Nyår

Nyår var för mig fest & fylla. Det skulle alltid vara något Större än vanligt. Du skulle ha mer att dricka, roligare, mer folk, mer av allt & det skulle såklart alltid bli lyckat. Som om..

Hur fan tänkte jag?! Det går ju verkligen inte ihop.
 
Nyår är för mig nu en trevlig hemma kväll med härliga vänner och god mat.
 
Löften
* Skaffa mig ett jobb som jag verkligen vill ha
* Åka på minst en nöjes resa. Bulgarien eller Kroatien står högt på önskelistan.
* Åka på en tur till Danmark med familjen?!
* Engagera mig lite mer i Partylite, 2 partyn/månaden?
* Spendera ännu mer tid med mina vänner
* Hälsa på de vänner jag har utspridda över landet..
Mina - Malmö
Sanna - Västerås
Katja - Luleå
& Hanna, Malin och Grodan såklart..


Har inget sparkrav iår för att jag känner att när jag börjar året utan jobb så känns det inte aktuellt.
 
Så här ser jag ut ikväll..

Gott Nytt År mina Vänner!


Idol 2008

Det är Idol 2008 hela dagen idag på Tv400.. Underbart att ha på i bakrunden.. Men lyssna på denna stackaren..

Det är ju helt sjukt att man vågar ställa upp i tv:P

Men det finns ju även super duktiga människor..

Nu läre jag snart hoppa in i duschen och bli klar.. men jag e förjäkla seg just nu..


Badrummet

Försökte pilla ihop något..

Det blev sådär.. ihopsättandet blev OK men kvaliten på bilderna blev usel.
 
Men detta är alltså min nya rosa toa!

Nyfiken i en strut

Det är jag i ett nötskal. Jag har bestämt att jag inte ska klicka på Statestik koll grejen här på blogg.se. Men det är så svårt. Fattar inte varför jag vill göra det.. Det kvittar ju egentligen om det står 8 eller 11 haha.. Tänk de som har 30 000 läsare, och så sitter jag hör som någon jäkla kontrollfreak. Det som är sjukt är att hur mycket jag än kollar på statestik grejen så fattar jag inte att det är människor. För som idag när Johanna var här så visste hon en massa saker som jag inte sagt till henne, om nyår och vad jag har haft för mig. Har inte pratat med henne på nån dag så jag fattade inte hur hon kunde veta.. Så då sa jag det "men hur fan kan du veta det"?! JA men det står ju på bloggen. Jag kanske borde börja tänka på vad jag skriver här?

Tror ni jag klarar att inte kolla på statestikgrejen på en vecka?

Man vet ju faktiskt inte vilka som läser här.. Jaja back to reality..

Sweet dreams friends


Idag

Det har varit en lång dag idag. Vaknade av klockan och gick upp vid 20 i 9. Vid 10 åkte jag och hämtade Sarah och vi köpte någon olja eller vätska till hennes bil sen åkte vi på Rusta och köpte en Rosa kattlåda till Katten. Sen hem och fikade med Hanna och lilla Loke..

Så söt..

Kramas

Sen åkte Hanna hem och vi tog en tur på
* Arbetsförmedlingen, jag fick Urban! Woohoo.. jag hatar Cecilia, så jag är jätte glad att jag fick the man.
* Utanför ett hus träffade vi Linda C och lillgodingen, så vi stannade där och pussade lite på guldklimpen.
* OK - bytte trisslotter
* Statoil -  bytte Bingolotter
* Hjälpte Linda och Markus att få igång bilen.

Sarah satt i bilen och knäppte kort hon tyckte det var för kallt för att vara ute..


Vi buttade ut den där jäkla bilen så jag var helt snöig på hela benen och snö i skon hade jag också.. Men sen fick Markus igång den iallafall så vi kunde åka vidare..
* Så Fin - Sarah köpte super snygg ny klänning
* Spel butiken - hämtade alla paket!
* Åkte hem till Sarah och sen hem...

Sen jag kom hem har jag ostylat badrummet till Rosa. Resultatet försökte jag fixa ihop i bilder men det gick åt skogen.. så det får bli imårron. Min sista jobbdag you know.

Johanna kom hit och umgicks i några timmar också. Sen kom Sofia och gav mig ett paket från alla på jobbet! Gud vad underbart! Älskar ju paket!
Jättefin sminkväska!
Fotmassage grej
&
Badbomber och smått och gott till badrummet som ni får se imårron!

Jag kommer att lägga mig och sova väldigt nöjd och glad ikväll..

Paket

Åh jag älskar att få paket.. Jag har gått med i en massa olika klubbar.

Först ut är
Astrid Lindgren favoriter

Pippi Långstrump på de sju haven & Emil i Lönneberga
Pris 54 kronor

Fest & Gäst klubben


Innehåller; Silvrigt ljusfat, dekor sand, ljus som ser ut som stenar, servetter med stenmotiv, super snygg gråaktig löpare, receptbok. Pris 77 kronor

Disney favoriter

Pinocchio (som jag aldrig sett) & Oliver och gänget.
Pris 53,5 kronor

24
Kommer ni ihåg serien som gick på tv:n?! Jag älskade den och vet att jag satt uppe flera nätter för att det gick repriser vid 3-4 på morgonen..

24 Redemtion & 24 HELA säsong 1.. woohooo!!!
Pris 93,5 kronor

James Bond favoriter

Agent 007 ser rött & Agent 007 med rätt att döda
35,5 kronor

Detta är alla välkomst paket, och jag har självklart avslutat dessa medlemskap nu. Jag vill ju egentligen inte vara medlem. Bara ha en massa billiga filmer. Astrid Lindgren favoriter tänker jag dock aktivera så fort jag fått ett jobb igen eftersom jag vill ha alla hennes filmer. Även Diseny favoriter kommer jag nog aktivera igen så småning om. 24 Säsongerna kommer jag nog köpa genom vanliga filmklubben som jag också är med i.

Planer

Jag börjar försöka få ordning på dygnsrythmen igen, så idag gick jag upp 20 i 9. Väldigt sent för att vara mig i vanliga fall men de senaste dygnen har jag kunnat sova hela tiden.

Igår tog jag tag i mig själv och sparkade mig in i bilen. Den hade ju frysit igen totalt. Men jag behövde handla lite frukt och hälsa på Hanna och Sarah en sista gång innan Hanna åker. Men Hanna var upptagen så jag åkte bara och handla och sen åkte jag till Therese en sväng med resväskan som hon skulle låna.

Jag fick alltså sparka på bilen och hacka med bilnyckeln på dörr handtaget. Till slut fick jag upp den ena bakdörren och kröp in där och satte mig fram. Gick bra att köra iväg.. Sen kom jag till Hemköp och stängde dörren utan att tänka mig för så då fick jag rulla ner sätet igen och hoppa in genom bakdörren. Folk lär ju fundera vad jag sysslar med. Behöver inte låsa bilen längre.. fast det gör jag ändå av gammal vana..

Nu ska jag å köpa en ny liten kattlåda så jag kan flytta in den på toan, sen ska jag bjuda systrarna och bröderna på fika..

Håll tummarna för att bilen inte fryst igen!


Avundsjuk

Kommer ni ihåg den här
 
?

Jag är så avundsjuk på Sarah ikväll.. Hon vann SPA resan!!! För typ 3-4 månader sedan när hon fortfarande jobbade med mig så skaffade hon en virituell katt.. och självklart även jag & Linda för vi ville också vinna. Syftet var att ta hand om katten så bra som möjligt i 3 VECKOR. Ge den mat, klappa, leka och söva den.. Allt skulle matcha och hon var så duktig på att få katten att må bra.. min matvägra och var skit dryg. Jag gav upp efter några dagar.. Sarah tog sedan hand lite om min katt också och då åt den och skötte sig.

Man kunde iallafall vinna en SPA resa, det var ju därför vi ansträngde oss. Men jag är ju verkligen ganska värdelös att hålla mig till en och samma sak en längre tid.

Men Sarah vann den alltså.. kan ni förstå.. Gud så kul! Hon förtjänar det verkligen så som hon kämpade dag och natt med den där jävla katten! Skönt med en paus för henne också! Om hon vill ha sällskap vet hon nog vem hon ska ringa...


Mixed by today

En dag har jag kvar på mitt jobb.. Läskigt men otroligt skönt. Jag tror jag ska anmäla mig på Arbetsförmedlingen imårron och börja leva på allas skatte pengar..  Jag gillar inte människor som gör det - för vissa är så lata och nu ska jag också blir det hade jag tänkt. Får se hur bra jag lyckas.

Jag har varit till Söderhamn idag med Hanna & Loke. Vi åt på Furan Cafeet och sen åkte vi hem.. Var mysigt!
Sen var vi hem hit och spelade typ Mario kart fast på Playstation. När dom åkte hem så började jag städa, så nu är det damsugit, golv torkat, yttorkat och diskat. Håller även på att tvätta. Känns bra!

När jag gick förbi grannens uppgång nyss så stog där en Systembolaget vagn.. blire Party tror ni?.

Sen ringde dom från nått intervjubolag och hade en undersökning om Bollnäs Bostäder också. De vill veta om det finns något intresse med ett ungdomsboende centralt.. Vad tror ni Bollnäsbor om det? 
 
Jag gjorde en intervju på datan inatt..

De är ganska lustiga när de skriver svaren.. Jag skulle viljat svara enbart  "Nej tack" men då har de lagt till "Jag vill inte investera i min hälsa" Bara för att jag inte vill köpa det dom erbjuder. Lite elakt tycker jag.
Rekommenderar dock dessa intervjuer, klicka dock Nej på allt så ni inte blir med i någon klubb eller får något abonnemang. För varje intervju skänker jag 5-50 kronor till välgörande ändamål. Kan välja att ta dom själv med, men det har jag aldrig gjort.

Kvälls blogg



God kväll

Jävla bil..

Bara för att jag orkade mig upp ur soffan och duschade och satte på mig OK kläder.. då ska det vara för kallt ute...


Tur att Therese kom hit en sväng och piggade upp mig.. men nu har hon åkt så nu ska jag snart se CSI... ps kika på det fina halsbandet jag har på mig.. fick det i Julklapp!!

Msn..

Det har börjat komma in så skumma människor på min MSN.. Idag var den en tjej?! som loggade in och började prata med mig och trodde att jag var någon annan.. sen efter ett tag lägger någon ny till mig.. Så jag klickade bara ok..

Hon: Hej Hanna
Jag: Hej hej vem är du?
Hon: Anna!
Jag: vilken Anna?
Hon: Ja men känner du många eller?
Jag: Nä jag känner... typ ingen Anna..
Eller ja Sannas Anna?!
Hon: Jaaa
Jag: Jaha Hej! Hur kommer det sig att du har en ny mail? (Jag var lite skeptisk efter den andra skumma som jag pratat med på morgonen)
Hon: Oj nu måste jag draa, vi hörs väll..

5 minuter senare..

[email protected] säger: Hej, igen! Hur är det? Är du online sen ikväll?

Hanna säger: Hur går det med Jocke?

[email protected] säger: De rullar på... Ska ut en sväng, men loggar in senare ikväll. Va gör du nu förresten?

Hanna säger: Jobbar med hundarna fortfarande..

[email protected] säger: Okej, i bollnäs?

Hanna säger: ja

[email protected] säger: Ok

Hanna säger: Hur är det uppe i Luleå då? Kallt?

[email protected] säger: Kallt Brr Kommer du me en filt å värmer mig? Haha

Hanna säger: hmm.. jobbar du kvar? Vad hette han den blonda du jobbade med?

[email protected] säger: Japp! Men d e iskallt här, d blåser hela tiden

Hanna säger: ja det brukar ju göra det i Luleå..

Vad hette klinne du jobbade med?

[email protected] säger: Vem tänker du på då?

Klinne?

Hanna säger: Ja men han du alltid pratar om..

killen

[email protected] säger: Johan?

Hanna säger: Vem är han nudå?

[email protected] säger: Johan?

Hanna säger: ja

[email protected] säger: Äsch, så många boys här haha

Hanna säger: Men Anna är du virrig eller? Du måste ju veta vem det är du brukar åka med..mest

[email protected] säger: Men han är en kompis till Lars

Hanna säger: Ja men jag menar honom du alltid åker med..

Där slutade samtalet.. det sjuka är att jag ljugit om typ allt, & den Anna jag menar bor långt ifrån Luleå.. jag hittade bara på en massa.. haha..


20091228

Fan vilken slö dag.. men efter de senaste dagarnas jobb så känns det som att jag har förtjänat det.. Har kollat på The City på MTV hela långa dagen samtidigt som jag sökt en massa jobb i Norge faktiskt.. hoppas jag får något!

Gårdagskvällen umgicks jag med

Systrarna

Bröderna

Vi spelade "Vem vill bli Miljonär" &

Jag och Madde vann!! Wiihoo.. tänk om det varit på riktigt!

Tillbaka till verkligheten...Tv:n och

Julmys vecka..

Imorse när jag var super försenad trodde jag så kom jag på att jag började en halvtimme senare. Vilken jävla tur! Skrev ett mail till en av mina chefer på jobbet och undrade hur de tänkte angående att jag får sluta men folk som kommer försent, klickar på massor av privat tid, klickar på privat 3 minuter innan de slutar för att de inte vill ta samtal och ja inte följer de väldigt enkla regler vi har på stället.. å då vore det ju grymt pinsamt att dagen efter komma försent själv.. haha.. för jag är verkligen aldrig sen! Men jag är inte heller perfekt, men jag är bra på att följa enkla regler.

Iallafall så hoppade Katten helt plötsligt upp i fönstret imorse och hade ner massa ifrån julljusstaken (vad heter det? jag kommer verkligen inte ihåg just nu).. det blev grus hela golvet och jag var så trött men jag tänkte när jag såg det "Det här måste jag ta kort på till bloggen" snacka om skadad. Men min sömniga hjärna glömde det fort och jag skrapade ihop allt och pysslade till den så den blev fin igen..

Den här veckan är perfekt utifrån socialamöten för mig..

Jag har träffat Katja & det händer ju inte ofta, mest för att hon bor i Luleå och jag i Bollnäs. Men också för att jag har fått tågfobi och inte kämpar mig iväg dit upp.

Träffat Sarah & Niklas.. vilket alltid är super trevligt!

Fredagskvällen spenderade jag med denna pärla

Mina, vi satt och pratade om allt det jag inte egentligen orkar prata om. Det blir nu ett av mina nyårslöften. Bytt ut "Skaffa Facebook".. haha.. Ser ni (som träffat henne) vilket långt härligt hår hon har?! Gud va jag önskar att vi bodde mycket närmare varandra. En dag kanske det blir så..

Idag kom ännu en underbar människa hem så jag ska dit strax.. är såå trött men kan inte hålla mig borta när jag väl har chansen att få träffas..

På torsdag (Nyårsafton) ska jag jobba men sen ska jag äta middag med ännu en underbar vän.. Blir bara mys hemmamiddag..

Dagens Citat..

Ser ni att jag lagt till "Dagens citat" på min fina bloggsida?!

Dessa ser vi varje dag i vå telefon på jobbet.. men jag tänkte att eftersom jag slutar nu så snor jag med mig Citaten.. så dagens lyder ju..

"Var mot dina föräldrar så som du vill att dina barn ska vara mot dig."

Det tycker jag var klokt.


Fy Fan...

Gud va jag är less på jobbet idag.. skulle lätt kunna byta bort de sista 3 dagarna jag har kvar på detta förfärliga ställe.
Att folk kan vara såå otrevliga är verkligen för mig en gåta, att man kan ringa och skrika på en helt okänd människa som inte rår för att dom själva strulat till det. Dom tror att Vi är någon jävla Gud som sitter och styr hela världen för att göra allt för dom.

Två stycken har lagt på luren i örat på mig idag! En ska dra mig till Domstolen, typ 4 tycker att jag givit dom dålig service(för att jag följer villkoren som finns) och resten har varit ganska trevliga.

Jag uppmanar er ALLA, om ni går med i en klubb, LÄS villkoren. Om ni köper en resa, LÄS villkoren. Om ni skaffar er en prenumeration, LÄS villkoren. Läs för skjutton villkoren!!! Eller gör som jag skit i det och acceptera den trista verkligheten om du behöver avboka, Sluta eller Avsluta. Då får man stå sitt kasst.

Men om du ska tjafsa med mig se till att ha villkoren på din sida för idag gör jag inga undantag...

Julaftonsmorgon

Varje julaftonsmorgon träffas hela vår släkt på pappas sida hemma hos mamma och pappa. Det är så mysigt och vi får numera ha två långbord. Ett i köket och ett i Vardagsrummet. Min släkt har nu hittat sig själva på film från midsommarafton och det är därför det blev lite tyst när jag kom med kameran. Men vad gör man inte för bloggen?!

Mina rim..

Har varit så duktig att jag rimmat på massor av mina paket iår. Jag kör på taktiken less is more i år så därför var det väldigt skoj att rimma när jag inte hade så många paket att rimma till.. Men jag la min vid halv 3 inatt bara för att jag gav  mig tusan på att jag skulle ha rim på alla paket.
 
Här kommer dom..
 

Hacka, blanda, krossa lök
kan ni nu göra utan bök.
Såser, drinkar och med mera
kan denna på under minuten leverera.

Denna klapp
är en underbar beskrivning av er på en lapp.
Jag älskar er & denna av hela mitt hjärta
och hoppas att ni den vill uppsätta.

 

Med denna du blir slät och fin,
Utan att behöva lida pin.
Du har den när du duschar i vatten
men aldrig på katten.

 

DENNA KAN DU SE OM NATTEN,
MEN DET ÄR INTE KATTEN.
DEN LYSER FIN OCH RUND
OCH ÄR TILL FÖR DIN KVÄLLS STUND.

 

Detta är inget du har i ditt skafferi,
men om du gillar konst så är detta ett ......

 

Vid denna tur kan du ta dig ett dopp
som är bra för både hälsa och kropp.
Vi ska ha skoj i vågor
och använda våra förmågor.
Vi får massor med motion
och Vattnet är vår slut station.

 

Nu är det jul,
och denna klappen är vacker och inte ful.
Den lyser genom smalaste strå,
så du kan se bättre i din mörka vrå.

 

En liten unik och vacker sak,
hänges mellan golv och tak.
Innehållet består av minnen,
är från 2009 och är till för att underhålla våra sinnen.

 

Jultomten vet att du har varit snäll i år,
därför får du dessa två till att värma dina tår.

 

Detta är ett minne av en tid som var,
en bra grej att ha kvar.
Vädret var varmt och soligt,
att de sköt med gevär var inte roligt.
Jag hoppas du uppskattar min idé,
nu får du öppna och se.

 

Viktiga saker du i denna bära,
och nu vid juletid du mycket på innehållet tära.
Därför en ny sådan får du,
Så tappa inte bort den nu!  

 
Jag var nyss ute och åkte skoter en sväng

God Jul önskar jag er alla!


Dagen före Julafton..

Har jag spenderat med Dessa:

 
Vi var ut och åkte båt på Björktjära

 
Sista loppet..

Jag ska snart bli en bra skriv bloggerska igen.. puss & gonatt

Dagen

Idag har jag mest pysslat hemma, slagit in julklappar och shoppat de sista klapparna. Jag är överlycklig att internet butiken som jag beställde julklappar ifrån höll sitt löfte, sista klappen kom i lådan idag.. haha.. Uppskattat!
 
Gjorde nyss ett snabbt videoklipp..

jag tipsar om mitt all time bästa julefterrätts recept..

Spel & Julmatskväll

Ikväll hade jag min Julmat & spelkväll. Vi som var här var Nina, Torbjörn, Edla, Linda, Linda, Therese, Christine och jag.

Mitt julbord, massa gott. + potatis, Jansonsfrestelse och egengjord gröt.
Skulle göra After 8 päron till efterrätt men alla var väldigt mätta så jag struntade i det..

Vår spelkväll kan du se lite av här:

Bollnäs Bostäder

Jag brukar alltid gilla Bollnäs Bostäder och brukar ha stor förståelse för vad de måste göra, typ höja hyror och inte skotta och ja de mesta helt enkelt.

Man idag fick jag ett papper i drren där det står att de vill kolla om det finns ett intresse och ett godkännande av att sätta in en hiss i mitt hus.

"Innan ett beslut om ombyggnad kan fatts måste en hel del utredas. I ett av förslagen vi diskuterar ingår att vinden inreds till lägenheter. Bland annat söker vi därför bygglov för att se vilka möjligheter som finns. Ett bygglov innebär dock inte byggstart, först krävs ett medgivande från en majoritet av de hyresgäster som berörs."

Det finns inget sammanhang i texten, en oinvigd som mig förstår inte mycket av de som de skrivit. Vad är det vi ska medgiva till?! Vad blir konsekvenserna? Kommer vi att få flytta? Kommer det vara bygggubbar här i ett halvår? ommer vi bli utan vatten? Det måste ju vara något problem eftersom de behöver mitt godkännande eller?

Sen har de inte heller stavat rätt och skrivigt underliga meningar "Vårt lägenhetsbestånd består till stor delen av..."

Kokar knäck


Promenad & olydig i trafiken


Fan va lämpligt.. nu slipper jag skriva allting jag vill förklara med ord.. Det som är lite surt är att ni om någon på jobbet försöker kolla så ser ni ju inte klippen eftersom de är från Youtube..

Videoblogga?!


Är det en bra grej för mig? Ser väldigt bullig ut i ansiktet:(..

Prov


SNÖ

Vädret är nu underbart! minus 4 grader och massor med snöööö..

Helt vitt ute..

Stora härliga snöflingor

Snöig värre..

Linda och jag var & hämtade mat på Combi grillen idag.. åkte på en biltur..
NI kan få följa med.. http://www.youtube.com/watch?v=QJ6WtlJi71E Mycke intressant.. haha..


Godkväll..

Lördagskväll

Jobbade hela långa dagen igår, men det gick bra! Johan var ett uppmuntrande inlägg.

Efter jobbet skulle jag och storhandla. Jag åkte på Hemköp, de brukar alltid ha den jag vill ha men nej inte de viktigaste som var en ekologisk julskinka, knäckformar, Serum till håret.. Så jag åkte på Lidl, det var stängt jag hade ju glömt attdet var lördag. Sen åkte jag på Prix, där hade de knäckformar och serum iallafall men jag e fortfarande utan skinka.

Sen styrde jag kosan mot Arbrå och Katja!!! Äntligen fick jag träffa henne en sväng. Hon är verkligen en så bra människa som jag är väldigt lycklig över att ha i mitt liv.
Vi rökte vattenpipa

Mee

Katja & Max

Sen spelade vi Biljard



Max fick tillslut spela bakofram för att Katja skulle vinna.. haha..

Sen myste jag vid brasan och torkade mina fötter, Max råkade spilla öl på golvet som jag gick i hela tiden..

Påmind

Idag på jobbet så har vi världens bästa ordspråk när det ringer. Det pluppar upp en ruta där det varje dag är olika små ordspråk, kommer att sakna det när jag slutat.. För ett tag sedan var ordspråket "Om du råkar befinna dig i en hiss när du dör, komihåg att trycka på UPP knappen".. haha..

 

Dagens ordspråk är:

 

Det påminner mig och när jag utbildade mig till Beroende terapeut och vi skulle hela tiden kliva utanför vår trygga bubbla. Man lever ju sitt liv som i en liten bubbla och ju mer man lär sig och ju mer man upplever desto större blir bubblan. Man ska gå emot rädslan för att få en större bubbla..

 

"Gör vad du fruktar och din fruktan kommer att dö"


Dagens smile!

Barnen i en lågstadieklass fick i uppgift att rita en teckning med någon av sina föräldrar på jobbet. En flicka bidrog med följande alster:

Efter att den lilla flickan tagit med och visat teckningen hemma, återvände hon till skolan nästa dag med en lapp till klassläraren från mamman som löd:

Jag vill gärna klargöra ett par saker angående min dotters konstverk. Detta är INTE en teckning av mig när jag utför någon slags stångdans på en strippklubb. Jag arbetar i en järnaffär och jag hade berättat för min dotter om hur mycket pengar vi hade tjänat efter det senaste snöovädret. Bilden föreställer mig när jag säljer en snöskyffel!”.

Tips

Mina 3 bästa tips för dagen är:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/kult/snorungar/article5447353.ab
 
Detta var en lite rolig grej som jag hittade på aftonbladet.se. Det heter SNORUNGAR de gör llite roliga klipp i webtv:n. Jag behövde detta idag på jobbet för att bli lite glad!


Mitt andra tips är Myrten det är en super härligt badskums sort.. haha vet inte hur jag ska beskriva det. Men det doftar hur fräscht som helst och man har det i badet, speciellt bra är det om du är förkyld. Rekommenderas till alla!!!

Mitt sista tips är denna underbara tvål från Bliw, den luktar såklart gott annars skulle jag inte tipsa om den överhuvutaget. Men denna dofta gudomligt gott. Nästan så jag vill äta den! Nästan alla som varit hem till mig sedan jag skaffat den har kommenterat tvålen.. haha förstå vilket betyg! Det är alltså Bliw Blåbär! Köp den!

Så jäkla kallt

Imorse tänkte jag gå runt sjön innan jag började jobba för att få lite frisk luft.. å ja visst var luften frisk.. MINUS 23 jävla grader. Så kallt..

Nu är jag åkte hem var det minus 28 grader..blev röd om kinderna av att gå in från bilen.. Shit!

 

Nu har jag en stor kluns med julklappar här hemma..

Så mysigt och jag längtar till julafton!

 

Dom var så jävla dryg på jobbet idag.. jag blev helt trött i hjärnan.. En som ringde kunde inte stava sitt namn.. jag sa.. "ta en bokstav i taget" då säger han Jonsson... jag men säg 1 bokstav i taget.. ja tack ja takc svarar han.. Jag blev galen till slut. Fattar verkligen inte hur människor kan vara så underliga.

 

Idag var sista dagen jag jobbade med alla andra på jobbet. jag kommer bara att jobba helger och helgdagar framöver.. känns väldigt trist må jag säga kommer att sakna alla så mycket. Vette fan vad jag ska ta mig till...

Idag bjöds det på jultallrik på jobbet!

 

Katten älskar att vi flyttat in hennes favorit fotölj så hon har numera övergivit kudden och ligger nu alltid här


Hopplös

Jag kan skriva ett helt fantastiskt bra blogginlägg i mitt huvud under hela dagen. Idag hade jag en 20 punkter lång DISS lista.. men tror du att jag kommer ihåg den nu? Nää.. det enda jag kommer ihåg var att jag skulle HISSA Mina systerbarn..

Vidde och jag kollade på traktorer genom fönstret idag..

Varit sjukt negativ idag. Vet inte vad det är för fel på mig riktigt.

Har iallafall varit barnvakt idag eftersom Vidde hade feber, Nils och (jag) kollade på Petson och Findus 2 gånger i rad.. jag var så trött så jag sov den ena gången haha.. somnade i typ en kvart när jag la Vidde. Sen vinterstädade Nils och jag balkongen så fotöljen fick flytta in och mattan åkte upp på vinden. Linda C var också hit en sväng och hämtade ljusen.
Vid halv 5 kom syrran hit och bjöd på grillad kyckling och potatis gratäng och potatis sallad. Sen åkte dom hem och jag städade bort barnen.. alltså fan vad barn stökar ner, smulor och spill överallt.

Sen tog jag en lång dusch och skrev en shopping lista, skulle julhandla ikväll.
När jag var redo tog jag bilen till Therese nya lya och vi pratade bort några timmar. Jag hann därfr inte med att storhandla eftersom jag ville hem till 21 för att kolla på Criminal Mind, så jag snabbhandlade lite frukt och kolor. 10 över nio kom jag hem och nu sitter jag nöjd i soffan och längtar efter sängen.

Jag har haft en underlig fundering idag. Det här med att vara singel. Jag nämnde för Nina att jag funderade på att ha en grötkväll i onsdagskväll, men det blev inte så jag kände att jag inte orkade. Hon frågade iallafall om Torbjörn fick följa med och jag sa att det var helt ok, vilket det är. De är ju en familj och de flesta är välkomna hem till mig. Iallafall jag ser inget problem i det. Men sen började jag fundera, hur jobbigt måste det inte vara för människor som lever i par att ha singel vänner?! Jag menar typ nyår, vem vill ha med en utböling utan partner. Det är ju mest par middagar när det gäller finare tillställningar nu när vi kommit upp i den finfina åldern av 25 .

Idag tackade jag nej till en bjudning på lördag hos Johanna, kände att jag inte passade in. Jag brukar verkligen inte bry mig om det i "vanliga" fall. Inte för att det egentligen är något ovanligt med denna tillställning. Det är nog min hjärna som mess it up för mig.
Jag kommer heller inte att gå på Nina och Torbjörns glöggkväll imårron men det är ju på grund av att jag jobbar. Jag brukar inte vara den personen som tackar nej till något som jag tycker är skoj.

Therese frågade mig idag om jag inte vill ha det härliga som paren har?! (vi små tittade på det romantiska programmet Bonde söker Nått?!) Men jag känner verkligen inte att jag saknar någon i mitt liv på det viset. Om jag gjorde det skulle det ju vara så mycket lättare att komma över alla tänkbara killars "brister"?! Jag tror att eftersom jag är så van att vara själv, eller iallafall leva//bo själv så blir det väldigt jobbigt och omständigt att få in någon annan vettig människa i mitt kontrollerande liv. Jag älskar det mesta med mitt liv men hoppas såklart att någon gång snart hitta den perfekta  karln att dela det med. Men jag mår inte dåligt att ha det så som jag har det nu.

Oj vad långt det blev.. Imårron ska jag dissa allt det som jag glömt idag..

Jag ska bara nämna en till sak här idag..

Annonsbladet Bollnäs
Denna fick jag i postlådan idag och det är en väldigt bra idé, nu var det ju väldigt tunt och lite halv trist. Men jag tror den kan bli ett väldigt bra tillägg till alla de som inte har internet. Om det blir mer vanliga annonser typ som Blocket.se fast i pappersform. Kanske ett samarbete mellan bollnastorget.se?!

VINTER

Jag älskar verkligen julen och nu när det blitt snö så känns det verkligen att det är jul snart. Jag tänkte skriva att jag älskar vintern men det gör jag nog inte. Vinter i en vecka om året tycker och är lagomt. Men jag gillar vinter innefrån, alltså när jag sitter i bilen eller innomhus och kikar ut.


Är slirigt ute på vägen men jag gillar det sålänge jag är ensam på vgen, hatar att mötas.


Det här är ju inte lika kul att komma ut till.. dock var det mycket mer snö på bilen än vad det ser ut på denna bild. & det på bara några timmar.

Hittade massor med fina granar på turen jag var ute på ikväll..

Vidde & Nils har fått en varsin gran av pappa.. han är för go min far.

Tomten har nu snöat över lite..

Granen inne i byn knäppte jag på i farten.. syns de?! Så stor!

Växbo kvarn!

Växbo kapell

Jag har varit barnvakt ikväll och syrrans barn är verkligen världens underbaraste. Vi myste i soffan, plockade ur och i diskmaskinen, tog febern, tog hostmeducin, "lekte" hänga gubbe, byggde torn, sorterade alla ljus i olika påsar till Linda, hade skumkrig, pratade allvar och borstade tänderna.

När vi skulle gå och sova hade syrran förberett mig på att lille V var hemsk att lägga just nu. Men jag tänkte att det kan ju inte vara så farligt så jag gjorde välling och la honom i sin säng och gick sedan med Nils och läste Pettsson och Findus Tomtemaskinen (en av de bästa barnböckerna nu i juletider) och V kom efter en stund och klättrade upp i sängen. Han fick vara kvar tills han började yra runt och skrika Hanna för att få min uppmärksamhet. Jag bar då in honom till sin säng och sa att han fick ligga där för att det var hans säng och att jag kom efter jag läst och masserat Nils rygg. Jag går tillbaka till Nils och etter en 1 minut står V i rummet och säger att jag måste kolla på nått. Jag går efter honom till sitt rum och lägger honom i sängen. Varje gång pekar han på en stor elefant på golvet, så jag lyfter upp elefanten till honom i sängen och han verkar förvånad men ganska nöjd. Jag går tillbaka till Nils och V kommer efter typ 2 sidor, han stannar utanför Nils rum och kikar in. Jag reser mig och han springer in i Syrran och Sams rum. Jag lägger honom i sin säng och går tillbaka till Nils. 10 minuter senare sover båda kidsen. Får veta av syrran att han vill att man ska sitta där inne på elefanten och vänta på att han somnar, det hade ju inte jag tid med.. haha.. så han klarade sig själv.

Jag börjar bli lite funderande över hur det ska gå/bli att vara arbetslös, var ju ett tag sedan sist.  Ni har inget jobb till mig?!

Jobb & Bak & blogg

Jag behöver ett nytt jobb, vart ska jag finna det? Jag har precis sökt 4 jobb i Stockholm. Älskar och ogillar Stockholm på en gång. Vet inte vart jag står.. Det är lite jobbigt. Ska jag flytta eller ej?!
Tänk om jag iallafall hade ett vettigt boende där då skulle jag nog flyttat. Jag vill bo i Haninge/Huddinge/Farsta.. ditåt drar det mest iallafall. Jaja vi får se hur det blir.

Ikväll har det varit storbak i lilla lyan

Mumsiga muffins

Sen hade vi på glasyr och strössel så dom blev ännu onyttigare.. haha.. ska ta med dom på jobbet imårron så någon annan äter upp dom..

Har även fixat med stordatan så att den numer har virus program och spotify igen.. men inte bank programmet.. ska alltid vara nå krångel.

Nu ska jag krypa till kojs, är såå trött men sitter ändå och knappar på lilladatorn tills ögonen dör..

Tredje Advent

När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr. 


Söndag ljuva söndag

Kvällen igår slutade med denna vackra kreation

Hade super trevligt och vi kom vidare till 100 på tvspelet nästan..
 
Idag har jag varit i Växbo och myst

När jag köper ett hus vill jag också ha en öppenspis!
 
Vidde följde med mig och hälsade på tomten

Mamma har så fint ute på gården nu

 
Vi var även till Söderhamn en sväng och jag som inte ska köpa nått mer än julklappar köpte

Ja en väska.. attans! Men den var bara helt perfekt och mitt framför ögonen på mig.. Till och med pappa tyckte att det var onödigt. Min väskmani är välkänd, eftersom till och med pappa har koll på det..
 
I Söderhamn heter "Tuffing", Luffare och ser mer ut som en hamburgare

Smakar dock likadant 
 
Köpte en julklapp till mor & far i förväg

Super söt tomtefar som spelar och sitter i en gungstol och rör på huvet..

Hälsade på Linda & Budda påväg hem. Det blir såå fint i deras hus. Massor med jobb men gud så fint! Dom gör typ allt själv dessutom.. Ska bli spännande att se när allt e klart.. nu är ju typ källaren klar.. RELAX.. Bubbelpool, stor bastu och två rum med relaxtema.. super mysigt!

Promenix och bilkrasch

Sofia och jag tog oss en tur ut i natten eftesom det blev en bilkrasch mitti natten..

Drinkarna fick hänga med eftersom vi har drinkkväll trots allt..


Härligt med lite action.. om ingen mer än bilarna blev skadade..
3 bilar inblandade och alla sånna gamla volvobilar som surrar runt runt istan..

Bredvid stadshuset.. KAOS!!

Drinkar & Tvspelning..


Super god!

 


Mixed

Igår kväll var jag & hälsade på Nina och lillfisan

Så söt och hon kan redan gå lite grann..

Idag kom syster och väckte mig klockan 9.. Hon drack kaffe och jag satte mig i soffan men vi var inte så sociala..haha..

Vid 11 åkte hon hem och jag åkte på shopping tur med Sofia.. Först ut var Smedjan, hittade två par flipfloppskor för 20 kronor styck, kostar i vanliga fall 249 kronor på Stadium. Köpte även den sista julklappen till Nils, Skönt!
Näst ut var Travbanan
Där blev det två saxar, gummiband, badbomber och lite småkrafs..
Saxarna skulle jag ha för att klippa Katten..

Katten före

Katten efter



Klockan 1 kom Helena hit och jag bjöd på lunch, hemmapizza.
Sen kollade jag på två avsnitt Svenska Hjärtan

Ni har väll inte missat denna gamla goding?!

Sen fixade jag med lite Julklappar på internet och kom på att jag måsta handla lite tillbehör..

Tyvärr handlade jag annat istället för det jag behövde fanns inte

Men jag hittade då detta underbara schampoo och balsam "just GLOW", luktar såå underbart gott! Vet dock inte hur det funkar ännu..

Håret just nu..Provade även den Gröna klänningen som jag köpte förut.. nu sitter den som ett smäck.. Men jag känner mig nöjd att jag kan ha den.

Hälsade på Sarah och Niklas en snabbis och hämtade Svenska Hjärtan säsong 4, dagen fortsatte med tvättning, diskning, städning av garderob så här var den innan

och med det menas proppfull, detta trots att jag tvättat 5 fulla maskiner som är ute på tork.. Fattar inte vad det är för kläder. Slängde iallafall en påse till..

Snart ska jag kolla på Criminal minds och dricka en kopp te..

Jobbet

Jag har 10 arbetspass kvar på Anthill sen slutar jag. Den 31 december jobbar jag min sista dag på stället (ever?)


Jag smakar på ordet, det som ingen vill höra eller vara "Arbetslös" ja hmm.. det känns okej.

Har varit så sjukt trött på det stället ett tag men nu känner jag att jag kommer sakna alla de underbara människor som jobbar med mig där..

Själva jobbet i sig kommer jag nog inte att sakna, jobbiga samtal och alla skumma utskällningar kommer jag nog sakna lite och de människor som verkligen uppskattar det vi kundservicemänniskor gör för dom. Det jag hatar är ärendetider och människor som tror att de vet allt och alltid har rätt.

Frågan är nu vad ska jag göra?!

Baking

Idag har jag hunnit mycket.. känns bra!
Jag började 8 i morse.. hur jobbigt som helst fattar inte hur jag orkade gå upp och öppna på fritids och skola typ halv 6 på morgonen. Är helt lost, blir skit arg på katten som trampar på mitt hår så det gör ont. & den jäkla klockan som bara ringer och ringer.. Men jag skulle absolut sova över om jag inte hade Katten..

Efter jobbet idag träffade jag hon som jag är kontakt person för och hon shoppade alla sina julklappar för 200kr och på ca en halvtimme.. snacka om lätt.. jag e inte ens klar med hälften av vad det jag ska fixa med. Måste göra det på torsdag. Jag köpte hör och häpna ett par skor


Sen gick jag hem och lagade bacon och snabbmackaroner.. sen började bakningen

The wonderfull bananacake, la till ett minttäcke.. Smarrigt!

Muffins som blev ganska misslyckade..haha

Men jag håller mig väldigt duktigt till mina apelsiner.. men ska käka kaka imårron..

Nu ska jag krypa till kojs.. har lite av ett mobil uppehåll igen nu oxå.. tar sällan med telefonen och har den typ jämt ljudlös.. Skönt!!

Shoppingen i Sundsvall..

resulterade i..

En proppfull hall

Massor med ljus & 8 glöggmuggar..

Lite julpyssel och annat ganska onödiga saker..

Julsäck

Två små lampor

En cylinder kudde och en fleece filt att göra ett överdrag utav.. + två röda julkuddar

En stor lampa

Lite smått och gott från den lilla affären utanför ikea kassorna.. Ekologiskt!

Så gjorde jag ett nytt ljusfat

Popcorn & strunt

Fan här trodde jag att jag hittat ett bra snacks.. men nej det är hur nyttigt som helst.. 465 jävla kalorier.. Å jag som trodde det var "nyttigt".

Tiger Woods, vem är den karln? han ska vara någon sorts sportsman va? Otrogen och kör rattfull.. Moget!

Innehållet i Sofias paket
Ljus
Glasljus
Hjärttvålar
Ögon grej
Dusch puff
Ljuslyktor

Vi pysslade massor igår.. bakade

kaka och chokladkaka och smörgåstårta..

& så drack vi glögg i mina nya muggar..

Dagen

Det enda kravet jag hade på mig själv idag var att diska.. å nu är det gjort..

Var så lat idag men jag åkte ändå att handla.. för 700 kronor.. men jag köpte bär för typ 120 av dessa och så köpte jag färdig lax på Lidl. Den var kryddad och bara att stoppa in i ugnen i 40 minuter. Till det blev det Bulgur och grönsaker..

Härligt gott!

Nu ska jag iväg till Sofia en sväng och hjälpa henne baka tårta hon fyller ju år imårron.. & så ska vi dricka glögg och äta pepparkakor.. Mys..

Imårron ska hon få detta paketet!

Andra advent


När andra ljust brinner är snart lucia här,
Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.


Obsessed

Fick ett tips av Zeynep på jobbet att denna film var bra.. hon la den på mitt bord och jag var allmänt negativ.. tänkte att jag inte skulle hinna se den. Men jag tog med den hem och såg den imorse.

Handling:
Derek Charles är en hårt arbetande man och anställd som kapitalförvaltare på ett privatföretag. Men en dag får han en ny kollega som både är attraktiv och smart. Derek blir imponerad av hennes arbete och känner sig också fysiskt attraherad av henne . Men hon är desperat att komma honom inpå livet - och det till vilket pris som helst.


Den bästa filmen jag sett sedan Flickan som lekte med elden. Har allt en bra film ska ha. Rekommenderar den starkt!
Den får  av 5

Systers 30års Hemliga Resa

Jobbade hela onsdagen till 16 sen tog jag bilen, tankade och susade sedan mot Växbo där jag hämtade upp syster.. Kidesn vinkade adjö och jag skvallarade för Nils vart vi skulle och vad vi skulle göra. Han har blitt så stor att han kan hålla hen hemlis nu Stolt!
Innan vi åkte sa han "Mamma, ni ska Inte till SSSöräng iallafall" haha snacka om att jag blev lite nervös..

Vi skulle ju till Sundsvall.. Är ganska lång resa dit ändå.. fattar ni att det är 50, 70, 60, 80, 70, 90, 100, 80, 70, 60, 50, 80.. halva jävla vägen.. + att när man nästan är framme i Sundsvall på är det rödljus på E4 där som jag tänker att det går fort att åka.. "hur är det möjligt jag frågar mig gång på gång?!" kommer ni ihåg den låten?

Ja när vi kom fram så parkade vi bilen och checkade in på hotellet jag fixat http://www.firsthotels.com/sv/Vara-hotell/Sverige/Sundsvall/First-Hotel-Strand/
Vi hade ett Superior dubbelrum med Jensen sängar.. Underbart..

Här e 30 åringen
Rekreation
Kvällen spenderade vi på relax avdelningen

& i sängen..

Sen fick vi Hotellfrulle.. inte illa!

Supergod lax!

Linda var nöjd tror jag..

Sen provade några av de många sittställen som fanns överallt på hotellet.. Sen gick vi en sväng på stan & åkte därefter till Birsta och IKEA.. allt jag shoppade lägger jag ut här imårron har två superbra tips på saker alla behöver.. + massa andra bra att köpa saker när du inte ska göra av med såå mycket pengar.. det funkade ju bra för mig.. eller inte.. Så det får bli tips på sånt du köper fast du inte egentligen borde..

Jobbdagar

Eftersom detta agerar som min "dagbok" återkopplar jag alla dagar..

Söndag
Jobbade till 18.. styrde då åter kosan mot Kilafors och hade Partylite Party hos Linda, gick super bra trots att det var ett tag sedan. Blev sen kvar ett bra tag för att tjejsnacka lite med Nina & Linda, var super mysigt och välbehövligt från min sida.

Måndag
Var klar en timme för tidigt till jobbet (hade tagit fel på tiden), så jag använde timmen till att städa hela lägenheten och damsög och torkade alla ytor.. Fräscht blev det. Jobbade till 20 och sen direkt hem..

Tisdag Jobbade till 16 tror jag. Hem och fixade lite och åt lite sen var jag på bio på Michael Jackson, det var typ som en dokumentär om hans sista show. Inte så intressant men jag fick en klarare bild av hur skadad människa han var..

Sen skyndade jag hem och packade..

Lördagen

Jobbade hela långa dagen..
Sen for jag till Kilafors och var barnvakt till Värdels sötaste lilla rumpnisse..

De har skaffat sig en liten sötnos till katt..
 
De bjöd på räksallad och fruktsallad.. värsta lyxen

 
Mamman Linda Partypinglan var på 80 tals partaj..

Denna dam ringde inte på hela kvällen och sa ingenting om välling eller dylikt.. Hon sa typ ja kom hit så kan du ta hand om Ted det gör inget om han inte somnar förrän jag kommer hem. Ha det bra!
Förstår ni vilken människa, hon är så lugn så jag blir nervös..
Men allt gick kanoners trots att lillpojken skrek så han tappade andan när han jag kom dit..

Denna fina fick jag för att jag var barnvakt.. Vinflaska och en kaka 70% choklad!, så nu vet ni vad jag väntar mig nästa gång DU vill ha barnvakt

Im Back..

 Tillbaka på nätet.. Härligt!

Jag börjar bakifrån.. STOCKHOLM!!!

Världens bästa

Vi var mest hemma i huset och slöade denna gång.. Älskar verkligen min säng där i Stockholm..
På Torsdagen shoppade vi lite grann.. tydligen har jag den bilden på telefonen.. gahh.. jag skiter i den..

Bjuder på en bild på maten vi åt istället..Scary!!


På fredagen var vi på Ben & Jerrys glassbar i Gamla Stan..

Såå mysigt att gå där nu när det är julpyntat överallt..


Gick iallafall mycket bra att åka buss och eftersom jag laddat upp med 2 Wallander filmer så gick tiden väldigt fort

Uppdaterar vidare imårron nu ska jag däcka isäng i röran..


RSS 2.0