Dimma

Winston och jag red till Hårga idag. Han var seg och det är får överallt. Ogillar de där förbaskade fåren. Eftersom jag inte gillar dom så gör inte Winston det heller dumt nog. På hemvägen blev Winston helt plötsligt jättehalt och jag bröt ihop lite. Hoppade såklart av och hittade en stor sten fastkilad i högerframhov. Efter det åt vi gräs och strosade tillsammans hem.

 
Allting i stallet är lite som i en dimma just nu för Dansa kanske har något problem med nått ben. Imorgon ska de till veterinären igen så då kanske vi kan få veta nå mer. Men under tiden så är det bara att grubbla, hoppas och tro att allt kommer bli bra.
 
Idag hade Dansa tappat vänster framsko och Nosan höger framsko. Känns inte som att vi behöver mer otur iaf.
 

Back

Igår var en härlig dag! Öppnade på jobbet och fåglarna kvittrade. Vilken härlig känsla jag har nästan varje dag jag går in till jobbet. Jag ska njuta av den lite extra de här sista veckorna.


Kom lite sent från jobbet och åkte hem och bytte om innan jag åkte till stallet. Hästarna var längst ner mot Holmen så jag strosade dit och Winston kom och mötte mig. En himla tur eftersom det är stora grästuvor med vatten runt där ute. Samson kom också fram och myste en stund. Winston och jag gick hem och red ut på E en sväng. Han är seg nu när det är varmt och det är jobbigt men just nu känner jag att hellre det är svattig och pigg.

Susade hem, duschade, åt två grillade karrébitar och cyklade sen till mormor. Vi pysslade med blommor och pratade om livet. Vi skrattade och hade en härlig stund.

Efter det var det bio med E. Pirates of The Caribien. Riktigt bra!!


RSS 2.0