Bollnäs Polisen

Får dagens DISS av mig!

 

Vi har Crusing i Bollnäs 1 kväll per år. Fina bilar glider genom stan och människor är glada. Vid statshusparkeringen brukar väldigt många däck få uppleva sin sista stund och sliras sönder. I och med detta brukar en vit tjock dimma lägga sig över staden och stanken brukar nå enda hem till mig. Jag ogillar allt som oftast detta och njuter inte direkt. MEN jag tycker att det är OK eftersom det endast är 1 GÅNG PER ÅR!!

 

Nu har Bollnäs Polisen bestämt(eller fått order om) att detta inte får inträffa så att de ger varenda liten stackare som vill bjussa på en Show en böteslapp. Jag vet inte riktigt på vilka grunder... Men nu har jag kollat upp "ordningsböter för så kallad onödig och störande körning".

 

Så Polisen kan som vanligt tolka lagen lite som dom vill, förjävligt. Fattar inte heller syftet. Det är helt ok i Edsbyn och Söderhamn, men nej i Bollnäs där är lägger Polisen energin på helt fel saker SOM VANLIGT!

 

Kan inte förstå varför jag blir så upprörd över detta men jag blir verkligen trött på att Polisen får tolka och göra precis som dom vill. Jag hoppas att Killen i röda bilen som åkte fast idag överklagar och vinner, han behöver bara bevisa att han inte orsakade någon any harm. Poliserna i Bollnäs är ett par ena bitterfittor.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej hur mycket har du gått ner sammanlagt sen du började?

2010-08-13 @ 16:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0