Smarta Hanna

Alltså denna dag som började så perfekt. Hur kan det gå såå fel? Det började med att Baltazar inte alls fattade idag när vi skulle ha inomhus träning, han hade nog fått alldeles för lite motion innan så han ville inte alls lyssna utan bara hoppade av glädje och skällde till och med någon gång. Sen skulle jag tvätta, jag hade sjukt mycket att tvätta men var lat och tänkte att jag klarar att ta allt på en gång. Jag lägger sköljmedlet uppepå och vad händer jo den druttar rakt ner i stentrappan, SPLASCH! Överallt kom det men gott luktar det! Sen pajjade datorn, idioti!
Sen spillde jag mat på tröjan så jag måste skynda mig att byta om innan jag skulle iväg med E. Jag sätter mig och beställer en kopp te Mmm nu ska jag njuta och sluta tjura.. DÅ fipplar jag in fingret i muggörat och fastnar!! Great, jävla skit hann jag tänka och det ödestigna "denna dag kan fan inte bli värre". Jo men tänka sig det kunde den för då lyckas jag få lös fingret och muggen gungar då till så teet hamnar på mina lår och på magen och överallt.
Nu tänkte jag ge upp data skiten och gå och sova, men då har ju såklart SMARTA Hanna hängt ut sängkläderna så dom är just nu cirkus -10 grader. Åhh vad jag önskar att denna dag är slut och att morgondagen blir 100 gånger bättre..

Jag hoppas verkligen jag gått ner 20 KILO imorgon så jag fått ut något vettigt av detta elände.
Nu ska jag vänta på att datorn raderar 20 GIG från papperskorgen det verkar ta lång tid så då kanske sängkläderna hinner bli nollgradiga..

Kommentarer
Postat av: Linda

Usch, lät inge kul alls. :( Vi får hoppas att den här dagen blir mycket bättre!

2010-11-18 @ 06:55:32
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Marion

Men FY vilken hemsk dag...

2010-11-20 @ 13:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0