Packning och LCHF glass

Packad och klar?!, ja snart börjar det närma sig i alla fall. Jag har inte en enda bikini som sitter bra. Dom är för hängiga och de nyaste är för tajta för dom hade jag ju beräknat att ha till sommaren. Men nu har jag packat med mig en turkos helt ny bikini som är ful i formen men som sitter bekvämt och som inte rör sig när jag rör mig vilket kan vara ett pluss på ett äventyrsbad.

Det är svårt att packa tycker jag.. till slut blir jag så less att jag slänger med massa som säkert kommer att vara onödigt. Men men jag känner mig hyffsat nöjd.

Lina jag har inte provat LCHF glass!! Jag visste inte ens att den fanns! Har du provat den? Jag åker självklart och köper den NU och provar den ikväll! Kul! Tusen tack för tipset! Jag skriver såklart ett inlägg om vad jag tyckte ikväll eller när jag har tid. Är det någon som provat den?! Vad tyckte ni?

Detta blev min lunch..
Elinas räkröra med Ostbröd

Kommentarer
Postat av: Anne

Helt rätt tänk, koppla bort allt och fira att det är helg =)



Svaret på frågan: H var inte med



Hälsa syrran

2011-02-18 @ 18:47:11
URL: http://anne06.blogg.se/
Postat av: Lina

Givetvis har jag provat glassen! Den är såå god. Ta en klick av varje smak, med lite vispad grädde på toppen. Helt himelskt gott, och heelt lagligt! Jag föredrar chokladen över vaniljen, då jag upplever att vaniljen har lite bismak. Men helt klart gott för någon som saknat något sött länge!

2011-02-21 @ 21:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0