Mörkret

Igår när jag red ut i mörkret helt ensam så kändes jag sådär härligt inbäddad och lugn. Älskar den känslan och det var precis den jag kände förut när jag red på kvällarna. Ett sånt lugn och trygghet liksom. Ljuvligt. Winston var lite hispig men mest traskade han bara på. Jag har inte gillat tanken på att rida i mörkret på länge men näe jag tror att det vände ikväll.
 
Imorgon blir det också en kvällstur men med Maja och Nosan som sällskap. Kul!
 
 

Mystiskt

Innan jul fick jag ett samtal från hemligt nummer av en kvinna som sa att hon kanske hade ett jobb till mig. Hon skulle återkomma under eftermiddagen men ringde inte förrän idag. När vi precis hade kommit hem till stallet, så medans jag tog av utrustning och donade pratade hon om det här jobbet som finns och om/hur jag skulle passa in. Det låter spännande men det är också mycket som är oklart.
 
Jag vill ju gärna jobba där jag jobbar nu men man vet ju aldrig i framtiden. Enligt mitt horoskop ska jag ju ha en modig period denna höst. Mmm vi får la se.
 

Nytt år - 2018

Jag tror att jag ska börja blogga igen. Saknar att kunna gå tillbaka och kolla vad jag har gjort. Så från och med nu ska jag skriva ner lite vad jag gör och hur och varför. Jag har infört lite förändringar i mitt liv för att orka och hinna med att tycka allting är roligt. Till exempel så jobbar jag bara 80% nu. Jobbar på en skola och trivs väldigt bra. Jag går på meditation för att hitta lugnet och mig själv. Jag bör ha minst en hemmakväll i veckan och det har jag lätt just nu men ibland blir det trixigt.
 
Hemma i min lägenhet har jag ju inte längre Baltazar eftersom han inte finns längre. Jag har dock 2 extra katter som heter Stina och Lilo samt en inneboende som heter Emma. Det är väldigt mysigt och vi är som en stor familj.
 
Trivs bra med livet men önskar mig en till häst ibland, skulle vilja bo i hus ibland och självklart vill jag ha barn. Men i övrigt har jag det så bra som jag kan önska.
 

RSS 2.0