Bolle Rån & Babbel

Jag har massor av grejer att skriva om men känner inte att jag hinner just nu.. saker och ting bara händer hela tiden. Jag älskar när mitt liv är lite oredigt, jag är ju ett kontrollfreak egentligen men just nu är det bara nog med kontrollen. Nu ska jag släppa lös livet.. spännande?! Japps.. & jätte skoj!
 
Idag har jag bland annat gått en morgonpromenad runt stan. Var ute och gick med mamma igår också och då berättade hon att det var en kvinna som blitt överfallen när hon gått runt Vågen tidigare i veckan. Jag är ju redan så skraj när jag går ute på kvällarna och detta bättrade inte på mina känslor. Hur kan två 16-17 åringar få för sig att det vore en bra idé att råna en kvinna klockan 4 på dagen när hon går runt Vågen? Har vi inga gränser längre för de yngre? Vad ger samhället ut för värderingar?
Jag går flera gånger i veckan runt den sjön.. hur fan ska jag nu kunna göra det utan att gå och kika mig över axeln?! Jävla idioter!

 

Varit på Bolle en sväng idag också, bjuder på några bilder;




Jag trodde det skulle vara öppet men nix det var helt folktomt.

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack så mycket för alla kommentarer! :)



Jag saknar också hästlivet :P Från att ha egen häst och jobba i ett stall till att rida syrrans ponny ibland och på ridskolehäst är inte riktigt samma sak..



Ang muffinsarna så fick inga följa med till jobbet, dom tog slut :P Men när jag bakar och tar mer till jobbet får du väl komma förbi en sväng! Eller så spar jag en åt dig :)



Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt av Sex and the city, bara filmen och den var så mysig! Så jag vill se alla avsnitten också, nån gång när jag inte har nåt vettigt för mig, eller när jag är sjuk eller så :)

2010-02-15 @ 20:54:47
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Williamjessica

really good site!!

2011-03-28 @ 12:30:41
URL: http://williamjessica.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0