Speglar speglar på bilen där..

säg mig varför så dyra ni vara?

Okej, spegeljävlarna kostar 1000 kronor styck, inte undra på att dom snor dom. Hoppas dom lägger ut dom på blocket så jag kan köpa tillbaka dom för en femhundring. Jag har inte lust att spendera 2000 av mina kronor på grund av att någon misshandlat min bil. Jag tror jag köper två 10 kronors speglar på dollar och sätter fast med kludd. Som det är nu går ju min bil inte ens igenom besiktingen. Eller så kanske jag ska gå och sno ett par speglar från någon annans bil, då blir det ju rättvist visst?!

Hör ni vad det åskar? Ja jag byter samskrivsämne nu. Jag älskar dunder och brak och blixtar. Tyckte mig se några blixtar igår men hörde inte muller. Ikväll mullrar det så mycket att man får lite pirr i magen. Det är dock på avstånd men man hör hur det drar fram. Nu ösregnar det så jag antar att "ovädret" är över för denna gång. Vi hann precis gå sista vändan innan det började ösa ner. Men mullret är lite mer skrämmande utomhus så vi skyndade oss in igen. Baltazar reagerar inte alls på åskan, vilket är otroligt skönt. Min förra hund var så rädd att hon en gång hoppade upp i min säng och kissade ner den. Men det gör att jag tänker på henne varje gång det åskar!

Jag som skulle lägga mig klockan 22 idag, det gick ju bra. Vettefan hur det kommer att gå imorgon men jag ger det en chans, det kan ju inte gå sämre än att jag inte klarar det. Jag har aldrig varit en sån person som har höga krav på mig själv i skolan, haha det var nog mitt problem. Just nu känns det jävligt skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0