra fram träd, klippa gräs, kratta mm. Detta gör jag så ofta jag kan.

Postat av: MalinKalin
Vad kul med fler läsare :) Hur många har du nu per dag då ungefär?

SVAR: Jag får ju bara kolla på den där statistiken på söndagar men jag tror ni är kanske 60-70 stycken som läser varje dag och ibland över 100 så det är lite olika. Jag trivs bra med er läsare och det är verkligen jätteroligt när ni kommenterar och tycker till:)!

Postat av: Linda Larsson
Jag är stolt över dig min vän =)
SVAR: Jag är stolt över dig med darling!

Jogging på schemat

Idag gick det hyfsat lätt att ta sig runt. Jag vill klargöra att hela rundan är endast 2 kilometer och jag går varannan lyktstolpe och springer den andra. Så i det stora hela joggar jag 1 kilometer, men jag tycker att det är bättre än ingenting alls och tydligen ska det öka förbränningen. Jag är dock helt veck nu, sjönk ihop här på stolen. Men nu ska jag steka lite bacon och äta, sen blir det duschen och rensning av partylite grejer som ska till förrådet.
Rött ansikte betyder att fysisk aktivitet har ägt rum


Tröttis, jag har gäspat 3 gånger nu på grund av detta kort haha.. det smittar akta dig!

Tidig kvällsrunda

Det är så mörkt vid elva tolv tiden då jag normalt brukar cykla kvällsrundan. Så idag tog vi den nyss, 4,5 kilometer. Åh gud vad härligt det var! Det var isande kallt på kinderna men det ska det vara på hösten. Måste plocka ner vantar och mössor. Nu ska jag fixa ihop något käk innan IDOL börjar..

Fin himmel - ful bild haha

Min dag i pic´s


Vi har hälsat på mormor och morfar och kikat på fåren..


Vi har däckat i röda rummet hemma och hos mor och far:).


Vi har gått promenad med UK och syrran och alla barnen.

Är det tråkigt att läsa bara om hundarna eller? haha snacka om att bloggen blitt hundifierad. Ska skärpa mig och imorgon blir det minst ett recept, lite info om livet och kort på vackra Marion!
Nu ska vi ut och cykla någon kilometer innan det blir IDOL och Lie to me..

SMS-inlägg

20100921352 (MMS)


Mera övning..

Nu kör vi Kattövning.. Min katt är verkligen världens bästa. Hon tolererar precis vad jag än utsätter stackarn för. Men jag känner att det är bra att hon också får öva. Jag menar när jag blir äldre kommer jag ju säkert ha 5 hundar så då är det bra att hon är van. Nilla är också väldigt duktig, hon rör inte Katten men kan kolla på henne jätte länge. Men det är helt ok tycker jag. Min katt är ju ganska tuff också så hon klarar av en liten stropp som Nilla.

LCHF frågor?

Jag tänkte ha min första och enda frågestund:). Det verkar som att många har dragits till min blogg efter att jag började på LCHF dieten och det är ju jätteroligt utifall jag kan inspirera någon att testa eller hjälpa till att puscha någon genom min blogg. Jag är ganska öppen med det mesta som händer i mitt liv(eller iallafall i viss mån) på bloggen. Så därför tog jag enkelt beslutet att även blogga om min diet. Vissa tycker att det är tufft och starkt gjort, säkert i och med att jag visar upp min inte så smala kropp för hela världen att beskåda.

Men för att vara ärlig så har jag aldrig dragit mig för att åka till stranden eller badhuset på grund av min storlek. Jag är inte en sån människa som går och mår dålig av att vara tjock. Jag har varit det hela mitt liv och har liksom inte upplevt något annat:). Kanske därför jag tar det med ro. Men min underbara vän Johanna har informerat mig att tjocka människor får mycket mer sjukdomar och problem när de blir äldre så nu var det dax att ta tag i fläsket.

Så ni läsare som läser min blogg på grund av dieten.. Har ni några frågor? Fråga mig vad som helst om dieten eller mina frukostar eller mitt ikke motionerande eller något annat som jag har utelämnat från bloggen tidigare. Svarar imorgon eller när jag fått tillräckligt med frågor haha..
PS. jag uppger inte vad jag vägde från början i bloggen därför att jag inte vill lämna ut det:). ds

Nilla

heter den nya donnan som bor med oss. Jag har inte köpt henne utan bara lånat. Hon ska bo här ett tag för hennes familj har inte riktigt lika mycket tid för henne som jag har. Ett stort plus är också att Baltazar får sällskap och en kompis att leka med.

Hon är känd som en bråkstake som skäller konstant haha.. spännande tänkte jag. Men här är hon hur cool som helst. Hon har skällt två gånger sedan hon kom igår. Vi har träffat på säkert 11 hundar och massor med människor. Hon skäller helt enkelt inte på människor alls med oss(B och jag). Hundar har hon skällt på två gånger alltså, men ena gången började B och hon hängde liksom bara på av farten tror jag. Men hon skäller typ voff voff och sen är det bra. Hemma kan hon skälla i flera minuter.

Jag älskar denna lilla hund, hon är verkligen ur mysig men ingen kan mäta upp sig till min B såklart:). Eftersom allt har gått HÖGT över förväntan så tog vi stadsrundan idag som träning. Hon klarade den galant! Så jag är super nöjd. Roligt med en lite utmanande hund, B är ju liksom världens mest okomplicerade hund. Stadsturen hade jag planerat att vi skulle klara på onsdag, men det gick som sagt snabbare. Undra vad vi nu ska öva på?! Förslag?

SMS-inlägg

20100920347 (MMS)


God morgon darlings

En ny vecka, en ny måndag en gammal allians. Vi var ut och cyklade 4 km i morse. Nu har vi mest slöat, läst lite bloggar, kollat jobb och ska strax diska. Sen är dagen helt tom. Vette tusan vad vi ska hitta på..

Vi har en ny medlem i familjen..

Det är fullt här hemma nu kan jag säga. Jisses, snart finns ingen golv yta kvar överhuvudtaget:)! Men det gör mig inte så mycket!

Jag fuskar och har egentligen inte råd med...

20100919346 (MMS)

Jag fuskar och har egentligen inte råd med det va? Men vafan det är ju höst och röda glasäpplen på träden:). Kram


Såå glad!

Gud va jag har tjänat pengar idag. Först hittade jag mitt PASS!!! Förstår ni vad lycklig jag blir, alltså ingen utgift för ett "sista minuten" pass.. YES! Sen så har jag sålt Mosaik ljuslyktan, Meltsbrännaren, treveksljuset, alla melts, vitasnöbärljusen, jordgubbsrabarber teljus + att jag sålde pelarljuset och mango&mandarin ljusen igår. 1000 spänn på ett kick!
Men nu måste jag väll återgå till verkligheten och gå och RÖSTA!

Politiken gör mig galen..

Gud nu ska jag bestämma mig. Val kompassen är min bästa vän haha..
Mina "Hjärtefrågor" är
Skolan (Mer personal och bra lokaler. Även resurser för att ta hand om de som inte riktigt klarar sig själva i skolan)
Invandringen (Jag tycker att Sverige ska sluta ta in så mycket människor och istället ta VÄL hand om de som vi redan har här i landet. Jag tycker svenska språket är en självklarhet liksom våra lagar och traditioner. 1 av 5 personer i Sverige har utländsk bakrund, om vi fortsätter i denna takt kommer vi snart inte ha något "Svenskt" kvar. Vi får inte ens sjunga nationalsången för att det är rasistiskt. Jag är verkligen inte rasist på något vis men jag har väldigt mycket åsikter om vad som bör vara ok i Sverige och inte)
Kriminalitet (jag vill ha hårdare straff och mer poliser)

Några påståenden:
"Kärnkraften bör byggas ut"
Nej, jag är helt emot detta. Jag gillar Vindkraft, men jag är egentligen inte alls tillräckligt påläst för att bedöma dessa frågor.

"Ersättningen från A-kassan ska höjas"
Nej, det tycker jag inte.

"Straffmyndighets åldern ska sänkas"
Ja, det tycker jag. Om man begår ett brott så ska man straffas, ungdomlig dumhet är överskattat.

"Skatterna bör sänkas mer för alla som arbetar"
Nej, det tycker jag inte, finner ingen orsak till detta.

"Alla gymnasieprogram bör leda till högskolebehörighet"
Ja, det gör ju allting mycket enklare i det fortsatta livet.

Resultatet blev såhär:


Sen gjorde jag det stora testet på 26 frågor, men jag känner att det är omöjligt för mig att svara på frågor om Varg jakt, Uran brytning, NATO operationer i Afghanistan, global skatt och om museer ska ha fri entre?! Det är ju helt sjukt oviktigt för mig min lilla bubbla som jag lever mitt liv i.


Jag provade ett till test på 50 frågor men jag svara bara på 40 stycken..

eller


Minnas

Vilken tur vi människor har som har förmågan att minnas. Ibland kan jag sakna saker jag har haft. Jag hittade just ett minneskort i en låda och på detta fanns bilder från vår Företagsfest på Anthill för drygt ett år sedan. det fanns så otroligt härliga människor på det stället, som jag saknar lite titt som tätt!
Linda, min bordsgranne och en av de bästa på hela stället. Hon slutade före mig och ska nu ha barn nummer två och verkar ständigt lycklig!
Maria, så jävla underbar människa! Världens snällaste och roligaste!
Henrik(till höger) han är ju så jäkla snäll.
Åhh ja alla härliga människor! Men jag saknar inte jobbet eller "cheferna" ett dugg. Är glad att jag slutade där, men ibland får man minnas de bra sakerna bara. Det är lätt att glömma alla de dåliga grejerna, det blir liksom mer avlägset efter ett tag liksom.

Så jävla bra!


Bästa reklamen

Det här är den bästa reklamen jag har fått i dörren på bra länge. Kommer absolut att handla därifrån när jag kommer hem. Tänk färsk torsk filé, peppar lax, rökt laxfilé, färsk regnbågs filé och rökt makrillsfilé. Det är nog mina favoriter i deras stora utbud.
Info från
Karlslund Fisk i Bollnäs!
Karlslund Fisk är ett nystartat företag i Bollnäs i vackra Hälsingland. Vi som äger och driver företaget heter Peter och Jesper Olsson. Vi startade företaget för att vi ville ge hälsingarna möjlighet att äta god fisk av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av fisk och skaldjur. Lokalproducerat, färskt och fräscht. Genom vårt samarbete med Bröderna Olssons Fiskodling kan vi leverera lokalproducerad fisk som öring, röding och regnbåge till restauranger, butiker och privatpersoner i hela Hälsingland. Fisken är odlad i Ljusnans rena och klara vatten i fiskodlingar i närheten av Bollnäs.
Två gånger i veckan får vi dessutom leveranser från västkusten. Det innebär att vi förutom lokalproducerad fisk kan erbjuda både färsk och fryst fisk och fräscha skaldjur av allehanda slag. Vi har egen förädling vilket gör att vi kan erbjuda både kall- och varmrökt samt gravad fisk efter våra kunders önskemål. Vi vänder oss i första hand till restauranger och butiker med våra varor men även privatpersoner välkomna att handla av oss. Beställ dina varor senast två dagar före önskad leveransdag så ser vi till att du får leverans i tid.
Karlslund Fisk är ett nystartat företag i Bollnäs i vackra Hälsingland. Vi som äger och driver företaget heter Peter och Jesper Olsson. Vi startade företaget för att vi ville ge hälsingarna möjlighet att äta god fisk av hög kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av fisk och skaldjur. Lokalproducerat, färskt och fräscht. Genom vårt samarbete med Bröderna Olssons Fiskodling kan vi leverera lokalproducerad fisk som öring, röding och regnbåge till restauranger, butiker och privatpersoner i hela Hälsingland. Fisken är odlad i Ljusnans rena och klara vatten i fiskodlingar i närheten av Bollnäs.
Två gånger i veckan får vi dessutom leveranser från västkusten. Det innebär att vi förutom lokalproducerad fisk kan erbjuda både färsk och fryst fisk och fräscha skaldjur av allehanda slag. Vi har egen förädling vilket gör att vi kan erbjuda både kall- och varmrökt samt gravad fisk efter våra kunders önskemål. Vi vänder oss i första hand till restauranger och butiker med våra varor men även privatpersoner välkomna att handla av oss. Beställ dina varor senast två dagar före önskad leveransdag så ser vi till att du får leverans i tid.

Familjemys!

Kvällen har bjudit på jättegod tacos, hund mys, barn mys, familjetid och massa politik snack. Gud vad olika man kan tycka. Jag tror vi röstar olika allihopa i vår familj. De partier vi diskuterat ikväll är Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, Moderaterna , Miljöpartiet, Bollnäspartiet och Sverigedemokraterna. Jag gör som alla andra betydelsefulla personer, jag ber er snälla blogg läsare att INTE rösta på Kristdemokraterna, välj vilket annat parti som helst!!
Underbara Vidde


Livliga pratstunder i famlijen


Underbara Nils och jag har lite mys/bus

LCHF Omställningsbesvär

Det är lite klurig det här med kost, men jag ska försöka sammanfatta hur jag har upplevt att ställa om min kropp till att leva på LCHF, har gått på det i 10 veckor nu. Grund information är tagen från alltomlchf.se. Det jag tycker och tänker är skrivet med fet text.

När kroppen ska ställa om sig från kolhydratdrift till fettdrift kan man uppleva en hel del övergångsbesvär. Det är viktigt att inte ge upp. Besvären går vanligen över efter ett par dagar eller någon vecka. Ibland kan det dröja längre, upp till ett par månader.
Om man tidigare ätit stora mängder snabba kolhydrater kan omställningsbesvären bli svåra om man helt slutar med allt på en gång. Då kan man börja med att gradvis trappa ner på kolhydraterna för att lindra omställningsbesvären. Det finns de som menar att man snabbare kommer över besvären om man slutar med kolhydrater på en gång, en gradvis övergång gör att man aldrig kommer in i ketos - omställning av kroppen till fettdrift. Detta varierar från person till person och här får man känna sig fram.
När kroppen ska ställa om sig från kolhydratdrift till fettdrift kan man uppleva en hel del övergångsbesvär. Det är viktigt att inte ge upp. Besvären går vanligen över efter ett par dagar eller någon vecka. Ibland kan det dröja längre, upp till ett par månader.
Om man tidigare ätit stora mängder snabba kolhydrater kan omställningsbesvären bli svåra om man helt slutar med allt på en gång. Då kan man börja med att gradvis trappa ner på kolhydraterna för att lindra omställningsbesvären. Det finns de som menar att man snabbare kommer över besvären om man slutar med kolhydrater på en gång, en gradvis övergång gör att man aldrig kommer in i ketos - omställning av kroppen till fettdrift. Detta varierar från person till person och här får man känna sig fram.
Om denna information känner jag att för mig fanns bara ett alternativ och det var att strikt ändra kost. Jag tror inte på att ställa om lite i taget och anser inte att man vinner någonting på det. Ju fortare kroppen fattar vad som gäller desto bättre. Jag körde 3 veckor sjukt strängt, inga grönsaker what so ever utan endast bacon, ägg, kött och feta såser. Det gick Bra, så var inte oroliga för det.

De vanligaste omställningsbesvären är:

* trötthet eller orkeslöshet - Detta kände jag inte av över huvudtaget. Jag blev morgon pigg och mycket piggare hela dagarna.

* svettas - Inget jag reflekterat över. Det jag kan tycka är att jag möjligvis blitt lite fetare i huden så jag behöver inte smörja mig lika ofta. Vet dock inte om detta är i direkt samband med och på grund av dieten.

* svårt att tänka - Ja kanske lite seg i huvudet har jag känt mig någon dag. Detta beror på att jag har ätit för lite denna dag. Kroppen behöver ju liksom energi trots att jag inte känner mig utsvulten. Jag måste numera påminna mig om att äta ibland när det gått lång tid sedan jag åt senast. Tror detta kanske hade varit lite av ett problem om jag skulle ha pluggat eller jobbat under den tiden(kanske den 2-4 veckan).

* dålig andedräkt - Inget jag reflekterat över.

* metallsmak i munnen - Ja gud! Skit äckligt verkligen. Men det försvann inom en månad, Sanna sa att det var för att nå ämnen försvann har jag för mig. Jag fick det när jag drack vatten och åt vissa köttbitar.

* huvudvärk - Har aldrig haft huvudvärk på grund av att jag ätit rätt utan det är när jag har fuskat och ätit lite chilinötter eller dylikt jag fått ont i huvudet.
* hjärtklappning - Ja ibland känns kroppen lite underlig, men det kanske har hänt två gånger på hela tiden.

* förstoppning - Ja eller nej inte riktigt egentligen men man blir väldigt hård i magen av denna typ av kost. Därför bör man äta Linfrö upplöst i vatten eller fil, men jag klarar inte detta. Nu när jag äter lite grönsaker så är detta ingenting jag märker av. Drick mycket vatten då funkar det utan problem för mig.

* kramper i benen - Ja detta är lite läskigt må jag säga. Men när jag i början låg på spikmattan på kvällarna så kändes det som att benen och ibland armarna domnade bort(inga kramper). Så jag övergav spikmattan. Men använder den numera ibland och känner nu för tiden inte av några domningar.

Detta är den klart lättaste diet jag någonsin gått på. Det är verkligen en diet och inte en bantningsmetod för mig. Om jag håller mig till den mat jag får äta enligt reglerna så mår jag jättebra och vikten går neråt automatiskt!

Om du jämför "besvären" med dom du har/hade innan så är detta ingenting.
Mina besvär var innan:
* Ont i magen
* Bubbel i magen
* Seg i kroppen
* Trött
* Orkeslös
* Åt mycket mera
* Sötsug efter maten ibland
* Köpte mat för typ dubbelt så mycket som nu
Alla dessa är spårlöst borta och det hoppas jag dom fortsätter vara..

Detta blir min beställning..

Lite måste jag ju få shoppa. Jag har sålt så mycket Partylite produkter nu så jag tar mig friheten att shoppa lite smått och gott på SMINK.NU! Men jag ska bara köpa den ena väskan, för jag köper troligtvis minst en väska på Mallorca.

Jag kommer att göra denna beställning imorgon kväll. Så om det är något ni vill beställa så kan vi lägga det på samma order så slipper ni frakten, bra va?! Leveransen är 2-4 arbetsdagar så paketet ska komma i nästa vecka då:).

Maila på [email protected] eller kommentera före klockan 18 imorgon om ni vill ha något:)! Kram och Gonatt

Hett tips

Ange koden häfte2010 när du beställer så får du hela 20% rabatt på hela din beställning. SMINK.NU

Mina favoriter på sidan är
Göörsnygg väska 399 kronor ---   Jättefin ljusväska 99 kronor

Julklapps tips
Detta är en kudde av mjukaste fleece som innehåller vetekorn och torkad lavendel. Värm den i mikrovågsugnen (högst ca 1,5 minuter vid maxeffekten 1000 W, vid 750W ca 2 min.) och använd den sedan där du har värk eller är spänd. Vetekudden kan användas om och om igen och verka välgörande i åtskilliga stunder, men tänk på att låta den svalna helt mellan uppvärmningarna. 129 kronor

Present tips
Härligt väldoftande kit Fikon och Gurka innehållande 1 st Badsalt grovkornigt 490 gram samt 1 st Bodyscrub 250 gram. 79 kronor

Smink och grejer

Nagellack 19 kronor   --- Läppglans 39 kronor   --- Ögonskuggor 39 kronor

Smycken

Örhängen 69 kronor   --- Halsband Kors 99 kronor   --- Ringar 129 kronor

Skynda skynda er att beställa vettja! Frakten kostar 49 kronor oavsett hur mycket du beställer, förutom om du beställer för över 500 kronor då bjuder dom på frakten.

Smarrigt!

Nu ska jag frysa in resten av kakan/tårtan. Men den är ju grymt god! Linda Carlqvist tyckte det kändes som att bita i smör haha men det kan inte jag hålla med om. Men jag är ju väldigt van det feta nu..

Försökte ta en seriös bild.. men det gick väll inge vidare!

Torsdag update

Ops vad jag har snöat in på dieten nu på bloggen. Men jag märker att fler och fler av er läsare kanske läser bloggen just av den anledningen, så då passar jag på:).

Men nu ska jag skriva lite om mitt övriga liv hade jag tänkt. PartyLite försäljningen går skitbra! Roligt att ni är så många intresserade. Nu har jag uppdaterat och tagit bort de 11 artiklar jag sålt från blogg försäljningen. Jag ber om ursäkt till er som har mailat om produkter som redan är sålda.

Imorse var vi ute och cyklade 4 Kilometer. Jag älskar att cykla, speciellt på morgonen när det bara är vi ute och B får vara lös hela tiden.

Senare idag ska jag skicka iväg lite ansökningar, ta en lång promenad, köpa en sele till B, köpa plastpåsar och kolla på IDOL.

Nu ska jag cykla iväg och hämta ett paket med telefon saker. En skyddsplast eftersom jag numera har en "tryck på skärmen" mobil. Har även köpt en bil laddare vilket var helt meningslöst eftersom det fanns en sån med till min telefon. Får lägga ut den på Bollnäs Torget eller Blocket kanske. Sen har jag iallafall köpt en kamera, två dator väskor, en grej som man ska ha under datorn och massa telefon grejer till min syster och bror.

Inga kort blir bra idag..

Efterlyst

Har precis kollat på efterlyst och det är verkligen dålig reklam för Bollnäs. Först var det Mats Alm nu är det Christian Larsson. Det är som att vi bor i en liten by där all människor är galningar. Inte undra på att jag är mörkrädd när jag går ut på kvällarna med Baltazar. 3 personer är misstänkta för Christians försvinnande, tydligen är alla ifrån Bollnäs. Knark situationen i Bollnäs har länge varit sjukt underskattad av Polisen och Kommunen. Jag hoppas innerligt att de ska ta tag i situationen men jag inser samtidigt att ingenting kommer att göras. De pratar om att Christian har fått den hjälp han behöver. Den hjälp beroende människor behöver finns inte i Bollnäs som jag ser det. Den har aldrig funnits.
Det var ju en tjej som tog en överdos och dog för ett tag sedan också, vad hände efter det? Inget absolut ingenting!

Jag blir så upprörd över detta men samtidigt handlingsförlamad. Mest blir jag förbannad på Polisen som skulle kunna göra så mycket mer än att sitta och spana på droghandeln. Näst mest förbannad blir jag på Kommunen som inte skaffar en ordentlig behandling för de som verkligen vill bli drogfria. Vad kan jag som enskild människa göra för att situationen i Bollnäs ska bli bättre? Det ska jag verkligen fundera över. Återkommer när jag kommit på en lösning.

Diet vecka 10

YES! Jag gjorde det nästan. - 1,4 kilo! Trots att jag åt massa chokladtårta och kakor igår kväll..


Totalt har jag nu gått ner 14,6 KILOGRAM!

LCHF Snacks/gobitar

Vet inte riktigt vad man kan kalla dessa små gobitar. Perfekt är dom iallafall att ha hemma i frysen utanfall man får LCHF besök.
Så nu ska ni få lära er göra världens enklaste gobit.

Du behöver:
250 gram cocosfett (självklart ekologiskt från hälsokost affären)
250 gram choklad (jag valde 125 gram 70% och 125 gram 81% från LIDL)

Nötter, jag köpte typ 200 gram i lösvikten, naturell blandning med paranötter, mandlar, valnötter mm.
Muffins formar eller knäckformar eller en avlång sockerkaksform som du plastar in.

Så här gjorde jag:
* Ställde upp muffins formar på en plåt och la i några nötter i varje(egentligen står det i receptet att de ska vara lite hackade men det hade jag missat haha, men jag gillar lite tuggmotstånd)
* Värmde chokladen i micron(det ska man inte göra utan man ska värma över vattenbad), Shoopade i cocosfettet och körde lite till i micron till det var en slät fin smet. I receptet står att man ska värma fettet i vattenbad och så även chokladen. Så du får ju göra precis som du önskar, micron funkar bra för mig. Å Sanna jag vet att det inte är bra, men det går snabbt:P!

* Tog ett decilitermått och skopade upp smeten i formarna, ca 1/3 dl i varje.
* In i kylen och så är de klara!

Chokladtårta a´la LCHF

Det här är nog det godaste jag har ätit inom LCHF. Inget kan ju jämföras med sura godisar haha.. Iallafall denna tårta som det så fint heter är mer som en kaka men är jäkligt smarrig sådan.

Du behöver:
250 gram choklad minst 70%
4 dl grädde
2 dl cremefraiche
3 matskedar kakao (ekologisk)
Smaksätt med Kaffe, likör eller dylikt om du önskar.
En form ca 23 cm
Jordgubbar eller hallon eller grädde eller vad du nu vill servera till.

Såhär gjorde jag:
* Kokade upp 2 dl grädde, akta så den inte kokar över, det gjorde min.

* Knackade sönder chokladen och rörde i den i den varma grädden.

* Hade i resten av grädden och vispade med elvisp tills den blev som vispad grädde:). Man ska egentligen vispa cremefraichen och grädden på sidan av och sedan vända i chokladsmeten, men jag fuskade lite.
* Hade i kakaon och creme fraichen.
* Här ska man plasta in formen men jag folierade den eftersom jag inte hade någon plast.

* Låt stå i kylen minst 10 timmar, men jag tror färre också går fint!

* Servera med Jordgubbar/Hallon och vispad grädde!


Update. 20101222 TIPS!

Jag har gjort denna "tårtan" fast i andra former och det funkar lika bra!
"Jul" Praliner - Muffins

Pralinerna har jag hällt smeten i en fyrkantig form och skurit små bitar och sen ruskat i en påse med kakao och jag ska äta som "godis". Muffinsen ska jag servera med Hallon och vispad grädde under jul och nyår när de andra äter Ris ala Malta och annat sockrigt!

PartyLite visning om 13 minuter..

Nu är vi redo! Jag, Baltazar och Katten har gjort oss klara för PartyLite visningen..
Om det är något du vill beställa, ring, maila eller kommentera. Jag kommer att skicka beställningen ikväll vid 22-23 tiden. Ha en underbar kväll!

Kyckling kompott

Shit vad gott detta blev! Provade ett nytt "recept" idag. Rättare sagt ett ihop plock av vad som fanns hemma. Gott som attans blev det.

Du behöver:
3 kyckling fileér (ganska stora)
1 paket bacon
2 dl cremefraiche (fet)
2-3 dl grädde (fet)
15-20 brysselkål
En halv glasburk sparris typ 10 stycken
Mossarella ost
Curry
Chili
salt

Gör så här:
* Skär kycklingen i småbitar, stek den tills den är klar. Krydda under tiden med Curry, Chili och salt.
* Knaperstek bacon i småbitar.
* Ha i kycklingen i baconpannan och blanda.
* Häll i cremefraiche och grädde och kydda mer om det behövs. Låt det koka upp.
* Ta en ugnsfast form och ha i brysselkålen i botten. Tippa sedan i bacon/kyckling såsen. Lägg sedan på sparrisen som du skurit i valfri storlek och avsluta med osten!
* Stoppa in i ugnen i 20-30 minuter i 200 grader, det ska bli lite brunt på ytan..
* Servera direkt ur formen!
Ät och njut!

Run Hanna run

Fy fan jag skulle aldrig springa om det inte vore för bloggen. Det är så sjukt jobbigt, men ändå så sjukt skönt när man är färdig. Som att ha varit på gymmet, samma känsla av duktighet. Idag gick det dessutom riktigt bra, men jag förstår inte hur jag ska orka springa två varv(det är mitt mål). Just nu springer jag ett halvt varv och går resten. Jag har inte så lång tid på mig heller eftersom det snart blir snö. Men nu har jag hurtat 3 gånger sedan vi vägde och mätte sist, hoppas det visar sig på siffrorna annars är det ju ingen idé.

Här får ni lite svettiga härliga bilder..

SMS-inlägg

20100914312 (MMS)

Ibland är det så skönt att ha hund. Man måste verkligen ut jämt och ständigt. Just ikväll älskar jag det! Det är bara vi ute och vädret känns höstigt men ändå inte såå kusligt:) snart ska vi vända hemåt och sova! God natt:)


Bakat

Har PartyLite party imorgon och behövde därför lite fikabröd. Får se om det blir populärt eller inte. Jag har provsmakat lite och det var helt ok. men de andra kanske tycker att det inte är tillräckligt sött. Jag lägger ut recepten imorgon..

Gråtit lite ikväll

Haha jag har varit på bio ikväll. Nära slutet så började tårarna nästan rinna ner för mina kinder. Gud så blödig jag har blitt. Hur fan ska jag nu kunna flyga? Förut har jag bitit ihop nu kommer jag säkerligen att stört grina. stackars syster yster.
Filmen jag såg vad TOYSTORY 3 haha.. Den är sevärd och känslosam för en som mig som tidigare sparade på alla saker inklucive leksaker.

Telefonen

Äntligen har jag en telefon. Köpte den begagnad på Blocket men hämtade den själv. Litar lite klent på människor just nu:).
Killen hade glömt eller struntat i att radera sina meddelanden..

Jag har nu suttit och knappat in en massa musik på minneskortet. Datorn höll på att få spunk ett tag tror jag.. han skrev att det skulle ta 13 timmar att föra över saker:).. haha..

Valet

Fy vad jag inte är förberedd för detta val. Måste verkligen plugga på nu så jag är påläst till på söndag. Vette tusan vart jag har mitt valkort.
Jag gjorde ett test på SVT nyss och mitt resultat blev..
Ja ni ser ju det kan bli hur som helst och nu har jag svarat helt ärligt på alla frågor och avstått från de frågor som jag inte alls kan ta ställning till, typ om Sverige ska ha snabbare tåg. Jag skulle vilja veta vilka frågor som gjorde att jag fick så mycket på Centern och Sverige Demokraterna. Vad är FI och PP för partier?

Fy jag får ont i magen bara av att kolla på detta. Jag läste dock all information de hade om frågorna på testet. Bakrundsinformation och för och emot argumenten. Jag rekommenderar er som är osäkra på ert val att avstå detta test för man blir bara mer förvirrad:).. Äsh men prova, det är ju roligt att få veta hur det ser ut?!

Har ni hört på maken..

Min lilla Loke kan säga Nanna!!
Jag blir så lycklig i hela kroppen:). Han är bra härlig den lilla pojken. Men har man en sådan mamma så kan man ju inte bli annat!

Den bästa idag..

Två tjejer ~23 står i kön och pratar om kändisar.
Tjej 1: Asså, jag tycker att killarna som är skådisar är så slemmiga ofta, och ju gamlare de blir vettu, desto slemmigare!
Tjej 2: Mmm… jag vet!
Tjej 1: Asså, jag såg en film där han var så äcklig och prata om daimkrysset och sånt.
Tjej 2 ser lite besvärad ut då det är rätt mycket folk i kön och kompisen pratar högt.
Tjej 1: Aa, han är ju äcklig asså, du vet han, han med daimkrysset!
Tjej 2: Vem snackar du om egentligen?!
Tjej 1: Men hallå! Torsken!
Tjej 2 (irriterat) Vilken jävla torsk?
Tjej 1: Torsken Flink!

Data freak NOT!

Okej det gick inte så bra med räddningen av mina bilder. Alla bilder över 64 i storlek flyttades inte därför att jag använde ett gratis program. Men jag kanske ska smuggla till mig ett bättre program eller så får jag helt enkelt lämna in den på dator affärn och hoppas att dom inte sullar bort mina kort.
Fina Hanna & Loke

Klippt av mig håret

Kort kortikort kort blev det. Men det var skönt för nu finns det inte en endaste sliten topp kvar. Men jag kan nästan inte ha fläta nu vilket är lite jobbigt. Nu bloggar jag från lilldatan för att jag tror att DATASNILLET Hanna har varit i farten igen och räddat mina kort från min kraschade hårddisk. Men jag ska inte ropa hej än. Ska vänta och se, alla kort från April, Augusti och December har förts över till datan iallafall!! Lycky me!

Nu pimpar jag upp lilldatan till vi ska åka. Måste ha musik, några filmer, Skype och bankprogram mm.
Ps. jag har fått flera kommentarer om att jag knäpper korten uppifrån för att se smalare ut. Det stämmer kanske att jag ser smalare ut än vad jag är men jag kan meddela att de flesta som läser min blogg känner mig och vet att jag är en tjockis. Men bara för att så knäppte jag nu en bild nerifrån på min fina dubbelhaka som förhoppningsvis försvinner snart.. Hoppas ni är nöjda! Jag försöker verkligen inte vara någon annan än mig själv på bloggen så lägg av med det snacket Tack!

Kungarna på Tylösand

Vad fan är detta? Jag kommer nog att följa det strikt trots att det är hur sjukt som helst. Jag har sett Big Brother och Baren, detta är en blandning av det. Sen ska man även lägga till ca 3 liter sprit om dagen och mycket mer strul och sexuell aktivitet.

Jag var inne på kameran samtidigt som jag knäppte på detta program.. mina miner är dessa:
De presenterade ju alla i första avsnittet.. Jag ska göra en bedömning av dom tänkte jag jag tar dom i den ordning jag kommer ihåg dom.

Joakim "Jockiboi"
Dryg människa, kissar, kräks och somnar i poolen. Väldigt ofräsch människa skulle jag tro.

Nathalie "DJ Nathalie"
Verkar vara en trevlig men ganska galen tjej.

Camilla "Miss Cami"
Hon verkar ganska normal. Har ju ett rätt extremt utseende men än så länge passar det inte hennes personlighet riktigt, men det kanske kommer?!

Nemo
En riktig tönt som ligger med alla han får. Verka gilla blonda party chicks. Jag avskyr människor som honom.

Rang "Biskit"
TÖNT - jag är fan mållös vad gäller honom.

James "el machinero"
Än så länge verkar han vara den mest normala av killarna. När jag såg honom så trodde jag han skulle vara värst. Vill inte ha bråk, är ganska lugn full och trevlig.

Emelie "svampen"
Full och glad. En vanlig Bollnäs tjej skulle jag säga. Lite tråkig i jämförelse med alla andra i just ett sånt här typ av program. Lite blåst verkar hon.

Erica "Lady Lapdance"
Jag kommer inte ihåg henne alls..

Gomorron gomorron

Nu har jag precis kommit in från JOGGINGEN. Tog en runda före frukosten. Idag tog jag dock tennisskorna så nu har jag skavsår. Förra gången sprang jag i foppa tofflorna haha..
Måste kanske köpa ett par nya skor om jag ska fortsätta med denna sysselsättning. Nu ska jag laga lite frukost med äggs and bacon and svamp.


UT

Nu ska vi äntligen ta oss ut. B har fått vara inne hela dagen på grund av mitt stök. Vi cyklade 3 km på förmiddagen. Men sen har vi bara haft två kiss pauser. Först ska jag åka på MM och köpa en sallad sen ska vi ut på Långnäs och mysa en stund tänkte jag. Härliga liv!

PartyLite produkter till salu 2

Om du vill handla något av detta så skriver du beställnings siffran och benämning i en kommentar eller maila mig på [email protected]. Den som hör av sig först får produkten. När produkten är såld så tar jag bort den från inlägget.
9
Express it (den stora)
Du kan variera denna hur mycket som helst. Du kan byta motiv väldigt enkelt genom att bara skriva ut ett nytt mönster på datorn alternativt måla ett eget motiv. Du kan även fylla den med kaffebönor eller dylikt. Det är två glascylindrar mellan dom kan du ha i princip vad som helst för att få  produkten helt unik.
Pris 350 kronor

10
Fågel
Blir lila när du eldar den pga att det är lila botten i ljushållaren.

Pris 100 kronor

11
Vår ljushållare
orange färg

Pris 100 kronor

12
Sommar blandning 18 stycken teljus
Dofterna På landet, Vid havet, Örike, Blåbär & Wisteria, Havsvindar och Bananblad

Pris 100 kronor

13
Indiansommar ljushållare
ord. pris 249

Pris 150 kronor

14
Pelarljus 7 cm doft Smultronland

Pris 50 kronor

Rensning

Jisses vad med grejer jag har. Jag fattar inte vart allt kommer ifrån ärligt talat. Nu har jag rensat och rensat i veckor känns det som. Men jag hade lite PartyLite grejer hemma hos syster också så det kommer ut lite nytt om en timme eller så.

Haha vad rolig ni är som kommenterar att jag borde jogga. Jag tror jag är för lat för att bli en joggare. Men jag ska stolpa mig fram ett varv till om någon dag när jag kan resa mig upp utan att säga aj. För fy tusan vad ont jag fick i varenda "muskel" efter min runda.

Tror jag ska lyxa till det med köpmat idag, orkar inte laga något gott. Sen så ska jag vara väldigt sträng till på torsdag så får vi hålla tummarna att jag gått ner 15 kg då. Iallafall 14,7..

Svar till AnnaP: Min topp(det är en klänning/tunika för gravida tror jag haha) är nog köpt på Kappahl och jag köpte den för flera flera år sedan.

Nu ska jag fortsätta rensa..

Videoblogg

Orkar inte riktigt skriva något idag så jag svammlar på lite om allt och inget i ett klipp istället. Svarar även lite på era frågor om varför jag var arg.


Måste bara tillägga att fan vad tråkiga ni är som inte ens kommeterar mitt inlägg om springningen. Ni brukar vara så peppande, klagande och härliga men nu är det helt dött på alla fronter. Så nu har jag slutat med springandet..

Är bakrunden bättre nu?

Jag har satt fast den istället för att det rullar med.. Blir inte lika flippigt va? Äsh jag har alltså satt fast prickarna. Så de åker ingenvart! Förut rullade de med när ni scrollade ner på sidan. Nu ska det inte bli lika yrt:). Sen skulle jag få Wrappern svart men det går tamefan inte alls nå bra att blogg fixa för mig idag.

Nu ska vi ut och cykla runt sjön något varv. Min kropp gör ont efter gårdagens idioti(joggning).

Suring


Sprungit

Japp jag var så arg att jag bestämde mig för att jag skulle ta tag i joggningen. Jag kan meddela att jag aldrig har joggat förut och faktiskt inte ens haft en enda tanke på det. Men jag känner mig så pigg i kroppen nu så jag börja fundera på det för en vecka sedan ungefär. Det gick ju sisådär men jag sprang iallafall hälften vilket betyder att jag sprungit min första KILOMETER! Jag sprang en lyktstolpe och gick en och sprang en och gick en. Men sen tog stolparna slut så då blev det spring en buske gå en buske och spring en.. Trodde jag skulle bli gladare men tji fick jag...

Vad tycker ni, var jag duktig eller dålig?

Förbannad!

Just när allt verkligen börjar ordna upp sig och livet ser toppen ut. Då ska djävulen till och jäklas så upp till den grad att jag blir sjukt sur och handlings förlamad. Så idag mina vänner kommer jag sitta hemma och sura hela långa jävla dagen. För ingenting funkar ändå bra när jag är så här arg, känns som min hjärna kokar.. eller brinner kanske?!.
Hoppas på bättring imorgon i alla fall..

Sockar

Jag ligger ju dö lågt med shoppingen just nu. Men för någon dag sedan var jag på Erikshjälpen med Sofia och hittade ett par fina lila sockar. Så jag slog till och köpte dom för 50 kronor som går direkt till kvinnofängelset i Riga?! Något sånt var det.

Fönster putsning

Jag rekommenderar starkt alla att tvätta sina fönster. Jag tog tag i det ikväll. Trots min yttepyttelilla lya så har jag 4 fönster. Nu speglar sig allt i mina fönster, så rena är dom. Känns väldigt fräscht och hela lägenheten känns mycket renare. Å fy fan vad lortigt det stora fönstret var..
Nu kom Johanna precis in genom dörren så nu ska jag vara lite trevlig. Min middag är lite sen idag så det blir tacokyckling till Idol.

Haha..

Jag är som Bambi på hal is på bowlings golvet. Jag gillar det inte alls. Men jag vann i alla fall idag! Ni får en glimt..

Bowling

Nu sticker jag ut med B en sväng. Snart ska jag iväg och bowla en timme. Sen blir det dusch, mat och kropps pyssel.
Puss på er...

PartyLite party på G

Den 15 september klockan 18:00 har jag en PartyLite träff hemma hos mig! Ni får kolla i den nya fräscha höst och vinter katalogen och dofta på de underbara dofterna. Min nya favorit är Pepparkaka:)! Ni får veta mina nya favoriter och kanske skaffa er några egna! Meddela mig så snart som möjligt om du vill komma!

Jag bjuder på någon typ av fika och så ska vi elda massa ljus och mysa!
Välkomna!

Diet vecka 9

Okej, nu kom veckan vi alla har fruktat. Inte ett gram mindre på vågen. Men jag är faktiskt inte så deppig för det. Jag trodde jag skulle vara det men jag tjuvvägde mig tidigare i veckan och då såg det ok ut. Så jag tror detta endast beror på snaskigheterna igår. Men som sagt det gör ingenting så länge det bara gäller en vecka. Till nästa vecka ska jag ha gått ner 15 KG det bara är så. Vilket betyder -1,9 kg på en vecka.

Måtten är samma som förra veckan.

Det finns ingen chans..

.. att jag gått ner något i vikt till imorgon. Jag har förätit mig på tacos + att jag ätit 4 chokladbitar. Detta har jag dessutom gjort mitti veckan. Sofia var snäll och bjussade mig på middag ikväll, lyxigt värre! men vi var som vanligt här hemma. TV:n funkar lite som den vill, men nu ligger antennsladden mitt på golvet och då fungerar den korrekt.

Grannen kom precis och knackade på för att erbjuda mig paj, jag informerade dock om min diet och avböjde artigt. Tjockis magen tror jag inte heller blitt någe mindre denna vecka, trots att ätandet gått prima ballerina.
Nu ska vi sova, Godnatt!

Soligt värre

Åh vad härligt vi har haft det idag. Inga måsten inga krav men massa mys..



Nu väntar vi på att Sofia ska ringa så vi ska åka och handla och titta på telefoner. Ikväll blir det taco och Idol mys kväll för oss:)!

Hahaha..

Läste precis Helenas blogg. Så jäkla roligt!

Citat:
"En sak som jag tycker har blivit bra mycket bättre nu på slutet är våra ligg. Jag behöver inte tjata längre där utan han lägger sig..."

Hihihi jag dör..
ps. nu har jag självklart tagit detta citat direkt ur sitt sammanhang, men visst är det lite kul?!

Jag har rökt 100 cigaretter!

Några söta bloss på en vattenpipa efter måltiden skulle kunna vara en ofarlig njutning. Det är det inte. – Den här rökningen motsvarar 100 cigaretter, säger Per Haglind, stadsläkare i Göteborg.
I de färggranna askarna, som ibland påminner om teförpackningar, finns tobak smaksatt med jordgubb, äpple, melon eller pepparmint. Men i de till synes oskyldiga askarna döljer sig en hälsofara. Tobaken säljs lite varstans – även i inredningsbutiker. All tobak som säljs ska vara märkt med svensk varningstext, beskattas och får inte säljas till någon under 18 år. – Man ligger efter i kontrollen. Många är inte medvetna om att det här är en tobaksprodukt, säger Åsa Lundquist, projektledare för nationella tobaksuppdraget. Innehåller giftiga ämnen Den som trodde att den milda "röken" var ofarlig har gått på en myt. Ångan från vattenpipan innehåller nikotin, tungmetaller, kolmonoxid och cancerframkallande ämnen. – Eftersom ångan inte irriterar lika mycket kan man få intrycket av att den är mindre farlig. Men eftersom exponeringstiden är längre så ökar farligheten med vattenpipan jämfört med cigarettrökning, säger Per Haglind, stadsläkare.

Var tredje pojke i nionde klass har rökt vattenpipa, visar en undersökning från CAN. "Många frågetecken" Folkhälsoinstitutet håller just nu på att avsluta en studie som har kartlagt konsumtionen av vattenpipa. Ett av resultaten av undersökningen är att fler än väntat röker. – Vi blev förvånade. Det borde finnas en varning för den här hälsorisken. En myt bland många unga är att vattnet renar röken. Det stämmer inte, säger Åsa Lundquist, projektledare för nationella tobaksuppdraget. Det går att köpa tobaksfri rökmassa, men kolen som vattnet förångas med lämnar också ifrån sig olika ämnen.

– Det finns många frågetecken kring det här. Vi vet ännu inte hur vattenpipan påverkar hälsan, säger Åsa Lundquist. Folkhälsoinstitutets rapport om det allt mer utspridda användandet av vattenpipa i Sverige kommer i höst.

December 2009







Ett citat för mig!

"Ett fynd är något du inte har användning för till ett pris du inte kan motstå."

källa: Franklin Jones

Godkväll mina kära bloggläsare

Vilken dag de varit idag. Känns skönt att jag fått tillbaka dygnsrytmen igen. Men i morgon ska jag ha sov morgon till 9 minst. Mötet på förmiddagen drog ut på tiden så jag kom inte därifrån förrän 2, vilket var två timmar senare än beräknat. Mormor fick åka och gå ut med Baltazar. Efter detta rullade dagen på i super fart och rätt som det var så var vi hemma och låg i soffan och knäppte på tv:n och JAAAA den fungerade. Idol, The mentalist och snart NCIS LA...
I´m in heaven!

Vill ni veta en annan sak?! Ni får det vilket som. Jag kan ta att jag "växer" ur mina kläder. Jag kan ta att kläderna blir lite pösigare. Jag kan till och med glädjas lite. Men jag kan inte förstå varför i hela friden ska mina fingrar bli smalare?! Alla mina fina ringar är nu för stora, kan endast ha dom på långfingrarna:(.

Pic´s of my afternoon








Uttråkad


PartyLite produkter

Om du vill handla något av detta så skriver du beställnings siffran och benämning i en kommentar eller maila mig på [email protected]. Den som hör av sig först får produkten. När produkten är såld så tar jag bort den från inlägget.

1 Såld

2 Såld

3 Såld

4
Smides ljushållare, ingår två förlängningspinnar.
Du kan elda teljus, klotljus eller långa ljus i denna.

Pris 150 kronor
5
Två klotljus i doften Mullbär

Pris 50 kronor
6
Flerfärgade doftstrån i Smultronland
147 ml ord. pris 399kr

Pris 250 kronor
7
Votivljusblandning 16 ljus
Ett ljus av varje doft Vita snöbär, Harmoni, Kanel & Lagerbär, Tranbärsdröm, Mullbär, Kryddig Äppeldricka, Pepparkaka, Ingefärspumpa, Äggtoddy med Kaneltvist, Stämning, Svart Hallon, Friska löv, Mörkt trä & Patchouli, Vintermorgon, Arktisk oas och Söta plommon.
Ord. pris 205 kr

Pris 160 kronor

8
Det finns doftprover som jag inte längre använder. Dofter som har gått ut men även dofter som finns kvar men som jag har dubbletter av. Dessa säljer jag nu ut som en typ av melts. Dessa funkar lika bra!

Pris 3 kr per doftprov.
Detta innebär att du kan få ett rör med DINA favoritdofter!

Nu känner jag mig duktig..

Jag har städat hela mitt förråd i källaren. Så om en timme eller så kommer det upp lite nya Partylite produkter som jag vill sälja. De förra jag la upp har sålt riktigt bra, ni kan fortfarande se de som finns kvar om ni klickar på PartyLite under kategorier. Jag har även samlat ihop 2 kassar med saker till Erikshjälpen ink. TVÅ väskor, duktigt va?
Nu längtar jag till maten, ska göra tacokycklingen ikväll.

Stort tack till "anonym" för tipset om eniro kartfunktion. Det fungerade ju skit bra, det trodde jag inte. Så nu vet jag och ni att det är 1,9 kilometer runt sjön. Så hemifrån min dörr och tillbaka är det alltså 2 kilometer prick.

Jag är inte så duktig som ni tror..


God morgon

Tänkte bara önska er en Godmorgon. Jag hade en minut över, men nu måste jag cykla iväg med B innan jag ska på mötet:).. Ses senare..

Jag är blödig

Jag kollar på BONES och grinar en skvätt. Fattar inte vad det är med mig:). Men det var ju så sorgligt..

Jag vill ha en ny lägenhet!

Jag har efter många OM och MEN kommit fram till att jag vill ha en tvåa. En helt egen två att pyssla om och göra fint i. Helst ska den ligga i samma hus som jag bor i nu. Jag trivs så bra här och skulle inte vilja flytta härifrån. Men idag har jag pysslat runt här i lägenheten och känner att jag snart får panik. Jag vill få plats med mina saker, utan att behöva välja vilka saker jag ska "få" ha framme. Det är så plottrigt här nu att jag får psykbryt. Det finns dessvärre inga lägenheter som är lediga som lever upp till mina krav. Jag vill inreda och göra om och ha större...

En riktig hund dag

Som om inte alla mina dagar går till hunden.. Joo men just idag har vi inte varit ifrån varandra en minut. Han är så Hanna kär att det finns inte. När jag skulle klippa gräset till exempel så gick/sprang han bredvid mig hela tiden. Nu ligger han helt däckad under bordet och det förstår jag. Min kropp är ganska pigg för att ha varit igång hela dagen men strax ska jag krypa till kojs.

Baltazar fick träffa sin tjej en stund idag. Det är den enda hunden han verkligen leker med. Alla andra kikar han bara lite på och sen bryr han sig inget mer. Men Nilla är en fin tjej som han gärna umgås med.

Middag

Här väntar vi nu på köpmaten som är på väg från stan!
Jag har varit riktigt aktiv idag. Först drog jag fram ved med Sam när pappa och Inge sågade ner den. Sen målade jag ett bord. Sen klippte jag gräset och så råkade jag slå av den för jag behövde flytta äpplen och grejer. Då fick jag veta att man inte kan knäppa på den förrän dagen efter, great så då slapp jag klippa något mer. Nu är jag nu duschad och längtar efter maten...
Mamma har lackat om bordet och stolarna, men har ännu inte fixat kant bitarna haha..

Solen är här

Gud vad jag älskar promenader när solen är framme. Så skönt att känna värmen på ryggen och bara få njuta en stund.

Igår somnade jag direkt jag kom hem så jag hann inte riktigt med bloggen då. Nu ska jag åka till Växbo och hjälpa till att dra fram lite träd i skogen. Ska bli skönt att få jobba med kroppen. Sen ska jag låna duschen och mysa ner mig i myskläder.. Känns som att det är en sån seg dag för mig. Förhoppningsvis är de andra på samma humör.
Baltazar när vi var på utomhus bion!

Fredag äntligen

Så tänker och tycker nog många om just fredagen. För mig är det precis samma som alla andra dagar förutom att några fler vänner och bekanta är lediga förstås. Idag har vi varit på tur hela dagen, därav den ikke existerande uppdateringen. Nu har vi kommit hem till syster med familj och ska ha en härlig tacos mys kväll med hela familjen!


The woods

Så underbart vackert!
Det var precis vad jag behövde en stund ensam på bryggan i den underbara "höst" solen.
Jag får en jätte härligt lugn inom mig så fort jag är ute i riktiga naturen.

Crap..

Håret är nu tvättat! Jag kände på mig att jag inte skulle klara denna dag utan ett bakslag. Jag hatar att jag inte klarade av att hålla mig. Men eftersom jag ändå hade i schampo så passade jag på att göra en inpackning också. Så nu känns håret alldeles mjukt, precis som det alltid gör om jag bara använder balsam haha..

Vilka problem jag har va?

ett smile blandat med en surläpp..

På lördag ska jag iallafall ta nya tag. Ikväll och imorgon ska jag bara njuta av mitt nytvättade hår..

Telefonen är av igen..

Jag råkade trycka av den.. vet inte hur jag lyckas! Nu åker vi till skogen en sväng sen blir det hem och duscha och middag framför tv:n. Men utifall jag blir uppäten av en björn så står det vilken skog jag är i på svarta tavlan här hemma:P.. Håll tummarna!

Diet vecka 8

- 1,2 KG!!

Smallår -1cm

Orkar inte skriva dom andra, inget är förändrat på dom iallafall.
Totalt har jag gått ner 13.1 KILOGRAM!!

Måtten kommer jag endast skriva en gång i månaden framöver!

1 september

Nu är det 28 dagar tills vi åker! Åhh gud så jag längtar. Jag kan se mig själv sitta där vid poolen i solen och blogga om vårat underbara väder.. haha..

Den här låten ska vi lyssna på då..


Jag ska vara full snart. Jag har bestämt mig. Spännande men en massa socker blir det.

Fan det är ju torsdag imorgon, hur tror ni att det har gått? Jag vet inte.. känns inte som att jag blitt lättare iallafall. Men jag hoppas självklart det.

Imorgon kommer förmodligen Partylite paketen!! Wii.. härligt med lite nya dofter. Pepparkaka lär nog bli min favorit tror ja!

Men jaha...

Tur att Johanna förklarar för mig.. inte fan jag har förstått att ni inte ser de andras kommentarer utan jag trodde det var själva ordet "kommentarer" och den har jag ju ändrat men ni fortsätter klaga. Jag läser ju inte era kommentarer ute på bloggsidan utan dom kommer ju inne på min sida liksom.. haha.. jag ska ändra nu. men vette tusan vad jag ska ändra till för färg.. svart?! Eller förslag?!

Sen Nina du blir nog illamående för att du är med barn. Jag gillar min nya sida. Ni är liksom antingen eller, vissa tycker den är jobbig och vissa gillar den starkt:).. Haha..
Imorgon ska jag passa denna pojk...

LCFH update

Ja som ni vet så är jag förvånad över denna diet. Men jag borde ju börja vänja mig nu tycker man. Det jag ska berätta nu är en av flera helt vardaglig händelser som jag upptäcker dagelidax. Jag har ju badat flera dagar i rad nu och i söndags när jag satte mig i badet kände jag att jag var smalare för mina lår tog inte i sidorna på badkaret överhuvudtaget! Fattar ni hur stort detta är för mig? Nä jag tror inte ni kan göra det. Jag tror heller inte att om någon sagt till mig att om 2 månader kommer du sitta smalare i badkaret så skulle jag inte reagerat för jag tänkte inte på att mina lår en gång tagit i där överhuvudtaget. Jag märker hela tiden att det är en skillnad men jag får fundera länge vad det är som är annorlunda haha.. jag är så så jäkla van min tjocka kropp liksom.

Jag var även på badhuset häromdagen och kände mig då "smal" för första gången i mitt liv. Ni kan ju tänka er hur smal jag kommer känna mig om 20 kg haha.. Jag är så lycklig och glad att jag provade denna och rekommenderar alla tjockisar och smala människor denna underbara diet!

Jag har även bytt ut 70% chokladen mot 85-86%ig..

RSS 2.0