Jävla skit!

Idag är en sån dag då jag bara skulle vilja sätta mig ner och grina. Nu är jag tyvärr inte en sån människa som kan det, men det vore så otroligt skönt. Just nu är jag bara arg, ruskigt jävla arg. På mig själv såklart!

När jag hämtade upp mamma och pappa så klagade dom såklart på att jag hade grejer i skuffen, vilket jag alltid har jag lever ju halvt i min bil. Iallafall för att slippa gnäll så skulle jag vara snäll och lägga in deras väskor för jag såg att de skulle få plats. Då lägger jag min kära telefon på taket på bilen och skuffar in allt i skuffen och hoppar in i bilen. Efter 30 minuter i bilkö så kommer vi ut på E4:an. Great... Bom bom krasch bang.. där flög min telefon. Jag stannade bilen och hoppade ur och gick tillbaka för att hitta den, oavsätt om den är trasig så kan jag ju ta SIM kortet. Men nej jag hittar inte telefonen så nu är jag telefonlös. Jag behöver alla eras telefonnummer!!!

Allt har gått emot mig ett tag.. först krascha datorn, köpte ny. Sen krascha kameran, köpte ny. Före det kraschade någon bilen, köpte nytt.. Nu är det bara jag kvar, undra hur dom ska krascha mig?!
Det känns som att jag är med i ett stort test "Hur mycket pallar Hanna"!
Nu är det bara att kämpa ut denna jävla dag, kul att jag har middag ikväll för en massa folk:S.. måste städa, laga mat och duscha nu så jag hinner till klockan 18 haha..

MITT TILLFÄLLIGA TELEFONNUMMER ÄR: 073 - 4130962

Det är inte Halebop utan typ Telenor eller Telia eller nått annat skrot..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0