Denna fantastiska häst

Winston är ju så himla rolig! Idag red vi vår första runda på Sörflysidan. Vi skulle ha haft fint sällskap av Dansa och Lina men Dansa hade tappat en sko. Så vi gav oss iväg och Winston var helt brallig. Han visste liksom inte vart han skulle ta vägen riktigt. Han slingrade sig och skyggsprang förbi allt från pinnar till traktorer. Sen totalvände han och blev lyhörd, orädd och helt ljuvlig. Pigg som en mört och galoppglad. Herregud vad lycklig denna häst gör mig!


80%

Jag har börjat ett nytt jobb, elevassistent. Det är sjukt intressant att vara på högstadiet igen. Tänk om man skulle kunna få gå det på riktigt igen nu när man är vuxen och inte totalt hormonell.

Dessutom jobbar jag bara 80 % vilket innebär inga tidiga mornar! Och jag slutar alltid tidigt. Jag överväger att jobba såhär lite heeela livet. Men jag jobbar ju varje dag vilket är helt sjukt. Jag fattar inte på riktigt hur man kan jobba såhär. Att livet går liksom ut på att jobba så ofta. Jag vill jobba dygn! & igår ringde faktiskt en kanske framtida arbetsgivare. Livet är bra nog mycket mer spännande som arbetslös 😜.


RSS 2.0