Tranan

Gud va jag har kul med Sarah.. jag saknar henne så mycket på jobbet! Jag skrattade hela kvällen enda tills vi kom till Tranan.. gud va skumt folk det är i denna stad. Kanske är det för att jag börjar bli gammal?! Kan det vara så? Jag är ju ändå "bara" 25 år. Eller så är det för att jag inte är full och dryg som alla 18 åringar.. vem vet..

Sarah och jag roade oss med att spela in intervjuer med helt okända och några mer kända ansikten under kvällen. Jag har nyss kollat på dom och gud va smart vi var som filmade allt.. haha.. Sarah har helt galna ideer ibland!


Vi träffade iallafall Syrran, Bettan, Charlotte och UK.. det var ju därför jag orkade mig ut.. Syrran fyller 30 år snart!


Markoolio var helt ok.. Känns dock som att han borde börja bi ganska gammal?! När jag gick hem inatt så stod bandet utanför på baksidan och yrade, det jag hörde var, Fan det är så fint här i Hälsingland! Jävligt roligt att spela här människorna är så trevlig och Party!! Det var väll ett ganska bra omdömme om lilla Bollnäs..

ser dom trevliga och party ut?!

Kvällen avslutades lite för sent, stod ute i kylan och pratade med en gutt från jobbet ett bra tag.. skulle gått hem och sovigt. Men jag ville ju träffa Therese och Christine också.. så sent blev det, men det var de värt.

Jag hade massor att blogga om inatt när jag kom hem, men då funkade det inte att logga in, är det någon som vet varför?! Det var väll typ vid halv 3..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0