Hej

Hur är det med er idag? Lite upptagna eller sjuka? Jag mår jättebra idag. Just nu gör jag ansiktsmask och försöker bestämma vad det blir till middag idag. Tonfisksallad från Picasso eller sallad från ICA eller matlådan som står i kylen.. världsliga saker kan man tycka men just nu är det ett av mina huvudbryn.
Det andra är att man inte kan söka till Socionom distans utbildningen i januari. Hur fan ska jag då göra, all hjälp är stängt nu. Hanna the girl som IS last minute?! Jäkla skit men jag vill inte gå något annat. Om jag inte finner något jobb innan januari får jag la återgå till barnomsorgen till nästa höst då. Typiskt men allt går inte lätt!.

Skulle försöka se ut som Lilla My hade för mig att hon såg lite förvånat arg ut med en rynka mellan ögonbrynen, men jag hade lite fel

Måste väll medge att jag också var lite flummig igår så här är Johannas sida av saken "Hahaha! Ja det är typiskt oss! jag kan verkligen inte koncentrera mig på flera saker samtidigt! Du glömde visst berätta om din roliga tabbe... Hanna sitter vid datorn och ska kolla upp valutakursen i England och frågar: Men vilken Dollar är det i England då? Johanna svara: Det är Pund!! Hahaha! Så jäkla rolig du =)"
Visste ni att det är pund där? Jag är skit dålig på sånt..

Snart kanske jag kommer med ett inlägg om hur lika min förra lägenhet var med Kungarna på Tylösand haha..

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Haha du måste se lite argare ut då ju :P

2010-10-16 @ 18:45:39
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0