Inte tid

att blogga idag.. är ute på språng.. men nu är jag hemma en snabbis..

Så sjukt vackert ute nu!
 
Nu måste jag kila igen..

Ta bort is+mat+ Seg..

orkade inte pallra mig iväg till Tranan. Förstå, 25 år och för slö för att gå ut på krogen.

Bjuder på bilder från dagen.. Det började med att jag inte hade någon bensin i bilen.. tanklocket fryser inne så jag har skjutit upp tankningen i säkert en veckastid.. chansade ändock och åkte till Växbo med bensinmätaren i botten, tnkte att de har väll någon bensin till skotern hemma..

Väl där hamrade jag upp det.. haha J tyckte jag var riktigt händig med hammaren.. jisses vad jag hamrade..
De hade ingen bensin så jag fick chansa mig ner på stan & lyckades ta mig till macken så nu är pärlan full igen.

Innan jag åkte hem bjöds de på mat..


Super god mat! äcklig efterrätt.. men lika bra det så jag inte åt någon.

Nu är det ju inte så att jag suttit hemma hela kvällen utan det blev en filmkväll med godis och Helena istället.. super skönt!

fick precis ett sms av syster som är på Tranan "Mycket folk, Dom spelar nu. Roligt! Pöss".. hmm.. ja vad vore väll en kväll på Tranan?! haha.. sängen lockar mer just ikväll.. Gonatt!

Hittade ett kort..


Vackert, heller hur?! Taget av min mormor..

Cleaning

Nu har jag städat min garderob och har en stor säck till Erikshjälpen och en till soptippen och 2 grejer till Syster. Har även ett påslakarn till Johan.

Ser ut som skit här hemma. Pratade med grannarna ett bra tag också och dom tyckte nog det såg hemskt ut haha.. kläder överallt. Känns tomt i garderoben för en gångsskull och det är bra eftersom jag köpt en massa nytt som hänger på tork och ligger i IKEA kassar & i fotöjlen i väntan på att bli inplockade.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och prova mitt nya schampo, balsam och inpackning. Sen bär det av till Växbo för smörgåstårtsbakning..innan det blir kväller & MID på Tranan..

ELLE-Galan

Jag råkade precis klicka in mig på Elle-galans hemsida http://www.elle.se/elle-galan/artiklar/roda-mattan-pa-elle-galan-del-1.aspx jag blir förvånad hur folk ser ut. Jag tänkte att jag skulle få se en massa olika fina klänningar, men nej, finns typ 3-4 stycken som jag tycker ser ok ut. Sen tänkte jag att det kanske är en maskerad, för dom har ju verkligen underliga kläder, killarna har förkorta kostymbyxor och tjejerna/kvinnorna har jättefula klädnader. Men det är ju inte det utan detta är de finaste klänningar och kläder de har till sin befogenhet..
Vilket skämt!


Solsidan

Har nyss kollat på första delen av "Solsidan" på kanal 4.
Svensk komediserie från 2010. Solsidan. Alex och hans sambo Anna väntar sitt första barn och ska flytta in i Alex gamla barndomshem i Saltsjöbaden. Men det dröjer inte länge förrän de stöter på problem i form av Alex mamma, Margareta, som har svårt att släppa taget om sitt gamla hem. Alex får goda råd om hur viktigt det är med utsikten av sin granne och barndomsvän Fredde. I rollerna: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Magnus Krepper, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Rebecka Teper
 
Tyckte det var helt ok, borde dock vara en timme och inte en halvtimme..

Fan fan fan jag har börjat bita på naglarna igen, varför då?! såå onödigt!

Min kväll

har bestått av kladdkakbak, tvättning &


Snabbt gick det..

fick min beställning idag..

www.bangerhead.se

Vidde är så duktig..

Inte många som är så bra som honom..


Jisses

vilken energi barn har.. Nu har dock godingen somnat, han somnade sittandes i soffan haha.. Stackarn!

Tidigare målade vi 711 traktorer.. vi målar suddar ut målar suddar ut målar.. tar aldrig slut.
Vi har också lagat mat, diskat, städat soffan från en massa kladd, dragit Katten i svansen, myst med Katten, jagat Katten, blåst ut ljus, tänt ljus, bytt kläder, tippat ut två glas vatten, vattnat blommorna, bytt ut alla värmeljus i behållarna, kollat på traktorn som skottat utanför fönstret, hällt ur allt som går att hälla ur och jag har även slarvat bort Vidde en stund.. sen hörde jag något under sängen, då ligger han där och myser med Katten.. haha..

hans nya favoritställe! Kryper dit hela tiden och är alldeles lycklig när han kommer ut igen. Katten tycker dock inte att det är lika kul för det tycker hon är hennes egna ställe..tur att hon är så snäll..


Tidig kväller..


Tennis + Johanna + Dagensskratt

Skulle spela tennis idag med tjejen jag är kontakt person för. Men jag väntade och väntade och väntade.. hon kom aldrig. Precis när jag kommit hem vid 10 i 4 så ringde hon och sa att hon glömt bort det.. Tur det iallafall så att det inte hänt henne nått..

Johanna, allas våran Johanna men mest min har ju påbörjat något som kan liknas med en blogg.

Tänkte därför tipsa er om den. Hon är ju på/i Bali nu, typ på andra sidan jorden. Hon har dessvärre glömt kamerasladden hemma så INGA bilder bjuds det på.
Länk: http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=390473&userID=88482

Dagens skratt hittade jag på Ruggugglans nya blogg
Länk: http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529
Vänta till de kommer till Kattens dag!

Mys dag

Igår hade jag en mysdag. Avslutades på det bästa sätt en onsdag kan sluta..

Nu ska jag iväg och köpa ett nytt Drapålakarn och badrumshylla, sen ska jag spela lite innan det är kväller och V kommer.. längtar!

Visade jag bilden på min promenad med Katten för någon dag sen?!

Tror inte det...

Hemkommit

Shoppade lite på Ellos i måndags och nu har paketet kommit.. fick hem en massa men sparde typ hälften..
Allt är baskläder så det är egentligen inte så kul.. men jag har fixat ihop dom så dom blir lite roligare..



Till sommaren & simmningen, har vuxit ur mina gamla bikini så sist jag var och simmade(simmar 1 gång/vecka) kunde jag inte simma utan att hålla upp trosorna med ena handen. Kul att det händer något med kroppen med trist på alla kläder som går bort.


De mönstrade åkte tillbax men jag orkade inte göra om bilden.. hade fixat den i förväg.

Älskar min nya super fina väska! Kommer verkligen att lysa upp våren och sommaren detta år!


Bangerhead

På grund av det fina vädret vi har idag så har jag inte ens tittat ut.. men strax ska jag åka till Växbo och hämta tennisrackertarna inför imorgon och gå stavarna och ge Sam sitt paket..

Nu har jag gjort mitt val i fråga om produkter till håret.. info nedan:

1. Stor paket med allt du behöver för ett kaotiskt hår!
L'Oréal Absolut Repair Shampoo 1500 ml
· Återuppbygger hårfibern och ger styrka åt mycket torrt och skadat hår.
· Håret skyddas och återfår sin smidighet.
L'Oréal Absolut Repair Balsam 750 ml
· Reparerar på djupet och ger vitalitet åt det skadade håret.
· Håret stärks, blir omedelbart luftigt och mycket lätt att reda ut.
L'Oréal Absolut Repair Masque 500 ml
· Disciplinerar och mjukgör genast spröda toppar.
· Skyddar håret och ger det synbar styrka och glans.
 
2. Lanza för färgat hår. Används före och under färgning av håret.
 

1. Maria Nila Curl Gunk
En stylingprodukt som framhäver lockarna i håret. Applicera i handdukstorkat hår och föna för bästa resultat. Innehåller sojaprotein som stärker strukturskadat hår. Veteprotein kombinerat med vattenlöslig silikon skyddar mot värme t ex föning och locktång. Kamomillextrakt tillför fukt och ger glans och lyster.
 
2. TIGI Catwalk Curls Rock Conditioner
Balsam som inte sköljs ur. Fukten & de anti-frizz egenskaper som finns i produkten hjälper dig att få gudomliga lockar. Färgbevarande & kan användas både i vått & torrt hår.
 
3. OSiS Dust it Mattifying Powder
En av Schwarzkopf OSiS seriens riktiga storsäljare! Dust it är ett lätt puder som ger ditt hår extra textur och volym som håller hela dagen. Applicera en liten mängd i hårbotten och forma med cirkelrörelser.
 
4. L'Oréal Shine Curl Spraybalsam
· Definierar och kontrollerar lockarna utan att tynga ned dem.
· Håret blir blankt och lätt att styla.
 
Blev ganska dyrt men jag måste ju ta hand om håret right?!

Bröst

lite tabu att skriva om det eller?! Äsch jag skirver ju om vad jag tycker i knoppen till 99,9% så nu blire om kroppen..
Jag har varit lite nojjig nu när jag går ner i vikt och cm att mina bröst ändrar sig och blir mindre.. har aldrig haft detta problemet förut och har det inte riktigt ännu heller. Men jag är en ovanlig tjockis som gillar min kropp. Men jag ska ju gå ner i vikt för att undvika massa sjukdomar som min "underbara" vän Johanna har upplyst mig om nu när hon pluggar till sjuksyrra. Jag har typ 70% mer risk att bli sjuk. Så nu är det allvar och jag är riktigt duktig såklart som går neråt iallafall..
                                          Nya klänningen
Men åter till mina bröst, jag vill ju inte att dom ska fösvinna, bli hängiga, tomma eller jag vet inte "ändra sig till det sämre". Nu är jag inte nojjig längre..
Stamceller kan ge större bröst
Ditt lårfett kan bidra till större bröst – en utveckling som gjorts möjlig med forskning på stamceller. Nu finns den nya metoden i Sverige.
Lucy Mead, 23 år, blev nyligen Storbritanniens första kvinna att få större kupa med kroppseget fett. Vävnad flyttas från exempelvis rumpan till bysten, och sedan fixeras den på plats med hjälp av stamcellerna. Detta kan göras med lokalbedövning och väntas ge implantatkirurgin stor konkurrens om några år.
Nu har den nya metoden, som kallas Body-Jet, kommit till Sverige. Metoden innebär en fettsugning och fettransplantation i ett, där man tar fett från mage eller lår och flytta till bröst eller stuss. Den sägs även ha mindre bieffekter än traditionell fettsugning som förstör fettcellerna och kräver en längre återhämtning.

Ja, great säger jag! Nu kan jag gå ner massor utan att behöva bli utan mina bröst.. Jag vill inte ha kuddar i mig så därför anser jag att detta är det mest naturliga för just mig om typ 2 år när jag är klar med det mesta av min långa resa...
Att jag är livrädd för doktorer och sprutor och sjukhus och sånt skit det får jag gå i terapi eller nått för innan

MSN

Nu är Anna & Johanna tillbaka på min MSN.. dryga människa! Detta är alltså samma person är jag ganska säker på. Anna utger sig för att vara en annan Anna som jag känner och Johanna utger sig för att vara "Johanna" men säger hela tiden att hon tror att jag är en annan Hanna från dalarna. De ger aldrig upp detta trots att jag sagt vem jag är, de ser bilden på mig, jag svarar typ med, "bra, kul, great, härligt, trist"

Måste visa er hur underlig de är..
Anna säger:
Ja skulle vilja bli fotad av en riktig fotograf nån gång..
är du bra på fota?

Hanna säger:
Jaha.. ja du får ansöka om det då..

Anna säger:
jopp.. nån gång..

Hanna säger:
Nje.. jag fotar bara för skojs skull

Anna säger:
okej.. hehe.. men du har ju bra kamera iaf

Hanna säger:
bra kamera?

Anna säger:
ja ha tagit lite bilder på mig själv typ framför spegeln.. men liknar ju ingen ting.. jaja
ja... för att fota..

Hanna säger:
Hur vet du vad jag har för kamera?

Anna säger:
men alla som håller på med bilder bruka ju ha en bra kamera.. använder min mobil
åsså ha jag ju min cam men den är ju inte bra å fota med
men, har du en bra kamera?

Hanna säger:
Nej jag vill ha en ny..

Anna säger:
haha, okej.. men du kan ju plåta mig, åsså får du ta betalt haha, kan ju va början till en ny kamera

Hanna säger:
Va säger du?

Anna säger:
skojjar ju bara men hade vart kul å bli fotad av ngn som kan
Alltså.. i bigbrother tror jag dom bara har sex... heela tiden..
Har nog för lite å göra när man sitter å kollar på bigbrother

Hanna säger:
Vart kollar du på det? (tänkte utifall det var på tv:n så kunde jag ha på deras tjatter i bakrunden, de är ju helunderliga hela bunten i alla år det har gått, underhållande)
box?

Anna säger:
på nätet.. på youtube bl.a

Hanna säger:
aha

Anna säger:
alltså.. gamla klipp
haha alltså.. vissa ä typ ocensurerade

Hanna säger:
Okej

Anna säger:
men men.. dom är nog kåta hela tiden där.. pluss att dom häller i dom sprit å allt.. haha

Hanna säger:
Jaha kul..

Anna säger:
rätt roligt när de ska förska göra de under täcket utan att bli upptäckt.. bruka du kolla på bigbrother?
Nä.. ,man borde hitta på nått vettigt att göra...

Hanna säger:
Nä jag brukade inte kolla på det..

Anna säger:
oki.. du få kolla klippen på youtube istället då om du vill se sexscener iaf haha (fast du kanske inte e lika snuski som jag) haha

Hanna säger:
vem vet..

Anna säger:
tror de bli en dusch nu

Hanna säger:
Härligt!
Jag ska springa och hämta ett paket på posten

Anna säger:
mm ja ska prova mitt nya masage duschmunstycke

Hanna säger:
Lyxigt!

Anna säger:
japp.. gårt ställa in för alla sorters njutning haha

Hanna säger:
Okej:S

Givande va?! Jag har sagt till dom båda att dom inte känner mig och har även tagit bort dom från min lista 1 gång var.. men dom pluppar in igen på nått vis.. tycker dom är ganska roande ändock.. Vill liksom veta vad deras mål är.. Det kanske är jag som är underlig, som svarar men jag gör bara det typ 1 gång av 8 kanske.. sist var när jag skrev ut det här så tro inte att dett är något jag slösar min tid på dagelidax..


Så kul..

Tycker det är så roligt att sitta och pyssla med mina bilder.. timmarna bara springer iväg..
Men nu är det jag som ska spring iväg och hämta ett paket.. Whiii.. detta är vad jag väntar
+

Hoppas han blir glad! Vidar körde ju deras telefon i micron härom veckan så nu är dom utan, vad jag vet iallafall.. hoppas nu inte dom går in och läser här innan jag hinner ge honom den innan bara.

Uppdate 17:34.
Det lila och blåa linnena var lite små, men det gör ju absolut ingenting eftersom jag ska ha dom i sommar och då kommer jag att vara smalare.
Det randiga linnet var perfekt att ha över ett längre linne.
Klänningen kommer lätt att vara min favorit en längre tid nu, kommer nog att ha den på lördag, MID på Tranan, Whiiihoo!


Paket fix..

Hittade världens bästa present idag.. enligt min mening! Nu vill jag bara träffa lillprinsen så att han kan få paketet


Älskar att pyssla med paket och inslagning av alla dess slag

Nu ska jag prata lite med Hanna innan jag stupar isäng, är ganska trött om man tänker på att klockan bara är 22:07..

Kväller


 
Lyckades skaka håret så vatten kom i ljuset..

Fint..
 
Svart vitt kanske?!

Nä mysigare i varma färger..


Dryga jävel

Är så trött på denna bloggdesign nu så jag skulle kunna kasta min stackars data i golvet eller möjligtvis väggen.. Är det någonting jag blir galen av så är de dessa JÄVLA saker som inte funkar. Jag har inte ens ändrat något i kodmallen men ändå så ändras min blogg, hur fan är det ens möjligt?!?!?!?!?!

Blir helt GALEN!!!

*Morr*


Har egentligen inget att säga..

Bjuder därför på några skapelser..
 
Jag pluppade i en av mina gamla doftprover i ljuset, så nu är det lite lila.. & doftar gudomligt!

Jag är i städtagen idag.. Damsugit, mopptorkat golvet, dammtorkat alla ytor och städat toan, duktigt va??

Detta är de väskor som låg och skräpade runt i lägenheten - 2 som jag har packade med grejer som fortfarande är här inne. Dessa är de som jag alltså använder någon dag i veckan. Måste sluta med denna väskmani. Råkade ramla med en väska i beställnigen på Ellos imorse också..ops..

I'm so excited

Today's the day we're gonna know it really.
Today we'll put all other things aside.
Give in this time and show me some happines.
We're hoping for the best of all results.
I want to know now, and give you a big hug.
I want to prove you, please you, I just can't wait nomore.
And if you hope real much, I'll think is truuuue.
I'm so excited, and I just can't hide it.
I'm about to lose control and I think I like it.
I'm so excited, and I just can't hide it.
And I know, I know, I know, I know,
I know, you want to, you want to.


Whiii vad spännande!!!


TODAY

Kul att ni blev lite aktiverade av mitt utvärderande av mataffärerna.. jättekul att läsa vad era upplevelser är av samma sak men att vi ändå tycker så olika. De flesta verkar gilla ICA! Jag ska öva mig jag med så de kanske kommer upp till 3 prickar..haha..

Idag har jag haft en riktig Söndag, dvs slödag utan dess like. Vid 17 började jag vakna till liv och åkte då och hämtade massa mat på Take Off och åkte som vanligt till Växbo för lite käk.
Charlotte & Daniel och barnen var också där.. de är som en enda stor familj allihopa, så härliga människor!
Bjöds på tårta också!

Efter detta åkte jag till Therese och tjattrade massor och kollade på Blåsningen, det är nog mitt favorit program just nu. Så underbart underhållande! Kom hem vid halv 12 och då kunde jag ju inte börja städa, så nu blev det uppskjutet en dag till..

Nu måste jag sova lite, är arg på Ellos, gjorde en beställning och så fick jag till svar att de inte kan ta emot den. Jäkla masar.. men men funkar kanske bättre imårron?! Who knows..


Vill ha..

Sitter och internet shoppar lite och hittade denna underbaring för endast 2000 kronor.. Shit vad det kliar i shopping fingrarna..

Olympus MJU DESIGN-7010

Upplösning (12 Megapixel)
Optisk Zoom (7x Vidvinkel)
Digital Zoom (5x)
LCD Skärm (2,7 tum)
Kompatibel med xD-kort och microSD-kort (medföljer ej)
Mått (BxHxD) 97.5mm x 55.7mm x 26.2mm
Vikt 125 g (utan batteri och kort)

- Skarpare bilder med dubbel bildstabilisator
- Den enkla vägen till bra bilder - Intelligent Auto Mode känner av de fem vanligaste motiven, och justerar sedan inställningar för exponering och fokus automatiskt för just dessa.
- Avancerad funktion för ansiktsigenkänning för upp till 16 personer, för perfekt fokuserade och exponerade ansikten.
- Skarpa bilder oavsett om motivet rör sig över bilden eller till och med försvinner ur bild en kort stund tack vare AF tracking.
- Inspelning av videosekvens med ljud

Olympus µ-7010 kombinerar ett tunt, elegant kamerahus med en ordentligt tilltagen zoomoptik. Med hjälp av en unik typ av linssystem har företaget lyckats få plats med sju gånger optisk zoom motsvarande 28-196 mm i småbildsformat. Utan att tumma på bildkvaliteten. För att slippa gissa sig till den perfekta bilden finns dubbel bildstabilisator, AF Tracking och i-Autoläge. Dessutom är det lättare att uttrycka sig fotografiskt med µ-7010 som har de nya kreativa magiska filtren som alla kan ha glädje av.


Granskar: Matbutiker i Bollnäs

Hanna granskaren is back..

Jag har gjort mitt bästa för att utvärdera alla matbutiker som finns i Bollnäs som jag brukar besöka.. gör gärna er egen bedömning och ge era poäng!!

Hemköp - En av mina favorit butiker. Bra miljö, lagom stora hyllor, anser att detta är en av de bästa matbutikerna vi har här.
Sortiment - Har alltid/oftast det jag behöver.
Prisnivå - Lagom, fetaosten är dock dyrare än i de andra affärerna. Har bra erbjudanden som passar min matlagning ganska bra.
Personal - Mycket trevliga. Finns så gott som alltid någon ute i butik som man ser som man kan fråga om man behöver veta nått.
Kassor - Bra ordning, aldrig/sällan lång kö, ett STORT +!
Parkering - Jag har personligen inga problem med denna men tydligen har vissa det., kan dock inte förstå varför.
¤ ¤ ¤ ¤ av 5 poäng


COOP/Prix - Ligger lite avsides och grejerna är huller om buller. Det är så många hyllor så jag blir alldeles förvirrad, detta kan ju bero på att jag inte handlar där alltför ofta, men jag gjorde det ofta när jag var yngre men jag hittar sällan det jag söker där.
Sortiment - Här har dom det mesta, om man väl hittar det. Bra utbud av krav och ekologiskt vilket är ett stort +!
Prisnivå - Är dyrast i stan, detta är utifrån vad jag handlar mycket. För t.ex. mamma är det billigare att handla här. Har ofta ganska mycket basvaror som erbjudanden, mycket kött, vilket inte är bra för mig.
Personal - Ser sällan personal ute i butiken. Men av dom jag träffat på har alla varit jätte trevliga förutom 1, men jag tror hon slutat nu.
Kassor - Alltid lite kö men skulle tro alltid under 3-5 minuter vilket inte gör mig nått alls.
Parkering - Stor, enkel och bra planerad!
¤ ¤ ¤ av 5


ICA/gamla MM
- Jag skulle verkligen villa gilla ICA men det är stört omöjligt. Ligger perfekt men jag tycker bara inte om att åka dit. Jag åker dit ganska ofta ändå för att jag vill ändra mig. Hyllorna är typ dubbelt så höga som mig.. Man ser ingenting.
Sortiment - Vet inte riktigt vad dom har, stor handlar Aldrig här. Det jag gillar är att dom har mycket självplock, t.ex. bröd och oliver fetaost å sånt. De var de första att ha Ben&Jerrys glass!
Prisnivå - Tror de är ganska så billiga i alla fall om man köper av Ica märket. Blir alltid svindyrt när jag handlar där för jag små handlar bara lite onödigt oftast.
Personal - Känns som att komma tillbaka till skolan. Alla anställda lär ju vara under 30 år. Utom några som är över 50.
Kassor - Alltid långa köer, fattar inte hur det kan vara så mycket folk där. Finns en snabbkassa som jag skulle använda mig av igår för att jag var in där och köpte godis. Jag gick till snabbkassan, de före mig hade minst 11 varor, resten hade 22, 17 och 12.. Det var dom jag räknade för att jag blev så irriterad för jag tänkte att det går ju snabbare att springa in på Ica som är på vägen än att åka runt åt Hemköp. Jag var på Ica häromdagen också, men hade då 6 varor, stod i snabbkassan och såg sen skylten HÖGST 5 varor, snäll som jag är bytte jag då kö till en normal kassa. Om jag visste hur många som fuskade så skulle jag stått kvar.
Parkering - HELT VÄRDELÖS! Folk kör ju bil som puckon i denna stad men de som gjorde parkeringen måste ju även dom inte inneha något körkort. Hur har man tänkt?!
¤ ¤ av 5 poäng

Tempo - En annan av mina favorit butiker. Det som gör att jag gillar denna affär är att det typ alltid finns det jag vill ha och det känns mysigt att komma in där, personalen är bra. Affären är liten så man har en översikt.
Sortiment - Det mesta finns faktiskt.
Prisnivå - Super bra för att vara en så liten affär. Jättebra erbjudanden ofta på frukt och grönt och massa saker som jag shoppar! Fisk och kyckling är ju lite dyrare men det är sällan jag köper det här.
Personal - Väldigt trevliga!
Kassor - Finns en och det finns alltid en trevlig person som är serviceinriktad där.
Parkering - Finns ingen. Det är ju mitti stan. Om det fanns en parkering skulle jag nog handla allt här.
¤ ¤ ¤ ¤ av 5 poäng

Lidl - Handlar mycket här. Gillar det enkla upplägget av hyllorna. Enkelt att veta vart saker finns.
Sortiment - Har inte alls allt vanligt i sitt sortiment. Måste alltid komplettera på någon mer välsorterad affär.
Prisnivå - Låg, mycket bra priser på frukt och grönt, vilket är viktigt för mig. Bra råvaror, kyckling, lax och kött med bra pris erbjudanden.
Personal - Trevlig. Mycket folk ute i butik, vilket är ett +.
Kassor - Skumt system, tyskt antar jag. Jag som oftast går in för att ha kanske 3 grejer och tar därför inte en vagn kommer ut med 14 varor och får skynda mig att packa och betala samtidigt. Minus för det.
Parkering - Helt okej. Inga konstigheter.
¤ ¤ ¤ ½ av 5 poäng

Ica träffen - Hämtar endast mina paket här egentligen, så jag utgår från det. Små handlar ioförsig lite då och då. Svårt att ge en poäng som mataffär, men om jag endast ser det som ett paket ställe så får dom 5 av 5 poäng.
Sortiment - Tror att de har det mesta men kanske färre olika sorter bara. Så om man inte är petig på märke funkar det. Skulle aldrig storhandla här.
Prisnivå - Frukten är dyrare än t.ex. Lidl och Tempo. De grejer jag köpt ligger lite över i pris 1 krona kanske.
Personal - Mycket trevliga.
Kassor - Oftast lite kö men det tycker jag är ok på ett så litet ställe. Sköter utlämningen av paket exemplariskt!
Parkering - funkar bra för att det är så pass lite folk där. Om alla parkeringsplatser skulle vara fulla så skulle det nog bli lite stökigt.
¤ ¤ ¤ av 5 poäng


Middag hos mormor & morfar

Ikväll har vi firat att mormor fyller år.

Fick middag & tårta, super god Vintersoppa!

Hon hade massor med fina blommor hemma så jag passade på att knäppa några av dom

Blev inspererad av Boren50 som visade bilder på sina underbart fina blommor. Jag lyckas aldrig hålla dom vid liv så länge..

Info om vad jag tycker om Bollnäs matbutiker kommer senare under kvällen/natten. Kunde inte bara skriva ett långt inlägg om hur dåligt ICA är så nu blir de alla utvärderade..

& du som kommenterat om "hur många i Sverige är det som inte har tv4", jag vet inte sånt.

Robinson

Tänk när man var yngre, då kollade alla på Robinson. Robinson Emma ni vet hon som senare gjorde ett eget matprogram. De som är med i Robinson kan ju inte vara lika stora som de förr i tiden. Programet gick då på kanal 1 och det kanske är fler som har den kanalen än tv4?

Har ju tillbringat massor med tid med syster och familj de senaste två dagarna. Syrran hade hittat något spel på internet som hon verkligen måsta spela när vi var hos mor och far på middag. Spelet var "Robinsonspelet". Hennes ord var: "det är svårt och man vill bara vinna men jag kommer inte ens till plankan". Jag hade satt mig framför Johans data så då sa jag att jag måste få spela först. Det gjorde jag och kom 2:a haha.. på första försöket! Plankan var dock ganska svår.. Spelen är också lite klurig men det är kul.

Igår la syrran V och somnade såklart även hon. N och jag låg i soffan och kollade på Let´s Dance kom då på att jag läre prova spelet lite till, det kommer nya banor hela tiden. Efter kanske 3 spel dagen före så vann jag nu på första försöket..haha!!

Prova spelet här:
http://www.tv4.se/1.880106

Mespropp

Gud jag har gått & blitt en mespropp på bloggen.

(Hanna mespropp)
Hur kan det vara möjligt?! Mitt nyårs löfte är att ta avstånd från skvaller och elakheter som folk säger om varandra men dom är ändå vänner. Det blir lite dubbelmoral och det har varit rätt mycket sånt den senaste tiden. Så ett av mina fina nyårs förändringar av mig själv blev att jag inte ska säga någonting om någon annan om jag inte verkligen kan säga det rakt i ansiktet till den personen. Detta är egentligen inte en så stor grej eftersom jag typ alltid kan stå för vad jag säger men nu ska det vara 100%. Tror vissa tycker att jag kanske är lite tråkig, kan det vara så?! Ja det vet jag, men när jag får en idé är det bara att acceptera och move on.
Det kanske är därför jag blitt mesigt snäll och ognällig på bloggen, iallafall den senaste veckan. Det enda jag klagat på är ju "det jävla guppet", men det var ju omöjligt att låta bli.

Idag skrev jag till och med ett långt inlägg om hur bra de var på arbetsförmedlingen.. haha ganska komiskt. Hur har det blitt så här, vart är Hanna gnällspik/mästertyckaren?
(Hanna gnällspik/mästertyckaren)
Ja inte vet jag, men imårron är hon tillbaka.. för då ska jag skriva om varför jag inte handlar på ICA.

Gonatt med er


Grymt lugn dag..

klockan 14.00 var jag på arbetsförmedlingen idag. Träffade Urban, han är en bra människa som sitter på rätt position tycker jag. Alltid trevligt bemötande och han sprudlar av ideér. Det tycker jag passar en handläggare. Vi pratade lite om min framtid. Han tyckte att jag var såå ung.. Gud jag som börjar få lite åldersnoja när det gäller utbildning & tjafs. Jag berättade om alla mina funderingar på vad jag vill göra. Han tycker att jag skulle passa som personal ansvarig, för att jag har ett positivt bemötande och är en person som tar tag i saker och är ordningssam. Tyckte det var lite intressant att han har den klara bilden av mig trots att vi inte träffats så många gånger. Han tyckte att jag borde satsa på en utbildning. Men jag vet inte vad jag ska utbilda mig till, men han var väldigt bra att prata med hursom.
 
Första gången jag träffade honom nu i Januari sa han "Ja du och jag har ju haft våra duster". Jag tänkte "Shit vad har jag gjort mot denna man". Men jag kan inte påminna mig om att jag varit elak mot honom, inte ens förr i tiden. Men han kanske skojja. Det var ju över 2 år sedan jag träffa honom sist före januari iallafall.
 
Efter mötet åkte jag hem och umgicks lite med Katten och tog ett långt hett bad. Kikade även in på det där företaget på internet jag funderade på att joina, men vi får se hur det blir. Urban tyckte det var väldigt riskabelt men jag var ju ung så det kanske var han som var gammal som tänkte så.. men jag ska iallafall tänka på det!

Nu är jag i Växbo igen och kollar på Let´s Dance..

Bjuder på en bild av systers smarriga semlor

Morgonen..

Jag vaknade av att syrrans klocka ringde inne i deras sovrum.. Jag gick då och väckte Nils.. tog med honom i soffan

Min sovplats för natten

Sen åt vi frukost och fixade när Linda klev upp, sen gick dom till bussen. Han har blitt så stor lillkillen min.

Jag la mig och sov lite igen med Vidar som kommit upp..

Nu har jag hunnit med en andra frukost och ska strax gå ut och joina syster och Vidar tror jag.

Dagen 20100121

Åkte på present shopping runda på stan idag, hittade nada.

Åkte hem till Växbo och fick mat

Lyx! Super gott var det..

Har varit här hela dagen och lekt med barnen, slöat, ätit hembakt semla och så har jag beställt kläder från Halens, var jätte längesen jag gjorde det sist så jag hade blitt borttagen som kund. Men nu är jag med igen..

Vi fick middag hos mor & far

Något recept från viktklubben, inte så jätte smarrigt, men helt ok till vardags!

Barnen är verkligen underbara men jag tror båda är i trots åldern.. är helt slut i huvet nu

Har precis läst bok för Nils "Kalle Anka bergsklättraren". Han är så lik mig när det kommer till gosedjuren, alla ska vara i sängen och alla ska ha täcke.. Nu är han nöjd!

För mig och syster blir det nu te och Bones..

Plåstren

"Super Quick derma patch". Jag har varit dålig på att uppdatera angående plåstren så jag gört nu.

Har använt dom i 10 dagar nu, 11 dagen idag(byter vid 12), 3 dagar to go..

Hade inte gått ner nått i vikt i måndags, den dagen då jag väger mig. Det kan ju bero på att jag intog en hiskeligt massa kalorier via dryck i fredags..
Det kan vara plåstren som gör att det känns som att magen har dragit ihop sig lite. Alltså vikten är den samma men magen ser mindre ut. Vet inte om jag inbillar mig, men det är flera som frågat om jag gått ner mycket i vikt den senaste tiden.. å det har jag ju Inte gjort..

Rekommenderar ändock er att prova om ni känner för det. Kan ju vara olika på olika människor. Jag går ju även på detoxen och den kan ju kanske rensa bort det som plåstren ska tillföra?!

Det sktiva ämnet som ska få vikten att rasa är ju Jod, så om du inte vill köpa dessa plåster så kan du prova med jod tabletter, de ökar ämnesomsättningen, om jag minns rätt.

Jag har en vision..

JAG SKA BLI RIK, riktigt rik!

Hur jag ska bli det är inte riktigt uträknat ännu men jag ska lyckas, När jag har lyckats ska jag ge två personer mer pengar varje månad så de klarar sig och kan lyxa till livet. Jag ska även ta med min syster på stan och låta henne ta allt hon vill ha och betala det till henne. Jag ska bjuda på en utlandsresa för de som jag då känner behöver det mest och som jag självklart vill ha med.
Hmm ja det är min vision..

Frågan är "När är man rik?", men jag ska iallafall känna mig rik.

Dagens citat:
Det är en god vana att då och då ifrågasätta saker och ting som man i åratal har tagit för givna.

Det går lite hand i hand med allt Kjell Enhager säger.. "Om du gör som du alltid har gjort så får du alltid samma resultat" Tex om du brukar baka en sockerkaka och sen helt plötsligt vill ha en kladdkaka, men du använder samma recept så får du självklart fortfarande en sockerkaka. Det är likadant i livet. Är inne i en period med mycket honom igen. Han är bara helt klockren!

Kika på hans hemsida www.kjellenhager.se och detta klipp så får ni en liten glimt av hur han är.. http://www.youtube.com/watch?v=fci_UJyNpC8 men han är så mycket bättre i JAG AB. Det är den bästa film jag sett.

Nu skulle jag vara duktig att gå och sova tidigt.. skulle bara se klart Morden i Midsomer.. men nu börjar NCIS.. Grattis!

Mitt hår..

Nu lär ni ju tro att jag har blitt knäpp.. men jag kommer att fråga en expert om mitt hår och måste då visa lite bilder på det. Det jag funderar på är vad jag ska köpa för produkter. Jag har så gott som bestämt mig för Loreal absolut repair (http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/populara/loral-absolut-repair-xxl-paket.html) men kanske även några produkter för lockigt frizzigt hår och skulle även behöva en styling" leave in produkt när jag ändå är i köpartagen... Just nu använder jag

1. Just GLOW för torrt och skadat hår. Doft rasberry & rose, och det var enbart därför jag köpte dom. Jag är nöjd med resultatet av dessa. Mitt hår är faktiskt glansigare än på länge! Dock märks det att lockarna blir fluffisare och delar sig fortare än när jag använde Head and shoulders schampo och Matrix (2)som balsam.

2. MATRIX Biolage, Hydra therapie, Detangling Solution. Av alla de frisör produkter är denna den edna som jag känner att fungerar. Jag köper troligtvis alltid fel. Men denna är helt underbar, håret blir super mjukt och lockarna håller ihop bra.

3. PHC - Professional Hair Care, Saltvatten spray. Denna använder jag ibland i hårrötterna?!, eller hårbotten för att håret även där ska bli lite "bulligare". Det doftar sjukt gott och fluffigheten håller länge.

4. Sunsilk hair and repair. Utan denna vet jag inte vad jag skulle göra. Detta är den bästa produkt som uppfunnits för just mitt hår iallafall. Lockarna håller ihop sig mycket mycket bättre med denna. Men det är också denna jag skulle kunna tänka mig att byta ut mot en ny minst lika bra produkt om det finns någon. Något bra märke som är bra för håret.

Japps, det var de.. nu ska jag visa alla bilder på mitt hår tänkte jag.. lägger upp de som små bilder så kan ni klicka om ni vill se vidare på fluffet..haha..


  
  
  

Då var jag klar! Om ni som läser är hårvetare är även ni välkomna att lämna tips på bra hårprodukter.. Ser ni förresten vad bra färgningen blev?, jag är jätte nöjd.


Glad + Baksmällan

Känner mig så glad ikväll.. Marcus & Linda är verkligen två ganska kloka människor. Skönt att kunna sitta och prata en hel kväll! Denna gång tittade vi dock på en mycket bättre film än sist. Dock blev Marcus lite trött på vårat tjatter så vi fick spola tillbaka och kolla igen..haha.. sen var vi ganska tysta..

Baksmällan

Doug (Justin Bartha) ska ta det stora steget och gifta sig med sin flickvän. Men innan det är dags att vandra ner mot altaret och ett mer respektabelt liv är det dags för en sista sväng med grabbarna. Och vart drar man på svensexa om inte syndernas stad, Las Vegas. Med sig dit har han den smådryga charmören Phil (Bradley Cooper), den stele och frustrerade tandläkaren Stu (Ed Helms) och inte minst den blivande svärbrodern Alan (Zach Galifianakis), en minst sagt underlig herre. Med svärfaderns ögonjuvel till bil som fordon beger sig gänget till Las Vegas för en sista kväll tillsammans.

Så dagen efter vaknar trion, minus brudgummen själv, upp i ett sönderslaget hotellrum och med århundradets baksmälla dunkande innanför tinningarna och inget minne av vad som hänt kvällen innan. När de hittar en bebis i en garderob, en livs levande tiger på toaletten och förstår att Doug är försvunnen, inser de att gårdagen blev lite mer livad än vad de hade tänkt sig. I ren desperation ger de sig ut på Las Vegas gator för att försöka ta reda på sanningen om orsaken till den dundrande baksmällan och deras försvunne vän.

 av 5. Klockren! Var precis det jag behövde ikväll..

Nu ska jag krypa ner i sängen..

Känns skönt?!.. Nja men ryggen är på bättringsvägen så jag kör på i några kvällar till..

Vet inte

Gud va jag är trött på rubriker..

Idag har jag iallafall ätit på Roys

Salladen får 3 av 5 poäng..
Miljön 4 av 5 poäng

Nu ska jag iväg och kika på en film me..

De var nyss här men ville hem och äta.. så då åker jag dit..

Lite skryt:P

Gjorde en undersökning om hur jag var som kattägare idag..



Nu är testet slut!

Du deltar härmed i tävlingen och har därmed chans att vinna en årsförbrukning av kattmat!

Dina svar i testet visar på att du är den kärleksfulla kattägaren

Du är en person som älskar din katt överallt annat på jorden och den är självklart en stor viktig del av ditt liv.

Det finns inga stängda dörrar för din katt i ert hem utan den får göra lite som den vill - men så är den ju också ett väldigt trevligt sällskap! T ex. älskar den att ligga och spinna brevid dig i soffan och hälsar dig oftast välkommen hem med ett mjau.

Du tycker att din katt förtjänar det bästa i världen och du ser till att den har det bra både vad gäller kost och komfort. Du ger katten massor av uppmärksamhet och ser till att leka mycket med den och lära den nya saker.

Det är tydligt att du och din katt är bästa vänner och det är svårt att hitta en bättre ägare än dig!

Idrotts Galan

Jag får tacka så mycket för era kommentarer på BB, känns härligt att fler är tvättiga som jag. & Lena jag använder Grumme, jag tror det är snällt mot naturen.. men jag överdoserar nog gräsligt mycket tyvärr.. & Linda som är den enda av mina vänner på denna bloggen som tvättar, jag vet redan att du är minst lika tvättgalen som mig.. haha..
 
Hallå.. kan ni tänka er att jag Hanna har kollat på varendaste minut av Idrottsgalan 2009. Det trodde man inte.. Men jag ska därför utvärdera den lite eftersom det är så jag fungerar, men eftersom klockan är mittinatten så ska jag göra det enkelt.

ÄLSKAR
Peter Johansson - ni vet killen som jag tjatat i här på bloggen för några månader sedan och sen var det en vända för cirkus ett år sen.. han är bara för härlig.

Dalkurd - jag älskar kreativa och målinriktade människor. Dessa killar har dragit ihop ett eget fotbollslag och har sitt näste i ett garage.. de har förlorat endast 4 matcher på 5 år tror jag det var. Detta var tydligen jättebra för de spelar så pass många per år. De har hoppat upp en div för varje år och är nu i 2:an tror jag. Detta är ganska bra lag tror jag. De satsar iallafall på att komma till 1:an och sen vidare till nått.. Allsvenskan?! Om två år vill de vinna priset "Årets lag". Är det inte underbart!!

Peter Settman - får en guldstjärna för sitt programledarskap!

OGILLAR
Asha Ali - jag trodde det var ett skämt. Syrran bytte kanal.

Rampen - Hon den där kvinnan hade precis stått och pratat om hur dåligt Sverige är för en handikappad person för hon hade suttit i rullstol efter något ben operation. Sen ska han som får priset komma upp på scenen och rampen är för tvär så de får knappt upp honom. Pinsamt!

Annars så har jag färgat kaluffsen idag..

eller syster gjorde det åt mig.

Jag har en ny fundering i mitt huvud, ska kolla med Malin hur hon tänkt men kanske kanske det kan blir en tur.. Berättar mer om det blir nått..

En bild från idag med luva och glajjor.
Nu borde jag vara trött så jag ska hoppa i säng..

Nyfiken

Nu ska vi kolla lite hur ni gör..

Härom kvällen så pratade vi om hur ofta vi byter sängkläder. Jag gör ju det 1 gång i veckan, eller iallafall alltid inom 10 dagar. Jag kan tvätta och sen använda samma påslakarn igen, men på något vis så måste jag tvätta dom ofta. Jag är en tvättoman, jag vet det. Men hur ofta är "normalt"?

Kom och tänka på detta igår när jag åter igen tvättade. Mina vänner anser att jag är lite galen. Tror de tycker 1 gång i månden är ok.. varannan vecka var även det för ofta enligt dom. Man ska ju även vädra sängkläderna varje dag. Hur många gör det? Inte jag, så jag kanske kompenserar för det med tvättningen?!

Mitti natten

Nu ligger Katten och väntar i sängen & jag borde verkligen sova. Men jag bjuder på en av de bästa framträdanden som Magnus Betner gjort, kika på den här nu om ni är nattugglor som mig..



Ska börja tänka på hur jag skriver här framöver också.. inte med en massa stavfel och punkter som jag älskar. Tror ni det går bra?!

Godnatt & Sov gott!


To day..

Ännu en dag har passerat.. & den har varit jättebra! Skön morgon och sen massa trevligt prat med Sofia och nu television kväll och tvätttid.

Det jag missade var hundträning med Helena och det var inte alls bra. Men soppan var på spisen och Fia var här så jag kunde inte. Men nästa gång ska jag fan vara sysslolös. Älskar att träffa Helena och hundarna. Helena är en av de allra närmsta vänner jag har, hon är den ärligaste och snällaste människa jag känner. Jag ska ta en tekväll med henne i veckan.. Komihåg det!


Sofia & jag åt grönsakssoppa och vitlöksbröd, Blev alla fel med denna bild, bakrunden blev inte som jag ville, vinklarna är helt väck, men soppan var jäkligt god.

Imorgon ska jag börja ta tag i mitt liv igen. Planen för just imorgon är 1 promenad, söka två jobb, kolla upp teckenspråkskurs, kontrollera vikten, ringa akassan/facket och kolla på CSI klockan 21..

It´s hard to win samebodys trust but it´s really easy to loose it. / kommissarie Barnaby

Mini shopping

Idag har jag varit en sån kund som affärer lär hata.. Sofia kom till mig men var så rastlös så hon tyckte vi skulle hitta på nått. Ja sa att jag behövde köpa lite presenter eftersom V, Sam och mormor fyller år denna vecka.

7 minuter i fyra var vi på Rusta.. kunde ju bara kika in där.. sen kom vi på att det var söndag och allt stänger klockan 4 i Bollnäs.. Så vi speed shoppade lite..

Sen åkte vi hem och kikade på Pinocchio och kokar nu soppa.. vitlöksbrödet är i ugnen och Sofia ruschade precis iväg och skjutsade hem sina föräldrar.. men snart ska vi äta och kolla vidare på filmen som står på paus...

Jag eller dom/den/det?!

Alltså det här med Facebook.. jag får typ ett mail om dagen om att jag blitt inbjuden att gå med. Kul.. jag vet att det finns så jag väljer ju troligtvis att inte gå med eftersom om jag skulle viljat det borde jag ju gjort det redan?! right?!

Är det människor som skickar dessa mail eller är det Facebooks datasystem? Det kanske ser att jag inte är medlem så därför skickar den mail till min adress...

Jag är ju trots allt frestad att skaffa det där nedrans beroendeframkallande skiten.. Man ser ju i dessa mail hur många som jag känner som verkligen har det också. Massa skojiga människor!.. men idag blir det Nej!

Så få se vem som vinner  i det långa loppet Jag eller Facebook..

Katten

Jag har pysslat ihop ett litet klipp på Katten.. Lila och fint blev det..
br />Lyssnar ju endast på Spotify i dessa dagar så det var lite trist att jag inte ens hade 1 endast låt på minidatan.. ska fixa det till nästa gång.. Promise!


Irriterad

Ett nytt jäkla gupp har satt sig och irriterar mig hjärna och min bil..


Nu ska jag strax krypa till kojs.. ska diska och städa kattlådan först bara.. fun fun fun..

Fondue

Ikväll har jag lyxat till det med efterrätt.. Jag bjöd på Choklad fondue.. eller inte riktig men så som jag gillar det bäst 100% choklad. Om det ska vara fondue så ska du ha i grädde eller olja och skit, det har inte jag men jag kallar det ändå fondue..

Syrran somnade dock när hon la V så det var bara jag och Elina och Nils som smaskade på detta. Sen väckte jag dock syrran och hon och Sam åt upp resterna när han kom hem från Bandyn..

Hur gör jag:
Vi hjälptes åt att skära upp all frukt, Nils tycker det är roligt att få använda kniv så det passar perfekt när det gäller detta. Han fixade det såklart galant och dom blev så fina bitarna. Det man ska tänka på är att inte skära för små bitar för då ramlar dom bara av i Doppningen.
Sen bryter man chokladen i bitar, värmer 30 sekunder i micron, rör om med helst en plastsked, värmer 30 sekunder till, rör om och sen 30 sekunder till.. sen är det klart.. då är Chokladen halv varm, då den är som godast. Detta är en perfekt efterrätt om man ska sitta och Snickerisnacka efter middagen..

Idag tyckte jag att

Kiwin var godast

Videoblogg..

Fan så lämpligt när jag är så seg..

Vi är ganska slöa allihopa här idag..

Tidigare idag stod jag på denna, i några få minuter, lessnade rätt fort.

De på gymmet är mycket smidigare..


Segast i stan

Är så trött idag igen.. men nu ska jag åka till Växbo och åka lite skoter och träna i deras nya gym. Mamma och Johan har ju blitt hurtbullar som ska träna mycket och har därför gjort om ett av rummen till gym.. haha det trodde man ju aldrig skulle hända. Men eftersom och inte har något gymkort nu så tänkte jag ta tillfället i akt och utnyttja deras..

Detoxen går väldigt segt att få i mig idag..

Förstår ni hur varmt det var inatt när vi åkte hem.. minus 4 grader, som vår.. Äsch nu måste jag få lite fart.. kan inte ligga här som en död säl hela dan..

Jag vill åka på semester till solen!

Natt..

Gud va roligt jag har haft ikväll.. längtar till näst gång..
Nu ramlar min granne in genom porten också..

Fick god mat och super trevligt sällskap hos Nina ikväll. Det är bara kul & träffas och umgås och spela spel som vi gjorde ikväll..

Linda och jag förlorade dock hela tiden, men det var det värt.. Längst ner på denna bild ser ni mig i 9:an.. tredje från vänster.. var rund som ett klot då..

Nu ramlade hon ut igen.. grannen alltså..

Nu är jag alldeles för snurrig för att sova men det får bli någon timmes filmkikning innan sovdax.. Gonatt mina kära och okära..

Slösa

Känns som att jag har slösat bort hela denna dagen. Skumt att jag ena dagen kan vara såsjukt kreativ och pyssla på med allt möjligt och idag har jag inte ens gått utanför dörren. Har kollat på Sjunde himlen på tv på förmiddagen och lyssnat på the voice sedan igår när Katrin var där. Sen vet jag inte om jag kan nämna så mycket mer jag gjort idag. Eller avloppsgubben var här tidigare idag.. rensade bort nå skit som fanns långt nere i röret. Undrar om det är några av mina hårnålar?! Pappa säger att dom är dödens för avlopp..

Ryggen känns iallafall otroligt mycket bättre idag, jag kan resa mig och sätta mig utan att halft dö för att jag håller andan. Har även pysslat lite med kort såklart.. ett hemma hos collage från syster och Sam.

Blev helt ok för att vara mitt första i det programmet.. Har bytt bort det nya nästan helt för det blir suddiga bilder. Hoppas detta håller bättre kvalite. Kortn är dock inte i värdlsklass.. men jag tog de jag hade på minidatan.. haha..

Om 1 timme ska jag åka till Nina på tjej kväll.. jag blir upphämtad och hemkörd, hur lyxigt är inte det? Jag brukar alltid ta min egna bil. Men idag ska vi prova på något nytt..

Måste kanske ta tag i mig nu och smika mig lite och sen springa till Systemet, har bara lite dålig motivation. Men jag ska peppa mig lite nu, för det lät som att Nina var lika trött som mig.. & vi ska ju sjunga och dansa natten lång?!.. Right..

One mission

Jag hade en sak att kommaihåg idag. Det var att ringa Facket före klockan 12.. 3 minuter över kom jag ihåg det. Bra gjort!.. då var det stängt..
 
Klockan 06:37 imorse ringer min telefon.. Det står "Syster".. Shit hann jag tänka.. så svarade jag. Heeej Hanna! hör jag en glad röst i andra änden. Hej svarar jag mycke nyvaket.
Det var Nils haha..
Nils: jaha vad gör du då?
Jag: inget (mitt standard svar, vad jag än gör). Vad gör du?
Nils: Jag sitter och bajsar..
Jag: okej
Nils: Jag fick spela lite (på telefonen då, hans nya nöje)
Jag: Jaha, men vad gör Vidar då? (jag hörde han tjottra i bakrunden)
Nils: Han är här,mamma orkar inte gå upp riktigt.
Jag: Nähe men är ni uppe själva då?
Nils: Nä mamma är i köket med Vidar..
Jag: Jaha.. men vad ville du när du ringde då?
Nils: NÄ..*tyst* MEN jag har inte ringt..
Jag: Jo men du rinde ju till mig nu..Vet du hur man ringer till rätt person?
Nils: Nä jag tryckte bara lite och sen fanns du här..
Jag: Okej.. men du ville inget speciellt?
Nils: Nej, men vet du snart ska jag till skolan.
Jag: Ja vad roligt!! Har du gympa idag?(hans favorit).
Nils: Men Hanna det har vi inte på fredagar, vet du att det är fredag idag? imårron är vi lediga. Vi har en stor is på skolan, där vi kan åka skridskor..
Jag: Okej vad skoj.. ska du äta frukost nu?
Nils: Vi kanske får äta i soffan framför tv:n.. Hejdå!
Jag: Ja gör det och mys lite grann! Jag ska sova vidare jag..Hejdå..
 
Här har ni mostren:


Nils


Vidar
Dom är så härlig. Blev alldeles glad i morse.  Men det kändes skönt att inte vara syster som måste gå upp och börja sin dag då.. för jag var bara såå trött..


Förvånad

Nästan alla jag känner skaffade Facebook på en gång när det kom. Utom Hanna och Nina men efter ett tag skaffade även dom det. Här trodde jag nu att jag var ensammast i världen om att inte ha Facebook. Men så hittade jag denna igår kväll

Detta visar ju klart och tydligt att över 30 % inte har Facebook. Jag känner mig nöjd! Men ändå lite förvånad..


Buhu

Skumt att säga hejdå till någon som man har så nära. Kommer att sakna Johanna som tusan tror jag. Men dom kommer säkert att få en välbehövlig semester. Dom kommer hem igen den 6 februari.. dit känns det dock inte så fasligt långt.

Har haft en riktig mysdag med mormor och morfar och ungarna idag, dom är bara för härliga. Men V är som ett litet monster om man inte ser upp.. ni ser ju i förra inlägget vilka hyss han har för sig..

Jag har även lyckats slarva bort kortkabeln, Smart?! Not! Nu blir det utan kort på bloggen ett tag.. skumt
snodde denna från google.
Var hem till mamma och pappa i fem minuter för hon ringde och sa att jag måste svänga förbi och hämta min namnsdagspresent. Hon gav mig Mia Törnbloms "en härlig bok". Jag tycker verkligen inte om henne. Hon lever typ som att hon vet allt och hon tycker att alla ska leva som henne och enligt hennes regler, det är min alldeles egna uppfattning alltså så det är inte alls säkert att hon ÄR så i vekliga livet. Men lite näsvis och underlig upplever jag henne. Så boken är alltså skriven av henne, är luden i sånt äckligt tygmaterial och i den gräsliga färgen orange. Så jag struttade in hemma och fick boken och sa nått i stil med "Äch jag gillar inte henne, hon är en en kärring..." Fan vad otrevlig jag kan vara!. Ångrade mig dock snabbt och skickade ett långt förlåt sms till min kära mamma som ska vara så snäll och jag  bara är elak. Det som kändes bra var dock att hon skriver mycket om de tolv stegen fast med andra ord, så det lättare ska gå in i en vanlig dödlig. Det hon också skriver om är att alla människor har ett val. Ja just det ETT VAL.. & jag älskar verkligen det! Jag har försökt prenta in det i min kära mamma i flera år, men lyckas inte.. nu känns det som att det är nära.. riktigt nära..

Idag står det:
Försök under dagen stänga av det som stör och släpp in det som stimulerar dig istället. Vad vill du bli stimulerad av idag?
 
Så finns det en ruta under "Mina tankar" där jag ska fylla i mina svar varje dag är det tänkt.

Vidde och...

1c6cbc39179da1ac83eef156181214e9.png

Vidde och jag bygger pussel:) så mysigt! Om någon timme sitter jag på Take off med en smarrig tacotallrik, längtar! Oj vad jag skriver det här inlägget som ett sms med massa utropstecken. Sam och Nils spelar X-box, fotboll.. Jag ska hjälpa syster i köket nu, eller iallafall hålla henne sällskap:). Trist att Helena inte blir med imårron, Men vi får säkert skoj ändå! Missade en promenad med henne nyss också bara för att jag är här hemma. Vidde har petat i näsan på katten Zlatan idag haha.. Han är helt galen! Nils var så lugn som liten så man är verkligen inte van en lika vild unge som V. Ryggen känns lite bättre nu.. Har inte tagit en Voltaren på 10 dagar minst, inte sen jag börja med detoxen. Ja men det här var min första mobilbloggning... Nu har jag slut på ord för tillfället.. Eller vad tror ni egentligen om "Gå ner i vikt" plåstren?


Katten

Alltså Katten är verkligen inte min vn idag.. Hon har flera filtar att ligga på och kudden och hela sängen och soffan. Men hon väljer

min väska som inte vill bli hårig.. jäkla katt..

Nu ska jag dra mig mot Växbo.. hälsa på syster och Mormor & Morfar.. ikväll är det middag på Take Off med Johanna och Andre som gäller..

Skype

Vilken toppen uppfinning.. jag kan umgås med Hanna & Loke hela dan fast vi inte bor nära.. Men på detta vis får jag ta del av deras vardag och kan prata med Loke och höra hur han hela tiden tjottrar och ramlar och skrattar..

Detta var min Hiss idag..

Efter tio

Vad är det för ansvarig människa som satt Malou von Sivers som programledare i detta program.

Hon låter aldrig någon prata klart och om någon får säga någonting så upprepar hon det, "Ja så du kände mycket Skuld och Skam!!". Hon säger också "För dig är det viktigt med ditten och datten".. Tycker inte hon är en bra programledare och jag stör mig enormt på det eftersom det ofta är bra gäster. Men det blir bara pinsamt när hon ska fråga saker som hon uppenbarligen redan vet.
Efter tio skulle vara så mycket bättre med tillexempel Kristin Kaspersen som programledare..

Idag var iallafall sångaren i Takida där, de pratade om självmord och depressioner, vilket är ett ganska känsligt ämne och hon har ingen känsla.. Älskar Takida! så jag kollade iallafall.. De kommer förövrigt till Trädgårdsscenen i sommar..

De spelade även denna låten, den handlar om hans mamma som var lite i obalans och hade problem med alkoholen..

Äntligen hemma

Haha jag skrev aldrig med slutklämmen igår. Det jag skulle komma fram till var att Jag som arbetslös gör massa saker hela tiden för att slippa vara sysslolös. Oavsätt om det är diska, träna eller sminka mig. Men ingen kan klaga på att jag inte gör någonting iallafall, det var lite ironiskt, för som ni ser så gjorde jag inget vettigt på typ hela dagen På måndag ska jag gå från att vara arbetslös till arbetssökande..
 
Idag har det varit rush sen jag vaknade halv 8.. började då städa, torkade allt och damsög och donade. Sen åt jag en sen frukost och sen åkte jag iväg till Sporthallen. Sofia och jag simmade en stund och bastade och myste.
2 timmar senare tog vi bilen och åkte mot Arbrå och träffade pappa och faxade ett papper. Sen åkte vi hem till Marlene och hälsade på. De kommer att få så sjukt fint i sitt nya hus.. Det huset dom bor i nu är också fint och stort. Säkert 10 rum och 2 kök och och en stor tvättstuga och ja jag skulle lätt bo där..
 
Sen åkte vi och hälsade på Sarah i bilverkstan i Lottefors..

Därför fixade vi lite med min bil också.. Så nu går det att öppna framdörren på min bil..haha.. underbart att ha vänner som fixar! Det hade blitt stora klunsar is innanför dörren så alla som inte är super smala har fått åkt bak i min bil i typ 1 månads tid. Vi stannad där ganska länge och snickerisnackade om allt möjligt. Sen åkte vi hem och åt och umgicks lite.
 
Nu har jag varit och handlat och skjutsat hem Sofia, har varit härligt och fått lite Sofiatid.
Får se vad som händer ikväll.. lite Sex and the City kanske.. & klockan 20 är det "Det okända", spännande!

Tips på bla Aftonbladet

Läser Aftonbladet nu innan jag ska hoppa i säng..

Ang Vargjakt
Då har de gjort en artikel om vad Elisabeth Höglund anser om detta. Hur har pratet gått där?! Hur i allsindar kom de att tänka på henne..
http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/elisabethoglund/article6412972.ab
 
Ang Fiasko för nya Göta kanal
Ja det var ju typiskt bara för att jag ville se den..
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6416651.ab
 

Mitt hetaste tips idag går på kanal 8, det är ett tv program som heter "Killer Couplers". Handlar om gamla mordfall där det utreder hur mördarna tänkte och kom fram till att bli mördare. Fanns det något i bandommen, träffade de fel folk eller ville de helt enkelt bara mörda människor?!

Idag

Som arbetslös tror ju människor att man är helt sysslolös så därför tänkte jag deklarera vad jag har avsatt min tid till idag
Jag började dagen med
2 timmars hemma pyssel; disk, plock mm..
1 timmes promenix till Charlotte och tillbaka i underbart väder.. dock kallare än igår..

30 minuter lunch, Havregrynsgröt
20 minuter fix med bloggen.. ändrat signaturen..
2-3 timmar Sex and the city, halva säsong 1
1 timme fix med bilder
30 minuter provat olika sminkningar
30 minuter dusch
30 minuter läst bloggar
20 minuter promenad till bowling, fick vitt hår pågrund av kylan

1 timme bowling
30 minuter promenad hem, knäppte kort på bandy grejen. När jag kom hem så fanns det 3 snölyktor som lyste så fint och välkomnande, älskar kreativa barn.
1 timme Bones
1 timme Min plats i solen
20 minuter drickande av detoxen.. går segt nu..

Som ni ser så har jag inte sökt ett enda jobb och inte heller lekt med Katten som jag borde.. attans mig! Har lite ont i ryggen också, hur går det att blanda Voltaren med Detoxen och Plåstren?! Kan ju inte vara någon fara...

Bio


Fun fun fun

HÄRLIG TOA?!

Den här damen ska snart gå på en,

Detta är en ute-toa i Houston, Texas:

Så, nu har vi sett UTSIDAN,

Men kolla in INSIDAN:

Toan är helt gjord av en-rikningsglas!

INGEN kan se utifrån och in,

Men när du sitter där känns det som alla kan kika in!

SKULLE DU KUNNA???

 

 

Målat badrumsgolv!!

Föreställ dig att du är på fest, på den tionde våningen av ett höghus.

Och du måste på toa.

du öppnar badrumms dörren…….

Se upp!

Ramlar du genom golvet här?

Skulle du våga gå in??


Pyssel

Till Anonym: Jag har gått på Balsam metoden förr. Men jag gillar att tvätta håret för mycket så det brister efter några veckor/månader. Har du någon blogg så kan jag kika på den får se hur det funkar för dig?! Mitt hår blev ännu mer lockigt om nu det är möjligt och mådde nog bättre men jag mådde inte bättre av att inte få ha i massa jox och smörjor så jag slutar alltid:P..

Nu är jag äntligen klar.. PartyLite väskan är packad och alla "gamla grejer är ställd i en papperspåse för utförsäljning.
Dom byter dofter hela tiden..

Alla dessa är försvunnen & här finns några av mina favoritdofter Skogsdunge, Vita snöbär, Yuzu & Lime, Kiwi & Jordgubb, Goji Bär & Choklad, Grönt blad Aloe, Elderflower springs..

Katten är något less på mig..

Så vi får hitta på nått kul i eftermiddag innan jag ska iväg & bowla.. Nu ska jag gå en liten promenad..

Super Quick derma patch

Nu sörreni ska jag prova någonting nytt, det heter "Super Quick derma patch". Typ som "sluta röka" plåster fast för tjocka människor.. "sluta vara tjock" plåster. Nä men allvarligt talat så ska det vara något som kickstartar igång viktnedgång.

Så här funkar det:
Placera ett Quvick-plåster på överarmen, ryggen eller låret. Byt plåster efter 24 timmar - sätt nästa plåster på ett nytt ställe. Använd i 14 dagar/plåster. Upprepa kuren om du önskar men avvakta i 1 till 2 veckor. Drick riktigt med vatten!


Innehåller
Fucus vesidulosus (blåstång, en gammal nyttoalg),
Havstång(Kelp, brunalger, grönalger och rödalger. 10mg per plåster),
Paulina cupana/guarana(en typ av frukt som är energigivande, typ som koffein. 10mg. per plåster)


Övervikt och fetma är inte ett stort problem i Japan, och det sägs bero på bl.a. att japanerna använder havstång vid matlagningen nästan dagligen. I det här fallet är det jod från tången som överföres till kroppen och påverkar ämnesomsättningen. Förbränningen ökar, och kilona försvinner balanserat. En kur på 14 dagar är för många nog för att få igång en stabil och bestående viktminskning.

Vi får se hur det går. Håller er naturligtvis uppdaterade hela vägen med start idag! Om jag inte bloggat på en dag eller så så kan ni ju ringa å kolla så jag lever..

Hanna kockar

Är jag inte för duktig bara.. jag fixade det.. tror det funkar nu..

Här lagar jag snabbpastasås med tonfisk, tomat och purjolök.
1 burk tonfisk
2 tomater
1 dm purjolök
2 msk tomat puré
2 dl creme fraiche
1 dl vatten
1/2 grönsaksbuljong tärning
salt, vitlökskrydda, citronpeppar

Detta handlade jag idag när jag var ute och gick. Grejen var att jag hittade ett pantkvitto i fickan och tänkte att jag kunde köpa nått skoj.. Men sen blev jag smart och tänkte att jag ska ekonomihandla.. så då bestämde jag att jag fick handla för de småpengar jag hade och pantkvittot..

Totalt blev det 54,5 kronor plus 24kr pantkvitto.. Bra gjort tycker jag!


Detox

Detoxen i all ära men nu börjar den bli tjatig..

 
Försökte göra en fin film till bloggen när jag lagade mat också, men så blev den 10 minuter och 6 sekunder så nu kan jag inte ladda upp den. Får högst vara 10 minuter..Attans..


Promenad till affärn


Jag fick en chock när jag kom ut idag.. kändes nästan som sommar motför igår. Igår brände det i kinderna så fort jag kom ut, idag slängde jag två kartongen med sopor i det lilla lilla hålet och gick ända till Lindas gamla hus innan det började kännas vinter. Är så otroligt fint ute nu! Blir nog en till promenad ikväll kanske, om värmen håller i sig..

Nu måste jag fixa lite med Partylite väskorna, sen ska jag ge er ett mattips och även berätta lite mer om "Gå ner i vikt plåstren".. haha..

Bjussar på en till bild oxå..


Whopidoo

Vad ska denna dag erbjuda mig? Vad ska jag erbjuda den? Har inte gjort ett dyft idag, bra plockat lite bland alla grejer här hemma och lyssnat på grannarna som fått hemleverans av ägg och tjattrar på om allt och inget.
Jag tycker verkligen om mina grannar. Jag har ju bara skrivigt om party grannarna förut och dom är mycket lugnare nu, inatt var dom dock uppe och hade besök till runt 1 så om jag skulle jobbat idag skulle jag varit ganska trött.

Men nu skulle jag ju skriva om mina underbara små pigga damer som jag bor vägg i vägg med. Dom är alltid trevliga och gnäller aldrig om jag spelar musik högt eller har folk här.. Jag tror dom hör lite dåligt för jag hör alltid deras tv och ena grannens telefon låter som en väckarklocka inne hos mig.. haha men det stör mig inte. Så före jul ställde jag ut en lykta utanför vår trappuppgång och dom knackade till och med på min dörr och sa att jag gjorde så fint.. Gott luktar det också sen du flyttade in.. haha undra vad det beror på?!(kanske att min lägenhet är typ som ett förråd av partylite ljus). Jag kan knacka på och låna saker och dom bjuder alltid in mig. Sen den vänstra grannen är ju super snäll när min katt rymmer till henne och springer in genom hennes balkongdörr. Hon tycker att den kan stanna ett tag..

jag blir vansinnig på Katten att den inte kan hålla sig hemma.

Nu måste jag nog ta tag i mig själv & äta havregrynsgröt och sen ta en kort promenad i kylan..

PartyLite

Nytt år nya produkter! Det är så kul. Även om jag inte köpt så mycke nytt eftersom jag inte har så jättemånga partyn.

Nu har jag skrivigt mitt namn på alla kataloger, ett riktigt evighetsgöra. Tänkte iallafall att jag skulle visa er de nyaste finaste sakerna jag har köpt..

ExpreScents Brudpar
Den första i en samlarserie med parfymerade minnessaker. Porslinspar håller ett hjärta som sprider väldoft. Lavendeldoft medföljer. Pris 359 kronor, vilket i PartyLite världen är väldigt billigt för en sån här fin sak.

Sakura votivljushållare
Pris 215 kronor eller 389 kronor för två, jag köpte två. Super fina och mycket större än vad man tror, ca 8 cm hög.
 
Så mysigt att sitta och pyssla med Party grejerna men det är också hur mycket jobb som helst..
Finns flera nya härliga dofter, mina nya favoriter är Svart Hallon, Kakglasyr, Vaniljkräm, Tusensköna & Aprikos och Tropiskt vattenfall är super fräsch!
 
På varje party har jag ett lotteri med beställningslapparna eller frågelapparna och jag har verkligen gjort super bra Gåvor/vinster nu..

Det är ett votivljus & en votivljushållare.. är super nöjd!

Ps. Hanna jag använder www.picnik.com och ett program som heter Photofiltre för att fixa och trixa med mina bilder ds.

Lockig

Jag blir alltid lika förvånad?! när jag hoppar in i duschen med spikrakt hår och hoppar ut med detta

Hur är det möjligt? Jag tänker att nu kanske det stannar rakt.. haha.. men det gör det aldrig. Dom bara snurrar upp sig igen och ser precis ut som innan..

Promenad

Jag har gått på tanken en bild säger mer än tusen ord de senaste inläggen..

Nu har jag precis kommit hem från en liten liten

Det var faktiskt jätte skönt, trots kylan. Så nu är det slut på latheten här hemma. När jag kom under tunneln så kom jag på den brilljanta idéen att gena under bron. Ja ni ser ju hur det slutade.. snö upp till knäna. Var trevligt att träffa Johanna lite, hon åker ju snart.. jisses att vara borta 3 hela veckor. Det är verkligen sjukt länge!

Jag längtar till fredag! ännu en tjejkväll med massa mys..
Nu ska jag hoppa i mitt härliga bad som står och doftar och ryker.. så nu försvinner mitt underbara raka hår..

RAKT

Jag var ju och hälsade på Helena igår och hon plattade mitt hår. Är så nöjd med att kunna borsta mitt hår när det är torrt, kan ju aldrig göra det när jag är "normal" det vill säga lockig.


Gårdagen


Paj

Underligt namn på något så gott. Jag har egentligen aldrig gillat paj,

men denna som jag gör nu är lite knäckig och knaprig inte torr och fnasig.
Kollade som ni kanske förstår inte så mycket på Let´s Dance igår, läste ut boken istället.
 
Men jag kikar lite på det nu och fått lära mig att:

Stefan Sauk är skådespelare, en actionhjälte.. haha..

Victoria Sandell Svensson är hon som spelar/spelade fotboll, de presenterade henne som det iallafall.
Elin Kling är en bloggerska så där kom det in iallafall Mode redaktör var hennes title.

Marcus Birro var författare.

Så nu har jag blitt lite mer allmänbildad. Nu ska jag hoppa i dans outfiten och dansa mig lite fit(tränad).


Magdalena Graaf

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Jag sitter nu här lite chockad efter att ha läst denna bok. Jag följer ju slaviskt hennes blogg och har ju förstått att hon är världens mest godhjärtade människa. Men jag förstår verkligen inte att hon idag har en bra relation med denna man. Firar jul och bjuder hem honom och umgås och pratar med honom.
Boken handlar om en väldigt turbulent tid i hennes liv. Hon var 17 år tror jag när hon träffade denne finske gangster som det kommer visa sig är våldsam och bryter ner henne totalt psykiskt. När hon är 21 år flyr hon med deras gemensamma son. Hon bor gömd på väldigt många orter och i flera olika familjer. Jorma som puckot heter sätter ett pris på hennes huvud och hennes syster Hannah. Hon är alltid rädd och livet blir aldrig normalt. En dag bestämmer hon sig för att hon inte vill fly längre. Hon bestämmer möte med Jorma vid sin pappas hus i skogen. Hon säger till honom att hon inte vill leva gömd längre hon vill flytta hem (Göteborg/Stockholm). Han går med på att låta henne vara.
Jag fattar inte..
Sen bor hon i sin lägenhet i Göteborg och sen hem till sin mamma och sen till en lägenhet med sin syster. Hennes mamma och mammas gubbe Gunnar har långa samtal med Jorma för att han ska komma rätt i livet igen.
Denna man är alltså den som misshandlat deras dotter svårt och förstört hennes liv i flera flera år.. Men dom är ju kristna det kanske är därför. För jag tycker verkligen det är överdrivet godhjärtat att bli vän med honom. Jag förstår verkligen inte, jag blir nästan arg. Alltså två år efter deras dotter varit isolerad och gömd så firar de jul med honom. Jag förstår att om han blir en ansvarsfull människa får träffa sin son igen, men att ta med honom i familjen igen är för mig en gåta.
Hela min bild av Magdalena är förändrad just nu, till det sämre faktiskt.. känns lite som att hela boken är osann på något vis. För man kan verkligen inte bli vän med en människa som nästan dödat en. Det är inte friskt. Hur kan hon/dom sitta och prata med honom?! Vad säger dom?

Fan fan fan att jag läste dom där sista sidorna.. jag ville inte veta att de firar jul tillsammans och umgås..
Innan dom skulle boken fått 5 av 5 möjliga, detta för att hon skriver med sån inlevelse och beskriver små detaljer som gör att man känner sig delaktig. Men nu blire 2 av 5 möjliga..

Kvällen

Tänkte att jag skulle kolla på Let´s Dance ikväll. Har aldrig följt det programmet förut. Men jag såg namnen på Aftonbladet och jag vet vilka 3 är till namnet (Agneta Sjödin, Molly Sandén, Gudrun Schyman och jag känner igen namnet Elin Kling men jag vet inte vem hon är).
Nu ska jag kika på dom får se om jag vet vilka några fler är.


De tävlande är alltså:
Victoria Sandell Svensson - det finns någon fotbollspelare som heter så va? Men hon ser äldre ut på bilderna, dom som spelar är ju unga och hurtiga.


Stefan Sauk - Bilsport?! Nä allvarligt talat har jag ingen aning vem han är.

Molly Sandén - Underbar! Hon är verkligen en person jag tycker är otroligt duktig och normal för att vara artist.

Elin Kling - Aha det är hon som har hand om kläder och sånt kanske?!.

Willy Björkman - Haha ja men honom känner jag ju igen. Älskar Bygglov!

Mattias Andréasson - Åhhåå det är han Westlife killen. Vet inte vad jag tycker, gillar inte hans musik.

Peter Wahlbeck - Komiker?! Kan bli spännande.

Gudrun Schyman - Detta ser jag fram emot, hon brukar ju vara så stel och trist annars.

Marcus Birro - Vet inte vem han är och har aldrig sett honom förut. Nått med sport kanske för han skriver om fotboll i sin blogg.

Claudia Galli - Jag känner igen henne från typ Tre Kronor? Är hon den som var känd för några år sen som får vara med? Kan bli roligt för henne!

Agneta Sjödin - Jättekul! Tyckte alltid hon var så mycket bättre än Gunde i Fångarna på fortet.

Rabih Jaber - Är han ens känd? Han åkte väll ut alldeles i början av Idol i år.

Summasumarum är det jag som är ouppdaterad eller känns det som lite få kändisar? Det är 4 som jag överhuvudtaget inte ens vet vilka är. 3 av de kvarvarande är inte ens känd, antingen inte blitt det ännu eller inte är det längre.

Jag är lite förvånad att det inte är någon liten bloggerska med, men dom tjänar väll tillräckligt ändå och gillar inte att jobba hårt och lära sig dansa?!

Nästa år kanske ännu okändare folk får vara med.. typ jag & du..

Pappa och Johan åkte precis hem

Jag är hellycklig att den är åter brukbar..

Kärlek

E-kontakt, jag gick med där en sväng(3 dagar gratis) för ca ett år sedan. Får dock fortfarande informationsmail. Det står att "du har haft 17 nya besökare" och "du har 37 nya mail" bland annat. Ibland får man även ett mail där det står, "Dessa matchar du bäst med i ditt område" eller nått liknande. Skulle nog aldrig våga träffa någon av dom iallafall, tror dom e mördare allihopa.
Idag fick jag iallafall ett sånt där mail och jag brukar i vanliga fall radera dom bara eftersom jag ändå inte kan svara eller kontakta dessa utvalda män på något vis, för då måste man betala. När man väl klickar på länken blir man inloggad och kan se vad alla skrivigt och vilka som besökt din sida. Jag behåller dock mina utskicks mail så jag kan snoka vilka nya i Bollnäs som registrerar sig, det är sjukt så många okända singlar det finns i stan. Idag har jag fått typ 3 flirtar från en man som är 46 år och från Bollnäs " Hubbe46", han vill även se mina foton, men det får han inte. Givande! Precis vad jag söker.
 
Den jag dock lätt skulle kunna ha pratat lite med beskriver den han söker på detta viset:
Tänk att få vara en snöboll.
Födas genom kramar
flyga genom livet
och kanske träffa nån
som man smälter för.


Är det inte underbart?


Sova

Sova kan man göra när man är gammal har jag fått höra hela min uppväxt, så jag lever på den sägnen. Jag sitter och pysslar och trixar med korten.. ska ge er ett smakprov här på hur lätt det är att göra en ganska stor förändring på ett kort.

Så såg kortet ut från början
1


Ganska trist och ordinärt men jag gillart dock.
2


Suddade till det lite, passar mig lite bättre än rak kant
3
Sista bilden blev, ja ganska mycket jag haha.. men det beror ju på vad man ska ha den färdiga bilden till. Jag gillar bild nummer 2 bäst denna gång eftersom jag ser färgerna och jag ville ha en bild som visade mitt nya armband som jag fick gratis när jag gick med i Sex and the City klubben..

Vad tycker ni?


Bara för dig Hanna T eller F menar jag..


Jag vill verkligen veta vad ni tycker nu!!!!!


Tycker denna bild passar dagens citat:


"Ingenting röjer tydligare en människas karaktär än de saker hon finner skrattretande."


Kristin

Jag har en vänner period så nu kommer ni att matas med mina vackra vänner..
Först ut var Sarah men hon fick inte ens en ram runt sin bild med hon fick bort sina fina röda ögon iallafall.

Som rubriken påpekar så handlar detta inlägg om Kristin.

Kristin är en tjej som jag träffade när hon hade praktik på Växbo fritids. Jag jobbade där under denna period och vi kom väldigt bra överens. Jag har träffat henne lite nu och då och hon är verkligen alltid lika snäll och rolig.

Hon bor nu i en liten by 8 mil nordväst om Örebro och är sällan hemmakring men just nu är hon hemma så vi passade på och tog en kopp te och pratade, massor..
Det är lite underligt att vi kan prata så mycket eftersom vi egentligen inte känner varandra speciellt väl. Eller det känns på något vis som att jag känner henne väl trots att vi väldigt sällan ses. Hon har underbar musiksmak och lever livet precis rätt!

Parkbadet

Vi har varit på Parkbadet i Sandviken idag. Vi hade det helt enkelt underbart!

Jag & Elina i vågorna..
 
Väldigt dåligt väder att köra bil i, det snöade och yrde som fan i Gävle. Men man måste ju hem så det gick sakta och säkert. Jag hatar dårarna som kör om fort fort, som inte kan ha mycket kontroll på sin bil. Det bara yrde snö så vi fick åka ännu saktare när någon körde förbi så såg man inget på flera sekunder och det är ganska lång tid på vägen.

Tidig morgon

Idag var jag uppe med tuppen idag.. kvart i sju vaknade jag. Det är så underligt men men det är bara att ta till vara på piggheten så nu har jag haft mysmorgon och tänt ljus och fixat lite med en massa kort.

Kanske måste äta något mer innan vi åker men det får bli en frukt tror jag. Jobbigt att vara borta hela dagen utan att få laga sin egna mat.

Mitt bästa tips en dag som denna är

Den är så god och en perfekt sammansättning av olika smaker. Den innehåller bland annat, Hasselnötter, Havregryn, Fiber havregryn, Linfrön, Solroskärnor, Kanel, Ingefära, Rågflingor och Russin. Jag fick den i Julklapp av min Johanna. Fattar inte att hon åker till Bali om en vecka och blir borta TRE hela veckor.

Nu ska jag kolla på The Voice - Katrin is back!

Älskar denna

Nu måste jag sova.. ska ju på äventyr imårron..


Köket och babbel

Nu hade jag skrivigt ett långt fint inlägg om allt och inget och så försvann allt. Finns det något som gör mig galen så är det när datorer inte gör som jag vill, men nu har jag varit arg i 30 sekunder så nu börjar vi om..

Jag har iallafall använt mitt kök som modell idag..

Sen pysslade jag lite i programmet, det är väldigt enkelt med inte så värst bra faktiskt. Förväntade mig lite mera.

Min kära Mormor & Morfar hade TRETTIOFYRA minusgrader idag.. jag har inte ens stuckit ut näsan och känt kylan.

Det jag hade skrivigt mest om var min nya affärs idé "Hannas Catering" men ni är ju smarta så ni kan ju räkna ut vad jag ska göra kanske..

Känner förövrigt redan av att jag börjat på Detoxen, den är verkligen underbar! Ni borde alla tvinga er själva att göra den.

Svenska Hjärtan

Jag är inte den som varit odelat positiv till Svenska Hjärtan. Tyckte det var lite halvtöntigt och långtråkigt de första gångerna jag såg det. Men jag fortsatte kolla eftersom jag ville hitta det som Hanna och Sarah satt och yrade om dag in och dag ut. Om man av någon självklar anledning har missat Svenska Hjärtan så måste man dock se några klipp. Jag blir lycklig av Svenska Hjärtan, det bara är så.

http://www.youtube.com/watch?v=pXd4dLWo3bs
Louise och Harald skaffar en ny hund, Tarzan! Hon är ju för härlig!
 
http://www.youtube.com/watch?v=A4c3AREohn0
Elisabeth och Berit pratar om Nils friningar.. lyssna på vad de säger.. Friade han igen?, Ja ja men bara liiiite grann.. haha.. så underbart..

 
http://www.youtube.com/watch?v=xTsVOoYlvBE
Elisabeth och Börje sitter och pratar. Jag älskar när hon ryter i till honom. RYCK UPP DIG; RYCK UPP DIG!!!!!!! haha, så underbart!
Du behöver ett arbete Börje och MAT!!!

 
http://www.youtube.com/watch?v=DdXnmOR3H6I
Börje och Marianne planerar hur man skulle kunna mörda sin gamla fru och man. Lyssna på de sista sekundrarna.. haha.. "Dom kan simma" det är ju bara för härligt. 1,40 in i filmen så låter Marianne som Anna Skipper, ni vet hon i "Du är vad du äter". Exakt lika!
 
Man blir helt kär i personerna som är med. Varannan är otrogen och det finns alla problem och livsvändningar man kan tänka sig. Handikappat barn, alkoholproblem, relationsproblem, renoveringar, inget jobb, för mycket jobb, för lite pengar, massor med pengar, eget företag, skilsmässor, ta hand om sina gamla föräldrar, parters som dör, barn som flyttar hemifrån, hus som måste säljas..

Sarah

Jag kan inte hålla mig borta.. haha..

Tänk vad jag saknade Sarah på jobbet de sista månaderna...

här är en av våra otroligt givande pratstunder på jobbet:
Hanna Jonsson (09/24/2009 09:44 AM):
 Fan vad inläst han är på mördare:S
Sarah Törnros (09/24/2009 09:45 AM):
 jag lyssnade inte
Sarah Törnros (09/24/2009 09:45 AM):
 :P
Hanna Jonsson (09/24/2009 09:49 AM):
 Nää.. men jag vill oxå kunna inte lyssna.. men jag hör
allt:(
Sarah Törnros (09/24/2009 09:55 AM):
 bara stänga av öronen :p
Hanna Jonsson (09/24/2009 09:55 AM):
 Det går inte..
Sarah Törnros (09/24/2009 09:56 AM):
 kanske nyfiken?:P
Hanna Jonsson (09/24/2009 09:56 AM):
 Ja.. de med..
Sarah Törnros (09/24/2009 10:25 AM):
 wipidoo
Hanna Jonsson (09/24/2009 10:27 AM):
 :D

en till:
Hanna Jonsson (09/22/2009 08:16 AM):
 Jag blir alldeles matfixerad när jag ska skriva allt jag
'äter
Hanna Jonsson (09/22/2009 08:17 AM):
 Jag tänkter konstant på hur och när och vad jag ska
äta:P..
Hanna Jonsson (09/22/2009 08:17 AM):
 Men det kanske är bra.. så jag vet vad jag ska stoppa
i mig för att det ska vara ok:D
Sarah Törnros (09/22/2009 08:19 AM):
 tugga tuggimmi mellan måltiderna eller nå? men det
är ju bra om du har ungefär samma mattider :)
Sarah Törnros (09/22/2009 08:24 AM):
 jag sökte 8 jobb igår iaf:)
Hanna Jonsson (09/22/2009 08:31 AM):
 Va?
Hanna Jonsson (09/22/2009 08:31 AM):
 Vart hittar du dom?
Sarah Törnros (09/22/2009 08:35 AM):
 jag söker i hela sverige nu :)
Sarah Törnros (09/22/2009 08:35 AM):
 första idag nu
Hanna Jonsson (09/22/2009 09:17 AM):
 Första vad? har du sökt jobb nu=?
Sarah Törnros (09/22/2009 09:30 AM):
 yes
Hanna Jonsson (09/22/2009 10:45 AM):
 Varför håller du för öronen?
Sarah Törnros (09/22/2009 10:48 AM):
 kollade på ett klipp
Hanna Jonsson (09/22/2009 10:48 AM):
 om vad?
Sarah Törnros (09/22/2009 10:49 AM):
 mats alm
Hanna Jonsson (09/22/2009 10:50 AM):
 Den på 7 minuter? Det kollade jag på nyss:P
Sarah Törnros (09/22/2009 10:59 AM):
 ja :P
Sarah Törnros (09/22/2009 11:26 AM):
 luunch snaaaart
Hanna Jonsson (09/22/2009 11:27 AM):
 Japps!!
Sarah Törnros (09/22/2009 11:27 AM):
 jiiipppiiiiii
Hanna Jonsson (09/22/2009 11:28 AM):
 Du lät som bossen på tv spelet:P
Sarah Törnros (09/22/2009 11:30 AM):
 hahahha :P

gjorda av Sarah
Sarah har så underbara lösningar på saker och ting.. Jag är för fixerad på mat, ja men tugga tuggummi är hennes tips:P.. haha..

Imårron ska jag bjuda er på något av de bästa ur Svenska Hjärtan

God kväll


Shopping..

Nu har jag slutat shoppa allt onödigt. Det funkar ju inte att slänga ut pengar hit och dit när jag inte kommer att få någon lön framöver.

Kändes jätte skönt när jag var på stan idag. Inget som jag inte skulle köpa köpte jag, Stolt!

Men jag köpte allt jag skulle och gjorde allt jag skulle.

* Postade brev till A-kassan
* Köpte fot salva
* Bytte Trisslotter
* Köpte en ny bok

Älskar hennes blogg, kika in på den www.magdalenagraaf.se

Min fina Syster

Det är så många olika funktioner i detta program så jag blir helt galen. Men jag försöker åtminstonde. Detta är nästan hur kortet såg ut från början:

Fast jag har tagit bort de röda ögonen och beskärt bilden ganska mycket..

Kortet blev suddigare nästan när jag kände mig klar.. Men jag har tagit bort hårstrået på det högra bröstet, tagit bort de röda prickarna och ändrat till gammalt fotopapper och förstärkt hela kortet..

Men jag ska öva och öva. Men nu är det CSI.

Fotograf

Kanske ska jag ta och bli fotograf eller en sån som fixar och trixar med korten efteråt. Jag tycker att det är hur kul som helst. Får öva mig på korten jag lägger ut här på bloggen.

Mitt första försök i mitt alldeles nya fotoprogram.

Jag har verkligen haft massor att göra idag

* Anmält mig på arbetsförmedlingen
* Ringa Elina om Parkbadet på torsdag
* Ringa Syster om Parkbadet
* Faxa till Partylite
* Handla; havregryn, mjölk, tvättmedel och frukt
* Ringa behandlingshem
* Ringa Kalle (vaktmästare)
* Fixa med katt försäkringen
* Diska allt
* Göra om i köksskåpet
* Fixa med kattpapper bevisen
* Kolla med Essa vilka dofter det var
* Kolla med Partylite hur jag kan göra med ljusen som fattades
* Köpa batteri til vågen
* Laga minst ett riktigt mål mat - det håller jag på med nu.. potatis på spisen.

Allt det tjocka hann jag med..

Ps.. tror jag fick ett litet sammanbrott igår och det var en ny erfarenhet. Jag är egentligen inte alls en sån som alltid tror jag fått några allvarliga sjukdomar. Eller det är när jag väl har något fel så tror jag det är allvarligt men det är väldigt sällan jag har några besvär. Så det är inte något jag lider av dagelidax. Så oroa er inte.. & jag är inte gravid.

Personligt

Cancer eller Gravid?!

Jag är en sån människa som har väldigt mycket olika tankar om olika sjukdomar. Jag tror alltid att om jag har ont någonstarns så är det något allvarligt fel. Det kan vara hjärtat, hjärntumörer eller de flesta sjukdomar som man dör av, det jag gör är att jag ignorerar symptomen tills de försvinner.

Det felet jag har nu är att jag har ont i det ena bröstet. Jag har haft det i ca 3-4 veckor. Så läste jag på internet att det kan vara cancer. Det enda tipset jag skulle få om jag frågade någon lär vara att jag ska gå till läkaren. Men jag är övertygad om att om jag går och gör en undersökning så kommer jag aldrig ut från sjukhuset något mer. När man blir 30 år ska man gå på någon mamografi koll. Får väll hålla ut tills dess.

Mina symptom är:
* Ont i bröstet
* Magen känns underlig och uppsvälld
* Blitt blödig och grinar titt som tätt
* Mår illa om jag äter och även om jag inte äter
* Humör svängningar. Kan vara jätteglad ena minuten och arg i nästa.

Jag pratade med syrran om det igår och hennes tanke var att jag skulle vara med barn. I wish..

Det här är nog mitt ärligaste inlägg någonsin..

Bloggeribloggera

Idag har det varit en riktig bloggdag..

Mackorna blev hur goda som helst
 
Nu är jag inne på sista timmen.. Fya vad trist! Eller visst var det bara 8 Hanna & Sarah?

Lördag..

& har inga planer what so ever för kvällen.. Tragiskt eller Skönt?! har inte bestämt mig ännu.

Är inne på näst sista skivan av Svenska Hjärtan nu, börjar få lite abstinens redan.. men jag har ju 2 timmar kvar så jag får väll skärpa mig en stund till.

Jag borde ta tag i disken också, men känner verkligen ingen motivation för det. Har inte sökt ett enda jobb idag heller, inte hittat något passande. 1 Februari vill jag börja jobba, så om någon som läser detta behöver en "arbetare" så ring mig!

Idag när jag var ute och åkte så var det en helt fantastisk solnedgång

Visst är den vacker? Var som ett spjut rakt upp i himlen!

Nu ska jag göra varma mackor med svampstuvning, Smarrigt!

Food

Åt en supergod sallad på City idag

Rekommenderar stället starkt för en enkel lunch på stan

Impact

Är det bästa jag sett på tv på länge.. var igår klockan halv tio och andra delen är idag klockan halv tio på kanal 5.

Amerikansk science fiction-serie från 2008. En asteroid kraschar på månen med en gigantisk explosion som följd. Delar från explosionen når jorden men skadorna blir lyckligtvis inte så stora. Men snart börjar konstiga saker hända och man upptäcker att månen har fått en ny omloppsbana och kommer att kollidera med jorden. I rollerna: Natasha Henstridge, David James Elliott, James Cromwell, Steven Culp.

Se det!

Duktig?!

Men herre gud vad jag är duktig på att ändra mina rutiner. Jag kan inte! Jag bestämde mig ju för att ställa om dygnet för 3 dagar sedan.. det gick bra de första två kvällarna i säng före 23. Men igår kom jag ju hem vid 4 och idag är jag fortfarande pigg. Hur kan det vara så? Kanske kan lägga mig på spikmattan ett tag så jag slappnar av somnar..
Lite röd i ögonen?!

Men nu när jag ändå är vaken kan jag skriva lite om en grej som gör mig lycklig lite då och då..
SMS
De små orden människor skriver i sms kan verkligen förändra hela min dag. Idag tex fick jag ett sms från Johanna om att hon tackade för igår att jag kom dit och umgicks med henne. Jag fick genast ett smile på läpparna och kände mig lite gladare.

Har fått många sånna sms nu i juletider från personer som jag inte pratar med dagelidax! Underbart!

Äsh.. nu blev det ju NCIS också.. kanske tar spikmattan om 1 timme..

Make up

Jag har kommit in i en sminkperiod.. igår var jag svart idag är jag grön
 
Najs!
 
Jag har kollat på 5 avsnitt av Svenska Hjärtan idag, Herre gud alltså 5 timmar av mitt liv..
 
Nu ska jag susa till Växbo för lite mat och föhoppningsvis massa spel
Ambra har ett stort fult sår så hon får ha tröja på sig..

Nyåret!

Sanna bjöd på lyxmiddag..


Såå jäkla God sallad och passar perfekt ihop!!

Resten av min kväll i bilder..


Ganska bra knäppt..
Åkte till Christine och Andreas vid 10 i 12.. var framme 3 minuter i.. Då började nedräkningen.. 30 sekunder före tolv bröts strömmen.. gick på timer för ute belysningen.. haha så vi fic räkna själv.. å sen skålade vi..


Ute i kylan.. & myste med levande ljus!

Åkte sen tillbaka till Johanna & Andre

Party med massa spill och spyor.. Skoj skoj

Umgicks med Johanna halva kvällen till slut

Jag tyckte det börja lukta bränt i lägenheten.. när jag och Gustav går ut hittar han sin mössa i fickan och ett stort bränt hål..
Det sjuka är att när jag gick var det mer folk i lägenheten än när jag kom, fattar inte hur dom orkar riktigt.

En bil parkerad med varningsblinkers uppe på kanten där du kör ut från rondellen vid OK.. haha vilken bra formulering..

Jag är trött... locan är 20 minuter över 4 på natten.... shit!

RSS 2.0