2012 januari till mars

Januari var en rörig men bra månad. Hade problem med magen och var lite halvless på att vara sjuk och utan vettig sysselsättning. Världens finaste Arvid föddes och Alma och Axel fick ett till syskon! Träffade en kille som hette Daniel en stund haha.. Inledde ett samarbete med Kvinnojouren. Hade ca 22 kilo kvar att gå ner i vikt, exakt likadant som nu med andra ord. Ville ha en förändring i livet och skrev mitt livs viktigaste blogg inlägg någonsin.
Jag lärde mig att stressa ner, ta det lugnare. Jag känner mig lugnare idag än jag gjorde för ett år sedan!
 
Hade fint hår, blev sjukt sugen på att färga lite mörkare och göra lite slingor nu!


Februari var en rätt tråkig månad om jag ska tyda min blogg. Jag jobbade och älskade varje minut. Mådde för övrigt ganska risigt. Ombyggnationen började och jag trodde att mitt huvud skulle sprängas flera gånger om. Jag längtade till oktober varje dag, då byggnationen skulle vara klar. Flydde till Stockholm och fina Hanna med kids. Ville inte åka hem.
Hade kidsen väldigt mycket för att förgylla mina dagar!
 


 


 
Mars var en jävlig månad där mitt mående åkte upp och ner hela tiden. Jag köpte bil, kamera och slösade friskt med slantarna. Jag var hundvakt konstant. Jag lyckades få med familjen till havet, havet är terapi på hög nivå. Var på fest och övade på att dricka vin, lärde mig fort:P! Jag var i skogen och i Växbo mest hela tiden. Djuren är där jag finner mitt lugn. Jag fick åka till stallet! Det var helt underbart!












Ser ni kärleken i mina ögon?

Kusinfest

Mitt i min extrema jobbhelg hade vi planerat in en kusinfest. Så himla kloka vi är. Jag slutade 17 och åkte direkt dit med all mat i kassar. Det var jag som stod för matfixandet. Exotisk planka ala Hanna. Jag har inte ett endaste kort på maten. Galet. Men det var lite stressigt och folk sprang kors och tvärs. Lina och Marlene hjälpte till att lägga upp allting och blanda några såser och så. Det blev riktigt lyckat! Vill ni veta vad jag hade med på min planka?!
 
Efter maten minglades det och sen var tunnan uppe i härliga heta 50 grader så då blev det bada av. Några av oss tuffa rullade oss i snön, som ni ser på korten. Sen bastades det, duschades, sjöng, spelades spel och umngicks till efter två någon gång. Lina och Jens var tillfälliga tillskott i våran släkt denna kväll, så vi är alltså inte släkt. Dresscode var bad och myskläder.
 

















Jag har ett sår i min själ

Det har varit en intensiv dag och jag har inte haft någon minut över till bloggen tyvärr. Eller tyvärr och tyvärr, jag är ju på jobbet så det är ju inte mer än rätt. Det känns skönt att jag imorgon bitti går av jobbet och blir ledig i någon dag. Känner mig inte trött och slö längre iallafall och det är skönt men det ska ändå bli skönt med lite ledig tid.
 
Jag har ett sår i min själ just nu. Min fina Baltazar är sjuk i sitt öga. Han har ett sår på hornhinnan, jag vet inte om jag har berättat det för er innan. Dock skulle detta gå över inom någon dag av medicinen vi fick häromdagen men det har det inte gjort. Så imorgon ska vi återigen till veterinären och kanske skrapa ögat. Jag tycker att allting som har med ögon att göra är läskigt och allting som har med min fina vovve att göra också är hemskt. Så det finns hela tiden en orolighet som snurrar i kroppen på mig. Jaja vi får se vad veterinären säger imorgon.
 
Baltazar har redan bäddat ner sig i våran säng här på jobbet. Han sover mest hela tiden nu tycker jag. Johanna var hit tidigare och gick en längre runda med honom eftersom jag jobbar. Hon sa också att han var seg och verkade trött.

Jag ger er ett härligt likblekt falsk leende sålänge. Nu ska jag käka lite rester sedan igår. Har inte varit sugen på mat på hela dagen. Bara skitsaker med kolhydrater i.

Hemma

Gud va jag längtar hem ibland. Det är faktiskt himla skönt att bara vara hemma. Det har varit mycket flackande och mycket jobb senaste veckorna. Jag bor i väskor.


Nu har jag precis kommit hem från vår kusinfest. Supertrevligt!

Ligger i sängen och hör snön droppa bort utanför fönstren. Kan inte bestämma mig om jag tycker det är skönt eller jobbigt. Mysigt är det. Känns lite som sommar!!

Ska inta några timmars sömn nu innan mitt sista dygnspass för denna vecka påbörjas. Vill bara skriva att jag är så himla glad och nöjd och lugn i kropp och sinne ikväll. Fina människor ger fint liv!

Lördag

Idag är en fin dag. Fort som tusan har den gått. Vi har strosat lite på stan och letat en kalender till mig. Det finns inga kalenderar som ser ut som min nuvarande.Så inne på en bokaffär visade jag upp min gamla och hon frågade om hon fick kolla i den. Självklart svarade jag. Jag hade dock glömt att jag "gömt" lite av pengarna där istället för i plånboken. Hon blev lite paff och sa "Oj ja jag ska inte ta dom jag lovar!" Haha.. Fanns dock ingen likadan kalender så jag är fortfarande på jakt.
Vet ni vart det finns någon? Det ska vara detta innehåll. Plast pärm. Gärna någon plastficka. Det ska finnas gummiband runt.
 
Baltazar kliar sig i ögat och då måsta vi sätta på en strumpa sa veterinären. Så nu är vi lika han och jag. Synd bara att han HATAR mig just nu. Han ligger och trycker mot väggarna och skäller på folk han aldrig skällt på förut. Han kan skälla bara rakt ut i luften för ingenting också. Tror ögat påverkar honom mer än man tror. Han reagerar även på ljuden här på jobbet vilket han aldrig gör annars, han rycker till och hukar sig. Så han får nog bo hos mamma tills han blitt frisk!
Men söt är han alltid min fina Baltazar!

Dagen

Var så trött imorse att jag efter att jag hade gått upp för att åka och rida gick och la mig igen istället. Senare när jag vaknade åkte jag och hämta upp tjejen som jag är kontaktperson till. Vi åkte runt lite på affärer innan jag bestämde mig för att åka till stallet och få en paus innan vi skulle till veterinären med Baltazar. Så vi åkte dit, lekte lite med Baltazar ute och borstade av honom det värsta fluffet. Sen gick vi och pussade på hästarna innan vi åkte mot Gäddvik.


Veterinären var super lugn och det gick jättebra med Baltazar trots att hon stack in topps i hans öga. Han fick någon färgvätska och bedövningsvätska först. Hon kom fram till att han hade ett sår på hornhinnan så nu får han två olika droppar. Den ena 6 gånger per dygn och den andra 3 gånger per dygn. Sen om han kliar ska han ha en strumpa på sig. Vi ska på återbesök på måndag, nyårsafton.
Ikväll jobbar jag och hela helgen med. Men imorgon har vi Kusinfest!! Ska bli himlans roligt! 

Minus 2.8 kilogram

Efter första veckan även kallad julveckan så känns mitt resultat sjukt bra. Jag har ätit tre gånger per dag och aktiverat mig tre gånger under veckan. Mission complite!
 
Jag har dock ätit någon After 8 och ett äpple. Men annars har jag inte ens varit jättesugen på all choklad och godis som finns runt omkring mig.
 
 
Så 21.2 kilo to goo!

God morgon

Vaknade igen nu. Snacka om trött, tur att jag får sovmorgon imorgon också. Idag ska jag shoppa all mat till på lördag och åka till veterinären med Baltazar. Annars är jag helt ledig. Skön känsla den njuter jag lite extra av.
 
Sitter ofta här hemma i total tystnad. Känns som att jag är trött i öronen. Det susar, det kan gå flera timmar innan suset lägger sig. Så igårkväll när det var helt knäpptyst satt jag i soffan och bara njöt. Nu är byggarna tillbaka så nu blir det svårt att få tystnad.
 

Juldagen - Hur snygga vänner har jag?!








 
Det var GALET med folk ute..

Maten idag

Valnötsbröd med smör och mjukost, hallon med grädde(åt hälften) och bubbelvatten.
 
Kycklingspett med vitlökssås och sallad.
 
Regnbågsfilé med pesto i ugn, stekt halloumiost med basilikaolja och ungsrostade grönsaker(blomkål, gröna bönor, broccoli och spenat).
 
Hur tror ni att denna maten har påverkat mig?!?!?!.. Vägdag imorgon!!! Wooohoo..

Dagen idag

Jag vaknade 07:37 imorse och trodde att jag hade sovit 10 minuter. Det kändes helt ärligt så. Jag skulle bara lägga mig en stund och fippla med mobilen igår innan jag borstade tänderna och fixade mig för natten men jag total slocknade och vaknade alltså imorse. Mobilen var borta, hittade den under sängen. Jag insåg snart att jag skulle börja jobba snart men kunde slappa en stund till. Herregud va trött jag var. Men väl ute så piggade jag på mig.
 
Vi traskade runt på Mellandagsrean idag. Jag tycker att det är mysigt att gå runt i affärerna och kika ibland. Hittade ett par "Uggs" men ingen kalender som jag egentligen ville köpa. Typiskt. Vi mötte upp Lina och Viktor och strosade runt med dom i alla affärer en gång till.
 
Efter jag slutat jobbet så skyndade jag hem och dog en stund i soffan. Vi skulle ha "lördagsmiddag" och Sanna kom vid fem. Vi pratade ikapp några månader och åt riktigt god mat. Sen kom Nina och gjorde oss sällskap. Super trevlig kväll och nu ligger jag i min fina sköna säng och ska läsa lite bloggar innan jag somnar.

Har ni några bra låt tips? Give it to me!!

Feeling a little crazy tonight..

Ljuvligt

Underligt ord men just idag passar det så himla bra. Jag sov superbra inatt, vaknade inte en enda gång av att jag hade ont. Sen åkte jag till jobbet och käkade en supergod frukost och drack julmust (light) till. Sen hade vi en riktig mysdag med Ronja Rövardotter och Pippi Långstrump. Nu är jag hemma och har duschat, fixat lite på kroppen som gör gott för själen.
 
Om en stund kommer Mina hit och då ska vi prata skit och sen gå ut på Tuppenz! Ska bli himla mysigt. Nu ska jag pyssla färdigt mig. Jag hoppas jag blir fin ikväll för jag känner mig fin inombords.
 
 
Hur mår ni? Vad gör ni ikväll?

Lyx

Häromdagen när jag kom till storstallet fick jag julklappar av Anette som äger stallet. Helt otippat faktiskt eftersom jag varken har en egen häst i stallet och eftersom jag är väldit glad för att jag får vara där och pyssla runt. Men jag blev riktit glad!
 



Tomten kom..





& åkte igen...

GOD JUL


Baltazar öppnar sitt första paket

 
Nu har vi lite slötid här hemma i julstöket! Jag älskar julen. 

Uppesittarkväll

Helt utan socker ska jag nu tillbringa en kväll med familjen. Ska bli skönt. Värken finns men är överkomlig så det är ju bra. Nu blire Bingolotto och vi hoppas på vinst.



Stor julkram till er från en gladare Hanna!

Det gick rakt in i bröstet

Jag snubblade på en matta igår när jag skulle hänga tvätt. Framför mig stod en tränings grej med skivstång och vikter. En grej som stack ut landade jag på ovanför höger bröst. Alltså hela min vikt på en ruta på 5*5 cm. Det gjorde fruktansvärt ont. Jag trodde jag skulle svimma för det blev svart för ögonen men jag stapplade mig in till mamma som sov. Sen grinade å skakade jag i en halvtimme. Sen blev jag arg och la mig i sängen, sen kunde jag inte röra mig så då låg jag kvar där. kändes bättre imorse men det gör jävligt ont.

Skulle ta bilen till stan och fixa lite och sen åka och hälsa på hästarna. Jag fick vända. Fingrarna bultade och kunde inte växla eller hålla i ratten. Jävla jävla skit.

Nu har jag tejpat fingrarna, smörjt halva mig med Voltaren och tagit på mig kläder som inte nuddar mitt bröst. Sen sitter jag stilla med armar och huvud så klarar jag smärtan från revbenen bra. Kul jul.



Det går överraskande bra

Jag är inte sugen på någonting ikke LCHF alls vilket är sjukt skönt. Tänkte dock igår när jag la nycklarna på köksbänken hur himla lätt det skulle vara att bara ta en godisbit. Jag vet att om jag gör det så är kampen förlorad så det tänker jag inte göra. Men jag reflekterade över hur lätt det skulle vara att bryta det fungerande flowet.
 
Jag har klarat "Aktivering 3 gånger per vecka" grejen! & jag har ätit tre gånger per dag. Fredag åt jag ägg, soppa och tacos. Lördag åt jag yoghurt med musli, tacos rester och två knäckebrödskivor med julskinka och senap + mjölk. Ska försöka komma ihåg att skriva ner vad jag äter under dagen eller på kvällen här i bloggen. 
 
Älskar promenader i jultider. Många är ute och går och hälsar varandra God Jul! Mys! Det är massor med snö och det är himla fint i Växbo..

Ser ni skotern?

Perfekt Lördag

Jag njuter verkligen av ledigheten just nu. Så himla skönt att bara slappa runt och inte ha några tider att passa. På förmiddagen umgicks vi mest med tv:n hela bunten här hemma. Åt tacorester till lunch innan jag liftade med syrran till stan så att jag kunde åka till stallet. När vi kom dit fick jag TRE paket av Anette som äger stallet. Tack för hjälpen med hästarna stod det. Haha jag är ju så lycklig att jag ens får pyssla om dom och ta en ridtur nåon gång ibland. Jag gav henne en blomma för några daar sedan och sen har jag köpt 3 borstar till hennes hästar som jag saknar när jag tar hand om dom:).
 
Efter det så red Lina och Sandra iväg och jag mockade trots att jag hade bestämt mig för att inte göra något alls med handen. Ska försöka ta en paus från Voltaren salvan, men en dag till lär ju inte göra något. Jag pratade med en av er läsare under tiden jag mockade haha det var inte det lättaste. Men det var riktigt intressant och roligt!
 
Så åkte vi till lillstallet och mös en stund. Vi hade en liten fotosession med Visa, Dansa och oss. Mysigt och roligt! Jag älskar att vara i stallet!







Dagen & Jul fusk

Det känns som att jag har varit strikt hur länge som helst nu, trots att detta bara är andra dagen. Eftersom jag fuskade mest med att inte äta den senaste tiden så har jag inte drabbast av några jobbiga omställningsbesvär så som huvudvärk. Igår kväll jobbade jag och det stället svämmar över av godis, kakor och massa saker som inte är bra för mig. Turligt nog så känns jag väldigt stabil i psyket just nu så jag var inte ens ett uns sugen på något vilket var grymt skönt.
 
Idag har jag käkat 3 ägg till frukost för att orka med stallet. Red Visa och mockade 4 boxar. Sen gjordes en massa ärenden men jag hann in på en snabb lunch hos Johanna, Köttfärssoppa med creme fraiche klick. Middag åt vi hos mamma och pappa dit vi nu har flyttat oss över julen. Tacos stod på menyn och sen kortspel med fina vänner och familjen fram tills nu. De andra har ätit godis och choklad. Jag har bakat knäckebrödet och gjort musli. Ätit lite småbitar av det som snacks. Fast idag gjorde jag med valnötter, hasselnötter, mandel, krossat linfrö, olivolja, kanel, kokos, cocosfett. Körde muslin en timme idag, blev lite kladdigt av cocosfettet men jag läre få i mig lite sånt lite oftare och då var ju detta en kanon idé. Älskar musli!!
 
Jag hade ju bestämt mig för att fuska med hårdbröd, senap och kanske lite choklad. Allt utom senapen är indragen på grund av att det är helt onödigt. Har dock bakat knäckebrödet idag då, kommer även baka ett valnötsbröd och sen har jag med det köpta "lchf brödet" i värsta fall liksom. Jag kommer att få äta 86% choklad och saker som innehåller 86% choklad så som Fudge.
 
Mina beslut känns sunda och bra. Vågen visar redan neråt vilket är positivt och peppande. Det känns verkligen som att jag är back on track. Men svackor kommer lura överallt så jag ska försöka hålla mig så beredd jag kan. Tänk att jag ska klara en jul utan socker. Fatta att ha med det i ryggan. Kan nästan inte bli bättre. Sjukt att jag ens kan tänka mig det. Men som sagt Nuuuu kör vi och vi slutar inte förrän vi uppnått vårt mål!
 

Hej och välkommen till mitt nya liv!

Jag är en 28 årig tjock tjej som har bestämt mig för att gå ner 24 kilo. Jag har en tidslimit på 1 år, en väldigt lång tid. Helst ska jag vara klar i september då jag vill åka utomlands. Metoden som jag ska använda mig av heter LCHF. Lite kolhydrater och mycket fett. Har hört att denna ska vara bra, lätt och effektiv. Ni kommer att få ta del av denna resa via min blogg. Det blir ett viktinlägg varje torsdag, även lite mått. 
 
Jag har även som mål att aktivera mig 3 gånger per vecka. Antingen rida(med mockning och stallsysslor), gymmet eller jogga.
 
Mina (nya) morötter är:
Minus 3 kilo - Ett 10 gångers klippkort på gruppträningar och joggingbanan.
Minus 5 kilo - En resa till Stockholm och hälsa på Hanna & Linnea.
Minus 10 kilo - Kryssning.
Minus 13,4 - Middag med vänner!
Minus 18 kilo - En resa till typ Ullared.
Minus 24 kilo - Då ska jag ge mig själv precis vad jag vill ha just då.

 
Ska vi kämpa tillsammans? Vill du också gå ner i vikt? Gört med mig! 
Min resa börjar idag, hänger ni med mig?

Idag har det varit en ganska jobbig dag i mitt liv.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att ha sovmorgon imorgon. Är helt slut. Så himla trött på morgonen. Ikväll har vi varit i stallen och myst runt. Jag är dock inte på topp just nu. Men så kan det vara. Mitt knä är helt uppfuckat och gör ont. Blir ledsen och frustrerad över att känna mig maktlös. Imorgon ska jag bara vara hemma och pyssla innan det sista jobbpasset innan jul börjar. Känns som att jag skulle vilja vara ledig i typ 2 veckor nu men jag vet att jag skulle vilja jobba efter typ 3 dagar iaf så lika bra att jobba. Ska försöka hitta på lite roliga grejer på jobbet också! 
 
 
Kommer att bli en nygammal grej här på bloggen imorgon. Jag tror att de flesta av er kommer att uppskatta det. Jag är vråltaggad iaf. God natt!

Samma häst samma år


Jag letade lite bland hästbilderna på datorn igår för Annika ville ha lite bilder. Hittade dessa två på Dansa.. Förstår ni att detta är samma häst?

Barnvakt

Syrran och Sam var iväg på egentid så jag fick umgås med kidsen ikväll. Vi hann inte med alls mycket. Shit vad kvällarna är korta när första ungen ska vara i säng 19,30. Men vi käkade grillad kyckling, gröna bönor och beasås, läste läxor, spelade tvspel, mös med djuren och körde radiostyrdbil.
 
Jag var inte särskilt poppis som var den som skulle få dom i säng, se bild två, om en blick kunde mörda. Men sen blev det lite Mariokart med stora killen. Jag kom 12a(sist) alla gånger utom en.
 





Lycklig i själen

Att vara i stallet är bra för kaoset i mitt huvud. Det bästa är att Visa verkligen kan mysa nu. Det har hon inte gjort med mig förut. Men idag ställde hon sig igen med huvudet i min famn och bara snosade. Åhh myshäst.
 
Vi red idag trots att jag trodde att det skulle vara riktigt styltväder. Men det var det tydligen inte. Vi red lite kors och tvärs och travade långsträckan mellan vägen och årtalshuset. Sen tänkte jag att vi skulle gå bort i verkstaden en sväng. Men det gick inte alls att komma längre än till bron. Visa började gå konstigt och det kändes som att hon vinglade så jag hoppade av efter en stunds vinglande fram och tillbaka. Jag tänkte att hon måste ha fått styltor fast inte stora eftersom jag inte såg dom uppifrån. Väl nere på marken ser jag att hon inte alls har några styltor och då var det alltså bara ren vrånghet att inte vilja gå över bron?! Vi rider alltså typ alltid över den här bron så det är ingenting som jag ens reflekterade över att skulle vara problemet när hon fjantade runt. Vi gick lite fram och tillbaka, över bron och tillbaka för att jag skulle kolla om det var nå knas med benen men det var inge problem alls, dock frustade hon åt bron eller bäcken när vi gick över bron. Inte kom jag upp på henne igen heller så vi små sprang hem och hoppade upp. Sen travade vi tillbaka och när vi kommer till bron så tvärnitar hon igen, hon backar och går i sidled och fjantar runt. Fick jobba bra med benen innan hon ens övervägde att gå över den där förbaskade bron. Sen gick vi där fram och tillbaka några gånger för att komma över denna plötsliga rädsla för bron. Travade en gång tillbaka och jädrans vad hon flög iväg efter att vi hade kommit över bron haha.. Under hela tiden sjöng jag också "Du ska inte tro det blir soooommar ifall inte nån sätter fart.. på sommarn som gör lite so om rigt för då kommer blommorna snart" Folk lär ju ha undrat vad vi pysslade med. (Sjöng gjorde jag för att känna mig lugn, bestämd och stabil.) Haha..
 
Så jag vet att Lina hade blitt galen på mig idag som hoppade av, men jag visste faktiskt inte att hon kunde vara rädd för bron eller vattnet. Jag kopplade inte ihop hennes beteende med platsen eftersom vi har gått där sjuttioelva gånger förut. Tycker dock att jag klarade det riktigt bra sen när jag väl insåg att hon var rädd för bron.

Motivation

Jag har ingen motivation till att äta rätt just nu. Det är en tanke som poppar upp i hjärnan att det snart är jul och då ska jag ju ändå äta hårdbröd, senap och grejer. Jag äter typ ingenting mer än att jag äter fel. Jag låter alltså bli att äta alls. Och den taktiken funkar inte så bra när man jobbar och rör på sig. Jag blir svimfärdig mest hela tiden. Så nu har jag köpt lite mindre bra grejer men jag får ju iaf i mig något och det behöver jag. Jag vill så gärna men är så dålig på att vara duktig.
 
Vanlig yoghurt med hallon och kanel

Fick ett MMS

Du har världens underbaraste hund. Bryr sig inte.

Stallet

I need a fucking car så jag kan åka till stallet när jag vill. Ska fråga syrran om jag får låna hennes bil imorgon bitti kanske. Jag ville egentligen ha stallmyskväll med Lina och pojkarna imorgon men Lina hade andra planer. Jag vill sätta upp nya krokar och pyssla i flera timmar. Livet i stallet ni vet.
 
 



Blond igen eller?!

 
Ibland blir jag sugen att tokbleka håret så att jag blir den där coola tuffa tjejen igen. Känns som att jag är lite medelmåtta tjej nu. Tråkig hårfärg, tråkigt liv, tråkiga julklappar, tråkiga kläder, tråkiga promenader.. ja lite tråkig helt enkelt.

Fynd till stallet



Fin va?!

Söndag

Den här dagen har varit hur lång som helst. Har inte prioriterat stallet idag. Har köpt julklappar, slagit in julklappar, städat, bytt mattor, kollat på bilar, myst med Baltazar, stökat ner här hemma igen och nu sitter jag duschad trött och glad i soffan.
 
Nu längtas jag som en tok till på tisdag då jag ska få mysa med killarna i Växbo medans föräldrarna är på julbord.

Förvirrad

Å vad jag hatar vissa saker. Blir så konstig i kroppen. Har knappt sovit alls inatt. Hjärtklappning, lite hosta och ett huvud som går i 180 är inte optimalt för en god natts sömn. Nu ska jag städa av lite här hemma och lägga ut nya mattor, köpte 5 nya igår haha.. Slå in julklappar och ta ett beslut.
 
Företaget jag jobbar för har tagit ett klokt beslut i år..
 
 

Gokväll

Idag har det varit en lång lång arbetsdag. Jag sov 12 timmar inatt. Eller sov och sov jag hostar hela tiden. Det luktar verkligen gas hemma hos mig och det är läskigt. Idag när jag inte har varit hemma så har jag hostat typ 20 gånger och hemma hostar jag 20 gånger på en timme. Det är nått skumt i luften där. Hoppas det inte är något farligt så Katten mår dåligt, hon är ju hemma jämt.
 
Nu var det längesen jag var i stallet igen. Jag hoppas att Lina och jag kan ta oss ut på en gemensam tur snart igen. Skönt att ha med någon trygg och kunnig människa. Även om Visas och mina turer går bra och är helt underbara också. Jag längtar dock till sommaren!! Tänk en... å nej inte sväva iväg. Jag har lätt att sväva iväg när det kommer till hästarna. Jag vill så mycket.
 
Jag var i Storstallet med Lina i veckan och hade fotosession med Tage! Han är en tacksam modell. Nyfiken, snäll och super fin! Känns sjukt att jag har varit ute och ridit på honom.


Baltazar var också med i stallet.. Han är en riktig arbetare han haha..

Smörjor i mitt hjärta

Jag älskar smörjor. Har haft hur många som helst. men tog mig samman härom veckan och gav bort 63 produkter. Det var inga jag skulle använda mig av. Som jag köpt och kanske provat eller inte ens öppnat. Jag försöker hålla mig till några få produkter. Det är onödigt att ha tre nästintill likadana. Nu har jag testat ut mitt perfekta "efter duschen" produkt pack. Just nu iaf.
Håret - Argan Secret olja och BED HEAD small talk.
Huden - Dove summer glow(för ansiktet, behövs verkligen i mitt kritvita ansikte), PAUSE handcreme (fast jag smörjer den överallt) och Mango Passion splash!!

Bäst vänner?

Jag var inne och surfade runt på Facebook och hittade en intressant företeelse. Det kan vara svårt att vara "duktig" och hålla sin diet, speciellt i början. En av mina fina vänner har börjat på LCHF för ca en vecka sedan. Första helgen nu.
 
Hennes status: Har köpt hem vinglögg och är påväg att bryta nåt jag lovat mig själv.
Hennes vänners kommentarer:
 
* För att göra livet lite enklare för dig själv kan du utse en dag i veckan då du får äta precis vad du vill. Det förstör inget, men kan göra att allt tar lite längre tid... + att du triggar sötsuget om du är känslig.
 
* Nångång får man fuska.
 
* Njut kära du.
 
* Som småbarnsförälder måste man unna sig lite gotta ibland - det är vi värda:) drick och njut!
 

Jag gjorde ett test för att se hur mina vänner reagerade. 
Min status: Kanske är värd godis och glass ikväll...
Mina vänners kommentarer:
 
* Nej varför det?
 
* Håll igen!
 
* Hur går det med ditt mål Hanna? Kämpa på :) Du är ju så jäkla duktig!
 
 
Vad vill man ha ut av Facebook av de statusarna jag skrivit ovan? Godkännande? Ett ok? Motsägelser? Någon som bryr sig? Medlidande? Vilka är de bästa vännerna enligt er?

Förändring tar tid

Ibland kan jag tycka/tänka att jag är lika tjock som mitt tjockaste jag. Men det är ju inte sant. Jag måste ha saknat självinsikt kroppligt helt. För nu tycker jag att jag är tjock. Jag fattar inte att jag har vägt 40 kilo till. Men nu är det så att jag har typ stått still i ett år i viktnedgången. Sjukt. Alla mått har inte förändrats ett dugg, vilket många tror att de har. Jag vet inte varför jag inte har gått ner i vikt och jag vet inte varför jag inte gått ner i cm. Men jag vet att jag mår himlans mycket bättre nu, än för ett år sedan.
 
Hästarna har kommit in i mitt liv och Ja jag vet att jag tjatar om dom men det är mycket stalltiden som ger mig positivitet. Livet har fått ett nytt fokus ett till utöver att fokucera på maten, vikten, måtten. Det är ganska jobbigt att leva med tankar i huvudet att Jag inte duger hela tiden. Även om jag känner att jag duger som person så strävar man ju hela tiden efter att förändra sig själv vilket betyder att jag i grund och botten inte är nöjd.
 
Men ibland får jag peppa upp mig med hur långt jag faktiskt har kommit.
 
2009

2011

2012

Jobb

Jag har fått reda på ett jobb. De söker bara internt. Det är inom ett "företag" jag egentligen inte vill jobba. Det är väldigt bra människor som jobbar där. Det är ett jobb jag verkligen vill ha. Jag kommer att ringa chefen idag. Har inte en aning om vad jag ska säga. Jag vill ha jobbet! Hur ska jag få honom att inse det? Hur ska jag få honom att inse att jag ska ha jobbet? Han vet att jag är bra på det.
 

Snart fredag

Det är helt galet vad fort veckorna går. Jag har inte ens hunnit köpa alla julklappar. Vet inte när jag ska hinna det heller. Det luktar gas här hemma ikväll. Hoppas det inte är något giftigt så jag inte vaknar imorgon. Tvångstanke, jag vet. 
Nu har jag verkligen tagit det lugnt hela kvällen så nu hoppas jag att jag vaknar pigg och frisk imorgon. God natt!

Beslut

Tog ett beslut att ta en hemma kväll ikväll. Jag älskar att åka till stallen och sen hem äta sova. Men jag är lite krasslig och hostar hela tiden. Kände att kroppen kanske förtjänade en inomhus vila. Så nu har jag badat länge och bara varit. Jag är nog trött för jag är inte uttråkad vilket jag brukar bli om jag är pigg. Tänkte åka till gymmet men orkade inte det heller.
 
Har gjort varma mackor och ätit typ 4 stycken som jag doppat i café Paris sås. Har varit sugen på allting idag. Så jävla tråkigt. Tror att det är halstabletternas fel.
Färgat håret ikväll också..

Wiihooo

Mitt internet är tillbaka så nu har jag lusläst bloggar, mail och kommentarer. Fy så tråkigt livet skulle vara utan allt det här. Idag har jag varit sprudlande. Flera på jobbet har kommenterat mitt upprymda beteende och jag har skrattat så jag har fått ont i magen. Herregud vilket härligt jobb jag har.
 
Efter jobbet skulle jag tokshoppa lite snabbt. Men det gick inte så bra. Linda skulle komma med Ballen och telefonerna funkade inte. Kaos. Därför får det bli lite shopping imorgon. Ska kika efter ett par stora sköna täckbrallor också. De jag har nu är lite tajta att rida i.
 
Var i stallet ikväll. Såg fem råttor, de klättrar på väggarna och taket och ibland ramlar dom ner. Tänk vilken mardröm att få en sån inramlandes i luvan. Åhh jag döör.


JULKLAPPAR

Jag brukar älska att tänka ut och köpa julklappar men i år står allt still. Så tråkigt.


min lunch.. godare än det ser ut..

Internetlös

Jäkla skit Internet. Hade massor att fixa ikväll men nu går inte det.. så nu ligger jag däckad i sängen. Ikväll när jag kom till stallet så var det oroligt. Dansa hade kolik. Lina gick runt runt runt med henne i flera timmar. Sen kom veterinären och grejade. Fya. Stackars plutten. Hoppas hon blir bra nu.




Jobbar hela dagen imorgon och det lär vara rätt dött här inne tyvärr.. kanske mobilbloggar lite. Någon ville se matbilder. Min middag kommer här..


Duktigt va? NOT.

Fotografera

Har varit dålig på att fota den senaste tiden. Orkar och vågar liksom inte släpa med mig kameran när det toksnöar eller är jätte kallt. Den är ju min dyrgrip. Men det blir ju så mycket roligare med fina bilder. Har blitt lite taggad på att fota massa nu igen. Tar nog med mig kameran ikväll då vi ska till stallet. Vad är roligare att fota än hästarna liksom?
 
Naturen är nog finast att fota men jag vet inte vad jag ska göra med de bilderna riktigt. Vill ju bara rama in allihopa och spara. Barn och hästar är ju roligast att kolla på om och om igen! Eller gamla bilder på mig själv. Det är pepp på hög nivå!
 
Vad skulle ni vilja se fler bilder på?

Mig?! Skönheten själv..

Naturbilder? Knäppte denna häromdagen då vi var ute med hästarna..
 
Lina?

Hörreni nu jäklar

Träningen är på hyllan eftersom jag är lite förkyld och vad händer då?!?! Jo kilona eller iaf gram försvinner från min kropp. Jiiihoooo!! Love it! Nu blir jag lite peppad igen. så nu har jag alltså gått ner ett gram mer än kilo. Då var det bara 8 kvar va.. till jul. Good fucking luck.
 
 

Nu köör vi

Känner mig riktigt pigg ikväll. En dag i stallet kan verkligen göra susen för en trött kropp och ett segt huvud. Har just klickat hem 20 olika grejer från Börjes. Det mesta är julklappar. Baltazar ska få nytt koppel, halsband, leksak, refelxväst och massa tandben. Katten får en ny sele, grön! hon har röd och svart redan. Visa ska få lite saker bland annat senskydd och ett svart schabrak, ville köpa ett rött men har inte hittat något utan fula kanter. En i stallet ska få två nya borstar, som jag saknar när jag borstar hennes hästar haha. Lillstallet ska få en grej som jag saknar där och som jag hoppas ägarna låter mig sätta dit. Sen blev det lite skrot till mig.
 
Tänkte lägga mig i soffan och kolla på Crime night ikväll men är för rastlös, blicken glider bort, letar något roligare, mer händelserikt. datorn har gått på högvarv.

Baltazar är ju världens sötaste. Han älskar sina tandben, det måste vara som det godaste godis vi människor vet. Jag hade lämnat honom hemma hos grannen häromdagen när jag var bort och då gav jag med ett ben. Hon var helt beskymrad när jag kom och hämtade honom igen "Han fick benet men jag har letat det överallt, han måste ha gömt det!". Nja han har nog ätit upp det sa jag och hon trodde tydligen att det var ett sånt hårt segt ben så hon hade letat och letat. Baltazar äter ju upp ett sånt där på 1 minut.
 








Katten ligger alltid bredvid mig och kurrar..

Hej

Helgen är slut och det står en vecka med mycket jobb framför mig. Helgen tillbringades förkyld i soffor, sängen och i stallet. Otroligt trött och vill helst gå och lägga mig nu. Men istället ska jag ta mig iväg och kolla på en bil. Jag vill ha en egen bil. Så himla gärna. Är sjukt less på att vara utan bil.
 
Idag har vi varit till Kilafors med Lukas så att han fick gå med i hästparaden med luciatåget. Det började med massa knas med transporten. Men Lina och jag fixade allt, snö, punka, snöhögar och oöppningsbara luckor. Lukas älskade det. Sprallig och nyfiken som han är. Han skuttade ut genom framdörren på transporten när vi kom fram haha.. Tänk så liten han är.
 




 

Ledig lördag

Min lördag blev inte som jag hade tänkt. Är lite förkyld i halsen/näsan. Ska på jolbord med jobbet sen tänker jag nog åka hem till mamma och pappa och slänga mig på deras soffa. Känner väl inte riktigt för ett smarrigt julbord idag då jag mest känner för att äta isbitar(eftersom jag inte äter isglass).
 
Maten går skitbra just nu. Ska käka lite kladdkaka med grädde nu. Den är inte så god tyvärr. Tycker typ inget lchf bakverk mer är biskvier är gott. Har ju gjort snickers också men nja inte alls lika goda som snickers.
 

Fredag

Satan vilken bitter människa jag var imorse när jag skrev förra inlägget. Hatar att slösa bort tid, det är nog bland det värsta jag vet. Idag har vi haft en riktig hemmadag jag och Ballen. Han är dock väldigt trött så jag vet inte om han har någon sjuka. Jag är nästan förkyld. Det svider mellan näsan och munnen och jag hatar det med. Känns som att jag ska bli sjuk men är det inte riktigt.
 
Vi har använt ugnen hela dagen. Det är svinigt kallt här hemma. Så imorse bakade vi kladdkaka, sen gjorde vi ostchips, sen bacon och champinjoner till lunch och sen ostchips igen.
 
Snart (om två timmar) ska jag åka tilll stallet och mysa runt!
 

Respektlöst

Idag skulle tidningen komma hit och prata om LCHF. De hade dock fått förhinder så de kommer inget får jag veta samma tid som de skulle ha kommit hit. Jag har plockat ihop här hemma, bakat snickers och kladdkaka med grädde till dom. Snacka om slöseri med min tid. Detta var ingenting som de krävde. Men om det kommer helt okända folk så tycker jag att man bjuder på något. Shit happens!
 
Det tråkigaste är att jag valde att inte åka till stallet och pyssla idag eftersom de skulle komma hit och då blev det så himla stressig. Men det kunde jag ha gjort. Jag har slösat 2 timmar på ingenting denna morgon. Kul.
 

Uppdrag: Inte köpa någon mat

Jag gillar uppdrag, att utmana mig själv att klara av saker. Optimalt är det att ha ett uppdrag i en vecka. De klarar jag typ alltid. Långdragna uppdrag ger jag nästan upp i förväg. Så denna vecka gav jag mig själv i uppdrag att inte köpa någon mat, alls. Inte mjölkprodukter, ingenting. Detta är inte särskilt svårt eftersom jag alltid ha alldeles för mycket mat hemma i frysen. Men just nu är mitt kylskåp magert. Finns lite grädde, yoghurt, bacon, ostar och ägg. Men det räcker ju för jag kan ju äta matlådor i värsta fall.
 
Men nu är det så att jag tänkte köpa någon mat och bjuda Lina på. Men det blir ju inte godkänt. Så antingen läre hon komma hit hem och käka eller så får jag kocka ihop någon picknick mat som vi kan käka i stallet. Jag tänkte vara lat och köpa hämtmat.
 
Har ni "köp ingen mat" veckor? Jag tänker att det är bra att äta ur förråden ibland. För shit vad mycket jag har hemma som jag skulle kunna käka istället för allt småplock jag köper var och varannan dag. Det är ekonomiskt och lämpligt att äta hemmat men godare och roligare att köpa ny mat.
 

Jag gick ner 40 kilo i vikt av vanlig mat

Jag har en viktig grej att ta upp med er! Jag vet eller tror iaf att de flesta av er som läser min blogg gör det på grund av att jag äter LCHF kost. Jag vill prata om det här med dieter. För det första äter alla människor en diet. Husmanskost är också en diet. Det innerhåller ungefär samma mat varje vecka. De flesta människor är typ samma saker varje månad. Men om man går på en DIET uttryckligen så är det oftast för att man vill förändra sitt sätt att äta.
 
Det har varit rätt mycket prat i media och runt om på internet om människor som gått ner i vikt och de har INTE gått på en diet eller den och den dieten funkar och den gör inte det. Jag kan helt ärligt säga att jag tror att alla dieter funkar men för olika människor.
 
LCHF funkar för de flesta skulle jag säga. Varför? Jo därför att du går ner i vikt trots att du är mätt hela tiden och du får äta mycket goda maträtter och har nästan inga förbud. Jag har valt LCHF för att det är den enda dieten som jag provat som jag verkligen kan tänka mig att leva med och det är ett måste eftersom jag har/ska gå ner mycket i vikt. Jag mår bara bättre av LCHF jag går ner i vikt, min mage är toppen lugn och bra och mitt huvud är lugnt och stabilt.
 
Alla dieter fungerar om du håller dig till dieten. Nu pratar jag om bantningsdieter såklart. Det är en självklarhet att om du enbart äter bananer i tre veckor så kommer du att gå ner i vikt. Om du enbart äter 600 kalorier om dagen så kommer du att gå ner i vikt. Om du bara äter sallad så kommer du att gå ner i vikt. Om du bara äter fettsnål mat och lite mat så kommer du att gå ner i vikt. Grejen är ju att det är förändringen som gör att du går ner i vikt. Metoden är orelevant.
 
Jag blir galen på de annonser som ligger på Aftonbladet och skriker "Jag gick ner i vikt UTAN DIET och åt bara vanlig mat!" Ja men guess what det gör jag med. Men jag har ändrat mitt sätt att äta och det jag väljer att äta nu är inom ramen för LCHF dieten. Men jag kan lika gärna kalla det vanlig god mat. Är det coolare, mer duktigt att gå ner i vikt utan en diet?! Jag fattar inte grejen.
 
Grejen att dieter inte fungerar tror jag beror på hur mycket man pallar med. Jag tycker inte viktklubbens diet funkar, men det beror ju på att jag inte klarar av att hålla mig inom de ramarna. Jag tycker inte att viktväktarnasdiet funkar för jag kan inte hålla mig inom deras regler och ramar. Alla dieter jag inte tycker att funkar kan ju funka för andra människor. Jag personligen är för lat för att orka anstränga mig för mycket med mat och kost. Jag tycker att man måste hitta en diet eller kosthållning som passar en själv inte lyssna för mycket på någon annan.
 
Jag kan inte äta måttligt av vanlig mat(vilket jag skulle önska eftersom det är det absolut lättaste alternativet i samhället) för om jag hade kunnat det så hade jag ju inte varit tjock från första början. Därför är LCHF DIETEN MIN räddning! Den funkar för mig därför att jag kan hålla mig till den oftast utan stora problem. Den är enkel, lätt, mättande, motiverande, god och helt enkelt perfekt för mig som inte fungerar som hungrig.

Jag har galopperat

Idag var det tungt att ta sig upp. Tänker jämt att om jag går upp och åker till stallet så kan jag åka hem och sova sen. Men det händer ju inte. När jag kommer hem är jag ju pigg och glad. Ska bara göra tråkiga saker innan jobbet idag. Borde´n.
 
Idag galopperade jag på Visa. Första gången. För drygt ett halvår sedan satt jag på henne för sörsta gången. Det tar tid för mig men jag känner mig grymt trygg nu. Det kom en plogbil och jag tänkte nån sekund att jag skulle dö. Men det gick bra. För ett tag sedan så sa Lina, "Ja men du kan ju galoppera något steg bara vet du". Mmm tänkte jag, visst. Men orden har gnagt i min hjärna sedan dess. Så idag provade jag. Hon var pigg och fattade direkt galopp. Jag var lite oförberedd på den annorlunda takten men det gick bra. Hon blev tokpigg och lycklig och dundrade på längre än vad jag hade tänkt. Men det gjorde inget. Galopperade streckan två gånger till, bara för att jag ville. Det var streckan mellan stallet och det obebodda huset. Visa älskade det. Tror att hon är en riktig galoppälskare. Det sjukaste var att när vi efter varje "omgång saktade av till trav så skötte min kropp sig själv och red lätt utan problem och det kändes riktigt lätt. Det är för att galoppen var svårare(eller iaf nyare för mig) och travat har vi ju gjort länge nu. Men det har ju även länge varit det svåraste vi gjort. Tror galoppen blir lättare att komma in sig i.
 
Ååååå det är helt sjukt hur glad jag blir av ridningen!
Här red vi idag i lårhög snö. Super mysigt!

Jag kan vara världens lyckligaste tjej just nu.

Ja det finns inte så mycket mer att säga. Det är så härligt när livet bara rullar på i bra riktning. Idag har jag terrat de på jobbet. Jag ser lycklig ut! Jag har hört det flera gånger idag faktiskt. Skönt att det syns för jag är verkligen lycklig.
 
Var till stallet ikväll och mös runt med hästarna. Tog en promenad med Visa ute i snön. Vi spattserade, toksprang, plumsade i lårhög snö, stannade och tittade på allt hon ville. Umgicks helt enkelt. Sen hoppade jag upp på henne en sväng och försökte rida med energi. Man ska typ jogga med armarna så ska hon börja trava och sen tänka på vissa grejer. Funkade dock inte för mig. Men hon var otroligt lyhörd. Red bara med benen, spännande. Det var bara några minuter men det var helt perfekt! Hon är så himla klok Visa.
 
Bild från en annan dag
 
Mamma ringde och berättade att de behöll Baltazar. Så jag blev ensam ikväll. Så tomt och tråkigt här hemma. Men skönt att inte behöva gå ut ändå. Nu har jag "bakat" snickers. Får se hur de blir.

Duktig

Jag försöker vara duktig på att göra saker för andra. Det är viktigt att inse att man kan göra små saker för andra människor. De flesta blir glada av ett leende och det är hyffsat enkelt att ge. Jag vill gärna hjälpa andra människor så mycket jag kan men jag har inte så himla mycket tid över så jag startade Bollnäs Kids en "fond" där människor kan ansöka om pengar till sina barn att göra roliga saker för. Detta blev dock ett stort projekt efter så himla många behövde hjälp. Pengarna tog slut relativt fort, jag gav dock bort ca 2000-3000 kr i månaden i 3 månader. Sen kände jag att folk bad om mer och mer saker och pengar. Det blev ohållbart. Så då började jag köpa saker och skicka, men det gick inte heller superbra. Många försöker luras och det hatar jag. Men om 9 av 10 är ärliga så är det värt det. Så jag ger fortfarande ut lite pengar varje månad till de som behöver.
 
 
Sen är jag aktiv i en hjälporganisation för utsatta kvinnor. Hjälper till med det mesta. Vissa veckor är det flera dagar/kvällar i veckan och vissa veckor ingenting. Detta tar massa tid men det är en sak jag prioriterar. Detta är ingenting jag skriver om i bloggen eftersom det är ganska hemligt.
 
Har även ett uppdrag som kontaktperson. Som kontaktperson får man en viss summa per månad. Men du är inte kontaktperson för pengarna. Du är det för att du vill vara det. Det är en människa som har lite svårigheter i sitt liv som du ska finnas till för och du bör gå in med ditt hjärta och medmänsklighet inte pengarsinne. De pengar jag får för att vara kontaktperson går rakt in på kontot till Bollnäs Kids, så det blir två goda ting. Det fanns flera lediga uppdrag här i Bollnäs i somras så jag antar att det finns det nu med. Rekommenderas om du känner att du vill vara en extra hjälp till någon.
 
Häromdagen fick jag reda på några katter som behövde nya hem. 8 katter. Jag kan verkligen inte låta bli att bry mig. Att avliva friska katter känns orimligt. Så nu har de flesta hem. Några saknar fortfarande hem och då får dom nog flytta hem till mig några veckor. Struligt men lätt värt det. Tog ju hand om några andra katter förut en gång också, kommer ni ihåg?











 
Gör ni någonting ideelt? Det finns ganska många organisationer som behöver frivilliga hjälpredor. Och man mår bra av att ge lite av sig själv. En kväll i veckan är det värt. Har jag tid, så har nog även du tid. Många berömmer mig för att jag är aktiv som en hjälpande hand inom många områden. Jag tycker att det är en självklarhet men det är bra om man hittar sin grej. Min är utsatta djur och trasiga människor eller unga människor som är i riskzonen.

God morgon

Trött och riktigt glad tjej. Idag blir det jobb. Sen stallet med E. Sen Träning med Marie. Sen lång skön dusch. Sen en kopp te hos Johanna?! Hoppas dagen blir så bra som jag tror.
 
Kör mössa idag!

Tjugo i tolv

Shiit vad denna dag gått fort. Myst med Sofia och Ella halva dagen. Shoppat lite. Sen hem och fixa. Är fortfarande fullständigt kaos här hemma. Blir galen att jag inte hittar mina små extra gardinstångar. Tänkte köpa nya bara för att jag inte orkar leta de gamla men 80 spänn för slarv känns inte ok så jag avstod och fick därför inte upp gardinerna idag. Julstjärnan fick jag upp. Staken fick åka till Växbo för kontroll, köpte nya lampor men den funka ändå inte. Tror att jag köpte staken för 29 kr, idag köpte jag nya lampor för 30 kr.. skulle köpt en ny stake istället.
 
Varit på viktigt möte ikväll. Åt exotisk planka och mös lite också. Baltazar och jag gick dit och sen när vi gick hem så var det så skönt så vi tog en runda runt Hedhamre och Lina också. Så himla mysigt ute nu med massa snö och kallt så man blir alldeles rosig. Blir lite kär i livet!
 

God morgon

Idag har jag hemma dag. Ska göra jul och städa för jag har inte orkat det tidigare. Jag är skitsur för att jag inte har någon bil. Vill så gärna till stallet dessa dagar då jag är ledig. Men men kanske på torsdag. Har väntat på Sofia och Ella hela morgonen. Men snart kommer dom väl hit hoppas jag.
 
Har åtta katter som behöver nya hem. Eller jag blev informerad om det igår och idag är det fortfarande 3 som är utan hem. Någon som känner sig sugen?!
 
Fluffig idag, undrar varför?!

Den finaste




Till tomten..

Min årliga önskelista kommer här..
Skoskåp till min minililla hall.
 

Tossor

Stekpanna helst rosa.

Ljus ljus strålande ljus.
 
Celsius Cola och Lime gillar jag

Plånbok 149 kr Åhlens

Önskar mig även det vita satinpåslakarnsetet som finns på Rusta för 249 kr. Självklart vill jag även ha en fungerande bil, en häst och 5 timmar till per dygn. Fyller väl på här eftersom, när jag kommer på mer grejer.

God morgon

Mår förträffligt idag! Är taggad, glad, nöjd och lycklig i sinnet. Snart ska jag åka till stallet och mocka. Hästarna är ute så det blir inget mys med dom idag dock. Kanske hälsar på dom en sväng. Har börjat uppskatta mina sluta klockan 8 på morgonen morgonar nu. Förut gick jag hem och sov till typ 11. Nu har jag hunnit levt halva dagen innan 11. Klockan 13 blir det tvättning och de behövs big time. Ska försöka städa samtidigt så det blir lite fräscht och juligt här hemma. Halv fem vill jag på träning men vi får se hur det går med hund och ork.
 

Hur många liv har du?

Häromdagen när jag kom ut springandes efter att jag hade varit in och vänt så fick jag en fråga från en av byggkillarna. "Hur många liv har du?"
Mitt svar blev en fråga "Va?".
De sa då. "Imorse kutade du ut i ridkläder, stora stövlar, sportig täckjacka och håret mitt på huvet. Sen kom du tillbaka och efter en stund sprang du ut svartklädd och sminkad. Nu kommer du med packning och ska vart?!"
"Öhh jobbet!"
Då säger en annan kille "och tränar du jämt eller?"
"öhh nä"
"Förr en dag sprang du med en tjej och igår kom du hem sent och såg ut att ha träna"
" Jaha!"
"Sen åker du i tre olika bilar" säger en.
Här ser jag nog bara tokchockad ut.
Då säger en kille "Ja alltså vi har pratat lite om det här..... när vi fikade och så..."
"Haha.. Vad?"
"Ja alltså hur du verkar fara runt och byter kläder, bil och stil hela tiden, alltid på väg".
"hmm jaha okej"
 
Vad ska man säga tur att man har ögonen på sig? De berättade också att de undrade vart min hund var och att de hört att han blitt störd av byggnationen. Hur gulligt?! Jag försöker trots hur less jag än är på denna ombyggnation att vara trevlig mot alla som är här och jobbar för det är ju inte deras fel. Och det har märkts enligt dessa män. Skönt att de inte hatar mig!
 
 
Min fråga är till alla er där ute i cyberrymden. Lever inte alla såhär "många liv"?! 

Lördag

Idag har det varit en intensiv dag. Funderar på att ta en långprommis ute i snöyran. Har ont i varenda muskel jag inte trodde att jag hade. Jag skulle lätt åkt till stallet ikväll och samlat på mig lite vinter energi om jag hade haft en bil. Imorgon har jag sovmorgon sen jobbar jag ett dygn till. Fy vad jag inte hinner med allt jag vill just de här veckorna.

RSS 2.0