Skit dag

Fan fan fan vad jobbig denna dag har varit. Är helt slut och har inte gjort ett jota. Legat i soffan och skrivit en inköpslista, jag kom på Frukt och Färsk potatis sen gav jag upp. Jag har ingen motivation what soo ever att göra något vettigt idag. Orkar inte ens gå ut i solen. Har såklart varit ute med Baltazar men om du känner för en promenad runt sjön får du gärna låna honom så han får gå lite mera.

I morgon ska jag vara pigg för då ska jag hämta kidsen klockan 10 och sen ska vi åka och handla och leka. På tisdags morgonen styr vi kosan mot Furuvik och en dag full med roligheter. Jag och en massa kids! Baltazar ska nog också med, känner mig så elak om jag lämnar bort honom igen så snart eftersom han var hos mormor härom dagen. Frågan är om han får så roligt. Ska kolla vädret och så innan jag bestämmer mig. Johan är troligtvis ledig så han kanske kan passa guldklimpen min.

Igår blev det återigen grillat och sedan glasstårta till efterrätt. Nils önskade kubbspel, så vi tog en omgång av det med. Påväg hem svängde jag in till Linnea som hade partaj och skjutsade ner dom på Tranan vid 12.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0