Hästarna i full fräs

 Ledig dag gav möjlighet till timmar i stallet. Winston var ju konstig i benet så när han gick ut i hagen fixade jag stallet. Så hör jag hur det dundrar utanför och då var hästarna igång med sina rejs. Att Dansa står på benen är lite av ett mysterium. Kändes som att Nosan tänkte hoppa ur hagen ibland. Winston ångade det av innan de var klara. Motion fick de åtminstonde. Hämtade telefonen och filmade lite när de ändå lugnat ner sig. 

Knasigt med benet

Idag har min rygg huggt  flera gånger och jag är livrädd för att den ska bli sådär riktigt dålig. Men det är nog en onödig oro hoppas jag. Knät är också lite sämre igen men men jag mår helt ok i resten av kroppen.
 
Winston och jag skulle ut på en långtur idag och jag var så peppad och taggad när Winston nästan travade ut från gården. Men lyckan blev inte långvarig då Winston redan efter några hundra meter började få psykbryt med vänster bakben. Jag fortsatte rida och provade att trava men han blev knäpp även där och stampade och stampade benet så att isen flög och till slut sparkade han rakt ut och hoppade liksom. I skritten fortsatte han stampa så jag hoppade av och kollade igenom benet men hittar ingenting. Så himla underligt. Men hovslagaren berättade att han hade skurit lite bak på hoven så att det hade kommit en droppe blod så det kanske har med det att göra. Sjukt irriterande att inte kunna ta oss ut på denna efterlängtade runda dock.
 
Men han är ju världens coolaste, snyggaste och bästa häst!
 
 

Julen är här

Nu är jag och mina djur inflyttade i mamma och pappas hus. Älskar att ta mitt pick och pack och "flytta" hit under julen. Katten trivs så otroligt bra med att hänga med också vilket gör att det känns extra roligt att ta med henne. 
 
Nu har vi käkat sjukt god middag, ätit glassig efterrätt och spelat spel. Så nu har jag Tjejjourschatten och om ett tag ska vi bada tunna. Det är så mysigt och huset är fullt med glada människor och gosiga djur!

Slutat i Söräng

Mitt jobb i Söräng tog slut och det känns jättetråkigt. Men life goes on och efter jul kommer jag troligtvis jobba på en förskola som jag kan gå och cykla till. Den ligger också lite mittemellan hemma och stallet vilket är bra.


Kommer att sakna barnen väldigt mycket, finns så många kloka och sprudlande själar!


Mys i stallet

Idag blev hästarna skodde!  Så skönt och det var riktigt mysigt att åka till stallet imorse och träffa Lina. Tar lång tid att sko och man kan inte göra någonting under tiden. När hästarna var klara så red Lina iväg. Mun tanke var att jag skulle rida när hon kom tillbaka men jag ville också få ut W i hagen, knät var paj och W var pigg och jag hade lite markövningar jag ville prova. Så jag tog med mig Winston och Baltazar ut i sommarhagen och övade övergångar och samspel. Såå härligt och Winston klarade allting galant!
Julig fotoshoot

Igår tog vi tag i oss själva och fixade en fotoshoot med hästarna med juliga tillbehör. Så mysigt och hästarna var så duktiga. Jag skulle sitta barbacka på Winston och ställde en pall på min "hoppa upp" stubbe för att komma upp men istället ramlade jag i backen haha.. Det var väl det enda som intew gick som planerat :P. Annars strosade vi bara runt och fick såå fina kort!
 
 

Lång tur

Igår tog jag ut Winston på en längre tur till andra sidan. Vi har en grym känsla just nu och det gör mig himla glad. Han vill ut och ridas och han vill alltid komma fram och kramas och jag tror det beror på att jag har en annan känsla. Så roligt!
 
Vi red Kyrkbybacken, mot Hallenvägen och sen genom Kilafors hem. Var typ inga bilar och vi kunde trava och hålla igång en del. Vi träffade på en kvinna som berättade om sina hemska jular, det är så himla hemskt att alla inte har haft lika fina jular som mig, tänk att inte gilla julen liksom. Sen gick vi in på Allén området och för att komma ut därifrån fick vi gå igenom en gång mellan husen som har tak, tur att Winston är så cool haha.. Han var struttig och dansade runt en del när vi skulle vara stilla och vänta på bilar och så vid alla vägar. Men han skötte sig efter omständigheterna utmärkt!
 
Vi var ute i 2.5 timmar och det blev lite kallt tillslut fast det bara var typ 5 minus.