Längtas

Jag rensar min dator HP dator och lägger över alla bilder, filmer och annat till min hårddisk. Det tar tiid. Jag borde fixa klart i garderoben men detta är ju lite roligare just för stunden! Idag mår jag riktigt bra. Så otroligt glad att jag jobbar där jag gör och sörjer lite att det "bara" är ett vik. Det är ju liksom snart januari.

Hmm ja tillbaka till rubriken, hittade detta kort i massan. Jag älskade denna resa! Jag längtar tillbaka till värmen och känslan!

Kläder del 3

Om ni vill veta hur ni kan äga dessa kläder Klicka här!! Det är ju inte jag som tjänar nå pengar i alla fall. Alla plagg finner du under denna kategori!

Nu tar vi alla plagg som är kvar.. 

Jsfn storlek 46/48.
Inte min färg helt enkelt. Vet inte varför jag köpte den. Oanvänd och super söt.


Ellos storlek XXL.
Ljusrosa cardigan. Använd.


instinct storlek XL.
Jättefin marinblå och vitrandig klänning. För stor för mig. Använd.


plus by ellos storlek 50/52.
Korall cardigan med "guld" knappar. Väldigt mjuk och go. Använd.


rainbow collection storlek 50/52.
Svart tunika med nitar på ärmslut och rygg. Stor och lite sladdrig i tyget. Från Bonprix.se. Oanvänd.


H&M storlek XL.
Inte min stil. Oanvänd. Lite sladdrigt tyg. Coolt mönster. Brottar rygg.

Vill du ha något eller några plagg så maila mig på [email protected] eller kommentera inläggen Del 1, Del 2 eller Del 3. Du finner dom alla under kategorin "Partylite".

Fin dag med Marie..

Hennes beskrivning av dagen kan man läsa här..

Kläder del 2

Om ni vill veta hur ni kan äga dessa kläder Klicka här!! Det är ju inte jag som tjänar nå pengar i alla fall. Alla plagg finner du under denna kategori!

Det blir lite blandat tröjor och koftor nu..

LINDEX storlek L
Omlott tunika/klänning. Använd ibland.


by ellos storlek 50/52.
Super härlig kortärmad tunika. Använd ibland men fräsch.


PLUS free form 50/52.
Den svarta är mer använd än den ljusgråa. Super härliga men för stora för mig nu.


b.young storlek XL


jsfnbasics storlek 50/52
Långärmad randig tröja med huva.


Generous by Lindex storlek 2XL
Halterneck linne med innertopp. Använt och lite dassigt i färgen.

Vill du ha något eller några plagg så maila mig på [email protected] eller kommentera inläggen Del 1, Del 2 eller Del 3. Du finner dom alla under kategorin "Partylite".

Kläder del 1

Eftersom jag lika gärna kan lägga ut dessa kläder på Tradera så gör vi såhär. De pengar som jag får i vinst på dessa kläder skänker jag till en hjälporganisation som vi röstar fram här på bloggen, fine?! Yes.

Ska vi säga 20 kr per plagg? + frakt typ 30-40 kr. Det innebär att någon betalar en femtilapp och på så vis hjälper någon i nöd. Eftersom jag köper nya kläder hela tiden så är ju inte jag i ekonomisk nöd. Är inte detta en bra idé? Om ni vill ha dom gratis så går det också bra, men alla har väll ändå råd med femtio kronor?!

Så här kommer de första sex plaggen.. Vi börjar med nederdelar..

Godess Denim storlek 52.
Ny jeanskjol som jag bara inte vill ha. För kort för långa mig. Tunt material, känns mer som tyg än jeans.


Athletic SPORT storlek 8.
Sportbyxa i lite prassligt material. Jag har använt dom för många många år sedan. Dom var dock för liten då så jag gillade dom inte så mycket, nu är dom för stora.


best choise Everyday wear by Josefin storlek 54.
Vita capri linne byxor. Tror jag aldrig har använt dom, dock provat dom någon gång. För stora nu.


jsfnbasics storlek 50/52.
Korallfärgade långa leggings. Aldrig använda men utan lapparna.


tallissme Laredoute creation 48/50.
Svart byxkjol med lite veckning i midjan för bättre passform. Aldrig använda.


Randig kort kjol i storlek L-XL kanske?!
Använd, men ändå fräsch!

Vill du ha något eller några plagg så maila mig på [email protected] eller kommentera inläggen Del 1, Del 2 eller Del 3. Du kommer att finna dom alla under kategorin "Partylite" imorgon kväll.

Jag rensar garderoben..

& beställer lite bhar från ellos. Har lite kläder liggandes som någon halv tjock människa vill ha?! Jag kan nog ha dom men jag vill inte. Måste rensa inför Ullared och så har jag ju beställt lite kläder och shoppat på stan lite väl mycket den senaste tiden. Jag skulle ju köra med "en ut en in" men det har ju inte fungerat. Jag kanske ska lägga ut dom här så kan de som vill få dom?!

Mina kära

Kommentarer och ett svar..

KommentarTid
Linda om i sängen:
Jag har en iphone 4 och älskar den! :)
IP:
30 Oktober, 17:58
Maria om i sängen:
Kan bara instämma. Älskar min Iphone 4. Skulle aldrig byta den mot en annan.
IP:
30 Oktober, 06:59
anna  ([email protected]) om i sängen:
jag fullkomligt ÄLSKAR min iphone 4 och skulle inte klara mig utan den nu. lätt värt!
IP:
29 Oktober, 18:10
Olivia om i sängen:
Ja ha en IPhone 4 de e det bästa köpet ja gjort jag älskar den, och att jämföra den med en bil av dålig kvalitet men känt märke e inte sant. IPhonen er riktigt bra och super kvalitet så köp den om du känner för det de e värt pengarna. Kram Olivia
IP:
29 Oktober, 12:49



Shit va ni älskar era iphonear! Jag kommer nog dock inte att köpa en trots allt. Dock blev jag lite sugen på Nokia N9an. Känns som att Iphone är en inne grej och jag är ingen inne tjej. Om 4an hade funkat bra i min hand så hade det varit en annan sak, men jag blir alltid tok irriterad när jag ska blippa på den. Lika bra att låta bli att köpa en för det var längesen jag slarvade bort en mobil nu. Tänk 4000 kronor det kan jag fan åka utomland för istället. Bara jag får igång MMS funktionen på min mobil nu så ska det bli lite ordning här igen.

Johanna om Cykelturen:
På vilken sida gör du filmerna?
IP:

Svar: Jag gör filmerna i lite olika program, men just cykelfilmen är gjord på min HP, programmet kanske heter Movie Maker.

UPDATE 20:11
Heleena om Kommentarer och ett svar..:
En sak att tänka på till Nokian är ju att det inte finns så många appar till den. Alla appar är ju till iphone och android. Men de lär väl komma fler och fler till nokian också.
IP:

Är inte Nokian en Android? Jag är ju inte riktigt insatt jag heller haha..

Är bara..

201110301376 (MMS)

..med som sällskap. Jag är frisk och kry!


Sjukhuset

201110301375 (MMS)

Sitter på akuten och kollar på film.. Erin Brockovich! Riktigt bra.


Sommartid och vintertid vad är det för jäv...

Sommartid och vintertid vad är det för jävla påhitt. Jag jobbar en timme gratis inatt, hoppas att jag får sova. Tur att jag gillar det här jobbet:-)! Gonatt


i sängen

Äntligen dax att sova. Jag har ont i ryggen och ligger just nu på spikmattan med datorn på magen. Skönt att få sova i min egna säng. Det är så tomt här hemma när Baltazar är borta. Katten går omkring och verkar leta efter honom också. Funderar på en massa viktiga saker i livet, men orkar inte reda ut något. Blir bara en enda sörja i huvudet. Nej, nu är det dax att skärpa upp mig. Ligga här och tänka kan ingen må bra av.

Funderade på att införskaffa mig en Iphone en stund idag. Jag är ingen avbetalnings tjej utan då blir på "gammel viset" kontanta peningar. Men Johan är bestämd, Iphone är som att köpa en Ford med ett Audi märke. Detta betyder att man får skitgrejer för lika mycket pengar som en kvalitets grej skulle kosta enbart på grund av att märket är känt. Så jag vet inte. Min största svårighet är att 3an har dåligare kamera och 4an ligger jävligt dåligt i min hand. Jag är en praktisk människa. Vad säger ni? Värtpengarna?

Största anledningen till att jag vill ha en är för att kunna blogga när jag vill, bättre struktur på smsen och bättre kort. Kanske ska nöja mig med min fina gamla trogna FUNGERANDE Nokia ändå...

Gonatt

Den svarta


Ser ut och känns lite som ett nattlinne. Perfekt!

Lovely day!

En kanon dag med världens bästa Marie. Är det inte konstigt att jag har lyckan att ha så många fina människor i mitt liv?! Det är så jävla underbart! Marie är en så härlig människa som har en åsikt om allt, vilket jag älskar. Vi kan prata om allt mellan himmel och jord och vi är väldigt ofta överens. Sen här hon även två ur gulliga barn som jag har turen att få träffa ibland.

Nu sitter jag på jobbet ochh väntar på Katja som ska komma förbi på en kopp te. Jag jobbar ju all annan tid hon är hemma från Luleå så vi fick knopa ihop en dejt.



Gungning i lekparken


Baltazar fick snällt vänta vid cykeln och vagnen.


Alma lekte med alla "bebis" leksaker i sängen.


Marie hittade en tidning att slötitta i mitt i mitt kaos till lägenhet.

Sms från Marie: "Alma pratar om dagen me dej å tycker det är så himla kul att du döpt katten till Katten:D. "Vilket äventyr vi har haft" sa hon nyss, hehe."

Alma är så himla söt!


Yes jag känner mig lite piggare

Har vaknat flera gånger inatt, det har varit varmt, jag har varit törstig, jag har funderat, jag har fått panik av tanken att jag måste gå upp snart, jag har känt att jag kommer sova över jobbet, det har varit kallt i rummet, Baltazar har pussat på mig för att jag rört mig. Men trots allt så känner jag mig pigg och utvilad idag och det var längesen kan jag säga. Nu har jag damsugit och tagit reda på tvätten som legat i en IKEA kasse i en vecka.

Nu sitter jag nyduschad i soffan med Baltazar på fötterna och datorn i knä och Katten på axeln. Snart ska jag ta en promenad med fina Marie och sen äta lunch med henne på stan. Efter det ska jag gå hem, rensa ur garderoben och lägga in allt nytt och nytvättat. Klockan 16 börjar jobbet!

Min nya fina skjorta UTAN stretch, coolt va!

Har ni provat denna på Max. Helt okej tyck...

201110261366 (MMS)

Har ni provat denna på Max. Helt okej tycker jag!


Working girl

Jag har tänkt att jag jobbat mycket den senaste tiden, men inte såhär mycket. Hoppas det syns på lönen i slutet av november! Jag var såå trött igår kväll. Ikväll ska jag umgås lite med Nina och sen ska jag hem och sova och ha en låång sovmorgon imorgon bitti.


Kul vecka jag är mitti nu va? Haha man fattar verkligen hur många timmar det finns på ett dygn när man ser det såhär. Nu förstår jag varför jag inte hunnit träffa mina vänner och varför jag inte orkat haft städat och fint hemma. Har ju bara varit hem och vänt liksom. Om en vecka är jag ledig ett helt dygn nästa gång, ser fram emot den onsdagen.

Gonatt

201110251365 (MMS)

Nu slumrar vi in för ikväll. Fick hem Ellos beställningen ikväll, INGET var för litet Wiihoo! Lucky me. Svin härlig svart långklänning, en rutig skjorta och en sommar klänning. Vem trodde att jag skulle ha en sån här skjorta. Shit vad jag är tuff! Puss å hej


Läskigt...

201110251361 (MMS)

Genväg in the woods..


Shopping

201110251360 (MMS)

Min nästa partydress?! 169 kr


Kyckling i Curry!

201110251356 (MMS)

Kyckling i Curry!


Lite roligt underlägg..

201110251355 (MMS)

Lite roligt underlägg..


Kinarestaurang! Mnam va gott..

201110251353 (MMS)

Kinarestaurang! Mnam va gott..


Mysigt! Nu ska vi gå och äta lite..

201110251352 (MMS)

Mysigt! Nu ska vi gå och äta lite..


Gula träd överallt!

201110251351 (MMS)

...


Afternoon tea!

201110251348 (MMS)

Afternoon tea!


Feets up

201110251347 (MMS)

Såå jävla trött idag! Sitter i en sackosäck och somnar närsomhelst. Älska bollhav!


@ work

Jag som hade tänkt att jag skulle jobba mycket mindre nu när jag går på ett schema. Men nej då drar syster yster iväg på utbildning och jag är kvar här med en massa jobb dagar. Men jag gnäller inte. Min kväll har varit kanon och nu sitter jag i soffan och har precis knäppt på första avsnittet av säsong tre av Mord i Sinnet. Det är såå bra.

Imorgon klockan 16 när jag slutar jobba så ska jag åka till Söderhamn och jobba vidare. Har ni något tips på ett bra matställe där? Gott, inte svin dyrt och LCHF vänligt är mina förhoppningar.

Angående det förra inlägget där jag skrev "Har ni några åsikter? Behåll dom gärna". Det var just för det inlägget. Jag tål kritik angående Baltazar väldigt dåligt just nu. Tror att det är på grund av att jag inte har 100% koll på vad människor i hund världen anser är "det bästa". Även mår jag lite dåligt över att jag har lämnat bort honom så mycket den senaste tiden. Jag vet dock att Baltazar har det bra, det är mer jag som lider. I övrigt så gillar jag era åsikter, även dina Kattis! Du ger av dig själv och det gillar jag. Man behöver inte tycka lika för att ha något att "säga".

Sen angående inlägget "Yes yes yes". Turen var på min sida den där dagen Linda. Jag är inte smalare nu än när vi sist sågs typ i somras haha..

Ja men nu ska jag väll återgå till mitt Mord i Sinnet.

Yes yes yes

Jag har hittat plånboken! Förstå vad skönt, nu slipper jag skaffa nya kort och dona. Jag hittade den i påsen där min nya klänning låg. Har inte packat upp den sedan jag köpte den förra veckan och nu när jag gjorde det så låg även min "bra att ha" plånbok där. Skönt!

Klänningen? Ja det är denna fräsiga med brottarrygg. Såå skön och lite roligare!


Nu åker jag till Marie och tar en lunk promenad i solen. Sen ska jag städa, diska, fixa med tvätt och kanske se ett avsnitt av Mord i Sinnet om jag hinner innan jobbet börjar 16.

Ont i hjärtat

Ibland glömmer jag för en stund vilken underbar hund jag har. Har jobbat så mycket de sista veckorna att all tid vi spenderat med varandra har varit en promenad här och en där. Han har varit hos mamma och pappa mycket och även hos syrran och brodern min. Han trivs ju hos alla dom, vilket är en jävla tur.

Ikväll hann vi inte cykla på eftermiddagen så vi var ut på en tur nu. Baltazar är så otroligt duktig på att hänga med cykeln och springer alltid lös runt sjön eller runt Långnäs udden. Det känns som att han känner att han har ett uppdrag, att springa bredvid cykeln och hålla fokus. Nu har han däckat i sängen!! Jag låter han få hållas, jag kan inte säga åt honom att hoppa ner ikväll. Han är värd att få mysa massor. Han är så underbar att jag får lite ont i hjärtat. Snart ska jag joina honom och ligga på spikmattan samtidigt som jag kollar på Rizzoli & Isles.



Ni är några som undrat, påstått och haft en uppfattning om hur jag är med/mot Baltazar. Ibland sätter sig era kommentarer i huvudet trots att jag vet att B mår bra och har det bra. Jag är inte världens bästa hundägare men jag ger honom allt jag kan. Vi går flera promenader om dagen, vi gör tankeövningar, vi tränar SÖK, vi cyklar minst 4 km per dag och vi gosas massor! Men vi borstar nog lite för sällan, vi använder sällan koppel, jag är strikt med maten dvs inge korv eller annat skit, jag tränar agillity när Jag känner för det och han skulle säkert kunna tränas av med att skälla när folk ringer på dörren. Men jag har valt att ha det såhär och det känns som att vi är nöjda. Har ni några åsikter? Behåll dom gärna.

Slarver

Jag har tappat bort min plånbok, så dumt. Men va fan kan man göra? Jag orkar inte ta tag i att fixa nya kort och allt. Får leta ett tag till. Tänkte att jag skulle gå på banken imorgon och ta ut pengar iaf men sen kom jag på att jag inte har mitt körkort. Drygt!

Mitt magnetarmband från NIKKEN har jag också tappat bort, så nu vill jag ha ett nytt. Men jag vet ingen som säljer NIKKEN längre och på hemsidan finns inget svart armband bara smyckesfina liksom. Detta kanske? Inte NIKKEN men billigare, men kanske sämre då?! Har jätteont i handleden nu och då saknar jag det jag inte har längre.
Magnethandledsband
Magnethandledsband

Såå fint

201110231336 (MMS)

Jag har bott här i flera flera år men kan ändå förundras över hur underbart fint det är här alldeles "runt knuten"!.


Riktigt trött

Herregud va jag kommer sova skönt inatt. Dagen började ju med massa bebismys med Jamie och sen filmkikning med Elina. Lunch blev rester som Elina och jag festade på. Tre var första matchen och före det var jag ut en lång tur med Baltazar. Sen blev jag kvar och tittade på handbollen med hela familjen. Sen har jag varit på fest fram tills nyss då jag cyklade hemåt och tog mig en promenad med Baltazar innan jag slog mig ner här i sängen. Jag känner mig skönt trött och hoppas verkligen att jag kommer kunna sova gott. En perfekt lördag.

Middag.. Kebabsallad!

201110221335 (MMS)

Middag.. Kebabsallad!


Handboll hela helgen

201110221334 (MMS)

Elina spelar och dom är så duktiga! Stolt kusin!


Amelia

Älskar att gå med i en prenumeration på en tidning och få massor med gåvor. Ja elakt kan man tycka men det är dom som väljer att låta mig bli prenumerant och sedan gå ur. Amelia är dessutom en bra tidning enligt Johanna som brukar få mina. Jag läser hororskopet bara. Igår fick jag hem mitt paket med välkomst gåvor! Om ni också vill ha dom så kan ni gå med här! Det är jätte enkelt och väl värt 98 + 29 kronor!


En fin lila klocka!


Skitbra produkter från Oriflame!


Underbart vaniljdoftande ljus!

Jag älskar era kommentarer!!

Att logga in på bloggen och mötas utav denna bild är så jävla roligt! Du vill man bara blogga och blogga och blogga. Men man blir ju helt tom i huvudet ibland och då måste man peppa upp sig lite av sånna här bilder. TACK!

Pizzasallad - LCHF

Lite torsdagslyx! Jag tycker att det är lyxigt men ändå vardags med pizzasallad. Ofta i de pizzasallader som finns i salladsbuffeer eller på pizzerior är det socker i. Denna är god utan. Jag kommer leva på denna framöver. Har inte gjort den sedan i våras, jag glömmer ju liksom bort vissa saker. Märkte då att jag inte lagt ut den här på bloggen heller så här kommer receptet..

1,5 msk Vitvinsvinäger
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
svartpeppar
1/4 vitkålshuvud

Blanda ihop dressingen först och blanda sedan ner den i vitkålen som du hyvlar med osthyvel. Skit enkelt och sååå gott!

Hittade mina favoriter på stan när jag häm...

201110201332 (MMS)

Hittade mina favoriter på stan när jag hämtade ett paket:-)!


Ny kamera

Fan vad jag förbrukar kameror. Jag tappade ju min grönblå i golvet när vi var ut sist. Sedan dess har jag haft den gamla svarta men den är såå dryg när den inte öppnar sig. Något har kladdat igen den. Nu vill jag ha en ny men det är så svårt att veta. Dock har jag aldrig ångrat ett kamera köp så jag lär släppa tankarna direkt när jag klickat hem en ny även denna gång. Men har ni några bra tips? Vad har ni för kamera? Jag är lite fast för Canon men jag vet egentligen inte varför. Den gröna är en Canon och den har varit hur bra som helst.

Hittat några kandidater..

Lämpligt med en skärm på båda sidor. Snygg färg. Tråkigt att den inte kommer in förrän 2 november, då måste jag vänta.


En vanlig kamera. Verkar finnas de funktioner jag vill ha. Kommer dock att köpa den på Dustinhome där jag får den, en väska och ett minneskort för 890 kronor.


Fiin! Onödigt dyr. Tror att jag köpte den gröna för typ 800-900 kronor. Denna är nog likadan fast lite nyare. Fler MP också men det kvittar.

@ Marie

Var och tog en promenad med Marie för någon vecka sedan. Sen åt vi lunch på hennes uteplats och njöt av att hösten fortfarande inte blitt så kall. Hon har dom mest underbara så gnagarna ute i trädgården och jag passade på att ta några kort. Såå söta! Baltazar tyckte också att de var intressanta.

The blonde is gone, the black is back




Trevlig onsdag

Jag har haft en så bra onsdag så jag vill inte att den ska ta slut. Imorgon står det jobb på schemat igen och det känns bra men jobbigt att jag måste upp tidigt. Har planerat ett träningspass för mig och Baltazar imorgon bitti så att han blir riktigt trött och jag inte alls trött.

Dagen idag började med en sovmorgon, tänk vad skönt det är att bara ha vetskapen att få sova så länge man vill. Underbart! Sen var Johanna och jag på gymmet och pratade lite mer än vi kämpade. Men jag stod på crossen och gjorde rygg och armövningarna jag ville i alla fall. Känner att jag verkligen måste börja träna ryggen om jag ska orka med alla lyft i jobbet. Sedan dess har jag varit hemma, internet shoppat, lagat Fajitaskyckling gryta, myst med Baltazar och bara varit. Hämtat ut ett paket har jag gjort också, ska visa er imorgon vad det var i. Nu ska jag packa väskan så jag är redo inför imorgon och sen ta en kvällsprommis ute i mörkret.

Jag är ganska duktig på att shoppa billigt..

Lite shopping

Ja, endast tre produkter men mycket pengar blev det. Dock billigt om man tänker på vad det skulle ha kostat. Så jag känner mig nöjd och glad. Ska försöka få någon fason på mitt hår igen. Har blekt det alldeles för mycket tror jag så nu blir det inpackningar och lockigt hår produkter framöver.


Beställde på Baresso för att jag tycker att dom har de bästa priserna överlag. Sen har dom oftast ultrasnabb leverans och jag tror aldrig jag har betalat någon frakt där. De har massor med bra produkter på REA just nu!!

Ps. jag beställde mina varor typ 15:28.
15:29 fick jag detta mail: Statusen på beställning ****** är nu Plockning
15:35 fick jag detta mail: Statusen på beställning ****** är nu Lämnat vårat lager
Bra företag? Japps skulle tro det!
Ps update. jag beställde mina varor typ 15:28.
15:29 fick jag detta mail: Statusen på beställning ****** är nu Plockning
15:35 fick jag detta mail: Statusen på beställning ****** är nu Lämnat vårat lager
Bra företag? Japps skulle tro det!

Shopping?!

Ja frågan är om jag ska unna mig lite shopping. Kollade precis kontot och jag hade 5300 kronor kvar vilket är bra med tanke på att det är lön om en vecka. Så kanske kanske att jag ska blippa iväg några beställningar. Men så lockar ju Ullared också, kanske ska spara de slantar jag har. Hmm får kolla på lönespecen och se vad jag får för pengar i slutet av november kanske. Dock så lockar det ju lite med alla kataloger som jag fått i lådan i veckan..

Köttbulle mix

Lagade till en snabb "middag" nu nr jag kom hem. Tog lite vad jag hade hemma och det blev riktigt gott.

Ekologiska färdiga köttbullar
Bacon
Squash
Cremefraiche

Stekte allt och hade i cremefraichen när allt var klart. Mättande och snabb maträtt.

Detta gjorde jag tidigare ikväll..


Riktigt bra! Skrattade gott ett flertal gånger! Det är perfekt att kunna kolla vilka filmer som visas hemma ifrån soffan. Visste ni om denna sida?

Så här kommer jag se ut när jag föder barn..

Hahaha.. jag döör.. Vidar knäppte kort på mig när han satt i badet så var jag så trött så jag la mig ner på golvet. Sen när jag ser att han har kameran så måste jag ju upp och ta den så han inte stoppar den i vattnet. Snacka om att inte ha några magmuskler. Detta är kort ur den finaste vinkeln ni någonsin kommer få se mig. Men jag kan ju bjuda er på ett gott skratt idag känner ja..



Finns det någonting bättre?

Barn de är nog de absolut bästa som finns. Älskar att få ansvaret att vara barnvakt. Tänk att någon litar på mig så mycket att dom lämnar sina allra bästa i min omvårdnad. Det är lycka. Lycka är också att små naggas lite och älska dom så otroligt mycket. Ibland frågar Vidar mig när jag fastnar med ett stort leende på läpparna när han pysslar med något "Hanna vad gör du?". Haha och jag får svara "tittar på fina dig när du leker/bygger/ritar/myser och jag blir bara så glad". Å sen kollar han lite på mig som om jag vore totalt knäpp igen. Min systers barn är dom jag står allra närmast. Jag är glad att jag får finnas där i deras liv och se hur dom utvecklas och blir klokare och äldre.

En kväll förra veckan när jag var barnvakt..




Jag hade köpt med mig en liten present till Vidar.. Gissa om han blev lycklig när han såg vad det var..

Life is life?!

Gud va mycket man jobbar i sitt liv. Denna vecka har varit så sjukt rolig men ändå väldigt krävande. Jag älskar att jobba! Speciellt nu när jag har ett väldigt givande och varierande jobb. Det kommer säkerligen att bli någon jobbig dag framöver men än har jag klarat mig. Grejen är ju den att man får liksom gå ur sig själv och se till en annan persons bästa hela tiden. Så man hinner inte känna efter så jävla noga vad man själv tycker. Rätt skön känsla att alltid se till någon annans bästa i första hand. Sen när man går hem så får man ju leva sitt egna liv igen. Jag tycker verkligen att det är otroligt givande och en förmån att få jobba som personlig assistent.

Nu sitter jag här hemma i en nystädad lägenhet, den har varit nystädad sedan förra veckan, men jag har ju bara varit här två nätter sedan dess och då har jag enbart sovit. Ingen disk, inget synligt damm och inget skräp. Skönt! Dock luktar sängen lite bakfylla sen i lördags då jag sov hemma, det var dock inte jag som luktade haha.. Men men de var de värt.

Framför mig visas Mord i Sinnet. Inte hunnit kolla något tidigare. Nu har jag kollat någon timme i sträck, är dock fortfarande på Säsong 1. Snart ska jag ut med min underbaring till hund. Vi ska ta en långsam prommis runt stan hade jag tänkt. Har varit inne typ hela dagen. Baltazar har varit med på jobbet idag, förstår ni vilket lyx att kunna ha med hunden på jobbet?! Han är såå duktig, men han har hittat en ny vän som ger honom lite sockerkaka mm.

Jag har ätit hamburgare idag också, MED bröd och BBQ chips. Det är det enda jag ätit på hela dagen. Druckit en Loka citron burk också. Jag förstår mig verkligen inte på mig själv i vissa lägen. Blir så jävla trött. Jag orkar liksom inte tänka ibland. Det var på jobbet vi blev bjudna på hämtmat. Jag kunde ha ätit yoghurt med lite nötter. Det finns ingen ursäkt och heller ingen ånger. Idioti och lathet skulle jag tänka mig.

Jag känner mig nöjd med det mest i livet just nu. Det är skönt! Det finns mycket underförstådda "krav" i samhället. Jag brukar inte bry mig så mycket om dom. Men lite finns dom ändå där i tankarna. Jag vill bli kär och såklart ha lyckan att få barn, sen vore mitt liv på topp!


Sant?!

Dots

Lite läskigt men jag måste ändå dela med mig det till er. Denna har hoppat runt på internet en längre tid och jag har tänkt att lägga ut den men det har liksom inte blitt av. Man ska kolla på de tre prickarna ovanför näsan i 27 sekunder och sedan kolla upp i taket.


Vad ser ni?

Såå vackert!

Det är höst! Jag både älskar känslan och ryser av den. Idag när jag cyklade hem från jobbet klockan 8 så var det såå kallt. Fingrarna frös och låren blev sådär huttriga. Väl hemma satte jag mig på toaletten och kissa och då kändes det verkligen at vintern är påväg. Man blir sådär varmkall på något vis så att man ryser lite. Vet inte om jag gillar eller ogillar det ännu. Snart ska jag dra iväg på jobbet igen, börjar klockan tio. Ska bli en mysig dag där vi ska höststäda och dricka en eller två koppar te om jag har tur!




Nytt te

Var och handlade på LIDL idag och när jag gick förbi tehyllan så doftade det så gott att jag måste kolla efter vad det var. Det var ett Pepparmints te som kostade typ 10 kronor. Gissa om jag köpte det, yes box. SUper fräscht och gott och mycket smakrikt vilket jag gillar ibland. Dricker ju mycket grönt te och de brukar i allmänhet vara lite svaga. Nu dricker jag ju mycket vitt te också och det är ännu svagare haha.. Men detta var iaf kanon gott och jag har levt på det hela dagen. Det är inte ekologiskt och inte krav men alla teer kan ju inte vara perfekt.

Lunch och middag

Idag har jag ätit såå gott hela dagen lång. Dock ingen frukost mer än en handfull med nötter. Har dock inte varit hungrig alls och tur är väll det eftersom jag är där det finns hur mycket gott som helst om man nu skulle vilja äta något obra. Har dock ätit väldigt lyxig mat idag. Fick en jättestor "hemmagjord" squash av Malin när jag träffade henne på förmiddagen idag och det är därför det blev mycket Squash idag. Har dock en bit kvar som jag ska äta imorgon kväll.

LUNCH

Rester och en wokmix med bacon och squash

MIDDAG

Lax med Squashslajs, sallad och currycremefraiche

Min kväll

ANledningen till att jag kan skriva detta inlägg redan nu är därför att jag inte kommer att göra ett enda dugg till idag. Jag tänker lägga mig på sängen och läsa ut min bok. Sen tänker jag sova och ha en lång sovmorgon imorgon! Underbart!


Två av mina allra bästa vänner!


Den här rackaren attakerar min vovve lite titt som tätt och Ballen verkar inte bry sig nämnvärt


Tittade in hos Familjen där de precis kommit in i Wordfeud träsket

Underbar kväll med fina Sofia

201110151320 (MMS)

Det är så jävla fint här att jag döör litegrann. Älskar solen, vattnet och luften på hösten!


Good price

Kommer ni ihåg schampot och balsamet jag tipsade om? På Willy kostar det 50 kronor per flaska. Nu såg jag dom på Dollar för 30 kr och enligt reklambladet finns dom just nu på Karlssons för 29.90kr.

Working lady

Nu jobbar jag näste sista dygnet för denna vecka. Jag älskar detta jobb. Blir glad i hela kroppen. Tyvärr tog fredagströttheten ut sin rätt idag så jag sitter här helt alena. Men fram tills nyss har jag haft en kanon fredagkväll med god mat och underbart sällskap. Nu tänkte jag sätta mig framför tvn och kika på "Mord i sinnet". Tänker kika igenom hela boxen framöver. Börjar med säsong 1 ikväll.


Mitt favorit te för kvällen..

Middag at work. Sallad med feta, tomat med...

201110141318-001 (MMS)

Middag at work. Sallad med feta, tomat med mosarella, trattkantareller och kyckling. Gott!


Fredag den 14 oktober

Snart är det jul, idag planerar jag lite julklappar. Jag älskar att sitta och kika runt på internet och hitta det perfekta för just den peronen. Jag peppar mig med positiv energi och vilar under tiden. Nu ska jag ut med Baltazar en sväng innan det är tvättid och disk som står på schemat. Det är helt underbart väder ute idag och Baltazar är på topp humör. Skönt. Vad har ni för er idag?


Torsdag

Woopido snart är det helg igen. Jag jobbar hela helgen men det känns okej. Vi ska ut på utflykt och bara ha det mysigt. Idag har en tjej gått intro med mig på jobbet eftersom jag byter jobb på måndag. Jag är så trött i kroppen nu så jag ska sova snart, sen har jag sovmorgon halva dagen imorgon. Börjar inte förrän fyra men har tvättid och den får jag inte missa igen.

Idag har jag jobbat, träffat kontakt personen över en middag på stan, damsugit lyan och möblerat om lite i min minimala hall. Det är allt jag orkar på en dag som denna. Fy va tråkigt. Jag vill vara pigg och kry igen. Här är ett kort på mig från igår när jag provade min gamla balklänning, får hålla in några dm där bak det är därför jag har händerna bakom ryggen. Med ett stort anstängt leende.

Faan

Jag mår inte bra alltså. Denna jävla mage. Blir tokig av att veta att jag får ont i magen av att göra mycket. Va fan ska jag göra då, ligga här hemma som någon gamling och dö. Nej, nu blir det till att vila imorgon kväll när jag slutat och träffat kontakt personen så att jag är pigg inför helgens långpass.

Jag borde ha sovit för längesen också men det är inte så lätt att somna. Ska strax lägga mig på spikmattan och hoppas att det hjälper mig att somna lugnt och skönt. Har lite bilder på kameran som jag tänkte visa er också men den ligger borta i soffan och jag sitter här på sängen. Och jag orkar inte hämta den. Yes, nu blire lite vatten och sen är det snart morgon igen gash.. Orkar inte ens läsa.

Jag kommer nog att åka till Ullared igen snart också, roligt va?! Shoppa massa roliga, fina och bra julklappar! Love it! Men först ska jag bli pigg och må bra! God natt!

What a day

Imorse åkte jag iväg för att mysa och gå en prommis med min vovve. Dock hade något blitt missuppfattat så jag åkte till fel hus och fel by. I och med att jag fått ett sms tidigare på morgonen där det stod "Baltazar har inte ätit och inte bajsat" växte paniken när jag gick från rum till rum och kollade efter en död Ballen. Dock var det tomt i hela huset förutom katten så då ringde jag hundvakten och var i upplösningstillstånd. Baltazar var lämnad hemma hos mig. Shit, med ett möte bokat klockan tio och klockan nu var nästan nio så var panik och stress det enda min kropp skrek. Jag tok körde till Bollnäs igen och hämtade upp min underbaring som var lika glad för det. En kisspaus senare var vi framme i Söderhamn 3 minuter över tio, tur att kamerorna var av.

Hade ett jätte roligt möte och ser fram emot vad det kommer innebära framöver. Eftersom jag hade räknat med att gå ut med Baltazar och sedan åka själv till Söderhamn för att gå på stan och sedan ta en härlig lunch på Furan så kändes det inte lika roligt att vända hemåt. Men jag svängde in en sväng på djuraffärn vid E-center, där hundar fick följa med. Sen var jag på ÖB en sväng medans Baltazar var i bilen.

Strax efter ett hämtade jag upp kidsen på skola och förskola. Sen har vi myst och lekt och ätit kiosk mat och sen skjutsat iväg stora på Sporthallen. Lillen och jag åkte hem och sitter nu framför tvn och myser med två koppar te.

Ballen nya hus var populärt även av boysen..





Ballens nya hus..

201110121317 (MMS)

Ballens nya hus..


Frukost:)

201110121314 (MMS)

Frukost:)


@ work

Sitter här och har lite lite att göra. Mitt jobb sover och jag har diskat och donat. Har kollat lite på 112 eftersom det är från Bollnäs men nu 21 blev det absolut ingenting som är värt att se. Så nu sitter jag här framför och fixar lite med tidsrapportering och kikar på Fejsbok.

Jag har startat en grupp där för sånna som mig och kanske dig? Socker fria. Alla ni som har skiten och som vill tjitteritjatta lite om svårigheter eller om något har gått bra eller sjukt bra får gärna gå med där. Skit enkelt sätt att få peppning och feedback eller tips. Vissa saker som ploppar upp där tänker jag ta upp i bloggen och viseversa.

Klubben eller gruppen eller vad man nu säger heter Sockerfri men söt ändå !! Vi är fyra stycken for the moment men vi hoppas på att bli fler. Jag kommer nog att använda den till ett projekt i framtiden också men det vet jag mer om efter mötet imorgon.. wiiii.

Jag har ju av och till funderat på att ta bort mitt konto på Fejsbok, men har för idag bestämt att jag låter det vara kvar och jag är där inne på lilla datorn och hos alla andra. Men aldrig på min riktiga dator där jag gör alla viktiga saker haha.. Är livrädd för vad dom kan kontrollera och styra och ställa med. Men nog om det. Det är iallafall ett toppenbra forum för oss att få prata av oss lite. Sen är ju självklart min mail fortfarande väldigt öppen.

Nej nu hoppar jag i säng och fortsätter läsa min yber spännande bok.. vill inte att den ska ta slut för då börjar jag på nästa och då tar det en massa tid igen.. sen nästa och nästa.. jag ligger typ sju böcker efter tror jag.. förstår ni vad många timmar det är.

God natt

Angående vågarna

Någon frågade om de fina vågarna jag la ut..

Dom finns på Dollar Store (trist för er som bor söderut, där finns inte den affärn tror ja).. Om jag inte såg helt fel så kostade dom endast 30 kronor.. fast jag kan ja sett fel. Tror nästan att jag ångrar att jag inte köpte en eller två. Super söta var dom iallafall..

Lyckligt lottad

Igår kväll precis när jag skrev att jag återigen satt mig i soffan så ringde Helena. Jag måste med ut och gå. Jag försökte med "Men jag är hundlös jag orkar verkligen inte gå ut". Men Helena har inget överseende med sånna protester, hon har ju två som ändå behöver ut liksom. Så jag drog på mig ett par byxor, jacka, mössa och vantar över min fina sovoutfit.

Jag blir alltid lika glad av att träffa henne, Helena du är världens bästa! Jag älskar att se dig lycklig och du kan verkligen inte sluta le just nu.

Helena kommer säkerligen bli galen av att jag la ut detta kort, men det är det enda jag har från igår haha..


Ps. Haha läste på hennes blogg vad som var det bästa med mig.. Läs ni me!!

God morgon god morgon

Hoho vad jag är förvånadsvärt pigg. Tror jag har börjat komma in i att gå upp tidigt om mornarna nu, skönt. Nu ska jag ta en lång varm peppande dusch innan jag måste ta tag i dagen. Idag blir det jobb hela dagen och natten.

Imorgon slutar jag klockan 8 och sen är det full rulle hela dagen på onsdag. Ska på mitt efterlängtade men ändå nervösa möte. Sen hämta upp kidsen på skola och dagis och vara med dom till bäddtime. Sen återgå till mitt hem någon gång på kvällen. Så i morgonkväll kommer jag hem nästa gång. Shit vad jag är borta mycket just nu.

Igår när mamma hämtade Baltazar så hoppade han upp i mitt knä när hon ropade på honom i hallen. Stackars min älskling som inte får vara med mig hela veckorna längre. Men jag är otroligt glad att han kan vara med mig på jobbet nästintill jämt. Förstå vilket lyx. Johanna tycker att jag har världens bästa jobb. Jag håller nästan med. Skulle vara ännu bättre om man fick sovmorgon varje dag haha..

Svampplockning igår..

Tid

Det känns som att den här dagen har varat jättelänge. Det är ju super härligt att man kan hinna så mycket på en ledig dag. Det är därför jag gillar att jobba mycket för då utnyttjar man de lediga dagarna till max. Detta för mig kan innebära en heldag i sängen med en bra bok.

Men idag när jag slutade 8 så åkte jag hem och läste min yber spännande bok. Sen hämtade jag upp Johanna och vi åkte till Dollar och köpte teer och lite annat krims krams. Sen åkte vi till skogen och plockade svamp i tre timmar. Klockan var då typ två bara. Då åkte jag och shoppade mat och pysslade lite här hemma. Ett långt bad senare lagade jag middag och matlådor till veckan. Nu sitter jag åter i soffan och längtar till klockan slår 20 så jag kan kika på 112 På liv och död.

Fem portioner fläskkotlett med Trattkantarellgräddsås!

Mmm så gott..

Nu har jag precis placerat mig i soffan efter en dag full av shopping och svampplockning i skogen. Nu är kylskåpet uppfyllt och snart även magen..



Plockar svamp i en bajspåse:-)!

201110101312 (MMS)

Plockar svamp i en bajspåse:-)!


Lite roligare att väga sig kanske?!

201110101311 (MMS)

Lite roligare att väga sig kanske?!


God morgon

Idag ska det bli en bra dag! Liite sliten efter helgen men nu ska jag ut i skogen med Johanna och få lite energi. Dagen kommer senare att bestå av planering inför onsdagen om jag hinner. Skulle verkligen behöva tvätta. Klockan 21 ska allt vara klart för då är det Det Okända! Nu blir det duschen och sen något i magen innan det blir skogen..

Lunch lunch mmm..

201110091307 (MMS)

Lunch lunch mmm..


Tre rätters i Huddik

Företaget jag jobbar för bjöd in till fest i torsdags och självklart åkte hela min stab dit. Vi bjöds på underbara tapas, en kunde jag äta och det var rullar med parmaskinka med vitlöksost i. Sen åkte vi till en restaurang för att avnjuta en tre rätters middag med underhållning. Underhållningen stod Hälsinge Fyr för och de var verkligen så jävla bra!

Maten? Jo den ska ni få se här..

Västerbotten paj, den var okej, inte jättegod, kall var den också.. Jag åt inte botten/degen.


Helstektfläskfilé med kantarellsås. Jag åt inte potatiskakan. Jättegott!


Äppelkaka med vanlijsås. Gott!

Noot enligt min plan

Min plan för kvällen var ju en film i soffan och sen en snabb visit hos Emma. Men så ringde Helena och undrade om jag ville med ut och gå på klubben. Och det var välbehövligt för oss att åka iväg och springa runt lite. På vägen köpte jag med lite mat, jag är så grymt jävla dålig på att laga mat just nu. Idag har jag ätit en kebabsallad och en tacotallrik och lite mintchoklad 70%ig. Nu känner jag bara för att lägga mig i soffan och somna framför tvn. Shit vilken sliten Hanna jag känner mig som idag..

Är sommaren slut?

Ja jag tror nog de va?! Det känns som att det är mysa i soffan med en stor kopp te tid nu. Hösten, jag älskar hösten! Iallafall fram tills det blir snö eller slask. Skitdrygt när man har hund. Nu ska jag dra på mig min långklänning och smita över till "jobbet", syrran jobbar kväll så vi ska kika på en film och dricka massa te.

Kanske blir det en sväng förbi förfesten där Emma är, därav långklänning! Apråpå klänningar, den nedan kan jag inte ha längre, den glider av mig, Wiihoo!! Lite trist eftersom jag älskade den, men ändå sjukt peppande!





På jobbet

201110081298 (MMS)

Kockar chokladbollar.. inte smakat en smula. Och det är svårt må jag säga..


Fredag

Shit vad veckorna springer iväg, hinner knappt reflektera över att det är helg. Inte för att det spelar någon större roll i mitt liv för tillfället. Jag har ju pass utlagda kors och tvärs oavsätt om det är helg eller inte. Jag känner att dieten funkar bra i jobbet och det är faktiskt huvudsaken. Älskar att ha en kalender full med bokade tider och hatar det lite på samma gång. Mina dagar framöver ser ut såhär..

Imorgon Sov morgon!! jobb 10-?
Söndag jobb 10-24
Måndag jobb 00-8, träffa Johanna, ringa flera viktiga samtal och fixa in rapport till kommun. Göra ett upplägg inför onsdagens möte.
Tisdag jobb 8-24
Onsdag jobb 00-8, Super roligt möte, barnvakt till syrrans kids
Torsdag jobb 8-16, tvätta
Fredag jobb 16-24
Lördag jobb 00-16
Söndag jobb 12.30-24
Måndag jobb 00-8 + jobb 10-16

Mycket jobb men ska jag såklart ha ett liv också. Det är några lediga dagar och dom ska utnyttjas till fullo. Kontaktpersonen ska jag träffa, vänner ska träffas, Baltazar ska tränas, lägenheten ska städas, mat ska lagas och jag ska sova massor! Är inne i en riktig bok period nu så jag älskar att ha egen slapp tid. Läser just nu Olycksfågeln av Camilla Läckberg, verkar lika bra som Stenhuggaren + att den är kortare. Nu ska jag lägga bort boken och datorn och drömma sött om vackra hästar och bomulls liknande moln!

Kul...

201110071297 (MMS)

Kul...


Tre rätters!

201110061293 (MMS)

Haft en ur mysig dag och kväll med jobbet. Det blev dock liite sent så nu är jag helt slut. Tur att jag är ledig hela dagen imorgon. Jobbar inte förrän på lördag klockan 10. Men det ser jag fram emot. Nu ska jag hoppa i säng och hoppas att jag somnar illa kvickt. Klockan är ju ändå efter 1..


Intressant

Ibland undrar man hur hjärnan egentligen fungerar. Som när jag hittade den här artikeln på Aftonbladet. Jag svarade direkt BLÄCK. Inte på grund av de orsaker som står nedan utan mer på grund av att blyerts gnisslar och är grått och tråkigt, sen hatar jag att sudda. Men bläck enligt deras beskrivning stämmer absolut mer på mig. Jag vill inte ändra och göra om så gärna. Jag vill ha rätt från början. Men jag kan ändra mig men då behåller jag det gamla pappret som en lärdom och tar ett nytt blankt papper och gör om. Jag tror inte på att sudda ut och gör om litegrann. Hmm gud va jag spårar haha..

Konversation rakt in i hjärtat

Jag får så jäkla mycket av denna blogg som ni inte kan ana. Det är inte pengar, eller produkter som gör det utan det är ni läsare. Jag har kontakt med flera tjejer via mail och sms för frågor, peppning eller bara en kontakt om det är skit jobbigt någon dag. Jag kan sitta och le en hel kväll när jag svarar på dessa mail. Jag kan verkligen känna igen mig i frågorna i de första mailen om "Kan detta verkligen funka?", "Kommer det att funka för MIG?" och "Tror du att jag kommer att orka?". En vecka senare får man mail om hur jävla lätt det är. Någon vecka senare ändå får man mail om "vad fan ska jag äta nu, är såå less på allt?", "Hur gör jag när jag ska på fest i helgen?" eller "Jag bajsar aldrig, vad är fel?".

Sen efter 5 veckor eller 5 månader får man ibland ett mail om hur lilla jag har påverkat någonting positivt för en annan människa. Det är helt sjukt! Alla människor gör precis allting själva men ibland kan det vara skönt att ha någon som mig. Någon som har 1 minut över att svara på ett sms eller svara på de frågor man har via mail. Inte expert hjälp utan bara svar från en som har varit där. Det kan också vara skönt att inte känna denna person, man kan erkänna sina misstag lättare. Några läsare har fått för sig att jag är perfekt vilket jag egentligen tycker är en omöjlighet om man läst här en vecka. Men jag ändrar snabbt alla "missuppfattningar" och det känns som att man lär känna flera härliga människor ute i landet. Jag saknade en person som mig själv i början av min LCHF karriär!

En konversation på Facebook kan se ut såhär..

Ebba
Hej Hanna kul
att du accepterade
Hanna Jonsson
Hej!
Ebba
Hoppas allt är bra, ja har gått ner massor i vikt byxorna bara hänger, helt otroligt va taggad jag är
Hanna Jonsson
Va? Meen gud va roligt!
Ebba
Du är den som inspirerade mig, den "vän" fast vi ej känner varan du fanns där fast det bara var på sms  nu e jag igång kommer nå mitt mål denna gången  tack för att du finns;)
Hanna Jonsson
Men herregud du har klarat allt galant helt själv!!
Nu kämpar vi framåt tillsammans!!
Hur mycket har du gått ner nu då? Hur mycket till vill du gå ner?
Ebba
Din blogg e kul och följa den gav mig vilja att fortsätta o till och med börja skriva blogg det hjälpte
Vägde 98,5 när ja började för nästan 5 veckor sedan nu är ja nere i 94,4 kul;) målet är - 30 kg på ett år va tror du är det möjligt?
Hanna Jonsson
Vad roligt att du tycker det. Det är många som vill att jag skriver mer om viktminskning men jag tycker att övrigt i livet också är viktigt. Det är svårt att skriva om LCHF om det inte är någon speciell fråga eller något jag nyligen upptäckt.
Ebba
Ja vi får peppa varandra;) helt klart
Hanna Jonsson
Ja, jag tror att det är möjligt. Jag har typ lika mål som dig framöver jag då !
Ebba
Ja håller med dig, det är kul och variera lite övriga livet är viktig för en själv man behöver skriva av sig tankar ibland och inte bara tänka på viktminskning
Ebba
Hej Hanna kul
att du accepterade

Hanna Jonsson
Hej!

Ebba
Hoppas allt är bra, ja har gått ner massor i vikt byxorna bara hänger, helt otroligt va taggad jag är

Hanna Jonsson
Va? Meen gud va roligt!

Ebba
Du är den som inspirerade mig, den "vän" fast vi ej känner varandra. Du fanns där fast det bara var på sms  nu e jag igång kommer nå mitt mål denna gången  tack för att du finns;)

Hanna Jonsson
Men herregud du har klarat allt galant helt själv!!
Nu kämpar vi framåt tillsammans!!
Hur mycket har du gått ner nu då? Hur mycket till vill du gå ner?

Ebba
Din blogg e kul och följa den gav mig vilja att fortsätta o till och med börja skriva blogg det hjälpte
Vägde 98,5 när ja började för nästan 5 veckor sedan nu är ja nere i 94,4 kul;) målet är - 30 kg på ett år va tror du är det möjligt?

Hanna Jonsson
Vad roligt att du tycker det. Det är många som vill att jag skriver mer om viktminskning men jag tycker att övrigt i livet också är viktigt. Det är svårt att skriva om LCHF om det inte är någon speciell fråga eller något jag nyligen upptäckt.

Ebba
Ja vi får peppa varandra;) helt klart

Hanna Jonsson
Ja, jag tror att det är möjligt. Jag har typ lika mål som dig framöver jag då !

Ebba
Ja håller med dig, det är kul och variera lite övriga livet är viktig för en själv man behöver skriva av sig tankar ibland och inte bara tänka på viktminskning..
SLUT

Fattar ni vilken härlig känsla jag får av att en människa har förändrat sitt liv och det liiite på grund av min blogg som jag kan vara så otroligt trött på ibland. Det är sånna här grjer som gör att jag fortsätter tjata och gnata här ute i Cyberspace.

Meen hej!

Äntligen hemma i soffan. Gillar inte riktigt att ha saker planerade en kväll när jag är hel ledig hela dagen. Men har man tagit på sig saker så har man. Ikväll var jag och badade med tjejen jag är kontaktperson till och det är något jag ser fram emot egentligen så det har inte något att göra med vad jag ska göra. Det är lite mysigt att gå på badhuset. Marie och jag bestämde idag på vår promenad att vi ska försöka gå och simma en förmiddag i veckan. Ska börja så fort jag har tid.

Imorgon tänkte jag att jag ska försöka komma ihåg att väga mig. Sist var det ju minus 36 kilo, det kommer det inte att vara imorgon för idag var det minus 35,1 kg. Men det är ändå mindre än FEM jävla kilon kvar till MINUS 40 kilo. Det är galet! Fatta när jag kan säga "Japps jag har ju gått ner 43 kilo!" & tänk då är det "bara" 16 kilo kvar till mitt största mål, 59 kilo. HAA.. Galet! Jag vill ha dom veck nu!!

Idag när jag var på pizzerian så träffade jag på en som jobbar på samma företag som min pappa, jag hejjade men pratade sedan med personalen. Man fick en dricka med på köpet till min Kebabsallad. Jag kikade i kylen som var bakom där han satt och han sa "Colan är där uppe!". "Hmm tack men jag dricker inte dricka...". Han sa "Nä jag ser det! DU har gjort det bra!". TACK! sa jag och smet ut med min sallad och en Ramlösa citron. Tänk att det finns såå många härliga snälla människor! Jag får så mycket pepp ute i det sociala att ni inte kan förstå.

Känner mig fin ikväll..

Dagens höstoutfit!


Meen underbara höst!

201110051285 (MMS)

Meen underbara höst!


SUG

Jag känner mig så jäkla lugn och ostressad ikväll. Jag har borstat Baltazar, svarat på mail och nu ska jag snart lägga mig i soffan med en stor kopp te.

Det är så konstigt det här med sug. Ibland kan jag bli galet sugen på det mest underliga, men det tror jag att jag har sagt förut. Just nu har jag inget sug efter något. Om jag är duktig och äter som jag bör så blir allt så mycket lättare. Men när man är på andra sidan så finns det ingenting som heter "lätt". När jag väl hamnar i sockrets makt så finns det bara "imorgon". Imorgon gör jag si imorgon gör jag så. Men det är inte vad du gör imorgon som har betydelse, det är vad du gör nu. När jag kommer till tanken "Ja men nu kan jag lika gärna äta en chokladkaka också eftersom jag redan ätit en muffins" då är det kört. Jag vet det såå väl men vill ändå inte stoppa det förrän jag mår lite sämre och det har gått en vecka eller så.

Hur det fungerar? Jag vem fan vet. Jag vet hur jag fungerar, men hjälper det mig? Jag hamnar ju ändå där lite nu och då. Nuförtiden mer ofta än förut. Det är inte okej. Även om jag säger till mig själv "Men jag har valt att dricka cider denna helgen" eller "Jag har valt att äta godis idag" istället för att bara hamna där. Men vad spelar det för roll? Jag blir så sjukt less på min hjärna. Nu undviker jag allt som kan trigga mitt sug. Ren mörkchoklad under 86%, äpplen och sånt som jag unnat mig lite för ofta.

Livet är så mycket lättare, just idag, ikväll, nu.. Mitt mål nu är att inte äta något jag inte ska förrän i jul. Då ska jag unna mig hårdbröd med skinka och senap. Precis som förra året! Men förra året kändes det som lyx, det gör det inte i år därför att jag har ätit för mycket av sånt jag inte ska äta i sommar. Detta är mitt avstamp. Nu är det back to basic som gäller. Hur svårt kan det vara? Jo det ska jag svara på en annan dag när jag inte känner mig lika positiv haha..

LEDIG!

201110041262-001 (MMS)

LEDIG!


Ett år sedan

Jag, min syster och Nils var då på Mallorca. Hemma var det höst och rusk. Nu är det strålande väder hemma men ändå höst. Jag hittade ett kort på Facebook från när vi var där.

Jag tyckte att jag var så otroligt fin då. Håret var bra. Klänningen fick jag på mig. Brunheten började komma. Och jag kände mig smalare. Nu när jag ser kortet undrar jag lite vart fan de tankarna tog vägen för nu känner jag bara att jag inte alls ser smalare ut. Fan fan fan nu ska jag kämpa så att jag kan tänka lika om korten på mig från Oktober 2011. 2012 är året då jag ska uppnå mina mål!

Super gott te

Jag har precis kockat matlåda till imorgon, korvgryta blev det. Kände dock inte alls för att äta den ikväll (trots att den smakade riktigt gott) så jag unnar mig en mack middag med en glas mjölk. OCH en stor kopp av mitt nya favorit te..


Vilket är erat favorit te?
för just idag eller har alltid varit?!

Städpepp

Jag MÅSTE städa idag, fattar inte varför jag skjuter upp det hela tiden. Känns som att jag inte har någon tid, men  jag har lika mycket tid som alla andra som har barn och hus liksom. Men det har varit lite mycket jobb den senaste tiden. Nu har jag mitt schema och jag ser verkligen fram emot att ha lite fritid planerad. Jag tror att jag kommer trivas toppenbra på mitt nya jobb. Alla är så lymlarns trevliga och jobbet är väldigt fritt och roligt.

Nu laddar jag med en bra låt som jag alltid tycker är sådär när jag knäpper på den och i slutet sitter jag och gungar och sjunger med. Härlig låt!


Här är jag

Men ja ni har ju lite rätt nu när jag kollar tillbaka på bloggen någon vecka. Tydligen har jag lagt ut färre bilder på mig själv på senaste tiden. Jag vet att jag är värdelös på torsdagsupdateerna men jag tycker ändå att jag lägger ut mycket kort på allt. Dock så har jag förstört min kamera så det kan ju vara det som gör att det är mindre bilder. Ni är några fina människor som påpekat att jag "inte längre lägger ut bilder på mig själv"?! Det tycker jag att jag gör, inte lika ofta kanske men jag gör det ju någon gång i veckan iaf. Någon av er trodde det berodde på att jag börjat gå upp i vikt. Jo det kan nog vara så, att jag har gått upp i vikt alltså, men jag har inte valt att lägga ut färre kort på grund av det. Det beror nog mer på att jag känner mig lite sunkig eftersom jag har varit halvsjuk.

Om jag går upp i vikt eller slutar äta som jag gör så kommer jag nog att skriva om det. Det är bra att ni fantiserar men jag tror nog att jag är för ärlig för att hymla om något sånt. Jag är otroligt taggad på att gå ner 40 kilo nu för då ska mamma give me a surprise! Kul kul!

Här är jag igår kväll..

Fy satan vad gott med Langos!

201110031255 (MMS)

Fy satan vad gott med Langos!


Fast i Gävle

201110031254 (MMS)

Jo, jag som skulle vara hemma till 11 igen. Tåget mellan Uppsala och Gävle tog 3 timmar, som att åka till Stockholm. Men jag har inte lidit jag har läst bok och planerat lite roligheter framöver. Jag fick en timme över i Gävle innan jag skulle hemåt med bussen(eftersom tåget var inställt) som gjort för shopping. Men jag hittade inte alls någonting jag ville ha. En ögonskugga, hårnålar och en nagel fil från HM. Perfekt jag ska nog snåla in lite på shoppingen framöver. En underbar dag ändå!


God morgon

Meen fy fan va tidigt att gå upp nyss. Orkar knappt sitta upp. Blev ju att jag blev vaken till typ 12 igår iallafall. Är så jävla dålig på att lägga mig och sova. Ska snart sluta sitta i sängen och pilla med datorn. Det här går ju inte. Det är sånna här dagar jag ångrar att jag har hund.

Men idag sörreni ska jag åka fram och tillbaka till Uppsala med/som ett av mina jobb. Ska bli skönt! Jag börjar faktiskt gilla att åka tåg. Men det bästa är ju att jag har betald egentid, där jag inte kan göra någonting annat än ägna mig åt mina tankar och min bok. Ska bli såå skönt. Jag tänker sitta där med en halstablett, en flaska vatten och denna bok..
See ya at lunch senast!

Gud va jag önskar att helgen vore 4 dagar minst

Jag hinner ingenting på en helg. Tiden springer bort på sovtimmar, tvtittande och umgänge. Perfekt egentligen men jag är så jävla trött just nu. Orkar knappt tänka och min näsa är igentäppt av snor så jag kan knappt sova iallafall. Jag är ändå glad och mår bra i livet. Känner mig bara lite sämre som människa, tvivlar lite på mig själv när jag är så orkeslös.

Nu ska jag kika på världens bästa tvprogram Rizzoli & Isles! Nyss var vi ute på en kissrunda, jag älskar verkligen hösten! Den friska luften och doften av någonting fräscht!

Min bästa vän i hela världen

Nya snygga örhängen!

201110021249 (MMS)

Vad tycker ni?


Nu är det sängen som hägrar..


Vilokväll

201110011242 (MMS)

Kollar på film i Växbo. Känns som att jag somnar snart. Faan jag måste bli frisk nu! Sover nog över här inatt, måste ändå hit med bilen imorgon igen. Har köpt värsta goda teet, ska skriva om det imorgon!


Några timmar Idol senare..

.. inser jag att tjejerna är sjukt mycket bättre än alla killar i år. Kul för dom! Är det så att det ska vara lika många tjejer som killar eller? Det känns inte rättvist. Alla tjejer borde gå vidare och ingen av killarna i den första omgången iallafall. Nu är det andra omgången men den missar jag..

Kollar ni på Idol?

Sjukare

Det är så tråkigt att vara sjuk. Vaknat några gånger inatt och det har känts som att jag inte kunnat andas eftersom näsan är full haha.. Gick upp ur sängen sista gången klockan 10 och sedan dess har jag läst ikapp bloggar, kollat lite på tv och käkat mackfrukost. Mackor med massa ost och gurka, lyx frukost som jag unnar mig ibland.

Jag har sett tre av årets Idol deltagare, ingen är såå bra va? Eller har jag missat dom bra? Skit konstiga låtval också, smöriga och när inte i min smak bara. Tur att jag egentligen inte kollar på Idol.

Nu ska jag åka och handla lite gott till både Baltazar och mig själv. Lite mörkchoklad och grädde till mig och tuggben för Ballens tänder till honom. Sen åker jag till Växbo och städar bilen tills dess att pappa masar sig hem och lagar den. Det finns ingen värme i bilen, någonting är paj men jag har köpt en ny grej nu iaf så den ska snart ha värme. Dock har vi tydligen slarvat bort sladdarna som den ska kopplas in i. Herre gud..

RSS 2.0