LCHF is the shit..

Johan väger nu 1 kilo mindre och det var nu på kvällen. Han hoppas på att gå ner minst 4,5 kilo. Jag hoppas jag går ner minst 3 kilo denna vecka haha.. Jag hoppas liksom att min kropp ska bli lycklig av att vara strikt igen.

Hans matintag för idag var alltså..

Frukost
1/2 paket bacon
3 ägg

Lunch
Grillad lax filé
massor med tzatsiki
typ 5 grönsaksbitar från ugnen

Middag
Grillad kyckling filé
tzatsiki
coleslow

Detta är min tallrik, Johan åt mer kyckling(4-5 bitar) och ingen lök.

Skapar inte Sverige sig mer problem än de löser?

Jag hörde på radion att människor som har kommit till Sverige på olaglig väg och lever gömda här ska få gratis sjukvård. Är det inte mycket bättre att skaffa fler handläggare och ger dessa människor ett värdigt liv? Om man lever gömd kan man inte jobba och vara en svensk medborgare. Verkar riktigt orimligt att då andra människor ska betala sjukvården åt dem. Det skulle ju dock vara perfekt, jag går ur facket, akassa och försäkringar och så betalar andra människor det till mig. 

Nej jag blir så trött på Sveriges "snällhet". För det första tycker jag inte det blir snällt i slutändan. Utan det är alltid kortsiktigt tänkt. Att människor lever gömda här är ju hemskt, men jag tycker inte att vi ska gynna kriminellt beteénde. Jag tycker faktiskt att Sverige borde ta sitt ansvar för alla människor vi har här i Sverige idag först. Det är som människor som aldrig kan säga "nej", det blir bara kaos och dåligt mående till slut. Skärp er nu Sverige..

Vad tycker ni?

Tisdag

Soligt och härligt! Har haft en soft dag idag. Klev upp och fixade frukost till Johan imorse, äggs and bacon. Var för trött för att komma ihåg att knäppa kort. Sen åkte jag på stan med syrran och handlade mat. Hon och Sam börjar också på LCHF dieten idag. Skit kul! Idag äter vi grillad kyckling file med coldslow. Nu ska jag kolla på Bigbrother och slappa en stund innan syrran kommer hit med kidsen..

Katten är nyfiken på "ute livet"

Vikken dag

Dagen började ju kvart i sex imorse så jag borde vara super trött nu. Men ikke det. Nu sitter jag i sängen och funderar lite över morgondagen. Middag blir grillad kyckling filé. Det ska bli så roligt att se hur Johan kommer att må och känns denna vecka. Jag har haft ont i magen typ halva dagen idag för att jag ska bli av med körkortet. Jag hatar att inte veta. Det kanske blev en dålig bild, man kan ju hoppas. Tack för alla era medlidande kommentarer, även om jag tycker att man får skylla sig själv när man åker fast för fortkörning oavsätt. Men jag har skärpt mig som fan med hastigheter det senaste året och idag var det verkligen bilens fel att jag körde lite för fort. Jag har lärt mig min läxa och ska inte köra Johans bil något mer. Nu ska jag köra Mitchubitchu och i den kan man åka 50 och tycka att det går hyfsat fort.

Gonatt

En del av desserten klar..

Åhh vad jag älskar att laga mat! Just nu sitter jag och skalar ett kilo räkor men även det är skoj när man har musik och ser resultatet framför sig. Jag har börjat bli lite skeptisk mot min efterrätt. Vi får se hur det blir med jordgubbar och lemonegrädde..

Blir så less..

Jag tog Johans bil till Huddik, det var inte det klokaste beslutet jag tagit. Den gick alldeles för fort för att jag ska kunna hålla mig inom lagliga gränser. Trist nog så hann en jävla kamera knäppa ett kort på oss också. Jag behövde verkligen inte en extra utgift detta året.

Den är dock grymt fin och går som ett skållat troll, vi åkte fortare i denna än jag gjort i min röda. När vi svischade förbi kameran åkte vi väll typ 110 och det var 80, vad blir straffet? Man blir inte av med körkortet va?



Experiment Johan

Äntligen har Johan tagit sitt vett till fånga och vill börja på LCHF. Jag anser att LCHF passar för de flesta men jag skulle aldrig påtvinga någon detta hur bra det än är. Men igår frågade Johan om vi inte kunde äta LCHF mat hela nästa vecka och det tyckte jag var en kanon idé. Mest på grund av att jag ändå äter det och även på grund av att vi flyttar in till honom i Växbo imorgon. Så jag tänkte att jag ska blogga lite om hans framsteg i alla fall den första veckan. Ska kolla av med honom ikväll om det är ok att vi lägger ut bilder och så också. Detta kan ju bli tok skoj! Jag tror att han kommer gå ner minst 3,9 kilo till nästa måndag! Om han äter exakt som jag säger. Han tror att det är omöjligt, nu vet ju inte han att man ofta tappar flera kilo vatten den första veckan men de vet jag.

Det blir alltså mycket LCHF matsnack i veckan. Kul!

Gokväll

Jag är absolut inte pigg eller trött nu. Jag borde sova så jag är pigg imorgon men ikke att ögonen vill blunda. Jag borde även packa eftersom vi flyttar oss till landet imorgon. Katten märker att någonting är på gång så hon ligger tätt intill hela tiden och går efter mig. Baltazar är tröttare än vanligt och ligger mest och sover hela tiden. Flyttade sig inte ens när jag buttade bordet mot honom. Vi ska ut på sista rundan snart hade jag tänkt. Jag har handlat till "Sex hos mig" imorgon två gånger men ändå har jag inte köpt allt. Måste handla lite imorgon också, jordgubbar, sparris och yoghurten.

Vet ni en grej.. när jag var liten och gick i skolan så måsta man äta allt dvs kött, potatis och grönsaker. På min diet som jag går nu äter jag ju kött och sås typ, grönsaker förekommer också men om jag är sugen kan jag lätt äta en ostrulle eller en bit kallt kött eller en grillad kycklingfilé bit. Så idag när jag var uppe hos syrran så gjorde jag en ostrulle med skinka i. Hennes barn ville också ha och jag ser inga problem i det och inte min syster heller. Jag märker ofta att speciellt det äldsta barnet tar efter hur jag äter, skippar gärna pastan och potatisen om han kan. Men om det skulle ha varit på skolan där "reglerna" är annorlunda hur blir det då? Ska man inte få äta som man vill? Ska man inte få äta det som är allra godast utan att späda ut det?

Jag vet inte riktigt hur jag tycker egentligen, för om jag inte hade gått på LCHF nu hur hade jag då reagerat om barnen ville moläta ost och skinka? Hade jag tyckt att det var ok? Eller är det bara för att jag själv äter det. Jag skulle ju inte tyckt att det var ok om de ville moläta popcorn istället för mat liksom. Det beror ju på vad det är för något dom vill äta. Men det är lika ibland när de tar en tredje frukt också, då säger jag "Nej, nu räcker det". Förut kunde dom ha fått ätit 7 frukter utan att jag brytt mig för jag tänkte då att "frukt är nyttigt"!

Klurigt, vem vet vad som är ok liksom? Jag vet ju bara vad jag tycker och känner och det är inte samma sak som för 1 år sedan.

...

"Ju mer jag tänker på saken, dess tydligare tycks det mig att livet är till helt enkelt för att levas"

Tänk vad mycket grubblerier jag skulle slippa om jag kände sådär. Frågan blir dock hur man definierar "levas". Låta livet rulla på? Lita på ödet? Nej, nu spårar jag igen.

Planering av Sex hos mig

Gud va jag är ute i sen tid med planeringen nu. Jag hade en klar meny för ca 5 veckor sedan men sen har mina rätter blitt avbetade under veckorna och middagarnas gång. Det är ju roligare med nya rätter. Så nu sitter jag här och ska knop ihop en 10 poängs meny. Hur gör man?!

Jag tycker själv att efterrätt är det som är klurigast nu när jag bjuder ikke LCHFare på mat. Jag äter ju inte så söta efterrätter längre och använder inte ens godkända sötningsmedel i min diet. "Vanliga" människor brukar tycka att mina efterrätter är lite för osöta, så hur ska jag nu fixa detta? Jo jag tänkte att jag kanske gör en chokladkaka med grädde och jordgubbar. Det borde väll funka?

Sen huvudrätt tänkte jag lax med lapptäcke och blomkålsmos, det är ju verkligen så jävla gott! Men nu kanske jag ska grilla lite kycklingfilé med sparris och zucchini istället. Jag kan verkligen inte bestämma mig där. Tänk va gott med Tzatsiki liksom.. Mmm..

Förrätt, här går tankarna bara runt runt. Har ni något tips?

Den här salladen är ju jävligt god den med..

Ice ice icecreme - LCHF

Nja nu hade jag Mintchokolade i min glass men man kan ju skippa den eller ha i 86% vanlig mörk choklad. Jag är glad att det finns alternativ glass inför sommaren. Åhh jag åt detta till frukost imorse.

5 dl grädde
3 äggulor
2-3 msk Kakao
Vaniljpulver
50 gram choklad

Blanda äggulor och grädde i en bunke och häll sedan smeten i en glassmaskin i 15-20 minuter. Sen fryste jag in resterna. I fredags var vi 5 stycken som åt av den och igårkväll åt jag av den igen och även i morse så jag skulle säga att det blir minst 5 potioner.


Jag åt glassen med jordgubbar som lyx idag.

Fullspäckad dag

Mys morgon med tjejerna och kaffe. Sen drog dagen vidare med marknad, promenad, middag hos mamma och pappa och Sofia. Sen spelade vi spel och skrattade..


Nu ligger vi i soffan och halvslummrar till en film. Sofia, Marlene, Johan och jag. Kidknappad heter filmen och den är ganska skum. Tror den är lite för komplicerad för att vi ska hänga med i alla hopp. Så jävla skum, tror den är slut snart i alla fall.. då ska vi hoppa i säng..

Hettande värk

Jag har knappt sovit en blund inatt. Satan i gatan vad ont jag har i mina armar. Körde slut på dom igår på gymmet och det känns som 500 pissmyror kutar fram och tillbaka inuti dom. Armarna är kokheta och pirrar liksom. Jag brukar inte alls ha träningsvärk men nu vet jag att jag aldrig vill ha det igen. Hur jag än vände mig inatt så gick det inte över. Jag tänkte många gånger gå upp och äta några Voltaren, men var duktig och avstod. Pirret är fortfarande kvar men det är mycket lättare att hantera när jag ska vara vaken.

Så vad är eran plan för dagen, min närmaste är att knäppa på en film med bästa tjejerna!

The girls is here..


Välja klänning då?!

Ni ville inte hjälpa mig med håret men klänning kanske är lite roligare? Jag har besluts svårigheter.. De andra är så jävla sega. Vi skulle äta klockan 7, lycka till!
Kort kort tubtoppsklänning


Svart långklänning från JC

Tubtoppsklänning med massa kjol

Fluffklänning, lila och vit randig

Paus

Nu är det dax att ta tag i mig själv men jag skuter upp det en stund till. Jag sätter mig här och spelar musik ashögt och njuter en stund. Jag ska sluta klaga nu haha.. 
Jag lyssnar på Pistvakt, HIM, Dia psalma och Ebba Grön. Härligt! Tänk om solen också kunde titta fram! Baltazar har åkt till mamma och pappa. Det kändes inte snällt att ta hit en massa folk när han inte mår bra. Mamma älskar också min lilla plupp så han får det kanon där ikväll. Undra när mina kompanjoner kommer då.. hoppas riktigt snart. Jag är hungrig och pratglá!

Hjälpa mig?

Känner mig otroligt ful idag. Kul att ha en sån dag när man verkligen behöver vara fin. Ingenting hjälper. Jag var såå nära att svischa iväg och köpa en hårfärg. Jag tycker ärligt talat att det är svårare att se fin ut i blont hår, iaf osminkad. Nu har jag duschat och ska bara piffa till mig lite. Men jag vet inte och har ingen inspiration till hur jag ska ha håret. Smink?, hur sminkar man sig när man är blond? Man kan inte vara lika mörk som vanligt va? Världsliga problem, Japps! Men just idag har jag en sån dag. Jag måste få gnälla över helt obetydliga saker. Hjälp mig nu snälla ni!

Hur ska jag ha håret ikväll?

Fläta på sidan? - det känns inte så party kanske?
Ruffsit utsläppt? - då kommer det bli super fluffigt senare eftersom det är regnväder och jag inte kan hålla fingrarna från håret.
Uppsatt - lite hår fram och resten i ett ruffs uppsatt bak.
Annat förslag?!

Matförgiftad hund

När jag och Baötazar är ute på så får han aldrig smaka någonting. Detta är på grund av att han blir dålig i magen och kräks av typ allt annat än hundmat. Det är väldigt svårt att få människor att förstå att det är inte för Mitt bästa han inte får äta saker utan på grund av att han själv får lida i flera timmar. Ganska ofta smugglar folk ner mat till honom iaf och säger sen, "han fick bara en korvbit" eller "han fick bara en kyckling bit". De gör detta för att vara snälla, men resultatet får de sällan se. När han mår skit. Han är liksom en hund han kopplar liksom inte ihop det så mycket att han själv väljer att undvika maten utan äter glatt allt han får.

Detta är faktiskt det allra största problemet med Baltazar. För att människor tycker att han är så söt att han Måste få en smakbit. Jag har provat med alla förklaringar "han går på diet", "han ska inte lära sig tigga", "han blir dålig i magen av att äta" och nu säger jag rakt ut "Om du ger honom någonting innebär det att han senare idag kommer kräkas och må jävligt dåligt, DITT val".

Igår var vi ju ute på med massa olika människor och jag vet inte om någon gav honom någon mat, tror han tuggade på något ben han hittade i busken också. Idag är han fruktansvärt dålig. Han hade bajsat lite på golvet imorse och när vi gick ut bajsade han en lös stor hög. Han har bajsat säkert 10 gånger idag och kräkts 2. Han är dock världens bästa sjukling, pigg och glad! Min allra bästa vän!
Nu vilar han en stund..

It´s raining man halleluja..

Ja orkar inte känna efter hur regnet känns idag. Jag hade förväntat mig en kväll med grillat, kubb och utemys. Men vädret ville annat så nu sitter jag här med nerdragna persienner och stänger ute all kyla och plask. Jag vaknade av sendrag imorse, jag trodde jag skulle dö. Jag klarar verkligen inte av smärta alls. Jag ska ställa in mitt huvud till positivt tänkande, så jag är glad hela dagen. Jag har blitt mycket bättre på att ändra planer som är uppsatta! Så idag gäller det att hitta nya ideér. Jag åker med Johanna på gymmet snart. Sen blir det utetid med Ballen. Sen matlagning med tjejerna. Sen spelkväll. Sen dans. Sen sova och sen är det en ny dag.

Det enda jag verkligen känner att känns bra idag är att jag ska umgås med fina vänner ikväll och min mage. Jag tror tamefan att den börjat dra ihop sig lite. Den känns inte alls lika pösig, men fortfarande väldigt pösig haha..

Såå roligt!

Alltså våra kvällar med middagar är bland det roligaste som jag har gjort i mitt liv. Vi pratar om allt mellan himmel och jord och har så sjukt mycket olika erfarenheter. Känns som att vi är fem bästa vänner som träffas och ventilerar. Det är så otroligt härligt och vi skrattar som bra faan! Jag är så ledsen att vår sista "*** hos någon" är hos mig på måndag. Vi ska då planera in en Ute kväll, en grillkväll, en Tutbingo kväll och massa annat skoj som vi ska träffas och hitta på!
Mina fina fina vänner!

Fem hos Anne - Meny


Skola

Idag anordnar min klass en aktivitetsdag för en grupp som beställt det av oss. Det blir femkamp, wok tillagning över grillen och kubb turnering. Baltazar ska också få hänga med oss idag. Det blir nog bra det här.

Svarar på era frågor del 1

Det efterlängtade klippet:). Jag svarar då på frågorna från Frågestunden!


Fyllda paprikor - LCHF

Om man äter röda paprikor så är denna ok. Jag har varit vrål hungrig halva dagen idag. Ätit massor. Det innebär, två sånna här paprikor(brukar äta en), en rå röd paprika, en skål med yoghurt och valnötter. Ja nu när jag skriver ner det låter det inte så mycket kanske. Men det känns som att jag har ätit massor, kanske det beror på att jag åt allt under typ 3 timmar haha.. Nu är jag dock mätt och glad. Ska snart ut på promenad i solen och mysa med Baltazar.

Paprikorna är så jävla goda!

Ullared - Mitt ljus köp

Jag köpte ett helt underbart ljus! Mango milkshake! Doftar sött och fylligt! Jag köpte bara två ljus, detta och ett likadant fast med jordgubb.
Pris 19 kr

Min vän Katja är så klok!

DYRT ATT TRÄNA?

Jag får ofta höra folk klaga på hur dyrt det är med gymkort – flera tusen kronor på ett år liksom. Får kommentarer om att träningskläder är så sjukt mycket dyrare än vanliga kläder och att det kostar så mycket mer att äta nyttigt

Men då har jag några frågor som ni bör finna svaret på:

  • Vad ska man hellre spendera pengarna på än mat och träning som gör dig hälsosam, full av energi och på gott humör?
  • Du har bara EN kropp att leva i – varför tar du inte hand om denna?
  • Hur mycket pengar lägger du på bensin och underhåll av din bil? Förtjänar inte din kropp som ger dig liv samma pengar?
  • Hur mycket pengar har du lagt på kläder du kommer aldrig kunna använda?

Jag förstår inte poängen på att spendera tusentals kronor på fina kläder när du kommer ändå inte ser bra ut i dessa… Lägg pengarna på ett par svindyra löpardojjor  och tid spenderat i affärer på gymmande – så kommer duser bra ut i en sopsäck!

Att du tycker pizza, chips och godis är det godaste som finns är det ett tecken på att du har helt förstört dina smaksinnen med all denna salt, fett och socker! Det finns nämligen inget godare än färsk kött/kyckling/fisk hemma-tillagad serverad med potatismos gjort på färsk potatis, riktigt smör och mjölk och ett gigantiskt lass närodlade grönsaker fyllda med nyttigheter :)

Att äta mat som smakar utan att behöver smaksättas, fylld av proteiner och är dyrare att köpa in – gör dig mätt på mindre mängd mat, skapar inte sötsug och ger dig massor av energi är allt mer lönsam och hälsosam livsstil.

Hoppa över att köpa bälten som stramar åt midjan, byxor som framhäver rumpan, krämer som slätar ut celluliterna, godis för att det kostar 39,90, push-up BHer för att trycka upp hyllan osv osv osv lägg pengarna på ett gymkort istället och skapa din drömkropp!

Att avsluta med, citerar jag två tränings-kloka människor som skrivit denna artikel

”…Att bara svälta sig själv och ha mindre rumpa än ett spädbarn är inte bara osexigt utan det är även väldigt avtändande…”

”… Nej tjejer vakna nu ur dvalan, spotta i händerna , ta av er kjolen, släpp handväskan och börja träna tung styrketräning så kommer ni se vad det kommer göra med era kroppar…”

Skrivet av Katja

Gokväll mina fina


Världens Bästa


Flygläget

Om man vill hålla koll på rökmolnet, om man nu ska ut och flyga snart så finns det en kanon bra sida. Den heter "flightradar24"! Det som är så jävla läskigt är att man ser varenda flyg som är uppe i luften. Jag tror jag aldrig mer kommer flyga. Hur fan kommer det sig att de inte krockar?

Fy fan

Nu är det slut på allt kanske, ganska och nog. Så jävla peppad är jag att nå minus 37 kilo nu att det kryper i kroppen på mig. Vad är det för jävla idioti jag håller på med när jag unnar mig saker lite nu och då? Nej, nu är det en riktig uppskärpning som behövs. Jag har inte varit ärlig mot er på länge nu. Har inte dokumenterat och skrivit ut allt fusk jag sysslar med. Men jag lovar återigen att lägga ut allt fusk och klaga mer än gärna. För även om jag inte bryr mig såå mycket om det så är det ändå en tanke extra.  Hjälper ni mig? Peppning och skäll är vad jag behöver!!


Så mycket gladare

Jag behövde en promenad som blev hela 6 km och umgås lite med Josefin och Baltazar. Min dag är räddad och jag är glad igen. Imorgon blir det ingen skola för min del, jag tänker inte må dåligt en minut till för den. Så underbara Frida och jag ska plugga hemma imorgon, göra marknadsföringsplan, räkna vinst/förlust och lite flashiga affisher kanske?!

Nu sitter jag i soffan och njuter av en "skål" bär med grädde framför CSI. Jag känner mig helt lugn och min plan för kvällen är att gå en kort kvällsprommis med Baltazar och sen lägga mig på spikmattan och kika på Bigbrother eller somna.

Lättirriterad som fan

Jisses vilket humör jag har varit på idag. Trots det gick planeringen i skolan framåt. Trist bara att jag kunde gå hem halv 12 men stannade till halv 3 på grund av att jag trodde att vi skulle göra någonting vettigt idag. Jag satt alltså där i tre onödiga timmar. Det hatar jag, slöseri med tid. Men då åkte jag hem och sov och nu har jag vaknat lite gladare och piggare.

Nu ska jag ut på en långpromenad med världens bästa Baltazar!

Ullared - Mitt dyraste köp

Jag köpte lite olika varor för 199 kronor men detta var ett av dom. Jag har så länge velat ha en glassmaskin och slog därför till. Först hittade jag den ingenvart, men så frågade jag och en super gullig kille visade mig dit. Det fanns en kvar och den är knallgrön. I love it redan och jag har inte ens provat den.

Någon som vill mé?!


Lång söndag

Mitt huvud har gått på högvarv idag, finns så mycket man kan göra. Frågan är vad jag vill göra. Jag ska ta mig en ordentlig funderare under denna vecka sen på fredag ska jag glömma allt och hela helgen ska jag njuta av underbart sällskap. Jag ska även ringa varenda företag jag vill jobba på, för jag vill så jävla gärna ha ett jobb helst igår!

Jag har totalt glömt bort frågestundsfrågorna.. ska fixa det så fort jag har tid(& ser piggare ut)!

Det är skolvecka denna vecka och eftersom det blitt som det blitt i skolan så tänker jag vara tok fokuserad på precis allt annat. Har redan lite inbokat Sex hos Anne, cirkus, två träningar på klubben och massor med promenader.
Nu BigBrother nerbäddad i sängen med Baltazar och Skrotan

Tjock, tjej och blond

Yes, nu har jag slutit cirkeln. Oseriösare människa än mig finns det just nu inte enligt statistiken. Tjejer tas lite oseriösare än killar. Tjocka människor tas lite oseriösare än smala människor. Blonda tjejer tas lite oseriösare än brunetter. Är detta en sanning? Det vet inte jag men statistiken säger att det ligger till på detta vis.

Jag känner inte att jag någonsin blitt behandlad som en oseriös person på grund av att jag är tjej eller tjock. Men nu får vi se om blondheten kommer att uppfylla sitt rykte..

Ullared - Mitt somrigaste köp

Jag har återigen köpt en bredrandig klänning! Jag älskar det! Trots att jag blir tjockare, eller ser tjockare ut. Den är yber färgglad och kommer att bli min "gå till stranden" klänning. Den är i storleken M, men den sitter så som jag gillar. Den ska nog sitta lösare kanske.
Pris 59 kr

God morgon!

Vi överlevde undergången! Vi sov till nyss. Skönt men det blir lite brådis med allt vi ska hinna med idag. Nu ska vi först äta lite Tjockpannkaka med grädde, Mmm.. Sen upp på klubben en sväng med Mina och sen till Växbo för spelmansstämman. Grillat ikväll, gud så gott!

Japp, Sanna håret är nu ljusare än ljusast, har nog aldrig varit såhär blond i mer än 1 dag i hela mitt liv. 

Jorden gått under?!

Har Jorden gått under idag och vi inte finns längre? Isåfall vill jag och E lämna ett sista medelande här till alla er som kanske överlevde..

Jag vill säga att jag är glad att jag gått ner i vikt trots att det var liite i onödan, om jag nu inte finns. Jag har en Katt och en hund här i lägenheten som ni måste ta hand om. Jag ångrar att jag inte åkte utomlands för en vecka sedan när jag hade chansen..
E vill säga att om jag inte klarar mig igenom Jordens undergång så är jag glad för allt jag har fått varit med om i mitt liv hittills!! 

Vi tror dock starkt att vi ses senare idag!!

God natt

Snart borde vi sova, blir nog en lång dag imorgon. Vi ska göra tjockpannkaka till frulle och sen är dagen fullspäckad med massa skoj och god mat. Ikväll har vi myst i soffan och Mina kom hit några timmar och tjattrade. Synd att min lägenhet redan är ett stort kaos när jag hade så fint häromdagen. Imorgon kommer ni att få se mitt "somrigaste köp" från Ullared. Nu ska vi alla fyra krypa ner i min underbart stora och härliga säng!! Puss på er..

Flummigt kort från ikväll.. precis när jag börjar skratta..

Banträning

Idag var det fler uppe på klubben, så de hade byggt en liten bana. Vi testade den och vi fixade hela! Jag blir så lycklig av att klara grejer på banan. Vi körde lite slalom med TRE bågar(fuskgrejer som man sätter på sidan av slalompinnarna).

Världens bästa frukost - LCHF

Yoghurt med valnötter

Johanna läste mina tankar..

..& skickade ett sms typ 30 sekunder efter mitt önskemål om te ikväll. Jag frågade om hon läst bloggen, vilket hon i vanliga fall inte gör. Men hon bara "Nej vadå då?".. Haha.. tänk vad bra det är med tankeläsning ibland. Så jag färgade håret (så att det blev mindre gult och nu är typ vitt, gash!) sen tog vi en promenad och landade i Johannas soffa. Nu har vi kommit hem igen och ska precis krypa till kojs..

Mitt LCHF tips för dagen..


Socialiseringsdag

Dagen började tidigt idag. Det är skönt att vara upp och dona vid 7-8 på morgonen. Men efter lite pyssel och Ballen mys så somnade jag om och sov mellan 9-11. Jag behövde det, vinden har väckt mig flera gånger inatt. Jag vet inte om det hördes så bra på klippet men det tjöt verkligen här inne.

Dagen fortsatte med en promenad ut på Långnäs där vi träffade Pelle och sen en lång paus i gräset med Hanna.


Linda och Mille kom förbi en sväng och vi gick även ett varv runt sjön..


När vi kommit runt sjön så ringer Mina och vi tog oss en snackstund hemma i soffan. När Mina gick hem så hade jag fått ett SMS av Malin som tyckte att jag skulle komma dit. Jag åkte och handlade lite och åkte sen till Malin där det var massa bebis mys som vanligt. Nu har jag preic kommit innanför dörren och känner mig grymt pigg och glad. Hoppas Johanna har tid för en kopp te ikväll då vore min dag perfekt!

Ullared - Mitt roligaste köp

Jag älskar att spela spel! Så jag passade på att bunkra upp med flera olika spel. Alias, Rapparkalja, Europa och Med andra ord! Familjedejt i helgen kanske?!
Kostnad 199 kr

Blåsigt uppvaknande

Imorse vaknade jag av att vinden skrek utanför fönstret. Helt galet. Men nu hr det lugnade sig lite så nu ska jag nog mysa ner mig i sängen med en kopp te och kolla på något roligt program..

Goderkväll

Fan vad gulliga ni är som skriver att jag har fin röst och gullig dialekt. Jag gillar inte alls att höra min egen röst och ännu mindre se filmer på mig själv. Del 1 från bilen tänker jag inte visa, jag ser sur och ännu flummigare ut än i del 2. Men det kommer komma upp en del 1 imorgon kanske.. & även en del 3 ska spelas in eftersom det kommit lite frågor i efterhand..

Ikväll när vi skulle till Janita så skulle jag åka över Växbo för att lämna Ballen hos mamma och pappa och för att hämta Linda. Tror ni inte jag glömmer svänga och kör vidare mot Rengsjö. När jag kommer till där vi ska svänga av kommer jag på "just ja det var ju därför jag skulle åka Växbovägen". Super snurrig i huvudet just nu. Vi fick återigen super god mat och nästan allt var helt LCHF ok. Snacka om underbara vänner jag har!

Nu ska jag hoppa i säng och kika på BB avsnittet på lilldatorn. Håret är förövrigt förfärligt. Vette tusan vad jag ska hitta på med det nu.. brunett kanske?!
Klänning från Ullared

Hoho..

Nu promenad med Marie.. snart middag hos Janita. Färgade håret idag, nu är det gult. Super fint verkligen..haha..

Jag svarar..

Frågestunden blev utdragen eftersom jag var borta. Men vi spelade in ett svarsklipp på vägen hem från Ullared i bilen. Super trötta och äckliga efter en heldag på Gekås.


Sugen

Idag är jag sugen på precis allting, choklad muffins, godis, kakor, bakelser, dricka?, saft, chips, popcorn, baguetter med ost och gurka, sova, duscha(har duschat tre gånger idag), mjukglass, munkar, sol, shopping och kärlek. Maten fixar jag galant nu! Inte ätit ett dyft fel. Massa LCHF hela långa dagen. Men solen vart är du? Shopping blir bara ett fett NEJ. Kärlek, ja tänk va härligt med en karl som bara bryr sig om mig!

Ni är sugen på frågestundssvaren och det är ju roligt. Dock är filmerna från bilen sjuk flummiga och röriga men det kanske inte gör något..

Ullared - Mitt sötaste köp

En superbra pincett för 10 kronor!


Haha..

* Kan man heta Bo om man är hemlös?

* Är det rakvatten i vattenpass?

* Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?

* I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker?

* Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen?

* Om ett par älskar ute i naturen, är de uteliggare då?

* Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar för hushållspapper?

Min nya lägenhet..

Åhh jag är så nöjd! Det är fräscht, rent och nya detaljer. Det som är nytt är ramen i hallen, kroken där väskan hänger på den lilla väggen, HOME, den gröna lyktan i köket, gardinerna och ljuset i fönstret! Just nu trivs jag så jävla bra i min lägenhet och djuren mé!


Vad tycker ni?!?

Ut..

Vi har varit inne precis hela dagen. Pysslat och donat! Men nu ska vi ut och lorta ner lite nya leksaker. Känns som att det är lite varmare ute nu igen motför i morse. Jag dricker te som en tok för att jag fryser hela tiden. Baltazar är verkligen världens bästa hund. Mamma sa varje gång jag pratade med henne när jag var borta "jag måste ju säga att du har en underbar hund" eller "Men Baltazar är ju helt fantastisk Hanna". Ja jo jag vet det men ibland blir man hemma blind. Just nu kör vi på frihet under ansvar. Inget tjat och inget gnat. Jag säger saker En gång och om han inte lyssnar så visar jag fysiskt. Det betyder alltså att jag hämtar honom om han inte kommer direkt. Jag öppnar munnen på honom om han inte släpper leksaken. Detta är den allra bästa metoden för mig i hund"uppfostran".

Jag kommer lägga ut lite smått och gott som jag shoppade i Ullared. Baltazar fick halsband, massa leksaker(ni vet när leksakerna kostar 4-39kr så är det svårt att hejda sig) och sen fick han även en bädd..


Katten gillar den mer än Ballen..

Looki looki..

Det handlar om LCHF på "Fråga doktorn" idag. Kika på internet om ni missade det!
Mycket bra och lätt information!!

http://svtplay.se/t/102774/fraga_doktorn

Shopping begär

Ullared startade mitt shopping tänk igen. Jag har slagit av det och inte alls shoppat under våren. Det är såå fint här hemma nu! Jag är helt lycklig av allt det ljusa. Syrran var här och fixade gardinerna och det var tur annars hade jag nog satt upp dom ostrukna och för långa eller lagt dom i källaren. Men nu har allt fint fått mig att gå bananas. Jag shoppade igår när jag åkte hem ifrån Stockholm också. Jag stannade på Valbo och köpte 4 linnen, två klänningar, bhar, blomkrukor, blommor, ram, låda och nya frukost skålar i glas.

Sen blev jag helt kär i det påslakarnset som Ellos har som erbjudande till vissa just nu. Hanna hade fått det och jag bara måste ha det känner jag. Därför måste jag beställa för minst 200 kronor. Det blir två bikinitoppar, en klänning och ett par gula skor. 289 kronor + frakt om inte den var gratis. Nu ska jag lura av Syrran koden, eller jag måste beställa på hennes kundnummer eftersom jag inte fått denna kod på mitt. Struligt men jag är helt hundra på att jag måste ha dom.

Klokt & Smart

Äntligen har Sveriges regering tagit ett vettigt beslut. Alla som känner mig vet att jag inte gillar SAAB bilar och nu kanske dom försvinner för alltid! Denna nyhet gör mig glad! Nu är jag inte alls insatt i hur detta påverkar Sveriges ekonomi mm utan jag ser bara till det fakata att SAAB bilar utrotas.

God morgon god morgon

Måndag morgon och jag ska till skolan. Känns som att jag bara vill vara hemma och pyssla men jag ska till skolan en sväng. Jag har svarat på frågestunden, men har inte fixat in filmerna ännu. Får kolla om de är ok först också kanske, vi spelade in dom i bilen på vägen hem.
Bild från "Sex hos Elizabeth".

Åhh vad jag njuter..

Jag älskar att pyssla hemma när jag shoppat nya grejer. Jag blir helt galen av alla ideér som susar runt i huvudet. Det tar ju sån tid eftersom jag alltid har som krav att städa allt noga innan det får komma upp nya grejer. Imorgon ska syrran och jag fixa gardinerna och sätta upp dom. Dom är så fina att jag dör litegrann.. Nu kör vi svart och grönt i köket. Svart på toan. Vitt och grått i rummet, eller i alla fall ljust. Lite svart blir det också eftersom tv:n och boxarna i hyllan är det. Åhhh jag vill ha klart nu!
Lite nytt i köket, den gröna ljuslyktan(20 kr) och HOME(79 kr)!

Plockat bort massa småtjafs från hyllan och flyttat dit ramen med småkort.

Jag är hemma..


On the road agein..

20110514827 (MMS)

Vägen hem känns lång, tror det beror på att det är mörkt ute. Är väll två timmar kvar till Stockholm. Linnea och Hanna roar sig med att kolla på klipp från En annan del av Köping. Bebisen sover och snart blir det nog kaffepaus. Jag längtar hem så jag får packa upp alla roliga saker!!


SMS-inlägg

20110514825 (MMS)


Min shopping lista


Frukost

Jag fuskar lite på frukosten idag. Det finns inte ägg och bacon som var min plan. Så jag äter bröd, ost, kokta ägg och jordnötssmör. Snart ska vi äntligen åka!
Fina Miss X och Sindre

Godnatt! Internet funkar inte här på vårt ...

20110513816 (MMS)

Godnatt! Internet funkar inte här på vårt rum och jag har inte masat mig iväg till receptionen. Vi har ätit massa plock och gjort ansiktsmask! Nu har vi hoppat i säng och jag ska läsa lite bok innan det är sovdax. Vi längtar galet mycket till imorgon!


Ullared inspiration 1 dagar kvar..

.. MEN vi är påväg! Jag fastnade direkt för denna fina lila servis. Jag vet inte riktigt varför men den liknar den som jag hittat på Majas. Men jag har helt enkelt fått prioriterat bort den för tillfället. Om jag blir dökär på affär´n så får jag ta ett nytt beslut då. Men visst är den fin?
Bild tagen från Ullaredsbloggen

Jag har dock hittat lite annat som jag kan tänka mig. Söta frukost skålar i vitt och svart! Jag vill egentligen ha bort alla färger från mitt kök och då passar ju dessa perfekt. Just nu har jag blåa frukost skålar hemma och trivs inte alls bra med dom. Det blir nog så att dessa skålar följer med mig hem om dom nu finns kvar i lager!
Bild tagen från Ullaredsbloggen

God morgon!

Snart ska vi börja åka mot Ullared eller Överlida där vi ska stanna över natten. Jag har sovit som en prinsessa som vanligt här i min underbara säng. Jag längtar till imorgon då vi får shoppa shoppa shoppa! Jag hoppas inte Ullared inte lever upp till våra krav nu haha..

Igår när jag åkte hit så var det massa kö, jag satt och åkte typ 20 km i 50 minuter. Rätt var det var nere i sista tunneln så börjar vattenlampan blinka och temperatur mätaren gick upp till 120. Jag fick panik av tanken att jag skulle behöva stå med varningsblinkers nere i tunneln bland alla dessa bilar. Så jag åkte ur kön och kom såklart till Nacka som alltid när jag åker fel. Men nu råkade jag svänga några svängar fel och jag hamnade i Sickla och surrade runt som fan. Till Upplandsväsby tog det 2 timmar och 15 minuter. Därifrån till hit(5 mil) tog det 1 timme och 45 minuter. Snacka om att jag ångrade att jag inte stannade hos Linnea över natten. Men så kom jag hit och då ångrade jag mig inge mer. Trivs alltid så bra här!

Nu ska vi käka lite och göra oss klara för avfärd..

Diet vecka 44

Jag har gått ner 32,5 kilo idag! Jag är nöjd trots att jag inte nått mitt mål på 33 kilo. Men jag har en undanflykt även denna gång, jag åt en trerättersmiddag igår. Glömde skriva detta imorse men det är fortfarande torsdag:).

Frågelåda



Jag kommer troligtvis att svara på denna via en video. Jag svarar på hotellet på fredag kväll eller i bilen hem på lördag. Mina fina vänner Linnea och Hanna kommer ju att finnas där så om ni vill fråga dom någonting så gört! Skriv då Vänfråga eller så före..

Kom igen nu.. fråga fråga fråga!! Jag är ju så sjukt intressant!

Ullared inspiration 2 dagar kvar

Whoopiido! Nu är vi snart där! Jag längtar som en tok! Idag åker jag ju till Stockholm, efter lite möten och sånt..

Jag har skrivit lite om klänningar och bikinis tidigare. Jag kommer även inhandla strumpor och underkläder men jag tycker inte det är lika roligt att skriva om. Koftor kommer också stå på shoppinglistan. Några fina somriga och höstiga koftor. Kan tänka mig en svart, en ljus och en i någon rolig färg. Jag vill nog inte ha någon blå som på bilden men jag hittade ingen som var i en modell jag gillar. Jag får ta och rensa ut hemma när jag kommer hem. Slänga alla som inte sitter fint och som är lite kort i armarna eller så. Alla koftor jag köper på Ullared ska vara mycket lång i armarna, inte stickas och kunna sitta bra även när jag tappat 20 kilo till.

Bild lånad från Ullaredsbloggen

Sex hos Elizabeth - Meny

Gud vad jag har längtat till ikväll. Jag älskar mat - surpriced? Ikväll ska jag njuta och fuska litegrann. Jag har lovat att provsmaka allt. Troligtvis kommer jag inte äta massa dumt eftersom det är vägdag imorgon. Men kolla på menyn och säg du vad du skulle valt bort?! Förrätten kanske? Låter ju grymt och skumt. Men strax får jag veta.

Tjena

Nu har jag pysslat ihop lite inlägg till er när jag är borta. Kommer mest att MMS blogga då om det nu funkar på min telefon. Texten brukar inte bli med. Jag har lyssnat på er så det blir en frågestund och även videoinlägg. Frågan är när ni vill ha videoinlägg vad vill ni att dom ska innehålla? Mig som pratar eller bara videor på allt runt omkring mig?

Nu har jag städat och bloggat. Jag skulle även ha hunnit duscha, diska och få Ballen trött. Jag har mindre än en timme på mig. Lycka till. Soo long!

Ullared inspiration 3 dagar kvar

Gardiner är faktiskt ännu en av mina svaga sidor. Jag älskar att byta gardiner och kan göra det en gång i veckan i typ 7 veckor i streck. Detta för att få inspiration eller bara få lite förändring. Nu hittade jag ett par yber fina på Ullaredsbloggen så om dom finns när jag kommer dit så finns risken att de får följa med mig hem:). Jag hade inte haft en tanke på vita gardiner för några år sedan, min stil har verkligen förändrats! Men jag gillar små ordspråk och texter överlag. Vad tycker ni?
Bild tagen från Ullaredsbloggen


Ljus är en annan grej som jag kan shoppa hur mycket som helst utan stopp. Men nu har jag så sjukt mycket ljus hemma och eftersom jag går på en begränsad budget så tänker jag inte handla(nu tänkte jag skriva ett endaste ljus, men det blir nog en omöjlig uppgift så jag skriver..) mer än tre ljus! De får ju inte väga för mycket heller.
Bild tagen från Ullaredsbloggen

Hello..

Dagen är snart slut. Jag borde...... så mycket men jag tänker faktiskt skjuta det på morgondagen. Jag gjorde en såå god lax idag. Frysta laxfileér, citronsaft, salt, peppar, olivoja och massor med ost. In i ugnen 200 grader i 30 minuter. Smarrigt som fan!
Filmen vi såg ikväll var riktigt bra. Efter 15 minuter trodde jag att jag skulle behöva genomlida två timmar dålig film. Men filmen blev bättre och bättre och på slutet kom det en tår eller två. Se den! Thor hette den, glömde nästan skriva det.
Dagen är snart slut. Jag borde...... så mycket men jag tänker faktiskt skjuta det på morgondagen. Jag gjorde en såå god lax idag. Frysta laxfileér, citronsaft, salt, peppar, olivoja och massor med ost. In i ugnen 200 grader i 30 minuter. Smarrigt som fan!
Filmen vi såg ikväll var riktigt bra. Efter 15 minuter trodde jag att jag skulle behöva genomlida två timmar dålig film. Men filmen blev bättre och bättre och på slutet kom det en tår eller två. Se den! Thor hette den, glömde nästan skriva det.

God dag mina fina läsare..

Idag är jag glad som bara den! Solen lyser och det är bara några dagar kvar till jag åker. Idag bestämdes det att jag och Frida ska ha slutprojektet ihop och det känns grymt skönt. Stämningen i skolan är inte på topp vill jag lova. men Frida är kreativ och positiv vilket jag verkligen känner att jag behöver i skolan. Vi ska utreda om en utebio är realistiskt i Bollnäs i sommar. Spännande!

Nu ska jag städa, diska och packa in all tvätt i garderoben innan jag ska speeda till Växbo för att sätta mina däck på Johans bil så jag kan ta den till Stockholm. Sen ska jag till syster och noppa ögonbrynen och sen bio med E. Härlig dag?! Nja jag skulle helst ha varit ute och myst, men ibland behöver man fixa istället för att njuta.

Ullared inspiration 4 dagar kvar

Lite kläder kommer absolut förlja med mig hem och helst en fin bikini! Jag har länge villat ha en sån här bkini som bilden visar. Som är hel runt liksom. Jag vill helst ha en enfärgad. Jag ska prova och bestämma mig där om det passar mig. Mina bröst kanske inte blir fina i den modellen. Jag hoppas det men man vet aldrig. Då får jag försöka hitta något liknande. Jag har 7 stycken halterneck bikinis och dom får jag ont i nacken av efter några stranddagar. Jag älskar dock randigt så om det inte finns helfärgade så kanske jag köper med mig denna hem!
Bild från Ullaredsbloggen

33 kilo...

Jag fattar inte hur jag ska hinna gå ner 33 kilo. Jag och min kropp är i fajt. Jag är sugen på ALLT som jag inte ska äta. Bullar - jag tycker egentligen inte ens om bullar. GODIS - fy fan vilken last jag har, är så otroligt trött på min kropp som tror att jag skulle ge den godis. Fläder dryck - tänk va gott med något annat än vatten. Hamburgare - åt det väldigt sällan i mitt "förra liv".

Har ingen inspiration till något här på bloggen. Jag var på möte med vår rektor imorse. Vi får se vart det leder. Imorgon kommer vår lärare tillbaka, skönt! Ikväll var jag på möte om drogsituationen i Bollnäs, skrämmande! Blir så arg och känner mig sjukt maktlös. Nej nu vill jag inte säga något mer till er.. puss

Spel

Jag har länge villat ha några spel och nu ser jag att även det finns på Ullared. Herregud jag kommer vara helt pank när jag kommer därifrån. Jag vill ha "Med andra ord" vet jag. Men sen vad ska man mer ha för spel? Jag älskar "Så ska det låta" och "Rappakalja" och "Alias".

Har ni några tips på roliga spel med enkla regler som man bara kan slita fram sådär på kvällskvisten?
Bild tagen från Ullaredsbloggen

Ullared inspiration 5 dagar kvar

Väskor är ju en av mina största laster i livet! & ljus! Men jag har tänkt såhär "En väska är ok Hanna, två är en för mycket men ändå ok, tre är inte ok alls". Så om jag ska tro min hjärna så kommer jag få med mig två väskor hem och en av dom hoppas jag innerligt är denna sköning! Röd, snygg och snart min!!
Bild tagen från Ullaredsbloggen

Läs och begrunda


Ullared inspiration 6 dagar kvar

Lite heminredning är ok, bara jag inte går överstyr. Kanske att jag ska åka tåg hem vilket innebär att jag har sjukt begränsat utrymme för grejer. En sån stor Ullareds påse tänkte jag att skulle räcka. Men jag har hittat en otroligt fin och rolig tavla som jag gärna vill ha. Den är väldigt mycket jag! Svart men med otroligt mycket ord i!
Visst är den fin?

Bilden är tagen från Ullaredsbloggen

Tjenare tjenare..

..nu kom jag hem! Ute kvittrar fåglarna och luften är alldeles inte jättekall. Snart är det sommar och vi kan vara ute hela nätterna! Underbart!
Hundarna är pinkade och jag ska borsta mina tänder sen är det dax för sängen! Imorgon blir det en lång sovmorgon.. Gonatt..

Tips!!

Nu hittade jag ytterligare en grej på den där nedrans bloggen. Det här är typ den godaste köpmarinaden jag har smakat!

Syrran hade den gröna på kyckling en gång och sedan dess är jag fast! Så god! Testa och säg sen vad du tyckte. Den innehåller socker så jag ska egentligen inte äta den. Men ibland äter jag borta och då kräver inte jag av dom som bjuder att de ska göra marinaden till köttet själv. Jag är inte så strikt att jag inte kan äta socker marinad någon gång då och då. Utifall ni undrade liksom..
Bild från Ullaredsbloggen

Ullaredsbloggen

Men herre gud va mycket fina grejer det kommer ut just nu på Ullaredsbloggen. Jag blir knäpp. Bikinin som jag kanske vill ha kom ut..


Fina krokskyltar.. frågan är bara vart ska jag ha den? Home skylten gillar jag starkt!

Promenad

Gud vilket perfekt väder för en längre promenad idag! Det blev hela 5 kilometer! Det är inte dumt för att vara mig. Nilla känns lugn och lite trött ändock, det kanske är stadslivet som börjar ta kål på henne. Ballen känner sig nog nöjd och ligger just nu och sover vid mina fötter.

Vi gick och sa hej till mamma, pappa och Johan som var och städade åt farmor. Det var därför vi tog Granbergsrundan. Vid kiosken kände jag mig lite lee så jag tänkte att jag kikar in där och köper ett äpple. Ja jo jag har börjat äta äpplen ibland, speciellt ok är det om jag tränar/går. Tur som jag hade så satt Erik coh Daniel i en bil där utanför så jag kunde lämna hundarna i tryggt förvar.

Vi täffade på två små söta Shelites efter vägen också. Hon som ägde dom ropade och frågade om hon fick hälsa på dogsen. Självklart! Så vi fick en liten andningspaus även där på Höjden. Vi träffade även på två ursöta Igelkottar! Knäppte kort med telefonen för kameran har jag glömt i Växbo.



Kommentarers makt

Åhh vad härligt det var att gå in här på bloggen idag. Ibland kan en kommentar göra hela min dag! Just idag var en sådan dag..

Nu ska vi ut i solen och njuta ännu en gång!

Ullared inspiration 7 dagar kvar

Wiiihoo om en vecka är jag på Ullared för första gången i mitt liv! Har ni något tips på vad jag ska köpa och inte? Vad är billigt liksom? Jag skulle så gärna vilja veta hur mycket sakerna kostar som jag vill ha. Men nej på Ullared ger man inte ut priserna på grund av konkurens mm.

Jag vet att jag måste köpa något till mina fina djur! Det jag helst av allt vill ha är en hundbädd och en katt"stuga". Hoppas verkligen dom har några enkla och enfärgade sådanna. Budgeten för djuren är 300 pix. Tror ni Ullared fixar det?!

Bilden är tagen från Ullaredsbloggen

Hej

Jag har precis varit ute på en natt promenad med underbara Helena! Gud vad jag är lyckligt lottad som har en sån go vän. Det är mycket hundsnack nu eftersom jag har två och just börjat hoppa lite. Men snart är nyhetens behag över och då ska vi planera flytt och prata massa annat.

Jag satte mig här vid datorn och klickade mig runt på lite bloggar. Jag gick in på Malins blogg och vidare till Cilas blogg och där hittar jag denna..
Det där är en bild sedan sista April. Det sjuka är att jag inte alls ser mig så där smal i verkligheten som jag ser ut på bilden. Jag ser ju inte dunder tjock ut?! Jag ser ut som en av de andra "vanliga människorna". Det har jag aldrig i hela mitt liv gjort!

Hur ser jag egentligen ut? Vem är jag, vem var jag och vem blir jag? Jag känner mig precis likadan som för ett år sedan. Men jag ser helt annorlunda ut. Hur ska jag förändra huvudet i samma takt som kroppen?

Detta är några av de tankar som far igenom mitt huvud när jag ser kort som dessa. Sen blir jag lite glad också! Det är en skön underlig känsla som poppar upp. Ser ni en väldigt tjock mig när ni kollar på det där kortet? Jag är tjejen med korallklänning och svart tröja och hund!

Åhååå jag håller tummarna!

Nu finns klänningen jag vill ha på Ullared! Jag vill ha en grön, en turkos och en rosa! Jag hoppas de finns kvar i en vecka till. Men det borde dom la göra? Är det någon av er som varit på Ullared som vet vad saker kostar? Vad är en "Fynd pris" som dom kallar det? Jag har ju ingen aning. De kanske tycker att 200 kronor är ett fyndpris?! Någon av er måste ju ha varit där och kan ge mig svar!!


Bilderna är tagna från Ullaredsbloggen

Update: Tusen tack Jonna! Då kanske jag kan shoppa några fler grejer haha..

Huvudvärk

Jag förstår inte varför jag har huvudvärk. Det är skit jobbigt och jag kommer ihåg hur jag levde förut innan LCHF. Jag kan inte tänka klart. Jag brukar få huvudvärk när jag har fuskat/ätit socker men jag kan inte se vad det är jag har ätit som gjort att jag fått en sån här hemsk värk. Jag kisar med ögonen och mår lite halv illa. Känner mig allmänt klen och det beror nog på att jag inte kan äta när jag har ont.

Vem fan kom på huvudvärken, så onödigt. Men idag kommer jag liksom igår trotsa huvudvärken och göra precis allt som jag hade tänkt. Det kanske blir en lunchnap som kompensation.

Jag får grymt dåligt tålamod när jag mår lite halvkasst och därför kommer jag troligtvis att åka bil till Stockholm på torsdag. Detta trots miljöfaran och att tåg blir billigare. Men tänk om jag köper massa saker på Ullared, ska jag då släpa runt det på stationen och yra, Nej inte idag. Imorgon kanske jag är miljövänlig och god igen. Det är inte någon av er som vill till Stockholm på torsdag den 12 och hem på söndagen den 15?! Vi kan samåka! Ta en lång weekend i storstan med massa mys och picknick i parken!

Ullared inspiration 8 dagar kvar

Kläder är ett svårt ämne för tillfället eftersom jag ska gå ner lika mycket som jag gått ner nu, men jag känner att lite måste jag få unna mig. Typ 1000 kronor får jag "slösa" på kläder, kanske att det blir 1500. Det första jag behöver införskaffa mig är linnen i alla dess former. Jag älskar Cubus linnen men nu när jag ändå är på Ullared så ska jag självklart försöka hitta passande linnen där. Jag vill ha bra linnen men smala axelband typ 4-5 stycken, något svart och något färgglatt. Något linne med brottarrygg och långa ska dom vara. Jag har nästintill alltid ett tajt linne på mig under alla andra kläder. Just nu äger jag inte ett endaste tajt linne.
Bild tagen från Ullaredsbloggen

Hemma pyssel

Har haft en toppen dag och fått massor gjort. Jag har rensat min garderob så många gånger nu så jag vet ganska exakt vad jag har. Det är bra inför Ullared! Jag slängde min ursköna bruna tunika, en snygg svart tröja, en ny party topp och några till plagg idag. Det är plagg som jag inte använder längre för att de bara hänger på min kropp och jag har sparat dom bara för att. Ska nog rensa garderoben en till gång innan Ullared för avrt ska de nya kläderna få plats? Kanske får köpa en byrå också.. haha..

Skrotan hjälpte mig städa lådorna..

Tolv hinder!

Ballen och jag klarade tolv hinder idag. Jag blir så glad! Jag är verkligen hur otränad som helst har jag märkt. Orkar inte hänga med i Ballens tempo. Han är så otroligt duktig och jag hur flamsig och klumpig som helst. idag sprang jag på samma sten 3 gånger. Varje gång blev jag livrädd att jag skulle vricka foten, men man har ju så bråttom. Jag hinner inte kolla runt mig liksom. Nilla gick det inte lika bra för och det beror nog tills tor del på mig att jag inte vet hur jag ska styra henne. Hon funkar ju inte lika som Baltazar och då måste ju jag ändra mig också. Det var hur roligt som helst att se att Baltazar kollade upp på mig och "frågade" vart han skulle någonstans.

Någon dag framöver ska vi ta tag i slalomen och det är nog där det spricker för mig. Jag tror inte jag har motivationen och tålamodet att öva öva öva.. Men vi får se. Annika tror att det går bra bara jag börjar. Hon provade Ballen en gång och då fattar han men jag kan inte vara som henne och Helena. Tjejerna har ju för fan tränat i flera år så jag har en nedrans tur att jag har dom med mig i denna uppgift.

Just nu kör vi hinder och tunnlar vilket går finfint! Baltazar har börjat förstå HOPP och GENOM. Även om vi pysslar med annat och jag säger hopp så letar han efter ett hinder och skuttar över så fint. Tunnlarna springer han in i så fort han får chansen. Även den tunneln som är platt som hunden liksom får trycka sig igenom.


Fleecefläta

På lunchen med Helena idag så frågade jag vart hon köpt leksaken som hon använder när hon tränar hundarna. Hon svarade "Fleeceflätan? den gröna?". Japp precis en sån vill jag ha så inte Baltazar biter mig i fingret igen. Hon sa att hon bara klippt sönder en filt och gjort en fläta. So have I men den blev liite stor haha..

Nu åker vi upp och tränar litegrann. Helena tror att vi kan vara med och tävla 22 juni haha.. hon är en riktig drömmare. Vi har liksom tränat i totalt 50 minuter i hela våra liv och 22 juni är mindre än två månader bort. Jisses!







Lunch på stan med vovvar och Helena

När Helena bodde på stan fikade vi konstant, flera gånger i veckan. Idag blir det en lunchdejt för första gången på länge. Hundarna ska med och jag hoppas verkligen de fått ut borden på Krokanen. Först ska vi ut på Långnäs och springa av oss lite energi så att vovvarna kan sköta sig bra på stan.

Min vackra myskatt imorse..

Ullared inspiration 9 dagar kvar

Mina köksdrömmar fortsätter.. Tänk att få servera mina kakor på något av dessa fantastiskt fina faten. Det lila är i glas och lika stort som en tårta. Tänk en Choklad tårta med grädde och hallon, men då kanske det borde vara grönt istället. Hmm tror inte jag kommer att köpa fatet men jag får inspiration av det anyway. Det andra fatet är ju så sött! Vet inte vart jag ska ha det i min lilla lägenhet bara. Får nog fortsätta att bara kolla på det på bilden och drömma mig bort tills dess jag skaffar större lägenhet eller hus. Men är dom inte fina?



Bilderna tagna från Ullaredsbloggen

Nu hoppar jag i säng

God natt mina nära, kära och okända! Har hunnit massor idag, skönt! Det roligaste var träningen på klubben med hundarna! Baltazar är så duktig efter bara två gånger. Dock bet han mig i fingret när vi skulle leka efter en runda. Attans vad jag blödde och ont gör det fortfarande.

Gjorde supergod sallad idag till kycklingen..
Imorgon är det vägdag, kommer inte alls gå bra. Det är även tvättdag, träningsdag och kanske köpa cykel dag!

Massa tjafs

Varför kan inte allt bara gå bra för mig någon gång? Är det för att jag är krävande? Att jag vill ha svar? Att jag verkligen har åsikter och sunt förnuft? Jag vet inte. Men det jag vet är att det ibland inte blir som man tänkt sig. Jag tänkte hoppa av min utbildning idag och pratade därför med Akassan. Om jag hoppar av får jag ingen Akassa. Om jag går kvar till den är slut så får jag det. Svårt val? Ja faktiskt, för jag är så otroligt less. Det blir ingen insändare för vi ska ta det här off the air. Vi får la se hur det går.

Nu har jag gjort det jag kan och hoppas jag får de möten jag vill. Jag älskar möten! Jag älskar att dividera och kämpa för min sak. Så nu mina vänner blir det tuffa tag från min sida. I love it och det är det jag ska ha fokus på inte allt krångel.

Från Ellos vill jag ha..


Ullared inspiration 10 dagar kvar

Nedräkningen fortsätter.. Köket är min andra svaghet av tre. Väskor, klänningar och köksgrejer! Jag har hittat så mycket fint till köket och börjar här med att visa er en underbar apparat som gör glass! Har lite nu och då önskat att jag hade haft en sådan och nu är nog tiden inne att bli med glassmaskin!
Bild tagen ifrån Ullaredsbloggen

Uppe med Nilla

Jag vaknade med ett ryck 30 sekunder innan klockan ringde. Shit, solen lyser jag har glömt Nilla. Hon blev hit skjutsad för att det har hänt lite grejer i hennes familj så hon ska bo med oss ett tag framöver. Mysigt!

Vilket underbart väder det verkar bli idag! Jag hoppas det håller i sig för jag hade tänkt att jag ska betala in mig på den lokala hundklubben och träna lite hopp med mina två fluffar. Sen ska jag nog även köpa en klicker och träna lite sitt och ligg med Ballen och möjligvis även Nilla. Jag vill ha effekt på en gång när jag säger sitt och inte efter 10 sekunder. Nu ska jag lägga mig och sova lite till.. Hörs snart!



Svar på kommentar

Anonym om Daajet snack:
Hej Hanna! Vilken intressant blogg du har! Har du några tips till mig som nu börjat med lchf? Jag har hållt på i cirka två månader. I början vägde jag mig ingenting men har nu gjort det den senaste månaden och jag har inte gått ner ett gram! Det verkar gå så himla bra för dig och jag skulle mer än gärna vilja ha några tips och tricks från dig :)
Svar: Tusen tack! Tips är så svårt! Jag tror på att man måste hitta sitt eget sätt liksom.Har du inte gått ner ett gram sedan start? Eller gick du ner i början och inte nu? Fan vad tråkigt att du inte gått ner. Har du ätit riktigt? Ibland när jag ätit för lite så kan jag stå stilla i vikten. Jag måste brömma dig som tusan för jag skulle aldrig orkat fortsätta på dieten om jag inte gick neråt i vikt. Eller skulle jag det?! Jo nu skulle jag nog det men aldrig de första månaderna!

Tips och trixen som funkar för mig är.
* Jag äter tre gånger om dagen. Frukost, lunch när jag blir hungrig och middag sen när jag blir hungrig igen. Om jag inte blir hungrig försöker jag peta i mig lite mat iallafall för att hålla förbränningen igång. Alltså mat 3 gånger per dag.
* Lär dig vad som triggar ditt sug och undvik det alltid.
* Om du ska äta något utanför dieten så bestäm typ "7 godisar" eller "EN muffins" eller vad det nu är. Detta för att du ska undvika att äta 400 gram godis eller 3 bullar! Det blir farligt om det spårar ur..

Maila gärna om du vill veta något mer specifikt! Stort lycka till!

Ullared inspiration 11 dagar kvar

Nu är jag helt lost i shopping världen. Jag har klickat mig runt i hela internetshopping världen alldeles för mycket så just nu har jag ett HA begär utan dess like. Men till slut fick jag någolunda kontroll över min hjärna och klickade mig in på Ullareds bloggen. Där har jag nu hittat en del som jag kan tänkas köpa. Därför ska vi nu ha en nedräkning tills jag är där. Idag är det bara 11 dagar tills jag är där på plats! Wiihoo!

Klänningar är en av mina prio ett så därför visar jag här den klänning jag fastnat mest för. Jag kommer säkerligen inte gilla den lika mycket i verkligheten eftersom den är i ett hårt tyg och inte stretch men va skjutton drömma måste man ju få!

Daajet snack

Jag har som mål att gå ner 33 kilo tills jag åker till Ullared, eller jag ska ju gå ner 33 kilo för att FÅ åka till Ullared. Jag tror det funkar för jag vägde samma i torsdags som förra veckan, alltså lite drygt 31 kilo tror jag. På torsdag måste vågen visa minst 32,3 kilo för då kan jag ta 8 hg sista veckan. Jag vill helst ha gått ner minst 37 kilo till 8 juli och det lär nog inte vara något problem. 8 juli har jag gått på LCHF i ett helt år. Dock med fusk. Utan fusk skulle jag lätt ha gått ner 52 kilo. Men de 13 kilona är det värt för mig.

Efter 8 juli ska jag gå ner typ 20 kilo till. Fatta 20 kilo är ju verkligen ingenting för mig. Detta betyder att jag snart är i mål! Undra vad jag ska ha för utmaning för mig själv då. Hur känns det att vara normalviktig? Jag kanske kommer att bli det för första gången i mitt liv!
Innan jag började med LCHF

God morgon!

Nu ska jag strax bege mig på ett möte med klassen. Jag hoppas verkligen att allt är som det ska och att vi inte kommer oanmälda. Jag ska nog sätta mig och knopa ihop en insändare senare i eftermiddag. Känner att jag vill skriva av mig i tidningen. Det har jag aldrig gjort förut, men hur svårt kan det vara..

Det ska börja med.. Den 15 januari 2011 tog jag ett beslut att utbilda mig inom turism..

Sluta med? .. Vad jag har lärt mig?! Hmm.. 

Ha en underbar dag! Det kommer poppa upp några inlägg om dieten.

Biggest loser

Jag var precis ute på promenad med B och när jag kom in la jag mig här på soffan en sväng. Nu halv sitter jag så jag kan skriva. Jag knäppte iallafall på tv:n och där var det Biggest loser. Jisses vad dom kämpar med träningen där. Men när det kommer till maten så ska de äta så fettsnålt som möjligt. För mig är det ett mysterium. Hur ska de få en bra tränad kropp med minimalt mycket fett i maten? De äter fettsnål kalkon med pasta. Det sjuka är sen att de även äter någon typ av gelé som är LOWCARB, men va fan. Socker socker socker är farligt fett är bra!

Jag äter pannacotta med hallon och njuter mig neråt i vikt! ps. sen ska jag också börja träna när jag vill.

Nu blev jag lite glad..

Fick ett sms om att jag såg smal ut på Lindas blogg. Klickade in mig och kikade och ja jag ser inte dunder tjock ut. Skönt att jag ser lite smalare ut. Jag känner mig inte alls smalare än för 15 kilo sedan. Jag sa det till min syster häromdagen. Att jag ser likadan ut som när vi åkte till Spanien. Hon höll inte med. Men jag känner ändå så. Jag kan se skillnader från för ett år sedan och mer nu men inte för varje tio kilo. Hmm ja nu ska jag leva på detta idag! Jag är lite viktfokucerad just idag så det kommer poppa upp lite fler vikt/diet inlägg under dagen och morgondagen..

Bilderna..

Kladdkakesug

Det jag tänkte ta upp först här är att jag var så sjukt sugen på kladdkaka igår att det gick så långt att jag satte på ugnen. Men sen skärpte jag mig och åt absolut ingenting. Fattar inte hur jobbigt det där suget kan vara. Igår ville jag mest bara äta äta och äta allt. Jag åt tex en hel gurka.
Hur gör ni för att stoppa suget? Jag kan gå en promenad, borsta tänderna, blogga, ringa någon eller lägga mig på spikmattan. Det sjuka är ju att suget bara håller i sig en stund och sen äre bra.
Det jag tänkte ta upp först här är att jag var så sjukt sugen på kladdkaka igår att det gick så långt att jag satte på ugnen. Men sen skärpte jag mig och åt absolut ingenting. Fattar inte hur jobbigt det där suget kan vara. Igår ville jag mest bara äta äta och äta allt. Jag åt tex en hel gurka.

Hur gör ni för att stoppa suget? Jag kan gå en promenad, borsta tänderna, blogga, ringa någon eller lägga mig på spikmattan. Det sjuka är ju att suget bara håller i sig en stund och sen äre bra.

Red eye

Handling: Amerikansk thriller från 2005. Lisa Reisnert hatar att flyga men kliver ändå ombord på nattflyget till Miami. Det börjar bra för Lisas del. Till sin förtjusning upptäcker hon att hon fått platsen bredvid Jackson Rippner, samme man som hon småflörtat med i flygplatsens bar. Men det som först verkar vara ett sammanträffande visar sig snart vara noggrant planlagt. Bara minuterna efter att planet lämnat startbanan visar Jackson upp sitt rätta jag.
Detta är den bästa filmen jag har sett på länge.

Ballen klarar tre i rad!

Helena ringde mig tidigare ikväll och frågade om jag ville hänga med till klubben. Jag blev överlycklig! Jag blir så peppad av att se Helena träna och idag fick vi träna lite för oss själva. Baltazar och jag tränade för andra gången i vårt liv, förra gången var typ 1 år sedan. Så nu på vår första träning klarade vi Hopp, tunnel och Hopp. Jag blir så lycklig varje gång så jag tjuter rakt ut. Baltazar blir så till sig att han skuttar runt och skäller som satan. Tur att han inte gör det så ofta annars.

Han lär sig driiit fort och älskart! Jag blir verkligen såå glad av att träna med honom. Man får en helt annan energi. Om det är någon av oss som är sämst så är det jag. Fatta hur klumpig jag är. Jag har så dålig koll. Måste öva öva öva..

Helena och alla dogs!

Ha ha ha..

Så svarde jag i telefonen nyss när syrran ringde sekunden efter jag hade lagt på med min lärare. Min lärare drar utomlands så vi blir ensamma i veckan. Ingenting chockerar mig längre. Detta känns som att det är ett naturligt steg i vår utbildning. Jag önskade henne en härlig resa. Jag skulle lätt ha följt med. Hur det är möjligt att läraren drar utomlands?! Ja vem vet..

Nu ska jag lägga mig tyst på spikmattan en stund innan jag ska bänka mig framför Bigbrother och blogga om hur underbart duktig min lilla vovve varit idag..

Tv dag

Söndagar har ett späckat tv schema. Det var så längesedan jag hade en söndag off så jag har inte alls koll på vilka program som går på tv:n. Idag har vi hittills tittat på Gilmore Girls som jag älskar, Sonny with a change som jag troligtvis aldrig kommer kolla på igen, Plastikturisterna som jag tycker är helt sinnesjukt, Desperate housewifes som inte alls är min typ av serie och nu kollar vi på Off the map som är så bra!

Vad har ni gjort idag?


RSS 2.0