15 timmar

Shit det var över 15 timmar sedan jag bloggade. Jag kommer snart att ha ett "normalt" arbetstempo och då går det nog lite bättre att ha koll på allt jag pysslar med. Jag försöker i alla fall. Nu sitter jag åter i sängen med lilldatorn i knä och lyssnar på grannen som har partaj. Lite skönt att höra grannarna tycker jag, då känner man sig inte så ensam i hela huset liksom.

Idag blev jag så jävla glad, vet ni varför? Jo bilkörning är någonting som jag kan bli så irriterad på och speciellt när de omdirigerar trafik eller stänger av eller blockerar vägar som jag brukar åka. För längesen så satte dom för en av vägarna i en korsning här i Bollnäs. Den som om man åker ut ur stan mot Kilafors. Men idag öppnade dom den! Lyckliga var jag ska ni veta. Man åker ju alltid där om man ska till Dollar, Willys, Granngården, Kilafors, Gävle, Stockholm och säkert något mer. När avfarten har vart avstängd har man fått åkt upp till höger, över bron, runt i rondellen, över bron och sen ut höger. Ikväll när jag skulle åka mot Växbo, men först hämta lite käk på Gärdet så svängde jag genom stan och vad får jag se. Brandbilar, polisbilen och två idioter som krockat. Jag fattar verkligen inte hur de kan krocka i den korsningen. Antingen måste dom vara halvblinda eller så chansar dom att de hinner över. De kommer ställa till så att de stänger av vägen igen. Idioter ska inte ha körkort, det bara är så.

Baltazar har varit sjukt lydig idag, han är ju väldigt lydig överlag men idag har han varit kalas duktig! Inte förrän efter den 12 vet jag mer om mitt hemliga projekt. Såå spännande och intressant. Dock så blir det nog så att jag måste jobba dag den 12 så då måste jag flytta mötet till ännu längre fram. Jag kanske kan hinna någon annan dag nu till veckan. Jag vill ju ha det helst imorgon men jag har lite jobb framför mig innan så jag ska inte förhasta mig nu. Jag fick sluta på mitt nuvarande jobb, kvinnan som var sjukskriven kommer tillbaka till veckan, det känns sådär. Jag har ju liksom jobbat in mig där nu så det känns som att jag hänger med och vet lite vad, hur och när man gör saker och inte. Men tur att jag har gått intro på det andra jobbet nu under tiden också så jag kan jobba där framöver.

Känner att mitt huvud är fullproppat, därför blev det här ett svammel inlägg om vad jag tänker och tycker och vad som händer i mitt liv just idag..

Vilken underbar morgon. Trots att jag sov ...

201109301233 (MMS)

Vilken underbar morgon. Trots att jag sov över lite så vi bara hann med våran promenad och borsta tänderna så känns det helt sjukt bra. Nu ska jag åka och jobba sista arbetsdagen för denna vecka. Ikväll åker vi nog till Växbo för lite fredagsmys!


Du kan bli fet - av dina leggins

Det var rubriken på en av Aftonbladet.se s artiklar. Timmen innan hade jag tänkt att eftersom leggingsen som jag nyligen har köpt är så tajta så kan jag smörja in benen med "dra ihop huden" salva och sedan dra på mig ett par leggings så kanske huden kommer dra ihop sig lite till våren/sommaren då jag förhoppningsvis kan gå barbent. Men då stötte jag på denna artikel och blir då lite förskräckt om detta nu är sant. Hur faan kommer mina ben att se ut i vår? Jag går i leggings alla dagar i veckan! Det finns inget bättre plagg för en bekväm människa som mig. Hur tror ni det funkar? Borde inte huden dra ihop sig mer om den är ihoppressad? Ni vet nyblivna mammor brukar ju använda gördel(heter det så?!) för att magen ska dra ihop sig bra. Borde inte benen funka lika. Jaja såhär skrev dom på Aftonbladet..



Hjälp mig nu då! Muskler skiter jag i, det är huden jag vill ha bort eller mindre eller smidigare liksom.. Va tror ni mina fina allvetare?!

Skönhetssömn?!

Jag sov så otroligt bra för tre nätter sedan, men nu är det helt kört. Jag vrider och vänder på mig hela tiden. Inatt var jag upp på toa säkert tre gånger, tror jag inte hinner kissa på dagarna. Det är för varmt eller för kallt. Baltazar blir orolig av mitt stojjande och Katten tror att det är morgon varje gång jag går upp ur sängen. Spikmattan har inte alls samma fantastiska effekt på mig längre, somnar men inte alls lika fort.

Nu är jag så jävla trött så jag har satt mig i sängen för att prata lite med er innan jag säger godnatt för idag. Nyss var vi ute på en underbart skön kvällsprommis. Hanna i telefon, Baltazar fritt springande och jag satt typ hela tiden på en bänk och njöt av den härliga luften och doften av höst!

Idag har jag smakat syrrans Citron paj, två bitar. Fan vad dålig jag är med att sköta mig nu. Bitarna var dock inte tårtbitar utan som två fingrar(ni vet som med kex i och choklad utanpå).

Mina kläder för imorgon!

Men allvarligt

Jag har en otroligt rolig grej på gång nu. Ett mail senare och jag är påväg. Shit vad jävla roligt! Ni kommer snart att få reda på vad det gäller.. om det nu blir som jag vill. Gud så roligt och inspirerande detta skulle vara. Jag är verkligen överlycklig!!

Nu ska jag sätta mig i soffan och fira med en tallrik tacorester från igår.

Tror vi på detta?


Läste Aftonbladet.se och hittade denna "artikel". Vad tror vi? Funkar? Jag ska nog prova i vilket fall. 119 kronor och en bristningsfri mage, DONE!

Ur verkligheten

Idag när jag och min syster var ute och gick med jobbet så hände följande. Vi kom och gick på en gata och Linda frågar om karln som står på höger isda om oss är någon jag känner igen(genom mitt förra jobb). Jag kände inte igen människan. Men det som vi reagerar på är att han står och kollar rakt fram mot en lekpark där två små tjejer leker. Linda frågar vad vi ska göra. Jag säger att jag kan fråga varför han står där. Men det tyckte hon inte var någon bra idé. Mitt andra förslag var att vi skulle ringa polisens tipstelefon, men det kan man väll inte göra sa hon då. Men hon kunde heller inte lämna honom där så vi gick en runda runt huset och jag sa till henne när vi kommit runt att om han står kvar frågar jag vad han gör där.

Så jag gick fram till honom och frågade om han väntade på någon, "Nej" var hans svar. Jag frågar vad han då står där och gör, "Tittar" var hans svar. Jag pratar då på och säger att men här finns det ju ingenting att titta på, en parkering liksom?! Han svarar inte utan vänder enbart blicken mot mig och stirrar med de läskigaste ögonen jag någonsin mött. Sen kollar han ner i backen och sen tillbaka och följer tjejerna i lekparken med blicken. Då sa jag men det är väll onödigt att stå här, ska du inte gå härifrån?! Du borde nog göra det sa jag sen gick jag till Linda igen. Ringde upp Polisens tips telefon och gubben stod kvar och stirrade på lekparken, kollade inte ens efter mig när jag gick.

Poliserna jag pratade med var otroligt snälla och sa att det är sånt här vi behöver! Människors observationer i verkligheten. Vi hade då gått en bit därifrån men syrran hade koll på gubben så han stod kvar. Efter en stund springer tjejerna i lekparken därifrån och gubben börjar då gå åt samma håll. Linda säger att vi måste gå tillbaka och se efter vart han tog vägen. Vi hittade honom vid en port bakom en buske, som att han höll utkik efter någon. Han kanske var vid porten där tjejerna sprang in eller så gömde han sig bara. Vi fick lite tidsbrist och började gå hemåt. Då möter vi polisbilen som precis kom. Vi berättar vart han sitter och säger lite snabbt och flummigt vad vi vet.

Jag hoppas verkligen dom fick tag i honom. Vet inte vad som händer i en sådan här situation eftersom han inte har "gjort något". Men det känns ändå bra att polisen verkade bry sig.

Tisdag

Idag har jag varit lite lost i huvudet. Börjar nog bli förkyld för det ömmar liksom i ögonen på något vis. Använder inte ens linser för det känns inte okej. Idag ringde dom från kommunen och erbjöd mig lite jobb som ledsagare. Kul att folk ringer nu när jag redan jobbar. Vet ni att jag var arbetslös i 13 dagar innan jag började på de jobb jag har nu? Kändes som en evighet haha..

Nu sitter jag med E i soffan, vi har nyss ätit tacos. Lite vardagslyx sådär. Nu ska vi baka bananpaj och kika lite på tv kanske. Senare ikväll kommer jag berätta för er om en händelse från tidigare idag.

Morgon promenad med världens finaste vovve!

201109281232 (MMS)

Morgon promenad med världens finaste vovve!


Kycklinggryta med broccoli:-)! Gott!

201109271221 (MMS)

Kycklinggryta med broccoli:-)! Gott!


Bästa kvällen på länge!

Detta berodde mycket på människorna som var här hemma före i lördags. Vi spelade Kortleksspelet och vi var verkligen skit dåliga på det haha.. Som tur var så var vi lika dåliga allihopa och resultatet blev ju som de blev. Jag hade så jäkla roligt och dansade och sjöng järnet till alla Dia Psalmas låtar! Vilka vi var som va ut? Jo det var..


Jag


Helena


Min kära bror Johan


Nina


Ilja


Linda


Världens bästa syster Linda


Katja

SMS-inlägg

201109271220 (MMS)


''Varje kväll tänker någon på dig innan de...

''Varje kväll tänker någon på dig innan den somnar. Minst femton personer i denna värld älskar dig. Den enda orsaken att någon skulle hata dig är för att den personen vill vara precis som du. Det är minst två personer i denna värld som skulle dö för dig. Du betyder världen för någon. Och någon där ute, ser dig som sin sanna kärlek.'' Ikväll väljer jag att tro på denna text. Det är ju väldigt fint om man tänker efter. Ikväll känner jag mig omtyckt och värdefull! Najs! Gonatt


SMS-inlägg

201109261219 (MMS)


Helt ledig dag!

Fy satan vad skönt det har varit att va ledig idag! Behövde verkligen en oplanerad dag med de bästa. Jag sov till klockan kvart över åtta. Vaknade av mig själv utan klocka eller krav. Käkade upp nötterna som fanns kvar. Tog en lång skön dusch som jag blev lite illamående av. Slängde ut godiset från balkongen så att jag inte skulle bli frestad att äta upp det. Gårdagens gäster hade varit snälla och plocka med sig alla flaskor, burkar och annat. Jag la mig i soffan och kolla på nyhets morgon. Längtade efter Baltazar men orkade verkligen inte ringa hem honom för då måste jag ju gå ut. Jag tände ljus och kollade 15 sekunder i boken jag läser just nu KOKAIN men la sen bort den för jag orkade inte läsa. Jag skrev lite i kalendern inför veckan. Slappade i soffan och mös med Katten.

Halv tolv kom syrran in ramlande, hon var inte pigg haha.. En timme senare ringde hon och sa "Hanna jag måste äta något, Pizza på Milano nu?!". Så då gick vi dit och satt ute i den underbara solen och njöt. Iallafall jag. Mamma och pappa kom dit med Baltazar. Snacka om att det är bakis folket som är på Milano klockan 13 på en söndag. Jag kände mig inte alls dålig när jag såg alla andra. När Linda hade ätit upp gick vi ut på Långnäs och lät D gunga. Mamma, pappa, Vidde och Nils var ute på lekparken. Vi hade familjemys och man blir fan lite lyckligare när det är soligt och lite vind.

Väl hemma ringde Helena och tjattrade massor om hur jävla bra(mina ord) hennes hundar är!! Mike kom ETTA idag och Lee TVÅA!! Så grymt duktiga! Vi bestämde oss för en dejt. Hon hämtade upp mig och så åkte vi och åt PIZZA. Ja jag åt pizza, nästan en hel. Det finns ingen ursäkt i världen. När jag kom hem så knackade jag på hos grannen för att kolla så att hon inte blev störd igår. Hon sa att hon inte hört ett ljud från oss igår. Herre gud alltså. Sen pratade vi om bröllop, kärlek, barn, barnbarnsbarn, grannar, ombyggnationen, båtresor och en halvtimme senare kom jag därifrån lite gladare.

En stund senare kom Katja hit ett tag innan vi gick till stationen och hon åkte hemåt igen. Så tråkigt. Nu har jag den berömda Egentiden. Sitter i ett mörkt rum med massa ljus tända och fipplar med datorn. Nu blev det Rizzoli & Isles, ett av de bästa programmen ever. Nu ringde mamma, hon har gärna Ballen när jag jobbar imorgon. Ush det känns som att han är mer där än hemma med mig. Det är jobbigt att ha ett jobb. Denna vecka blir det ju extra mycket eftersom jag jobbar på schema på ena stället och går intro varje ledig stund på det andra.

Nu ska jag bädda ner mig i min stora nybäddade säng och titta på tv en stund. Sen ska jag sova ända tills jag vaknar! Imorgon ska jag vara barnvakt, träffa Linnea, städa lite, borsta Baltazar och sen börjar jag jobba klockan 16. Fy fan det känns som att jag har en bomb i magen eller en sån där "vikt" grej som det står typ 7 kg på.


Jag och världens bästa Linnea på toan på Tranan igår..

Coolt

Jag har kollat runt bland massa bloggar idag, har inte hunnit det på hela veckan. Jag läser en blogg ibland som är lite lagomt knäpp. Tjejen verkar härligt rak och lite galen vilket jag älskar. Idag hittade jag en rolig grej på hennes blogg. Kika på den här hus annonseringen!!




Herregud vilken kväll..

Vet inte riktigt vad som hände. Hade i alla fall grymt kul med allihopa! Jag skulle dock knäppt kort på kärleksbrevet jag hittade på golvet vid dj:n. Björn jag tycker verkligen om dig haha.. Men det gjorde jag inte. Vi la in lappen till honom så att det skulle glädja någon. Nu ska och Katten lägga oss och sova!

Syrran sminkar mig..


Dancefloor


Jag och Helena


Haha syrran och Bettan

Let´s partiiiii


I städar tagen

201109241216 (MMS)

Idag städar vi mormor och morfars hus. Är redan slut i armarna efter att ha torkat ett tak. Ska snart tagga för att åka hem och dona lite innan alla kommer.. Ikväll äre Tranan som gäller! Här ser ni förresten hur lång jag verkligen är..


Saftig äppelkaka

201109231214 (MMS)

På jobbet bakade vi idag och jag åt inte en smula.. Bra jobbat Hanna!


Toppen produkter

När jag var till Hanna förra helgen så åkte jag ju tåg och orkade verkligen inte släpa med mig massa tunga grejer. Därför lånade jag Hannas dusch produkter. Jag är väldigt petig med vad jag använder i mitt hår eftersom det är så "stökigt". Men de här produkterna är verkligen toppen bra!


Är lite dyrare men ändå billigare än frisörprodukter som jag alltid har i vanliga fall.
50-60 kronor per flaska.

Full fart..

Idag blir det en lång dag känner jag på mig. Men det känns ändå helt okej. Jag jobbar först fram till fyra, direkt efter det går jag intro på ett annat jobb fram tills 22 typ. Sen åker jag till mamma och pappa och sover, vi ska hjälpa till hos mormor och morfar imorgon. Som sagt, full fart..


Jag kommer dock att blogga lite under dagen. Kommer att visa er lite nya produkter som jag verkligen rekommenderar. Ha en underbar dag!

Hmm

Försökte möblera om här inför lördag kväll men det gick inte alls bra. Men det blev noggrant damsuget under sängen i alla fall. Nu är jag helt varm och så har jag fått lock för öronen. Skit drygt! Blir alltid lite illamående av det. Sista tvättmaskinen är inne nu också, skönt! Måste bädda sängen och gå en kvällsrunda med Ballen. Inatt sov jag så jävla dåligt. Vaknade flera gånger och vred och vände mig. Det var för varmt och sen för kallt och sen hörde jag massa folk här utanför. Tror jag har sovit lite väl mycket kanske? Men idag är jag helt död igen, ska lägga mig så fort tvätten är klar om typ en och en halv timme.

Fan va jag vill ha en ny kamera, denna är inte alls bra! Faan att min nya skulle gå sönder.

Middags dax

Ikväll slog jag till på stort och kockade ihop en fläskfilé "gryta". Jag hoppas verkligen den blir god. Till detta ska jag äta några ost chips! Nu är jag vrål hungrig och maten borde strax vara klar så då ska jag sätta mig i soffan och bara njuta. Vad gör ni ikväll?

Echinaforce

Har ni provat? Jag är en person som är lite emot allting tills dess att motsatsen är bevisad. Jag tycker inte om att medicinera bort symptom. Jag tror på att lida lite ibland för att uppskatta friskheten sen. Ja, jag vet att typ alla tycker att jag är störd men va fan. Jag äter inte Alvedon och sånt om jag har ont i huvudet eller magen. Jag dricker vatten och vilar. För jag tror att om kroppen gör ont eller känns konstig så finns det en orsak. Och det är orsaken som jag vill komma åt inte symptomen, ni fattar va?!

Men nu blev jag tipsad att använda Echinaforce för att få bort förkylningen fortare. För att ta reda på hur det funkar så vände jag mig till min allvetare Google. Jag hittade detta!

"Viktig information om något innehållsämne i Echinaforce tabletter
Innehåller laktosmonohydrat 230,3 mg per tablett. Om du inte tål vissa sockerarter bör du rådgöra med läkare innan du använder Echinaforce tabletter."
Vadå sockerarter? Nä jag tror inte på detta.. Har ni testat? Funkar det sjukt bra så att det är värt det? Är tabletter eller droppar bäst?

Tröttmössa

Tror att jag ska hoppa i säng och sova snart. Lyckligt lottad som jag är kan jag ta med Baltazar på jobbet imorgon. Vi ska mysa hemma och sen ta en promenad med syrran och D. Jag gillar verkligen mitt nuvarande jobb.

Ett STORT GRATTIS till världens bästa syster som idag äntligen fick sin välförtjänta tjänst!!!

Ikväll när vi beställde mat så beställde jag en kebab sallad med lite röd stark sås och sen den andra vita med dill i. Han bara "ja ja jag förstår jaja", men det gjorde han såklart inte. Han gav mig ingen röd sås utan bara den starka vita såsen som jag verkligen inte gillar. Ingen i denna stad vet vad service är, blir tokig snart. Varför säger man JA när man inte fattar?! Kanske för att ingen i denna stad kommer tillbaka och klagar? Ja jag tror fan det är så. Vi kollade jag och E på en annan film, hon hade redan sett "Hur många lingon finns det i Världen?". Så vi såg den här filmen..
Vampyrer och galenskaper.. sånt som E älskar och jag, jag vet inte jag..

Onsdag

Fan vad veckorna går fort. Hinner knappt med någonting. Imorse när jag vaknade kände jag mig inte alls i form för att jobba så jag sjukanmälde mig till Introt hos D. Jag sov någon timme till och gick sedan upp och ut med Baltazar. Vid halv 11 kände jag mig lite piggare och frågade då om jag kunde komma på en halv dag iaf. Det gick bra, så nu har jag gått min första intro hos min andra kund. Det är väldigt intressant och omväxlande att jobba som personligassistent. Jag gillar det hittills. Nu ska jag strax gå iväg och möta upp E för mitt andra jobb. Vi ska käka kebab och kolla på "Hur många lingon finns det i Världen?". Har ni sett den?

Värt

Köpte ett väldigt goddoftande ljus på Ikea i helgen. Ganska fint med lite mönster på glaset också. Doftar ungefär som Partylite Vita snöbär. Detta ljus kostar dock bara en bråkdel dvs 19 kronor

Jag tog med mig en bit av Hanna med familj

Att besöka Hanna i Stockholm är bland det bästa som finns. Det är 100% njutning! Det finns ingen annan jag skulle gå upp så tidigt på morgonen för. Jag VILL gå upp enbart för att umgås. Hanna är en av mina allra finaste vänner och jag är lycklig att hon är min vän. I hennes soffa finns det inget tak eller golv för vilka samtalsämnen som diskuteras, Underbart!

Men i hennes soffa finns en underbar filt som jag har suktat efter så länge dom har haft den. Har dock aldrig tagit mig råd att köpa den. Men nu sist när jag skulle åka tåg hem och allt så införskaffade jag mig en. Ikväll packade jag upp den och nu ligger jag fullt påklädd under den i soffan och halvslumrar..



500 kronor

Jag sov bort halva denna dag. Jag som tänkte sova i en timme eller två sov i SEX hela timmar. Sen tog jag ett långt bad och nu känns allt mycket bättre. Kände att jag var påväg att bli förkyld imorse och det känns fortfarande så, men jag ska försöka hålla mig från att bli sjuk iaf till på söndag. Denna vecka är fullproppad med jobb och livet.

Nyss var jag och handlade upp kylskåpet. När vi var och handlade i Stockholm så landade våra inköp på 430 kronor tror jag. Idag hamnade jag på 500 kr prick. Idag fick jag dock mycket för pengarna tycker jag. Tre kassar.
Innan - Efter


Frysvaror - Torrvaror

Min beställning på Bonprix

Jag provade att göra en beställning på Bonprix också. Har aldrig beställt därifrån tidigare, men någon gång ska vara den första. Tre plagg blev det. 400 kronor plus 50 kronor i frakt, helt okej!
99 kr                    -                    149 kr                    -                    149 kr

God morgon & God natt

Min första jobbnatt avklarad. Det gick väldigt bra och jag kände mig ganska trygg i det jag gjorde konstigt nog. Tyvärr har jag nog fått mig en förkylning och tänker nu hoppa i säng och förhoppningsvis sova bort allt det onda i halsen och näsan. Baltazar blev överlycklig när jag kom och hämta honom hos Johan imorse! Tänk att jag har en så underbar vovve!

Min HM beställning

Jag bestämde mig till slut för att göra en beställning på HM. Blev bara bas kläder och nästan inga impuls köp. Ringarna kan dock kanske räknas som det och den färgglada klänningen.
129 kr     -     64,50 kr


199 kr     -     249 kr

49,50 kr     -     39,50 kr

På tåget

201109191208 (MMS)

Boken är slut och jag är snart hemma i Bollnäs. Drömde en så läskig dröm i natt. Jag och Emma var ute och gick på landsvägen i Växbo. Vi var påväg till tåget. Vi får syn på två små björnungar i diket. Jag blev glad och vi skrattade lite när vi såg hur dom lekte. Sen kommer jag på att mamman borde vara i närheten. Då ser jag henne på andra sidan vägen, bakom oss så vi är mitt i mellan. Hon var hysteriskt arg och vrålade högt. Man såg allt, elaka ögon, klorna och tänderna fulla med slem. Plötsligt så dyker en person upp med sin bil som är full med människor men när vi hoppar in så finns det stor plats till oss. I bilen sitter människor som jag en gång har litat på men som svikit mig. Alltså människor som jag inte tycker om eller litar på. Sen tar drömmen slut. Vad betyder detta? Att jag har ett mål och att jag har någon vid min sida. Att det kommer att finnas någon lockelse vid sidan av "vägen" och om jag lockas så kommer hotet. Sen får jag hjälp av "dåliga" människor. Hmm eller så betyder det ingenting?


Godmorgon!

Nu är Hanna ute och springer, Loke leker på rummet och Sindre somnade precis här bredvid mig. Idag blir det nog en trip till IKEA. Jag som inte kan handla något tungt, hur ska det gå? Ljus ljus ljus..

Jag har köpt en biljett hemåt imorgon, ett måste eftersom jag jobbar min första ensamma natt imorgon kväll. Jag läste precis Aftonbladet.se och det är underligt hur de vinklar saker?

Tv-kockarna? Ni tror att det beror på dom? Allvarligt? Jag tror att det beror på LCHF dietens framfart. Bloggare som Katrin som förespråkar smörets och fettets positiva egenskaper. I min värld beror det inte på några tv-kockar. Jag undviker ju alla bakverk och i min värld gör fler och fler det. Så att människor bakar mer låter ju helt sinnessjukt för mig.

God natt..

Nu har jag lagt två beställningar via internet. Jag är hopplös! Men vafan man får passa på medans man har några pengar att spendera. Vi ska nog snart hoppa i säng. Hanna gav (enligt henne) mig "sov morgon" till klockan 8 imorse så imorgon har jag nog inte lika tur. Jag ska upp och passa kidsen när hon ska springa runt sjön. Måste ju utnyttja tiden nu när jag ändå är här. Älskar sängen som jag sover i här. Skulle kunna sova dygnet runt eller bara någon timme, känner mig ändå utvilad av den.

Ikväll körde jag multitasking haha..

Rolig kommentar

Daniela om Loppis:
har börjat läst din blogg nyligen då jag surfa runt lite och hittade din blogg som jag verkligen gillar eftersom jag själv håller på med lchf, blir så inspirerad av dig, du e jätteduktig!
Förresten måste jag fråga om du var i haninge c idag, tyckte det var dig jag såg, kändes nästan som man kände dig när jag gick förbi dig;) ha det gott, 
mvh Daniela!!

Shit vad paff jag blev när jag såg din kommentar. Jag har varit i Haninge idag. Shoppade på Cubus och kikade lite på HM:). Du skulle ha sagt hej! Fast hur underligt är inte det. Haha det är verkligen så konstigt att ni vet så mycket om mig och jag vet ingenting om er som läser. Jag tänker inte på att ni finns i riktiga världen liksom..

Back in the house

Nu har vi varit ute och sprungit tillräckligt idag. Vi har åkt runt och kikat på flera olika ställen. Sen var vi och fika med några av Hannas vänner i Danderyd på någon sorts Skördes festival. Man får själv plocka det man vill ha direkt från marken. Kul idé!


De bjöd på Pesto gjord på Grönkål, underligt men ganska gott!

Fina fina Loke


Min mat på Tacobaren

Shopping på HM.se?!

Det känns som att jag gör en beställning på HM och Bonprix när jag kommer hem. Jag handlar nog bäst på internet, där finns alla storlekar och det är lätt att ha en översikt. Dock kikade jag på några plagg som jag hade sett på HMs hemsida och de var inte alls lika fina i affärn igår men några levde upp till mina förväntningar så dom köper jag nog. Vad tycker ni?



Loppis

Idag ska jag, Hanna och barnen iväg på några olika loppisar i närheten. Sen ska jag springa lite på HM och Cubus igen om vi hinner. Kanske en lunch på något gott ställe. Strosa runt lite och må bra är mitt mål för dagen!

Gårdagskvällen..

Hanna är och köper snask

Det är ju ändå fredag. Jag är hemma med barnen som sover och så "rastar" jag Chillan. Snart ska vi äta nått gott och kolla på Criminal Minds..

Stockholm

Nu sitter jag i Stockholm hos fina Hanna. Vi har nyss ätit kyckling gryta och jag är sjukt sugen på chokladpralinerna i Upplands Väsby. Men Hanna tycker inte att jag ska äta några så här blire till att leva på Bubbelvatten. Vi ska bara mysa och slappa i soffan ikväll. The barnen ska ju sova snart. Jag känner redan att jag är en lite gladare människa.

Detta trots att jag gick upp 05.13 imorse. Ut med Baltazar, frukost in a paket, lämna Baltazar i huset bredvid och sen promenera till stationen där jag fick veta att tåget var försenat, och lite mer försenat och lite till.. Till slut fick jag ta ett annat tåg. Surrade runt på Centralen och hjälpte två personer att hitta rätt haha.. lite roligt med tanke på att jag själv gick lite fel. Sen var jag till Farsta och shoppade fyra linnen. Skulle ha en höstig kofta men jag får kanske ge upp den tanken. Hittade en jättefin på Cubus, precis så som jag ville ha, stor, fluffig, svart, fickor, grovstickad men så var den jättestickig och då kommer jag inte att använda den.

Mitt i natten

Jag befann mig i sängen fem över tolv. Dock är jag alldeles för pigg för att sova. Har packat alldeles för lite tror jag. Men jag får la gå naken då. Har kollat in lite grejer på HM som jag vill ha. Ni kanske får se en annan dag för jag har ju inte alls tid att blogga nu egentligen. Jag känner mig glad. Nöjd och glad. Lite hungrig men det är för att jag struntade i att äta någon middag och sen orkade jag inte laga någon mat när jag kom hem från jobbet. Jag åt en chokladmousse med björnbär som fanns kvar sedan jag snodde ihop det till mig och Johanna igår. Jag åt en till frukost imorse också. Meen annars skulle dom ju behövt åka i soporna. Gott var det! Sen åt jag en paprika också. Ikväll alltså. Framför Criminal Mind, kollade på det fast jag inte skulle och fast jag har sett det avsnittet minst en gång förut. Det är underligt hur lockande saker kan vara trots att de inte borde vara det.

Jag ska nog försöka lägga mig på spikmattan nu och bli trött. Spikmattan har länge varit det bästa (och enda) sömnmedel jag använt. Men nu funkar den nästan inte längre. Hur kommer det sig? Jag bara gruvar mig tills jag ska resa på mig och ta bort den för det gör så sjukt ont. Speciellt om jag har duschat precis före. Vilket jag typ alltid gör, duschar alltså. Om du frågar typ alla som känner mig så duschar jag jämt. Älskar vatten, duscha, bada eller dricka, vilket som.

Äe nu ska jag verkligen sova.

Ska bara visa er en kofta som jag vill ha från HM.. Synd att den bara finns i små storlekar. Iam to tjock!

Tjaba

Kvällens arbetspass gick jättefort och nu är jag färdigjobbad för denna vecka. Jag ska ha en riktig relax helg med massa mys. Nu måste jag diska det sista, packa och sen hoppa isäng före klockan tolv om jag ska orka upp klockan halv 6 imorgon bitti.

Lunch hos Johanna

Har haft lyxen att bli bjuden på lunch idag. Den ska vara nästintill LCHF vänlig sa hon. Gud så gott det var ska ni veta. Bara att gå bort och äta hemma hos någon är en lyx som jag uppskattar till tusen. Äta ute är inte lika speciellt för det gör vi ganska ofta. Nu ska jag åka iväg och jobba men ville bra in här en sväng först.
Köttgryta med champinjoner och med kokad blomkål till

Otrogen

Okej, jag har dragit på detta ämne ett tag i mitt huvud men nu vill jag veta vad ni anser. Jag blir så otroligt förbannad när jag ser, hör och vet människor som blir bedragna. Grejen är den att jag inte brukar vara den andra tjejen. Jag brukar vara den som står bredvid och ser på. Inblandad i sån här skit är inte någonting för mig egentligen. Men okej jag ska vara ärlig nu men ändå inte avslöja för mycket.

Jag var på en fest för ett tag sedan. Mycket känt folk och många känner många. Det var med andra ord ingen som var direkt anonym på den här festen. Jag pratade med de flesta och var inte alls flörtig eller övertrevlig mot någon. Senare på kvällen när alla var ganska fulla så kommer den här killen till mig och säger massa smöriga grejer. Jag flinar lite smått men avleder alla försök till något fysiskt. Han erbjuder en tripp till toaletten eller en promenad ute i friska luften så vi kan "prata" ostört. Annars kan vi ju ha lite roligt just där där vi stod, vi var inte i samma rum som alla andra. Jag ursäktar mig och går ut till mina vänner och frågar om han och hans sambo inte är tillsammans längre. Men får till svar att jo det är dom absolut med barn och allt. Killen följer efter mig ut dit och kommer strax efter och sätter sig bredvid. Han ger liksom inte upp och jag är ändå väldigt övertydlig med att jag inte vill ha någonting med honom att göra.

Jag sa till honom att han beter sig som ett svin och borde åka hem till sitt liv istället för att slemma runt. Han ville inte det men lät mig vara i fred resten av natten.

Jag tycker så otroligt synd om tjejen. Det är ju pinsamt för honom såklart, men även för henne. Jag känner inte den här tjejen personligen och vi rör oss inte i samma umgänge. Men jag skulle ändå bara villa skicka ett anonymt brev och berätta vilket svin hon bor med. Men frågan är om hon kan vara ovetande om hur han beter sig?

Jag skulle vilja att någon berättade för mig om min kille gjorde något eller försökte göra något med någon annan tjej men jag vet av erfarenhet att alla inte vill veta. Skulle ni vilja veta och vad skulle man egentligen säga? Hur ska man förklara en känsla liksom? Jag gjorde ju ingenting med honom, men jag skulle ju kunna ha gjort det.

Sen hur tar ni bortförklaringen "Men jag var ju full", "Men han var ju full" eller "Ja men han hade ju druckit lite för mycket den där kvällen". För mig finns det ingen mer patetisk bortförklaring, det finns ingen giltlig bortförklaring alls.

Mary Kay

Igår kväll var jag på party hos Helena. Det var riktigt mysigt att få dofta och prova på produkterna som finns på marknaden. Syrran sålde Mary Kay förut så då hade jag lite mera koll på alla olika set och produkter. Jag köpte ingenting igår. Känner att jag inte behöver nya "skönhets produkter" just nu så då får jag lta bli att köpa det. Jag försöker ju vara lite ekonomisk. Jag kollade på mitt konto idag och jag har 6000 kronor kvar, fattar ni hur skönt det känns! Det var längesen jag hade tusenlappar kvar på kontot när halva månaden har gått. Men snart är jag pank igen så jag hushåller nogrant med pengarna jag har just nu.

Vi provade i alla fall massa produkter igår och jag gillar de allra flesta faktiskt..


Före - Efter


Jag provade en Quick fix produkt och mina ögon tårades upp totalt. Men det var normalt. Blev nog lite piggare i ögonen och humöret efter detta faktiskt!

Men vart tror ni att bollen hamnade idag i...

201109141202 (MMS)

Men vart tror ni att bollen hamnade idag igen? Jo här..


Goden morgon

Idag jobbar jag eller jag går min sista dags intro. Det känns skönt, spännande men ändå lite nervöst. Som det ser ut nu kommer det inte att bli så värst mycket jobb där men nu "kan" eller vet jag i alla fall vad som ska göras och hur. Jag älskar att lära mig nya jobb. Varje gång får jag dock lite panik, tankar som dyker upp är "är det de här jag ska göra resten av livet?". Det går inte att fastna i den tankeverksamheten för jag kommer ingenvart.

Jag tycker att det är jobbigt att inte ha klart för mig vad jag vill pyssla med i livet. Eller egentligen har jag klart för mig att jag vill ha någonting eget och jobba för mig själv. Men inom vilket område är oklart. Jag vill kunna leva på det och även tjäna bra med pengar på det. Frågan är bara när och om jag någonsin kommer driva igenom mina tankar. Jag måste skaffa mig en sjukt bra budget först i vilket fall som helst.


Surrig är mitt andra namn..

Jag råkade helt omedvetet färga håret i fel färg idag. Trodde att jag hade tagit den som jag hade på allt hår utom utväxen. Men nej jag hade tagit en färg som jag brukade färga med förut. Såå onödigt jag som hade bestämt mig för att behålla färgen någon vecka till. Jag funderade inte ens på det när jag såg i spegeln att håret såg mörkt ut. Tänkte att det är väl något som händer under färgningsprocessen liksom. Typiskt!

Men nu kan jag inte kallas blond längre i vilket fall som helst.

Nu blir det sängen..

Maten

Shit jag har skött maten pedantiskt bra idag och mår som en stjärna! Inte fått massor gjort men jag har inte ett uns ont i magen eller huvudet. Nu ska jag ta till vara på måbraandet och diska och damsuga innan jag ska åka iväg till Helena på Mary Kay party. Tyvärr har dom ju slutat sälja det enda jag vill köpa, honungsmelon handskrubb och inpackning. Men prova och lyssna kan man ju alltid göra. OCH det utan att smaka något fika.

Hur går det för alla er där ute med maten. Lisa, Stina, Malin, Marie, Lotta, Emelie och alla ni andra som har kommenterat här på bloggen att ni också går på LCHF. Jag vill så gärna veta om ni nått ert mål? Äter ni LCHF för att gå ner i vikt eller för att må bra?


God morgon

Idag blev det sov morgon till klockan tio. Sover inte alls bra på nätterna. Vaknar konstant och kollar på klockan och blir lite stressad. Nu sitter jag med hårfärg i håret och en ihopslängd maträtt framför mig.

Fortfarande måndag

Känns som att det är långa dagar just nu. Mår liksom inte riktigt hundra och då är det lite jobbigt att leva. Idag har jag ont i huvudet. Har ätit glass. Fattar inte hur fan jag funkar. Vet så väl att jag fr ont om jag äter rent socker. Men även Hanna har fläckar, överallt skulle jag säga.

Nu har jag precis lagt mina små älskade syskonbarn. Vidar somnade p typ 7 minuter och Nils som är "stora killen" la sig själv. Jag orkade inte ens läsa en bok för Vidar ikväll, men han gnällde inte om det utan vända bara på sig och somnade när jag förde honom på ryggen. Jag blir så otroligt glad när jag umgås med dessa små guldklimpar! Finns det något bättre än barn i livet? Det är nästan så att jag vill hålla dom uppe någon timme eller kvartar till bara för att få mysa. Men det går ju inte, Nils har ju skola och Vidar är tröttis.

Nu slappar jag i soffan framför NCIS och väntar på att pappan i huset ska komma hem. Jag lär ju somna innan han kommer, men det gör inget. Skönt att sova en stund också. Sover sjukt dåligt nu när det är fullmåne. Pappa sa att alla går bananas nu på nätterna. Det kan jag tro, för jag känner väldigt väl av när det är fullmåne. Dock fattar jag inte att det var därför förrän någon upplyser mig om att det är fullmåne. Känner ni av månen?


Direkt ur mitt liv..


Underbara måndag

201109121194-001 (MMS)

Vi latar oss och umgås idag.. det räcker!


Pepp

Fan, att människor märker att jag går ner i vikt. Det är ju helt sjukt. När jag var och handlade ikväll så säger den fina kassörskan "Du har gått ner väldigt mycket i vikt va?". Jag svara som alltid lite smått chockad "öhh ja" och så får jag ett "dumt" leende på läpparna. Det syns så tydligt sa hon. Vi pratade lite om ditten och datten och hon hade själv krånglat lite med vikten upp och ner. Jag blir löjligt glad men ändå generad när någon helt okänd pratar med mig om mig själv.

Jag kan säga att detta är den femte kassörskan som har påpekat min viktnedgång. Detta kanske mera visar mitt shopping begär, men det är ändå lite roligt. Jag blir alltid lycklig och lite mera peppad att fortsätta tills jag är nöjd.
Nu ska jag ut på kvällsprommis med alla hundar..

Galen

Jag blev hundvakt inatt igen. Blir en lång kvällsprommis eller kort om dom är jobbiga idag. Tror att jag ska unna mig en kebabsallad till middag. Orkar inte kocka ihop någon mat och vill inte äta någon av de många matlådor jag har i kylen och frysen.

Är sugen på allt som jag inte borde äta. Igår åt jag äppelpaj hos mormor och morfar. Idag kommer jag säkerligen att äta allt annat som jag inte borde.. Någon som vill joina? Nu måste jag skynda till affärn och shoppa mjölk mm.

My å my

Mitt ben blir bara blåare och gulare. Det ser ut som att det har börjat mögla. Men jag får ju vara glad att det inte är sommar och varmt. Nu kan jag dölja det med långa leggings eller kjolar.

Attans vilken seg dag det blev idag. Snart blir jag knäpp här hemma. Om gymmet hade varit öppet hade jag absolut åkt dit idag.





Ont i kroppen

Det känns att jag jobbade med kroppen igår. Men det känns lagomt ont, inte så att jag inte alls kan röra mig. Känner mig pluffsig och tjock idag men har ändå en skön känsla i kroppen. Mår mellanbra skulle jag säga. Har haft så mycket i huvudet de senaste veckorna. När allt började klarna kom det nya svängningar. Men sen bestämde jag mig för att bara ta allt som det kommer. Vilket har gjort livet lite lättare. Det funkar nog ett tag till, bara tills dess att allt har lagt sig liksom.

Idag har vi en hemma dag utan några som helst måsten. Känns skönt som fan! Nu är det maraton i..

Trött

Jag är härligt trött i hela kroppen. Skulle egentligen iväg på partaj ikväll men orkar inte ta mig iväg. Kom hem sent och efter duschen så somnade jag nästan här i soffan. Jag stannar nog hemma och kollar på Mia Skäringer istället. Skit tråkigt men vafan. Dagen har varit lång, trevlig men lite jobbig.











SMS-inlägg

201109101193 (MMS)


Nu eller aldrig

Vilken bra film! Se den allihopa! Så fin, sorglig, glad, lycklig, rörande och helt underbar..




Nu sitter jag här vid köksbordet hemma hos mamma och pappa och nästan somnar. Orkar inte åka hem så vi sover kvar. Ska bara ut med Baltazar en sväng och sedan fuskborsta tänderna utan tandborste. Tiden går så fort så det är bäst att ta till vara på varje dag. Imorgon kommer jag att vakna av ljudet av min familj, det kan inte bli bättre.

Vart tog jag vägen?

Jag som var rolig, spontan och lite galen! Försvann jag med "vuxenheten"? Eller vad har hänt. Ansvar och livet. Jag gör nästan aldrig någonting spontant längre. Allt är planerat och inrutat. Jag har färre ideér. Känner att allt är gjort eller omöjligt. Jag försvann lite när jag slutade vara "bråkig". Jag älskade att diskutera och tycka och tänka. Men jag gör inte det längre, inte högt i alla fall. Människor tar illa upp så lätt. Jag har blitt en vek, tråkig och lite vanligare människa. Jag trivs inte i den "rollen".
Det känns tråkigt, jag känner mig tråkig, tom liksom. Jag vet inte vad eller hur jag ska göra för att få tillbaka mig.

Miss you!

Im going to Växbo

Är mätt och seg idag. Tvättat hela morgonen. Baltazar har inte fått någon långprommis. Men nu åker vi till Växbo så han får springa av sig. Jag ska mysa med Rista som tydligen har blitt värsta vilddjuret. Hoppas hon har lekt av sig till vi kommer så att hon vill mysa i knät.

Jag fryser och vill helst bara slappa i soffan och läsa ut min bok "Vår lilla hemlighet" som jag började läsa igår.

Kvällsprommis med världens bästa

Ibland bara älskar jag att ha hund, strosa runt i mörkret med knastrande grus under fötterna. Ikväll gick vi kort och sakta och njöt av den kyliga men ändå sköna luften. En fin fontän kan lysa upp kvällen. Ett "hej" från en trevlig okänd människa kan värma. Bara ny luft i lungorna kan ge ett skönt och avslappnat sinne inför mötet med sängen..
Outfit kvälls klänning med munkjacka

Lugn

Nu har jag ett skönt lugn i kroppen igen. Jag känner att jag kommit över en "kant". Nu är det fokus framåt. Har mycket skoj som händer under hösten så jag ska tänka mer på det och inte på allt som är relativt oklart i mitt liv. Jag har sånna här perioder ibland och jag brukar nästan aldrig skriva något i bloggen om det för det känns som att det blir en stor grej då. Men jag känner att det är en stor grej så därför orkar jag inte blogga så mycket och nu vet ni också varför.

Ikväll har jag badat och läst bok i någon timme. Nu kollar jag på någon ny serie med ungdomar som åker utomlands och deras föräldrar tjuvkikar på dom. Shit vilka galna och sjuka människor det finns. Tur att jag e så normal haha..

Jag har även tvättat mina nya gardiner i en hink eller mer sköljt upp dom med sköljmedel. Sen hänger jag upp dom helt blöta med en handuk under. De blir mindre veckiga då och så doftar dom gott!





Snart helg?!

Det har jag hört hela dagen idag. Vad inneär det egentligen? De flesta blir lediga men absolut inte alla i min närhet. Nu har jag jobbat klart för denna vecka. Nästa pass är måndag kväll. Känns skönt men ändå lite jobbigt att det går så långt emellan.

Jag har nyss ätit 4 plommon och ska strax äta massor med grillad kyckling. Har varit sugen på det ett tag och då passade jag på idag när jag såg reklamen om 29 kr på vägen hem.

Jobbigt

Jag känner att jag är i ett jobbigt läge. Allt känns jobbigt. Det känns som att mitt liv står stilla. Jag funderar alldeles för mycket eller för lite kanske. Jag vill inte fundera för jag vet inte vad jag vill. Det vore så bra om någon bara kunde chansa åt mig. Jag vill inte vara i osäkerhet. Men det är så hur jag än gör. Jobb är ju en sak men det känns inte som att det är det stora i livet. Det finns alltid jobb sägs det och det kan jag hålla med om. Frågan är vart vill jag komma? Vad vill jag göra i mitt liv? Vad vill jag bli? Vill jag bo i denna lägenheten? Nja men jag har inte råd med något större, tänker jag. Men det skulle jag väll ha om jag inte sparade. Vad är mest värt?

Mitt huvud snurrar flera varv när alla dessa tankar pressar på..

Ikväll eller hela dagen har jag varit hemma. Gått promenad med Baltazar. Hämtat ut en ny klänning. Bytt sängkläder. Tagit ner gardinerna. Bytt alla ljuslyktor. Och finulat på allt oklart.

Ostpaj - LCHF

Idag har jag gjort bland det godaste jag ätit. Ostpaj med Currybiffar och gräddsås. Hittade ostpaj receptet på Emelies blogg. Jag har dock gjort om receptet ganska mycket eftersom jag inte äter västerbotten ost. Sen tyckte jag att det var onödigt att använda en och en halv förpackning philadelphiaost så då tog jag en sån och 1 dl cremefraiche. Ni gör ju hur ni vill. Min blev fantastiskt god och jag kommer att göra den flera gånger men ha i tex tacoköttfärs, tonfisk eller fetaost och oliver beroende på tillfälle.

Men gud va gott..

Bestämde mig för att ta tag i maten idag. Har typ inte ätit riktig mat på flera dagar. Har inte hunnit och inte varit sugen på något heller. Men nu ska det blir mat tre gånger om dagen. Förbränningen ska bara på topp. Ikväll blev det Currybiffar med ostpaj och sås. Väldigt gott.

The Locator/Försvunnen

Ligger i soffan och tårarna rinner nedför kinderna. Älskar det här programmet. De letar upp försvunna barn och föräldrar. Helt sinnesjukt sorgligt men ändå så lyckligt. Går på 7an mitt på dagarna.

Sjuk?!

Jag mår inte bra. Snurrig i huvudet. Mår illa. Inte kräk illa men nästan. Jag var uppe tidigt imorse eftersom jag skulle börja jobba klockan 7. Jag slapp långprommis med Ballen eftersom syrran skulle göra det. Men det blev ändå lite stressigt på slutet. Kanske det var det.

Tur att jag köpte två nya böcker igår, för nu blir det sängläge tills dess att jag mår lite bättre.

Jag borde sova

Jag är verkligen en natt människa. Skulle kunna var uppe till 3-4 och sen sova till 10-11. Det skulle vara det perfekta för mig. Nu blir det ju inte så eftersom jag jobbar. Mmm ni vet mitt inlägg om "Idioter är vad dom är...." slog väl ut. De ringde någon timme efter mitt utbrott och erbjöd mig lite jobb. Härligt! Men ganska jobbigt att gå upp tidigt. Imorgon måste jag upp klockan 6 senast. Börjar 7, men syrran tar Baltazar så jag slipper promenaden. Tusen tack för det sis!

Min träning

Jag var på gymmet i lördags morse också innan jag hämtade hundarna. Gick jävligt bra. Ett kort intensivt pass.

Skyll dig själv om du dör..

Men va fan är det för fel på människor. Hur svårt ska det vara att sluta röka? Hur svårt ska det vara att sluta gnälla om du nu vill röka. Varför i helvete ska ni ha någon sympati? I don´t get it. Varför går du ut i tidningen med en sån här grej. Nej minsann jag ska visa dom och hota dom tills de opererar mitt knä när jag röker. Sjukhusen har en massa olika rekommendationer. Om du inte vill följa dom. Nä men var tyst då. Varför ens säga att du inte tänker sluta röka? Tjuvrök för faan.. tjuvrök ihjäl dig så slipper du sluta.


Läs artikeln här..

Oxfilé

Jag gillar det inte. Fan va synd. Detta ska vara den finaste biten på djuret va? Men jag lyckas aldrig. Det blir blodigt eller segt eller salt eller mosigt eller ja allt utom gott iaf. Idag gjorde jag en gudomlig trattkantarellsås till den stekta oxfileén. Köttet blev kvar. Såsen skulle jag kunna äta massor mer utav om den inte vore slut och jag väldigt mätt.

Så här gjorde jag..
Knäppte på plattan på 6an(högsta på min spis). Hade i smör och fräste tyst och la sedan i svampen. Efter en stund när svampen nästan var klar la jag i köttet och peppra och salta. Här ringde det så jag var la borta i tre minuter eller så.. hade då dragit bort stekpannan från plattan och sänkt till 4an. Så på med stekpannan igen och vänd på "steken". Den andra sidan var fortfarande röd. Stekte kanske 2 minuter. Hällde på grädde och lät stå i typ 2 minuter.

Vad gjorde jag fel?

Hög fetthalt

Okej?!

Jag blev provocerad av "ensam mamma söker"s reklam på Aftonbladet.se. Vem kommer på en sån här tanke? Vem är det som bestämmer att allt är rätt och ok bara de får fler tittare? Jag blir fundersam på vart fan samhället är på väg.

Om killar skulle ha haft barn skulle då inte deras kroppar se annorlunda ut? Någonstans är det bestämt eller slumpen att det är tjejer som föder och ammar barn. Ska vi verkligen behöva dra det så långt att killar ska amma barn för att vi ska vara jämnlika? Är det där vi ska lägga vårt fokus?

Är det här rätt sätt att marknadsföra?
Är detta någonting du vill stå för?
Är det här okej överhuvudtaget?

Mitt svar på alla tre frågor är nej, men vi alla är ju olika och tänker i olika banor.. så
Vad tycker du?

Pesto tips!

Gör ni eran Pesto själv? Jag har gjort det några gånger under detta år. Men jag gör bara så mycket som jag behöver just för stunden. Kan man spara hemmagjord pesto?

I Allers hittade jag ett recept med Rucola istället för persilja eller basilika som jag brukar använda. Vad tror ni om denna?

5 september

Herre min Je vad tiden går fort nu igen. Jag gör mest ingenting men ändå försvinner dagarna snabbt som attans. Idag har vi haft lång sovmorgon och sedan klickat runt bland "alla" jobbannonser som finns ute. Jag har sökt alla jobba jag vill ha redan. Jag tycker att jag inte gör annat än att söka jobb och ändå får jag inget. Jag är nog inte behövd i arbetslivet, kan det vara så?

Idioter är vad dom är, alla de som inte anställer mig. Känner mig sjukt duktig på att jobba och känner att jag förtjänar ett bra jävla jobb.

Idag skulle jag kunna misstas för en "hemtjänst brutta"?!

Svampskogen

Hatar och älskar att plocka svamp. Idag åkte vi ut en kort stund med hundarna, barnen och syster. Hon vet vart svamparna finns. Jag vet men tänker inte på´t. Det är väldigt mysigt att vara i skogen. Speciellt när man har med sig hundar och barn som rör sig och låter. Jag är ju jobbigt rädd för björnar, vargar och ormar.

Allihopa..


Fina Mike och Lee


Mike och Ballen


Lite blåbär blev det at vi åt också..


Lite bad hann vi med..


Hemfärd

Kraschen

Fan, ni vet nog om ni läser min blogg ganska ofta att jag är en klantig människa. Men nu överträffade jag mig själv. Jag tog med mig Johan på cykelturen och ändå tag jag alla hundar själv. Johan cyklade efter oss. Baltazar satt i cykelkorgen eftersom det var en nedförs och uppförsbacka på asfalt som vi skulle köra lite fort på. Mmm bra tänkt Hanna. Vi kommer ner för backen och sen nästan uppför backen. Mitt i farten får Mike för sig att han vill till diket, vilket är på andra sidan av cykeln. Eftersom han och Lee sprang på vänster sida. Jag hann tänka så sjukt mycket. Ska jag köra på honom? Jag jag svänga ner i diket? Ska jag släppa honom? Sen när jag bestämt mig för att väja så jag inte skulle träffa honom så tänkte jag.. Ska jag ta emot mig? Ska jag landa på höften? låret? knät? armbågen? Vad är bäst liksom. Jag är livrädd att göra min handled värre än den är i nuläget.. så jag satte i benen och höll upp huvudet och överkroppen liksom.. sen i med handen så inte ansiktet skulle åka i asfalten.

Bra gjort Hanna.. nu har jag ett blått ben med utbuktingar åt typ alla håll. Hårt och bortdomnat kan man också beskriva det. Ont som faan har det gjort. Nu känner jag det inte så mycket mer än att det är stelt och ser förfärligt ut..





Cykelturen

Det var så härligt att låta hundarna springa lösa och få ur sig lite energi. De var hur glada och nöjda som helst efter vår fina skogstur. Trots min krasch så gick det skitbra att cykla i skogen och så pass långt som vi gjorde, ca en mil.

Såhär skulle jag se ut om jag var gravid..

Saknat mig? Jag har saknat er, men har inte haft någon dator med mig. Nu har jag precis smällt i mig massor med smörstekta kantareller. Fatta så gott det är. Jag har varit hundvakt i helgen och har passat på att vara det borta. Jag hämtade hundarna och åkte till Växbo. Vi cyklade runt sjön och jag druttade såklart omkull. Ni kommer att få se mitt ben, enbart för att tycka lite synd om mig. Kvällen tillbringade vi hemma hos Johan och mamma och pappa kom ner och åt Kyckling tacos med oss. Hundarna och jag tog en promenad runt Ren i regnet, underbart härligt. CSI hade vår uppmärksamhet resten av natten..

Idag har vi slöat, promenerat, plockat svamp och myst med familjen!


SMS-inlägg

201109041189 (MMS)


SMS-inlägg

201109031186 (MMS)


God morgon

Idag är jag helt tom i huvudet. Har inga tankar som jag känner att jag behöver ventilera, hur sjukt är inte det. Jag har en ganska planerad dag framför mig. Gymmet med Johanna om lite stund. Före det måste jag ut och kissa med Ballen. Efter gymmet hämtar jag upp Helenas hundar och åker till Växbo för en cykeltur runt Gosjön, drygt en mil. Sen blir det tackokyckling och film med Johan och alla hundar. En perfekt lördag känns det som. Blir nog en kvällsprommis runt Ren.

Jag ska prov en ny grej på gymmet idag, ska bli intressant:). Hoppas knät håller..
SKÅL!

Fredag

Jag fick den briljanta ideén att fixa ihop en trerättersmiddag ikväll. Jag åkte på affärn och hade ett hum om vad jag ville göra. Efterrätten var given, Chokladmousse med mint och hallon. Förrätt var lite klurigare, tycker att det i allmänhet är svårt att komma på bra förrätter. Huvudrätt tänkte jag att skulle vara något med kött, eftersom jag äter kyckling jämt och eftersom jag bjudit in morfar som är allergisk mot fisk och skaldjur. Så jag shoppade ihop en korg med grejer och guuud så gott det blev.

Efter middagen som jag fixade i Växbo åkte jag hem med resterna och bjöd över Johanna på dom. Hon uppskattade maten och älskade desserten! Helena kom och käkade lite kräftor med mig, Johan kom förbi med dom som blev över hos syrran. Ett helt fat kräftor åt vi och gud så gott även det var. Nu är jag proppmätt trots att det var fyra timmar sedan vi åt. Helena, hundarna och Johanna har just åkt hem. Imorgon ska Johanna och jag iväg på gymmet. Ska prova en ny grej. Hoppas mitt knä håller, det är inte lika ömt längre men jag haltar mig fram lite försiktigt.








"Fina" bilder på mig på Helenas blogg.. Hon var väldigt snäll och la inte ut den "finaste" bilden!

Limemarinerade kycklingspett

Mmm älskar nya recept! Speciellt när de innehåller kyckling. Detta recept kommer jag prova inom den närmsta framtiden. Kanske i helgen.. Vad tycker ni?
Recept ur Allers nummer 35


Yves Rocher

Jag anmälde mig till en tävling att bli en av de 200 bloggare i Norden som blir testpersoner till Yves Rocher. Har alltid gillat det företaget och det skulle vara otroligt roligt att jobba med dom.

Nyss när jag var inne och susade runt lite på deras hemsida så hittade jag Ekologiska produkter. Kul! Så jag beställde en tvål och en handcreme. Sen fick man gratis frakt om man beställde för 150 kronor och det är ju lätt. Några små parfymer, läppglans och tre produkter helt gratis. Känns som att detta var en bra affär!

Det är okej att känna..



WWW.UNGCANCER.SE

Nu sängen

Jag är så trött i både kropp och huvud. Dagen har varit lång och innehållsrik. Det sämsta som har hänt är att min kamera har gått sönder. Jag har nu försökt skruva upp den och fixa men det går inte. Så nyss kastade jag den i golvet, tänkte att det kanske skulle kunna funka. Men ikke det. Så nu är jag kamera lös.

Jag har kollat på resor idag. Jag vet ju inte vad jag gör framöver så det är lite vårt att bestämma något. Men jag ska iaf till Madrid i höst. Har snokat runt och hittat massor av nya recept den senaste tiden. Men idag har jag levt på choklad och en Smootie som ni kanske får recept på imorgon. Kvällen har jag spenderat ute vid ett bord i kvällssolen med Helena och Annika

Jag hade helt glömt bort uppdaten idag. Får ta det imorgon. Om jag kommer ihåg att väga mig imorgon innan jag åker iväg med Helena. Ska verkligen försöka.

Linnea och jag igår

Lårfiléspett

Jag gör ju inte sötpotatisen. Men jag ska mycket väl tänka mig att ha lite god ugnsbakad squash och broccoli, tillaga på samma sätt som de beskriver i receptet.

Recept kommer ur Allers nummer 35

Fina ord

Herregud vad glad jag blev idag när jag klickade in mig på Malins blogg, ett helt inlägg om mig. Jag är barnvakt till hennes underbaring idag. Vi myser runt och nu tror jag att hon bajsar i hundkorgen. Hon älskar att ligga och sitta i denna håriga lilla korg.

Tranan

Yes, knät känns så mycket bättre, är nog liite svullet men det går la över till imorgon hoppas jag. Nu sitter jag här hemma i soffan och dricker vatten, minst en liter ska jag dricka. Törstig sörreni. Jag har lärt mig att dricka rumstempurerat vatten. Det kunde jag inte förut, då måste det vara iskallt. Kroppen tar upp rumstempurerat mycket lättare och bättre(enligt Sanna med family). Hmm ja så nu vet ni det.

Känner inte alls för att sova, men jag ville inte gå på Max och frestas att köpa något mindre bra. Så jag cik hem och nu borde jag sova så att jag är pigg imorgon när jag ska vara barnvakt.

Tranan började såhär..


Slutade..

Fler bilder finns på Facebook

RSS 2.0