Jobb & älskare

Det känns som att jag har ett jobb. Jag är väldigt sällan sysslolös. När jag väl får en dag eller kväll för mig själv så njuter jag i ett långt bad eller läser en bra bok. Jag har verkligen inte så mycket fritid som människor tror att jag har.
Jag tar mig dock alltid tid för vänner, så oavsett om jag hade något planerat så ombokar jag det(om det går) och prioriterar vänner. Jag tycker att det är väldigt viktigt att prioritera rätt. Jobb är inte det viktigaste i mitt liv och har aldrig varit, men hittar man det perfekta jobbet och brinner för det då är det skoj såklart. Jag vill inte jobba för någon otacksam människa som inte uppskattar det jag gör och jag vill inte jobba med något som inte har någon betydelse i det stora hela.
Idag har jag hittat ett jobb jag vill ha, som coach och projektledare. Man ska coacha arbetslösa unga som gamla och även ha hand om de administrativa uppgifterna. Jag tror att detta skulle passa mig perfekt! 

Jag vill jobba med att hjälpa människor framåt i livet och vara en coach men hur fan får man jobb som det egentligen? Jag är ju det på ett sätt just nu. Alla mail med LCHF tjejer och även telefonsamtal. Det är så otroligt roligt och jag brinner verkligen för detta. Men jag tjänar ju inge pengar men jag tjänar massor med peppning och olika erfarenheter.
Nu till något helt annat, igår fick jag ett samtal "Hej det är din älskare!". Jag funderade en stund. Hmm för att ha en älskare behöver man väll först ha en karl? eller? älskare känns som någon man är otrogen med? Hur känner ni?

Kommentarer
Postat av: Annie

Ja jag är så glad att jag " träffat " dig ! Utan dig hade jag inte blivit sporrad av lchf ! Idag är det första dagen ! är så glad för dina mail idag ! du borde absolut bli en sorts lchf coach men med betalning då ! Sen älskar jag din blogg också ! Kram

2010-10-26 @ 13:56:35
URL: http://blogg.amelia.se/annie
Postat av: Jennie ♥

sv: jaa, min helg har varit kanon :)

allt bra?

2010-10-26 @ 14:46:25
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Marion

Ehm, älskare? Vad har du nu hittat på?



Jag tror nog att jag anser att en älskare är man otrogen med, beroende på vilket sammanhang det är. Ibland kallar man ju sin respektive för "vän, älskare och ..." vad det nu är, men oftast en otrogen..

2010-10-26 @ 22:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0