Ont i huvudet

Okej, ni vet att jag starkt ogillar rökare. Jag har nästan slutat vara öppet arg på alla som själva inte fattar att de tar livet av sig själva. Förut kunde jag skälla ut precis vem som helst och verkligen skrika på dom att dom var dum i huvudet. Men jag har slutat upp med sådana dumheter. Jag undviker istället människor som väljer att röka. Det är varje människas rätt att få välja själva hur de vill leva och dö.

Men idag var det nära att den gamla Hanna kom tillbaka. Det är några människor på ett målar företag som har skaffat sig ett nytt rökställe. De sitter där varje eftermiddag och ofta även lunch tid. Jag antar att någon av dom bor på mitt område. Det jobbiga är att deras perfekta rökställe är rakt under min balkong och jag bor på våning 1.

Idag hade jag fönstret öppet i köket för att vädra ut stek os. Tror ni inte dom då passar på att ta en lunch paus under min balkong? Jo just det. Så hela min lägenhet fylls med rök doft och detta resulterar i att jag får en sjukt jobbig huvudvärk som aldrig försvinner.

Jag hade lust att bara gå ut och skrika på dom eller "råka" hälla ut en hink lortvatten från balkongen. Men jag gick in och försökte fläkta ut lukten men det gick inge vidare. Jag blir så trött på rökande människor, de är verkligen inte smarta!!

Jag blir alltid lite snurrig när jag har ont i huvudet jag vill helst bara duscha i en evighet men det funkade inte idag. Så jag gick ner och skulle tvätta efter att vi hade grillat och vad gör jag då? Jo jag lägger in alla saker i tvättmaskinen ink min mobil telefon. Smart?! Nä inte speciellt, men tur som en tok så kom jag på att jag nog hade en bajspåse i fickan på jackan så jag öppnade luckan igen och hittade då telefonen.

Japp, jag använder numera grovtvättstugan och blandar allt, jackor, vantar, bh och handduk..

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Sv: Jag tror att det är bättre att ha bra poäng men att det inte går så fort än att göra allt slarvigt och hinna med allt men jag vet inte riktigt :P

Usch det som är så irriterande med röklukt inne. I måndas så rökte dom inne i min "grannes" rum och sen när jag skulle gå på toan så var det helt dimmigt och stank rök som fan i hela hallen och inne på toan. Fick hålla andan och skynda mej som bara den :/

2010-10-27 @ 15:40:25
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack :)



Usch för rökare!

2010-10-27 @ 16:50:04
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0