Tisdag

Äntligen känner jag mig lite normal igen. Mitt katastoftänk är inte att leka med. Men nu är det klart att jag flyttar 1 november. Det känns för tillfället väldigt bra. Jag är dock helt utan inkomst för akassan har inte "godkänt" min arbetslöshet. Men jag söker jobb för fullt så det borde ordna sig inom några månader. De kanske godkänner den snart också jag är inte så himla insatt i hur de arbetar. Fick svar från ett jobb som jag sökt på Resia att de gått vidare med andra sökande och det kändes inte alls roligt. Jag vill ha ett utvecklande och bra jobb nu. Helst idag. 
 
Tidigare idag var jag på gymmet med syrran och körde på rätt hårt med armarna. Har börjat göra färre repetioner med tyngre vikter istället. Ska prova det ett tag framöver. Mitt huvud blir väldigt nöjd efter ett träningspass så att vara förkyld är inte bra för mitt psykiska mående haha..
Är inne i en tjockperiod nu..

Kommentarer
Postat av: Anna Andersson

Men grattis, har du fått lgh, nu? Vart skall du flytta då?
Så skönt att få det gjort innan jul o allt annat stök.
Kram Anna

Svar: Japp det har jag. Har inte bestämt mig om jag ska skriva ut det på bloggen ännu:). Ja det ska bli skönt att få stort!! Tack!
Hanna

2013-09-24 @ 19:44:07
Postat av: Nina

Åhh men vad kul, grattis till nya lyan :)

Svar: Tack :) :) :)
Hanna

2013-09-24 @ 23:37:43
Postat av: sanna

vart flyttar du? kommer o hälsar på dig från o med 18e oktober :) Blir i Bollan till den 30 oktober då jag ska till umeå ett par dagar. Sen kommer jag hem en andra sväng mellan den 22 december 4 januari, sen får jag se hur länge jag blir på resande fot :)

2013-09-25 @ 10:09:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0