Fusk dag...

Anonym om Fusk dag - Frukost:
Vad har du passat på att äta idag när du haft ätardag? :) /E

Svar: Vad har jag inte ätit idag?? Nä men allvarligt, jag har ätit chips, lösgodis och ikväll Ben & Jerry glass. Dock kan jag inte äta så mycket för då känns det som att magen sväller och kommer att sprängas.

Vet ni att Ben & Jerry glass Cookiedeg endast har 30 kolhydrater? De måste ha tryckt fel va?


Dagens finaste kort




Fusk dag - Frukost


Havregrynsgröt med mjölk

God morgon

Idag är det lördag, tänk vad dagarna fösvinner iväg. Idag ska jag stå i ett kök på en Loppis i Växbo och servera korv. Ni är alla välkomna! Det är även utförsäljning på Växbo lin. Efter detta ska jag äntligen få åka till stallet med Lina!

Johan sov här i natt och det var skönt. Är så himla nojjig för alla skumma typer som finns ute i vår värld. Men jag sov jättebra i natt. Hundarna väckte mig imorse men det var helt okej, skulle ju ändå upp i tid. Nu ska jag duscha och fräscha lite innan promenad och Loppisen.


I dag är det vinter igen!

Nu har jag en flock

Okej två hundar var inte en flock var det någon som sa, men nu har jag tre. Vi tog en tur till träningsrinken. Tränade inkallning och lite fot med småttingarna. Lee är ju hur duktig som helst så han fick springa efter bollar och ha dragkamp. Kommer att bli skitbra med träningar där i sommar.






Vår promenad gick till lammen såklart

Nu har nästan alla får fått sina lamm, så nu kommer lammen bara bli sötare och sötare. Vi har fått trillingar och dom är ju så himla små. Sen har vi fått ett svart lamm. Var längesen vi hade ett helsvart lamm, så himla söt! Jag vill bara ta hem den och låta den sova i soffan i mitt knä.



Vi fick en utökad flock i helgen också. Fina Lee fick hänga med och bo med oss i några dagar. Han är som en storebror till Baltazar. De är så fina ihop! Dom leker inte men Baltazar springer åtminstånde lite mer än i vanliga fall.

Lugn

Känner mig lugn i hela kroppen och själen! Har gjort det sedan jag packade igår. Det är läskigt tyst här hemma, där jag nu kommer att bo några veckor. Snön öste nyss ner, nu skiner solen och vi ska nog ta oss en promenad om en stund!




Trött

Ligger i soffan och slökollar på Criminal Minds. Är galet trött och borde kanske hoppa isäng men då kommer jag att vakna flera gånger i natt för att jag la mig för tidigt. Så tänker ligga här och halv slumra nån timme till.

Längtar till stallet..

6 kilometer promenad avklarad






Lång och innehållsrik dag

Vaknade starx före sju och väntade på byggarna. Det innebar sågning, hamring och oljud när dom kom hit så då tog jag och Baltazar en promenad och skjutsade en granne till tåg stationen. När vi kom hem bytte vi gardiner, slängde lite blommor som jag lyckats döda, åt lax och borstade bort massor med underull från Baltzar.

Sen blev det Förhäxad och efter det åkte jag till Marie och mös med bebisen lite. Blev såklart kvar några timmar som vanligt. Hämtade upp Baltazar, bytte om och åkte till stallet. Det är donnan här under som jag någon gång ska försöka lära mig att rida på igen haha.. Hon är super snäll och ganska låg. Det känns som en evighet sedan jag red senast. Har inte en susning om hur jag ska lyckas ta mig upp på stackarn. Men några kilon till ska helst bort.




Efter stallet åkte jag till byn för lite kvalitetstid och information. På fredag flyttar jag dit för några veckor. Är så himla trött på oljudet här hemma och tänkte ha lite härliga middagar där hemma. Nu har vi fått massa fler lamm också, längtr efter lite lantliv!!

Ny dörr

Så himla trött var jag imorse men nu en promenad och en biltur senare så känns det lite bättre. Katten var ju såklart tok nyfiken på allt byggarna gjorde. Till och med Baltazar var fram och nosade på alla deras grejer. Nu sitter jag i soffan och undrar om jag ska kika på ett avsnitt Lie to me, sova eller anstränga mig och fortsätta storborstningen av Baltazar. Lie to me OCH borstning kanske. God morgon!


Underbara Dia Psalma

Jag lessnar aldrig på riktigt bra musik! Har gjort en sjukt bra lista ikväll.. 



Nu måste jag försöka sova, de ska ju byta min balkongdörr 7 am imorgon bitti. Jag kommer inte vara pigg och trevlig. Kanske tyst. Det blir bra! Godnatt alla fina människor!

Jag & syrran i Bulgarien 2006














VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!

Jordgubbar med chokladkräm till Halv åtta hos mig..


Har en himla bra dag idag!

Ringde gubben som hade bilen före mig och frågade massa om bilen. Han var så himla trevlig och förklarade allt mycket noga för mig. Jag älskar vänliga människor! Nu känner jag mig nöjd som fan med mitt köp och han sa att jag får ringa honom när jag vill! Tok bra!

Sen knackade bygg gubbarna på och fråga när jag skulle bort imorgon. Så nu kommer dom hit 7 imorgon bitti för att byta balkongdörren innan jag åker. Härliga människor!

Sen gick jag in på Twitter och såg detta:


Haha alla gillar mig idag och jag gillar alla tillbaka!

Häng med på en tur i webkamerans arkiv nov 2010 - idag


































Lax med persiljesmör, squash och svamp!


Kväll igen

Fattar inte vart dagarna tar vägen. Imorse tänkte jag att idag skulle bli världens längsta dag men sen svischade den bara förbi. Åkte till kvinnojouren några timmar och hjälpte till. Åkte och köpte en kebabtallrik utan strips som jag åt hemma innan jag tog en liten promenad med Baltazar. Sen åkte vi till stallen. Promenad för mig och Ballen medan Lina red barbacka på Bronzac. Sen till nästa stall där sadelträning stod på schemat, gick jättebra!

Kom hem för ett tag sedan och nu står laxen i ugn. Min hjärna har inte förstått tidsomställningen ännu så det känns inte som att klockan är över 8 nu.


Jämförs bilder.. Jag förr och jag nyss!

Någon frågade efter en gammal bild på mig! Och här har ni en! Det finns flera jämförs bilder på LCHF skriverier i menyn. Så kika gärna där om ni vill se fler inlägg.

Dancing queen = Dansa ?!

Vi var till paddocken med Dansa förra veckan och hon visade sig från sin bästa sida. Eller iallafall sin busigaste. Hon var överallt och ingenstans. Vilken energi hästen har. Kika på bilderna nedan så ser ni vilken vilde hon kan vara..

I luften


På marken

Glädjeskutt?

Mer vild än tam


Snygg som få!

Så liten

Kollade på gamla kort och hittade detta.. såå himla söt!


Hektisk dag!

När jag slutade imorse så gick jag hem och väntade på att Baltazar skulle komma hem. Klockan 11 gick vi på promenad runt Vågen med "Hundfolk i Bollnäs gruppen! Stannade länge och pratade med en tjej om hur jag ska öva bort att Baltazar skäller när det knackar på dörren. Kul att man kan få hjälp av varandra.

Klockan 14:30 hade jag precis kommit hem och hann inte laga någon lunch direkt eftersom jag skulle vara i stallet 15. Så jag käkade lite blomkål. Jag höll mig bra på dom buketterna!

Longerade Dansa och körde Lukas idag i stallet! Det är så himla härligt där! Lina är så duktig med hästarna och vi tänker lite lika i mycket!

Kan ni ana hur lycklig jag är?!


Ridbyxor i storlek 46

Ja nu ni mina damer och herrar händer det grejer. Jag fick inte bara på mig ett par ridbyxor i storlek 46. Det blev en "lucka" där bak och de var lite STORA i midjan hahaha.. Galet! Hon som jobbade i butiken tyckte att jag skulle prova ett par 44or. Nej nej nej nu lugnar vi oss. Jag ska nu njuta av att jag kan ha byxor i storlek 46 i några veckor. Inte vilka byxor som helst heller utan RIDBYXOR de tajtaste byxor en människa kan ha typ.


Lång sovmorgon idag!

Sitter fortfarande i sängen och mår bra. Börjar jobba om en timme och ska strax hoppa in i duschen. Idag ska vi på någon sorts marknad med hästar och traktorer, kanske lite som förr i tiden? Man kan ju hoppas.

Katten ligger och stirrar ilsket på mig.. hon tycker nog att det är dax att sätta lite fart nu..

Jag köpte en bil och jag sålde en bil

Känns som en bra dag men jag har varit på språng typ hela dagen så jag har missat bloggen lite. Imorgon blir det jobb ett dygn så då blir det återigen lite dåligt. Men what a heel jag har snart gått ner 40 kilo mina vänner! Har ju stått stilla hur länge som helst men idag då stod vågen på minus 39,9 kilogram! Det är nära!!

Jo tillbaka till bilarna då.. Jag sålde den lila audin och köpte en liten pärla! Ni får se en bild någon dag snart, jag lovar!! Känner mig grymt nöjd. Känner mig inte ens fattig som jag trodde att jag skulle göra. Jag hoppas det kommer att fungera och bli min bäste vän i vardagen.

Nöjd!

Jag är himla nöjd med dagen idag! Haft massa bra timmar i stallet med en ganska speedad Dansa som verkligen ville Dansa idag haha.. Fick massor med fina bilder men dom är på Linas kamera. Ikväll har jag varit på ett möte med föreläsningar om Polisens arbete i samband med olika brott och sen information om Heders brott. Så himla intressant och jag blir så förbannad på att jag är så hjälplös och inte kan göra något vettigt för att hjälpa till. Idioter. Gaaahhh. Men det är bra med kunskap!

Jo just det, ni kommer ihåg glassen jag la ut här? Den blev väldans poppis. Minst 10 personer har frågat om den. Och mina svar är, Nej jag har inte ätit den, Nej jag vet inte vart den finns att köpa och Jaa den verkar verkligen sviin god! Min fråga är, är det någon som smakat den?? Jag har hittat en ny frestelse nu. Kladdkakeglass. My gooood! Nästa fusk tillfälle då blire glass i stora lass kan jag nästan lova!


Min vidriga granne röker inne och det stinker i hela trappen. Nu börjar skiten tränga in i min lägenhet. Jag hatar rök lukt. Nu ska vi sova.. är helt tom på energi.

Good day

Jaa byggarna kastade inga järnrör utanfö fönstret imorse. Jag ska strax åka till stallen för en heldag. Ikväll är det möte. Kan det bli en bättre dag?! Nej jag tror faktiskt inte det. Eller jo om vågen hade visat lite mindre så hade det blitt en perfekt dag. Men hg har äntligen börjat rulla neråt igen. Skönt!



Idag blir det träning på hög nivå. Vi ska åka transport, prova bommar och miljöträna med Dansa.

Shopping begär

Min hjärna går på högvarv, tror att jag blev uttråkad idag så jag satte igång att önska. Önska mig det ena och det andra. Det farliga är att jag har lite sparade slantar på banken. Som det ser ut nu kommer dom att ta slut fort. Jag har tagit mitt förnuft till fånga och insett att jag inte får överskrida en budget på 20 000 kronor. Hur jag ska klara detta börjar bli mer och mer klart. Från början verkade det omöjligt.

Jag tänker såhär.

Bilen jag vill ha..
Den kostade från början 19 000 kronor. Jag prutade ner till 15 000 kronor via mail haha. Sen frågde jag om jag kunde byta in en bil och sänka priset ytterligare. Jo 3000 till då. Så denna ligger just nu på 12 000 kronor. Jag vill ha ner den till 10 000 kr, då är jag nöjd! Fin va?

Telefonen jag vill ha heter Iphone 4s och den kostar ju ca 6000 kronor om man köper den med 16 i minne ny på en affär. Dock finns ju några på Blocket och Tradera. Kanske kan man göra sig ett fynd så att man kan åka och hämta den. Skickar aldrig igen! Så budgeten för den ligger på önsketänkande nivå 3000 kronor.

Kameran jag vill ha..
Köpte jag idag av världens gulligaste man. Han sålde den på Tradera för mer pengar men sa att jag fick betala in 2500 kronor eftersom det var min kamerabudget(hade mailat med honom innan). Den är ny, jag får med minneskort, han har flera hundra nöjda aktionskunder och det är gratis frakt!! Kameran kostar i butik ca 4700 kronor.

Förstår ni hur ekonomisk jag är egentligen? Min familj har alltid sagt att jag är ekonomisk och nu måste jag fan ge dom rätt på den punkten. Nu borde jag väll kunna shoppa dessa saker med gott samvete? Jag hatar att köpa bilar. Opålitliga skit grejer. Tänk om den går sönder nästa vecka liksom. Åhhh fya. Men men pappa säger att även om man köper en bil för 70 tusen så VET man inte att den kommer fungera.

Jag har en hatkärlek till att göra av med pengar. Typiskt att jag skulle komma på detta just den här månaden då jag får som minst med pengar.

Allergi redan?

Är det möjligt att pollen redan kommit till Bollnäs? Mitt öga beteer sig som om det vore så iallafall. Hoppas det går över fort iår.



Idag har vi i Baltazars värld haft världens tråkigaste dag. Vi har bil tränat. Hoppat ur och i bilen tills dess att han hoppat in i buren själcmant och inte in på golvet. Han gillar inte buren och jag förstår inte varför. Men idag har vi lärt oss att ju mer tjat desto bättre går det.


Snart ska jag springa iväg på bio. Kvarteret skatan åker någonstans. Har ni sett den? Var den bra? Lagade svingod fläskkotlett idag. Har en hel orm så jag klarar mig tills imorgon kväll har jag tänkt. Hmm.. råkade klicka hem en kamera idag också. Vill ju ha en egen bra nu när det blir vår och massa skoj! Det värsta är att jag är sugen på att köp allt. Ska visa er senare ikväll allt jag vill ha!

Ja

Mitt liv är djurfyllt just nu och kommer vara det ett bra tag framöver. Djur har alltid varit en stor del av mitt liv och kommer alltid att vara. Så ni fina människor som tycker att jag har blitt förändrad har fel. Det är bara det att jag inte skrivit så himla mycket om djur förut. Just nu är jag ju istallet typ tre dagar i veckan och ledig mycket därav mycket tid med Baltazar och andra hundar. Fåren hälsar jag ofta på när jag är "hemma" i min by och varför jag skriver om det just nu är därför småttingarnas tid är här.

Jag mår så himla bra när jag är med djuren och tänker att ni kanske kan få lite utav det när ni kikar in på min blogg. Känner ni inte hur jag blir lyckligare?!

Men mitt liv är inte bara djur även om man kan anta det om man inte känner mig. Nu ska ni få veta vad jag har gjort idag och inga bilder från stallet.

Jag var till Edsbyn och köpte en cykel med syrran. Att åka till Edsbyn är om att komma till en annan värld. De pratar så brett och underligt. Jag fattade inte vad dom sa de första fem minutrarna, sen började jag hanka mig fram. Hur är det möjligt att det är så stor skillnad motför här i Bollnäs? Jaja sen var jag hem och laga kyckling med squash som jag tog med i en burk till lekparken där jag var med Linda och Mille. Sen var jag hemma och donade lite. Sen shoppade jag en jacka på stan. Sen åkte jag till stallet. Men eftersom jag tycker stallet är det roligaste att berätta om för er så blir det de jag skriver om i normala fall.


Japps jag har gjort naglar också.. någon som frågade det..
Mer av annat i bloggen och mindre djur??

Hello

Idag vaknade jag av bygg gubbarnas jävla väsen. Ångrade bittert imorse att jag inte valde att flytta till en ersättnings lägenhet under ombyggnationen. De kastade järnrör rakt utanför mitt fönster i 40 minuter. Jag beteer mig som en galen människa. Morrar, bygger kuddberg ovanpå mitt huvud och knäpper på musik på för hög volym.

Men jag känner mig fin idag därför bjuder jag på en bild!!

Måndag

Jag har hela dagen känt det som att det vore fredag. En skön känsla men lite tråkig att ingen annan är ledig. Johanna var ledig så henne träffade jag en sväng. Var på Dollar och shoppade lite trams. Bilen strulade så jag trodde att vi skulle få gå hem. Samma sak när vi skulle hem från Willys sen. Hatar att inte kunna lita på att bilen startar när jag vill.

Har känt det lite som att jag ska bli sjuk idag och det vill jag verkligen inte. Det kanske berodde på att vi var ute i blåsten tidigare idag och den snirklade sig in överallt så jag fick ta ett bad för att bli varm igen. Baltazar höll på att blåsa iväg i alla virvlar!



Köpte mycket ordentlig mat idag och lagade även lite riktig mat för en gång skull. Brukar ju vara så himla lat och äta typ ost och fil. Men idag blev det flsk och blomkålsmos med persiljesmör! Underbart gott!!

Fina Lee

Om jag skaffade en stor hund och jag visste att den skulle bli som Lee så skulle jag inte tveka. Han är så himla mysig och kontaktsökande. Han är väldigt speciell och tar mycket plats. Jag var hundvakt igår när Mike var iväg och tävlade och fick en pinne. Vi hade fart hela dagen! Lee är med på allt!

Baltazar blir lite annorlunda när vi har med en annan hund. Han tror att han kan komma undan grejer för att jag kanske hade missat att se det, han smyger gärna iväg på promenader och skäller ingenting, men inomhus skäller dom båda två vilket inte alls är bra. Jag tror Baltazar ser Lee lite som en storebor som skyddar oss.

Lee är så charmig och goo så det finns inte!





Bollnäs bandy

Jag var på Bandy ikväll, om Bollnäs hade vunnit så hade de nästan gått till final. Folk var som galna. Spelarna var som galna. Domaren var nog lite emot Bollnäs. En spelare åkte ut hela matchen efter typ 7 minuter, det kändes som att matchen avgjordes där och då. Det var massor även med 10 minutersutvisningar åt alla håll. Dom slogs och tjafsade väldigt mycket.

Bakom mig på min läktare stod det en karl med sin fru/sambo och han var så himla nära att armbåga henne i ansiktet för att hon sa till honom att lugna sig. Jag stirrade rakt på honom efterom jag vänt mig om för att kolla varför han skrek så mycket. Jag blev så himla arg, vilket jävla svin. Jag förstår att man kan bli arg och besviken men varför i helvetet ska folk slåss?? Hon blev helt tyst och kollade ner i backen. Kan inte hjälpa att undra hur dom har det hemma.

Det är otroligt hur duktiga alla är på läktaren. Alla vet hur man ska spela för att vinna.. det är därför de står.. på läktaren ja just det ja. Idag kändes det som ett sinnessjukhus på läktaren. Den ena skrek värre än den andra och dom är så jävla otrevliga. När det var som värst stod jag och höll för öronen.

Bollnäs vann inte utan förlorade och åkte ur serien. Men det var den bästa matchen jag har sett i hela mitt liv. Det var kämparglöd och jävlaranamma, kanske lite för mycket!


Hund promenad

Idag var hundpromenaden på Bolle! Vi var 15 hundar och minst lika många människor. Så himla roligt! Jag köra ikke hälsa stilen idag eftersom jag hade två vovvar att hålla reda på och det är jättebra träning. Baltazar hälsade dock på någon hund.

Om du bor runt Bollnäs och vill ha lite hundvänner gå med i Hundfolk i Bollnäs!!


Ballen, jag och Lee


Pix från igår kväll

Hade lite spelkväll och pratade massor om högt och lågt! Jag tycker om när människor har en egen åsikt. Jag drack tre glas vin igår!! Jag börjar lära mig! Vid tolv begav vi oss till stan och provade på nya Tre Trappor som var lite trångt men ändå lite folk. Vi gick på City och satt och pratade innan vi tog sista turen på Tranan.








Fucking knä

Jag är så himla arg på mitt knä som hoppar ur i tid och otid. Igår hoppade det ur och jag tror att jag inte fick i det riktigt rätt igen. Idag gör det svinont och är blått ovanför och under. Det hoppar ju oftast ur när jag har ansträngt det och det gjorde jag ju när jag flyttade förrådet. Men tidigare idag tänkte vi iaf hänga med Johanna på en promenad men det gick inte. Gör så ont när jag böjer benet.

Snart ska vi till stallet och då hoppas jag knät har vilat upp sig. Det är jävligt jobbigt att ha ett skitknä. Idag kan jag inte sätta mig på huk alls. Jag hatar smärta och är dålig på att hantera den. Jag skulle vilja rycka till knät på något vis men det känns som någon muskel eller sena ligger fel och är stäckt så då kanske den går av? Kan den göra det?

Jag tänker varje dag på hur glad jag är för att knät funkat just den dagen. Snacka om att knät tar mycket energi från mig. Å varje gång det hoppar ur blir jag alldeles matt och ledsen. Det känns hopplöst liksom. Vad jag än gör så funkar det inte. Jävla skit!


Vart i byn

Haft en mysig kväll hos mamma och pappa. Pratat bandy, Thailand och massa annat. Det var ett tag sedan jag var där ehmma och bara slappa så det var skönt. Hälsade såklart på lammen också och nu har jag döpt den lilla förstfödda. Minimoo heter den! Nu lyssnar den nästan på sitt namn. Så himla söt så jag smälter.

Baltazar gillar också lammen.

Härlig dag i solen








God morgon

Känner mig inte helt slut!! Vilket jag trodde att jag skulle göra efter igår. Ont i axlar och rygg men inte ens vristerna ömmar, Skönt!

Har inte en susning om vad jag ska göra idag. Är på riktigt bra humör men med ett sleepyface:)!


Kväller

Himmel och pannkaka vad jag är trött ikväll. Sitter i soffan och kollar på Criminal Minds nu men orkar knappt hålla fokus på handlingen. Då är det illa för detta är det bästa program jag vet.

Jag är så lycklig att Baltazar är min. Ni kan inte förstå hur underbar han är. Jag varnar alltid, "han kan bitas", "han gillar inte att du tar han på rumpan", "Han är inte så social". Men alla älskar honom. Idag total charmade han först Mille i lekparken. Sen ikväll på årsmötet så hittade han flera stycken som bara säger rakt ut vilken underbart härlig hund han är. Det gör mig stolt. För när jag fick honom skulle han inte ha pratat med någon och så var han super spattig. 

Imorgon ska jag nog äta lite ikke LCHF vänligt. Undra vad jag ska välja. Har ni sett den här glassen eller? Har ni provat den? Jag vågar nog inte haha..

STOLT

Jag har burit ner varenda pryl från vinden helt själv idag. Nu är jag halvdöd i kroppen och det känns som att jag håller på att somna sittandes. Vad passar då bättre än ett årsmöte? Ja jag kan komma många saker men soffan ligger nog på första plats!

Baltazar hänger såklart med och sen ska vi hem och SOVA!!


Bära bära bära

Det är så himla mycket grejer. Jag vill ha det klart före helgen för jag vill vara lite ledig i helgen. Gått 5 gånger hittills och är genom svettig och trött. Typ 22 gånger kvar, vart domgrejerna ska få plats har jag inte en aning om. Mitt nya förråd är mini litet.



Tänkte göra lunch nu men tog ett glas bubbel istället. Är inte hungrig. Orkar inte steka köttfärsen. Får fixa det senare idag.

My new love

Jag har glömt att visa er min nya kärlek..



Har varit i stallet!

Finns inga ord för hur bra detta är för mig!


Lukas försökte leka med en pinne men tappade den hela tiden..

Fina Dansa!

Lukas med vagnen

God morgon

Jag har en perfekt dag framför mig och det känns så bra! Har varit vaken i några timmar nu och lyssnat på Laura. Den är dock så spännande så jag måste pausa när jag svarar på mail och bloggar haha.. Eller så är det för att jag måste fokusera på att förstå vad Carolina Gynning säger.

Åkte till Växbo igår och fick lite mys tid med de bästa killarna i mitt liv!





Såg ni Venus och Jupiter igår? Tydligen är dom väldigt synliga nu vissa planeter. Läckert men lite skrämmande tyckte jag att det var. Jag försökte knäppa kort. Men det var ju lite svårt att få med dom på bild måste jag erkänna.
Men ni ser dom va? Dom var himla stora motför alla andra stjärnor!!

Inte okej

Jag har precis kollat på gårdagens avsnitt av Big Brother! Marcelo blir arg för någonting och slår i väggar och sparkar runt grejer och knuffar iväg Annica handgripligen två gånger. Det är inte okej. Jag blir så jävla arg. Det som gör mig ännu mer arg är att han senare i sängen ligger och säger att det inte var meningen och hon grinar och är rädd säger hon. Jag fattar överhuvudtaget inte hur hon kan gå och lägga sig i sängen med honom.

Det är såhär om vi normaliserar detta beteende så kommer det att bli ännu svårare att få stöd som misshandlad tjej. Många tycker säkert att det där var väll inget. Jag kan til viss del förstå det för en knuff är inte så himla farligt. Men hans beteende är att han kan göra vad som helst och sedan be om ursäkt så är allt bra igen.... till nästa gång.

Den här killen ljuger och är ett svin i vanliga fall i Big Brother. Men tänker Big Brother acceptera det här beteendet? Då har dom ingen som helst förståelse för att detta händer ute i Sverige varje dag och sen blir det bara värre och värre. Det är ingenting som bara händer i en pressad situation i Big Brother huset. Man kan inte skylla slag och våld på det. Då borde man inte få låsa in folk såhär.

Årets deltagare är vidriga mot varandra och jag antar att det speglar vårat samhälle? Man ska skryta med nya dyra grejer och killarna ska vara tränade och coola och slåss. Cipan är en riktig skithög. Hans sätt att provocera är inte okej. Han måste vara väldigt trasig och det skrämmer mig att han i vanliga fall går lös i vårat samhälle.

Jag är så arg att jag skakar nu. Vilka idioter!

Vi fortsätter med thaimat..

Pillade bort morot och majs såklart..

Nu lägger jag mig på sängen och lyssnar på Carolina Gynnings Laura! Det är tyst här hemma idag, känns läskigt. Har alla bygg gubbar dött?! Hmm.. fan va drygt att lyssna på en bok på slarvig skånska. Undra om jag vänjer mig eller bara kommer att störa mig i drygt 8 timmar....

Det går bra för mig

Oj, hur fel det kan uppfattas. Jag har fått information om att några av er fått uppfattningen att jag gett upp LCHF eller iaf att jag har grymt sug efter andra saker. Grejen är den att jag inte alls har det. Alltså jag kan inte tänka mig ett liv utan LCHF. Anledningen till mina senate inlägg om sug och smaker är att jag vill ge en helhets bild. Det är som att ni är en vän och jag berättar om en relation, ni vet vännen får veta allt i början och efter några månader/år så berättar man mest det jobbiga och inte det bra?!

Jag drabbas inte av sug så ofta och det går över fort. Jag har lärt mig själv att inte ge efter så kroppen kämpar inte så hima mycket nu. Dock så kan det vara sjukt jobbigt just i 3 minuter eller 30 sekunder och då kan jag ibland få för mig att skriva ett inlägg och det är verkligen inte rättvist egentligen. Men jag vill liksom visa att det finns svåra stunder men när jag läser min LCHF kategori så ser det ut att vara mycket svårare än det är. Man får ha i åtanke att jag lever LCHF precis hela tiden och att då skriva lite skit någon gång i månaden känns väll okej?!

Jag menade inte heller att jag skulle sluta med LCHF för att jag inte går ner i vikt just nu. Jag mår ju svinbra så varför sluta då? Jag ber om ursäkt om jag har framställt det som att jag ifrågasätter LCHF för mig för det gör jag inte. Det är bara det att en tanke eller en mening kan bli så mycket hårdare i skrift.

Jag äter LCHF mat hela tiden och jag har inga planer what so ever på att sluta. Det går skitbra! Är inte sugen på något alls. Kan äta i princip allt och mår toppen bra!!


God morgon!

Vaknade helt av mig själv idag! Underbart att kolla upp och se solen skina utanför fönstren. Byggkillarna gav mig sovmorgon till strax efter 8 och jag är riktigt tacksam! Jag går ju inte och lägger mig förrän mitt i natten och då blir det jobbigt att gå upp tidigt på morgonen.

Nu ska jag käka lite thaimats rester sen igår och sen blir det långprommis i solen med min bästa vän som just nu ligger och kikar på mig med de finaste ögonen.

Jag tömkör minihäst

Haha han är så himla liten och söt den här krabaten. Ur mysig att pyssla med men jäklar vad svårt att tömköra en plutthäst.
Okej hur gör man nu??

Mmm käka gräs eller iaf inte alls gå framåt..

Men alltså vi ska framåt inte hem.. haha..

Jamen nu börjar vi ju komma framåt..

Yeah, let run..

Lukas har blitt pigg och Hanna har blitt trött.. PERFEKT!

Åhh my lord

Alltså herregud jag kommer bli knäpp i min lägenhet. Det är byggfolk överallt. Nu står en urtrevlig kille och monterar en ställning utanför min balkong. Katten tycker att det är jätte intressant och Baltazar kolla konstigt på honom haha.. Jag? Jo jag tycker väll det är lite underligt.



Undra om vi ska krypa ut.. eller klättra för gången är liksom mitt i balkongen.

Splittrad

Det finns så himla mycket att göra i livet! Vad ska man välja att lägga sin energi på? Jag ser mig själv som väldigt egoistisk. Jag gör bara saker jag verkligen vill men även det kan blir to much ibland. Hur är det möjligt?

Det känns som att jag prioriterar väldigt rätt men jag har svårt att motivera mig att välja bort saker. Hur väljer man bort? Förut valde jag bort det mesta. Nu vill jag göra allt som jag har valt bort tidigare och då blir det för mycket. Jag är så jävla allt eller inget. Mina vänner skulle nog påstå att jag alltid har fullt upp men alltid har tid ändå. Sen beror det ju på vad det är. Jag älskar ju att ha fullt upp.

Det finns så himla många grenar att utforska..

Det jag bortprioriterar är gymmet, laga mat, gå istället för att ta bilen(snabbare) och tyvärr bloggen ibland.

Hur prioriterar ni?

Vad händer?!

Alltså Baltazar vägrar gå ut ikväll. Jag klädde på mig och vi gick utanför lägenhetsdörren. Men sen stannar han. Han går inte ens ner ett endaste trappsteg. Skit konstig. Jag lockar tillslut ner honom till porten men han vägrar gå ut. Grannen kommer in och går upp till sig men Baltazar sitter utanför våran dörr och vägrar röra sig. Har vi flängt runt för mycket idag?! Vad är det för fel på honom?

Vi har klippt klorna, men det får han väl inte ont av? Aldrig fått det förut iaf. Jag lyfte ut honom men han sprang bara in igen. Så nu får vi väll upp tidigt imorgon. Kul.

Gonatt

Lycka

Åkte till stallet idag igen! Det är helt underbart och idag var det ännu bättre eftersom det var ljust ute. Vi tömkörde både Dansa och Lukas. Jag mår så himla bra i stallet! Gå in på Linas blogg och njut av massa hästsnack och bilder!!
Dansa och Lina


Lina, Dansa och Visa


Dansa är nog den lugnaste unghästen jag har träffat på. Så cool och orädd. 

Lukas och Lina

Världens finaste

Idag har jag startat en ny grupp på Facebook. En hundgrupp som heter "Hundfolk i Bollnäs" där ska vi planera massa roliga saker inför våren och sommaren. Jag är helt inne i hundvärlden nu haha..

Tjockis hela livet?

Jag har stannat, min mardröm har blitt verklighet. Min vikt står stilla, tokstilla och jag bryr mig inte nämnvärt. Jag har inte tänkt på det så himla mycket. Men idag kollade jag på något program med Jillian på tv, träningsprogram. Då slog det mig hur handlingslös jag har varit sedan i somras. Jag känner ingen motivation. Alls. Jag känner mig lite tom i frågan om viktminskning. Jag äter ju LCHF för att gå ner i vikt men gör det inte längre. Jag går ju aldrig ner i vikt när jag tränar och det gör jag ju nu. Så egentligen är det ju "normalt" att jag står stilla nu, men är det det här jag vill? Jag vill ju gå ner i vikt och jag gör inte. 

Jag är ju långt ifrån klar. Så varför bryr jag mig inte?

Känner jag mig nöjd? Nej, det här var ju inte planen. Tänker jag stanna här? Eller när ska jag ta tag i vikten? Jag är inte normalviktig nu även om många här på bloggen verkar tro det. Även typ alla människor jag träffar i verkligheten säger "Men nu räcker det va?" "Snart finns ingenting kvar!" Är det Det jag är rädd för? Att hela jag är förändrad till kroppen Såklart men innehållet då? Jag är en väldigt rädd människa tror jag. Min hjärna begränsar mig ibland då jag inte tar kontrollen och peppar mig själv. Är det allas kommentarer om hur smal och fin jag är nu som gör att jag inte anstränger mig? Duger jag nu? Är det verkligen ANDRA som ska bestämma det? Det var väl jag som skulle bestämma när jag var klar och nöjd. Eller är det rädslan att få ännu mera slapp hud och känslan att inte kunna vara ute i sommar på grund av hur kroppen ser ut? Kan detta sätta en spärr i huvudet? Klart de kan. Men hur ska jag få bort skiten, det är den viktiga frågan.

Jag är alltså inte frustrerad eller ens besviken på att stå stilla. Det är konstigt. Jag ska gå ner 20 kilo till. Men när ska detta ske? Hur ska jag göra?
Jag borde veta.
Jag borde kunna.
Jag vill.
Nu.


Fredag

Sitter och lyssnar på Patrik Sjöbergs bok "Det du inte såg". Det känns tragisk. Han känns bitter och verkar ha trott/tror att han är bättre än alla andra. Jag har otroligt svårt för den typen av människor. Han pratar om Limosiner, pirajjor, bilar, lyx sviter och sen ett tragiskt liv. Jag undrar om han har ändrat uppfattning nu. Lyssnat på halva boken nu så han hinner ju ändra sig.

Idag har jag tvättat massa, plockat massa och slängt ihop en härlig vårig lunch!



Vill ni se mer vad jag äter?

Funderat på mat och sug

Okej, jag har funderat på detta ett tag och jag kommer inte fram till någon klok förklaring. Jag har ju perioder, det kan vara allt ifrån 1 minut till två veckor, som jag blir sugen på något speciellt. Det är ju saker som jag inte äter på LCHF. Jag har sedan jag började på LCHF haft en otrolig längtan efter att äta OREO kakor doppade i mjölk, men har aldrig ätit det varken före eller efter kost ändringen.

Varje gång jag har unnat mig att äta någonting som inte är LCHF så har det inte levt upp till "känslan" jag hade när jag längtade efter det. Typ som godis kan jag blir sugen på och när jag väl äter godiset så är det sött som fan och inte alls så gott som jag tror. Det är ju gott men inte såå himla underbart gott som min tanke säger.

Det är som att kroppen eller huvudet eller någonting får mig att tro att saker är så himla mycket godare än vad dom är. Strips tänker jag att är så krispigt, salt och gott men när jag åt strips förra året så var det smaklöst, degigt och salt. Choklad tänker att det är ljuvligt mjukt lent och sweet men när jag äter det är det lite kladdigt och slemmigt i munnen och väldigt sött, kan äta typ 3 bitar.

Jag vet att det jag äter på LCHF oftast är väldigt smakrikt. Att till exempel äta Broccoli till köttfärssås istället för pasta, broccoli smakar ju mycket mer än pasta liksom. Lika med potatis och ris det känns tomt på smak. Bara utfyllnad? Allt utanför LCHF känns fluffigt och tomt på mättnad. Bara om du jämför mörk choklad med ljus, den mörka är ju mycket mäktigare och jag orkar mycket mindre än vanilg mjölkchoklad då kan jag äta säkert 200 gram(förr iaf. inte nu tror jag).

Jag kan få sug efter de underligaste saker och nuförtiden kan jag bara slå bort de tankarna hyffsat lätt. I början var det också lätt. I mellan perioden var det riktigt svårt. Jag trodde på mina tankar och små åt lite vad som helst. Nu äter jag inte dom grejer jag blir sugen på lika lätt. Jag känner att jag har kontrollen och det är nog första gången i hela mitt liv jag har kontroll över min mat. 


Hur funkar det för er? Smakar saker så som ni tänker eller kommer ihåg?

I stallet

Åhh vad underbart det är med hästar! Jag blir lugn i hela kroppen och huvudet får vila från alla tankar förutom vad man gör med hästen. Sen fick jag ju träffa Lina och det är inte någon som jag vanligtvis umgås med så man pratar lite om sitt liv fast på ett annat sätt. Typ vad man jobbar med och vad man vill göra. Nya tankar istället för allt gammalt som man pratar med sina vanliga vänner om.

Jag skulle vilja ha ett kallblod att pyssla med och köra. Känner mig fortfarande för otränad och tjock för att rida. Men någon gång i framtiden kanske jag känner mig redo.


Lukas


Dansa, en super tuff men lugn unghäst.

Luften gick ur mig

Idag på affärn mötte jag min plågoande från en annan tid i mitt liv. Jag vände mig om och började gå och just då möttes våra blickar. Han sa nästan hej. Jag fick nog en chock. Jag höll andan och fick en inre panik. Jag kände hur all ilska och ledsenhet kom över mig. Det är helt orealistiskt att jag fortfarande har dessa känslor kvar.

Jag ville bara hoppa på honom och slå, hårt. Sen ville jag berätta hur jävla illa han har gjort mig. Hur han lyckades trycka ner mig och vara rent elak och få mig att framstå som en idiot. Jag har nog tänkt att han har dött eller något eftersom jag inte har sett honom på flera år. Åuuu vilken människa, jag hoppas ni aldrig träffar någon som han.

Han stod även framför mig i kön när vi skulle betala, han sneglade lite bakåt men jag tror aldrig han skulle våga hälsa på mig nu. Undra hur han kommer ihåg den tiden. Eller om jag ska vara helt ärlig så skiter jag i det. Han fattade ingenting då så han lär nog knappast må dåligt för hur vidrig han var. Jag ryser av bara tanken på honom. Om det finns någon jag personligen skulle kunna göra riktigt illa så är det han. Fortfarande.


Bra dag

Jag mår lite i kroppen så som jag brukar göra efter att jag har haft magsjuka. Fast det har jag inte. Idag har jag inställningen att det ska bli en bra dag. Vad är då en bra dag? Jo jag ska unna mig en dag där kroppen helt får bestämma vad vi gör. Nu ligger jag i soffan och kollar på Efterlyst. Ikväll ska jag göra något jag har längtat till länge!! Ska ta med mig kameran så att ni får se.

Jag har även tänkt åka förbi Marie med en bit Toblerone som jag inte behöver. Så ska jag jobba någon timme vid lunch.






Varför

Jag är negativ idag, ingenting känns bra. Bygggubbarna gav mig sovmorgon men likafan vaknade jag sur. Nu borrar de som vanligt och det gör mig galen. Ute blåser det och det brukar jag älska även när jag är sur, det brukar ge mig energi och styrka men nej idag blev jag kall, fick ont i öronen och orkade inte lyfta ena benet framför det andra typ. Känner mig riktigt jävla sur på allt och inget.

Jag skrapade en lott i en förhoppning att vinna!
Jag vann men blev sur bara för att jag vann 10 kronor.

Varför känner jag såhär? Varför kan jag inte bara vara glad och se normalt på saker igen? Det här tar så mycket energi så jag blir helt slut i kropp och själ. Har inte gjort någonting vettigt idag och jag har inte tid med sånna dagar just nu. Jag undrar om jag har för mycket som snurrar i min hjärna?! Jag har mycket ansvar för olika grejer och när det gäller allvarliga saker så är ansvar inte alltid så roligt. På ett jobb går det bra för då får man ju ändå gå hem och vila sen. Men att ha det så på sin fritid känns tungt idag.

Nä jag kommer aldrig fram till något dagar som denna.. Snart börjar jag jobba och då får jag lov att vara på topp! Kanske en promenad med två av de bästa killarna, det ordnar nog upp den här dagen.

Mix Megapols Tjejplan

Jag vill med, varför får man inte anmäla sig själv?! Hmm jag vill så himla gärna ha en liten paus. Men jag får la ta en långprommis i solen idag och bara njuta av livet här hemma. Jag ska nog nominera någon fin människa till detta plan iaf, gör det ni med HÄR!


Vi blev snyggare..

Vilken underbar dag! Jag har så fina människor omkring mig och det gör mig så lycklig. Jag lyckades få med mig hela bilen ut till havet idag när vi ändå var till Söderhamn. Jag älskar verkligen havet och det ger mig ett lugn och verkar sluka alla mina mindre bra tankar och ge mig energi.

Jag har massor med bilder från dagen..












Black & White


Going to Söderhamn

Vi tar en trip till Söderhamn för att strosa runt lite. Vi har inga direkta mål med vår resa men vi kan ju alltid sätta oss på en bänk och sola!! Underbart väder!

Ska ta med systemkameran så vi kan ta fina bilder!

Vi är otroligt snygga dagen till ära!!

Barnens Hus - Radio reklam

Jag hatar den! Jag tycker att det är fruktansvärt att man uppmuntrar föräldrar att ta ett lån för att köpa leksaker. Det finns ingenting ett barn behöver NU från Barnens Hus som de inte kan vänta en månad med att få. Om du inte har råd 14 dagar före lön lär du heller inte ha råd 14 dagar senare?!

Ni sätter ännu mer press på föräldrar idag att ge sina barn precis allt de pekar på. Det är inte okej. Sen att ha barn i reklamen som säger typ "jamen mamma/pappa har du inte pengar nu så kan du låna och betala om 14 dagar!!". Det är inte ens okej att barn vet om det. De ska inte ens behöva tänka på pengar och lån. 

Nä fy fan för er Barnens Hus jag trodde faktiskt att ni var bättre, större, seriösare och vettigare än såhär. Det är vidrigt! Jag kommer inte handla på Barnens Hus mer. Skärpning!

Dagens middag

Elina är här så nu är det andra bullar med maten. Idag önskade hon kyckling! Så det blev currykyckling gryta med Shirataki nudlar! Mums!



Serverad med lite Ruccola!

Kexen

Kexen som jag visade igår har inget recept utan det är en färdig blandning. Jag har fått dom så jag vet inte vad de kostar tyvärr. Men googla och köp! Jag fick lite drygt 40 kex så det där med 20-25 kex känns fel. Fast sen beror det väll på hur stora man vill ha. Men jag står mig bra på 1-2 kex med ost och röra!




Bakar

Bakar biskvier som jag ska snaska på till Big Brother ikväll. Är väldigt trött och vet inte riktigt varför kanske håller på att bli sjuk som alla andra runt omkring mig?! Jag vill inte.

Nu står biskvierna i kylen utan den toppande chokladen som ska på om ca en timme då fyllningen har stelnat. Under tiden passar jag på att kolla på "Vad blir det för mat" och göra lite kex. Vi får se hur dom blir. Saknar inte ni tuggmotstånd ibland? Jag älskar knaster mellan tänderna så jag provar lite olika LCHF bröd och kex.


NU är det slut på lallandet

Shit vad jag har blitt slapp med maten. Jag lagar nästintill aldrig gratänger längre och omelett och ägg var det veckor sedan jag åt. Så vad äter jag?


Ja de senate två veckorna har det blitt..
* Ost i alla de sorter och smaker
* Yoghurt med bär och nötter
* Smootie
* Paprika
* Stekta champinjoner

Måste börja äta riktigt igen. Det är med plockmat är lite lalligt. Men jag mår bra och det är såklart viktigast!

Men nu ska jag neråt i vikt. Funderar på några veckors träningsuppehåll så att jag kan gå ner i vikt. Men vil ju ändå träna musklerna. Är det någon som VERKLIGEN VET att huden drar ihop sig bättre om man tränar? Funkar det inte lika bra med massage? Då ökar ju också cirkulationen liksom..

Tror ni att jag ser fram emot sommaren?!



Hmm.. nja jag kan inte bestämma mig. Trivs ganska bra med att gömma mig i mina kläder för tillfället.

Gonatt

Hej mina vänner! Ni är så trogna och klickar er in här trots min totala brist på intressanta inlägg. Ni får ju hänga med mig i livet men jag känns lite splittrad just nu och då blir det svårt att skriva något vettigt. Jag ber om ursäkt för mina långa utdrag om avd jag har gjort om dagarna. Det är bara så lätt för mig att gå tillbaka och kolla då haha..

Men vad vill ni läsa om? Hit me!!

Det underligaste kortet..
Kom nyss hem från Helena och hon sa något om att hon gillade mitt mörka hår.. buhu jag gillar det inte... alls..

Hundar

Idag har jag hängt med hundarna! Baltazar och jag fick låna två godingar, Lee och Mike. Vi åkte till byn såklart. Vårt första stopp blev skogen, dock inte så länge eftersom vi skulle vara försiktig med Lees tass. Han fick gå i koppel och de andra sprang som vettvillingar.


Mike och Ballen


Lee


Isbana

Sen åkte vi till syrran och hade fikapaus med Festis och vedträn.

Mike


Gänget

Mike fick leka lite med barnen.

Nu är vi hos mamma och har kikat på lite bilder från Thailand. Blir så sugen på att åka till solen men vet inte om jag vill flyga så långt. Tar nog en sista minuten i maj iallafall. Vad händer ikväll? Melodifestivalen känns lite trökig va? Det är ju ändå lördag.

Heja heja hejaheja Bollnäs!!

Ikväll blir det bandy. Dagen har spenderats i byn med Johan. Vi har inte gjort speciellt mycket men vi har varit ute och det är rätt jobbigt. Solen var ju helt underbar idag så jag satt i carporten och sola för det blåste rätt mycket. Hundarna älskade att få massa ute tid! Baltazar ligger dock mest bredvid mig om jag sitter ner.

Det jobbigaste jag gjorde var att dra Johans jävla fyrhjuling ner och upp till mormor och morfar. Den funkar men tydligen har de tagit bort växellådan så den går inte framåt.


07:03

Började borrningen här hemma imorse. Då skulle jag lätt ha bytt lägenhet med vem som helst till och med någon på Gärdet. Det är så jävla jobbigt så ni anar inte. Nu drar vi till Växbo och njuter av solen! Blir kanske bandy ikväll och sen är det lördag!!


Trött

Jag är så trött nu och jag brukar inte vara trött före tolv iallafall. Har varit mycket för huvudet idag och jag är inte van att sitta på möten. Hundarna skötte sig faktiskt över förväntan idag. Nilla blev lite pipig på sista mötet men alla ville ju kela och klappa och då blir det lite klurigt med henne. Baltazar är verkligen den perfekta hunden! Tänk att han är min!!

Nu är det Big Brother och bubbelvatten. Hundarna har redan däckat och Katten vill ha lite keltid. Spikmattan ligger redo och nu ska jag smacka ihop denna tidskrävande maskin och vila mina tankar.

Mitt hår är svart! Jag TONADE det askblont, what the fuck is up with my hair? Det blir liksom den färgen det vill inte det jag vill och inte det som står på förpackningen. Blir galen.


Skön torsdag

Har haft en skön förmiddag i solen med hundarna. Nu är det snart möte och sen möte. Hundarna får dock hänga med. Dom får socialträning och jag får massa information. Perfekt!





Vidrigt

Jag hade den värsta mardrömmen och någonsin haft inatt. Vidar, jag och en annan unge var ute och åkte skoter och stannade till i vad som såg ut "grustaget". Fast det fanns en stor spricka i ett berg där som Vidar ramlade ner i och jag trodde att han dog. Den andra ungen ramlade också ner i sprickan. Jag gick runt och ini "grottan och hittade barnen och båda levde tack och lov fast Vidars högerben låg helt urvridet. Den andra ungen vet jag inte vad han hade för skador ser bara att han har gula kläder. Jag ringer ambulans och tänker "Jag blir alltid den som måste ringa ambulansen". Det visar sig även att det är som ett ålderdomshem mitti berget eller så har miljön bytts iallafall. Kvinnorna som jobbar där vill inte hjälpa mig alls utan de går och dricker kaffe och röker(mina fördomar haha). Jag hoppas att dom DÖR i drömmen. Så himla elak var jag och hon jag pratade med på 112 gav mig inga bra svar. Vi är påväg. påväg. påväg. Men det dröjde typ 1 timme 47 minuter. Pappa kommer och hämtar skotern och jag är som en chef som går omkring och bara vill få hjälp.

Jag förklarar vägen dit via Statoil och ÖB?!? Så vi var ju inte kvar i grustaget då. Vi åker till ambulansen och då är det bara jag och Vidar den andra ungen är borta. Sen konstaterar dom på sjukhuset att han inte har några skador. Så vi går ut därifrån.

Men fy så hemskt det var, jag vaknade flera gånger med panik. Tänk om jag hade ringt 112 på riktigt någon av gångerna jag var vaken. Hur underligt vore inte det? Men det var så jävla verkligt och barnen hade så ont.

RSS 2.0