Tisdag...

Denna tisdag kunde inte ha börjat bättre faktiskt. Jag fick ett roligt erbjudande som jag troligtvis ska tacka Ja till. Den har med bloggen att göra så det är ju skoj. Nu är desigen ändrad och jag har nog bestämt mig för den ljusa designen ett tag endast för att det snart är höst och då vill jag nog ha något mörkare igen. Jag har läst min blogg från början nu.. bara för att kolla så att jag inte sagt något tok tidigare, men det var ingen fara. Jag ska dela med mig lite mera av mitt liv framöver här. Det är ju kanske roligare för er att läsa och absolut roligare och lättare för mig att skriva.

Telefonen bestämde sig för att börja fungera idag igen, så ringa eller smsa mig fungerar nu för en stund. Jag har köpt en ny/gammal telefon på blocket som bör komma till mig innan veckan är slut så då hoppas vi att den fungerar ett tag framöver. Det är en precis likadan som jag har nu. NOKIA 5310 express music (röd). Jag hade ju en rosa förut, men den la jag ju på taket och nu har jag syrrans halvtrasiga röda. Jag gillar modellen och jag gillar att jag vet precis hur den fungerar:). Jag ska göra ett inlägg om LCHF dieten senare idag och även ett om mötet jag var på igår kväll. Spännande va?!

B och jag har varit ute på cykeltur i den något kyliga luften och nu ska jag krypa ner i ett varmt bad med musik på högsta volym. Jag älskar att bada och jag älskar musik så bättre kan det liksom inte bli.

Detta var imorse innan morgon prommisen.. snacka om trött!

Kommentarer
Postat av: sanna

Hej. Det är svårt att förklara. Man ändrar lite i stilmallen. Du kan söka. Efter hjälp sidor på google.

2010-08-31 @ 14:54:24
URL: http://scstenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0