Gosh..

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Efter 1 dag på språng så känner jag mig väldigt trött. Känns som att jag kan lägga mig på soffan och ligga kvar där tills jag kryper upp i sängen. Baltazar är nog uttråkad så han vill kanske hitta på något. I morgon ska jag bada honom igen och även föna honom torr. Ett jäkla bök men det går hyfsat bra ändå, jag har googlat och lärt mig hur jag ska göra. Övning ger fördighet, tur att han är så lymlarns snäll.

Jag längtar efter en stor mugg te med SOCKER och mjölk, men nej nej det ska jag inte ta I promise! Ska uppdatera lite senare om negativa grejer med denna diet för mig.

Försökte få ett bra kort men det gick inte, knäppte säkert 7 stycken men jag tog det första haha.. mina ögon blir så konstiga i Webcamen motför i vanliga kameran.
De andra blev såhär..






Så jag gjorde nog rätt val?! haha..

Kommentarer
Postat av: Marion

Men HANNA! Så SMAL du blir!!! Det är ju helt otroligt! Du var ju inte överfet förr, det låter kanske så när jag skriver att du blir mer och mer smal, men det märks verkligen i ditt ansikte att du blir smalare! Är så glad för din skull :)



Du gör det bra som ger dig på att bada och föna en "mini-collie" ;)



Kram på dig!

2010-08-09 @ 21:09:57
Postat av: Mattiaslive

Incredible site!

2011-04-27 @ 10:35:40
URL: http://mattiaslive.blogsmall.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0