Godkväll

Jag håller på med lite förändringar på bloggen. Känner för vitt, kan ni tänka er?! Jisses vad har det blitt av mig. Gjort klart Lindas header också, Jättekul att hon ville ha den!!. Hon ville dock byta ut det kärleksfulla kortet på henne och Markus men det blev ju ett annat fint kort istället:). Jag älskar att pyssla med sånna här grejer!
Kika här!

Jag tänkte bara berätta om imorse när jag och Baltazar var ute så gick vi ut till Långnäs och kika på fåglarna och strosade runt lite grann. Det är så underbart skönt att vara ute före alla andra och verkligen ha tiden. Jag har saknat tiden när jag jobbade, jag hade ingen tid. Nu har jag massor med tid och jag har känt att jag kanske slösar på tid, men jag känner inte så längre kom jag på idag när jag låg och filosoferade i gräset och kolla på molnen. Jag mår bra och jag kan verkligen ta TVÅ timmar till att ligga på långnäs och inte göra ett skvatt. Det kommer den dagen när jag inte har den möjligheten längre. Att jag sedan fortsatte att göra ingenting på hela långa dagen var ju inte lika bra, kört fast lite i matten igen. Men imorgon bitti blir det nya tag och sen lektion vid 11. Blev ju partaj ikväll istället.. mer om det imorgon.. nu ska vi krypa till kojs.


Vägen är inte alltid rak, tänk på det!


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Tack snälla goa för hjälpen med bilden.. det blev uuuuursnyggt =) ja gillar den andra bilden också.. tycker den är jättefin... men jag älskar den här =) du får gärna ha lektion för mig om hur man fixar bilder någon dag om du vill? vore kul att kunna göra fina bilder när man lägger ut dom på bloggen =) KRAAAM

2010-05-13 @ 23:35:53
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0