Ridtur i storm

Jag älskar när det blåser! Idag gav jag och Lina oss ut på en längre tur till vändplan längst bort på Landavägen. Så himla härligt att vi nu kan rida helt okomplicerade ridturer i alla gångarter. Galoppera är ju det bästa som finns och W kan galoppa som en "vanlig" häst nu och hålla en jämn och ascool galopp längre och uppför långa backar. Dansa är supercool och går först hur som.
 
 

Julafton 2015

Jag hade en riktigt lugn och mysig julafton med hela släkten. På morgonen åt vi julfrukost med pappas sida av släkten. Väldigt roligt med alla barn som nu finns i vår släkt. Efter det får vi en sällskapspaus och då åkte jag och Johan till stallet. Sen blir det Kalle och middag med mammas sida av släkten. Sjukt mysig dag! 
 
 
Det allra bästa var att mormor kom hem och var med oss!

En så välbehövlig dag

Sov.. inte så länge som jag skulle ha velat men fick ju i alla fall känna att jag hade sovmorgon. Låg i sängen och gjorde ingenting alls. Gick upp och fixade frukost(vilket typ aldrig händer) och satt vi köksbordet och tittade på Spökspecial 2.0. Jag undrar om det är i scensatt eller om det är verkligt.
 
Åkte till stallet vid 12 och åkte då förbi stora ladugården för att hämta saker. Passade på att gå in och pussa på småkalvarna. En föddes igår!! Så liten och söt!
 
I stallet mockade jag alla boxar, drog fram hö till kossorna, packade hö till hästarna, fixade mathinkar, strosade runt och kände mig allmänt lycklig! Sen tog jag in Winston och rakade honom på halsen så att han inte ska bli så svettig. Efter massa pyssel och gos fick han gå ut till de andra i hagen igen. Då gick jag in till kossorna och mockade, matade, pratade med dom och pussade på dom. En kalv är kelig så man ska stå och klia den på halsen, helst länge.
 
Sen åkte jag till Växbo och blev bjuden på tacos. En riktigt bra dag helt enkelt!
 

Gick lite bananas

Okay jag har inte shoppat kläder till mig själv på jag vet inte hur länge och jag börjar därför med att säga det till mitt försvar haha.. Mina fingrar fick lite smått frispel och knappade hem både det ena och det andra men mest kläder vilket är nödvändigt! Mamma satt stöttande bredvid och sa att hon kunde betala så att hon slapp köpa julklappar haha..
  
  
 
 
Klickade även hem min julaftonsoutfit, två täckbyxor, ett par rosa mjukisbyxor och en himla massa julklappar!

Skön helg

I helgen har jag verkligen slappat och gud vad härligt det är! Har ridit lugna rundor på Sörflysidan ensam då Lina varit upptagen med jobb och annat. Winston har traskat på och ibland sprallat på i galopp trots det stenhårda underlaget. Han är verkligen så glad!
 
Igår kom Veronica och vi käkade middag, spelade Buzz och pratade livet. Gud vilken ältare jag har blitt. Är helt klar på att jag är helt oklar med allt möjligt i hjärnan just nu. Det var väl typ det jag kom fram till haha..
 
 

On The go

W är on fire just nu. Super glad och vill vara nära hela tiden vilket jag älskar. Känns bra i hjärtat liksom. Efter att vi har börjat rida med Lina och Dansa efter deras vila känns det som att han taggat till lite på livet igen. Igår var han som en galen elefant som bara ville fram fram fram. I förrgår var han yber pigg men väldigt lyhörd och underbart rolig och lätt att rida.

Jag längtar som tusan till helgerna eftersom vi får rida i ljuset då. Mörkret känns inte alls lockande i år.

Vi rider som vanligt väldigt mycket men vissa veckor har han fått vila en dag extra. Känns som att det går lika bra för ben och allt som att ha två vilodagar. Vilket känns otroligt skönt då mitt vardags liv är lite av ett tidspressat kaos.

Time goes by

Känner att jag inte alls hinner med att dokumentera allt som händer här. Känns tråkigt då jag i flera års tid kunnat gå tillbaka och se vad och när jag gjort saker och hur jag kände om livet.

Ska kanske försöka att klicka in här och göra lite korta inlägg om dagen då och då så att jag får lite liv här igen.

I helgen har killarna bott här och vi har myst massor och bråkat lite. Dom är helt underbara! Efter Linas och min ridtur idag så skrittade Vidar av honom. Det roligaste var att när han skulle hoppa upp så skulle han slänga/sparka upp foten till stigbygeln men lyckades istället tappa balansen och ramla rakt ner i en vattenpöl och lera hahaha  😂 .
RSS 2.0