The day..

Ja jisses vilken ovanligt vanlig dag det varit idag..
Upp & fixa lite här hemma, gick såklart en sväng med Ambra, duschade och fixade fötterna(ska visa er en superbra fotsmörja en annan dag).
 
Sen kommer syrran hit och vi åker till Smedjan för att kika vad de har i lager.. men det var bara tråkiga grejjer där för tillfället, vilket var bra eftersom jag inte ska handla Sen kommer syrran på att hon måste hämta Nils i skolan halv 2 så då hinner hon inte handla. 10 över 1 ändrar vi så att jag ska hämta Nils och hon handlar. Great, in hemma och fixa ihop allt som Ambra ska ha med sig hem & rusch iväg.
När jag kommer halvvägs kommer jag på att jag skulle ju tanka bilen det första jag gjorde när jag satte mig i den(jag har inte använt min bil på typ 1 vecka, men när jag skulle använda den nästa gång skulle jag tanka hade jag bestämt). Great men det fanns liksom ingen återvändo, väl framme hämtade vi upp Nils och åkte hem till mormor & morfar för att lämna av Ambra och Nils fick Mellis.

När vi ska åka därifrån så startar inte bilen, jäkla skit tänkte jag nu har jag glömt någon elgrej på igen, typ GPS, radion, värmen på sätet.. men nej inget var på. Shit bensinen är nog slut...
Jag fick tillslut igång bilen efter mycket vridande.. gasade som fan och bilen la av 3 gånger påväg hem till syrran.. haha.. Men vi kom fram iallafall..
Soppatorsk, det trodde jag aldrig att jag skulle få, jag brukar alltid bli nojjig när mätaren blir på rött och tankar oftast före.
Nils & jag spelade

sen myste och åt tacos och kikade på Let´s Dance.
 
Hur ska jag nu komma hem?!
Jo jag snor bensin ur någon annan bil.. ja alla är ju för nya så de har "bensinlås"? utom Forden, men den hade ju såklart Sam tagit när de åkte iväg på bandy.
Fine... Jag tar en annan bil då.. ringer Johan och han lovar att han kommer och hämtar mig SNART.. great! Väntar länge inne, väntar länge ute, sen tog jag mina ben och gick...

 Nerför backen där jag kraschade på mopeden..

Förbi min gamla skola som jag ville göra till vandrarhem

Går vänster som skylten säger..

Känns lite långt att gå enda hem 

Hittade en bil & väl hemma är inte denna nya bil så bra som min Audi så den är omöjlig att parkera, vilket resulterar i att jag nu står tvärsöver. Syns inte så tydligt på kortet men jag står verkligen dösnett!!
 
Så nu sitter jag här utan hund & Min bil & är ganska så trött.. blir nog sängen inom kort.. förresten jag har följt en blogg några månader nu som bara är så negativ och jag känner varje gång jag går in på den att "undra hur dåligt hon mår idag" För jag har verkligen aldrig läst att det är ok eller rent av bra med henne. Varför fortsätter jag läsa denna blogg? den ger mig inte ett skvatt mer än att jag blir lycklig över att jag mår så bra och att jag inte fokuserar på fel grejer som "vissa" andra. Jag borde nog ta bort den från favoriter och skippa att läsa den helt enkelt.. hmm.. får se hur det går..

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja, den där boxen har jag velat ha länge! Nu håller vi tummarna! :)

2010-02-27 @ 11:26:23
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0