En dag i vårt liv..

Idag har vi haft en heldag med mys. Smällarna är på G i stan och Baltazar gillar dom inte ett dugg. Så jag hade bestämt mig att han inte skulle behöva vara ensam en minut idag. Jag kan inte nog berömma Baltazar för sitt lugn och vilken otroligt trygg och snäll hund han är. Han gillar inte barn så jättemycket, men han är inte elak på dom utan går mest bara undan. Han gillade inte kasen och det tycker jag är helt ok att vara rädd för eld. Nu ligger han på mina ben här i soffan för han hör alla nedrans smällare. Jag försöker att inte alls dalta med honom men han ser verkligen så olycklig ut.

Vi givk en snabb promenad på förmiddagen sen hade vi kollat igenom alla program vi missat, kul för mig inte lika roligt för B. Sen åkte vi och busade med Sofia och latade oss ute i solen.




Vi åkte vidare till Fröste där vi hamnade mitt i en stormiddag med massa folk, massa barn och en stor kase.


Sen åkte vi en tur till Freluga med Anders och rullade runt lite och kikade på folk. Sen svängde vi förbi Dans hus där Sofia var..

Ohh my oh my..

Jag blir så glad av denna låt men jag har aldrig kollat på denna video. Haha så flummig! My dear..

Hej på er!

Nu ska vi snacka Facebook. Jag har Facebook och ni som läser bloggen är mer än välkomna att adda mig som "vän". Men jag använder inte Facebook så mycket. Jag har nog inte varit inne där på en vecka eller så nu. Den 10 juni kommer jag dessutom skriva ur mig, eftersom jag endast har det under en tid för att testa på. Det är inget för mig har jag kommit fram till. Om jag vill kika runt där i framtiden kan jag göra det genom Linda eller Johans sida.

Anledningen till att jag inte är in så ofta är på grund av att jag hela tiden fick virus förut när människor var in på facebook från min dator. Så jag är aldrig in på facebook på min hemdator. Lilldatorn är jag in på ibland men den har jag sällan på nuförtin.

Så om ni ansöker om "vän" med mig så förvänta er att det kan ta ett tag, det betyder inte att jag har klickat bort er.

Ps. Sandra som kommenterade innan om att du ser mig överallt, Prata med mig! Så jag kan få lite LCHF tips också:)! Vissa nya människor hejjar på mig på stan nu och ibland hör man efteråt, "Ja men det var ju hon på bloggen". Haha så jävla skumt! Det är lite underligt men roligt att man ändå ser er läsare ibland trots att ni inte är så tokmånga.
Fick en fin ros häromdagen!

Ledig fredag

Jag hade lång sovmorgon idag och det var tur för sedan har dagen rullat på i ett nedrans jihuu. Barnen har varit med mig idag. På dagen har vi ätit glass, gått på stan, ätit jordgubbar, lekt i lekparken, åkt Bobbybil, ätit glass, ätit korv, myst, haft vattenkrig på balkongen, vilat på filten ute på gräsmattan, promenerat Baltazar, träffat några bebisar och bara haft det helt underbart!

Sen bestämde vi oss för att grilla så vi åkte och handlade och sen for vi till Växbo. Blev hur gott som helst grillat kött med broccoli och blomkål i ugn. Sen åkte vi ner till mormor och morfar för att kapa ved, prata skit och fika. Sen blev det tjatter hemma hos mor och far och lite fyrhjulningsåkning innan vi landade i soffan framför en film med pappa. Nu har jag precis kommit innanför dörren och jag längtar till sängen..







Big dogs

Jag var ute på hundmats jakt häromdagen. Jag har Hills mat till Ballen och nu har Granngården slutat helt med det märket. Så därför fick jag gå på de andra hundaffärerna som finns i stan. Jag var in på Lyan och där hade dom Hills men inte just den sorten som jag ville ha. De kunde beställa hem men jag är ute i väldigt sen tid så jag behöver den imorgon. Jag gick därför till Häst&Hund och där träffade jag den största hunden jag någonsin har träffat. Den var till mitt höftben, vilket innebär cirkus en meter. Han var urgullig och seg. Han orkade knappt resa på sig och gå fram till oss. När han väl rest sig och hälsat på mig så la han ner huvudet och stod med rumpan rakt upp i luften. Jag förstår inte vart man får plats med en sådan stor hund. Han tar ju liksom upp hela bilen, om han ens får plats. Tyvärr hade inte dom maten jag behövde heller, men jag hittade den till slut hos veterinären.

Jag har träffat flera hundar av denna ras och dom har ju alla varit lite sega och stora, men inte som den där.. Jag klurade på utifall jag hade kvar något kort på mig och Carros sötnos & tänk det hade jag!
Ja ni ser 3 december 2007 var detta..

Sex hos Linda - Meny


Jag känner mig som 15..

..när jag har stora ringar i öronen. Men visst är det lite fint?

Torsdag

Jag pluggade klart allt igår, jag älskar speedpluggning. Det betyder att jag idag kan ligga ute i solen, shoppa eller göra precis vad som faller mig in. Jag väljer att åka och shoppa hundmaten och sedan gå ut på Långnäs för att träna lite med Ballen och sen ligga en stund i solen. Efter det blir det en lunch av någe slag, är inte alls hungrig idag.

Sen dusch och piff för att åka på Sex hos Linda! Spännande som tusan ska det bli. Jag kanske berättar mer för er senare, skulle det vara intressant?!

Resa iväg?!

Resa är nog min stora last i livet. Jag vill åka hela tiden, men inte alls vara borta så länge åt gången. En vecka anser jag är perfekt för mig. Då hinner jag känna mig "hemma", slappa, hitta och bli rastlös. Sen är jag glad i kanske två veckor hemma men sen vill jag åka igen. Hur kommer det sig?

Jag fick mail från Reseguiden idag om flera nya resor. Jag vill åka, det var nära att jag bokade en som går den 1 maj. Tänk 2000 pix och jag får en vecka i solen. Men jag vill självklart inte åka själv, det skulle jag aldrig i mitt liv våga. Men någon måste ju ha 2000 pix över till en resa? Jag har ju för fan betalat flera tusen till Skatteverket så de som får tillbaka pengar måste ju absolut ha pengar över. Frågan är då om de prioriterar lika som mig. Hmm jag ska nog klicka bort alla res sidor nu och inrikta mig på Ullared först och främst och sedan på Madrid som jag ska besöka i höst. Men en charter borde jag kunna trycka in någonstarns.

Jag är en sån person som inte vill åka på sommaren, jag tycker att sommaren i Sverige är härlig så då ska jag resa i Sverige och inte utomlands. Jag hoppas att jag inser mitt och mitt kontos bästa och inte gör någon idiot grej och köper en liten resa till typ nästa vecka.

Ja skolan tänker ni kanske? Ja men vet ni vad, vi är i skolan ca 12,5 timmar i veckan och jag har inte varit sen en endaste gång. Andra har varit sena så jag har en massa tid som jag kan "plocka ut" enligt min mening. Skolarbetena måste jag såklart göra, men varför inte på en strand i Spanien istället för på skolan?!

Skolan

Jag kan ärligt säga att Turism inte alls är samma sak efter denna utbildning som innan. Innan tyckte jag att turismen var intressant och handlade om människor. Nu känner jag att turism är historia, religion och uppsatser. Ingenting jag är speciellt förstjust i. Jag fattar inte varför människor vill resa och besöka dessa ställen som vi undersöker och skriver om. Det är för mig helt ofattbart att lägga ut pengar på att besöka kullen där de säger att Jesus korsfästes. Jag tror inte ens på att han funnits så jag har otroligt svårt för att tycka att detta är intressant. Men jag ska verkligen försöka att göra ett bra jobb med denna uppgift.

Tydligen syns det inte på mig att jag tycker att dessa resor är ointressanta och tråkiga och det är ju kanon. Att jag kan marknadsföra en grej jag inte ens vill se själv.. inte sant?!


Älskar..


Liten har blitt stor

Helena är ju min enda vän som har hundar och hon har flera. Sist införskaffade hon sig en liten liten Mike. Denna lille filur umgicks jag mycket med eftersom jag var arbetslös och Helena jobbade. Mike bet sönder kablar och var en liten vilding. Nu har lilla Mike blitt en stor vovve. Han är som Långben, han har såå långa ben. Han är en riktig kelgris.



Nämen fy fan..

Kollar ni på Bigbrother eller? Gurkan kan ju vara lite rolig men just nu känns han enbart falsk och vidrig. Vem fan torkar bort svett från sig själv på någon annans handuk och sen lägger tillbaka den? Nä fy fan nu kan han få åka ut för min del. Jag tycker ioförsig att alla kan åka ut typ. Jag tycker lite synd om Katerina..

Ratatouille - LCHF

Om du äter tomater så kan du göra denna annars så skippar du det. Jag äter numera tomater och röd paprika. Jag får inget sug av det men äter det inte så ofta.

DU BEHÖVER:
750 gram tomater
1 squash
1 aburgine
1 gul lök
2 fond chef du pluppar
salt
peppar
vitlökskrydda


DO IT LIKE THIS:
* Hacka löken och shoopa i en wok. Skär upp resten av grönsakerna och lägg i woken. Salta och peppra och krydda efter smak. Häll på vatten så det nästan täcker. Ploppa i fond du chef plupparna. Koka i 30 minuter typ. Såå gott!

LCHF ifrågasättare läs detta..

Jag klickade in mig på en blogg genom mina kommentarer och hamnade på Emelies blogg. Hon har skrivit så jävla klockrent om hur jag känner för er som ifrågasätter om inte mina ådror och kärl kommer täppas ihop av fett. Klicka in er och läs ni med!

Emelie är så klok, precis som mig haha.. hon skriver..

"Sen har jag aldrig mått så bra som jag gör när jag äter LCHF, därför är jag inte ett dugg rädd för att det ska vara farligt. Kroppen är inte dum."

Grejen är den att om man äter LCHF och inte fuskar så är det ingen risk skulle jag säga. Det är när man fuskar som det blir farligt, tänk på det!

JOBB..

Idag är mitt mission att skaffa mig ett jobb. Hur gör man? Jag har glömt bort. Jag har googlat runt lite och hittat lite nyttigheter.

"Inställning
Det mest här i livet är möjligt. Allt hänger på vad du har för inställning till saker och ting. Du ska hela tiden ha känslan av att jobbet kommer att dyka upp. Vara helt övertygad om det, sätt dig in i känslan av ett jobb, se det framför dig, tveka aldrig. Även fast det är motigt ibland så har du hela tiden målbilden, att du snart kommer att få ett jobb, i huvudet. 

Du är vad du har tänkt på. Din tankeverksamhet formar din personlighet. Har du många negativa tankar om att du inte klarar av saker och inte kommer att hitta ett jobb. Då är du dömd att misslyckas.
"
Bild lånad från google

Jag känner mig som den där snubben. Jag är en perfekt formad pusselbit men jag har inte hittat mina "grannbitar". Det känns som att jag är ute och svävar och som att jag har varit det lite för länge nu. Jag ska leta nogrannare och på andra ställen kanske?! Fråga människor jag känner och verkligen anstränga mig för att få ett jobb som är intressant.

De jobb jag sökt på senaste tiden är behandlingspersonal på hem för nysvenskar, hotellreseptionist, mataffär och ett skribent jobb. Hotell har alltid varit en dröm för mig, jag vill ge bra service och jag har ju suttit på en hotellbokning så jag har ju lite erfarenhet. Behandlingshem känns som ett intressant och givande jobb där jag kan utvecklas mycket och ge mycket av mina kunskaper och mig själv. Mataffärer är ju mitt andra hem, även där är service ett ledord. Skribent/Krönikör har jag sökt för att jag älskar att skriva och för att jag tidigare blev tillfrågad om ett sånt jobb genom bloggen, men avstod den gången.

Glamorama

Jag klarar inte av norrlänsk dialekt på tv. Fattar inte varför det låter så konstigt på tv motför i verkligheten. Som i Glamorama så träffar en av dom en kille från Gävle och han pratar så brett att jag sänker varje gång han pratar haha.. Elakt men jag klarar inte av det. Hur känner ni?!


En solig dag

Shit vad varmt det är ute, jag har varit inne framför datorn flera timmar nu. Orkar inte riktigt med hettan mer idag och så har jag fått massa röda prickar. Men gud så härligt det är med vår!



Det blir bättre

Har ni sett det? Ni måste se det. Så starkt och tufft av dessa personer som delar med sig av sina svårigheter. Jag har lite svårt för föreställningarna för det känns inte som ett "roligt" ämne. Men vissa kanske kan ta in saker bättre om det är blandat med humor. Morgan är ju världens härligaste människa, vilket synsätt! Jonas pratar som i en monolog med ett tonfall som är känslolöst. Jag anser ändå att alla ska se dessa program. Morgan Alling och Jonas Gardell har redan varit med, nästa vecka kommer det ett nytt program, skriver ut det då.
Jonas Gardells program

Morgan Alling

Nu drar jag till Växbo

God morgon mina kära internet vänner. Idag är en mycket bra dag. Ryggen värker, benen värker, huvudet är trött men jag känner mig glad och har en vettig inställning igen. Skönt att det alltid fixar sig själv.

Idag är min plan att ligga i solen och prata med Katja, sova och äta chockladtårtrester med grädde och hallon. Imorgon är det skolan igen, det känns som att jag haft "lov" i två veckor och det är bara 4 dagar.

Alone

Jag blev ensam ikväll så jag har umgåtts med Bigbrother och bara slappat i soffan. Katja blev sugen på Tranan så hon ska dit och jag kände inte alls för att hänga med. Folk har gått ut varje kväll i en veckas tid nu känns det som. Komihåg att TÄVLAAA!! Vill ni ha info om min födelsedags buffé?

Strax ska jag ut med Ballen innan det blir spikmatta och sängen för fröken tröttis..

Jag älskar att sommaren ligger framför oss..

Tänk vad enkelt allting blir bara man får lite sol och värme. Idag tog jag en lång lång sovmorgon, avbokade första mötet. Kollade ikapp Bigbrother och klev ur sängen klockan 12. Sen åkte jag och köpte jordgubbar och la mig ute på Långnäs på en filt och somnade en stund. Katja kom förbi en sväng så vi satt och tjattrade om allt och inget. Jag älskar att inte vara uppbokad just nu. Sen kom livet ikapp och jag strosade hem och duschade och piffade innan jag åkte på möte. Kom hem vid 7 och har sedan dess målat naglarna och suttit på balkongen och druckit en kopp te helt själv. Jag behövde en ensam dag, utan människor och utan bloggen. Nu kommer snart Katja så ska vi mysa lite framför tv:n.
Min frukost, pannacotta med hallontäcke..

Trötter..

Mina ögon går i kors och jag kan inte förstå hur jag ska orka mig upp imorgon bitti. Möten hit och möten dit. Nä tacka vet jag en hel ledig dag, det ska jag ha på måndag!

Dagen idag har varit kanon. Så skönt att få vara hemma i Växbo och poa hela dagen och sen kommer den ena kära efter den andra. Saknade några ikväll, men dom som kom var otroligt uppskattade. Jag är lyckligt lottad med så mycket fina människor i mitt liv.

Kvällen i tre pix´s!

Åt grillbuffé..


Lekte lekar..


Möös och prata massa skoj!

Godmorgon

Fan vilken härlig dag! Vafan har hänt jag känner mig smalare:), lär ju vara någe fel på min spegel idag?!. Nu ska jag fippla ihop en musiktävling till ikväll och sen ska jag åka till Växbo och sola järnet. Pannacottamaking kommer dagen också att innehålla. Sen blir dusch och välkommen..


Shit vad jag är glad att mina föräldrar är mina..

..& att jag är jag.

Ibland hamnar man i sånna tillfällen då man verkligen uppskattar de relationer och människor man har runt omkring sig. Ett sånt tillfälle var det ikväll/natt. Min födelsedag kunde inte ha börjat med en bättre insikt än så..

Nu ska jag sova med mina kära sambos och vakna igen på min stora dag..

En del av mig som ni kanske inte känner..?!

Jag är en människa som älska variation. Jag är inte sen att hugga i när det behövs. Jag ställer upp på det mesta. Vår familj har alltid varit så. För något år sedan skulle pappa och Sam upp och hugga ved och jag erbjöd mig att följa med. Pappa är van för jag har hängt med honom till skogen hela livet men Sam(mina syster karl) hade trott att jag skämtat.

När jag kom upp till skogen och började släpa fram träden så sa han det "Hanna jag trodde verkligen du skämtade när du sa att du vill följa med". Några ser mig som tjejen som målar naglarna och vill vara ren. Det sjuka är att jag verkligen är den personen, jag hatar att vara lortig. Men jag är ju fasiken hästtjej från scratch så mocka, hugga ved, kasta fram ved i skogen och sånt är inga problem.

Men nu har Sam vant sig och alla som känner mig väl vet att jag inte är så snorkig som jag kan verka ibland. Hur uppfattar ni mig som person?!



Baltazar är dock en latmask utan dess like. Han avskyr även regn, vattenpölar, kladd och allt som inte är rent.

Långfredag

Haft mys kväll med middag hos mormor och morfar. Eftermiddagen spenderades med underbara Katja som är hemma från Luleå. Vi var ute med hundarna och marinerade kyckling och "baka" chokladtårta till imorgon. Nu är det partaj hemma och mamma och pappa med pappas syskon och mamma. I ett senare inlägg kommer jag att visa vad jag gjorde i förmiddags..

Det roliga med detta kort är att det ser ut som att Janne och Sam sitter och ber bordsbön.. haha..
Påsken passar LCHFare perfekt!

LCHF anpassad efterrätt:).

Hela min middag

Nu har jag lagt ut alla olika delar av min middag som jag åt i måndags och som var så underbart god. När man sätter ihop Curry biffarna med Slajsen och steker lite champisar och shooopar på lite grädde då blir det en sås och toppen gott!

Diet vecka 41

Jag glömde skriva uppdateringen idag. Jag har gått ner 31,3 kilogram det är alltså 0,6 kilo sedan förra torsdagen! Härligt att vågen visar neråt trots mitt pissiga humör. Jag är nöjd trots att det inte var ett helt kilo. Jag var trots allt ut och åt på Kina igår kväll och det brukar visa sig på vågen.

I helgen blir det ju massa gottigheter eftersom jag fyller år så vi får se hur det blir nästa vecka. Jag tror nog det ska gå bra iaf. Minus 33 kilo är ju mitt mål för att få åka på Ullared, så 1,7 kilo till på 3 veckor. Peace of cake?!

Som ett åskmoln

Alltså jag fattar inte varför i helvetet jag är på så kasst humör. Solen skiner och alla är glada för att det är påsk och ledighet. Jag är som ett åskmoln som svärtar ner hela världen. Morgonen har bestått av en kort promenad med världens bästa Johanna, möte med Arbetförmedlingen och möte med Skattemyndigheten. Jag har även fått tillbaka min hårddisk FORMATERAD, vilket i min hjärna betyder TOM. Jag känner mig knäckt.. bruten.. trött.. sjuk.. sur. Nu ska jag åka och handla alla grejer till Kalaset på lördag!
Ballen ska få leka lite med Nilla..

Svar på kommentar

Marlene  () om Bokat och klart!:
Åh Ullared, det är så kul att åka dit! 
Vad shoppar du helst när du åker dit?
Jag ska åka dit nu på fredag, hoppas det inte är så mycket folk i påsk ( nu när alla är lediga...) ;)

Svar:
Ja du jag vet inte vad jag shoppar helst för jag har aldrig varit på Ullared. Det är väldigt långt härifrån där jag bor så det är inte så att man åker fram och tillbaka på en dag:). Vad shoppar du? Vad shoppar alla ni andra som vart dit? Jag har verkligen ingen aning vad jag ska/kan förvänta mig. Jag har skrivit en lista..

Pust och stön

......... jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Idag har varit en riktig mellandag. Men min inställning har varit riktigt kass. Jag drutta armbågen in i dörrkanten, ni vet just där det gör svinigt ont. Men jag tänkte bara, "ja men slå mig bara också, precis vad jag behöver". Men jag har i alla fall städat och gjort ordning i hallen. Tagit bort vintermattan och lagt in en svart matta med vita stjärnor på istället. Nä nu läre jag ta tag i disken men jag provade nyss men då skar jag mig. Känner bara för att krypa under täcket och sova bort denna dag. Men nej här ska allt bli fint och klart och sen måste jag ju ut med guldklimpen min också..

Jag längtar tillbaka..

Nu drar jag på stan för en middag på Kina. Ikväll MÅSTE jag städa och diska massor. Men först socialisera och lämna in lilla hårddisken på lagning. Håll alla tummar ni har att det fungerar. Jag känner bara för att dra härifrån och komma hem när jag blitt rik och fått ett jobb jag älskar. Jag har gjort så mycket som lett till så lite så nu är det sista gnuttan motivation som jag lever på. PUSS

Jag måste påminna er..

Jag gjorde ett av mina favorit tillbehör igen häromdagen.. Hannas squash slajs - LCHF.. Så jävla gott! Denna gång gjorde jag med vitlökskrydda och så pluppade jag över lite smör..
Ovansida - Undersida

Bokat och klart!

Jag älskar känslan när bokningsbekräftelsen droppar ner i inkorgen. Känslan gör att jag får ett lite nervöst leende över hela ansiktet. Jag blir alltid nervös när jag ska åka iväg. Mycket nervös blir jag om jag ska flyga, men annars bara nervös. Lite pirrig och förväntansfull. Jag älskar att jag får åka med två av de bästa människorna denna gång!

Nu ska jag krypa i säng och lyssna på musik till klockan halv 2, då ska jag sova. Är trött på att vakna 4 på natten och inte kunna somna om så nu är det hårda bud.

Tisdag

Skolan projekt tär på huvudet. Min kropp är helt slut av förkylningen som troligtvis inte är en förkylning utan min vanliga allergi. Det betyder att jag kommer vara "sjuk" i typ 2 månader till. Men jag känner mig ganska positiv i själen. Har inget att klaga på direkt.

Jag sitter och försöker planera middagen till Halv Åtta hos mig men det går inte alls som jag vill. Får klura på det efter helgen. Jag fyller år i helgen och sitter och klurar på den "menyn" också. Jag ska ha grill buffé med kyckling, champinjoner, fetasallad, tzatsiki, beasås och lite annat plock. Men sen vill jag ha något som tårta, men jag hittar absolut ingenting nytt och spännande så troligtvis blir det Choklad tårtan och lite muffins och möjligtvis små pannacottor med hallongelé på. Har ni några förslag?
Buffé by Hanna

Underbara Currybiffar - LCHF

Jag har aldrig i hela mitt liv ätit godare biffar. Jag tror det är kombon köttfärs och curry som jag gillar. Jag har varit dålig på att lägga ut recept ett tag men nu är det dax för en inspirations period igen. Ni kära läsare ska ju skicka in era bästa recept här!! Då har ni stor chans att vinna, just nu är det 3 bidrag inskickade!!

Du behöver:
500 gram köttfärs
1,5 dl ost
1 dl grädde
3 ägg
2-3 vitlöksklyftor
1-2 msk curry
salt och peppar

Blanda ihop och stek i massa smör!

Lchf lunch a la Hanna

Ja nästa mål på dagen är lunch. 80% av alla mina luncher är matlådor. Jag äter ofta påväg någonstans eller på skolan eller hemma hos någon som inte äter LCHF. Det är enkelt att äta LCHF, jag blir mätt på små små matlådor om det är tillräckligt med fett i dom. Till lunch äter jag oftast enbart gratängen eller grytan eller köttet och såsen, alltså ingen broccoli eller något annat till. Det känns onödigt för jag har kommit fram till att jag inte behöver det och om det inte tillför något i smak så struntar jag hellre i det till lunch.

Om jag äter ute så äter jag nästan alltid sallad med fetaost, ost, gruka, isbergssallat, rödlök, räkor, kyckling, ägg och massa dressing. Jo jag vet att det säkerligen är socker i dressingen men jag äter inte ute så ofta att jag märker av något sug eller påverkan på kroppen. Jag äter även tacotallrik ibland eller kyckling filé med fetaostsallad som tillbehör. På onsdag ska jag ut och äta på Kina med E och då blir det kyckling filé med jordnötsås. Grejen med detta är att jag prioriterar att vara pedantiskt sträng i alla mat jag gör hemma och som jag äter 90% av gångerna och det blir då lättare att hitta något okej att äta när jag går ut och äta. För då känner jag att det inte är hela världen om jag äter jordnötssås som det säkert är socker i. Dock håller jag mig till sallad oftast för då är det inga oklara blandningar som jag inte vet innehållet på.

Sist jag åt köpmat var helgen när jag var helt opeppad att laga mat. Då köpte jag en sallad på ICA. Den innehöll gurka, rödlök, kräftstjärtar, räkor, kyckling, fetaost och två ägghalvor. Så jävla gott! När jag var till Uppsala  för någon helg sedan så åt jag Filé Oscar med fetaostsallad och beasås vilket är helt ok. Så gott och kostar typ en hundring på ett hyffsat ställe. Jag åt inte majsen.

Måndag

Ny vecka och nya möjligheter har jag läst på Facebook att måndagar är för många. Jag vet inte om jag tycker det. Idag gick vårt gamla projekt in i projekt döden. Vi har dock ett nytt som är lite liknande det gamla men jag får vara spindeln och inte den som tittar på. Love it! Hoppas mina kompanjoner är lika positiv som jag imorgon.

Allt har gått bra idag, jag hittade mitt kontokort, Johan var här och fixade stora datorn, maten blev så jävla god(recept kommer), myste med Jamie, pratade med massa med Hanna och planera Ullared, klickade hem en extern hårddisk, Baltazar har varit på topp hela dagen och jag går på små rosa moln liksom. Undra om det är för att jag fyller år snart, älskar att fylla år. Så roligt att planera mat och lekar!

Nu har vi nyss kommit hem efter en lång stros promenad längs vattnet..

Jag och Ballen i tidningen

Ja, det är vi som är i Bollnäs Nytt. Jag var och ute med Baltazar på Långnäs som vanligt. Hur sunkig och seg som vanligt i sjukdimman som jag levt i bra länge nu. Killen säger att det ska vara en liten bild och några frågor, great! Han knäpper och knäpper.. kameran smattrar.. Jag skulle aldrig kunna bli modell haha..

Det var ingen stor grej och jag antog i min förvirrade huvud att han skulle ta med en bild på Baltazar. Igår blev min telefon ner messad av människor som sa att jag var på framsidan av Bollnäs Nytt. Kul, jag trodde det var en skämt! Men sen blev det liksom för många som hade skickat. När jag kom hem så sitter tidningen i dörren och vem ser jag inte där om inte oss. Shit, kul att vara på första sidan febrig och sunkig. Men what the hell.. Baltazar är ju underbart söt som vanligt!





Lchf frukost a la Hanna

Jag får ganska många kommentarer där ni vill att jag ska skriva mer om LCHF. Jag tycker att det är skit svårt. Jag har kommit till det stadiet nu att jag inte tänker på vad jag äter och inte äter utan det går av sig själv liksom. Därför är det ganska svårt att komma på vad jag ska skriva om. Men jag tänkte att ni är så snälla och läser min blogg så jag tänkte att jag kan ju berätta lite om mig och mitt frukost ätande idag.

Oftast är jag alldeles för lat för att äta frukost, jag prioriterar 10 minuter extra under täcket. Men nu har jag lärt mig efter 40 veckor på dieten att frukost, lunch och middag ger effekt på vågen. Så nu gör jag allt för att det ska vara så lätt som möjligt att få i mig något på morgonen.

Mitt senaste påhitt är 2 småostar med randig kaviar på, det är gott, enkelt och mättande. Förut åt jag ofta ägg med majonäs på, men jag fixar inte det längre, är så trött så trött på ägg. Men det finns massor av annat att äta så det i sig är inget problem. Det jag märker när jag äter mindre ägg är att jag fryser lättare men nu går det mot varmare tider så jag hoppas jag slipper frysa.
Ugnspannkaka är perfekt som frukost, mätt väldigt länge och såå gott. När jag äter det till frukost så äter jag den helt ren utan grädde och bär, eftersom jag prioriterar tiden. Om grädden finns vispad i kylskåpet så kan jag ta en klick.

Jag äter sällan något komplicerat till frukost. Om man är borta och inte har med något så brukar det alltid finnas något LCHF vänligt. Hos min mamma finns det alltid ägg och persilja så då kan jag göra en omelett. Hos syrran har dom fet ost och bregott som jag kan göra rullar av. Hos de flesta finns ost och det är ok för mig. Alla jag känner har yoghurt eller fil hemma och det kan jag äta en skål om det inte finns något annat bättre, helst med lite nötter i.

Min favorit frukost som jag åt i helgen!

God natt

Fan vad jag gillar bloggen just nu. Nu har jag knopat ihop några inlägg till veckan. Massa LCHF snack och massa vardagliga händelser kommer det bli. Jag har inte slitit mig från datorn ännu, så disken står fint kvar i köket haha..

Kort är ju helt fantastiskt

Jag sitter och sorterar kort sedan nyår och framåt, är på mars snart. Kan inte sova, är alldeles för vaken för att ens kunna tänka på sängen. Fan vad ett kort kan få tillbaka minnen. Här bjuder jag på några av mina minnes kort..
Tuppenz med massa fina människor!

Såå sliten efter Tuppenz.. Gash vad duktig jag är dessa kort så jag kommer ihåg hur jag mår..


Härlig vinter promenad med världens bästa Linda & Marcus..

Spelkväll med finaste Malin och Niclas!

Fina vinterkvällar on the road..

Det kliar i fingrarna

När jag gör om bloggen så blir jag mer sugen på att blogga. Frågan är vad jag nu ska skriva om. Har liksom inget speciellt ämne. Jag har tänkt på en sak här på bloggen. När jag skriver om sånt som är nära mig och personligt så är ni väldigt några som säger något. Men när jag skriver om något tv program eller person i radio eller något annat ytligt då hackar och kommenterar ni. Hur kommer det sig? Är det mer intressant att läsa om sånt jag tycker illa om än sånt som är känsligt? Eller är jag för rak och skriver för personligt så ni inte vågar säga något?! Jag vet inte hur ni fungerar men jag uppskattar personer som ger av sig som person på alla olika sätt. Men jag vet ju i dagsläget att vi inte alls är lika så jag får la bara acceptera.

Nu har jag varit och lämnat tillbaka Nilla i Växbo, blev en tur till mamma och pappa. Vi pratade utbyggnation av den inglasade altanen igen. Hoppas dom kommer till skott någon gång så vi få ett soldäck till slutet av sommaren. Nu ska jag ta och diska och plocka lite innan det är Big Brother klockan 21 sharp.

Åkte en sväng med Sofia tidigare idag också.. mysigt att hon är hemma!

Vår i bloggen

Nu är det slut på all vinter depp. Från och med nu blir det glada miner på bloggen. Hoppas det inte händer något jobbigt bara för att jag skriver sådär nu. Idag har vi varit ute på Långnäs och sovit en sväng. Jag la mig i gräset och hundarna likaså. Där låg vi i säkert två timmar och det var så skönt! Nu har jag ont i huvudet eftersom jag är allergisk mot det nedrans gräset men det var de värt.

Nu har jag precis pillat klart med bloggen.. Vad tycker ni?

Killen hela dagen

Han hade plockat en "bukett" vitsippor till mig, Gullungen!

Sockrig dröm

Jag vaknade av panik inatt. Hemsk känsla när man tror att man har "fuskat" utan att man själv bestämt det. Jag drömde att jag åt en saltlakrits bil som var såå jävla god. Efter det följde en röd bil och lite annat smått och gott. När jag vaknade hade jag fortfarande smaken av lakritsbilen i munnen. Förstå vad underligt. Jag fick verkligen fundera en stund på om det verkligen hade hänt eller om jag drömt hela grejen.

Jag är i en ganska sträng period just nu, inget godis och inget skit. Dock äter jag lite tomater och röd paprika. Jag blev så rädd att jag hade tappat kontrollen och ätit godis så jag mådde lite dåligt. Men som tur är var det bara en dröm, en skön dröm för nu har ju jag ätit mitt godis för någon vecka igen haha.. Jag fick ju synen, känslan och smaken!

Ops jag glömde..

Ann Marlen Hagen måste köra en 12 års kallblods sto och en 2 års kallblods hingst till slakteriet efter påsk, båda är inkörd. Hon hoppas att hon kan köra dom till ett gott nytt hem istället. Ägaren har blivit akut sjuk och kan inta ha dom längre. Om någon är intresserad, skicka mail till [email protected]

Bild lånad från google.se/ej hästen som jag skriver om ovan

Äntligen hemma

Nu liggar jag här i min säng och finular på saker och ting. Jag har varit borta en heldag hemifrån och det känns som att jag vait borta i 3 dar. Jag fick ett fint välkomnande av Katten som kräktes rakt på mina nytvättade påslakarn som jag ännu inte "hunnit" lagt in i skåpen. Jag skjutsade nyss ner Sofia, Veronica, Danne och Andre på Sport In. Är nöjd med att jag inte ska ut ikväll. Mitt bröst svider och klias och jag är grymt trött så det blir la sova för mig inom en snar framtid.

Varför har ingen av er varit med och tävlat?!?! Det är inte så svår grej att skriva ett recept?! Ähe fan jag är grymt besviken på er allihopa! Gå in här och tävla NUUU!!

Imorgon ska jag knopa ihop en ny vårig header och sola på balkongen!
Jag googlade på mitt namn.. detta är bilden jag får upp:)..Gonatt..

Ute på tur

Är i Växbo idag med hundarna. Vi har haft social träning på bygdegården med hela byn, nyttigt för Nilla. Jag fick en massa pepp för mina minus trettio kilo, kul!
Sen tog jag med mig alla ungarna och åkte ner till mormor och morfar och myste med lammen. Baltazar fick springa efter bollar och Nilla fick mysa så mycket hon ville. Funkar så bra nere hos mormor och morfar med alltifrån barn till hundar. Jag fick även bilen tvättad eftersom de har högsprutstvätt. Barnen fikade lite och sen åkte jag och hundarna hem till mamma och pappa.

Jag sitter fortfarande hemma hos dom nu. Har damsugit och Johan har fixat på sommardäcken på bilen. Vi har suttit ute i solen och snackat massa skit och tranat lite rutan med vovvarna. Vovvarna var dock inte på topp för dom är helt slut och lägger sig ner så fort de får chansen.

Nu kom syrran hit med kidsen så snart ska vi grilla och ha lördagsmys.

Bilder från dagen..





Mys i solen


Fredaxsmys

Godmorgon, hej och godkväll! Jag har fan glömt bloggen idag. Trodde inte det var möjligt. Men det har gått i ett och lilldatorn pajjade. Underbar sovmorgon och till och med Nilla chillade utan pip tills jag klev upp. Vi var ute på Långnäs bra stund och så joinade Johanna oss. Sen strosade vi hem och satt på balkongen i den underbara solen. Vi käkade lax med dill till lunch, gott. Sen åkte vi och hälsade på Linda och Emil en snabbis som blev typ 2 timmar. Vidare till Rustan för lite glasköp och sen åkte vi hem. Jag började plugga och är nu precis klar med Pompeji uppgiften. Helena kom precis så nu ska jag vara lite social..

Jag har inte ord..

Jag har pratat med mina vänner ute i landet idag och dom har kollat på Efterlyst. Bollnäs var ju med där återigen på grund av mord.

Detta är dock bland det värsta jag har sett och hört i hela mitt liv. Hur kan det gå såhär fel? Vart kommer all ilska och ovett ifrån? Dom verkar inte ens känna ånger. Ryktena har ju svävat runt här i Bollnäs länge nu men jag har inte kunnat trott att dessa killar gjort något sånt här. Men varenda detalj verkar stämma. Jag är i chock. Dessa killar kommer alltså vara ute på gatorna igen om 7 år. 7 år. 7 år.

Va i helvete. Hur förhåller man sig som familj till dessa killar?! Måste ju vara en sinnesjuk chock. Frågan som ekar i mit huvud Hur i helvete kan det har gått så fel? Det kan inte vara sant att det finns så känslokalla människor?

Diet vecka 40

Jag har gått ner 1,7 kilo sedan förra veckan. Så nu står jag alltså på MINUS 30,7 kilo! Jag är glad och nöjd! Jag pratade med Sanna idag och vi förstår fortfarande inte hur denna diet verkligen kan funka vecka efter vecka. Som ni vet så stod jag stilla på vågen förra veckan och denna vecka blev nedgången mer än en vanlig vecka. Så i slutändan funkar den alltid liksom. I´m a happy happy girl!

Jag firde med lyxlunch, jordgubbar doppade i grädde ute i solen idag!

April Tävling 2011

Ja nu ni mina små läsare är det upp till bevis! För att vinna ska du medverka med ett recept. Du kommenterar detta inlägg med receptet eller med en länk till receptet om det ligger på din blogg eller hemsida. Det gills inte att länka till typ recept.nu.

Det är du som väljer recept och du får medverka med högst 3 bidrag!

Recepten kan vara förätter, efterrätter, huvudrätter, vegetariska, LCHF ok eller precis vad du vill. Det som kan vara en tanke är att satsa på något genomtänkt kanske, tex en trerätters som har samma tema. Men det är helt ok att helt enkelt bara skicka in sitt favorit recept!

Vinsten blir ett ihopplock av underbara PartyLite doftljus! Tävlingen är öppen fram till 30 april 23:59. 

Mitt favorit recept just nu..så tänk på att det enklaste kan vara det godaste!

Ostchips

Jag var 100% säker på att jag hade lagt ut detta recept. Jag vet att jag har skrivit det och klickat på "Mat recept" kategorin. Fattar inte var det tat vägen. Men here we go again.

Du behöver
Riven ost

Klicka ut osten högar på en plåt. Jag har gjort lite olika storlekar. Gillar de mellan stora och dom avlånga mest. För dom blir mest knaprig om dom inte är för tjocka och inte för stora.
Minst 6 stycken på en plåt tar jag. In i ugnen 200 grader eller mer om man har koll. Tid - tills de fått färg.


Gokväll mina vänner

Jag är ledig!!! Jag är så otroligt glad att jag är ledig resten av veckan. Jag måste dock skriva en uppsats om Pompeji och så har jag två korta möten. Jag får vara hemma mestadels av tiden iallafall och det behöver jag nu! Min hals är så sliten och förkylningen tar liksom aldrig slut.

Ikväll var jag ut på en långprommis med Josefin och nu känner jag mig lite svimfärdig. Sängen känns trygg och jag hoppas att jag är piggare och tystare imorgon när vi ska på ett viktigt möte.

Bröst

Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag kommer att fixa till mina bröst när jag gått ner allt i vikt? Jo jag skrev om en metod där man tar fett och sprutar in istället för inlägg. Jag vet inte hur bra metoden är, men låter det inte toppen?! Man tillför liksom inget som inte tillhör kroppen. Grejen är den att man måste säkert lyfta upp allt iallafall så det kanske det kvittar. Just nu när jag gått ner mer än hälften så känns det ändå ok. Mina bröst känns mindre men ändå större. Mindre är nog på grund av att jag tappat fett överallt. Större på grund av att magen och resten av kroppen är mindre nu så brösten syns liksom mera.

Hur tänker ni runt tuttar och kroppen?! Känns som att knoppen är jobbigast att få rätt för den måste man ta hand om själv oavsätt.
Fin bild va.. inte nå konstigt zoomat heller haha..

To day it´s gonna be the day?!?

Så jäkla typisk när jag känner mig som en slashas då är det dax att le och *klick* så var jag dokumenterad. Jag undrar hur det blev idag egentligen, Baltazar var ju med och han är ju min stora glädje. Vi får se när det är klart helt enkelt.

Jag träffade på en som läser min blogg häromdagen på affär´n! Så kul! Jag blev verkligen pass och jätte jätte glad. Hon sa bara snälla saker och hon hade blitt motiverad av min blogg. Förstå vad stort. Det är ju min dröm att människor ska kunna känna igen sig lite och bli peppade. Men när jag sitter här hemma och knopar ihop allt till bloggen så är det ofta svårt att förstå att så många för mig okända människor läser bloggen.

Ni får ju liksom massa info om mig(mitt eget val) och mitt liv precis som jag får på de bloggar jag läser. Men jag vet absolut ingenting som ni inte skriver i kommentarerna.

Jag känner att jag har blitt lite opersonligare när fler började läsa den. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Jag ska fundera på det och återkommer kanske i ämnet en annan dag.

Nytt liv

När jag slutade jobba på behandlingshemmet 2008 så slängde jag min almanacka och var verkligen döless på den och all kontroll och koll. Men jag har hela tiden haft en liten gratis som jag haft för att ha koll på födelsedagar mm. Nu var det dax att återta kontrollen så därför köpte jag en röd snygg ny stor idag. Jag hoppas den kommer leva upp till mina förväntningar och proppas full med roligheter. Det är lättare att vara motiverad när man ser att datumen närmar sig liksom.

Hur gör ni? Använder ni en kalender? Skriver ni upp allt ni ska göra? Eller bara det allra viktigaste?

Det första jag skrev in var ULLARED!



Sista dagen i skogen

Nu när det äntligen börjar bli ok i skogen så har björnarna krypit fram. Jag tycker inte om dom ett smack när jag är på stående fot. I bilen kan jag kika på dom och även på djurparker, men jag vill inte ha dom i min skog. Så fram till i höst får jag träna på att gå själv i skogen. Om jag känner mig själv rätt så kommer det inte att bli så ofta. När pappa är med så går det bra för jag tror att han kan rädda mig haha..

Pappa och hundrna som kommer tillbaka hoppande..

Söta som socker..

Hello!

Jag är förkyld och trött i huvudet och det är likamed snurrigare än vanligt. Skolan idag var intensiv, fick en ny uppgift som vi gjorde klar så det är bara att redovisa imorgon. Gjorde en vårig sallad med fetaost och stekta champinjoner, såå gott! Irritationen har legat latent hela dagen hos mig. Blir svin förbannad på smågrejer hela tiden. Stavar fel och får sudda och göra om HELA TIN. Jag orkar nog vara sjuk imorgon tror jag, sen får det fan vara nog.

Nu har jag precis kommit hem från ett projektmöte, massa ideér och tankar svamlar runt i huvudet just nu. 

Jag Kryssar..

MIG SJÄLV
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle göra en plastikoperation om det var ofarligt och gratis. (Jag skulle aldrig göra det bara för att, men jag kommer troligtvis att operera bort hud sen oavsätt vem som betalar)
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet (jag jobbade natt förut med sovande jour, aldrig somnat när jag skulle ha varit vaken).
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i när jag gick i skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. (har aldrig gjort det förr, har börjat göra det nu)
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
[x] Jag har vart inlagd på sjukhus
[ ] Jag har vart nära döden
[x] Jag har åkt ambulans

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (30 mil är ju inte långt?! finns det någon med körkort som inte gjort det?)
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit i USA.
[ } Jag har varit i syd Amerika
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Kina
[ ] Jag har varit i Thailand.
[ ] Jag har varit i Paris. 
[x] Jag har varit i Europa.



ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. (Herregud jag är ju bara männsklig, men jag gör det sällan nuförtiden)
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel. 
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i veckan
[ ] Jag har blivit alkoholförgiftad
[ ] Jag har tagit någon typ av knark
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har/haft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. 
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Jag har sett en död person.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 20 rap CDs.
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation till mina nära
[ ] Jag äger många dyra designerväskor
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik. (när de gäller skrift)
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan om jag vågade.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[ ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. (Eller mitt problem är väl snarare att jag har för många olika aningar haha).
Ta listan och svara nu så jag får lite info om er, skriv sedan en länk till ert inlägg så jag får något att göra efter mötet ikväll!

Mera vårtecken

Vi hittade små blommor som tittat fram efter mormor och morfars husvägg. Vi letade efter tusselago i backen men hittade inte en endaste.



Jag älskar vågen

Gud vad jag blev glad idag. Nyss när jag ställde mig på vågen så visade den minus 30 kilo!! Jag har inte ätit något idag bara druckit lite vatten tidigare, sov aslänge. Jag är även "nytömd" haha..

Förstår ni hur mycket TRETTIO kilo är? Jag tror inte jag gör det. Min första tanke är jag måste skriva på bloggen om denna känsla. Jag får som en inre glädje! Först tänkte jag vänta till på torsdag eftersom det då är viktupdate men vafan, visst vill jag berätta på en gång..

Idag är jag är lucky lucky girl som ska fira med grillat i Växbo med min underbara familj. Puss på er nu ska jag smila vidare i den riktiga världen:)!
Minus 30 kilo på 276 dagar!!

Svar på kommentar

Anonym om 112 - På liv och död:
om du vet vad poliserna får göra kanske du tänker om lite, det är dom som åker hem till anhöriga när personer har blivit dödade i t.ex. trafikolyckor, det är dem som får berätta att någons barn har blivit ihjälkörd av en full förare! Det är ju helt självklar att han blir upprörd när han hör personens resonemang! Om du hörde vad kompisen som körde berättade kanske du fattar lite bättre!! Men du kanske tycker att poliserna bara åker runt i sina bilar och leker diktator?! Jävla pucko!! Du borde ha lite bättre respekt för poliserna, det är dom som försöker göra vårat samhälle lite bättre! Och jag tycker att Thomas gör ett jättebra jobb med den här mannen som vägrar fatta att alkohol och bilar inte går så

Hej anonyma person.
Oj vad jag har upprört dig med mitt inlägg.
Jag vet att poliser gör flera olika uppgifter i sitt jobb, men tycker du att det berättigar hans beteénde? Får jag beté mig hur jag vill för att jag har jobbiga arbetsuppgifter? För att jag har mer vetskap än dom allra flesta andra? För att jag tror att saker och ting är på ett visst vis? Nej skulle inte tro det.

Det var väldigt tråkigt att du bara lämnade en anonym kommentar för jag hade gärna diskuterat programmet vidare med dig. Jag undrar om du känner dig träffad på något vis?!

Jag lyssnade på vad kompisen sa, men jag har ändå ingen förståelse för den ena polisens beteénde i detta sammanhang. Jag känner att alkohol och drog frågan är viktig och jag tycker verkligen inte om rattfulla människor. Men det är inte det som irriterar mig i detta program, utan det fakto att han dömmer och använder ett språk som jag absolut inte skulle ta seriöst. Varför ska Jag ha respekt för en människa som inte kan kontrollera sig själv?

På vilket sätt gör poliserna ditt samhälle bättre? nyfiken.

Våra åsikter går isär, för jag tycker verkligen inte att Thomas gör ett bra jobb med den här mannen. Mannen kommer troligtvis att köra rattfull igen för att han fått kunskap om att polisens ord bara var påhitt. Man kan inte hitta på en massa saker som seriös polis. Jag kan förstå att man kan bli frustrerad och jävligt less på människor som inte förstår faran i att köra bil full. Men de har ändock ett ansvar. Troligtvis så har mannen och Thomas en historia bakom sig, där Thomas vet att mannen har kört rattfull förut. Men jag tycker faktiskt det kvittar hur mycket jag än ogillar olagliga människor. Denna upprördhet som Thomas hade ledde ju absolut ingenvart, eller?!

Vad jag tycker om poliser i allmänhet bör jag nog inte ta upp just nu. Det jag dock känner att polisens insatser kanske riktas lite fel i allmänhet.

PS. Jag ogillar inte alla poliser, jag gillade den andra polisen Magnus i det där programmet. Han var rak, bestämd OCH lugn!

God natt

Hej hopp vad klockan hann bli mycket. Det var ett tag sedan jag var vaken såhär sent faktiskt. Människor börjar komma hem från krogen och snart kommer nog post gubben. Ikväll har Helena varit här och käkat entrecoute och sen har vi varit hos Johanna och myst med te och massa prat. Älskar att vi bor så nära och snart har vi en till vän på nära gångavstånd! Love it!
Nu ska jag försöka sova..

Buhu..

Nu hade jag precis bäddat ner mig i soffan med lite frukost och datorn för att kolla på avsnitt 42 av Bigbrother. Men tydligen är det något fel så avsnittet går ikke att se. Vad ska jag nu göra? Typiskt att jag missade just gårdagens program. Jag hoppas det blir ordnat inom 5 minuter men det lär ju vara en dröm. Jag hoppas att Patrik åker ut imorgon. Är så trött på honom. Han är inte ett smack spännande. Går runt och är tjurig och tror han är skit snygg. Jag hade nog haft mer överseende om han var 20 år men nu är han något över 30 tror jag. 

Om någon timme ska jag bosätta mig på balkongen och sola sola sola.. Blir kanske buspalatset med Linda och kidsen också eller mys hemma hos Malin med Jamie. Idag är jag barnvakt åt världens sötaste 3 åring..

Vår tecken!

Äntligen har morfars lamm börjat pluppa ut. Dom är så söta! Förr i tiden satt jag flera timmar inne i deras "hage" och bara mös. Nu har jag inte den prioriteringen men jag åker och kikar på dom lite nu och då och om jag åker till mormor och morfar så är jag alltid en sväng till ladugården också. Ser ni så fina?!



Vad vill ni tävla om i april?

Jag har ingen idé om vinst till tävlingen i april. Jag vet vad uppdraget för att va med är, men vinsten borde ju vara något sammankopplat med det. Jag har tänkt att ni ska få skicka in era favorit recept och sedan publiceras dom här på bloggen som tips till alla. Självklart får de som har en blogg en länk. Men vad ska vinsten vara?

Detta är inte tävlings inlägget! Jag kommer lägga ut det när jag vet vad vinsten blir. Hjälp mig nu!!

Diet vecka 39

Jag har inte gått ner någonting alls denna vecka. Samma vikt som förra veckan alltså minus 29 kilo. Jag känner mig ändå nöjd, har druckit massa vatten och säkert 5 muggar te i natt. Jag hade räknat med att vågen skulle visa mer eftersom jag druckit saker under natten.

Sjuka bilder.. Det är helt sinnessjukt



Jag älskar våren

Första hela dagen utan en endaste dusch av Ballen idag. Igår blev det en kvällsprommis med Helena och Mike och då blev vi nergeggade. Idag har vi bara gått kort promenader och i koppel. Jag har varit allt annat än pigg. Pysslat om lite med min blogg men jag blir inte riktigt nöjd. Har kommit in på rosa nu sedan jag gjorde Malins blogg, men det är ju inte riktigt jag ändå kanske.

Gud va jag är dålig på att hålla mig till ämnet. Nyss var vi ut på en längre prommis och det är verkligen så härligt med torra gator och människor ute. Tydligen var det "tjejkväll" på stan ikväll, visste ni det? Jag hade ingen aning. Jag har hittat ett nytt favoritställe i stan. Får värsta lugnet i kroppen när jag strosar runt där och Baltazar älskar det eftersom det finns massor med träd att kissa på. Love it!





Lite om allt

Min kropp är pigg men mitt huvud är så trött. Jag skulle helst bara vilja lägga mig och sova ett tag, men det är lite grejer jag måste dona med. Ingenting jobbigt eller tråkigt förutom skatten som jag är skitless på. Jag har bestämt mig för att ta alla de pengar som behövs från mitt sparkonto för att uppfylla mina mål som jag uppnår i och med viktnedgången. Är så otroligt trött på att vara pank. Jag glömde viktinlägget imorse, jag glömde till och med väga mig, så jag gör det imorgon.

Just nu färgar jag håret. Sitter och funderar på om jag ska göra om min design lite på bloggen. Är less på min strikt uppställda design. Jag vill ha lite fluff och pluff, lite vår färger och sprudlande känslor. Men jag har inte kommit fram till något vettigt förslag ännu. Gillar bilden på mig i mössan och den kan jag inte ha till våren liksom. Det är två till som jag ska fixa designen till också, kul!

Jag tror vi har 4 möten inbokade veckan framöver, det känns seriöst att gå på möten. Kul när det leder någonvart, tråkigt när det blev som idag ett stort bakslag. Skolan känns dock utmanande och tuff just nu och det är bra. Idag har jag sökt ett jobb jag verkligen vill ha! Jag hoppas verkligen att jag inte skickade in ansökan för sent. Det är ett jobb jag faktiskt alltid ha velat haft. Nu passar det perfekt! Hopps hoppas hoppas..


Ni har väll provat Linas ost chips?! Så underbart goda!

PS. Lina om du fortfarande läser min blogg så vill jag gärna ha inlogget till din blogg:). Maila i såfall på [email protected].

Hundsnack

Jag har blitt galet inspirerad av Helenas blogg. Hon är så duktig med alla sina hundar och jag orkar knappt lära Baltazar sitt ligg sitt liksom. Hur hittar man motivationen? Jo man övar och lyckas! Då får jag motivation. Som häromdagen lärde jag Baltazar att krypa igenom en hylla, så nu när jag säger "genom" så springer han glatt igenom. Det trodde jag aldrig att han eller jag skulle lyckas med. Han är ju inte Mr framåt.

Just nu övar vi på att han ska komma och sitta brevid mig på kommandot "HIT". Vi övar även på STOPP och SÖK, men det går lite sisådär. Han blir för taggad när man övar med godis så han ibland glömmer själva uppgiften och tror att han ska få godis iallafall. Det funkar ju inte. Jag tror jag ska köpa en klicker och öva lite som jag själv vill med den. Om jag är konsekvent så borde det ju funka?!

Nu vill jag träna in att han ska hålla bollen i munnen tills jag säger LOSS. Just nu kan han slppa den 3 meter ifrån för att han tror att han gjort sin uppgift liksom. Hur ska jag träna detta? Men pipflaskan går det bättre för den jag jag ju ta tag i i munnen och sedan säga LOSS och då släpper han. Men bollen är klurigare tycker jag.. SÅ hjälp mig! Hur ska jag göra?

Igår var vi ute och tränade i över en timme och ingen dusch behövdes när vi kom hem.. Underbart!

It´s beautyfull day

Fina Linda och Mille kom på besök! Han har blitt så stor och idag slogs jag av hur Linda verkligen har blitt en mamma. Hon är Milles mamma och kommer vara det för all framtid liksom. Min fina vän Linda har blitt vuxen och mamma. Så stort! Det är en lite galen tanke när man tänker på det. Så underbart! De är så fina tillsammans!


Jag satt ute i solen och njöt en bra stund. Det känns som att det är sommar snart! Jag vill ha vår och värme och sol varje dag!

Lunch på Balkongen

Såå underbart väder! Jag kommer sola trots det yber tunna ozonlagret. Jag vill bli brun och fin! Jag älskar solens värme och blir glad i sinnet!

Yoghurt med blåbär och ostviar!

Ostviar gör du såhär.. Ta en ostskiva eller sånna små röda babybellsostar. Dela små ostarna på mitten. Toppa med mycket Randiga kaviar! Toppenbra till mellis eller kvälls nuggets!

Fina Lukas

Jag var till Marlene och kramades lite med Lukas för någon dag sedan. Han är så jäkla söt! Pratar och grejar på. En sån bebis vill jag ha, som bara finns. Göör gullig är han verkligen! Baltazar blir lite avundsjuk när jag pratar med bebisar. Jag har ju ganska många bebisar i olika åldrar runt omkring mig just nu, mysigt!



God natt


Ibland är jag inte så klok

Jag borde förstått att det inte var en bra dag att ta tag i datorerna. Men som vanligt kom jag fram till det lite för sent. Så nu sitter jag här lite surare och med två datorer som typ inte har något innehåll men som ändå inte är rena. Jag har tydligen försökt systemåterställa minidatorn med fel skiva haha.. Så jävla dumt! Men jag kommer inte ihåg att jag har haft någon mer. Man ska inte göra jobbiga saker när man inte är på topp. Jag ska nog lägga mig och sova i en timme eller bada kanske. Känns som att jag kommer vara riktigt förkyld och ha feber imorgon.

5 april

Jag mår kasst, som alltid de första dagarna varje månad. Jag undrar om det beror på ekonomin som inte alls är på topp. Nu har jag insett hur fattig jag är liksom haha..

Seg i kroppen och hjärnan typ kokar. Har pluggat hela långa dagen och det gick bra iallafall. Sen åkte jag till badhuset men min dejt hade förträngt mig så jag satt där och väntade men åkte istället hem. Tog en prommis med Baltazar och kastade lite pipflaska. Nu ligger jag här på sängen och orkar inte hämta tv dosan. Johan borde komma inom en timme så ska vi omformatera denna lilldator. Får se om Fejjan blir bannlyst hemma efter det eller om jag ska smutsa ner lillen igen. Just nu säger den hela jävla tiden att minnet snart är fullt.

Har ingen energi överhuvudtaget. Jag är döö sugen på hallonsaft, eller egentligen vilket saft som helst. Min hals känns öm så vattnet smakar inte bra på något vis. Te är jag dö less på efter säkert 5 koppar idag. Känns som att jag kan somna sittandes mitt i skrivandet. För mycket att tänka på kanske..

Jag vill ha en bebis.. kolla så söt!

Broccolisoppa med bacon - LCHF

I brist på annat så kokade jag ihop en soppa häromdagen. Skit enkel och god.

Bacon
Broccoli
Grädde
Salt peppar

Koka upp den frysta broccolin i grädde och salta peppra. Mer grädde men på samma sätt som man gör blomkålsmos. Mixa till så slätsoppa du vill ha. Stek baconet och lägg ovanpå eller blanda i soppan.

Blogg design

Gud vad jag älskar att pyssla om på bloggar. Jag har ju gjort om några bloggar nu så jag känner mig lite tryggare med alla konstiga ord. Jag blir så glad när jag får äran att pyssla om någons blogg. Tänk vilken skillnad det kan bli av så lite. Denna tog några timmar att göra men det är så skönt att koppla bort allt annat och bara fippla på i sin egen takt. Jag hade en väldigt tacksam Malin som tyckte mitt första förslag var bra. Bara lite texter som hon ville ändra färg på och sen är jag inte så kunnig så jag kunde inte fixa in en Metallica grej. Kanske nästa gång. Nu är jag dock nöjd och hoppas att Malin är det imorgon när hon kikar in på sin sproilarns nya blogg!

Kika in här vettja och kolla in mitt skojjiga jobb..

Före..


Efter..

Jag hatar mina lår..

Ämnena går isär idag. Men ni kan inte ana hur jobbigt det är när kroppen förändras. Det är inte alltid till det bättre. Mina gamla lår var tjocka, fast och gropiga och inte alls fina på något vis. Jag har också ett stort ärr efter ett skrapsår jag fick när jag ramlade med en moped.

Men nu är jag verkligen inte överens med mina lår. De är som ett fluff. När jag står går det bra, men när jag sätter mig ner så pöser dom ut och blir som två stora degkluimpar som flyter ut as mycket. Det kan bero på att knäna blitt smalare också, så det ser mycket värre ut nu. Men det känns som att min rumpa och lår inte alls har hängt med i avsmalningen.

Jag har insett att det blir till att operera bort skiten sen. Men hur länge ska jag leva såhär? Ska jag gå ute i sommar utan kläder? Hur äckligt ser inte det ut?!

Jag är riktigt ledsen att jag har låtit min kropp blitt såhär utdragen, men jag hade inte räknat med att den inte skulle hänga med på viktnedgången. Jag får typ panik av synen på mina armar och lår speciellt. Magen och allt annat verkar hänga med bättre. Jag trivdes kanske bättre i min super tjocka kropp än i den som jag verkar bygga nu.
Ok nu har ni fått ett rakt igenom ärligt blogginlägg om ett jobbigt ämne.
Nu får ni fan dela med er hur ni känner.
Hur gör ni?
Har ni problem med hud och häng när ni går/gått ner i vikt?
Hur gjorde ni eller hur gör ni?

Must Have

Jag har en ny favorit. Denna luktar såå gott, love it. Jag ska försöka att byta all min hudvård till "ekologisk" också men jag är inte riktigt där ännu. Denna är nog inte alls bra för naturen trist nog. Men nu ska jag alltså "hissa" denna och inte "dissa". Den doftar underbart och färgen är ju helt fantastisk!!


Vinnare till Mars tävlingen utsedd!

Min syster valde en vinnare..

hannah om Mars Tävling 2011:
jag hittade din blogg när jag sökte LCHF på youtube, såg ett klipp där du pratade. tyckte du verkade lite konstig och loj men kikade in på bloggen och fastnade direkt. (så fel jag hade!) har läst den sedan nov 2010. känner igen mig själv i dig och jag blir peppad när du oxå kör lchf samt när jag ser att det verkligen fungerar! gillar att du är öppen, ärlig, lite små tokig och bloggar om lite allt möjligt :) /hannah

Jag har svårt att välja och det känns inte rätt. Men någonting i det Hannah skrev fastnade i min systers huvud och hon tyckte därför att Hannah med H på slutet skulle vinna. Enbart därför vann du Hannah Mars tävlingen!
Skicka din adress i ett mail till mig på [email protected] så skickar jag vinsten!

Motivation

Jag fick en kommentar..

Anonym
om Gomorron gomorron:
hej, kan inte du skriva ett inlägg om motivation eller liknande? =) Jag går på lchf men blir alltid att jag avbryter den och far ut och dricker öl eller köper godis. Helt spontant..

Ja vad skjutton ska jag skriva om motivation. Jag tror att det är så att jag har ett jävla driv/envishet i mig. Svårigheten är att man måste veta hur man ska använda det på rätt sätt. Frågan är vad gör du efter att du farit ut och druckit öl eller godis?

Jag ser detta som ett långsiktigt projekt som bara ska funka. Jag har ställt in min hjärna på att den får göra som jag vill tills vi är "klar". Då får vi gå vidare till nästa etapp, som vi inte riktigt har kommit fram till ännu. Men med detta i tanken så räknar jag inte godisätande, äppelätande som avbrytande av dieten utan mer som en nödvändighet för MIG för att nå mina mål. Jag tror mycket sitter i tanken och förut när jag gått på dieter så har det vart KÖRT om jag ätit godis eller något annat som inte var ok på den dieten. Men det har aldrig funkat som ni vet, eftersom jag förtfarande sitter här tjock idag liksom.

Det jag skulle prova om jag vore dig är att inte ta en ölkväll så hårt utan dagen efter äter du dina ägg och bacon och fortsätter utan mankemang. Min våg visar ändå neråt på min kropp efter någon vecka eller dag. Fastna inte i "misslyckadtanke träsket". Det är farligt för då kanske du till och med äter något för att Må bättre och det är ju ännu sämre.

I min värld är det inte hela världen om man "fuskar" ibland! Huvudsaken är att man hela tiden har tanken i rätt tänk och inte spinner vidare och tänker "ja men jag åt ju godis så då kan jag ju LIKAGÄRNA äta chips och pizza idag också. Dagen är ju ändå förstörd". Men även det kan hända att man har en dag där man ätit så mycket olika grejer och tänker att nu är det kört, men du har fortfarande hela resten av ditt liv kvar. Så tipset är att stoppa sugetstankar så fort som du kan.

Jag är rätt duktig på att läsa mig kropp just nu så jag vet vad som triggar den och vad som stoppar den. Triggar för mig är ibland nötter, hallon, popcorn lukt, badhuset mm. Stoppar kan vara en promenad, ett samtal till Emma eller Sanna, sova, blogga, kolla på en film eller äta lite mat mm.

Ja och sen har vi ju kortet, ni vet kortet som man ska ha hängande på kylskåpet som peppkort?! Vilket bullshit! Jag har inget sånt och jag fattar inte grejen. Blir man inte deppig om man ser en smal sig och sen kollar man i spegeln och man fortfarande är tjock?
Jag har aldrig varit smal så jag vet inte hur det känns. Men jag tror inte på denna kortmani som många har. Jag kan dock bli peppad av att kolla på kort på mig själv nu eller för en tid sedan. Så man verkligen ser att det blir någon skillnad.

Igår var jag tillexempel hemma hos mamma en sväng och hittade min gamla Balklänning. Den är för stor! Skit skoj! Sånt blir jag glad av men ändå lite fundersam eftersom jag inte kände mig så tjock som jag ser ut och inte heller känner mig smalare nu. Jag fattar inte grejen. Jag fick vika ihop klänningen på ryggen det är därför jag har armarna sådär.


Har ni några tips på motivation?
Vad motiverar er att fortsätta med någonting som ni börjat?
Hur gör ni?

DOKA

Igår på Sport In så spelade DOKA. Det var väl det som var anledningen till att jag gick dit överhuvudtaget, plus att jag fick gå dit med Johanna då såklart. Jag gillar verkligen deras musik och tycker att ni borde ge dom en chans att komma långt utanför Bollnäs gränser. Nu vet ju jag att jag är lite jävig eftersom killarna är från Bollnäs och tillsammans med mina vänner. Jag vet också att de är kända utanför Bollnäs redan, men lite mer vore toppen.

Jag äger bara deras ena skiva, inte den senaste. Jag gillar nog låtarna från den bäst ändå så det spelar liksom ingen roll. Ni kan lyssna på DOKA här! Skivan finns att köpa på Statoil, I think!

De var grymt bra igår!

Ballen har fått nojja på bollen

Han fattar verkligen inte hur man får ur godisarna stackarn. Jag går och ruskar ur en godis ibland så att han inte kämpar helt i onödan. Detta var dock första gången han såg sin ny lilla favorit/hat objekt.

Jag dansar aldrig nykter - NOT

Jag gick ut helt nykter igår utifall ni undrar. Jag gick ut för att lyssna på musik och träffa underbara Johanna en sväng. Kvällen (23.30 till 01.37) innehöll allt en utekväll brukar innehålla.
Trevligt sällskap, check.
Blev spilld öl på, check.
Musik, check.
Fyllon, inte såå många men ändå check.
Slagsmålet stod Peter för, check.
Passiva vakter, check.
Dans, check.
Vatten, check.
Jag dansade mig svettig, check.

Jag blev förvånad över hur ordningsamma människor var. Inte så många dyngfulla och dryga, skönt! Jag fick dock nästan panik av att vara nere i källaren där spelningen var. Det är som en källare under själva källaren. Tänk om det börjar brinna, då dör jag tänkte jag. Jag gillar nog Tranan mer ändå. Där är det stort och öppet och lätt att ta sig ut. Det fanns dock minst 2 nödutgångar från källarenskällare, så det kanske inte är så svårt att ta sig ut. Luften var tjock där nere och när de fluffade ut rök så dog man nästan lite. Inte så bra fläktsystem tror jag.

Jag såg sju människor jag kände haha.. hur sjukt är inte det i Bollnäs?! Frida, Robert, Lena, Hanna, Erik, Daniel och så Andre och Johanna såklart. Är det jag som känner få eller är min årskulls partajande över?. Kul var det i vilket fall. Blir en repris snart!





Gomorron gomorron

Det är bara lördag idag, det känns som söndag. Säkert eftersom jag var ut igår. Men nu är jag rätt så pigg vilket känns skönt. Om en stund blir jag upphämtad och färden går mot Uppsala. Jag ska hjälpa Sofia att flytta från ett ställe till ett nytt. Hoppas det går så bra som vi har föreställt oss haha..

Jag har förberett mig med två avokado, typ 20 nötter och en flaska vatten. Får la köpa en sallad eller så till lunch/middag.

Jag blir nog borta ett tag så jag har "fixat" så det ploppar upp inlägg här under dagen. Kanske blir något MMS också om jag får tid och lust. Nu läre jag fixa med hunden så att jag är redo när de kommer.
Längtar efter en kvällspromenad i solen!

God natt

Lovely day! Sovmorgon, Bigbrother i sängen, god kyckling lunch, umgåtts med Sofia, firat Elinas födelsedag och utgång på SportIn. Känner mig lagomt trött nu efter en dusch och lite pill med bloggen inför imorgon. Jag åker typ klockan 9 så jag har nästan fem timmar på mig att bli pigg igen.

Jag kommer fixa med Mars tävlingen på söndag. Hoppas det är ok för er, hinner verkligen inte före. Ja just det, påmin mig gärna!
Jag innan duschen..alltså så jag såg ut när jag var "ute på"..

14 års kalas!

Igår fyllde min underbara kusin Elina 14 år. Ikväll firade vi med halva tjocka släkten. Igårvar jag där och gjorde smörgåstårtor. Super trevlig kväll blev det. Nu är jag hemma och pysslar om Baltazar lite innan jag drar iväg på SportIn. Kul!

Snygga Elina


Tårtan


Sen spårade det lite som vanligt..


Haha..


Såå fint!

God morgon

Nu drar jag iväg på en dag med underbaraste Sofia som är hemma! Helt svartklädd är jag idag..

RSS 2.0