Böcker..

Jag har ju läst lite också.. jag läste ut MORD.NET häromdagen..

Skriven av Buthler & Öhrlund
Den handlar om:
En frånskild mamma i Australien och en av topparna i Stockholms finansvärld förvandlas plötsligt till kallblodiga mördare.

Vem är den amerikanske soldaten som bryter nacken av en dataprogrammerare på färjan mellan Helsingfors och Stockholm och varför mördar en ledande politiker i Italien ägaren till ett pappersföretag i Malmö?  

Världens poliskårer står maktlösa när en våg av ouppklarade mord sveper över en lång rad länder, samtidigt som internationella företag utsätts för utpressning på nätet i stor skala.

Den svenske polisen Jacob Colt arbetar med några av fallen som inträffat i Sverige och när han tar kontakt med utländska kollegor, bland dem Hector Venderaz på FBI, börjar de ana ett samband mellan de till synes godtyckliga morden.

Spåren pekar mot Ryssland där mörka krafter har byggt ett gigantiskt mordnätverk med hjälp av Internet...

Den får  av 5

Ska läsa eller lyssna på deras andra böcker "En nästan vanlig man" och "förlåt min vrede" också..


 

Men nu har jag börjat läsa

"nästan död man" av Åke Edvardsson

Men den är jävligt seg.. har kommit till sidan 27


Boken..

Japps.. nu har jag fått den.. här kommer några smakprov..
Jag beställde den på http://www.ifolor.se/ och denna är hårt omslag med 36 sidor pris 348.95kr då är frakt på 49 inräknat.
 
Första sidan:

Underbart..

Massor med bilder..

Jätte bruna var vi!

Åhh jag vill tillbaka...

Lördag den 27 juni

I fredags tog jag mitt pick & pack & katt och flyttade hem till Byn. Så på Lördag morgon ville jag åka och bada och valet blev Skitjärn

Det var helt öde när vi kom dit.. jag & kidsen! Var där i typ 4 timmar innan vi åkte hem och vilade lite och sen tog en promenix med Tyson..

Han är så underbar den hunden.. Här fick Ellen gå en sväng med honom! Syrran sa igår "Undra om inte Tyson kan stanna här, kommer bli såå tomt utan honom".. & de förstår jag.. Tyson har nu blitt en extra barnvakt och lekkamrat. Finns alltid något att göra för barnen och mer promenixer blir det ju!

Vi gick ner till Trolldalen för ett dopp..

På kvällen grillade vi och det var hur gott som helst! Senare på kvällen ringde Anders & Lena.. deras motorcykel hade nå knas med bakhjulet så vi fick åka och hämta dom.. jag fick köra för att alla andra druckit öl till maten..

Tisdag den 23 juni

Woohoo livet rullar på..

Idag började Morden i Midsomer på kanal 1 igen Så det ska jag kolla på strax!


Jag har lost
  
Av de 4 jag ska gå ner till vi åker till Gotland..

Nyss ringde de från katthemmet och frågade om jag kunde eller om någon jag känner kan ta hand om några katter ett tag. Vara ett akuthem för de ska tvångsomhändertas.. Hmm jag som har min katt nu.. de kanske får bo i Växbo ett tag?!
12 stycken var dom..

Midsommar helgen 090622

Jo men denna helg var den mest hektiska på länge..
Fredagen slöade jag dock på dagen och sov länge!
Sen blev det partaj med släkten hemma hos Pia & Kent

Dom bor så fint!

Männen

Kvinnorna

Barnen

Dans


Massor med mat..

Ute mys..

Midsommarblomster!!

Senare på kvällen for jag vidare till Hällbo och hälsade på min älskade Linnea


Sen åkte jag till Ren för där var Helena, var där en stund med sen följde Helena & Mats med därifrån.. Helena och jag bestämde att vi skulle åka till Ludvika på hundtävlig imårron..

LÖRDAGEN
Så klockan kvart i 7 satt vi i bilen påväg mot Ludvika..
Helena & Lee kom 3 i Agility
http://www.youtube.com/watch?v=VTxyfngPmOA
och fick inget reslutat i Hopp..
http://www.youtube.com/watch?v=PqKyDzemkd0

Hundklubben var på ett jättefint ställe.. Jag älskar vatten!

Hittade hunden jag vill ha!!! Är han inte för söt?!

Så fint hela vägen ner och hem!

Kvällen spenderade jag med middag
Rullströmming.. är mycket godare än det ser ut

& Kortspel..

Dagen den 19 juni..

Hmm känns underligt att det redan är midsommar.. fattar inte vart tiden tar vägen! Idag har jag bara slöat och läst lite i min bok MORD.NET

Var ju vaken till mittinatten inatt för att göra klart fotoboken. Men gud så bra den blev! Hoppas jag iallafall får ju hem den om typ 2 veckor!

Idag ska jag pallra mig iväg till Pia(min faster) och Kent och fira midsommar. Jag tror de flesta av pappas släkt kommer så det kan ju bli kul.. Mikael, Sofia, Helena och dottern Juni, Kalle och dottern, Marlene och Sonen Pontus. + alla sambos..

Linnea vill att jag kommer till Sofias fest i Hällbo eller nått sånt. få se om jag tar en tur dit sen!

Helena ringde nyss och frågade om jag ville följa med henne och grilla med Mats och Helen och dom men jag sa att jag inte ville.. Känns lite jobbigt när jag går på Detoxen ju

Alla ska på fester överallt! Men jag håller mig nästan hemma


Katten trivsverkligen i sin nya tunnel!

Fotobok 090619

Godkväll..
Nu är jag precis färdig med min Fotobok med alla bilder från Bulgarien 2006, förstår ni vad seg jag är med att fixa klart med korten! De bara ligger och skräpar. Först nu har jag alltså tagit tag i saken.. Så först gjorde jag en halv bok på fuju/i nått sånt.. men där var det dyrare än där jag gjorde förra gången så då letade jag upp min förra bok om Valencia och hittade då till Ifolor.se en så bra sida och lätt de bästa priserna för fotoböcker! De har anpassat sidan så man kan välja Easy eller Expert.. man kan alltså få allt typ klappat å klart och bara att lägga in korten eller så kan du välja precis allt själv, färger, storlekar, hur korten ska vara, vart de ska vara, hur många bilder på varje sida bla. Underbart att det är klart, men det är roligt att pyssla med men nu är jag gansa trött!

Framsidan blev först så här

Jag & syster.. Men sen bytte jag ju program så nu är det samma bild men med blått runt om.. lägger väll in en bild när jag får den!

Nä nu måste jag sova! Fast det är ju MacGyver.. kan jag verkligen missa de?!.. haha..

Gonatt mina kära & nära..

VALEN SVEN 090618

Jo sörreni nu har Valen Sven tittat upp igen..

Så nu hör man vattnet hela tiden..

Igår testade jag min nya grill för andra gången.. blev mycket nöjd.. så gott..


Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för i Midsommar.. tror jag jobbade iallafall de 2 sista midsommarhelgerna.. hmm.. är så konstigt att vara ledig!

Just nu är det full fart på jobbet! Det är helt Galet mycket människor som ringer och det är fortfarande lika facinerande hur arg man kan vara på en kundservice/tjänst. Vi gör liksom allt för att hjälpa dom ändå hotar dom och är elaka. Men som sagt de flesta är ju snälla och tacksamma.. På ett vis är det skönt att det är mycket för dagarna bara försvinner!

Jämt när jag ser att det blir nästa program "Americas funnies home videos" på tv:n så tänker jag men det är ju inge bra.. men varje gång om jag inte byter kanal eller går därifrån så sitter jag och kiknar av skratt .. De är ju helt galna! Idag var det rutchkanor, fok som halkade och ramlar.. det är det jag tycker är allra roligast.. Haha..
Kolla på denna denna är så hemsk så den är jobbigt rolig..
http://www.youtube.com/watch?v=W-CXwgifA4U&feature=player<u>embedded Kolla reaktionen på mamman när hon ser att han hålla på att falla..

Söndag 090614

Den/Det som kom på Söndagar borde belönas.. det är den dag i veckan man får lov att göra absolut ingenting och bara vara..
Detta kan vara skönt men passade inte just idag.. klockan 12 idag var jag uttråkad.. Då hade jag ätit

För typ 3 dagen irad.. Skjörbjugg snart?!?

& badat katten

Visste inte vad jag skulle hitta på men då kom jag på att jag måste ha kattsand.. Hmm så det var så allt började..

Shopping shopping på billighets affärer!

Först ut var Dollar:
Hittade faktiskt inte så mycket jag ville ha förrän jag kom till bok hyllan

så det jag köpte var 4 böcker & Toapapper & Tuggummi.

Albert och Herbert:
Köpte
*Doftpinnar
*En aromagrej till köket
*rengöringsspray
*en råtta åt katten
*deo hmm.. sen var det nog inget mer..

Rusta:
Skulle bara kolla om de hade den kattsanden jag ville ha..
Köpte
*En elgrill
*En katttunnel

*ett set med 3 små krukor jord och frön av Persilja, Basilika och Dill..
*Kattbollar

Prix:
Här köpte jag kattsanden jag ville köpa billigare någon annanstarns.. haha det gick ju bra!

Det jag har lagt märke till idag är att det är inte ofta man ser så många spring här i Bollnäs men idag kutade alla.. haha jag tror dom e gjorda av socker och är rädda att smälta! Jag själv drar på mig luvan och går i sakta mak..

Ikväll kom Johanna hit & så grillade vi på min nya grill! Super gott blev det! Grillad Lax men Curry och vitlök, grillad Sparris och Färskpotatis med persilja i ugn. Sen gjorde Johanna en sås på örter och grekiskyoghurt Mmmm..

Gårdagen 090614

Igår jobbade jag en sväng.. var skönt bara typ 7 samtal men jag gjorde ju mail istället då. Skönt var det iallafall!

Sen åkte jag med Katja till Arbrå och umgicks lite och fick massa mat.. Sen åkte vi hem till mig och hon gjorde sig fin för att partajja lite innan tåget gick hem inatt.. Hennes mamma och farmor kom och hälsade på..

Ser ni min söta groda i bakrunden..

Senkvällen(haha finns det nått som heter så?! jag menar iallafall typ klockn 21) tillbringade jag med Therese.. Vi var på "Bollnäs, Världen" en musikfestival efter Söderhamnsvägen. Eller vi var inte där utom vi åkte dit och tänkte kolla lite med det kostade 400 kr att gå in.. känns dyrt.. vi kom ju ändå dit vid 22. Hon sa att vi kunde få komma in och lyssna för 250 styck.. men vi kände att även detta var för dyrt.. eftersom vi inte hade en aning om vad det var för någon. Vi trodde det var gratis! Men då åkte vi bara runt lite i bilen och surrade om allt och inget och plötsligt var klockan 12 och jag skjutsade hem Therese & åkte hem och slöa lite innan jag la mig och sov!

Regn regn & regn 090612

Ganska skönt med regn  tycker jag.. då får man liksom vara inne och slöa. Det är godkänt! Idag gick jobbet hur snabbt som helst. Jag slutade ju halv 12.. men var då trött eftersom jag började halv 8.
 
När jag kom hem gjorde jag tacos och lyxade till det! Så gott!
 
Sen medans jag väntade på Katja så kollade jag på JAG AB med Kjell Enhager. Ett av de grejer han pratar om är: Om du gör som du alltid har gjort får du samma resultat som du alltid har fått. Ingen förändring sker utan att du ändrar något.
Han säger så mycket kloka saker.. jag är inne i en JAG AB period då så jag lär ju skriva mer om honom längre fram här..
 
Katja kom & vi snackade en massa gojja och skrattade! Var längesedan vi sågs..

 
Nu ska jag ta en kopp..

& gå å sova.. jag jobbar ju imårron igen..

Jag behöver 090612

Känner att jag vill ha

Tänk vad bortskämd jag var när vi bodde ihop!

Jag vill höra Första gången, Fucked up Feets & Halleluja! Men denna dam är en mycket upptagen kvinna...

Pengarna 090612

Jag måste nog ändra mig i min summa på att jag spar 5000 kr.. det är så här att om jag får mer än 12000 utbetalat måste/ska jag spara 5000 kr.. vilket är typ varje månad. Men ibland fuskar jag och som förra månaden så gick 3000 kr till billagning.. vilket då dras av spar pengarna så då blev de ju typ 1000 kr sparat bara. Men jag försöker spara så mycket som möjligt utan att leva för snålt vardaxliv. Flera anser att 5000 är mycket.. men tänk så fort de kan försvinna! Så till sist jag sparar alltså inte alltid 5000 i månaden utan det är det som är målet...

Nu slutar jag snart!!!!!

Torsdag med allt vad det innebär 090611

Idag har jag varit så arg på jobbet.. haft typ 5 samtal på 15-20 minuter.. vilket är sjukt mycket för långt! Människor är verkligen giriga och falska..

Tänk att kunna ringa och skälla för en tjuga! det finns folk som gör det.. Fattar inte att dom orkar.. Men det är inte kunderna jag är arg på utan dom blir jag bara less på ibland, Det är annat jag är arg och förbannad och avundsjuk på.. fattar inte varför det ska vara så här?! Jag är trött på att vara duktig!

+ att jag har haft ont i huvet i 2 dagar på grund av detoxen.. blir ju av med all skit och socker i kroppen! Jag hade helt slut på energi när jag åkte från jobbet så jag åkte hem och la mig och sov i typ nån timme.. sen klockan 6 åkte jag och köpte gurka, avokado och Ben & Jerrys glass.. åt lite glass ikväll och imårron blir Tacos med Katja! Gud va jag saknar henne och allt som hon vet! Hon vet typ allt som är värt att veta! Som en levande Google..

UNDERBAR!!!

Detta borde egentilgen vara en bra vecka för mig! Linnea har kommit hem! och jag jobbar ganska så lite.. & imårron kommer Katja hem.. Såå härligt! Jag hade glömt det, eller jag visste att hon skulle komma den 11-12 men jag tänker typ i hjärnan att det är maj fortfarande.. Blev så glad nu när hon ringde..
Ikväll har jag pratat i telefon i 2 timmar och 27 minuter pratat med Mamma, Pappa, Johan, Syster, Katja, Sarah, Sanna & Therese.. fatta vad det ringer på min jäkla telefon.. blir nog en mobilfri tid snart! Jag har ju inte längre med mig telefon på jobbet iallafall. & hemma är den på ljudlös oftast! Men ikväll ringde jag lite själv också..

Underbar kväll 090610

Linnea är back in town.. underbart härligt!

Vi tog en middag på Tranan ikväll med Keso, Sofia och Ida.

Sen gick vi hem till mig och kollade på Greys!

Linneas vänner är alltid så roliga att träffa! Massa prat & skratt!

Men Linnea har börjat röka igen.. INTE bra!

Skatteåterbäring 090610

Wiihooo!! Jag har fått mina skattepengar! Känns mycket bra.. fast jag känner mig lika fattig/rik som tidigare eftersom jag bara förde över alla pengar till mitt andra konto där jag ska spara spara spara..
 
                                                  
 
Men det är ju alltid kul med Nya pengar..

Min fundering idag är vem är fattig och vem är rik?!

Jag känner mig inte fattig, trots att jag bor super litet och får ju inte så jättemycket pengar i månaden..

Jag känner mig heller inte rik, men jag köper det jag vill ha och reser när jag får lust..

Jag vette tusan.. jag har ju pengar sparade.. det är ju mycket därför jag kan göra allt som jag vill. Jag känner att jag har pengar så det räcker när jag jobbar.. Men om jag hade mer pengar så skulle jag nog jobba mindre och resa mer och då minskar ju inkomsterna och utgifterna ökar.. hmm.. det är nog bäst som det är nu.. nu spar jag cirka 5000 kr i månaden och lever som jag vill med resten.. Mitt mål är att ha 1 Miljon!!

Min kur..090609

Japps jag dumpa ju Naturdiet helt.
Så min nya eller nygamla beprövade plan är..

¤ Ät det jag vill!

¤ Ät helst bra mat!

¤ Spikmattan - har hört att vissa går ner typ 5kg första veckan de använder den.. jag hoppas på 4 på en månad men ändå.. Den är ju lite för att sova bra också!

¤ Inget godis under 20 dagars Detoxen. Det vore ju värdelöst att göra den överhuvudtaget då. Hoppas jag inte fuskar..

¤ Ät lite mindre än jag brukar!

¤ Sen till själva kuren då..

2 Shots

Sen dricker jag 12 ml av

Det jobbiga är att man blandar ut det med 1 liter vatten.. Ganska så äckligt må jag säga.. Men lätt värt det! Jag blir så pigg och mår hur bra som helst i magen efter denna 20 dagars tur!

 
Mål!

* Må bra i magen.
* Gå ner 4 kg tills vi åker till Gotland.
* Göra av med mindre pengar på köpmat & Godis.

Ung å kul 090609

Förra veckan var jag ju och röstade i förtid eftersom jag var i Stockholm i helgen.. då såg jag att de tagit bort dammen vid stadshuset.. Hur kommer det sig?! Varför?! Så nu är det iallafall bara grus där oxå.. hela stan e full i grus.. ja ja iallafall kom jag då på en rolig grej jag gjorde för länge sedan, men sen glömde jag ju bort det.
Idag var jag på stan igen en sväng & skickade iväg ett paket till Hanna i Stockholm med deras förrådsnycklar som jag hade med hem.
Grejen var att när jag då gick hemåt kom jag ju på samma sak igen. Haha.. det var ju så hörreni att när jag var yngre så var allt skoj och lagligt..

Så det hände sig en kväll att jag fick för mig att hälla i diskmedel i den fina dammen som jag nämnde här ovan.. Ni kan förstå vad mycket skum och roligheter det blev.. jag kommer inte ihåg riktigt men det måste ju ha varit en fontän eller likande i dammen oxå.. för vart annars kom allt skum ifrån.. jaja jag kommer inte ihåg..
Men det jag kommer ihåg var att efter detta fick jag veta att det kostar massa pengar att få bort allt medel ur vattnet sedan..så om någon sett att det var jag så skulle jag fått böta massor....


Min fråga är iallafall.. Hur kommer det sig att de tog bort den?!

Spikmattan

Nu är det så att denna spikmatta är nog kanske det bästa för min sömn ändå. Igår när jag kom hem var jag så trött och kände att jag orkar inte lägga mig på golvet på spikmattan i 30 minuter innan jag ska sova.. kom ju hem ganska sent.. prioriterade andra saker.

Så då bestämde jag mig för att ligga på spikmattan i sängen tills jag somnade.. jag tänkte att jag kommer aldrig att somna på denna onda matta.. men det gick fortare en kvickt å jag låg på den i typ 45 minuter innan jag vaknade och skulle ta bort den. Grejen var då att min rygg hade vant sig vid att ha piggarna i ryggen så det sved som tusan när jag tog bort dom.. Men sen somnade jag på en gång igen.

Det bästa av allt är att imorse när jag vaknade så kände jag att det var OK att kliva upp. Annars bruar jag dra mig in i det längsta innan jag klivker upp. Men som sagt imorse givk det av sig själv..

Jag vet dock inte om detta är en effekt av mattan eller om det är en effekt av Stockholm, Hanna & Loke!
 

Har ju köpt Natur diet också som jag tänkte att jag kunde ha till lunch på jobbet för det verkar så lämpligt.. väldigt många på jobbet dricker sånna där mat ersättning.. Linda sa ju att Naturdiet var dom godast, av alla äckliga.. Men jag kan säga att det var äckligt! Jag drack 3 klunkar och sen var det nog.. Inget mer Naturdiet för mig!

Hemma igen.. 7 juni

Tänker lägga in lite bilder sedan helgen..


Chillan var nyfiken på våra shoppingkassar

Hanna fixade min naglar


Haha mongo hand.. Men fina naglar!


grillat är gott..

Vårat Lördagsgodis! Smarrigt!!!

Vi var ju och kollade på när Helena och Lee tävlade i Solna idag också..

Sista bilden får bli Lokes anksamling

Söta va?!?

Lördagens shopping.. 6 juni

Dagens inköp blev följande:
Loppis..

Nya tekoppar

Lite presenter till Loke, super fina tavelgrejer!

Lagerhaus:

En fotoram och en grod hängare och 3 aphängare.. Perfekt!

Kappahl:

Sommarbag

Leggings.. Svarta och Vita, lite dyra men va tusan jag är ju bara i Stockholm några gånger om året.

Hanna gjorde ett inköp till lillen hon mé..

Söt va?!

Ikväll ska Hanna & jag grilla och fira Nationaldagen med lite

Underbart gott..

Till veckan blir det Naturdiet (köpte det på Willys idag) drinkar och inge fusk mat.
Vet ni vad mer som finns på Willys här nere i Stockholm?! Bollnäsfill.. haha jag trodde det bara fanns hemma!

Lördag i Stockholm 6 juni

Hoho.. jag är helt utvilad nu.. Jag Älskar verkligen denna sängen jag får sova i när jag är här..

Planen för idag är:
¤ Drive in Loppis.. tänk ni det hittar man inte i Bollnäs...
¤ H&M, inköp av tunika eller leggings
¤ CUBUS, inköp av tunika eller leggings
¤ Lager Haus, Inköp av roliga saker
¤ Eko, det är den affär som har allt.. men det jag ska kolla om de har är Naturdiet.. haha.. sen ska jag ha schampo, balsam å sånt som man måste ha..


Stockholm

Japps nu är jag i Stockholm.. Så Skönt! Jag behöver verkligen detta! Hanna är alltid så välkomnande & Loke är ju så underbart söt..

Jag åkte hit direkt efter jobbet... slutade tidigt!
Jag får en frihetskänsla som är sjukt skön när jag åker bil.. jag kan åka hur långt som helst.. fort och med hög musik.. fast idag försökte jag åka ganska lagligt..
En gång kom jag på mig själv sitta och skala en apelsin och så kollar jag på hastighetsmätaren och den var på 137 typ.. inte bra så sen blev det fartsänkning och koncentration.. Min bil gillar att åka fort!

Sen kom jag till Stockholm, i rusningstrafik! Shit!
Satt och åkte typ 20 km i timmen i typ 40 minuter.. Kul! Haha tur att jag inte hade bråttom!

Sen var vi på Hua Dongen och åt Buffé...
Varm och färdig mat!

Sen så finns det en kall avdelning där man får välja vad man vill ha och sen så lämnar man över det till kocken som wokar det.. & det är såå gott!!!

När det är klart ser det ut så här..

Smarrigt!!
Efterrätt får man oxå..

Nu ska jag mysa vidare här i Skogen i Storstan!!!

Spikmatta & Magasin Hälsingland 4 Juni

Nu har jag äntligen köpt min spikmatta..

Jag ville ju självklart ha en lila men det fanns inte just nu så då tog jag ändå en Grön. Jag låg på den i 10 minuter nyss när jag kom hem!

Jag var även och röstade idag på stadshuset... Skönt att ha det gjort.. tänkte ju åka på en trip imårron men nu verkar det inte bli så.. Trist! Men så är det ibland.
När jag var på Stadshuset så hittade jag en ny tidning som jag inte har sett förut så jag antar att den är ny.. Magasin Hälsingland!

Tyvärr är det dock mest reklam där i.. inge Horoskop och inget korsord..
Men det står lite om vad som finns och händer i Hälsingland i sommar!




Sen så hittade jag en sån fiskeflytring som jag berättade att Sam hade.. Lite kul så jag klickar in den här också..


Sen fick jag Nya ideer om vad jag vill göra.. Ni vet Vad jag vill göra innan jag dör..

Men här står också att det är bättre att längta upp när man är nere än att längta ner när man är uppe.. så jag bör nog vänta ett tag med detta..

Jag fick även en idé om vad jag vill göra i sommar.. skulle vara perfekt med typ Therese.. får se om jag kan locka med henne..

Cykla dressin.. var ju hur längesedan som helst..

Sen fick man även med en Sån här och det kan ju vara bra för mig att ha jag som jämt tappar bort mig

Promenix 3 Juni

Nu har katten och jag varit ute på en promenix.. jag funderar lite hur jag ska göra med henne..
Jag har ju henne bara på lån nu.. men tjejen som hade henne vill nog inte ha tillbaka henne och jag vet inte om jag kan ha lvar henne.. jag vet ju inte vad jag ska göra i framtiden.
Grejen är ju att hon trivs bra hemma hos mamma och pappa så jag får kolla med dom om det är ok att hon bor där i framtiden.. Känns mer som att hon skulle vilja vara lite ute oxå, å då bor ju dom perfekt!
Hon är ju nyfiken på allt och springer fram till alla fåglar och sånt som katter jagar..

Hmm jag får fundera lite till.. men nu är både hon och jag utslagen så det blir nog tv:n ett tag.. eller så ska jag gå å knäppa på dom små sötingarna jag såg på prominixen.. det visar sig..

Fiske 3 JUNI

 
Många människor är galna i fiske.. jag fattar inte grejen. Min systers karl Sam är helt inne i Flugfiske, om det var nått han skulle vilja göra hela dagarna och nätterna så är det flugfiska.. & när han och hans vänner fiskar så tar dom inte ens upp fisken.. eller dom tar upp den och väger och mäter men pluppar sedan ner den i vattnet igen.. Jag förstår verkligen inte..
Han har fiskegrejer för jag vet inte hur många tusenlapparr.. ni vet Flytring?!, Vadarbyxor?!.. haha underliga saker som finns att köpa! Men om jag tänker efter så har nog jag ljus och lyktor för säkert lika mycket. Men han och hans bror Jan har ju även en internetbaserad liten fiskebutik också så det är ju mycket därför han har så mycket krimskrams hemma.
När jag var liten brukade vi meta eller fiska med kastspö.. Det var oftast massor med myggor och jag lessnade efter en kvart.. Men dom var ganska goda att grilla över elden!, det brukade vi göra uppe(eller nere) i Vinstömmarna. Det är så mysigt där!
Jag ser folk varje kväll stå här nere vid sjön och fiska i flera timmar..

att dom orkar! Grejen är att jag undrar om det finns några fiskar i denna sunkiga sjö/pöl?! Någon som vet.. Jag har sett att det finns en fiskekorts automat..

Tänk att betala för att fiska! Jag skulle ha betalt...

Ny bloggplats..


Har nu utökat mublermanget på min balkong! Så nu har jag en liten data hörna.. i en stor fluffig fotölj.. Underbart..

Inte så fin men utsikten är desto finare..





RSS 2.0