Baltazar

Det blir ju mycket av en hundblogg här ett tag nu. Men han är ju bara för söt så jag kan inte låta bli.. haha.. Helena var här idag och hon tycker att han verkar vara en bra hund för mig. Jag håller med! Han är så lugn men ändå så allert!
Vår dag:
Imorse cyklade vi runt sjön sen var vi hemma och Pluggade(jag) / sov(Ballen). Sen gick vi ut på Långnäs i typ 1 timme innan jag stack på matten och snart ska vi åka och äta glass med E och sen kanske vi tar en sväng förbi hundklubben. Vi ska dit en sväng med Helena imårron och prova lite agillity kanske.. ska nog köpa mig ett medlemskap i klubben så jag får vara där hur mycket jag vill:). Spännande, en helt ny värld att få träna och verkligen få ta alla beslut själv.


Ute på Långnäs kastade vi boll, han är så lydig så han får numera vara lös för det mesta!

Vi passade även på att borsta bort massa lurv, han är lite rädd om rumpan men vi övar oss och jag märker redan bättring på en smidigare Hanna och en lugnare Baltazar.


Kommentarer
Postat av: Sanna

SV: Okej. Det lät inte helt fel att vara "fodervärd". Det blir ju lite billigare med om den riktiga ägaren står för försäkringar och det.

Ja, det är väl jobbigast den biten att man eventuellt ska lämna tillbaka den. Fast om man som du får erbjudandet att köpa den sen ger det ju en, en chans att lära känna hunden och se om man "klickar" med varandra. :)

2010-05-11 @ 20:33:23
URL: http://scstenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0